høstantrekk og design

Reklamelenker nelly

Jeg har brukt ca 2 timer i natt på å se på ebay, haha. Jeg er jo langt etter andre når det kommer til å prøve ut ting, har ikke helt orket styret med å sette meg inn i ebay tidligere. . . Men nå er det altså gjort, og jeg har brukt 2-300 kroner i natt og fått MASSE for pengene! Nå gleder jeg meg stort til å få pakkene i posten :) I dag sto jeg overraskende tidlig opp til at jeg var våken til klokken 4, så nå er jeg stuptrøtt. . . Skal dra å få skiftet til vinterdekk i dag klokken 3, så til da skal jeg bare slappe av og spise frokost.

Og se da, søteste Amanda holder på med nytt design til meg! Hva synes dere? :) Det endelige designet blir ikke helt likt dette, siden jeg ønske endringer på noen ting. Men gleder meg såå mye til å få nytt design! Er kjempelei det jeg har nå. . . Er Amanda som har laget det jeg har nå også da, hun er så flink! Skulle ønske jeg var like flink med sånt da jeg var 13 år. . . 

Må forresten tipse dere om verdens beste vippelim som jeg har brukt i aalle år! Limet som kommer med løsvippene kan ikke måles med dette, det holder jo ingenting på plass? Så jeg bruker kun DUO vippelim, dette er gjennomsiktig men har det som er svart også. Kan kjøpes HER. Svart HER.

Også har jeg satt sammen et litt høstlig antrekk til dere! Enda det hadde passet bedre med litt dystre farger siden vinteren har kommet, hvertfall her oppe. . . Vesken ELSKET jeg! Så den kjøpes nok på neste lønning. Cardigan var ganske lik den jeg kjøpte i forrige uke, veldig fin! Og skoene. . . De vil jeg ha, de må jeg ha. Hva synes du?

T-skjorte HER, Sko HER, Cardigan HER, Veske HER

5 kommentarer
    1. Haha, nå har jeg gjort noe jeg tror du blir glad for 😀 Jeg har rett og slett nominert deg til “årets inspirasjons blogg”! Vixen Blog Awards nomineringsrunden har jo åpnet. <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg