hits


førjulskonkurranse!

 • Skrevet 23.11.2016
 • Klokken 18:55

Dette synes jeg er stas, jeg skal nemlig ha en førjulskonkurranse til dere! Og med en premie som jeg selv er veldig fan av, og skal bestille klart til nyttår. Premien er en personlig almanakk fra personligalmanakk.com! Jeg har brukt deres almanakk noen år tidligere, i 2012, 13 og 14, men nå har jeg hatt noen år uten og kjent på at jeg kunne trengt den veldig til tider. Kalenderen på telefonen er liksom ikke helt det samme.

To av almanakkene jeg har hatt ser du bilder av nederst i innlegget, og den tredje (2014) er den jeg holder på bildene :-) I 2013 gikk jeg for størrelsen "medium", siden jeg synes størrelsen "stor" som jeg hadde i 2012 ble litt for stor. Men i år tror jeg faktisk at jeg blir å gå for A5 størrelsen, som jeg hadde i 2014, om jeg ikke tar medium på nytt. Ikke bare-bare å skulle bestemme seg, altså.

Uansett! Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å like facebooksiden min HER, følge meg på instagram hvor jeg heter @sstinemari og kommenter "gjort" på dette innlegget med navnet ditt og epost som du kan kontaktes på. Og best av alt: jeg blir å trekke ikke bare en - men TO vinnere! Her er det altså stor sjanse for å vinne.

Vinnerne blir trukket neste onsdag, 30.11, og kontaktes av personlig almanakk ♥ Lykke til!

Følg personlig almanakk på deres kanaler:
INSTAGRAM: @personligalmanakk
SNAPCHAT: pers_almanakk
FACEBOOK: personligalmanakk.com


kommentarer: 13konkurranse

 • Skrevet 28.07.2015
 • Klokken 20:54

- Vinn midlertidige tattoos! -

Midlertidige tatoveringer har blitt veldig populær i det siste, og jeg har 24 ark med tatoveringer liggende. . . Jeg trenger jo overhodet ikke alle disse selv, så derfor kjører jeg i gang med en konkurranse! For at det skal bli litt morsommere, tenker jeg at jeg deler ut til fem heldige vinnere - og da 2 ark til hver. Jeg trekker vinnerne neste søndag tenker jeg, den 9.august.

For å delta må du like facebooksiden min HER. Når dette er gjort kommenterer du innlegget med fra hvilket bilde du kunne tenke deg tatovering. Altså om du ønsker av de på det øverste bildet, eller det nederste :-) Husk å legge med epost slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Lykke til! :-D

Lik innlegget om du ønsker flere konkurranser fremover!


kommentarer: 25konkurranse!

 • Skrevet 13.01.2015
 • Klokken 20:18

Siden jeg har hatt en aaalt for lang periode borte fra bloggen, tenkte jeg å holde en konkurranse som plaster på såret. Når jeg tenker meg om er det ganske lenge siden sist jeg hadde konkurranse også - så da passer det jo fint! Dette blir to premier, en førstepremie og en trøstepremie. Jeg synes selv det er morsomt å være med i konkurranser hvor det er to premier, for da er det jo enklere å vinne i alle fall noe! Om det blir mange påmeldte er det større sjanse for at jeg har flere konkurranser, så jeg håper så mange som mulig melder seg på :-D

PREMIER:
1 premie - 2pk vipper, hårdoughnut og og 2pk solkrem.
2 premie - 2pk solkrem, negler og osis. 

FOR Å DELTA:
- Kommenter innlegget med navn og epost (kun 1 kommentar per person)
- Lik siden min på facebook HER

Og del gjerne innlegget med "liker" knappen under her :-) Da er det også større sjanse for flere konkurranser! Jeg avslutter konkurransen den 31.januar :-D


kommentarer: 39vinn personlig almanakk!

 • Skrevet 08.12.2013
 • Klokken 23:14

Nå er det tid for enda en konkurranse, og denne gangen kan du vinne en almanakk fra personligalmanakk.no! Personlig almanakk er en almanakk du kan designe helt selv med eget forsidebilde og bestemme fargene den skal ha. Haha som dere ser gikk jeg for rosa begge årene - og garantert dette året også. . . Jeg gleder meg til å begynne å designe den! Du kan også velge startmåned, så om du velger startmåned i februar, så har du kalender til februar 2015.

Dere kan sjekke ut andre almanakker eller holde dere oppdattert på facebooksiden deres HER. Eller så kan dere følge dem på instagram! @personligalmanakk, der liker de veldig godt at folk legger ut bilder av sine egne almanakker og tagger #personligalmanakk! Mye inspirasjon å hente på instagrammen deres :-D

Jeg er totalt avhengig av min almanakk og til tider lurer jeg på hva jeg skulle gjort uten. . . Den er så utrolig praktisk og den størrelsen jeg hadde i år gjorde at den var veldig lett å ha med meg overalt! Jeg hadde størrelsen medium i år, og størrelsen stor i fjor. Den store ble litt i største laget synes jeg, men mye mulig jeg uansett velger den "A5" størrelsen, siden den er avlang.


For å være med:
- Lik meg på facebook HER
- Kommenter innlegget med navn og epost. (Kommenter bare èn gang)
- Del gjerne innlegget med dine venner om du vil.

Jeg trekker vinner på fredag, altså den 13. Ja, dere hørte riktig: FREDAG DEN TRETTENDE!! Haha. Kontakter vinner på epost.

Mine almanakker! Denne er i medium

Denne er i stor!


#konkurranse #personligalmanakk #vinn


kommentarer: 24desember-konkurranse

 • Skrevet 02.12.2013
 • Klokken 15:38

AVSLUTTET OG KOMMENTARFELT STENGT

Da er det desember allerede, herregud som tiden går. . . Snart er vi i 2014! La 2014 bli et godt år ♥ Men det kan vi kanskje komme tilbake til over nyttår, hehe. . .

Jeg tenkte å ha en konkurranse igjen! Siden det nå er blitt desember. Jeg kommer til å trekke en vinner den 22.desember, og det kan lønne seg å kommentere flere ganger siden jeg velger ut fra kommentarene! Om du kommenterer flere ganger har du større sjanse, ja dere skjønner vel greia haha. Som med den andre konkurransen kommer jeg til å kontakte vinner på epost, så her gjelder det å følge med. Det dere kan vinne denne gangen er veggord fra veggmotiv.no! Jeg har selv nr 2 og det ble superfint på veggen.

For å være med på konkurransen må dere like veggmotiv på facebook HER, klikke på "liker" knappen nederst her og kommentere hvilket dere ønsker. Og ikke glem epostadresse! Husk at jo flere som melder seg på - jo større sjanse er det for at jeg klarer å fikse flere konkurranser i desember! Hva er vel bedre enn masse konkurranser i gave-måneden? Jeg synes hvertfall det høres kjempeflott ut ♥

#konkurranse


kommentarer: 27GIVEAWAY!

 • Skrevet 11.11.2013
 • Klokken 22:49

Nå er det lenge siden jeg har hatt konkurranse på bloggen, så derfor tenkte jeg å komme med en konkurranse nå! Morsomt å kunne gi litt tilbake til dere herlige lesere :) Lik og del gjerne innlegget! Jo flere som deltar, jo større sjanse er det for at jeg kommer med flere konkurranser i desember. Lykke til ♥ (trekker vinnere i slutten av måneden)

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like fanpagen min på facebook HER og legge igjen navn og epost i kommentarfeltet. Jeg kommer til å lage 5 goodiebags av alt på bildene under, så da blir det 5 vinnere. Dere kan jo også kommentere om det er noe spesielt dere kan tenke dere! Jeg glemte å ta bilde av noen ting, men det er hvertfall:

- 2 hairdonuts 
- Brun og blid mobildeksel 
- Lite sminkespeil
- Solkort med 300kr#konkurranse #sminke #hudprodukter


kommentarer: 67Konkurranse - vinn kinobilletter!

 • Skrevet 31.07.2013
 • Klokken 11:10

Wohoo, #konkurranse! Jeg har fått muligheten til å dele ut to kinobilletter til premieren på den nye norske filmen kyss meg for faen i helvete, på Saga kino. Haha jeg vet ikke heelt med tittelen på filmen, ble litt skeptisk og trodde det var kødd. . . Men den så ganske bra ut på traileren! Fikk litt "Bare Bea" og "Få meg på for faen" følelse, kanskje det er en liten blanding? Kristoffer Joner spiller i filmen, og personlig synes jeg han er en utrolig flink skuespiller. Er vel en typisk ungdomsfilm, med typiske ungdomsfølelser! Handler i korte trekk om det å få følelser for feil fyr.

Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å kommentere innlegget med navn og epost - eposten må dere holde øye med siden jeg vil sende vinneren epost på førstkommende søndag, og da vil jeg trenge adresse med en gang for å videresende til de som har billettene. Om du er over 18 år kan du også få tilgang til en fest som skal være på lawo etter premieren! (valgfritt å dra på festen) Siden jeg ikke er fra Oslo aaner jeg ikke hvor det er eller hva det er, haha. . . Men det er hvertfall premien! Om du er under 18 vil du bare få billettene. EDIT: Om du ikke bor i Oslo kan du få ordinærbilletter til kinoen der du bor. Jeg vil kun trekke en vinner som får begge billettene. Dere kan gjerne dele innlegget om dere vil og følge meg på facebook HER.


Traileren:


kommentarer: 8konkurranse, vinn gavekort

 • Skrevet 13.12.2012
 • Klokken 14:37

Lovte jo å holde konkurranse for dere på søndag, men siden jeg ikke akkurat var å bloggmood der og da - så kommer den heller nå! Har forresten bestemt å trekke alle vinnere på lillejulaften, så er enda tid til å melde seg på de andre konkurransene. Alle ligger under kategorien konkurranser. (direktelink)

I dag kan dere vinne ett gavekort på blivakker.no på 500kr! Det eneste dere trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER, så kommenterer dere i innlegget her hva deres favorittmerke innen sminke er. Dere kan også like dette innlegget om dere vil! Husk å legge igjen epost også.


kommentarer: 17adventskonkurranse #5

 • Skrevet 05.12.2012
 • Klokken 16:00

Femte dagen i desember allerede! Haha synes dette går fort. . . Bare 19 dager til julaften! I dag kan dere vinne en selftan fra St. Tropez og påsmøringsvott, har brukt begge selv og er utrolig fornøyd. Anbefaler dere alle å bruke en slik vott når dere påfører selvbruning, blir myye bedre resultat da!

Lik siden min HER og kommenter innlegget. (husk epost da jeg vil kontakte vinner der)


kommentarer: 43adventskonkurranse #4

 • Skrevet 04.12.2012
 • Klokken 16:00

I dag får dere sjansen til å vinne tannbleking fra smilelab! Har selv prøvd denne et par ganger, men siden jeg ikke er av typen som har så utrolig god tålmodighet er ikke dette noe for meg. . . Man må liksom ha den på en god stund og da blir jeg rett og slett dritlei, haha. Men om den brukes på riktig måte er det en utrolig god tannbleking!

For å være med må dere like facebooksiden min HER og kommentere at dere er med! (husk epost)

Lik gjerne innlegget om dere vil ha flere konkurranser!


kommentarer: 47adventskonkurranse #3

 • Skrevet 03.12.2012
 • Klokken 16:00

I dag får dere sjansen til å vinne tre produkter! Skulle vel egentlig hatt selvbruning med i "pakken", men er heller en solariumskrem, kan jo komme godt med gårdagens premie? Har selv brukt denne og kan så absolutt anbefale den! Det eneste dere trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER og kommentere at dere er med! Husk epost.

Solariumskrem - krem for å gjevne ut selvbruningskanter - applikator for å få selvbruning på ryggen.

Lik gjerne innlegget om dere vil ha flere konkurranser!


kommentarer: 25adventskonkurranse #2

 • Skrevet 02.12.2012
 • Klokken 16:17

Tid for enda en konkurranse - og i dag kan dere vinne supertan! Det er det samme som betakaroten bare mye bedre. Har fem bokser, så kommer til å trekke to vinnere. En vil få to bokser og en vil få tre. Dette siden man får liten effekt av bare èn boks, så hjelper det i alle fall litt på å få noen ekstra! Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å like min side på facebook HER, og selvfølgelig kommentere at du er med. (husk epost)

Trekker en vinner neste mandag! Lykke til :)

Dere kan også like innlegget om dere vil ha flere konkurranser i desember!


kommentarer: 39adventskonkurranse #1

 • Skrevet 01.12.2012
 • Klokken 16:00

Tenkte å starte desember med en konkurranse! Er jo enda ikke heelt bestemt om jeg kommer til å ha konkurranse for dere hver dag, men jeg har i alle fall nok premier til 6-7 konkurranser. I det siste har jeg jo snakket litt om min almanakk fra personligalmanakk.com og nå er jeg så heldig at jeg får dele ut en almanakk til dere! Hvor supert er ikke det? Almanakken får dere designe helt selv med bilder og slikt, utrolig morsomt :) Jeg skal også bestille meg en før nyttår, bare at i år skal min være helt enkel.

Det dere trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like DENNE facebooksiden og kommentere i innlegget at du er med! Jeg kommer til å trekke vinnerne lille julaften. Lykke til!

Min almanakk for dette året!

Om dere vil ha flere konkurranser i løpet av desember så kan dere like dette innlegget.

Kan jo også tipse dere om blogg.no's julekalender om dere ikke har fått den med dere. Sykt mange gode premier! Dere kan komme til kalenderen HER.

BL1881JUL

kommentarer: 32fredagskonkurranse!

 • Skrevet 05.10.2012
 • Klokken 15:46

Siden bloggingen min kommer til å være ganske dårlig de neste dagene, tenkte jeg å gjøre det godt igjen med å kjøre en liten konkurranse for dere, som plaster på såret. Den er i samarbeid med heppo.no og dere kan vinne ett gavekort derfra! De har utrolig mange fine sko der og jeg har allerede funnet mange favoritter, haha sjokk tenker jeg. . . I tillegg har de veldig mye salg nå for tiden, så det er jo enda bedre! Det eneste dere trenger å gjøre er;

- Finn deres favorittsko og post link i kommentarfeltet
- Lik dette innlegget

Her er noen av mine favoritter!

Røde sko HER // Sko med pynt HER

Rosa converse HER // Blå converse HER

Grå converse HER // Røde converse HER

Husk å legge ved epost! Så trekker jeg en vinner neste helg :) Forrige konkurranse er trukket og vinneren er kontaktet.


kommentarer: 47konkurranse!

 • Skrevet 17.09.2012
 • Klokken 19:25

Er en stund siden jeg har hatt konkurranse så tenkte det var på tide, er også mange som har spurt etter det. Så nå håper jeg så mange som mulig melder seg på konkurransen - da er det større sjanse for at jeg har flere! Denne gangen blir det to premier, den ene er det som er avbildet (to solariumskremer og en boks betakaroten) og den andre premien er ett gavekort på miinto.no!

Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar og like dette innlegget! Trekker vinner i slutten av måneden :)


kommentarer: 60Vinn solariumskremer

 • Skrevet 16.05.2012
 • Klokken 15:32

Kjører i gang en konkurranse hvor dere kan vinne solariumskremer fra solariumskrem.no! Tenker det passer perfekt siden dette er rette tiden til å starte med grunnlaget før man skal steke seg i sommersola :) Håper dere liker konkurransen da! Spurte jo for en stund siden på facebookpagen om dere kunne tenke dere konkurranse med dette som premie - og der kommer jeg alltid til å spørre dere før jeg kjører i gang med konkurranser, for å se om dere er interesserte. Så dere kan jo holde dere oppdattert der på konkurranser og slikt!

- Det eneste dere trenger å gjøre er å like facebookpagen til solariumskrem HER og legge igjen en kommentar her med navn og epost. Del gjerne konkurransen med venner! Jeg kommer til å trekke tre vinnere som blir kontaktet på epost og jeg avslutter konkurransen den 1. juni. Kommer ikke til å legge ut navnene på vinnerne på bloggen, så dere må bare sjekke eposten den 1.juni. Lykke til :) 

(har trukket vinneren av kjolen fra nelly og kontaktet henne på mail)
kommentarer: 156vinn kjole fra nelly

 • Skrevet 23.04.2012
 • Klokken 21:01

For en stund siden fikk jeg en pakke jeg hadde bestilt fra NELLY, en av kjolene ble for trang over puppene (buhu) og jeg orker rett og slett ikke sende den tilbake. Derfor tenkte jeg å dele den ut til en av dere heldige! Den er i str L, men er veldig trang over brystet så vil kanskje si det tilsvarer M? Kommer til å ha konkurransen gående en stund og jeg kontakter vinner på mail. Nedenfor har jeg skrevet hva dere må gjøre for å være med - lykke til!

- Kommenter med navn og epost.

- Lik facebookpagen min HER.

- Om du har blogg, kan du lage innlegg om konkurransen. (hvis du vil)


kommentarer: 226konkurranse - teddydelivery

 • Skrevet 23.03.2012
 • Klokken 14:10

I samarbeid med teddydelivery.no har jeg fått sjansen til å ha konkurranse hvor en heldig leser kan velge seg en liten teddy. Selv venter jeg på en teddy fra dem, og gleder meg utrolig mye til jeg får den :)

Det eneste dere trenger å gjøre er å klikke dere inn HER og like siden deres på facebook. Ikke vanskeligere enn det! Så kommenterer dere "jeg er med" i kommentarfeltet og legger igjen e-post og navn. Dere kan også like dette innlegget med facebook-knappen helt nederst i innlegget, ett stort pluss om dere gjør det!

Håper så mange som mulig melder seg på konkurransen, da er det større sjanse for at jeg holder flere konkurranser fremover.

Noen av bamsene dere kan velge mellom!


kommentarer: 33Konkurranse

 • Skrevet 10.01.2012
 • Klokken 20:23

HUSK Å KOMMENTER AT DU ER MED :-)

Enklere med film? woho, jeg skal faktisk bli flinkere videoblogger. Starter i dag med å gi dere enda en konkurranse! Lik DENNE siden, og lik innlegget med knappen nederst i innlegget. Også kan dere jo gå inn på personligalmanakk.com og lese litt eller prøve å lage en almanakk, kjempemorsomt! :) Gleder meg til å lage min egen, men er enda litt usikker på hvordan den skal se ut.. Får bare eksperimentere litt da!

Håper så mange som mulig melder seg på! Lykke til :) Trekker som sagt vinner på søndag.


kommentarer: 7Videoblogg, vinnere av konkurransen

 • Skrevet 06.01.2012
 • Klokken 08:21

 

Lyserosa deksel vant Bethina
Mørkerosa deksel vant Jim 
10 pk. E.L.F børster vant Mathea


kommentarer: 1Konkurranse

 • Skrevet 29.12.2011
 • Klokken 23:15

I samarbeid med Eyes, Lips, Face og mirabling skal jeg dele ut noen godsaker til noen av dere heldige jenter, wii! Er utrolig bra premier, så til og med jeg er missunnerlig.. Men dere fortjener det :-* Skal dele ut de to dekslene jeg fikk fra mirabling siden det ikke blir iPhone på meg med det første. Det stikker litt i hjertet.. Men nå har dere jo sjansen dere som ikke vant på forrige dekselkonkurranse! :) Også kan dere vinne 10 pc brush set fra ELF! Greit å bytte ut kostene en gang i blandt, så nå har dere jo en suuper mulighet til det.For å være med på må dere like DENNE siden på facebook, også kommenterer bare hva dere vil i kommentarfeltet her. Og om dere er smart legger dere med epost også, haha. Og det kommer til å bli sjekket at dere har likt siden, så er ikke vits å lure seg unna ;)

Jeg vil trekke vinner på random.org, så det kan lønne seg å kommentere flere ganger :-)
Avslutter konkurransen litt utpå nyåret, dette blir min nyttårs- og julegave til dere!


kommentarer: 104Konkurranse - vinn iPhonedeksel

 • Skrevet 06.12.2011
 • Klokken 15:22

Konkurransen er avsluttet

I samarbeid med mirabling.no skal jeg dele ut iPhonedeksel til en heldig vinner!

For å delta i konkurransen
Gå inn på mirabling HER og velge ut dekselet du vil ha. (pris opptil 269,-) De har deksler til både iPhone 4 og iPhone 3.
Lik dette innlegget (facebook knappen nederst) slik at konkurransen deles på din facebook.

Du må legge ved epost i kommentaren, ellers har jeg ikke muligheten til å kontakte deg om du vinner.

Jeg kommer til å trekke en vinner 13.desember - vinneren vil bli kontaktet på mail og ikke annonsert på bloggen. Det vil også bli trøstepremie, til en tilfeldig utvalgt, fra beautykick.no - ett gavekort hvor du får 30% på hele kjøpet!


kommentarer: 29Vinnerne av TV2 Sumo konkurransen

 • Skrevet 26.09.2011
 • Klokken 16:44

Da har jeg trukket fem vinnere av TV2 Sumo gavekort ved hjelp av random.org, så det er helt tilfeldige vinnere. Bedre lykke neste gang til dere andre, og til de som vant: gratulerer så mye! I tillegg kjører jeg en liten konkurranse nå i kommentarfeltet her nå hvor jeg deler ut to gavekort til TV Norge webtv. Så om dere er interessert i det - kommenter! Trekker en vinner av det i løpet av kvelden. Disse får gavekort på TV2 Sumo GULL i en måned:

 Ingvild Kristin
 Katrine Sandsdalen Lia
 Linn Hansen
 Frida Nilsen
 Mathilde Nerland Lie

Nå skal jeg spille inn noen videoblogger til dere, hehe.

// gammelt bilde


kommentarer: 5Konkurranse - Vinn TV2 Sumo GULL

 • Skrevet 05.09.2011
 • Klokken 00:32

Nå tenkte jeg å kjøre en ny konkurranse i og med at det er en stund siden jeg sist hadde det. Hørte det var ønskelig med TV2 Sumo GULL som premie sist gang, og at det var mange som ble skuffet siden det sist bare var Sumo Pluss. Med Gull kan du få med deg alt på sumo, inkludert Big Brother og fotballkamper!

Det eneste du trenger å gjøre er å like DENNE siden på facebook, og kommentere i kommentarfeltet her under at du er med! Du må skrive inn en e-post og fullt facebooknavn jeg kan nå deg på om du vinner. Du trenger altså ikke å ha blogg for å delta i konkurransen.

Jeg blir å trekke 5 vinnere som får hvert sitt gavekort på Sumo Gull i en måned, og kommer til å avslutte konkurransen 26.september, så det er bare å melde seg på! :)


kommentarer: 39Designede Nike sko

 • Skrevet 28.08.2011
 • Klokken 14:38

Akkurat nå er det en konkurranse som går hvor du kan vinne dine egendesignede sko fra Nike! Jeg tenkte å prøve meg på opplegget, men må ærlig innrømme at hele bygge-sko-greia sugde.. Fikk ikke de fargene jeg ville ha, så da ble det heller ett alternativ B. Men de ble jo søte da! Hadde nok ikke surket om disse plutselig lå i postkassa mi :) Hva synes dere?

nikevinn

kommentarer: 2Vinnerne av konkurransen

 • Skrevet 01.06.2011
 • Klokken 10:56

Skulle egentlig trekke vinneren i går, men for å være ærlig så glemte jeg det helt av.. Og da jeg kom på det var klokken nærmere 12, så da ventet jeg heller til i dag. Men nå har jeg i alle fall trekt 4 vinnere, som kan velge mellom TV Norge nett-tv eller TV2 Sumo :) Jeg blir til å sende mail til alle vinnerne sånn at de kan få gavekortet sitt.

- Linda Johnsen
- Linn Ida
- Camilla W
- Marita Gundersen

Jeg blir nok til å ha flere TV2 Sumo konkurranser, så lykke til neste gang!! :-)


kommentarer: 0Konkurranse - Vinn TV2 Sumo

 • Skrevet 10.05.2011
 • Klokken 22:51

Etter å ha ventet med dette i nesten en uke skal jeg starte opp med en konkurranse nå!

Du kan vinne en måned gratis bruk av TV2 Sumo Pluss, og det vil bli trukket 4 vinnere av det. I tillegg har jeg 2 trøstepremier med TV-Norge nett-tv.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hva du kommer til å se på med TV2 Sumo, og legge ved e-post og navn. Kommentarer uten e-post blir slettet.

Konkurransen avsluttes 31.mai og vinnerne vil bli kontaktet på e-post.

Lykke til! og fortell gjerne andre om konkurransen også :-)

 

 PS. TV2 Sumo PLUSS

Med Sumo PLUSS kan du se alle Sumos TV-programmer når du vil,unntatt sport.Du får tilgang til både Hotel Cæsar, Senkveld og andre underholdningsprogrammer, i tillegg til dokumentarer, nyheter og resten av Sumos aktualitetstilbud.

 

 

Premiene er sponset av TV2 Web-tv og TV Norge Web-tv.


kommentarer: 15Vinneren av solkort på brun & blid ble..

 • Skrevet 20.03.2011
 • Klokken 23:43

.... Jannike! Gratulerer. Har kontaktet henne og hun vil få tilsendt solkort så fort som mulig. Takk til alle som deltok, skulle gjerne ha gitt dere et solkort hver, men dere får heller vente til neste konkurranse!

Nå skal jeg se ferdig Black Swan, har hørt den skal være dritskummel, noe jeg ikke kan forstå. Har riktignok bare sett på i 40 minutter, så mye kan vell skje den siste timen!


kommentarer: 2Konkurranse - Vinn solkort på Brun & Blid!

 • Skrevet 05.03.2011
 • Klokken 14:51

Da har jeg endelig bestemt meg for å holde konkurranse hvor du kan vinne et solkort på brun og blid til en verdi av 100 kr! Hadde egentlig tenkt å holde denne konkurransen når bloggen ble ett år - men klarte ikke å vente. Føler meg så sykt gavmild for tiden!

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive et innlegg om dette på din blogg hvor du linker til dette innlegget, skrive i kommentarfeltet at du er med sammen med link til ditt innlegg, og fylle inn e-post, bloggadresse og navn! Du kan også delta om du ikke har blogg, da skriver du bare navn og e-post.

http://bloggfiler.no/dkri.blogg.no/images/443780-7-1268671004568.jpg
Bilde fra dkri.blogg.no

Vinner trekkes og kontaktes søndag 20. mars, og vil få solkortet tilsendt i posten! Så, er du med?

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET - VINNEREN BLE JANNIKE, GRATULERER!


kommentarer: 95