kall meg gjerne kjipen meen..

I dag fikk vi tatt tid til en liten shopperunde – men da liten, som i at vi kun dro innom Zara, Gina og Urban for å titte litt. Fikk med meg fire plagg hjem – hvor to var basicplagg samt en genser og tynn boblevest. I morgen skal vi titte innom litt andre butikker, så får vi se om jeg ikke får fylt kofferten til randen. Ikke at det skal bli et problem, siden jeg allerede har litt for mye med meg.. Kjent problem assa, skjønner ikke hva greia er men _alltid_ skal jeg pakke for mye. Tja, lærer kanskje til neste tur.

Nå holder vi på å ordne oss for en liten tur ut. Jeg har egentlig mest lyst til å ligge inne og slappe av, men flertallet stemte for å dra ut så da blir det sånn. Blir riktignok en rolig tur siden vi skal ut i morgen. Men jeg må si at jeg ble overrasket da jeg bestilte drinker i går, de har lite alkohol i drinkene og prisene synes jeg også derfor er stive. Kall meg gjerne kjipen (eller så er jo bare så sykt nordlending og vandt med andre priser), men når man får 18-årsalkohol (og ikke alltid 4cl som det skal være) og litt brus i et lite glass og må betale nærmere 150kr så synes jeg det blir litt i meste laget. Men nå har jeg jo bare vært på to uteplasser, så skal jo såklart ikke dra alle under en og samme kam. Ble riktignok veldig satt ut i går da jeg så hun kun skulle bruke alkohol med 20% og jeg spurte om å få halvt vodka, hvor jeg får til svar “tenker å kun bruke denne, jeg”. Vel vel!

Har forresten fått meg nye briller! Jeg er så utrolig fornøyd. Ble to par, siden de har “2 for 1” på specsavers hvor jeg kjøpte dem.

Note to self: plis ta ut snus før du skal ta bilde av deg selv.

Altså!!! Været vi har hatt i dag ♥

5 kommentarer
    1. Yeah ! Jeg fant endelig bloggen din !
      Har sett deg på Bloggerne sammen med Sophie Elise, helt siden har jeg tenkt, hvorfor skirver ikke hun blogg ! ? Men så finner jeg endelig ut at det gjør du ! 😀
      Når jeg har sett deg på tv, må jeg si at du virkelig virker som en reflektert jente og en utrolig god venninne til Sophie. Du er så utrolig snill mot ho, stå på 😀
      Hilsen en happy leser ! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg