hits


forelsket i et bilde

 • Skrevet 26.05.2016
 • Klokken 17:17

Se hva jeg endelig har fått rammet inn da, bildet mitt fra designbyodd.no! Har du sett noe kulere?? Jeg er så utrolig fornøyd og stolt, stolt over å ha byen min på veggen ♥ Jeg har enda et som jeg skal vise dere, men det sparer jeg og viser i et eget innlegg. Er det mulig å være forelsket i et bilde? Haha alle som har kommet inn døra har fått slengt i tryne "SE PÅ DET NYE BILDET MITT!" etterfulgt av "var det ikke fint?? hæ?? hæ??"

Alle synes såklart det er dritkult.

Nå vurderer jeg enda et bilde (i tillegg til dette og det andre jeg har) fordi de var så sykt kule. Kanskje av Norge eller en helt vilkårlig by som så kul ut, haha. Dere må i alle fall sjekke ut bildene, noe for enhver smak (og by)!

// Inneholder annonselink

Også blomsteren min da... Den har jeg også forelsket meg i, herregud SÅ FIN! Små gleder, dere.

Bilde fra designbyodd.no / Bilderamme fra Clas Ohlson / Blomster og potte fra plantasjen / Duftelys HER


kommentarer: 2etterlengtede pakker

 • Skrevet 15.05.2015
 • Klokken 18:34

I dag fikk jeg endelig hentet en pakke som jeg har latt ligge alt for lenge på posten. Nemlig en pakke med laser for å fjerne hår! Denne skal jeg teste ut allerede i kveld. Gleder meg til å se hvordan den fungerer og om den faktisk gjør som lovet - så skal jeg oppdatere dere når den er prøvd! Om det er av interesse? Den skal jo helst brukes over flere uker for best resultat, så det endelige resultatet får jeg ikke gitt dere før nærmere sommeren. Blir godt å få en hårfri sommer! Om du er interessert kan du lese mer om den her, til jeg har fått testet den ut.

Noen som har eller har prøvd en slik?

Affiliatelenke

Og endelig fikk jeg skoene jeg lenge har siklet etter! Jeg har vært så lei av å gå rundt i rosa nike-sko, så jeg gleder meg til å ta disse i bruk allerede i dag. Fine og komfortable hverdagssko burde alle ha i alle fall ett par av! Kan kjøpes HER. Om du har lyst på skoene kan du bruke koden 17MAI og få 17% på skoene og alt annet på nelly!


kommentarer: 3nye kveldsrutiner

 • Skrevet 11.11.2014
 • Klokken 23:31

Her om dagen fikk jeg min første pakke fra Forever Living som jeg bestilte, og jeg tenkte å vise dere noe av det som var i pakken. Jeg har ikke fått testet ut produktene i en hel uke enda, men jeg merker at jeg er veldig fornøyd allerede etter bare 4 dager med bruk.

Forever Aloe Scrub - denne bruker jeg hver kveld etter jeg har fjernet sminken, for å fjerne siste rest og friske opp ansiktet litt. Jeg har tidligere brukt scrub fra nivea og andre "billigmerker" man kjøper i butikken, men denne likte jeg mye bedre på grunn av at det var mindre korn i den. De andre jeg har brukt har hatt litt for store korn, og jeg har derfor ofte blitt sår i ansiktet. Men ikke med denne! Den er såå god og jeg er kjempefornøyd til nå.

Forever Marine Mask - dette er en ansiktsmaske som jeg skal bruke 2 ganger i uken. DENNE liker jeg virkelig! Den dufter honninglignende og stivner fort i ansiktet, og jeg blir såå myk når jeg fjerner den. Viktig å tilføre fuktighet til ansiktet, ellers kan man fort bli for tørr. Dette har jeg ofte vært plaget med, så satser på at jeg ikke blir det lengre.

Propolis er såå genial, med veldig mange bruksområder. Jeg bestilte den først og fremst for å prøve på min urene hud, men også for å kunne bruke om jeg blir tørr eller sår i huden. Gudene skal vite at jeg sliter med tørr hud på vinteren! Så, hver kveld blander jeg litt propolis med gelly og smører i hele ansiktet etter jeg har skrubbet, og jeg synes allerede jeg merker stoor forskjell! Det er SÅ deilig å bare føle at alt tørker inn og blir bedre, så jeg gleder meg til å se fremover om det virkelig funker så bra som jeg føler. Noe jeg håper!

Gellyen jeg bruker er bare en prøvepakke, siden jeg enda ikke har bestilt meg tuben. Og siden den er så drøy i bruk har jeg klart meg med en sånn liten pakke i snart en uke! Propolis er også ganske drøy i bruk, så den blir jeg nok å ha leenge. Men disse kremene er jo ikke bare ment for uren hud, men også andre plager. Propolis kan fint brukes på tørr hud, eksem og andre hudplager - og er super til det ettersom jeg hører!

Jeg tenker å bestille meg masse prøvepakker som jeg kanskje kan sende i posten til dere som måtte ønske å prøve ut før dere eventuelt bestiller, høres det fint ut? Jeg har som sagt prøvepakker på Aloe Vera Gelly akkurat nå, men også på propolis! Om du vil lese litt om kremene kan du gå inn HER. Der står det også priser for dere som lurer på det.

Så om dere ønsker å prøve ut noe selv, bli forhandler, eller bestille så er det bare å kommentere her, eller sende meg en epost på stineemarik@hotmail.com! :-D


kommentarer: 5for morsom

 • Skrevet 04.11.2014
 • Klokken 19:45

Jeg har lenge hatt bruk for ny smoothiemaskin - siden den jeg hadde tok farvel. . . Er det bare jeg som opplever at bladene løsner? Det har skjedd på 3 blendere jeg har hatt. . . I alle fall, nå fant jeg en perfekt smoothiemaskin! Du kan nemlig bare putte ingrediensene oppi, også er det en flaske du mikser det i og kan ta av etterpå. SÅ smart! Også denne sjokoladesmelteren da. . . Den er jo bare for morsom til å gå forbi, haha. Og dette er jo ting jeg trenger til jeg kjøper meg leilighet tenker jeg - så derfor tok jeg meg råd til å kjøpe det! 

Smoothiemaskin HER til 179kr og sjokoladesmelter HER til 139kr!


kommentarer: 3new in - shoes

 • Skrevet 08.10.2014
 • Klokken 20:49

Siden jeg får en ekstra god lønning denne måneden, har jeg endelig tatt meg råd til å bestille hjem litt nødvendigheter. Jeg (tro det eller ei) mangler en del klær, så neste innkjøp blir bukser og noen nye gensre. Jeg har faktisk bare 4 bukser jeg bruker, så mulig jeg bare må bestille hjem noen nå! Bikbok sine er en stor favoritt, men de sorte dr denim går aldri av moten hos meg. Komfortabel og kan brukes til alt! Men når vi nå snakker om ting jeg mangler, så bestilte jeg ironisk nok hjem finsko, haha. . . Det gir jo ikke mening, men jeg mangler det også - så da ble det to par!

Vinrøde HER til 399kr, ser de er fri for de sorte. Disse var såå gode å gå i!

Og her er det jeg venter på nå! Jakken har jeg fra for å blå, og den er så behagelig at da den sorte var på salg - så bare måtte jeg ha den. Har ventet i to måneder på at den skulle komme på salg, haha. Den er verdt hver en krone og er mye finere i virkeligheten! Deksel måtte jeg ha siden mitt er så ødelagt at mobilen faller ut, haha. Bare jeg som synes det er enklere å bestille deksel på nett, enn å kjøpe i butikk? Det finnes jo ikke logisk. . .

Genser HER til 200kr // Deksel HER til 99kr // Jakke HER til 200kr


kommentarer: 9new in

 • Skrevet 02.07.2014
 • Klokken 17:29

Som sagt hentet jeg en pakke på posten her om dagen fra nelly, litt nye sommerklær! Så da ver det rett ut i godværet etter jobb for å ta litt bilder. Og der har dere grunnen til at dere ikke får se ansiktet mitt - rett etter jobb. . . Skal gå i dusjen snart og sminke meg litt, føler meg mildt sagt som et dass akkurat nå. Det er kokvarmt og jeg er trøtt - men jeg klager absolutt ikke på været! Det er bare deilig, selv om jeg skulle ønske det var regn så jeg ikke følte et press på å gjøre noe, haha.

I morgen skal jeg å hente April på flyplassen! Det skal bli kjempegodt å få henne hjem igjen ♥ Jeg hadde jo et lite håp om at hun kom til å flytte hjem igjen nå til sommeren, men hun blir i Oslo med Linn Ida og Charlotte og bor sammen med dem. Så da mister jeg hele tre venninner for Oslo. . . Men det skal nok gå bra, jeg får bare besøke dem ofte!

_______________________________________________________________________________________

reklamelinker

Haha denne er jo såklart finest uten bh under, men jeg vet ikke helt om jeg kan klare å få det til å fungere. . . Så jeg må eksperimentere litt! Skikkelig sommerkjole som hadde passet perfekt å hatt i syden. Skoene er supergode å gå i, akkurat slike sko jeg liker!  Kjole HER, solbriller HER og sko HER

Haha da jeg så disse bildene gikk det opp for meg hvor sinnsykt bleik jeg er - det MÅ jeg serr gjøre noe med. . . Men jeg står jo i tillegg i solen, så da ser jeg ekstra hvit ut.

Skjørt HER. sinnsykt behagelig stoff og veldig tøyelig.

Skjørt HER, toppen og cardigan var de fri for. Skjørtet var noe stramt i størrelse - så gå gjerne opp en størrelse fra den du vanligvis bruker!


kommentarer: 6pakke i posten

 • Skrevet 17.02.2014
 • Klokken 23:32

Reklamelinker

Hei alle søte ♥ Jeg sitter godt plantet i senga med OTH på skjermen og et stoort glass med saft. Haha for mye unyttig informasjon? Men er som oftest det jeg gjør om dagene etter jobb og andre sosiale sammenkomster - ser på OTH. . . Jeg er så utrolig glad for at jeg kjøpte samleboksen med alle sesongene, har enda 5 sesonger igjen å kose meg med! Om noen av dere også vil bestille er boksen på salg nå til 549kr, kjempebillig! Egentlig koster den 1299kr, så da har du plutselig råd til enda en boks sånn som meg, hehe. . . Du finner den HER!

Nå skal jeg snart dra bort til April en tur på besøk, skulle bare vise dere de nye produktene jeg fikk i posten her om dagen ♥ Alt var ting jeg trengte, så nyttårsforsettet mitt om å ikke kjøpe noe unødvendig er enda ikke brutt. Hårkuren og skrubben skal jeg teste i kveld, og pudderet tar jeg i morgen.

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor
Kan kjøpes HER. Denne hårkuren har jeg brukt for flere år siden, men av en eller annen grunn sluttet jeg å kjøpe den når jeg gikk tom. . . Den er bare helt fantastisk, det er ikke uten grunn at den har blitt best i test 13 år på rad! Den er egentlig mest ment for skadet hår, men kan fint brukes til alle hårtyper. Håret ditt blir så sinnsykt mykt i tillegg til at det blir sterkt og glansfullt.

Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub
Kan kjøpes HER. Denne har jeg aldri prøvd før, men hatt lyst til kjempelenge. Det er en ansiktsskrubb med finmalte valnøtter som gir huden glød og renser! Jeg gleder meg veldig til å prøve den ut, og mest sannsynlig kan jeg anbefale den videre til dere om en måneds tid. Noen som har prøvd den?

Ole Henriksen Vitamine Plus
Kan kjøpes HER. Denne ansiktskremen fra Ole Henriksen sverger jeg til! Har enda krukken jeg kjøpte i oktober, noe som beviser hvor drøy i bruk den er. Men tenkte det var like greit å bestille den nå sånn at jeg har en når den blir tom! Så ja, den er dyr - men om dere ikke bruker mer enn nødvendig holder den i hele 4-5 måneder! Min er på sin fjerde måned, og jeg tror faktisk jeg har den i over en måned til. Den hjelper på tørr hud og funket som bare det på meg som sliter med tørr hud etter jeg har fjernet sminken. Jeg bruker den hver kveld og noen ganger om morgenen.

bareMinerals original medium beige pudder
Kan kjøpes HER. Jeg har aldri brukt et bedre mineralpudder, har brukt det en gang tidligere og ventetiden til jeg fikk nytt nå har nesten vært utholdelig! Har brukt isadora sitt i mellomtiden men det kan overhodet ikke måles, tro meg. Kan virkelig anbefale det!


kommentarer: 5sneak peak

 • Skrevet 22.11.2013
 • Klokken 14:57

Jeg klarte ikke å vente, må nesten vise dere kjolen jeg fikk fra ebay! Denne skal jeg altså bruke neste helg på julebordet med jentene. Det er to splitter nede og den sitter veldig bra på!  Er alltid skummelt å bestille på en sånn "usikker" plass som ebay, plutselig er M det samme som XS i kinesisk størrelse liksom, haha. . . Gikk heldigvis bra denne gangen! Eneste jeg ikke visste helt hva jeg syntes om var den kanten oppe i halsen, men det går vel greit.

Nå skal jeg dra å trene så skal jeg dra til tante og onkel på middag! Foten min er bedre enn i går så 45min på mølla skal nok gå bra tenker jeg. Ha en fin helg, alle sammen ♥


Og disse skoene til! Kan kjøpes HER.


kommentarer: 6new heels x2

 • Skrevet 16.11.2013
 • Klokken 17:01

De svarte skoene bestilte jeg for en god stund siden, vet ikke om dere husker at jeg bestilte de, en jakke og en kjole? Hvertfall, på grunn av den tykke hælen er de utrolig gode å gå i! Og jeg klarer vanligvis ikke å gå i høyhæler, så om du lider av det samme som meg er dette skoene for deg. Siden jeg var frelst av de svarte måtte jeg bare ha de i lilla også, hehe. . . Det svarte paret blir jeg nok å bruke på julebordet, første gang jeg bruker hæler på LENGE. . . Det blir minneverdig! Hehe.

Hva synes dere om skoene?

Svarte sko HER til 349,-


Lilla sko HER til 349,-


#nelly #shoes #sko #mote #fashion #nellyshoes #nlyshoes


kommentarer: 12gjennomtenkt shopping

 • Skrevet 12.11.2013
 • Klokken 16:00

Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, dro egentlig ned for å se på telefon på telekiosken - men endte opp med å være på jobb en time. . . Så nå er jeg trygt plassert hjemme igjen! Sitter å ser på Ellen nå, tar opp ellen hver dag klokken 12 sånn at jeg får sett det når jeg står opp. ♥ Ellen DeGeneres

Handlet litt i går! Kjolen ble jeg helt forelsket i da jeg så den på salg i helgen, og skoene var også på salg. Genseren og t-skjorten er jo hverdagsklær som man trenger, og jeg vet at det kommer til å bli brukt så da var det verdt det! Hehe nøye gjennomtenkt shopping. . . Nelly har åpnet salget igjen, mye fint til en billig penge! Klikk på bildene for å komme til plaggene. 

Og husk konkurransen min!kommentarer: 8latest ebays

 • Skrevet 09.11.2013
 • Klokken 21:41

For noen uker siden hadde jeg en skikkelig ebayperiode, jeg bestilte meg masse klær, vesker og mobildeksel - tilsammen kun 3-400kr! Er jo så latterlig billig der at da går det greit. Har fått noen av tingene, så tenkte å vise dere. Er det noen som vil ha et innlegg om hvordan ebay "fungerer", hva du burde se etter og sånt? Før var jeg dritredd for å bestille fra ebay, men det er jo faktisk latterlig enkelt. . . Nesten ALT for enkelt! Du legger inn alt av kortinformasjon, og med tre tastetrykk er varene på tur hjem til deg.

Jeg skal ta meg enda en runde når jeg har fått lønning, ble så fornøyd med det jeg allerede har fått at da må det bestilles mer! Om jeg bestiller fra en av selgerne jeg allerede har fått varer fra, så vet jeg hvertfall at jeg kommer til å bli fornøyd.

Dette betalte jeg rundt 10kr for, det var jo såå fint! Venter på enda flere deksel. . .

Likte at vesken var så enkel, også har jeg ingen svarte vesker fra før av.

Elsker genseren, eneste var at den var litt trang over puppene, men det går vel greit! Krymper meg inn i den i løpet av november hehe.

#ebay #innkjøp #newin #genser #veske #iphone4 #iphone #deksel


kommentarer: 7unblogged innkjøp

 • Skrevet 18.10.2013
 • Klokken 13:50

Reklamelenker nelly

Jeg sitter her og nyser om kapp med meg selv. . . Er jo bare typisk meg at med en gang snøen legger seg så blir jeg forkjølet, slår aldri feil! Så ja, her oppe i nord snør det som aldri før, har snødd non-stop i to timer snart og derfor tør jeg ikke se ut vinduet og sjekke tilstandene. . . Skal snart få rumpen bort til bestemor, men først skal jeg gå på badet og ordne opp i kaoset i fjeset mitt. Har fått tilbake utslettet jeg hadde for noen uker siden, og nå tror jeg at jeg endelig har funnet ut hva det kommer av. Nemlig sminkeserviettene til nivea. . . Skal holde meg unna de fremover og se om det går over!

Tenkte å vise dere noen innkjøp jeg har glemt å blogge om, så gjennom mappene mine på pcen og fant ut at jeg hadde glemt å vise dere noen ting. . . Og enda er det masse jeg ikke har fått tatt bilde av, skal ha en blogg-kveld i dag, ta masse bilder og lage innlegg til dere!

Leppestift fra IsaDora, jeg eeelsker den! Den gir veldig fin farge og holder lenge. Kan kjøpes HER.

TreningsBH med rosa sløyfe. 20% av prisen, altså 60kr, doneres til brystkreft-fondet. Kan kjøpes HER.

Ellers sitter jeg og drømmer meg tilbake til sol og varme dager. . . Så her er noen unblogged bilder fra i sommer da jeg og Sophie skulle gå tur med lillsøsteren og pappaen hennes! Jeg savner sånt vær. . . Åååh :-( Jaja, bare 8 måneder til jeg får det, hehe. 


kommentarer: 10ny jakke

 • Skrevet 14.10.2013
 • Klokken 13:20

Reklamelenker nelly

Tror jeg har jakkemani, har kjøpt meg tre nye jakker på to måneder, men det er vel bare greit da? Haha må jo ha litt utvalg! Og det hadde jeg ikke fra før av. . . Så siste i samlingen er egentlig den grønne, men denne har jeg aldri brukt enda fordi den er litt for stor, så jeg tror jeg må bytte den i en mindre størrelse. Den er hvertfall sykt fin på! Om man ser bort fra at den er for stor nå da. . .

Nå skal jeg spise og gjøre meg klar for jobb klokken 4! Ha en fin mandag ♥ Jeg skal starte uken med en treningsøkt etter jobb, godt å starte uken med god samvittighet.

Du finner den HER på nelly, men de er dessverre utsolgt da. . .HER er en som er ganske lik!Adlinks


kommentarer: 5lykke kan kjøpes vol 2

 • Skrevet 05.10.2013
 • Klokken 17:43

Reklamelenker

Lykke i posten i dag ♥ ♥ ♥ ♥ Og ikke et sekund for sent! For nå fikk jeg nemlig testet ut shampooen med en gang, wii. Bestilte dette før forrige helg, så jeg er litt skuffet over leveringstiden. . . Skriver litt om de forskjellige produktene, men når jeg har testet dem over en stund kan jeg godt skrive om dem igjen, om dere vil? Og er dette slik dere liker, altså å lese om forskjellige hud/hårprodukter og sminke?

Og først et lite tips til dere som er Ole Henriksen fans; i følge siden til blivakker er det mye billigere enn andre nettbutikker! Det er jo litt greit da, siden det i utgangspunktet er litt dyrt for de produktene. Jeg er uansett utrolig glad for at jeg endelig tok meg råd til å prøve ut noen av kremene, må nok bestille mer når lønningen kommer! Se hele utvalget til Ole Henriksen HER.

Silky Sexy Hair - Shampoo og Balsam for thick hair 2x 1000ml
Shampoo og balsam HER. De er på tilbud nå faktisk, bare 299kr for en flaske på 1L! Og veiledende pris er hele 1239kr, man sparer nesten 1000kr der altså. Jeg har hatt mine flasker med 1L sebastian balsam og shampoo i et halvt år nå, så det er virkelig verdt å kjøpe så store flasker. Så slipper man å kjøpe annenhver uke! Og disse luktet helt sinnsykt herlig! Har aldri hatt en shampoo som luktet så godt. Klarer ikke helt å finne ut akkurat hva den lukter, men godt er det hvertfall haha.

Ole Henriksen: African Red Tea Exfoliating Lip Salvation
Denne tok jeg helt feil av, jeg trodde ærlig talt det var leppeskrubb. . . Men det var det altså ikke. . . Det var en helt vanlig lipsyl. . . Så det var den sorgen! Men god var den uansett, og smakte himmelsk haha. Koster 155kr og kan kjøpes HER. Fikk faktisk mykere lepper med en gang, vet ikke om det bare er noe jeg innbiller meg, men mest sannsynlig ikke. Den inneholder ikke parabener, inneholder naturlig afrikansk rød te (som er en kraftig antioksidant) og er beriket med smørende og mykgjørende ekstrakter!

Ole Henriksen: Blue/Black Berry Enzyme Mask
Denne prøvde jeg nå nettopp etter å ha vært i dusjen, så vet ikke hva jeg kan si om den helt enda. Men den skal visst være sendt fra himmelen for tørr og sart hud! Noe som jeg såårt trenger for tiden. . . Føler bare ansiktet mitt faller fra hverandre mer og mer haha. Den skal også sikre at du får en glatt og forbedret struktur, samtidig som den skal føles silkemyk og full av glød. Denne skal du bruke 2 ganger i uken etter rens og skrubb! Kan kjøpes HER til 380kr, denne er jeg ganske sikker på varer leeenge. 

Ole Henriksen: Vitamin Plus Balancing Creme
Denne kremen måtte jeg kjøpe etter å ha prøvd Martine sin. Den er såå god! Hun har hatt sin krukke kjempelenge, for du trenger nesten ikke bruke noe krem for å få over hele ansiktet. Det er rett og slett en dag og nattkrem som du bruker morgen og kveld. Og den er utrolig drøy i bruk! Noe som bare er positivt. Den er fylt med antioksidanter, urter og vitaminer, med andre ord bare ting som er godt for huden! Den tilfører huden fukt samtidig som den stabiliserer og beskytter den. Denne er også utrolig bra for menn! Kan kjøpes til 400kr HER. Og en liten funfact: bla Naomi Campbell, Snoop Dogg og Tyra Banks bruker akkurat denne kremen. . .

Adlinks


kommentarer: 0perfekt høstjakke

 • Skrevet 03.10.2013
 • Klokken 23:26

Har nettopp kommet hjem fra flex, tok meg en liten joggetur i dag. 3km med vonde legger er helt greit tenker jeg, har enda ikke fått hentet ut den kremen jeg fikk på resepten fra legen for. . . En måned siden? Så da får jeg bare ha vondt. . . Rett og slett. . . Nå har jeg tent lys på stuen, vært på butikken og handlet inn litt frukt og skal lage meg kveldsmat som jeg kan spise til medium! I morgen er det tidlig opp for å dra på et møte, så skal jeg på jobb fra 4-8. God kveld og natt ♥

Fikk Ida til å ta noen bilder av meg tidligere med den nye jakken min som jeg kjøpte da jeg og Sophie var i Oslo! Utrolig deilig høstjakke som jeg tror jeg faktisk kan bruke i vinter også, på milde dager. Er fra Vero Moda og kostet bare 400kr! 


kommentarer: 2lykke KAN kjøpes

 • Skrevet 03.10.2013
 • Klokken 16:30

I dag har jeg fri fra jobbog hadde derfor store planer om å stå opp klokken 12, se Ellen på TV3, dra til byen og dra en tur på jobb. Dessverre sov jeg til klokken 1 og fikk derfor bare dratt en tur til byen og på jobb. Jeg måtte nemlig til byen for å hente pakken min på posten, woho! Endelig kom klærne mine fra nelly og jeg har en anelse om at det kommer enda en pakke i morgen derfra :) Lykke kan kjøpes! Omså bare for en liten stund. Nå er jeg hvertfall lykkelig ♥ Og enda mer lykkelig av tanken på at dette er noe jeg har sett på lenge, og fikk kjøpt da de hadde salg!

Her er hvertfall en liten sneakpeak på det som var i pakken. . . Skal vise dere bilder av dem på, senere! Hva gjør du i dag? ♥

#nellyholic


kommentarer: 2new in: sminke

 • Skrevet 19.09.2013
 • Klokken 16:21

På tirsdag fikk jeg en pakke fra blush som jeg bestilte på søndag(!!), snakk om kjapp levering? Har aldri opplevd å få noe så kjapt, eller jo x-life, de har også utrolig snar levering. Hvertfall, jeg har aldri brukt pudder fra bareMinerals, men tenkte det kanskje var på tide siden så mange skryter av det. Har brukt lignende mineralpudder, men aldri dette. Så nå gleder jeg meg til å teste det ut! Kompaktpudderet til høyre er et såkalt "ready" pudder, som man bruker til slutt for å få perfekt finish. Jeg bruker slikt pudder i kinnene og lett over hele fjeset til slutt. Noen som bruker sminke fra bareMinerals?

Pudderfoundation (medium) HER, readyfoundation (medium tan) HER


Adlinks!


kommentarer: 4dagens innkjøp..

 • Skrevet 12.09.2013
 • Klokken 21:01

Jeg skal være ærlig med meg selv i dag og si at. . . Jeg har virkelig ikke kontroll på penger, haha. Nå må jeg begynne å kutte litt ned på pengebruken, og jeg startet faktisk allerede i går! Kjøpte inn masse mat slik at jeg kan lage meg middag hjemme hver dag, ta med meg mat på jobben og slutte å kjøpe lettvindt middag i form av ferdigmat. Og det å gå på butikken i går var nesten som en lek for meg, jeg elsker å handle inn mat! Og det beste er at når jeg handler inn selv, så blir det sunn mat og ikke all driten pappa kjøper (haha sorry pappa, but it's true. . .). Så jeg har fylt skapet med fullkorn pasta og spagetti, fullkornpizzabunn, frukt, kalkunskinke, melk og hele pakka. Det er så utrolig lett å bli fristet når man vet at kjøleskapet er fullt av sjokolade og skapene fulle av godteri. . . Men ikke nå lengre, jeg skal faktisk gå gjennom skapene når jeg har postet dette innlegget og kaste alt det unødvendige godteriet vi har liggende. Klapp på skulderen til meg!

Sååå, over til overskriften! Jeg har tatt bilder av alt det jeg kjøpte i dag. Var ikke såå mye, men litt hvertfall. Og det viktigste - alt var nødvendig og jeg kommer til å bruke det.

Strikketcardigan fra bikbok, eeelsket den!

Svart, helt enkel genser fra bikbok. Har den i burgunderrød også!

Svart stretch-shorts fra bikbok.

Bukser fra Carlings, now & then superstretch og dr. denim solitaire!

Smykke fra BikBok, har det i gull også.


kommentarer: 6nyeste innkjøp

 • Skrevet 25.08.2013
 • Klokken 16:18

Tenkte å vise dere det siste av treningsklær jeg har kjøpt, kan også lage et innlegg senere med alt jeg har. Er ikke såå mye, men alt jeg har er de beste treningsklærne! Synes jeg selv da, haha. Röhnisch sine tightser er de eneste jeg bruker, de er såå gode! Bruker de noen ganger på jobb også, haha. Sitter som støpt og man slipper å dra dem opp hele tiden, som jeg har erfart med andre tightser. . . Jeg bruker bare x-life og sportamore også når jeg skal bestille meg klær, sportamore har gratis frakt og bytte - og x-life har gratis frakt over 500 og gratis bytte. I tillegg tar det sykt kort tid før man får pakken fra x-life! Noen andre som bruker tights fra röhnisch og er fornøyd? Jeg kommer aldri til å kjøpe meg noe annet!

Nyeste treningstightsen fra Röhnisch! Shape Doris ♥ Kan kjøpes HER.
Denne er superhøy på livet, beste treningstightsen jeg har hatt! Enda Shape Sofia også er utrolig god - bare ikke like høy på livet.

Disse t-skjortene er de beste! Fra Nike. Kjøpte en i sort også! I tillegg til at jeg har enda en i rosa. . . Kan kjøpes på sportamore.no

Shaker med plass til piller i bunnen, kjempesmart! Så vil jeg alltid huske å ta rapid burn før jeg skal trene. Kan kjøpes HER. Koster kun 79,-

Genseren jeg har på meg er forsåvidt også ny, fra cubus! Kjempedeilig. Bukse fra Dr Denim, kan kjøpes HER

 

Adlinks


kommentarer: 2nytt fra nivea

 • Skrevet 16.08.2013
 • Klokken 21:27

Da jeg var på tur hjem fra mamma i går stoppet jeg en tur innom Svolvær på senteret der. Skulle egentlig bare hente en ring for tante, men endte opp med å kjøpe litt til meg selv også på cubus. . . Også er bilen min er syk igjen. VEELDIG syk. . . Må nok bytte startmotor, tenker det ikke er så billig som jeg håper det er. . . Poenget med dette var hvertfall at jeg må parkere i bakker, slik at om bilen skal begynne å tulle så kan jeg rulle den i gang. (haha høres ut som jeg har en bil fra 1900-tallet) Det er ikke noe problem å få start på den om den har stått i ro over lengre tid, altså i noen timer, men om den har stått i ro bare en liten stund så vil han ikke. . . Dette gjorde jeg såklart ikke i Svolvær, noe som resulterte i at bilen min ikke ville starte. Ikke snakk om. . . Følte meg ikke lite dum som måtte få hjelp av en tilfeldig mann som kom bort til meg og måtte dytte bilen i gang. Nå er det altså nok, jeg bestiller meg time på verksted i morgen den dag! Jeg er så lei av feiler og ting som blir ødelagt. . .

Men haha nok om bilen. . . Det jeg skulle vise dere kommer under!

Tenkte å prøve ut disse stripsene, har faktisk testet ut en gang allerede! Du bare tar vann i fjeset og klistrer på slike lapper som vist på esken, også skal de vel på en eller annen måte fjerne urenheter? Ble hvertfall veldig myk på de områdene etterpå! Så satser på at det funker i lengden, skal dra å kjøpe meg enda flere siden Cubus har 40% på alt fra nivea nå, da blir det ikke så dyrt! Noen som har prøvd disse?

Må prøve ut dagkremen til nivea siden jeg er blitt så ufattelig tørr i fjeset. . . Har aldri vært plaget med det før?? Er hvertfall veldig irriterende og til tider VONDT! Så tenker jeg gir denne en sjanse og håper på at den gjør jobben sin. . . Og selvfølgelig - forbruksvare. Sminkefjerner! Når det er 40% er det greit å hamstre, hehe.

Fineste leppestiften! Farge 104 tror jeg det var? Glemte å sjekke før jeg la den vekk. . . Kostet 70kr på cubus.


kommentarer: 0o' herlige lørdag

 • Skrevet 10.08.2013
 • Klokken 19:09

Blir litt stress-blogging før jeg skal dra å hente Carina. I kveld skal vi feire Martine som blir 19 år i dag, gratulerer såå mye med dagen ♥ Skal holde meg edru og få jentene trygt fra og til byen, for i morgen skal jeg kjøre til mamma! Da er det ikke så veldig lurt å være dårlig, haha. Satt å så litt på arctic race i går da det gikk på tv, fra nydelige Lofoten. Lofoten i mitt hjerte ♥ Noen andre som fikk med seg all den fine naturen? Gleder meg stort til å dra i morgen!

I dag har jeg hvertfall vært i byen sammen med en annen Martine (haha måå jeg ha venner med samme navn) og solgt grillmat på torget siden det er arctic race her i helgen, ooog shoppet litt! (Mamma og pappa - det var bare nødvendigheter og jeg skal kaste mye gammelt) I dag var det sykkelløp for "lokalfolk" og i morgen kommer resten av gjengen som har syklet fra Bodø. . . Og joda, jeg får nok med meg sirkuset på tur til mamma siden alt av veier skal være stengt. . . Men, er utrolig morsomt at det er et slikt arrangement her i nord, nå blir vi virkelig satt på kartet! Var hvertfall 17.mai tilstander i byen, tror faktisk ikke det har vært så mye folk i byen på en gang - siden 17.mai. . .

Var på gründer en tur med Martine, Mona og Dyveke. Veldig koselig! Drakk en frozen cappuccino som er syykt god. . .

Kjøpte meg litt nye smykker på bikbok, 199kr for det i gull, 129kr for det i sølv og 99kr for armbåndet.


Kjøpte meg ikke bare en, men TRE(!!) kosedresser i dag på cubus. . . Snakk om å gå amok, haha. Men det kostet bare 79kr per del og var 3 for 2 på alt av salgsvarer. . . Så jeg fikk altså 3 kosebukser og 3 kosegensre til 320kr, det er jo ran?! Om du bor i Harstad har de 3 for 2 tilbudet i morgen også siden de har søndagsåpent. Og 79kr per del tror jeg de har hvertfall til mandag. Såå verdt det! Nå skal jeg kvitte meg med litt gammelt, hihi.

Meg i nuet, den rosa/fersken fargede har allerede fått komme på ♥ Og den skal få være på til jeg kommer meg i bursdagen!


kommentarer: 3nye (og gamle) favoritter

 • Skrevet 08.08.2013
 • Klokken 21:42

Okei dere, hold dere fast. . . Haha neida. Jeg har tatt meg ferie fra i dag av! Så akkurat nå er jeg litt sånn "øøh okei, hva gjør jeg nå. . .". Drar hvertfall til mamma på søndag da, må nesten sette meg ned i morgen og planlegge litt, ettersom det er artic race her oppe i helgen - og jeg helst ikke vil møte på tusenvis av syklister. . . (evt stengte veier) Jeg gleder meg!! Blir godt å komme litt "på landet", det er det beste jeg vet. . . ♥

Har vært på flex nettopp med Charlotte, Mariell og Isabelle og hatt den desidert dårligste treningsøkten noen sinne, haha. Jeg har begynt å få beinhinnebetennelse igjen, så intervalløpingen min gikk mildt sagt rett vest. Men - forhåpentligvis er jeg bedre til helgen og neste uke, da skal jeg ta meg noen fjellturer hos mamma! Trente også på mandag og tirsdag da, så har ikke så veldig dårlig sannvittighet. Tirsdagen hadde jeg en sykt god økt! Såå til hva dette innlegget egentlig skal handle om. . . Altså den nye sminken min, haha. Kjøpte meg ny sminke i. . . Forrige uke? Og jeg eelsker den!

Mineralpudder fra Isadora, denne var sykt god! Har tidligere brukt en jeg fikk av Sophie, men siden det må bestilles på nett orket jeg ikke vente, så jeg tenkte jeg skulle prøve ut dette. Kostet 199,- på cubus.

Vanlig pudder fra Isadora. . . Jeg brukte dette fast for 2-3 år siden men sluttet av en eller annen grunn. Er hvertfall et veldig godt pudder så bare måååtte ha det igjen, haha. Koster litt over 100kr tror jeg, kan kjøpes på både cubus og HM.

HM sin blusher er mer enn god nok for meg, trenger ikke bruke 230kr på noe jeg kan betale 30kr for på HM.

Den gode, gamle foundation min! Gikk tilbake til den etter å ha brukt 24 hour ett eller annet en stund, denne er faktisk såå mye bedre. . . Koster rundt 159kr på cubus og HM.


kommentarer: 3new in - treningssko

 • Skrevet 25.07.2013
 • Klokken 22:26

Tenkte først å tipse dere om at nå når dere handler på nelly for over 100kr får dere et gavekort på 100kr dere kan bruke i august! Hvor fantastisk er ikke det?? Så om dere handler feks 5 ganger for over 100kr hver gang, så har du gavekort til en verdi av 500kr. . . Jeg. . . må. . . shoppe. . . Hehe :) Salget finner dere HER og nyheter HER ♥ Gavekort-greia varer til 31.juli!


I dag klarte jeg å stå opp klokken halv 11. . . Kan dere tro det?? Haha så da fikk jeg plutselig tid til å dra på apoteket og gjøre noen småting før jobb. Og jeg er enda oppegående! Blir vel trøtt om ikke så lenge tenker jeg, men frem til da skal jeg gjøre ferdig litt arbeid som jeg har liggende. . . Sortering av kvitteringer og regnskap - høres ikke det morsomt ut? Hehe joda. . .

Jaa jeg har fått meg nye treningssko da. . . Jeg bare måtte ha nye. . . Jeg trenger vel kanskje ikke nye, men følte det var på tide. Også har jeg jo fått helt dilla på nye sko da, dilla på treningssko. Som alle de andre skoene jeg har bestilte jeg disse på sportamore. De kostet bare 779kr faktisk! Det er ikke de beste skoene å løpe i, så jeg bruker de til sykling og styrke. Ikke nødvendig å ødelegge beina mine mer enn nødvendig tenker jeg. . . Jeg trenger skikkelig demping til løping, og disse har bare ikke nok. Men de er jo såå fine og et friskt pust til samlingen min!
kommentarer: 2nytt undertøy

 • Skrevet 13.04.2013
 • Klokken 20:23

Nå drar jeg avgårde til Tina, det er hun som har bursdag i dag. Gratulerer såå mye med dagen ♥ Skal krølle håret hennes før alle andre kommer, så drar litt tidligere. Ser frem til en koselig kveld med jentene, tenker det blir mye latter og veldig morsomt! Håper dere alle koser dere like mye som jeg skal, i kveld. Er bare lørdag en gang i uken! Haha, mitt nye motto for livet.

Undertøyet fra cubus! BHene kostet 99kr og trusene var det 3 for 2 på. Såå fine og friske farger!Ny sminkekost og vipper, er viktig å bytte ut kosten med gjevne mellomrom! Og akkurat nå er min gamle blitt så hard at jeg føler at jeg påfører pudder med en murstein. . . Ikke behagelig, haha.


kommentarer: 4nike free run

 • Skrevet 18.03.2013
 • Klokken 22:47

Kom nettopp hjem fra flex, denne uken skal bli en god treningsuke! Ble ikke så mye tid i forrige uke med fremføringer og tentamener, så fikk bare presset inn to turer dit. . . Men er jo bedre enn ingenting, sant? Ellers har jeg ikke gjort stort, har utrolig vondt i hodet så tror det blir tidlig kveld etter jeg har spist kveldsmat og sett noen episoder med frustrerte fruer. Er begynt på sesong 1 igjen så jeg har nok av underholdning den neste måneden!

I forrige uke fikk jeg meg noen nye treningssko som jeg bestilte, er såå fornøyd! Verdens fineste ♥ (til jeg finner noen andre jeg liker, haha. . .) Dette er riktignok ikke løpesko, så må nok finne meg et par som er egnet for det. Disse var bare så fine at jeg ikke klarte å la vær. . . Men de er supre å bruke til hverdags da! Og utrolig gode å gå i. Kan kjøpes HER
kommentarer: 4cherry in the air

 • Skrevet 07.03.2013
 • Klokken 13:41

Husk at i dag er siste sjanse til å melde seg på konkurransen til NELLY! Du kan vinne hele 10.000 å handle for, klikk HER, velg din favorittreklame og vær med i konkurransen. Konkurransen varer til kl. 17.00 i dag!Da jeg kom hjem fra mamma i forrige uke lå denne herligheten på posten og ventet på meg! Jeg var en av 50 heldige bloggere som fikk tilsendt denne pakken fra escada for å teste ut parfymen, og for meg er det ikke første gang - har fått prøve escadaparfymene hele tre ganger! Og hver eneste gang har jeg blitt forelsket - denne parfymen er intet unntak. . . For en HERLIG lukt! Også ser den jo såå fin ut, som alle de andre flaskene også gjør. Dette blir nok en favoritt fra nå av, lengter faktisk litt etter sommeren når jeg sprayer den på. . . 


esc13cinta

kommentarer: 0happyguuuurl

 • Skrevet 06.03.2013
 • Klokken 18:43

ENDELIG!! Jeg er i lykkerus, bare to dager etter jeg har reservert ladder på elkjøp kommer den, så i dag fikk jeg endelig strøm på kameraet igjen! Elkjøp er herved min favorittbutikk, og jeg må bare rose dem for god service når det kommer til ting hvor andre butikker har vært på bærtur. Har vært så sykt irritert de siste dagene fordi _ingenting_ har gått min vei, men endeeeelig kom redningen. Denne er også sykt liten i forhold til den andre ladderen som er med en lang ledning, så den er vel kanskje lettere å miste også. . .? Haha hope not! Skal til enhver tid huske hvor jeg har lagt den.kommentarer: 0home to me

 • Skrevet 05.03.2013
 • Klokken 13:40

Nå er ny linse på vei hjem til meg! Er så lykkelig ♥ Kjøpte fra netonnet siden de er utroolig billige, betalte bare 811kr for en linse hvor det også fulgte med filter. Bare linsen kostet 711kr uten filteret, og på elkjøp og expert ligger dem på 999kr. Blir nok å bestille derfra igjen!

Dro jo på elkjøp i går for å få ny ladder til kameraet mitt, men det må uheldigvis bestilles. . . Dro også til expert etterpå i håp om at de hadde - noe de fortalte meg at de hadde. Fikk en universallader som de mente skulle gå til 99% av alle batteri, men tydeligvis er mitt kamera den ene prosenten den IKKE går til :-):-) Dere kan tro jeg er happy nå. Not. Er sååå irritert. . . Men nå venter jeg i alle fall på en lader fra elkjøp som de bestilte, blir bra når den kommer! Men kan uheldigvis ta opp til to uker. . . Får håpe det ikke går så lang tid!

Så nå venter jeg på nytt design og lader til kameraet - bedre blogguker er i vente!


kommentarer: 1liten sneakpeek

 • Skrevet 28.02.2013
 • Klokken 19:58

Skal ikke klage på å komme hjem til tre pakker i posten! Fikk hentemeldingene i går og klarte nesten ikke vente med å komme hjem i dag. . . Uheldigvis er jeg enda fri for ladder, så fikk ikke tatt ordentlig bilde av alt, men ble i alle fall en liten sneakpeek! Føler kameraet mitt alltid har liiitt strøm igjen når jeg slår det på? Haha fikk liksom tatt disse fire bildene, så var det slutt. . .

Dro rett til byen etter jeg kom hjem, fikk ikke tid til å bære inn kofferten engang før jeg var på veien igjen. Måtte til Charlotte på jobb for å hamstre noka-middag og andre sunne ting siden hun jobber på en helsebutikk, godt å kunne velge sunnere alternativer en gang i blant! Får blogge om det jeg kjøpte senere. Ååh gud, typisk at jeg får mye å skrive om når jeg ikke har mulighet til å ta bilder. . . fml


kommentarer: 4dagens innkjøp

 • Skrevet 08.11.2012
 • Klokken 20:05

Her er det jeg kjøpte i dag på bikbok! Skulle kjøpt såå mye mer, men tenkte på hva jeg hadde bruk for og måtte derfor droppe veldig mye. . . De har jo enda åpent i en time til, så frister jo egentlig med en liten tur til før leggetid. . . Men får heller vente til neste salg, nå har klesskapet mitt sagt stopp! Fikk også en pakke til med klær i posten i dag, oh god pengene flyr. . . Vil dere kanskje se de også? Jeg vil ikke se på de selv engang, haha, blir bare påmindt om alle regningene som ligger ubetalt. Shame on me, shame on me.

Skal dra bort til April om ikke så lenge, hun er på hjemmebesøk fra Oslo! Har masse catching up to do, også får jeg se tantegullet da ♥ Ha en fin kveld!

Skinnjakke 499,-

Sykt kul dongerijakke! 399,-

Verdens deiligste dongeribukse med mye stretch i mordellen groupie. 499,-

Elsker denne hettegenseren! Sinnsykt behagelig. 299,-

Like gensre i lys rosa og sort. 199,-

Også denne deilige genseren og buksen! 299,- for genseren og 299,- for buksen.


kommentarer: 3nye sko!

 • Skrevet 06.11.2012
 • Klokken 21:57

Ååh, hvilken lykke det er å få pakker i posten! Blir like glad hver gang, og nå har det jo nesten blitt til at jeg glemmer hva jeg bestiller siden jeg handler så mye. . . Er jo greit det da, så blir jeg ekstra glad når pakken dumper i postkassen! Nå venter jeg enda på noen gensre, kjoler og treningsbher, så skal jeg ha shoppingnekt. Vet jeg har sagt det før, men gud altså. . . Jeg har ikke godt av dette, jeg kaster jo penger rundt meg. . . Så nå - nå er det stopp i en god stund. Hva synes dere om skoene?

Skoene er fra brandos.no. Leveringstiden deres skal være fra 4-7 dager og jeg fikk mine sko etter 6-7 dager, så det stemmer jo ganske godt! Går jo kjappere for dere som bor lengre sør da, men siden jeg bor så langt nord kan jeg ikke vente annet enn at det går tregt med posten. . .

Vintersko i skinn til 899,- HER

Nike Air Pegasus til 649,- HER

// affiliateslenker


kommentarer: 0love my lulu's

 • Skrevet 04.10.2012
 • Klokken 15:12

Kom hjem for ikke så lenge siden, hadde egentrening i gymmen i dag så ble en liten tur på Gangsåstoppen med Carina! Fikk også hentet pakker på posten begge to, og vært en tur i banken. Virkelig fått mye ut av dagen til nå! Skal bare en kjapp tur i dusjen så går jeg opp til bestemor og får servert middag, ååh bestemormiddag er det beste som finnes ♥ Senere skal jeg øve til matteprøve i morgen, så skal jeg på noe greier på trafikkskolen. Jeg har virkelig en spennende dag i møte.

Her er i alle fall det som var i min pakke! Verdens fineste lulu's sminkepung. Kan kjøpes HER. Må vel kanskje skaffe meg de større størrelsene også. . . 
kommentarer: 2pakke i posten

 • Skrevet 18.09.2012
 • Klokken 12:56

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra beautykick.no med en balsam og noen prøvepakker med hårprodukter. Som jeg har nevnt før er beautykick min absolutt favorittside når det kommer til hårprodukter, og alt av hårprodukter jeg har - er derfra. De har utrolig god kundeservice, rask levering og rimelige priser, og hvem kan vel motstå det? Kommer til å fortelle litt mer om dem når jeg har prøvd de ut, så det blir nok noen uker til.

Har hørt utrolig mye bra om ECRU serien, så tenkte jeg skulle give it a go! Har tidligere brukt sebastian, så får se hva jeg synes om denne.
Kan kjøpes HER til 239,-

Redken er også ett merke jeg liker utrolig godt, så denne shampooen og balsamen kommer nok også til å falle i smak. Har hårserum i samme merke (smooth down) som jeg sverger til, den er helt fantastisk god! Så tenker at den kombinert med disse, kan bli veldig bra. Får se om jeg velger å kjøpe flaskene etter å ha prøvd prøvene. Samme med den lille kèrastaseflasken med serum, den skal visst være utrolig bra! Den kan kjøpes HER til 190,-


kommentarer: 3noe nytt

 • Skrevet 13.06.2012
 • Klokken 15:15

Nå skal jeg snart gjøre meg klar for å dra ned på jobb, begynner om under en time og må få fjeset på plass til da. Har hatt kjøretime tidligere i dag som gikk suupert! Enda jeg ikke får lappen på dagen, tror jeg det kommer til å gå fortere fra nå av :) Skal ha hyppigere kjøretimer nå etter skoleslutt sånn at jeg blir ferdig med det, så må jeg starte å øve til teorien om ikke så lenge også . . Er vel ikke lenge til jeg må få fingeren ut og ta den, for om jeg stryker tar det jo enda to uker før jeg får ta den på nytt. Kjenner virkelig stresset, for å si det mildt!

Her er genseren og skjorta jeg kjøpte i går, også genseren og veska jeg kjøpte i forrige uke som jeg ikke la ut ordentlig bilde av. Samme dongeriskjorte har jeg i mørk farge som jeg kjøpte da jeg og Soph var i Oslo! Elsker dem :)

Her er det jeg kjøpte i forrige uke. Hehe, litt pudder på genseren kanskje. . .


kommentarer: 0pakker i posten

 • Skrevet 14.05.2012
 • Klokken 19:06

Heii! Har akkurat kommet inn døra hjemme fra et besøk hos Pia og lillebabyen ♥ Var en tur i byen tidligere å hentet en pakke på posten, og kom hjem til to andre i postkassen! Ikke værst det, da :) Blir ett utrolig kjapt innlegg dette, fordi jeg skal legge meg i en time (om jeg får tid, haha) før vi drar avgårde til Narvik - en stoor russegjeng! Tenker jeg tar med meg speilrefleksen? Har vært alt for dårlig til det nå i russetiden, så må vel starte nå når det er to dager igjen, haha.

Men nå er det senga for meg (for en time) ♥ Kos dere i kveld! Dere kan jo følge med på instagram om dere vil se bilder i løpet av kvelden/natten, for dette blir nok siste innlegget fra meg i dag. Men kommer nesten helt sikkert til å legge ut en del bilder der! :) Heter sstinemari på instaaah.

Solariumskremer fra http://solariumskrem.no. Tenker å gi noen av disse ut i en konkurranse - noen som kunne tenke seg det? Hands up!Klut til å smøre på selvbruning, HERFRA til 79,-Og en parfyme som jeg vant i bloggkonkurranse! For andre gang i år også, wohoo  :)
kommentarer: 4No More Drama

 • Skrevet 07.05.2012
 • Klokken 19:58

Skulle teste ut St. Tropez i går men fant fort ut at det ikke er en selvbruning som man kan ta på seg uten hansker! Gikk heldigvis greit og jeg fikk bort det meste, helt til jeg bare måtte utfordre skjebnen i dag også å prøve. Hendene mine ser ikke uuut nå! :( Klarer faktisk ikke å se inni hendene mine nå, blir bare sykt depressiv av det.. Så vil bare advare dere om akkurat dèt! Blir nok ikke mer smøring før jeg har fått meg påsmøringshansker. Men kan vel se på den lyse siden da - det ble i alle fall jevn farge der, hahah :) Har også lakket neglene mine med min nyydelige deborah lippmann neglelakk (direktelink), ble ikke så verst! Noen andre som elsker deborah lippmann? Må virkelig gå til anskaffelse av flere, den er fantastisk!

Så dette har da jeg gjort i dag, og sett på Grays Anatomy på TV2 Sumo. Skal få ryddet litt på stuen nå før pappa kommer hjem, også skal jeg gå en tur i dusjen og dusje av det "overflødige" av selvbruningen. Så får jeg bare håpe noe av det sitter igjen! 

See på fine regnbuen vi har nå!! :)

Etter ett lag.Finitoo
kommentarer: 1pakker i posten

 • Skrevet 06.05.2012
 • Klokken 15:09

Jeg begynner å bli ganske så lei av blogg.no nå, når jeg skal blogge få funker ikke blogsoft eller så er den så treg at det ikke går å laste opp bilder. Jeg skjønner ikke at det kan være så utrolig vanskelig å sette opp en eller annen sperre slik at det ikke går for andre å angripe systemet? Tror de bruker mer tid på å prøve å midlertidig holde dem ute, i stedet for å sette opp nettopp det, en sperre som faktisk funker over lengre tid. Kjenner jeg blir sykt irritert.

På fredag fikk jeg to pakker i posten fra beautykick.no, ble superfornøyd med alt! Det er uten tvil en av mine favorittnettsider, utrolig kjapp levering og alt jeg har av hårprodukter er derfra. Det er mye billigere der enn på salonger, de har til og med sammenligning i prisene på alle deres produkter, smart! Så ser du hvor mye du sparer :) Skal i alle fall teste ut selvbruningen over lengre tid i neste uke for å se hvor fort man ser forskjell på fargen, har stor tro på den!

St. Tropez selvbruning finner dere HER, den er nå på 20%! Det er også alle de andre variantene, de finner dere HER.Tangle Teezer er den mest fantastiske hårbørsten jeg noen gang har hatt, den koster bare 139,- og er verdt hver en krone.
Den får ut alt av floker du har uten å lugge, noe som vil være perfekt til de som er hårsår. Den finner dere HER.Gleder meg til å prøve denne, tror de er utrolig bra! Shampoo HER og balsam HER.Søndagsoutfit, haha.. Er ufattelig godt å slippe russebuksen når jeg er hjemme, kan ikke huske sist jeg hadde på meg dongeribukse, and it feels soooo good!


kommentarer: 2pakke i posten

 • Skrevet 18.04.2012
 • Klokken 19:36

Da jeg så i postkassen i dag lå det en pakke der til meg, elsker slike overraskelser :) Pakken var fra teddydelivery.no og det tok bare to dager å få den! Tror aldri jeg har vært borti kjappere levering før, utrolig bra.

Nå skal jeg fortsette med prøvemuntligen, kommer meg ingen vei for å si det SÅNN.. Hater slike oppgaver, vet liksom ikke hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal skrive ut fra punktene. Men jeg klarer det! Må bare tenke på at Cæsar venter på meg etterpå, så får jeg vel litt fart på sakene :)

Pass til bamsen min, hahaSå ja, her er bamsen! Haha vakumpakket, først skjønte jeg ingenting.

Søte lille ♥


kommentarer: 5new shoes

 • Skrevet 23.03.2012
 • Klokken 22:24

Har helt glemt å vise dere skoene som jeg kjøpte da jeg var i Tromsø, jeg falt helt for dem! De hadde dem i rødt, sort og beige, hadde egentlig tenkt å kjøpe de i rødt også men fant ut at jeg hadde tatt med meg for lite penger :( De er i alle fall utrolig god å gå i, kjøpte noen såler for å ha fremme også noe som gjorde at det ble enda bedre å gå i dem. Anbefales! Føles som å gå på en sky, haha :) De kostet bare 299kr, tror aldri jeg har sett sko som er så billige?


kommentarer: 3New shoes for me

 • Skrevet 31.12.2011
 • Klokken 13:42

Var å la av noen sko i går som jeg hentet i dag, åååh lykke ❤ ❤ Har lett sykt lenge etter noen helt enkle, svarte pumps som går til alt. Takk gud for at jeg fikk gavekort hos gudmor og gudfar i julegave, ellers hadde disse aldri vært mine. (Tuusen takk gudmor, om du leser dette ❤) Er ikke helt min stil å ta meg råd til sko som koster 400kr.. (jeg er syykt grådig..) Nå håper jeg bare at jeg klarer å gå i dem i kveld, haha. Kjenner jeg meg selv rett - så er det vel frem med conversene etter et par timer, alt går såå mye lettere i lave sko.

Såå, hva synes dere? :) Elsket at det var litt tykk hel!


kommentarer: 7Ny kjole

 • Skrevet 09.12.2011
 • Klokken 19:39

Nå er jeg på tur ut døra, blir hentet av Lotte hvert øyeblikk! Så jeg legger bare ut bilder av kjolen jeg kjøpte på onsdag, elsker den!! ❤ Har hatt lyst på den sykt lenge, er glad jeg endelig tok meg råd - var jo trossalt 50% på den også :) Hva synes dere?


kommentarer: 4Shoppiiing

 • Skrevet 15.11.2011
 • Klokken 17:47

Var en tur på apoteket i går og handlet for 300 (!!!) kroner, penger flyr for når jeg har dem altså.. Men tror det skal være verdt det, har nemlig hørt utrolig mye bra om ACO spotless så tenkte å teste det ut. Noen andre som bruker noe fra den serien? Og den lille tuben fra Soap&Glory som kostet meg over 100kr burde i alle fall funke.. Får se etterhvert om det hjelper på :)


kommentarer: 6New in - veske

 • Skrevet 04.11.2011
 • Klokken 21:22


kommentarer: 3Hårproduktene i pakken

 • Skrevet 02.11.2011
 • Klokken 12:38

Skal få testet ut begge disse hårproduktene, og legge ut produktomtale om dere vil det? Har hørt veldig mye bra om dem, og jeg gleder meg til å få silkemykt hår! :) Er det forresten noen av dere som har prøvd disse før?

SEBASTIAN Liquid Gloss, kan kjøpes HER.

REDKEN Smooth Down Heat Glide, kan kjøpes HER.


Produktene er sponset av beautykick.no


kommentarer: 4Ny vinterjakke

 • Skrevet 10.10.2011
 • Klokken 11:51

Måtte gå til anskaffelse av ny vinterjakke forrige lørdag, siden den jeg ble lei av den jeg har fra i fjor. Kan vel ikke si annet enn at dette virkelig var en investering - og jeg er nå helt blakk. Men jeg elsker den, og den var verdt hver en krone!

Carlings - 2299,-kommentarer: 4Favorite T-Shirt

 • Skrevet 28.09.2011
 • Klokken 14:45

På lørdag fikk jeg bestemor til å dra til byen for å hente en t-skjorte som jeg hadde lagt av. Åååh, lykken  Stikker såklart litt i hjertet at jeg ikke passer den siden det er størrelse 12 år - men den pynter nok like mye opp på veggen :) Du tenkter kanskje hva jeg skal med en t-skjorte jeg ikke passer? Tenker jeg også, men jeg bare måtte ha den. 

Nå skal jeg redigere noen bilder fra en photoshoot jeg og fire andre jenter fra klassen var på for to timer siden. Legger ut bildene så fort jeg kan :) De som ble bra, i alle fall..


kommentarer: 1Gårdagens innkjøp

 • Skrevet 24.09.2011
 • Klokken 17:16
Nå har jeg bare tid til ett kjapt innlegg før jeg stikker å tar sol med Lotte! Hadde ikke nett i hele går siden det var nede i store deler av Harstad. Men idag er det tilbake, så da får dere se hva jeg kjøpte i byen i går! God helg <3<3


Og på tirsdag så tar jeg etterveksten! ENDELIG sier jeg bare.

kommentarer: 3IsaDora Big Bold Mascara

 • Skrevet 09.09.2011
 • Klokken 20:33

Jeg har aldri vært noe stor fan av sånne børster som på denne mascaraen, siden jeg alltid føler at vippene blir klumpete av dem. Men når jeg fikk denne mascaraen i posten måtte jeg jo nesten bare gi den en sjanse, derfor har jeg prøvd den ut i noen dager nå, og jeg er superfornøyd :) Elsket designet på den i tillegg, men det kan vel kanskje være fordi jeg elsker lilla også..? Kan ikke si annet enn at jeg har funnet meg en ny favoritt nå, og jeg anbefaler dere alle å prøve ut denne! Har du prøvd den?

isadorautvalgt

kommentarer: 2Noe nytt i klesskapet

 • Skrevet 06.08.2011
 • Klokken 16:20

Jeg klarer alltid å svi bort penger, uansett om jeg trenger det jeg kjøper - eller ikke. Men salg er salg, eller hva jenter? Synd pengene mine aldri holder lenger en to uker før jeg er blakk, må bli litt skjerpings når det kommer til shopping..

 


kommentarer: 3Innkjøp København

 • Skrevet 22.07.2011
 • Klokken 23:53

Her er det som blir første del av innkjøpene, og det jeg fant her hjemme. Vet at jeg har myye mer, men ikke noe jeg kunne finne. Men dette er vel bedre enn ingenting, right?
kommentarer: 2