hits


verste jeg vet, men elsker å gjøre

 • Skrevet 19.06.2015
 • Klokken 17:15

Haha jeg må bare dele denne videoen! I går da jeg hentet Sophie skremte hun livet av meg med verdens styggeste maske. . . Jeg er sikker på at jeg hadde puls på godt over 400 i flere minutt etterpå! Det er faen meg det verste jeg vet, å bli skremt helt plutselig. Men så elsker jeg jo selv å skremme andre, hehe. . . Elsker at jeg først begynner å skal poengtere at hun satt seg på vesken min, for så å se hva hun hadde på hodet og freake helt ut. Nå fikk jeg så sykt lyst til å innføre en fast "skremmevideo" hver uke, det tror jeg fort kunne blitt veldig morsomt.


kommentarer: 3beste jeg har sett

 • Skrevet 25.02.2015
 • Klokken 19:33

John Wick og Jack Reacher er nok to av de beste filmene jeg noen gang har sett, så de anbefaler jeg å se i første omgang! Alle de andre filmene er også syykt bra, så om du sliter med å finne filmer å se har du i alle fall seks alternativer nå. Av en eller annen grunn har jeg hatt flaks med alle filmer jeg har valgt å se i det siste, har ikke vært skuffet over noen. Jeg har også funnet ut at krigsfilmer er min ting, det hadde jeg i alle fall ikke trodd. Så jeg har brukt mye tid på å lete etter krigsfilmer med god rating på IMDB i det siste!

Fury var ekstremt nervepirrende, kanskje ikke overraskende siden det er en krigsfilm. Nightcrawler var sinnsykt bra, men så er jo Gyllenhaal en utrolig flink skuespiller da, så det hadde jeg forventet. Camp X-Ray syntes jeg var litt trist til tider, haha! Jeg har jo en ting for å synes synd i folk som det egentlig ikke er synd i, i filmer. Blant annet noen folk som sitter i fengsel da. . . Forhåpentligvis er det flere som føler det samme når de ser denne filmen, så jeg ikke er den eneste! Edge of tomorrow så jeg kun fordi det var en kjekk Tom Cruise i hovedrollen, haha. Men så viste det seg at den faktisk var ganske bra også!kommentarer: 1aldri for mye romantikk

 • Skrevet 31.10.2014
 • Klokken 21:27

Jeg er vel ikke den eneste jenta som _elsker_ kjærlighetsfilmer? Jeg tror ikke det finnes et eneste unntak, alt av kjærlighetsfilmer jeg har sett har falt i smak og jeg blir like emosjonell hver gang. Alt som handler om kjærlighet, intriger, litt latter og noen tårer - I'm in, haha. Og nå er det ikke lenge før denne filmen, Love, Rosie, kommer på kino. Det er ikke ofte jeg drar på kino, men mulig jeg bare er nødt til å få med meg noen venninner til denne. . . Kan aldri se for mange romantiske komedier!

I korte trekk handler den om to personer som har vært bestevenner siden de var små, og de skjønner ikke at de egentlig er ment å være sammen. Traileren virket i alle fall utrolig bra - så denne må jeg bare se! Noen andre som har tenkt seg på kino når den kommer?


kommentarer: 2filmtips til helgen

 • Skrevet 09.05.2014
 • Klokken 20:23

Har noen av dere hørt om den nye filmen Bad Neighbours som kommer på kino? Jeg skal gi dere to gode grunner til å se filmen: Zac Efron og Dave Franco. Trenger jeg si mer? De to i seg selv er grunner nok til å se den, haha! I tillegg har Seth Rogen også en av hovedrollene, så det kan jo ikke være annet enn en bra film. Den har faktisk premiere på kinoer i dag, noen som har tenkt å se den eller kanskje allerede har sett den? Om du ikke har noe å gjøre i morgen for eksempel kan du jo dra på kino :) Jeg skal i alle fall se den, om ikke på kino så når den kommer ut på dvd!

 Her kan du se trailer til filmen:


kommentarer: 0must-see movies

 • Skrevet 15.02.2014
 • Klokken 18:40

Nå er det lenge siden jeg blogget om filmtips, men denne gangen blir det mer "filmer jeg vil se" tips, haha. Føler jeg har anbefalt det meste filmer jeg har sett, så det blir mer å gjenta meg selv. . . Men om det er ønskelig kan jeg lage et innlegg med filmtips, for eksempel romantiske filmer, komedier, skrekkfilmer osv. Bare å si fra om dere ønsker det! Såå her kommer filmer jeg må se. 

Denne filmen må jeg snart se! Den varer i 3 timer noe som betyr 3 herlige timer med Leonardo ♥ Vet ikke om jeg hadde vært like villig til å se en film som varer i 3 timer om det hadde vært en annen person i hovedrollen. Bare av å se traileren blir jeg dritsjalu på livet han lever i filmen, tenk å bare kunne kaste penger - det er drømmen! Så ja, jeg har begynt å tippe lotto også i det siste. . . Kryss fingrene for meg, haha! Noen som har sett filmen og kan fortelle hva dere synes? 

Oppfølgeren til den første Hunger Games filmen må jeg også få sett, har glemt den helt av! Om dere ikke har sett den første filmen anbefaler jeg dere å gjøre det, sinnsykt bra film! Jeg har like store forventninger til nr 2, så håper den lever opp til dem.

 To gode grunner til å se denne filmen: Zac Efron er sexy og Seth Rogen er dritmorsom.

Her har jeg bare en god grunn: Liam Hemsworth, han er sykt OK. Også så filmen veldig bra ut da! Eller kanskje det er på grunn av han, haha. . .

Denne filmen med Kim Kardashian så jeg skulle komme ut for rundt et år siden, meen så glemte jeg den av så jeg fikk ikke lett etter trailer. . . Men den ser jo sinnsykt bra ut! I tillegg til at det er mange gode skuespillere med, det er alltid et stort pluss.


kommentarer: 4nydeligste jeg har hørt

 • Skrevet 10.12.2013
 • Klokken 13:53

Som den Flåklypa-elskeren jeg er kunne jeg ikke annet enn å smile og gape mens jeg satt å hørte på disse fantastiske guttene. . . (rettelse: gutten, haha) Snakk om å være flink på gitar! Måtte bare lene meg bakover i stolen og nyte det. Jeg skal innrømme at jeg er en smule sjalu på de som behersker et instrument, for jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne det selv. Jeg har gitar og har tidligere kunnet enkle toner. Men med tiden har jeg blitt mer og mer tonedøv på gitaren (eller så er den bare veeldig ustemt) og det er ikke håp lengre. . . Får heller nøye meg med sånne her fine snutter på youtube! Eller kanskje jeg skal ta opp karrieren min?

