ukens tips: app

Jeg har egentlig alltid vært en sånn person som er glad i å lese bøker, selv om jeg sjelden gjør det. Men når jeg først starter på en bok synes jeg det er kjempekoselig. Derfor har jeg også planlagt å lage meg en liten bokhylle i stuen – men det er en annen sak, haha..

I alle fall! Da jeg tok sol for noen uker siden fikk jeg plutselig lyst til å høre på noe annet enn musikk. Først tenkte jeg podcast, men så kom jeg på at det finnes jo lydbøker! Etter en liten tur på appstore fant jeg appen “Storytel” hvor du kan høre på lydbøker, både på norsk og engelsk. Da jeg kjørte til mamma på mandag hørte jeg på lydbok hele veien og jeg har aldri hatt en så avslappende kjøretur! Selv om jeg brukte nesten en time lengre enn til vanlig (på grunn av elendig vær og føre) la jeg ikke merke til det siden jeg hørte på lydbok, haha.

Så kan du i tillegg stille inn for sove-modus, sånn at du kan høre på lydbok før du skal sove og den vil stoppe etter x antall minutter. Og du kan lagre de bøkene du ønsker å høre i bokhyllen din, slik at du alltid finner tilbake til dem.

Jeg har startet på boken “Oslogjengen” som handler om Max Manus og hans venner under andre verdenskrig. Jeg er veldig glad i krigshistorie, så det var egentlig en selvfølge for meg at første bok ble krigsbok. Har også lagt til Anne Frank sin bok i bokhyllen, så spørs bare om ikke det blir neste bok ut. Har lenge hatt lyst til å lese den!

Så det er mitt tips til dere for uken – last ned storytel og prøv ut! De første 14 dagene er gratis, så her er det bare å teste ivei før det koster noe. Klikk deg inn HER og lag bruker, så kan du etterpå laste ned appen og logge inn.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg