jeg burde ikke bo her

Snart kan jeg rope god helg, etter en aldri så liten kveldsvakt på grunder fra 20-04. Det skal bli godt! Ser mest frem til å sove lenge i morgen, haha. Etter en trøtt uke skal det bli godt å lade batteriene litt. Jeg merker det veldig på humøret at vinteren snart er her, det daler liksom i takt med temperaturen. Jeg elsker Nord Norge – men jeg er så langt fra en person som egentlig burde bo her har jeg funnet ut. Jeg tror egentlig jeg passer best inn en plass der temperaturen er OK (tenker mellom 15-20 grader) og det samtidig regner litt og kan være trist vær, siden jeg eelsker regn. Men kulde og snø = NO.

Jeg glemte å oppdattere dere etter tirsdagen. Da fikk jeg besøk av mange fine venner og vi koste oss med alias, quizmysteriet, godsaker og VIIIN! Faen så koselig. Dessverre ville ingen venner stille opp på bilder til bloggen, så da ble det kun bilder av bordet 🙁 Jeg storkoste meg i alle fall og gleder meg til neste samling som jeg tenker blir til jul med julebord i likhet med i fjor! Det disket Mathea opp med tapas og vi koste oss ihjel i flere timer. Jeg har fine venner ♥

Nå er jeg nettopp ferdig på jobb og skal ta meg en powernap før jeg drar videre på grunder kl 20. Vet jo at sånn eegentlig er det ikke det lureste å gjøre men jeg er nødt. Føler jeg har gått på reservetank hele uken og aldri fått slappet av ordentlig – ikke engang tatt meg en eneste powernap denne uken. Det må jeg jo nesten feire med.. En powernap?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg