det blir muligens å koste rundt 50.000

Siden det er en mulighet for at jeg likevel blir arbeidsledig om kort tid, har jeg satt meg ned for å se på hvilke muligheter jeg har. Jobb har jeg egentlig ikke sett så veldig mye på, men idèen om å ta en utdanning har jeg lekt litt med. Så her om dagen snakket jeg med Daniel som er en kompis av meg, om at jeg vurderer å studere. Jeg måtte da dra frem karakterene mine fra VGS slik at han kunne regne ut snittet mitt. For å si det sånn – han knuste alt av drømmer og forhåpninger om å gå videre på skole haha.. Jeg er ikke i nærheten av kravene på de fleste utdanningene. Tror kanskje ikke noen som helst slipper meg inn med det snittet jeg har.

Så da begynte jeg å angre på all tiden jeg brukte på ingenting mens jeg gikk skole. Mitt beste tips til dere som går skole nå er å gjøre det beste dere kan og ikke ta lett på det. Det gjorde dessverre jeg, og det er mulig det blir å koste meg rundt 50.000kr nå å fikse opp i det 🙂 Når man har gratis utdanning i Norge er det kjipe penger å bruke, kun fordi jeg var lat og skolelei når jeg gikk tredjeåret.

MEN! Jeg vurderer uansett å ta opp noen fag for å forbedre snittet mitt. Og forsåvidt finne ut hva jeg vurderer å utdanne meg til. Og finne ut om jeg skal flytte. Og hvor jeg skal flytte. Dere skjønner greia – jeg er greit ubesluttsom her, haha. Derfor startet jeg en avstemning på instagram for noen dager siden, hvor 90% stemte for at jeg skulle flytte. Jeg må altså ty til instagram for å bestemme meg…

1 kommentar
    1. Jeg har akkurat tatt fag som privatist, og det var mildt sagt kjipe penger å bruke når man kunne tatt det gratis.. Så spennende med muligens flytting!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg