hits


disneydyrene i virkeligheten

 • Skrevet 06.08.2014
 • Klokken 15:09

 Haha åååh ♥ Som den Disney-elskeren jeg er måtte jeg legge hodet litt til siden, dra på smilebåndet og sukke "ååh" for meg selv da jeg så disse bildene. Men jeg hadde nok ikke tenkt det samme om ikke Disney-sammenligningene var satt ved siden, for da er det jo bare helt vanlige bilder. . .

Men dette bildet av Scar, det klarer jeg ikke helt å tro på. . . Haha til og med løvenes konge-klippen bak liksom. Men det var morsomt da!


kommentarer: 10det nydelige rundt oss

 • Skrevet 02.10.2013
 • Klokken 14:27

Måtte bare dele disse nydelige bildene med dere, naturen er virkelig noe av det fineste vi har!


kommentarer: 0worlds cutest

 • Skrevet 15.09.2013
 • Klokken 23:20

Jeg har googlet etter babybilder av dyr jeg kan si "tnåååååååå!" til i nesten en time nå, haha. . . Tror jeg må finne meg en hobby. Har såå lyst på en liten ape til husdyr, eller en liten tiger. Men siden det er ganske umulig å få til så må jeg vel nøye meg med en hund når jeg en gang flytter for meg selv. Eller en katt, de er nydelige dyr.

Hvertfall, tenkte å dele noen bilder med dere, så her er forskjellige dyr som baby, er de ikke verdens søteste?? Dyr er noe av det mest fantastiske som finnes. For eksempel hunder, de er faktisk menneskets beste venn og er sykt gode på å plukke opp signaler fra mennesker, som når vi for eksempel er lei oss. Noen som har merket det? De forstår mer enn vi tror de gjør. . . Og det gjelder alle dyr!

Apebaby

Nyfødt elefant, denne var ikke så veldig "tnåå" men ble så overrasket over hvor liten den var at jeg måtte bare dele den også! Litt søt da.

Liten pandababy, herregud noe så nusselig

Haha dette bildet var så sinnsykt morsomt!

Gorillababy


kommentarer: 0sjarmtrollet

 • Skrevet 14.08.2013
 • Klokken 21:17

Tidligere i dag hadde vi besøk av noen venninner av mamma, da fikk jeg servert enda en pavlovakake! Haha har funnet ut at jeg hater å bake. . . Det tar jo så lang tid! Men hadde heldigvis bunnen ferdiglaget, så måtte bare kutte opp frukt og piske krem. Også var den jo himmelsk, så da var det verdt det. I kveld blir det grilling med Hanna og Eila, skal faktisk dra nå om bare få minutter. Emilie hadde andre planer så får ikke sett henne igjen før jeg drar. . . Får heller komme tilbake om ikke så lenge ♥

Tok noen bilder av datteren til Kirsti, som er mamma sin venninne. Er alltid morsomst å ta bilder av de minste siden de gjør så mye morsomt, men prøvelsen er jo å få klare bilder når de alltid er i aktivitet haha. . . Men fikk noen som ble bra da! 


kommentarer: 3magisk natur

 • Skrevet 14.08.2013
 • Klokken 14:56

Har nettopp fikset meg fri fra jobb i morgen slik at jeg kan være her en dag til, deilig ♥ Er godt å ikke stresse med å komme seg hjem, så jeg fikk fri heele morgendagen sånn at jeg kan kjøre når jeg vil! Skal stoppe en liten tur i Svolvær i morgen er det eneste, skal hente noe for tante. Krysser fingrer og tær for at jeg ikke glemmer det. . .

Tenkte å vise dere bildene jeg tok i natt, bildene fra Eggum er det Hanna som har tatt siden jeg utnevnte henne til privatfotograf, haha. Hun gjorde en bra jobb da! Hver gang jeg bråbremset på tur utover var det "Hanna, ta bilde!! Husk å få med steinan i fjæra! Og trærn". Var så utrolig mye fint å ta bilde av. . . Til slutt ble Eila ganske into dette og begynte med "åååh Hanna, må du husk STEINAN!! Og FJELLAN!" Jaja, godt jeg har bloggvennlige venner da. . .? Haha. De er gode ♥ Blir nok litt bilder i kveld også, mulig vi skal grille i grillhytten til Eila! Can't wait :)

Dette bildet ble favorittbildet mitt. . . Har dere sett noe så nydelig? Bildet viser akkurat hvordan det så ut i virkeligheten! Magisk. . .

Bilde 1 og 2 tatt i Hagvågen. Bilde 3 og 4 på tur mot Eggum. Bilde 5 på Eggum.

#eggum #view #natur #lofoten #landscape #ocean #skies


kommentarer: 2på sitt fineste. . .

 • Skrevet 12.08.2013
 • Klokken 13:12

Er det et tegn? Med en gang Arctic Race er over så får vi dårlig vær. . . Så i dag blir det innekos med mamma og søskene mine ♥ Akkurat nå sitter jeg "barnevakt" for lillesøster på 8 år og ser på Karsten og Petra, haha minner fra da jeg selv var ung! Husker jeg brukte å lese bøkene, men nå er det altså på film. Skal snart hente lillebror hos besteforeldrene og dra for å handle inn til middag, her i huset er det jeg som må står for slikt. . . Haha neida, skal bare handle inn for mamma! I dag får jeg min favorittmiddag ♥

Det aller beste med å kjøre alene - og så sent på kvelden - må være at jeg fikk tatt så utrolig mange bilder! Kunne jo stoppe opp midt på veien for å ta bilder, det kom jo ingen biler! Lofoten på sitt fineste i går kveld ♥ Hvis det blir så fint når jeg kjører hjem også, så skal jeg ikke klage!


kommentarer: 6amazing places

 • Skrevet 21.05.2013
 • Klokken 23:46

Heihei!

Kom hjem for ikke så veldig lenge siden, har vært sammen med Carina i nesten hele dag, var bare en powernap som skilte oss haha. Har fått tatt sol også! Dere aner ikke hvor sårt jeg lengter etter brunfarge. . . I år skal det skje! Huden min blir ikke så utrolig lett brun, men om jeg bare tar sol ofte nok så blir vel jeg også brun snart. Fra nå av skal jeg ta gjevnlig! Siden jeg kom hjem har jeg sett på bilder av "amazing places" rundt om i verden, jeg blir så fascinert! Har såå lyst til å oppleve noe slikt, noe utenom det vanlige. Noen andre? Jeg må dele noen bilder med dere. . .

Spirit Island i Canada, fikk litt twilightfølelse?? 

Dette var sykt, rismarker og alt er oppmarkert. I Kina.

The pearl waterfall i Kina

Island

Hotell på Bora Bora

Vancouver

I Alberta i Canada, haha får følelsen av istid? Klarer alltid å koble et bilde med en film. . .

Restaurant i Kina

Sand så langt øyet kan se, i Brasil! Hvor herlig så ikke det ut??

Pongua Falls i Vietnam


kommentarer: 2vil oppleve. . .

 • Skrevet 24.02.2013
 • Klokken 17:48

Ble så fasinert av innleggene Sophie skrev med bilder fra forskjellige attraksjoner i verden som ikke er helt vanlige. Derfor måtte jeg søke litt rundt på nettet etter plasser og ting jeg vil se og oppleve før jeg blir gammel, og jeg skal selvfølgelig dele dem med dere! 

Ett hotell i Singapore, tenk DEN utsikten da! Her har du også kjøpesenter, kasino, museum, to kinoer, sju restauranter og en skøytebane i ett og samme bygg, kan det blir bedre?? Haha nesten som at man ikke trenger å forlate hotellet. . .

 Inne på verdens største kjøpesenter som ligger i Dubai, det er hele 1200 butikker der! Tror det er størst på antall butikker, mener å huske jeg leste for en stund siden at verdens største (i areal) ligger i Asia en plass. . .? Uansett, se så fint det er!

Et hotell i Kina!

Ei bru i Korea, sånt skulle vi hatt i Norge!

Ååh, for en utsikt! Hotell i Bangkok, HIT skal jeg en dag!


kommentarer: 0litt idyll

 • Skrevet 22.10.2012
 • Klokken 09:30

Bilder fra Sverigeturen i går.
kommentarer: 1.

 • Skrevet 14.10.2012
 • Klokken 23:58


kommentarer: 0repost: photos

 • Skrevet 30.09.2012
 • Klokken 15:45

Bilder fra Lofoten, mars 2012.
kommentarer: 4autumn

 • Skrevet 28.09.2012
 • Klokken 17:36

kommentarer: 6på besøk

 • Skrevet 15.06.2012
 • Klokken 22:00

Må bruke mobilblogging når jeg ikke har tilgang til nett, er utrolig prakisk med denne appen! Er på besøk hos Carina nå og koooser meg <3 Er enda ikke 100% ferdig her, men det blir såå bra når alt er på plass!

Nå skal vi se film! Får ta litt bilder og blogge for dere i morgen heller :-*


kommentarer: 1fly med hello kitty?

 • Skrevet 02.05.2012
 • Klokken 22:36

Leste tidligere i dag om ett Taiwansk flyselskap som har endret tre av sine fly til å bli "Hello Kitty-fly", vet ikke hva jeg skal si om det..? Er jo litt fasinerende at de finner på noe slikt da bare for å trekke til seg kunder, jeg kan vel lett tenke hvilken målgruppe som kommer til å bli truffet da, haha. Kan jo tenke dere ett helt fly hvor alt er av Hello Kitty, maten, tørkepapiret, koppene, når du sjekker inn gjør du det på en Hello Kitty-maskin - og billetten din har bilde av Hello Kitty. Hallo, dreamplane much!?! Vet ikke heelt om jeg hadde turt å lette fra bakken i ett slikt fly da, men det var jo sykt søtt! Skal kjøpe ett sånt til min fremtidige datter, perfekt gave. Og akkurat nå er det bare i asiatiske land det er mulig å fly i ett slikt, sykt nedtur det da :(
kommentarer: 5livet smiler

 • Skrevet 02.04.2012
 • Klokken 01:40

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem, har vært på besøk hos noen kompiser sammen med Sophie. Hatt "Beliebermøte" haha, intern greie.. Skal lage meg noen baguettrundstykker(?) nå så skal jeg komme meg i seng om ikke så lenge. Er sååå godt å tenke på at det er ferie i morgen og zeroo skole!! I tillegg er det bare èn måned til russetiden starter og litt under to måneder til vi har planlagt å dra på klassetur :) Livet smiler for tiden ♥

Har ingen bilder og vise fra i dag, eller jo, på instagram da. Men dere skal få se bildene jeg tok på tur hjem i går! Er så utrolig nydelig natur i Lofoten, er dere ikke enige?

PS; gratulerer med 19 årsdagen, Sondre ♥kommentarer: 2Blitt obsessed

 • Skrevet 18.10.2011
 • Klokken 20:31

Nå stikker jeg ut en liten tur, slenger med noen bilder som jeg tok tidligere. Haha, nå kommer jeg bare til å ta slike bilder! Er blitt helt obsessed. Skal såklart prøve å ta "ordentlige" bilder, og ikke bare bilder av streker såklart. Må eksperimentere litt! Men nå, slik som jeg skriver på bildet under (eller, prøvde i alle fall) hade


kommentarer: 1Lukkertid på kameraet

 • Skrevet 17.10.2011
 • Klokken 22:31

Fant endelig ut hvordan jeg fikser lukkertid på kameraet mitt! Så nå har jeg og Linn Ida hatt det litt gøy med det, haha. Enda på nybegynnerstadiet, men det kommer seg vel forhåpentligvis etterhvert :)
kommentarer: 5Photoshoot 28.09.11

 • Skrevet 06.10.2011
 • Klokken 14:06

Her er noen av bildene som ble tatt på photoshooten vi var på for vel en uke siden. Har ikke fått redigert dem siden jeg ikke har picasa eller noe som helst redigeringsprogram, så dette får holde!


kommentarer: 6Photoshoot with my BF

 • Skrevet 28.09.2011
 • Klokken 17:24

Her er bare bildene av meg og Martine, resten kommer når jeg har fått dem! Haha, det ble to vellykkede bilder av oss sammen. Og resten, tja.. Taler vel for seg selv!  Martine

Alle bildene er tatt av Siri Hågensen.
kommentarer: 2Photos: home decor

 • Skrevet 25.06.2011
 • Klokken 01:30

Tok noen bilder da vi var hos Carina i går, her er noen av dem.


kommentarer: 3Picture it

 • Skrevet 24.03.2011
 • Klokken 21:14

Bilder fra konfirmasjonstiden min - Mai 2009


Verdens beste kake!! Blåbær-rull

Har en aldeles lav blogglyst, så da tenkte jeg det var like greit å legge ut bilder jeg har tatt.


kommentarer: 3Only girl in the world

 • Skrevet 03.03.2011
 • Klokken 13:45


Foto: Trine Lenea Holterman

Klarte jo såklart å snike meg med på noen få bilder i går da jeg var med Ragnhild og Hanne på photoshoot hos Trine. Hun er sinnsykt flink å ta bilder!

Nå skal jeg ta meg en aldri så liten VELLFORTJENT powernap. Gidder ikke å sovne på skolen i morgen når vi skal se på film og kose oss.


kommentarer: 0Avskjedsfest for Daniel

 • Skrevet 26.02.2011
 • Klokken 20:25


Noen bilder fra gårkvelden. Var såpass frekk å stjal alle bildene fra Mathea Pernille Jørgensen, siden hun obv har innleid som privatfotograf/paparazzi. Er nok ca 500 bilder til hvor disse kommer i fra! Var i alle fall en kjempekoselig kveld, men tviler på at midtpunktet selv husker noe som helst haha..


kommentarer: 4- i heart you

 • Skrevet 04.02.2011
 • Klokken 00:14


Hanne Luneborg<3 Bildet er i fra 9ende, vi var kjempe nydelige.


kommentarer: 5Jewelry

 • Skrevet 31.12.2010
 • Klokken 15:23


kommentarer: 1- Love

 • Skrevet 07.12.2010
 • Klokken 21:07

There are many ways to show love - but not that many ways to say it.
// weheartitkommentarer: 4Jewelry & Love

 • Skrevet 01.11.2010
 • Klokken 23:25
Noen av de livlige folkene som jeg har koset meg sammen med, jippi.... April ble så syykt trøtt etter middagen, som var noe så sykt god!!!


Mens jeg laga karneval etter middagen!! Noen som ser hva jeg er??

Jippii, rosa cola fikk jeg også!!!Ok kødda. Nå er jeg trøtt og blir jaga ut av April. Må vell gå hjem i stormen da... Wish me luck??kommentarer: 1Happiness

 • Skrevet 26.10.2010
 • Klokken 18:38

Tumblr_lawiik3rgd1qcsxkvo1_500_large4625584339_f6ec4158cc_z_large_large
Tumblr_lawmg8awkl1qen0nto1_400_large
weheartit

Most people are about as happy as they make up their minds to be.
- Abraham Lincoln


kommentarer: 1Bright colors

 • Skrevet 25.10.2010
 • Klokken 17:54Jeg hater slike dager som i dag. Dager hvor jeg ikke har vært på skolen, men fremdeles ønsker å gjøre noe ut av resten av dagen, noe som pappa nekter meg. Kommer nok til å bli en lang kveld, så jeg lager meg en kopp te og setter på sesong 2 av frustrerte fruer!

Følger du med på frustrerte fruer?


kommentarer: 3They all say...

 • Skrevet 28.09.2010
 • Klokken 10:42


kommentarer: 0Taper i photoshop...

 • Skrevet 24.09.2010
 • Klokken 20:06

Okei seriøst. Dere vet siden jeg er så kul og har skolepc? Jada bare le, men den er faktisk veldig søt!!! + at det er noen engler som har installert Photoshop på den, så jeg klager ikke. Enda. Men værtfall!! Så i timen idag så ble det litt (veldig) kjedelig, så jeg satte meg ned å hadde det moro med Photoshop. SERR, har aldri sett ett så stygt bilde av noen før, og ingen fortjener å være SÅ stygg... Eller joda. Men værtfall x2, dette ble resultatet;


Hahahahahha herreguud. vet ikke om jeg skal le eller gråte, le fordi det er så sykt moro, og gråte fordi hun ser så sykt skummel ut....

...... MEN VÆRTFALL  x3, noen som vil hjelpe meg med Photoshop, eller bare forklare sånne enkle småting? Jeg er nemlig taper i Photoshop, taper #1......

Hahah, hva synes du om det finefine bildet?
(Nevner forresten ingen navn, regner med jeg blir steina til døde om hun finner dette uansett...)


kommentarer: 4Words of wisdom

 • Skrevet 27.08.2010
 • Klokken 20:08
Tumblr_l7asbjqvac1qa9y0go1_500_large

kommentarer: 0WAITING TO FIX IT..

 • Skrevet 24.08.2010
 • Klokken 16:54

kommentarer: 1Frostskader

 • Skrevet 19.08.2010
 • Klokken 23:14
Greit å sitte å se på bilder fra Italia når jeg sitter her å hakker tenner og holder på å miste tærne mine i kulda.... Elsker at jeg er så sykt søt og skriver Martine på alle mulige søte måter i sanda når jeg var i Italia. Ikke det at jeg forventa at hun liksom skulle bry seg, men jaja.

Varmt der du bor?

kommentarer: 2Italia i bilder

 • Skrevet 18.08.2010
 • Klokken 23:14


Veldig heldig at jeg glemte minnebrikken hjemme i dataen da jeg dro, og at jeg ikke fikk kjøpt ny brikke før etter 4 dager.. Jeg viste seriøst ikke hva jeg skulle gjøre. Ble litt mange bilder nå da, men jaja, har enda 300 til om noen er intresserte? Hehe, kødda, fleste av dem blir nok ikke vist til dere....

skal jeg kaste meg i senga å vente på at alarmen går klokka 7 i morgen. Har så sykt nerver for å ikke rekke bussen i morgen, i og med at jeg ikke aner når den går.... Det er jo perfekt.... I tillegg må jeg huske på både busskortet, pengeboka, sommergaven til Martine, og meg selv. Glemmer jeg en av tingene er jeg fuckd, bokstavelig talt.

kommentarer: 6HIGH ON LIFE

 • Skrevet 12.07.2010
 • Klokken 04:23
Har vært så utrolig fint vær ute idag, så i 8 tiden dro jeg opp til hagavannet med noen folk!
Også en måte å sørge for at Catha ikke fikk klærne tilbake etter badingen... Kle dem på seg..


muddie<3

hahah failure

skikkelig fbi møte osv, hemmelig sammenkomst.

Her skjer noe veldig..... uheldig.... Han skjerte faktisk opp tåa si,ahahhaha staaakars

Og sa måtte Adrian såklart hjelpe stakkars Roy...... "kommer æ til å dø nu..?" Vises kanskje ikke, men det var driitmye blod i vannet etter at han hadde tatt tåa oppi dær, ser ut som noen er drept og kasta utti der...... æsj

Også måtte vi lappe sammen tåa, så bestemora kom med plaster, teip, papir og.... En badehette.....Hva gjorde du i kveld?
Har det vært fint vær der du bor? :-)


kommentarer: 2UTFORDRING TIL DEG

 • Skrevet 10.07.2010
 • Klokken 18:15
Dette skal jeg gjøre:
1. Gå inn på mine bilder.
2. Velg den 6. mappen.
3. Finn det 6. bilde.
4. Last opp bilde på bloggen, skriv litt om det.
5. Utfordre 5 nye og gi dem beskjed.


Dette bildet ble tatt på Metzo for ca en måned siden. Jeg, Hanne, April, Mariell og Oda var å spiste god mat! Dette er maten til Hanne. namnamnamnam

Jeg utfordrer, ALLE som leser dette ;-)

kommentarer: 3BILDESERIE - HANNE LUNEBORG

 • Skrevet 07.07.2010
 • Klokken 00:14
Hadde photoshoot med Hanne da vi var i Boden på klassetur. Her er noen av bildene jeg tok.

Hva synes du?

kommentarer: 4SÅ MANGE USELESS BILDER

 • Skrevet 06.07.2010
 • Klokken 01:37
Sitter å ser gjennom bildene fra klasseturen.. Har aldri sett så mange useless bilder før, helt utrolig hvor flinke jeg og Hanne har vært med å slette failbilder som disse;
Også har vi bilder som disse som egentlig bare hører hjemme en plass - gullstjernemappa! (Hanne kommer til å drepe meg for å ha lagt ut disse, men hvem kan vell komme like langt som Julianyl uten å legge ut drite-seg-totalt-ut-bilder?) Haha, søtaa! Jeg må nok legge ut ett innlegg med de fine bildene jeg tok, så ingen skal tro hun er sånn her til vanlig....


Og for ikke å snakke om alle IS failure bildene av meg og Martine... Aldri spis is på en trampoline hvor du lander på månen bare noen klør seg i ræva.... Er ikke så enkelt som alle skal ha det til å være!


Og hallo togturen hjem hvor det ble tatt 10000 sånne her bilder


Seriøst, har en stor jobb forran meg! Avslutter dette perfekte fail innlegget med ett av de værste failure bildene.. Vet hva dere tenker, kan noe bli værre enn de jeg allerede har lagt ut? Tjaa....

Ka skjer? GOD NATT

kommentarer: 7Bildeserie - Sommer09

 • Skrevet 27.06.2010
 • Klokken 23:42


Noen bilder jeg tok i fjor sommer.

kommentarer: 7BILDESERIE - RAINDROPS

 • Skrevet 27.06.2010
 • Klokken 01:38
Det høøøljer ned, skulle ikke tro vi snart er i Juli måned. (SOMMER!?!) Sitter inne i stua, og alt jeg hører er regnet som slår ned på taket og vinden som tar i veggene. Benyttet denne regnsjansen til å gå ut å ta noen regnbilder.Og til slutt, unnskyld mamma, brukte dine sko.....


Lenge leve sommer 2010<3<3<3

kommentarer: 6Cookie jar

 • Skrevet 02.06.2010
 • Klokken 16:44
Jeg bare elsker å friste med mat! mohahahah. Neida, har aldri lagt merke til hvor mange bilder jeg faktisk har av mat, og dette er fra konfirmasjon min. Fikk ikke bilder av alle kakene da, bare de 2 nederste som mamma lagde, og de andre som jeg fikk dagen etter konfirmasjonen min. Våger å vedde på at noen ble sultne nå?

kommentarer: 4Baby, I like it!

 • Skrevet 28.05.2010
 • Klokken 13:59


Jeg er sååå klar for sommer nå! Bildene er foresten tatt i Lofoten og fra i fjor sommer.

kommentarer: 3New morning

 • Skrevet 26.05.2010
 • Klokken 10:36
kommentarer: 2