Disse tonene gjør meg virkelig nostalgisk, og jeg tenker med en gang tilbake til tiden da jeg var 8-9 år og spilte flåklypa på den stasjonære PCen vår. For ikke å snakke om Flåklypafilmen selv! Jeg skal faktisk dra på kino med Martine og Sandra i dag og se Jul i Flåklypa, noe jeg gleder meg veldig til! Det er klart at ingenting slår den orginale filmen, men det skal bli morsomt å se hvordan de har laget denne filmen - og om den lever opp til forventningene mine!

Dere er bare nødt til å høre hele! Tro meg, det er nydelig fra begynnelse til slutt. . . Også er det jo ekstra morsomt at de er kledd opp som karakterene, hihi.
Sangen kan du finne på spotify også! HER er den. 


kommentarer: 2reddet pappas liv!

 • Skrevet 05.12.2013
 • Klokken 22:52

Jeg er bare nødt til å dele dette med dere! Så det på facebook tidligere i dag og ble såå rørt. . . En 5 år gammel jente snakker med 911 fordi pappaen hennes får brystsmerter. Cutest thing ever! Gikk heldigvis bra med pappaen, takket være Savannah.

Lik hvis du synes dette er noe av det søteste du har sett ♥


kommentarer: 4video fra 2011

 • Skrevet 18.11.2013
 • Klokken 22:43

Jeg skal love dere at denne videoen ble egentlig bare mest til en plage for meg, jeg klarte overhodet ikke å få den til å fungere og ville ikke gi opp. . . Så jeg brukte tre hele timer i går på å laste ned program etter program, finne ut hvordan jeg skulle konvertere den og andre ting jeg ikke har peiling på. Men til slutt gikk alt på skinner! Eneste som irriterer meg nå er at videoen fikk en sinnSYKT dårlig kvalitet. . . Det er filmet med speilrefleks, så kvaliteten skal egentlig være i HD. Men det er ikke krise, neste gang gjør jeg det bedre! Også skjønner jeg ikke hvorfor den er klikk etter 01:55?? Det skulle ikke være med der. . . . . . 

Dette er fra desember 2011 - altså snart to år siden. Det er Martine som filmer og jeg husker enda hvor morsomt vi hadde det den dagen, tror faktisk jeg savner skole litt?? Haha noe må være galt med meg. . . Når jeg ser denne filmen blir jeg egentlig mer sikker på at jeg vil ha brunt hår igjen, så i morgen skal Sandra kokkelere litt med håret mitt! Kanskje blir det helt brunt, kanskje ikke. . . Jeg vet bare at noe må gjøres nå, og det fort!

#video #videoblogg #piano


kommentarer: 4mine hjertevenner

 • Skrevet 03.11.2013
 • Klokken 15:15

En av tingene jeg virkelig ser frem til nå før jul er premieren på Jul i Flåklypa! Barn nå til dags har nok ikke samme forholdet til Flåklypa som vi "eldre" har, haha. . . Da jeg spurte lillesøster om hun hadde sett Flåklypa sa hun bare "nei ka det handle om?" så svarte jeg "det handler om Solan og Ludvig, og Reodor Felgen", jeg fikk bare et dumt blikk og ble egentlig bare litt oppgitt over at hun ikke har sett den. . . For alle har vel sett Flåklypa?? Jeg mener, det går da tross alt på TV en gang i året. . . Hvert år. . .

Vi fikk hvertfall inn Flåklypaklær på jobb for rundt en måned siden som vi nettopp la ut i butikken, de er så fine! Gensre med Ludvig og Solan, stikkajakker og joggedresser. . . Selvfølgelig måtte jeg prøve, men jeg må innrømme at 12 år, som var største størrelse, ble litt i minste laget for meg. Jeg vil også ha klær med Ludvig på! Mine hjertevenner ♥ 

Her er hvertfall en smakebit på filmen! Noen andre som gleder seg??

Også er det jo Solan, Ludvig og Gurin med reverumpa, bare jeg som blir litt nostalgisk nå? Hehe fikk virkelig flashback til barneårene da jeg så dette klippet! Husker godt at jeg har sett denne filmen noen ganger, minnene løper om kapp her. Men irriterer meg grønn at jeg ikke vet om det er jeg som har hatt den - eller om jeg har sett den hos noen andre. . . Så derfor gikk jeg rett på cdon og satte opp bestilling! Selvfølgelig var de fri på lager, så må nok vente en stund. . . Men er verdt det! Jeg smiler bare jeg ser på filmen, har sikkert ikke sett den på 14 år nå.

#minner #memories #flåklypa #film #trailer


kommentarer: 7filmtips!

 • Skrevet 04.10.2013
 • Klokken 11:26

Fredag igjen, utrolig deilig! Har jobb i helgen men det gjør i grunn ingenting, er egentlig bare morsomt å jobbe på lørdager siden det som oftest er fult kjør hele dagen. Ellers klarte jeg å stå opp umenneskelig tidlig i dag og har nå goood tid før jeg skal på jobb klokken 4. Skal lage meg god frokost og se noen episoder av medium, har jo sett mye av det på tv men føler at alle tre sesongene jeg har sett til nå har vært helt nytt for meg?? Jaja er bare godt det da haha.

Sååå noen filmtips til dere for helgen. . . Er det noen kategorier dere ønsker jeg skal komme med filmtips? Til nå har jeg egentlig bare hatt en blanding av det meste, men om dere vil ha feks romantiske filmer eller skrekkfilmer kan jeg alltids ordne det!

1. The Amityville Horror // 2Bad Teacher // 3What to expect when you're expecting // 4. The Proposal // 5. 21 Jump Street // 6. Mean GirlsNoen filmer du ikke har sett?


kommentarer: 0filmtips til helgen

 • Skrevet 27.09.2013
 • Klokken 19:31

Endelig helg! Min helg skal nyytes til det fulle, har fri fra jobb i morgen noe som er kjempedeilig. Hadde jobb fra 12-18 i dag og dro en tur på kid og kanebogensenteret etter jobb, så nå har jeg fått brukt opp litt av lønningen hehe. I går kveld klarte jeg også å bli ferdig med sesong 1 av medium. . . Så er en sorgens dag i hjemmet i dag, haha. Må dra til bestemor i kveld å hente flere sesonger tror jeg, jeg klarer meg ikke uten flere sesonger. Kanskje jeg skal komme med tv-serietips til dere? Kan jo bare hente inspirasjon fra dvd-hyllen til bestemor, hihi.

Tenkte hvertfall jeg skulle komme med noen filmtips til dere til helgen inntil videre, er sikkert noen av dere som skal se film? Jeg har hvertfall kommet heelt ut av hvilke filmer jeg har skrevet om før, så jeg beklager bare på forhånd om jeg gjentar meg selv. . . Er faktisk ganske sikker på at jeg gjentar meg selv, haha. Men forhåpentligvis er det noen filmer her dere ikke har sett fra før! Georgia Rule er veldig bra, den anbefaler jeg på det sterkeste. Det samme med The Blind Side, den har jeg vel skrevet om før. Nydelig film!

1. Georgia Rule // 2. The Blind Side // 3. Taken // 4. Taken 2 // 5. This is 40 // 6. Knocked up // 7. The Impossible // 8. Orphan


Noen filmer du ikke har sett eller vil se?


kommentarer: 2filmtips

 • Skrevet 13.09.2013
 • Klokken 20:26

Var noen som ville ha filmtips og selvfølgelig kan jeg komme med det! Som dere kanskje har fått med dere er jeg filmdronningen selv og har hyllen full av filmer på rommet. . . Så nå har jeg faktisk bare tatt med meg alle filmene jeg liker i senga og leser på ett og ett cover haha. . . Orker ikke skrive noe særlig om filmene siden jeg er sykt dårlig på sånne beskrivelser, men legger ved trailer dere kan se! Også skriver jeg hvilken sjanger det er. Kanskje det blir filmtips til søndagen også? Tjaaa. Dette er hvertfall bare filmer jeg har sett og som er kommet ut - håper noen finner seg en ny favorittfilm!

The Lucky One
Romantisk film

The Vow
Romantisk film

Red Riding Hood
Thriller/fantasy 

Charlie St.Cloud
Drama/romantikk 

Bride Wars
Komedie/romantikk

Monte Carlo
Komedie/romantikk 

Magic Mike ♥ Channing Tatum ♥
Drama/Komedie 


kommentarer: 4søndagsfilmtips

 • Skrevet 25.08.2013
 • Klokken 22:55

Siden det er søndag tenker jeg at de fleste sitter fastgrodd forran tven, hvertfall litt? Jeg bruker hvertfall å se film hver søndag, ingen unntak! Så i dag tenkte jeg å komme med filmtips til dere om det er noen som vil se film i kveld, men ikke helt vet hvilken dere skal se. Alle filmene har jeg sett selv og var bare disse jeg kom på i farten som jeg husket var bra!

Jeg og Isabelle skal se hodejegerne nå, i løpet av denne fine søndagen har vi nemlig klart å utvikle en syk crush på Aksel Hennie. . . Det er kanskje også en film jeg kan anbefale, men vet ikke helt siden jeg enda ikke har sett den! Tro det eller ei. . . Føler det nesten er en skam at jeg ikke har sett den, er det ikke den filmen som skulle være en av de beste norske som er laget? Mener å huske jeg har hørt noe sånt hvertfall. Så nå er det sofakos med Aksel Hennie og en skål med frukt og vaniljesaus ♥ Tenk at jeg klarte å velge det forran smågodt. . . Kryss i taket!

Bridesmaids
Veldig morsom film! Fantastisk gode skuespillere og jeg kan garantere en god del latter! Handler i korte trekk om ei som skal gifte seg og velger ut to forlovere, mellom disse to blir det en del uenigheter og styr, noe som byr på veldig kleine øyeblikk og mye drama.

PS I Love You
Om du føler for å være i det litt sentimentale hjørnet, så bør du se denne. Åh for en nyydelig film! Holly mister ektemannen sin og etter hans død begynner hun å motta forskjellige brev og oppgaver fra han som han lagde før han døde. Dette skal hjelpe henne ut av sorgen og tilbake til hverdagen hennes. Veldig søt og egentlig ganske hjerteskjærende film. . . Jeg kan føle sorgen når jeg ser denne, så ikke vær for nedfor når du ser den, haha.

The Shawshank Redemption
Dette er en veldig gammel film, men den er utrolig bra! Handler om Andy som blir feilaktig dømt til fengsel for mord og som etter en god del år klarer å grave seg ut av fengselet. Høres kanskje ikke så bra ut, men den er veldig bra! Andy klarer å lure alle og enhver inne i fengselet og før han kommer seg ut har han skapt en helt ny verden for seg selv som møter han, en ny verden han kan leve i uten å bli tatt.

En shopoholikers bekjennelser
Ordentlig jentefilm! Som dere kanskje skjønner ut fra tittelen handler den om en jente som havner i en stor økonomisk krise på grunn av sin tvang til å shoppe. . .


kommentarer: 2filmer jeg må se #5

 • Skrevet 28.07.2013
 • Klokken 17:42

Denne gangen blir detto filmer som jeg vet det går an å finne på nettet! Er jo litt dumt å legge ut filmer som ikke kommer ut for om leenge, så denne gangen har jeg sjekket at man kan se filmene på 1channel (som heter vodly nå) allerede nå! Noen som vil se flere slike innlegg?

Girl Most Likely

What Maisei Knew
Jeg ble forelsket i Alexander Skarsgård da jeg så han i True Blood, for en utrolig flink skuespiller han er! Måtte selvfølgelig sjekke ut alle filmene han var med i og jeg kan ikke vente med å se denne filmen! Han er ikke så ille å hvile øynene på heller, looooove him. Filmen har også fått utrolig bra tilbakemeldinger! 


kommentarer: 0The Lone Ranger

 • Skrevet 05.07.2013
 • Klokken 17:37

Det finnes ikke herligere skuespiller enn Johnny Depp, har vært forelsket i han helt siden pirates of the caribbean. . . Er bare noe med han, også er han en ufattelig god skuespiller i tillegg! Han som har laget denne filmen (Jerry Bruckheimer) har blant annet laget både CSI og Pirates of the Caribbean, og siden jeg er fan av spesielt førstnevnte tror jeg denne filmen blir bra! Har veldig store forventninger :) Den har fått veldig bra terningkast rundt omkring på forskjellige sider, så det gjør bare forventningene mine enda høyere. . . Filmen skal være fylt med action og humor - en kombinasjon jeg liker veldig godt! Dere kan se trailer nederst i innlegget!

Noen bilder fra filmen og skuespillerne på walk of fame!

Weeell hello there! Noen kjenner kanskje igjen han her fra gossip girl?

Filmen hadde premiere på onsdag, noen som allerede har sett den eller har planer om å se den? 


kommentarer: 0filmer jeg må se #4

 • Skrevet 20.06.2013
 • Klokken 20:43

Mange av disse filmene tror jeg ikke har kommet ut enda. . . Har ikke fått sjekket med alle! Men da er det bare noe å glede seg til, sant? Jeg gleder meg hvertfall! Ser ut til at det blir en høst full av gode filmer :-D Noen som ønsker flere slike innlegg?

The Big Wedding
Haha jeg elsker slike komedier med familie! Vet ikke hva det kalles når det er familiedrama og slikt, familiedramakomedie kanskje? Den så hvertfall bra ut! 

This is the end
Haha denne så sykt morsom ut! Med skuespillere og sangere som spiller seg selv og med de morsomte personene i hovedrollene. 

White House Down
Denne må jeg faktisk bare se på grunn av Channing Tatum, ikke fordi den så bra ut, men fordi han er med. Men er sikkert en bra film siden det er samme regissør som laget 2012 og the day after tomorrow! 

The Hunger Games: Catching Fire
Åh, denne gleder jeg meg HVERTFALL til! Første Hunger Games filmen var ubeskrivelig bra, så om jeg kan dømme denne andre etter traileren er den minst like god. Også er jo ikke Liam så aller verst å hvile øynene på ;-) Er uheldigvis leenge til den kommer ut da. . . Ikke før i november. . .

The Heat
Både Melissa McCarthy og Sandra Bullock er av de beste skuespillerne jeg vet, de har gjort det fantastisk i alle filmene jeg har sett dem i! Denne er nok intet unntak. Den kom ut i april så den skal være tilgjengelig på nett!

The Purge
Denne så syykt bra ut, elsker skrekkfilmer! 

R.I.P.D -  rest in peace department
Oh Ryan, how I love you ♥ Denne hadde jeg sett uansett om den var bra eller ikke, men den så utrolig bra ut så da slipper jeg flere timer med kjedsomhet! Denne kom faktisk ut i går om man skal stole på traileren, men så tar det vel enda noen måneder før vi får den til Norge tenker jeg. . . Men er verdt ventetiden! 

About Time
Denne gleder jeg meg STORT til! Rachel McAdams er også en skuespiller jeg bare har sett bra filmer av, og traileren til denne filmen sier meg at den kommer til å være råbra.

The Bling Ring
Åh, den ene gode skuespilleren etter den andre! Emma Watson er en selvskreven favoritt siden hun er med i 8 av mine favorittfilmer (haha noen som vil gjette?), så jeg er utrolig spent på denne filmen. . . Så veldig bra ut også! Kanskje en typisk jentefilm? 


kommentarer: 0the blind side

 • Skrevet 19.06.2013
 • Klokken 13:33

Nå har jeg endelig knødd meg til å se The Blind Side. Kjøpte den for sikkert to år siden og har rett og slett tenkt at den var dårlig, så har ikke orket å sett den. Men GUD for en bra film! Så feil man kan ta av bare å se på coveret. . . (enda det står at den er nominert til academy award og har vunnet en academy award for skuespiller, haha) Jeg er en person som nesten bare går etter coveret og ikke orker å lese om den engang, haha. Men denne var så absolutt verdt å se og jeg brukte hele natten min på å se den ferdig, klarte ikke sette den på pause. . . Den har også funnet en oscar og mange andre priser, samt vært nominert til maange priser.

Filmen handler om Michael som er hjemløs og så å si foreldreløs siden moren ikke er i stand til å ta vare på han. I korte trekk møter han tilfeldigvis på en rik familie som tar han inn i varmen og sørger for at han får et hjem - og en seng for første gang. Du må nesten bare se filmen! Denne historien er basert på ekte også, åååh som jeg elsker å se filmer som er basert på ekte. Det får en virkelig til å tenke! Og tro meg, jeg tenkte mye under denne filmen. . . Så trist, men likevel en så lykkelig film. Ble litt tårer og mye smiling.


kommentarer: 0galehus #2

 • Skrevet 01.03.2013
 • Klokken 16:09

Nå skal jeg snart begynne å sminke meg, må rekke polet før det stenger så har vel i grunnen liiitt dårlig tid nå. Som alltid blir jeg opptatt av helt andre ting enn jeg burde. . . Har også blitt syk noe som er ekstreemt ubeleilig siden jeg skal i bursdag i morgen. . . Får håpe formen er bedre til i morgen, ellers må jeg nesten droppe alkoholen :-( Men nå må jeg få fart på meg - byen kaller! Skal også innom Charlotte på jobb siden jeg kan tenke meg at hun kjeder seg litt.

Haha og denne filmen da. . . Jeg, Mariell og Linn Ida snakket om den for noen uker siden og guess what - vi skal lage enda en om ikke så lenge! (håper jeg) De var _faktisk_ villig til å bli med på enda en galehusvideoblogg, og det var deres idè. Kanskje vi til og med peiser på med en bilvideo? Haha neida, såå morsomt skal vi ikke ha det.


kommentarer: 3filmer jeg må se #3

 • Skrevet 26.01.2013
 • Klokken 16:44

Siden det er lørdag, og noen av dere sikkert kommer til å tilbringe kvelden hjemme, tenkte jeg å gi dere noen filmtips! Jeg kan ikke garantere at filmene er kommet ut, men de skal ligge på 1channel i alle fall. Har lagt ut flere innlegg med filmfips som dere kan finne HER, om disse ikke skulle falle i smak! Håper dere alle får en suuper lørdag - jeg for min del skal snart hoppe i dusjen og legge meg noen timer. I kveld blir det feiring av en venninne som hadde bursdag på torsdag, så får se om jeg ikke må dra frem vinflaska. . . Har overhodet ikke lyst, så akkurat nå bikker jeg mest mot edrukveld. Får se hvordan humøret er i løpet av kvelden!

Playing for keeps

Snow White and the Huntsman

The Five-Year engagement

21 Jump Street

Why Stop Now

The Big Wedding


kommentarer: 0filmer jeg må se #2

 • Skrevet 18.01.2013
 • Klokken 10:21

 This is 40

The impossible

Branded

Jack Reacher

Flight

The Possession (basert på ekte)

House at the end of the street

Butter

Mama


kommentarer: 2filmer jeg må se #1

 • Skrevet 15.01.2013
 • Klokken 11:58

 Les Misérables

Pitch Perfect

Think like a man

One for the money

Toast

Silver Linings Playbook

Anna Karenina

10 years

Fun Size


kommentarer: 2must-see movies

 • Skrevet 12.11.2012
 • Klokken 19:15

Noen filmtips til dere - og noen til meg selv. Disse filmene skal jeg få sett asap, i tillegg til noen skrekkfilmer som jeg også har funnet frem. Kan sikkert lage et eget innlegg med dem! Jeg er egentlig blitt litt lei av filmer, FAKTISK. . . Trodde aldri jeg skulle si det. . . Men nå foretrekker jeg heller tv-serier fremfor filmer, med mindre det er en sykt bra film da. Er uansett flere som har etterlyst filminnlegg, så da tenkte jeg å slå to fluer i en smekk - lager innlegg til dere samtidig som jeg finner filmer jeg vil se!

Denne har jeg jo sett, men tenkte kanskje dere ville se traileren! Anbefales på det sterkeste, og jeg trodde ikke jeg var en type actionfilm-jente. . .
Well, blir stadig overrasket over meg selv! Som jeg sa tidligere gleder jeg meg utrolig mye til den andre filmen, trailer til den ligger under her.

Denne så jeg faktisk på kino, utrolig morsom film som jeg anbefaler!


kommentarer: 0ett år gammel sangvideo

 • Skrevet 30.10.2012
 • Klokken 15:58

Nå er jeg så utrolig sliten og lei at sengen bare blir mer aktuell for hvert minutt. Så etter jeg har postet dette blir det en liten powernap på meg! Er jo ikke godt å si om klokken faktisk er 3 eller 10 når jeg er hjemme fra skolen, så hjernen min innstiller seg på at det er natt med en gang jeg kommer inn døra. Denne mørketiden er jeg overhodet ingen fan av. . . Men er koselig da! Jeg liker når det er mørkt ute, og jeg kan sitte inne med levende lys og en kopp te mens jeg koser meg med en film. Så om jeg ser det på den måten - så elsker jeg mørketiden!

Og til dere som lurer på hvordan det går med teorien - dååårlig. Skal pugge og pugge og pugge når fremover så skal dere se at det blir nok lappen på meg også etterhvert! Må jo også møte min største frykt når det kommer til lappen, nemlig å ha oppkjøring på vinteren. . . Var det noe jeg hadde lovet meg selv, så var det at når vinteren kom så skulle jeg ha lappen. Men vi ser jo alle hvor bra det gikk hehehe:-):-)

Legger ved sangvideoen min som jeg laget for ett år siden, siden det var noen som ville det også. Var også denne sangen jeg sang på idolaudition (kom ikke videre til dere som lurer på deeet) bare med litt hesere stemme og ufrivillig skjelving, haha. . . Ble nemlig syk dagen før og våknet opp med sår hals og såvidt stemme på selve dagen. Kjipt, men sånn er nå det.


kommentarer: 5ett år gamle videoblogger

 • Skrevet 09.10.2012
 • Klokken 00:07

Haha dette er bare fordi jeg har selvironi, skjønner ikke at jeg tør å poste disse på bloggen igjen. . . Men men, de ligger jo på youtube uansett så. Disse er i alle fall fra september 2011 og jeg laget dem i anledning "bloggromantikken" som skjellz hadde på bloggen sin, om dere husker han da. Ble så å si tvingt til å lage en søknad, så hvorfor ikke bare lage to videoer på en måned liksom? Haha kan love dere at jeg hadde det morsomt med meg selv. Anyways, videoene er såklart DØNN seriøse :-):-):-) (ironi)

Video 1

Video 2


kommentarer: 1Filmtips!

 • Skrevet 06.09.2012
 • Klokken 19:51

For en stund siden var jeg ivrig på å tipse om filmer og filmer jeg ville se. Tenkte å ta det opp igjen siden noen ønsket det! Er dette noe som er ønskelig å ha oftere? I denne omgangen vil jeg tipse om filmer jeg har sett, slik at det faktisk er mulig å få tak i den på dvd eller på nett. Kan også tipse om filmer som kommer på kino, men bare om dere vil det da. Utenom disse som jeg har listet opp under må jeg bare si at Harry Potter er tidløse filmer, alle burde se dem igjen og igjen og igjen og igjen!

The Hunger Games
Til dere som ikke har sett den - se den! Og til dere som har sett den - se den igjen! En så sykt bra film skal du lete lenge etter. Var å så den da den gikk på kino, og oh my god sier jeg bare, hadde ikke øynene vekk èn eneste gang, noe som skal godt gjøres. I denne filmen får du virkelig sett forskjellen på fattig og rik, utrolig hjerteskjærende til tider. . .

Dine, mine og våre
Haha jeg eelsker denne filmen! Er så koselig, ordentlig familiefilm som du kan kose deg med. Elsker slike filmer! Minner veldig om dusinet fullt, om dere har sett den? Elsker også den filmen for den saks skyld, så den burde dere også se. Kan i alle fall garantere at det blir litt latterfylt.

Safe House
Spenning fra begynnelse til slutt (nesten i alle fall). Var på kino og så denne også, utrolig bra film! Og for ikke å snakke om hovedpersonen da, ååh ♥ Eyecandy til tusen han der, er vel en grunn for at han er bakgrunnsbildet mitt. I alle fall, dette er en ordentlig action/spenningsfilm, så om du liker det så liker du denne! Og om du ikke liker det, så liker du denne uansett. Snakker av erfaring, jeg er egentlig ikke fan av slike men ELSKET denne!

TED
Traileren er utroolig dårlig, men den er sykt bra! Var å så den på kino da den gikk, holdt på å le meg i hjel. Begynnelsen er sykt bra, men det daffer litt av mot slutten da. . . Utrolig morsom er den uansett!


kommentarer: 0sommervideo

 • Skrevet 15.08.2012
 • Klokken 20:23

Jeg gjør som Amanda og Sophie og poster sommervideoen som Anne-Sofie laget av venninnegjengen! Utrolig koselig å ha slike filmer å se tilbake på. Skal bli flinkere å filme småsnutter sånn at Annsoph kanskje kan lage video oftere, smart? Verdens herligste jenter, loove you :-*


kommentarer: 0videoer fra pitbull

 • Skrevet 04.06.2012
 • Klokken 14:41

Pitbull på fredag var sykt!! Han er en utrolig flink artist som virkelig kan det å lage stemning :) Filmet mange filmer, men kan jo starte med å legge ut noen i første omgang. Hadde egentlig tenkt å redigere filmene sammen til èn film, men det kjenner jeg ikke at jeg orker nå. Haha, jeg gikk plutselig tom for minne på iPhonen så måtte begynne å slette unødvendige apps og andre filmer for å få plass.. Fikk heldigvis med det beste, tror jeg..? Nå tenker jeg å gå ut å nyte sola litt! Er NYDELIG vær her i dag :) Deilig å komme fra godt vær i Oslo, til godt vær her også. Skal ikke klage på det!

Noen andre sanger dere vil jeg skal legge ut?

Her er video fra da han kom ut, da sang han Hey Baby (drop it to the floor), syyyk stemning da.
Haha beklager for dårlig kvalitet osv, men prøvde så godt jeg kunne å filme! Var ikke bare-bare.

 Sexy And I Know It

Back In Time / Barbra Streisand


kommentarer: 1the help

 • Skrevet 24.05.2012
 • Klokken 21:15

Noe jeg ofte har tenkt på er at det burde vært flere timer i ett døgn. 24 timer er bare alt for liten tid til alt man skal gjøre, burde i alle fall vært 30 timer i ett døgn slik at vi fikk litt mer søvn også. I dag skulle jeg egentlig ha pugget til økonomiprøve i morgen, men tror bare jeg må droppe det for å få ryddet rommet mitt litt, er klær OVERALT! Kjenner jeg blir litt stresset av det, fordi jeg skjønner ikke hvordan jeg kan ha så utrolig mye klær, og hver morgen har jeg ingenting å ha på meg.. I tillegg har jeg alle jenters luksusproblem - alt for liten lagringsplass. Får vel bare hoppe i dungene og kaste noe, dette kommer til å knuse hjertet mitt totalt. Jeg føler at det bare blir helt feil å kaste klær, er nesten umenneskelig.

Nok om det. Tenkte å anbefale dere en film! Så denne for en god stund siden, og dette er virkelig en film alle burde få med seg. The Help heter den, og handler om mørkhudede hushjelper før i tiden og hvor dårlig de ble behandlet. Utrolig nydelig film som jeg har satt på nedlastning nok en gang! Tror jeg skal se den før jeg legger meg, med mindre jeg finner frem økonomiboka mi og pugger litt..? Tenker uansett at det er nyttesløst, jeg fatter nada av det vi holder på med.


kommentarer: 1filmtips

 • Skrevet 05.05.2012
 • Klokken 20:21

Tenkte å tipse dere om filmer jeg faktisk har sett og som går an å få med seg nå, i stedet for filmer som kommer på kino. Dette er de jeg kom på i farta, er sikkert mange andre jeg kan anbefale også. Dette er kun kjærlighetsfilmer, og dere er bare nødt til å få med dere Dear John i alle fall! Den er så nydelig, og jeg kan ikke fatte hvorfor den bare har fått 5.9 på imdb. Og The Last Song med Miley Cyrus da, også en utrolig nydelig film som bare har fått 4.9(?!?!) på imdb. Men uansett verdt å se!

Nå skal jeg til April, blir nok en liten tur ut i dag men tror jeg skal ta det rolig. Haha neida kødda.

dette innlegget skulle vært postet klokken 17.00, BLOGG.NO SUGER :@:@:@


kommentarer: 0filmer jeg må se

 • Skrevet 20.04.2012
 • Klokken 12:04

 Noen filmtips før helgen! Er vel ingen av disse som er kommet ut enda, eller? Men da er det bare å glede seg til de kommer på kino! :) Skal få med meg hver og en av disse enten på kino eller dvd, det er i alle fall helt sikkert. Jeg er en skikkelig film-type og ser gjerne filmer om og om igjen hvis jeg liker dem, ett eksempel er Harry Potter filmene, blir aldri lei av dem! Begynte å gråte da det gikk opp for meg at det aldri kommer en ny film :(

Denne filmen har med utrolig mange gode skuespillere, så kan ikke tenke meg annet enn at den er fantastisk! Også er jo Chace Crawford ♥ med, do I need to say more? 

Vet ikke helt om dette er en av de filmene hvor man må se 1 og 2 for å forstå noe..? Hadde kanskje vært greit å vite det FØR man sitter på kinoen, haha.

Føler vel at enhver tenåring må få med seg denne filmen, og i grunn alle foreldre for å vite hva som kan skje om man er alene hjemme, hehehe neida.

Elsker slike komedier! Også Emily Brunt da, husker jeg elsket henne i The Devil Wears Prada og er sikker på at hun gjør en like bra jobb i denne filmen.
Jason Segel kjenner dere kanskje igjen fra How I Met Your Mother? Utrolig morsom fyr da, haha.


kommentarer: 4filmer jeg må se

 • Skrevet 09.04.2012
 • Klokken 17:46

Vet ikke om jeg skal ta den der "husker første gang jeg så den" fordi jeg tror ikke jeg kan huske akkurat første gangen, men husker i alle fall at jeg så den utallige ganger da jeg var mindre. Den kom jo ut i 1997, altså for 15 år siden, og jeg synes enda det er en av de fineste filmene som finnes. Haha, husker en gang da jeg var kanskje 8-9 år og hadde en venninne på besøk. Vi skulle se på film, og jeg var helt bestemt på at vi skulle se Titanic. Endte med at da hun dro hjem igjen og fortalte moren hva vi hadde sett ble hun ikke særlig glad, hva er galt med å se Titanic som 9 åring? Vellvell. I alle fall, nå kommer den jo ut i 3D! Da er det jo en selvfølge at jeg må se den på kino, og felle noen tårer.

Haha dere bare må se denne også! Følte den passet litt bra inn her. Jeg elsker Ellen.

 Har vært forelsket i Zac Efron siden jeg så han første gang i High School Musical, så denne er jeg i alle fall nødt til å se!

 Channing Tatum, jeg har virkelig ikke ord, etter å ha sett han i Dear John var jeg dømt til evig forelskelse. Rachel McAdams er også en fantastisk god skuespiller, dere husker henne kanskje fra Mean Girls? Var der jeg først så henne i alle fall. Også spilte hun jo hovedperson i The Notebook. Så dette er en god kombinasjon med hovedrollene!

Etter å ha vært med i flere favorittfilmer er jeg nesten tvunget til å se denne, Amanda Seyfried er utrolig flink. Hun kjenner dere kanskje fra blant annet Dear John, Letters To Juliet, Mamma Mia, Veronica Mars og ikke minst Mean Girls. Alle disse filmene er verdt å se! Håper denne også lever opp til mine forventninger, siden den tross alt har fått 5.4 i rating på IMDB.

Med Chris Brown i en av hovedrollene vil jeg være en idiot om jeg ikke ser den, så uansett utrolig bra ut! Og om den ikke er det så er det i alle fall eyecandy å se på. Har fått 6.2 i rating også, ikke verst bare det. Også lærer man vel kanskje hvordan menn tenker? Haha.

Megan Fox er med. Trenger ikke si mer enn det. Ellers så det ut som en sykt bra komedie!

Jennifer Aniston er hovedgrunnen til at jeg må se denne, men ja den så bra ut da! Begynte å le bare av traileren, også har den jo fått 6.1 i rating så.

Etter at jeg så Anne Hathaway i Prinsesse på Prøve var jeg overbevist om at hun kom til å nå langt og bli en super skuespiller. Hun er også super i The Devils Wears Prada, Ella Enchanted og Bride Wars. Alle verdt å se! Også er jo dette en kjærlighetsfilm da, perfekt for meg.

Denne er egentlig utrolig gammel (haha 2 år), så den har (TAKK GUD) kommet ut nå. Jeg fikk frysninger av å se på traileren og har allerede satt den på nedlastning. Den har fått 7.0 i rating, og av god grunn vil jeg tro. Kristen Stewart kjenner dere vel fra Twilight? Fantastisk god skuespiller er hun. 

Liker dere at jeg kommer med sånn her med jevne mellomrom? Filmtips og slikt? I såfall kan jeg gjøre det oftere! :)

Også må dere huske å melde dere på konkurransen min - vil trekke vinner så fort som mulig! HER


kommentarer: 4triste disneyscener

 • Skrevet 08.04.2012
 • Klokken 22:54

Nå er jeg hos Sophie, har vært her ca hver søndag i lengre tid nå så har blitt en slags tradisjon. I dag har vi diskutert litt om videoblogger vi har tenkt å lage, haha tenkte for eksempel "en dag med oss" hvor vi filmer og klipper sammen klipp som er typisk oss å gjøre når vi er sammen. Så i dag har vi sett på triste scener i disneyfilmer og da er det jo obligatorisk at jeg begynner å gråte av Løvenes Konge, skjer hver gang :( Er vi de eneste som bruker fritiden på å google (evt. youtube') gamle disneyfilmer fra 90-tallet? Elsker å mimre om ting fra barnetiden, masse fine minner ♥

Siden det enda er en fridag igjen skal jeg og Sophie være sammen med noen venner senere og se film, tillater meg sen kveld siden jeg kan sove bort hele morgendagen om jeg vil :) Noen som gleder seg til å komme tilbake til skolebenken? Well, I don't.. Eneste positive er at jeg får sett alle i klassen min etter å ha vært borte fra skolen i tre uker nå, sykt hvor fort tiden går.

Triste scener fra disneyfilmer, hvilken synes dere er mest trist? Jeg stemmer såklart for Løvenes Konge.


kommentarer: 3you're my mate

 • Skrevet 13.02.2012
 • Klokken 17:30

Skulle egentlig bare gi lyd fra meg sånn at dere vet at jeg er i live, haha. Har besøk av Soph og Lisa nå, vi skal se film og spise taco. Blir koselig! Oppdatterer litt mer senere med bilder osv, ha en fin kveld :-* 

Legger bare ved en video jeg fikk i går av Soph, haha så sykt typisk oss.. Tar alltid iPhonen til Soph og hun klikker. 


kommentarer: 3solid ground

 • Skrevet 26.01.2012
 • Klokken 17:43

Nå sitter jeg hos April sammen med Martine. Vi dro på butikken etter skolen og handlet inn litt middag, så nå er jeg alt for mett.. Skal kose meg med en kopp iste fra kaffemaskinen hennes. Dolce Gusto ♥ Nå er det tetris og gossip i noen timer til før jeg drar hjem, er dødssliten etter skolen så blir tidlig kveld på meg. Forhåpentligvis. Blir vel opptatt med CSI eller noe i kveld så da utgår søvn, ehe...

Skulle egentlig ta bilder av alt vi hadde kjøpt osvosv, men såklart har jeg ikke med kamera og April har ikke minnebrikke til sitt.. (fordi jeg har tatt alle hennes, haha) Sååå da legger jeg ut en gammel sangvideo så det ikke skal bli ett fattig innlegg uten noe, haha. Noen av dere har kanskje hørt den før, men da kan dere jo bare "glede" dere til neste! Vet enda ikke hvilken sang jeg skal synge, men troor jeg skal spille inn i kveld.


kommentarer: 1Video fra bilen

 • Skrevet 20.01.2012
 • Klokken 01:32

ENDELIG!! Nå er det bare del 2 igjen, meheh. Gled dere, da får dere se April spise pølse, og det ser ikke bra ut for å si det mildt. Men nå skal jeg pakke+sove, stooor dag i morgen!! Neida, egentlig ikke. Huff, begynner å få snev av "overtrøtthet"... Avslutter før jeg starter med noen sykt dårlig vitser.


kommentarer: 8Skolevideoblogg

 • Skrevet 10.01.2012
 • Klokken 00:56

Bare fordi jeg hadde det morsomt med iPhone. Dere vet hva jeg føler for iPhone ❤ ❤ Og herregud hvor latterlig fort det går å laste opp iPhonevideoer på youtube?! Enda en grunn til at jeg skal skaffe meg det, alt er mye enklere, og livet blir mye enklere med iPhone. Kommer enda flere videoer til dere, haha, den jeg egentlig skulle legge ut var alt for stor til å sende på epost.. Så den må jeg få på skolen på onsdag. Jaja, noe å glede dere til!


kommentarer: 3De Sexy Musketeers #2

 • Skrevet 21.12.2011
 • Klokken 16:34

Dette er da filmen fra juleavsluttningen i går, de forandret litt på framføringen noe som gjorde at det ble syykt mye bedre i går! Lik fanpagen deres HER og hold dere oppdattert. Og sist men ikke minst; LIK og del på facebook! De skal klare å bli verdenskjente, så hjelp dem litt på veien da.


kommentarer: 1De Sexy Musketeers

 • Skrevet 20.12.2011
 • Klokken 00:55

ENDELIG er i alle fall en av filmene opplastet på youtube! Just five more to go... Great

Haha, må le litt.. Men de er nå søte da! Hvis dere vil nå dem på facebook (de er single alle sammen og leter etter kjærligheten. Bortsett fra Peder da, han er min) har de opprettet fanpage HER som dere kan like og holde dere oppdattert på, dere vil til enhver tid være klar over hvor de befinner seg i verden og hvor de vil holde konserter. Haha.

Og ja, her er de også

Vebjørn, Ole Markus, Maria, Michael, Peder og Roy. Herligt

Haha, LIK og del på facebook! Disse skal klare å bli verdenskjente, så hjelp dem litt på veien da.


kommentarer: 1Snikfilming av Sophie

 • Skrevet 01.12.2011
 • Klokken 21:10

Soph har lenge klaget over at jeg aldri har snikfilmet henne, så da benyttet jeg anledningen nå når hun var lei seg! Føler meg ganske slem, men jaja.. Tror hun ville gjort det samme med meg!

I alle fall. Haha, sånn her satt hun i ca... en time? Og jo mer jeg lo, jo mer gråt hun! haha. Neida, skal ikke le av henne.. Har brukt ca hele dagen på å flire av henne, så må ta en pause! Ganske synd at håret ble sånn da, det ødela pretty much hele dagen hennes :( Men nå går det heldigvis bra, satt på Skjønnheten og Udyret og da ble alt mye bedre ❤

PS. jeg har selvfølgelig ikke lagt denne ut uten hennes tillatelse, hvor dum tror dere jeg egentlig er?


kommentarer: 196Videoblogg, en kveld i galehuset

 • Skrevet 21.11.2011
 • Klokken 21:21

Haha, en helt normal kveld for oss. Tenkte det kunne være litt morsomt å dele litt av galskapen med dere, morsomt eller hva? Haha, jeg ler meg i alle fall skakk ihjel her jeg sitter mutters alene hjemme i stua.. Synd for dere som ikke skjønner humoren :(


kommentarer: 9Limitless

 • Skrevet 09.11.2011
 • Klokken 17:18

I går så jeg og Mariell Limitless, og gud for en bra film! Holdt på å sovne av på begynnelsen for at den var så kjedelig, men etter 30 minutter hadde den hentet seg inn og var aldeles ikke kjedelig :) Anbefales på det sterkeste! Den får fra meg - som fra alle andre aviser og nettsider - terningkast 5!


kommentarer: 2Bilvideoblogg

 • Skrevet 03.11.2011
 • Klokken 23:33

Egentlig er Jeanette Eivind's største tilhenger, og hun elsker alle videobloggene hans. Derfor laget vi denne filmen. Haha, neida. Egentlig viste hun ikke at jeg filmet! Vi har store planer i morgen kveld (om hun klarer å holde dem) og jeg håper at det kommer til å bli mye mer moro enn denne filmen! Upz, avslørte jeg litt mye nå :S:S Wupsiiii

EDIT: måtte slette filmen.. Jeanette likte den ikke..


kommentarer: 2En liten sangvideo

 • Skrevet 29.10.2011
 • Klokken 15:34

That awkward moment when.... Du spiller inn sangvideo og pappaen din kommer inn. Rimelig flaut vil jeg si. Var egentlig bare en køddevideo, hadde egentlig planlagt å synge Ugly, men den må jeg redigere først. Såå until then;


kommentarer: 11Sangvideo - Solid Ground

 • Skrevet 24.10.2011
 • Klokken 22:37

Haha, minnekortet ble fullt så fikk ikke med hele sangen. Satt å sang for meg selv på slutten.. Jaja, bedre enn ingenting! Synes det er så sykt kleint å spille inn sangvideo, og i alle fall når jeg ikke blir fornøyd selv. Synes også litt synd i leieboerne våre som sitter rett under her å får høre syngingen min dag ut og dag inn, har nemlig funnet ut at det er ganske så lytt her..

Og kan noen fortelle meg hvordan man redigerer filmen sånn at det bare er lydklippet og ett bilde som kommer med, og ikke selve videoen?? Jeg skjønner meg virkelig ikke på moviemaker.. Vel, dere får bare se på stuebordet.


kommentarer: 5Ikke akkurat perfect match..

 • Skrevet 21.10.2011
 • Klokken 22:04

Nå har jeg satt meg godt til rette hjemme i godstolen, skal snart spise fredagsgrøt og resten av kvelden passe mine småsøsken. Siden jeg ikke har noe annet å ta meg til, tenkte jeg å sette på en film. Har ventet utrolig lenge på Monte Carlo med Selena Gomez, så nå når den endelig er kommet ut må jeg bare få sett den! Derfor er jeg badass chick nå og prøver å finne en versjon som ikke er så alt for dårlig, som jeg kan laste ned.

Til tross for at jeg og Selena ikke akkurat er perfect match, så skal jeg nok klare å bite tennene sammen og se hele filmen. Har nemlig hørt at den skal være superbra! I tillegg er jo nydelige Leighton Meester fra GG med, ååh som jeg elsker henne  


kommentarer: 1April snakker tysk

 • Skrevet 17.10.2011
 • Klokken 09:54

Nå skal vi ha tysk, kjenner faktisk at jeg gleder meg litt! Er morsomt, for det om jeg skjønner ganske lite.


kommentarer: 0Videoblogg, internett hjelper meg

 • Skrevet 11.10.2011
 • Klokken 22:25

En liten videoblogg!! Beklager dårlig kvalitet, men så ikke før etterpå at kameraet ikke klarte å fokusere godt nok. Uansett. En videoblogg er en videoblogg.


kommentarer: 0Skolevideoblogggg

 • Skrevet 05.10.2011
 • Klokken 11:07

Video fra i går, haha, April altså.. Hun er helt ekstrem på det med filming, så det er takket være henne at jeg har videoer å legge ut!


kommentarer: 1Enda en skolevideobloggg

 • Skrevet 02.10.2011
 • Klokken 19:28


kommentarer: 0Skolevideoblogg

 • Skrevet 01.10.2011
 • Klokken 13:48

Haha har ikke noe bedre å legge ut, så da legger jeg bare ut en film fra økonomitimen vår på onsdag. April er sykt ivrig på snikfilming av meg som dere kanskje kan se.. (det er meg i strikkagenser og hals på hodet om dere lurer) Har også en film fra da brannalarmen gikk på skolen, kanskje jeg legger den ut senere!

Nå stikker jeg en tur til byen for å møte Linn Ida og stakkars Martine som er på jobb. Blogges 


kommentarer: 1