oppskrift: havrepannekaker

Du trenger:
– 4 dl havregryn
– 2 ss sukker (jeg bruker sukrin)
– 4 egg
– 4 ss yoghurt (jeg brukte tyrkisk vaniljeyoghurt)

Dere kan også eksprimentere litt og tilsette det dere måtte ønske. Kesam og cottage cheese kan også brukes som ingredienser! Hvor mye dere skal ha av de forskjellige tingene er også helt opp til dere, om dere vil tilsette mer eller mindre 🙂

Start med å mål opp havregryn og sukker og ha det i en bolle, så blander du inn eggene med en visp. Tilsett yoghurten når du har blandet alt. Jeg moste også en banan og puttet oppi! Det kan dere selvfølgelig skippe om dere ikke liker det. Husk å visp godt så det ikke blir klumper!

Stek til de er gyldne. Jeg laget mange små siden jeg ikke er så flink med å “flippe” kakene når de skal stekes på andre siden. . . Egentlig perfekt for meg siden de mettet veldig mye! Denne som er like stor som stekepannen ble for stor for min del. 

Utrolig godt å servere med brunost!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg