hits


dyrevennlig parkas

 • Skrevet 30.10.2016
 • Klokken 19:36

Jeg har sett meg litt rundt på nelly for å hente inspo til årets vinterjakke. Jeg er over gjennomsnittet glad i jakker og sko, så jeg har for eksempel flere jakker enn jeg har gensre som jeg bruker. Og det er jo forsåvidt nødvendig da - trenger jo jakker til alle årstidene! Som her oppe kun er sommer og vinter. Vår/høst skipper vi jo med glans hvert år, så trenger eegentlig ikke høstjakker, annet enn til sommeren - når det er høsttendenser.

Her har jeg i alle fall laget en aldri så liten vinterjakke-guide med tanke på parkas. Blir å komme med et eget innlegg til kortere jakker :-) 

Alle jakkene her er pelsfri, så all "pels" dere ser på jakkene er falsk. Har også sjekket opp merkene, og ingen av merkene fører ekte pels i andre produkter, noe som er viktig for meg. Jeg har for flere år siden "reklamert" for SVEA jakker i lignende innlegg og jeg er oppriktig lei meg for at jeg var mindre informert før - men sånn er det vel med alt. Jeg blir aldri å anbefale SVEA uansett om pelsen på kragen er falsk. Rett og slett fordi de selger jakker med ekte pels, og uansett om akkurat den du kjøper er med falsk pels så støtter du selve merket. Synd, for det er jo veldig fine jakker. Så jeg håper en dag at de tar avstand fra pels, de òg :-)

HER kan du se hvilke merker som er pelsfri.
HER kan du se hvordan merker som fører ull uten mulesing.

For å komme til jakkene er det bare å klikke på dem!

/adlinks

Hele øverste rad er jakker fra NLY Trend, den grå er faktisk på tilbud med 50% rabatt nå!

 

 

Disse jakkene på rad to i grønn med forskjellig farge på fuskepelsen - I LOVE!

 


kommentarer: 1halloweenkostyme

 • Skrevet 30.10.2016
 • Klokken 15:03

Jeg hadde ikke trodd at jeg måtte tvinge meg selv opp kl 14, men det var faen meg vanskelig å stå opp til og med da, haha. Jeg er bare glad klokken ble stilt en time tilbake i natt, så teknisk sett har vi fått en time lengre søvn. Deilig ass! Nå skal jeg mumse godteri og se Cæsar mens jeg prøver å se om jeg har noen venner som vil spise søndagsmiddag med meg, haha.

I går var gøy, men jeg kjente jeg skulle ønske at jeg også var ute, haha. Jeg gikk for en slags nedstøvet dukke som hadde drept noen og er egentlig fornøyd med resultatet til at dette var første forsøk! Til neste år må jeg øve meg litt mer om jeg skal sminke meg selv, for jeg tror egentlig bare jeg var heldig i går. Var hvertfall ei som var veeeldig glad for å komme hjem og dusje og skrubbe seg, haha. Og SÅ gøy at folk synes vi hadde gjort en god jobb med dekorering, for det har faen meg tatt tid.

Synes forresten det var digg med musespeler, er det sosialt akseptabelt å gå med det til vanlig i en alder av 22? Spør for en venn.


kommentarer: 3snart a jour

 • Skrevet 29.10.2016
 • Klokken 14:12

Oi så deilig med helg, å sove til klokken 12 i dag kjente jeg at jeg trengte. Nå har jeg satt meg godt tilrette i sofaen med kosedressen for å se på Hotel Cæsar, har jo uendelig med episoder å ta igjen i og med at jeg falt litt av for to år siden. Men snart er jeg a jour! Selv om det kan virke sånn på bildene er leiligheten min et eneste rot om dagen, så den må jeg få ryddet i helgen. Tenker jeg må belønne meg selv for å få det gjort, for så lat er jeg faktisk.

I kveld skal jeg på jobb på gründer, og vi har pyntet helt sykt bra til halloween! Altså, jeg var innom i går og klarte å skremme meg selv.. Jeg gruer meg riktignok litt, for jeg har ikke øvd meg på sminke i forveien - så i kveld blir det sminke på sparket. Kanskje litt dumt, men jeg skal ikke kle meg ut som noe kompliserte saker, så det går nok bra! Skal i alle fall ikke bruke falskblodet vi kjøpte, i ansiktet. Brukte det på hendene for å dekorere på TIRSDAG og ser på bildene at jeg enda er litt rosa :-(

Kosedress HER til kun 399kr!

/adlink


kommentarer: 1selge klær?

 • Skrevet 27.10.2016
 • Klokken 20:18

Hei hei! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, selv om jeg var ferdig kl 18 har jeg vært en tur å tatt sol og kjørt en liten tur med Lotte. Så nå har jeg satt meg tilrette i senga for å se litt på hotel cæsar og spise lompe med salami, som altså ble middagen min i dag haha..

Tenkte å vise dere noen favoritter fra nelly, har forøvrig klikket noen av dem hjem allerede også. Jeg skal bli flinkere å selge klær og sko fremover sånn at det ikke hoper seg opp, alle burde bli flinkere til det i stedet for å bare kaste! Og vil man ikke selge, lever det til fretex eller andre bruktbutikker. Gjenbruk er bra.

Vurderte å legge ut noe for salg på bloggen - er det ønskelig? Det vil være klær i str M-L, sko i str 38-39 og litt tilbehør. Kan sende såfremst kjøper betaler frakten, som vil bli fra 33-100kr alt etter hvor tung pakken er :-) Let me know i kommentarfeltet :-)

/adlinks

 


kommentarer: 1det fineste jeg vet

 • Skrevet 27.10.2016
 • Klokken 15:24

Det er virkelig ingenting som slår å lande på flyplassen hjemme igjen og se det nydelige nordlyset vårt. Etter en langhelg i Oslo var det godt å bli påminnet hvorfor jeg elsker nordnorge med en gang jeg landet på mandags kveld, haha. Jeg ble først lei meg fordi jeg ikke hadde kamerastativet med meg i bilen så jeg fikk tatt bilde - men så kom det sannelig tilbake kvelden etter! Og da danset det som bare det. Altså se nå på det her ♥ ♥ ♥ Og disse tok jeg rett utenfor døra mi!


kommentarer: 6uken som gikk #42

 • Skrevet 26.10.2016
 • Klokken 17:34

Daa var det tid for en oppsummering av forrige uke! Som egentlig gikk alt for fort, om du spør meg. Nå er jeg nettopp ferdig på jobb og hadde egentlig personalmøte på gründer som jeg skulle på - men det ble utsatt. Så da har jeg plutselig litt ekstra tid til å... Sove? Haha neei må vel kanskje pakke ut av kofferten og kjøre til pappa med klær som skal vaskes. Jepp, jeg har enda ikke vaskemaskin. Sykt å skulle si det, men jeg skulle heller ønske jeg kunne vaske klærne mine selv.

UKENS OPPTUR
Å dra til Oslo - definitivt! Ikke minst å få møtt alle mine fine Oslo-venner igjen.

UKENS NEDTUR
Noen tok telefonen min på boklanseringsfesten (da jeg hadde glemte den på en benk i fotoboksen), og jeg trodde helt ærlig jeg aldri ble til å se den igjen. Fikk helt panikk siden jeg skulle hjem dagen etter og flybillettene mine lå der, men tenkte jo at hallooo det er et lukket arrangement liksom, hvem stjeler en telefon. Fikk heller ikke lov å spørre DJen om å rope ut om noen tilfeldigvis hadde tatt den ved en feil, noe som resulterte i at vedkommende forlot festen før DJen var ferdig å spille og jeg måtte på jakt ved å følge find my iphone.. Men etter å ha brukt 600 forbanna kjipe kroner på taxi (som jeg først trodde bare var 300kr og da gikk det "greit", men etter en tur i nettbanken så jeg altså at det faktisk var det dobbelte) fikk jeg den tilbake. Jeg elsker find my iphone!!

Så nedturen var vel eeegentlig å måtte bruke 600kr på noe som i utgangspunktet ikke var min feil, siden vedkommende var så full at hun mente telefonen hadde ligget i leiligheten hennes da hun kom hjem. Faen det er kjipt og ikke minst irriterende å tenke på når man ikke har så mye penger. Sikkert småpenger for noen, men ikke alle som har råd til sånt.

UKENS LÅT
Gavin DeGraw - She Sets The City On Fire. Jeg elsker Gavin og har en stor drøm om å få sett en konsert med han - men da helst med de gamle, gode sangene også.

UKENS THROWBACK
Skulle til å si at dette er en throwback til tiden jeg var myk, men sannheten er at jeg seriøst kan gjøre dette enda. Bare uten å skulle suge på tåa da, haha.. Søta på busstur med papsen ♥ Bussen vi forøvrig enda har!

UKENS FILM
Shrek, haha... Jeg og Charlotte så den på søndagsmorningen mens vi spiste pizza. Elsker barnefilmer!

UKENS HØYDEPUNKT
IKEA!! Faen det var digg å kruuuuse rundt i bygget der. Kunne selvfølgelig vært bedre om jeg ikke hadde vært fyllesyk (egentlig tror jeg bare at jeg enda var full) MEN digg uansett. Har aldri vært på IKEA før og jeg elsket det, håper vi snart får det opp hit i nærheten!! Da skal det shoppas ass.

UKENS TV-SERIE
Once again - SKAM!

UKENS CRAVING
PIZZA!! Derfor var det helt himmelsk at jeg og Charlotte bestilte oss pizza fra foodora på søndag. Husker ikke hvilken restaurant jeg bestilte fra, men den var faktisk billig og jææævla god. Håper jeg husker det til neste Oslotur, hehe.

UKENS BILDE
Haha dette ass... Digre tenner og øyne liksom. Men søtt bilde da, god stemning med Benny og Fetisha som ler ♥ Love you guys.

UKENS TANKE
Jeg har litt lyst å flytte til Oslo, men samtidig ikke. Jeg elsker Nord Norge og er alt for familiekjær til å skulle bo så langt unna, sistnevnte er nok det som stopper meg mest. Det går jo eksempelvis ikke direktefly fra Oslo til Lofoten, så da hadde jeg fått en utrolig lang reisevei med mellomlandinger for å besøke mamma og søskene mine. Men såklart hadde det vært fint å bodd der. Jeg tror jeg hadde trivdes, for jeg har alltid tenkt at Oslo er så utrolig stort og uoversiktlig men har nå skjønt at det egentlig ikke er det. Det går tbane, trikk og buss hele tiden - og dermed føles alt veldig nært.

UKENS INNKJØP
Den kjolen her og et par sko som ikke vises, I love! Kjolen kan kjøpes HER og skoene HER. Ellers har jeg jo faktisk kjøpt en del i Oslo, men tenker å lage et eget innlegg om det. Har også kjøpt en del på nelly som jeg hentet i går og skal vise dere.

/ adlinks


Foto: Joakim Kleven


kommentarer: 1bildedryss: boklanseringsfest

 • Skrevet 25.10.2016
 • Klokken 18:33

Back to life, som de nå sier. Å være tilbake i hverdagen etter en solid langhelg i hovedstaden var, tja, helt ok. Snakket med onkel i går før jeg kom hjem og han mente jeg hadde tatt til meg for mye dialekt der nede, "du får få piloten til å fly en ekstra gang over Evenes så du blir nordlending igjen før du lande".. Kanskje jeg er litt lett påvirkelig? Haha. Men hadde gjerne tatt meg en uke til der nede, får trøste meg med at snart så er jeg tilbake igjen! Selv om jeg tror neste tur ikke blir før over nyttår. Det er jo jul og hele det styret snart, så da må jeg nesten prioritere.

For dere som er interessert i en oppsummering av helgen min, siden jeg har vært så dårlig på å blogge, så kommer den under her ♥

Torsdag var jeg og Charlotte ute sammen med noen venner fra Harstad, selv om det ikke helt var planen (jeg hadde jo egentlig forberedt meg på kosekveld med Charlotte og en film liksom, men jeg er ikke vanskelig å be har jeg skjønt) var det gøy, fredagen ble naturligvis ekstremt tung. Kan vel si at inntaktet kunne vært begrenset litt mer :-)

Fredag var vi ute med enda flere venner fra Harstad (jepp vi reiser visst til Oslo for å henge med de samme folkene, hehe) og ikke minst dro jeg og Charlotte på IKEA tidligere på dagen, det var gøy! Og jeg handlet for ikke mindre enn 1000kr. Bare nødvendigheter såklart, siden alt måtte fraktes med meg hjem også. Kan si som så at jeg såvidt fikk igjen kofferten, og søppelbøtta jeg kjøpte til å ha på badet måtte jeg ha i en pose med to par sko inn på flyet haha. Berget kofferten akkurat på streken med 21,8kg, det er godt beregnet ass!

Lørdag hadde Joakim bursdagsfeiring og vi var 15 jenter samlet for å feire han - SÅ gøy, ikke minst koselig å bli kjent med så mange fine jenter! Ble spesielt godt kjent med tre sinnsykt flotte jenter fra Trondheim, så over nyttår må jeg ta meg en tur ned. Girls, I'm coming, promise!

Og søndagen ser dere i bilder under her. Boklanseringsfest på en stippeklubb, hvor kult er ikke det?? Sinnsykt god stemning hele kvelden og mange fine folk. Jeg er så stolt over Soph som endelig har gitt ut boken sin som jeg vet hun har jobbet veldig hardt med, all ros og gode ord er deg vell undt. ♥ Dessverre var hovedpersonen pretty busy hele kvelden, så fikk bare utvekslet et par kjappe ord med henne. Men jeg vet hun koste seg og det er bra!

Alle bilder er tatt av kjære Joakim ♥

Kan vi snakke om hvor stort hodet så ut her gjennom fisheye? Altså haha, sykt komisk egentlig..


kommentarer: 2gårdagens antrekk

 • Skrevet 24.10.2016
 • Klokken 18:59

/adlinks

Nå har jeg spist middag med tante og onkel og er på tur til flyplassen. Flyet mitt går kl 20:25 så tenker det er greit å være tidlig ute med tanke på sikkerhetskontrollen, som jeg forøvrig hater fordi jeg alltid føler meg som en kriminell når jeg går gjennom der.. Og jeg blir så nervøs at jeg sikkert virker veldig mistenksom, haha.

Tenkte bare å vise dere gårdagens antrekk, som egentlig var reserveantrekket mitt. Bestilte en pakke fra nelly forrige fredag som jeg hadde håpet kom før jeg dro, men den kom altså nå på fredag.. Så den må jeg altså hente i morgen. Men heldigvis var jeg smart å bestilte denne kjolen direkte til Charlotte i Oslo, så den kom torsdagen!

Kjole HER, sko HER, dongeriskjorte fra H&M.
For de som måtte lure er det hvite klistremerket jeg har på puppen et utdrag fra Soph sin bok.
Foto: Joakim ♥


kommentarer: 4gleder og gruer meg

 • Skrevet 24.10.2016
 • Klokken 15:31

Altså - FOR en helg, må jeg nesten bare starte med å si. Jeg sitter nå på bussen på tur til tanten min som bort litt utenfor Oslo hvor jeg skal være til flyet mitt går i kveld kl 20:25. Jeg har hatt det så utrolig fint siden torsdag og både gleder og gruer meg til å dra hjem. Det skal bli godt fordi nå har jeg dratt rundt på kofferten min i en halvtime for å finne frem til bussen og jeg gleder meg til å pakke ut av den og legge meg i senga mi, haha. Men samtidig blir det trist å dra fra vennene mine som jeg har har hatt det så gøy med. Men Oslo er jo bare en liten svipptur med fly unna, så skal nok klare å få til en tur igjen ganske snart.

Jeg er forøvrig på god vei til å miste stemmen også, haha. Det tar på å drikke torsdag, fredag, lørdag og søndag.. Herregud jeg har så mye bilder nå som jeg ikke har fått lagt ut, så det blir jeg å gjøre i kveld eller i morgen.

Bennyboo dro sammen med oss på boklanseringsfesten i går ♥ Love you!!

Jeg og Charlotte bestilte oss velfortjent pizza hjem i går. Altså Foodora er virkelig noe vi burde få i Harstad, så digg! Sier jeg i alle fall, vet jo at det mest sannsynlig ikke blir å skje.

Har vært grått og trasig vær helt siden jeg kom, men sånn er jo høsten i Oslo. I Harstad derimot er det frost om kveldene nå, så DET gleder jeg meg ikke til å komme hjem til...

Snek med meg cookies hjem som en liten suvernir, så nå gjenstår det å se om de overlever flyturen i kofferten.. Mest sannsynlig ikke :-(


kommentarer: 0OSLOve

 • Skrevet 20.10.2016
 • Klokken 21:23

HEI OSLO! Ubeskrivelig deilig å kunne si det igjen. Nå er jeg nettopp landet i sofaen hos Charlotte, hun og en kompis kom faktisk å hentet meg på flyplassen så jeg slapp å ta tog og trikk. Klager ikke på sånn service! Nå er planen å slappe av resten av kvelden, spise noe og kanskje dra å ta sol. Jeg er i alle fall ganske sliten etter en lang dag så får se hva det blir til.

Lørdagen skal jeg i bursdag til Joakim, søndag er det boklansering for Soph og mandag får jeg presset inn litt etterlengtet familietid! Var i hovedsak derfor jeg planla tur denne helgen, for å få sett familie, planene for lørdag og søndag var jeg bare så heldig at havnet på akkurat denne helgen så jeg får vært med. Det blir med andre ord en travel helg - men skal også få tid til litt avslapping! Selv om jeg egentlig skulle hatt enda en dag ekstra, merker jeg..

Bildene tok jeg på Evenes før jeg dro i dag, jeg trodde jo jeg hadde god tid før flyet gikk og fikk tid til å blogge - det var helt til jeg brukte 25 (!!) min gjennom sikkerhetskontrollen. Gran Canaria-sesongen er tydeligvis startet for fullt og torsdager er dagen hvor vi har direktefly fra Evenes.. Vel vel, har lært til neste gang jeg skal ut å reise på en torsdag. Beregn i alle fall en time :-):-)


kommentarer: 0uken som gikk #41

 • Skrevet 19.10.2016
 • Klokken 16:43

Innså når jeg var ferdig med dette innlegget at shit her ble det mye tekst denne gangen! Men når jeg først begynner å skrive blir jeg kanskje litt revet med.. Har prøvd å korte ned, lover!

UKENS OPPTUR
Fikk ENDELIG bestilt meg kiropraktortime til denne uken, en time jeg faktisk hadde i dag. Har gått alt for lenge å utsatt det, så det var godt å endelig få løst opp litt knuter og knekt litt rygg.

UKENS NEDTUR
Jeg har i kanskje to mnd nå fått varsel om at bilnøkkelen min trenger nytt batteri. Og egentlig er det kun latskap som gjør at jeg ikke har byttet. I alle fall, bilen min er keyless, jeg trenger altså kun at nøkkelen er i bilen for å starte den med en knapp. Så hva tror dere skjer på søndag? Den er helt tom!! Så jeg får altså ikke start på bilen. Etter litt panikk åpner jeg en luke (sånn serr, kun åpner den) og tar ut reservenøkkelen (som forsåvidt kun hjelper meg å låse bilen utenfra) og da får jeg faen meg start. Nå har jeg lært, batteriet burde bli byttet med en gang. Selv om jeg forsåvidt ikke har lært og kun tatt i bruk reservenøkkelen, hehe..

Og ikke minst var det nedtur å bli vekt kl 10 på søndagsmorgenen, etter en natt på jobb hvor jeg ikke var i seng før klokken var halv 6-6, av unger som hoppet i overetasjen. Skulle til å si at det slår aldri feil, men er som regel hopping og tramping dagen lang så ikke overraskende gjør de det også når jeg sover, haha. Fikk heeeeldigvis sove igjen, men så var det samme regla kl 12. Og kl 14. Men da innså jeg at jeg kunne stå opp siden jeg skulle på middag til tante kl 16.

UKENS LÅT
Haha så sykt lættis, men DJ Broiler (jepp u heard me, DJ faktisk) med sommertider. Med andre ord gode, gamle broiler slik vi kjenner dem fra gammelt av. Det er ikke ukens låt fordi jeg har hørt på den så sykt mye, men den er helt latterlig fengende og jeg hører faktisk på den as we blog. I tillegg minner den meg om good old days (siden jeg er så gammel) med gode venner og camping - om sommeren. Og sommeren savner jeg som faen nå i dette trasige været.

UKENS THROWBACK
Haaahaaa jeg ler så høyt av hvordan jeg sminket meg da jeg var yngre, dette er juli 2012. Altsåååå hva skjer her med brynene liksom?? U not even related liksom. Men jeg var cute da.

Men siden det er litt kjedelig med sånne bilder tenker jeg at ukens throwback heller blir da jeg og Soph reddet en måse i 2012. Viktor ♥ Han bodde på verandaen til Soph og familien helt til han en dag var forsvunnet :-(

UKENS FILM
Freedom Writers!! Tipset om den i et innlegg på søndag og seriøst, alle burde se den.

UKENS HØYDEPUNKT
Fikk hjemmelaget kjøttpudding servert hos tante på søndag, YUM. I tillegg ble det så mye til overs at jeg fikk med meg litt hjem for å knaske på. Altså det er helt sinnsykt godt??

Og høydepunkt #2 var lønningspils med jobben på fredag, Sykt koselig! Jeg tok kveld relativt tidlig, allerede kl 12 var jeg på tur i seng. Sovnet riktignok ikke for et par timer etter, men var deilig å sove lenge på lørdag.

UKENS TV-SERIE
SKAM ♥ Fy faen jeg har savnet deg. Må være lov å bannes litt av glede når historiens beste tv-serie endelig er på lufta igjen. Selv om skuffelsen er stor over at Willy ikke er med i denne sesongen. Men penetrator-Chris er jo ikke SÅ gæli å se på da, så satser på at han får sine minutter på skjermen i løpet av sesongen.

UKENS CRAVING
Frityrstekt kyllingfileet i karrisaus på kinarestauranten. Og har jeg spist det? Nei.

UKENS BILDE
Jeg tok dette på søndag men postet det aldri på bloggen fordi jeg var usikker på om jeg egentlig var fornøyd, haha. Hater at månen blir som en sol, liksom, jeg vil jo SE månen. Men det var et koselig bilde, da.

UKENS TANKE
Hvor fint vi har det her i nord og hvor glad jeg er for å bo her. Eneste jeg har noe i mot er temperaturen. Ellers elsker jeg naturen vår og elsker generelt sett alt med nord norge :-)

UKENS INNKJØP
Haha i likhet med innlegget for to uker siden - enda to leppestifter fra NYX! Jeg er frelst og helt avhengig av dem. Skal vise dere i et eget innlegg med swatches og bilder, siden jeg nå har fem farger av samme typen leppestift :-)


kommentarer: 4hater når folk skriver sånt

 • Skrevet 17.10.2016
 • Klokken 18:52

I dag var jeg ferdig på jobb kl 4, og jeg har nesten glemt hvor deilig det egentlig er å være ferdig tidlig. Dagen blir jo plutselig eviglang og har jeg lyst får jeg til og med tid til en powernap, som jeg egentlig har glemt litt av i dag. Men da sovner jeg forhåpentligvis tidligere i dag siden jeg er ganske trøtt allerede. Skal få tatt meg en halvtime sol også i dag er planen, har ikke vært brun på to år så føler det er litt på tide - pluss at jeg er dritt lei selvbruning. Så enten tar jeg det i dag eller i morgen etter jobb, spørs om jeg klarer å komme meg opp fra sofaen i dag *emoji som tenker* og *emoji som ser opp i taket* (hater egentlig når folk skriver sånt, men når jeg gjør det går det greit for jeg mener det bare halvveis)

Jeg har laget en aldri så liten samling av favoritter til dere! Og litt til meg selv, så jeg klarer å huske på alt jeg vil ha, hehe. Jeg har nemlig klart å fylle opp "favoritter" på nellyprofilen min, så da vet jeg at jeg har dem liggende her. Skal også lage dere en vinterguide med tanke på sko og jakker - det gleder jeg meg til å starte på! Kanskje jeg finner meg selv en ny vinterjakke også, hmm.. Spørs bare det, jeg som elsker jakker.

Hele salget kan dere se HER.

/annonselinker

♥ Mine favorittkjoler fra salget

 

♥ Mine favorittsko fra salget

 

♥ Mine tilbehørsfavoritter fra salget

 

♥ Mine favorittjakker fra salget

 

♥ Mine treningsfavoritter fra salget

 

♥ Basic favoritter, ikke fra salget


kommentarer: 0amatørfotografen

 • Skrevet 17.10.2016
 • Klokken 14:14

Som jeg tidligere har nevnt er jeg veldig glad i å at bilder av naturen. Selv om jeg ikke er langt fra en flink naturfotograf riktig enda, så synes jeg det er utrolig gøy når jeg først klarer å fange nordlyset på kamera. Og i går tok jeg det et steg videre og prøvde meg på bilde av månen - etter ønske fra tante som ønsket seg bilde av en måne. Jeg prøvde fortvilt å få gode bilder men fikk bare ètt jeg mener er brukbart.. Ringte Joakim i panikk for å høre om han kunne hjelpe meg med innstillinger. Haha han er så søt "nå trodde jeg du skulle ringe for å si at det var nordlys", han har aldri sett nordlys stakkars og har så lyst :-( Jeg bare "neeida, det er ikke nordlys i dag" men jaggu kom det ikke bare en liten time etter jeg snakket med han. Nydelig fint!

Nå gleder jeg meg veldig til jeg blir flinkere å ta bilder av nordlyset. Sånn som det er nå blir jo selve nordlyset fint, men omgivelsene blir jo ikke akkurat så veldig pene. Så det skal jeg bruke vinteren på, å bli flinkere å ta bilder! Så skal jeg se om jeg ikke får kjøpt meg litt bedre linse og fotoutstyr.

Bildene er faktisk tatt med kamerastativ - jeg glemte bare å manuelt fokusere, så derfor virker trærne uklare.


kommentarer: 6må definitivt sees

 • Skrevet 16.10.2016
 • Klokken 21:22

Denne posten skulle jeg egentlig poste tidligere i dag, men glemte det av før jeg dro på middag til tante. Sorreeey! Men kanskje noen enda ikke har bestemt seg for søndagsfilm i dag, og får tips nå likevel? Nå skal jeg sette meg ned å redigere noen bilder av nordlyset jeg nettopp tok, sååå fine!! Jeg er så glad jeg bor i nord norge når naturen viser seg fra sin beste side, og ikke minst er jeg glad jeg setter pris på det.

Dette innlegget blir jeg i alle fall å dele opp i flere innlegg, innså plutselig at det var en god del filmer å anbefale som er basert på ekte! Tenkte det var greit å komme med litt filmtips nå i anledning helgen, kanskje noen drar nytte av tipsene allerede i dag? Hadde egentlig tenkt å forholde meg til krigsfilmer basert på ekte, men så kom jeg på at det er alt for mange andre filmer som også må nevnes. Så krigsfilmer kommer i et eget innlegg, siden det var en del av den kategorien. Her har dere min liste over must see-filmer som er basert på ekte, i litt forskjellige kategorier :-)

Jeg tar gjerne i mot tips i kommentarfeltet om andre filmer jeg burde se!


De urørlige (intouchables)
Denne er virkelig fin. Den handler om mangemillionæren Philippe som sitter i rullestol og er lam fra nakken og ned. Han skal ansette en ny pleieassistent og ender opp med Driss, som er den eneste som skiller seg ut av søkerne da han søker kun for å beholde trygdepengene sine. Driss som person er alt annet enn han selv er, men til tross for det utvikler de et utrolig vennskap. Feel-good film!

The Blind Side
Åh, min all time favorite! ♥ Denne er så nydelig. Vi følger Michael som er hjemløs og har hatt en hard oppvekst. Han møter Leigh Anne og Sean som tar han inn i hjemmet sitt og ender opp med å adoptere han. Noe som gir han muligheten til å bli den han blir og fremdeles er den dag i dag - en amerikansk fotballspiller. Rett og slett nydelig og jeg blir varm i hjertet.

Freedom Writers
Denne er basert på en sann historie om inspirasjon, håp og menneskenes triumf over intoleranse og rasisme. Erin Gruwell, hovedpersonen, er en lærer litt utenom det vanlige som underviser på utradisjonelt vis. Filmen er basert på en bok som heter "The Freedom Writers Diary" som Erin har gitt ut, og i filmen vil dere se hva den boken inneholder. Den boken håper jeg å lese en dag! En helt sinnsykt fin film som alle burde se, har ikke tall på hvor mange ganger jeg satt med frysninger og tårer i øyekroken.

The Help
Dette er en av de fineste filmene jeg har sett. Ja, jeg har tørket en tåre eller to under denne filmen. Den handler om mørkhudede hushjelper i USA på 60-tallet og hvordan de ble behandlet av familiene de jobbet for. Det var dårlige forhold for dem, og de fikk blant annet ikke bruke samme do eller spise middag sammen med familiene. Hovedkarakteren, Skeeter, bestemmer seg for å lage en bok med fortellinger fra "the help" som hun gir ut anonymt for å få lys på situasjonen.

The Impossible
Skal jeg se denne igjen vil jeg ha snytepapir tilgjengelig, hehe. Her har du rørende og trist film! Vi følger en familie som opplever en av vårtids største naturkatastrofer - tsunamien i Thailand i 2004. Det er helt utrolig å se hvordan de har klart å gjenskapt det i denne filmen.

The Wolf of Wall Street
Irriterende god film! Og med irriterende mener jeg fordi jeg hater å se Leo i en rolle som får han til å fremstå som en dust. I tillegg får jeg følelsen av at jeg selv er bad-ass når Kanye West begynner å synge themesangen til filmen.. Men den er utrolig bra og basert på livet til Jordan Belfort på 80-tallet - som Leo spiller som hovedrolle. Jordan er en aksjefyr som tjener seg BIG money på aksjer og lever det gode liv.

The Social Network
Dette er rett og slett filmen om hvordan facebook ble til. Og den er bra! Selv om det kan høres dødskjedelig ut, haha. Mark Zuckerberg, som er grunnleggeren av facebook, er altså hovedpersonen og vi følger hans liv før og etter han lager facebook.

Aurore
Denne er hjerteskjærende. Jeg tror ikke det er mulig å se denne uten å gråte. Den handler om Aurore Gagnon, en liten jente som blir utsatt for vold av sin egen stemor og far. Hun dør bare 11 år gammel av blodforgiftning og rett og slett utmattelse - hun er i alt for dårlig forfatning til å overleve. Begynner nesten å gråte av å tenke på hvor trist det er :-(

Titanic
En tittel jeg føler er selvskreven på denne listen. Selv om historien med Jake og Rose ikke er sann - så er jo selve hendelsen det. En film jeg synes alle burde se i alle fall èn gang i sitt liv. Fin, romantisk og oh so heartbreaking. I tillegg til at man lærer om historien til titanic da! For en stund siden googlet jeg for å lese om ulykken, og det er overraskende hvor presis de har vært i filmen med tanke på de som jobbet på båten og han som laget båten.


kommentarer: 0bare en liten ps

 • Skrevet 15.10.2016
 • Klokken 13:56

Altså YES, fikk lønn i går så ting jeg har trengt har nå havnet i handlekurven på nelly og noe har jeg allerede rukket å klikke hjem. Den grønne kjolen har jeg i sort, og den er så behagelig at nå måtte jeg ha den i grønn også når den var på salg.. Jumpsuiten skal jeg bruke på boklanseringen til Soph om en uke, samme med det ene paret sko. Det andre kjøper jeg bare fordi det var billig - og kanskje de er gode å gå i! Klokker får man aldri får mye av, og spesielt ikke når jeg kun har to fra før.

Bare en sånn liten ps! Nelly har nå et kjempestort salg og etter min mening for første gang et salg det er verdt å se på. Er vandt med at det vanligvis er mye drit, men nå var det sykt mye fint der! Skal bruke en halvtime på å se gjennom nå, hehe.. Gå til salget HER.

Kosesett HER / Kjole HER (kun 174kr!) / Jumpsuit HER
Sko HER / Sko HER (kun 89kr!) / Klokke HER (kun 74kr!)

/adlinks


kommentarer: 2helg før tida

 • Skrevet 14.10.2016
 • Klokken 18:44

Tenk hun som lurte helga, da. Så da tok jeg helg en dag før tida! Hadde egentlig arbeidslørdag på telenor men tok meg en feriedag for å være sikker på at jeg skal få sove lenge i morgen før jobb på grunder. Det skal bli godt! Har som sagt vært veldig plaget med hodepine i det siste, i tillegg til ekstremt vond rygg og nakke. Heldigvis har jeg fått time hos kiropraktor på onsdag, så da håper jeg bare han starter rett på og knar ryggen min flat :-) :-) Så det er noe å se frem til! Har gått alt for lenge å hatt det vondt, og nå er det på nippen til at jeg kan begynne å grine på grunn av det.

Nå skal jeg bare slappe av en liten times tid før jeg skal på lønningspils med jobben! Det blir koselig, skal ha noe quiz-lignende som noen kolleger har ordnet i stand, så det gleder jeg meg til. Så blir det noen ingefærøl og en vanlig øl, for jeg har som nevnt forrige helg en thing going on hvor jeg skal lære meg å like øl. Det går egentlig greit til nå!

Bildene er faktisk fra tirsdag, da hadde jeg ikke tid til å blogge :-(
Genser og bukse fra bikbok, cardigan fra cubus. And yep I know, skulle tatt på meg mørk BH under, hehe.


kommentarer: 1eller så er jeg bare lat :-)

 • Skrevet 11.10.2016
 • Klokken 17:24

Jeg har trodd i hele dag at det nærmet seg helg. Ikke vet jeg hvorfor, men det var sykt irriterende når jeg innså at det enda kun var tirsdag og l-e-n-g-e til helg. Har forsåvidt hatt en relativt shitty start på uken med dårlig form i tillegg, så det bedrer jeg ikke ting. Har på toppen av alt vært plaget med hodepine som plutselig kommer, så jeg er virkelig klar for litt helg og fri. Vil tro det kommer av at jeg er forferdelig stiv i både nakke og rygg, og eeeegentlig skulle vært hos en kiropraktor for flere måneder siden. Dere vet nå, skal tid til alt. (eller så er jeg bare lat og har derfor ikke kommet meg dit enda)

Så nå skal jeg powernappe for å forebygge hodepinen jeg kjenner er på tur. Hvis jeg klarer å sovne, de jeg bor hos har barn og det er noe helt sinnsykt lytt ned hit og støy så å si fra morgen til kveld. Og de er glad i å løpe inne. Og hoppe. Og trampe. Ja dere skjønner tegninga.. Jeg har i alle fall tak over hodet - selv om det er et veldig tynt ett haha.

Nå ble det mye negativt her, skal gjøre opp for det med å være positiv i neste innlegg ♥

Bildene er forresten fra helgen, siden jeg ikke har brukt sminke på to dager. Mest fordi jeg har vært i dårlig form - assa da ER man i dårlig form når man ikke klarer tanken på å skulle sminke seg.


kommentarer: 1uken som gikk #40

 • Skrevet 10.10.2016
 • Klokken 16:31

Da var enda en uke gått! Jeg har aldri lagt merke til hvor fort ukene egentlig går, før jeg begynte å lage disse innleggene. De raser jo avgårde?? Nesten litt skummelt.. Jeg har i alle fall innsett at livet mitt kanskje er litt for kjedelig? Haha.

UKENS OPPTUR
Bestilte meg flybilletter til Oslo igjen! 20. - 24.oktober skal jeg ha en langhelg hvor jeg også skal få besøkt familie.

UKENS NEDTUR
Haha godt dette er det verste som har skjedd, men ukens nedtur var at Bella Napoli nektet å kjøre med mat til meg igår.. Ble egentlig ganske irritert, for jeg ringte 21:54 og de slutter utkjøring kl 22. Han i andre enden mente derimot at klokken var over 22, noe jeg fint kunne se både på tv, pc og mobil at den ikke var. Veeeeeel vel, om de ikke vil tjene penger så - sparte meg i alle fall 200kr!

En annen ting som var ganske nedtur (egentlig mer "ukens forbanna") er kundeservicen til personligalmanakk.no. Mer useriøse folk skal man lete lenge etter. Skrev til dem tidligere i uken på facebook - åpnet, ingen svar. Så skrev jeg på nytt dagen etter - åpnet, ingen svar. Så en gang til - åpnet, ingen svar. Så en siste gang hvor jeg presiserer at de har elendig kundeservice og at det er dårlig at dem ikke svarer - fremdeles åpner dem kun meldingene uten å svare. Jeg vet ikke med dere, men sånt gjør meg egentlig forbanna. Driver man butikk  så må man nesten ta vare på kundene sine.

UKENS LÅT
Erlend Bratland - Lost. Hadde hangup på den da han slapp den for mange herrens år siden - og nå har jeg hangup igjen!

UKENS THROWBACK
Altså, søta??? Dette er fra september 2011. Hvor ble det av tiden jeg var så søt med blondt hår, egentlig hadde ganske stygge bryn og drakk tyrker på fest. THOSE WERE THE DAYS! Uten å kødde. 2011 var desidert det beste året - føler jeg.

UKENS FILM
Max Manus!

UKENS HØYDEPUNKT
Å endelig dra ut igjen! Altså det er så sykt lenge siden sist. Men som sagt - trives egentlig bedre på andre siden av baren.

UKENS TV-SERIE
Under samme tak.. Surprise? Haha.

UKENS CRAVING
Kebab. Derfor var det ekstra kjipt at Bella Napoli skulle være kjipne. Og nei det var aldri aktuelt å kjøre ut selv..

UKENS BILDE
Lotte ♥

UKENS TANKE
Hvor lite som skal til for å hjelpe noen. Om noen har det kjipt så skal det bare en liten melding til for å gjøre dagen litt lysere for dem! Noe å huske på.

UKENS INNKJØP
Not a damn shit.


kommentarer: 0uken som gikk #39

 • Skrevet 09.10.2016
 • Klokken 23:41

Denne kommer sykt sent egentlig. Hadde planlagt å poste den tidligere i uken også bare glemte jeg det helt av.. Men bedre sent enn aldri! Og i morgen kommer sammendrag av denne uken liksom, haha. Noen ting går bare i glemmeboken.

UKENS OPPTUR/NEDTUR
Her kommer jeg ikke på en eneste ting.. Vil si at uken har vært ganske så normal, haha. Kanskje bare en bra ting?

UKENS LÅT
Alt med Justin Bieber, kort og godt.

UKENS THROWBACK
Haha søtt! Fra 2009. På den tiden visste jeg ikke hva slettetang var (så det i alle fall ut som på bildene) og jeg gikk hele tiden med bølger en eller annen plass. Litt irriterende å se tilbake på egentlig. Ja og den pengeboka der brukte jeg til det ikke var noe igjen av den, haha. Fant den igjen her om dagen, langt ifra hvit lengre :-)

UKENS FILM
Under the Toscan sun. Tror aldri jeg hadde sett den om det ikke var for at jeg første gang så den hos bestemor for mange, mange år siden. Koselig film, da!

UKENS HØYDEPUNKT
Altså det er sjelden jeg klarer å komme på noe som skiller seg ut i og med at ca hver eneste uke er ganske så lik. Så denne uken hadde tydeligvis ingen høydepunkt, i alle fall ikke som jeg klarer å komme på haha..

UKENS TV-SERIE
Nobel!! Om dere vil se den er det en NRK serie og du kan se den på appen deres eller nrk.no :-)

UKENS CRAVING
Fremdeles speltlompe med salami :-)

UKENS BILDE
Siden jeg ikke har bilder av stort annet - så blir det av meg!

UKENS TANKE
Rett og slett at hvor heldige vi er som bor i verdens rikeste og beste land.

UKENS INNKJØP
To nye leppestifter fra NYX! Skal vise dere senere.


kommentarer: 0trives best på andre siden

 • Skrevet 09.10.2016
 • Klokken 18:13

Så var helgen over igjen, da. Altså tenk hvor digg det hadde vært om man hadde fri mandag-fredag og kun jobbet lørdag og søndag. Sånne tanker er det jeg har på søndager hvor jeg er dårlig. Og i dag er en veldig, veldig dårlig søndag.. Men egentlig er det ikke så veldig kjipt, for da har jeg en unnskyldning for å ligge på sofaen hele dagen :-)) Tenker jeg må fyre i gang en eller annen film. Max Manus har jeg ikke sett på mange år, så tror det blir den i dag!

Hadde som sagt noen venner over i går før vi dro på byen, såå koselig! Jeg er bare glad det ble en grei kveld på byen siden jeg hadde gledet meg så mye haha. Det levde til forventningene kan man si, men jeg kan også si at det blir lenge til neste gang. Trives egentlig best på andre siden av baren, faktisk!


kommentarer: 4min første øl

 • Skrevet 08.10.2016
 • Klokken 17:20

Det var utrolig deilig å komme hjem fra jobb kl 4 i natt og endelig kunne legge meg uten å ha på alarm, kan ikke huske sist jeg kunne gjøre det. Nå har jeg vært på butikken, ryddet leiligheten og tatt all oppvask - lørdagen sin, det! I kveld får jeg noen venner over før vi skal ut. Det blir koselig! Får jeg viljen min blir det alias i kveld også. Drikkeleker og spill er det beste jeg vet, og til min store fortvilelse det verste noe av vennene mine vet..

Nå skal jeg krølle håret og drikke ingefærøl. Har kjøpt tre forskjellige typer for å smake meg frem til hvilken som er best, også har jeg kjøpt min første _ekte_ øl i dag - haha! Altså jeg drikker ikke øl. Husker en gang på byen fikk jeg en slurk øl fra en kompis, og 10 minutter senere spydde jeg. Real charming - men jeg klarer bare ikke smaken. Men jeg føler det er en obligatorisk voksenting å lære seg, så da må jeg give it a go. Både øl og rødvin - flaks for meg at jeg ikke liker noen av delene enda :-(


kommentarer: 7jeg burde ikke bo her

 • Skrevet 07.10.2016
 • Klokken 16:07

Snart kan jeg rope god helg, etter en aldri så liten kveldsvakt på grunder fra 20-04. Det skal bli godt! Ser mest frem til å sove lenge i morgen, haha. Etter en trøtt uke skal det bli godt å lade batteriene litt. Jeg merker det veldig på humøret at vinteren snart er her, det daler liksom i takt med temperaturen. Jeg elsker Nord Norge - men jeg er så langt fra en person som egentlig burde bo her har jeg funnet ut. Jeg tror egentlig jeg passer best inn en plass der temperaturen er OK (tenker mellom 15-20 grader) og det samtidig regner litt og kan være trist vær, siden jeg eelsker regn. Men kulde og snø = NO.

Jeg glemte å oppdattere dere etter tirsdagen. Da fikk jeg besøk av mange fine venner og vi koste oss med alias, quizmysteriet, godsaker og VIIIN! Faen så koselig. Dessverre ville ingen venner stille opp på bilder til bloggen, så da ble det kun bilder av bordet :-( Jeg storkoste meg i alle fall og gleder meg til neste samling som jeg tenker blir til jul med julebord i likhet med i fjor! Det disket Mathea opp med tapas og vi koste oss ihjel i flere timer. Jeg har fine venner ♥

Nå er jeg nettopp ferdig på jobb og skal ta meg en powernap før jeg drar videre på grunder kl 20. Vet jo at sånn eegentlig er det ikke det lureste å gjøre men jeg er nødt. Føler jeg har gått på reservetank hele uken og aldri fått slappet av ordentlig - ikke engang tatt meg en eneste powernap denne uken. Det må jeg jo nesten feire med.. En powernap?


kommentarer: 1all PR ække alltid god PR (heldigvis)

 • Skrevet 05.10.2016
 • Klokken 14:30

Jeg skal prøve å holde meg saklig. Selv om det natulig nok er litt vanskelig å skulle holde en saklig tone her. Blir uansett et langt innlegg merker jeg, siden det skal godt gjøres å korte ned, haha.

Kommer kanskje ikke som noen overraskelse at det er "mannegruppa ottar" jeg snakker om, gruppa som har hatt rundt 38.000 medlemmer hvor alle er menn. Deres lille fristed, som de så fint sier, hvor de kan dele morsomme vitser og bilder uten at vi damer/jenter/kvinner skal få innsyn eller forstyrre dem i deres lille hule. Og i gruppereglene er det spesielt to ting som skal følges; ingen pedofili, ingen pornografi. To regler som har blitt brutt så til de grader. Og er du medlem av denne gruppen og ser noe du mener ikke hører hjemme der, så får du heller ikke rapportere innlegget - for en annen regel er at rapportering av innlegg er ikke tillatt.

Først og fremst: det GLEDER mitt hjerte å se at medlemstallet stadig går ned, og spesielt å se at jeg har mindre venner som er medlem der nå - enn det var i går. De har på bare noen dager mistet over 10.000 medlemmer. Det gleder meg at noen menn ser hvor tåpelig opplegg dette er og velger å ta avstand for å ikke bli assosiert med gruppen, der har man "ekte mannfolk". Som det forøvrig påstås at alle i gruppen er... Vel, vel.

Jeg skal ikke bli fanatisk å slette vennene mine som er medlem der. For selv om et knippe mannfolk har postet ekstremt ufine ting der er det ikke gitt at alle gjør det. Noen er jo også medlem for research for eksempel. Jeg trenger ikke komme med eksempel her - men dere vet nå hvordan det er å dra alle under en kam. Det er sjelden populært for de det går ut over og det er sjelden riktig å gjøre det. Selv om jeg absolutt råder alle til å melde seg ut, da et medlemsskap der uansett ikke ser så bra ut.

Jeg synes bare man skal få en ting klart, da det kan virke som at noen ikke har skjønt det? Man lager ikke vitser om pedofili, incest, voldtekt, overgrep eller kommer med trusler mot andre som enkelte i gruppen har kommet med. Man truer ikke 13 år gamle jenter, (man skal forøvrig ikke true NOEN) hva er det som får folk til å true BARN? Man sier ikke at folk fortjener å bli voldtatt. Man sier ikke at folk fortjener bank og det som verre er. Man trakasserer ikke mennesker. Man henger ikke ut mennesker, for eksempel i form av å spre bilder av seksuell karakter. Man bare gjør ikke sånt.

Det er godt mulig at enkelte ting som ser stygge ut på papiret akkurat dekkes av ytringsfriheten (refererer nå til en uttalelse fra kripos tidligere i år) og at man ikke kan bli straffet for å si eller skrive det - men fy faen. Alle har hørt om normal folkeskikk og de fleste innehar filter som fanger opp hva som ikke burde/burde bli sagt på det o-store internett og generelt sagt i det hele og store. Også må jeg bare føye til at det er jo ganske flaut og ikke minst ganske ulogisk at krenkende ting og vitser om incest/voldtekt kommer fra FEDRE SELV? It makes no sense for meg at mennesker som selv har barn skal kunne tulle om sånne ting. Selv om det såklart ikke hører hjemme noen plass at noen skal tulle om sånt, så sjokkerer det meg litt ekstra.

Så er det dette lille stuntet deres, da. "For å bevise at de ikke er dårlige mennesker" startet de altså en innsamlingsaksjon for barnekreftforeningen. Kudos til barnekreftforeningen for å stoppe denne aksjonen. Jeg vet det er blandet med meninger om akkurat dette, men jeg synes det var helt rett gjort av dem. Noen av de som donerte la ved utrolig ufine tekster som inneholdt både det ene og det andre, noe som ikke kan aksepteres. Jeg har full forståelse for at de ikke vil bli assosiert med en slik gruppe og sånne folk man kan finne i gruppen - og det er helt ærlig ikke verre enn at vil noen fra gruppen donere, så gjør det ANONYMT! Vil du det virkelig, så trenger du ikke gjøre det kun fordi du vil at "mannegruppa ottar" skal bli satt i et godt lys. Kan love dere at det ikke funker.

Jeg vet mange har prøvd å rapportere gruppen, meg selv inkludert, uten at det har gitt resultat. Jeg fikk til og med svar fra facebook om at rapporteringen var gjennomgått og gruppen fjernet fordi den strider mot facebook sine retningslinjer. LIKEVEL er den enda oppe?? Skjønn det den som kan.

Det sies at all PR er god PR, men ække alltid det skjønneruuuu. Og GODT ER DET. Selv om administratorene skryter noe fælt over at de har fått så mange forespørsler nå mens alt har vært i media. Blir jo ikke overrasket egentlig, de pedofile stiller seg vel i kø nå for å få innsyn i gruppen.. Håper gruppen blir tatt ned og jeg er veldig glad politiet tar dette alvorlig. 

Og til dere som har blitt hengt ut - faen dere er rå og tøff som står frem med navn og forteller til media! Så håper jeg det går bra med dere.


kommentarer: 0de lar dem ligge igjen for å dø

 • Skrevet 03.10.2016
 • Klokken 21:04

Takket være facebook får jeg hver dag vite hva jeg gjorde på samme dag for x antall år siden. Noen ganger til min store fortvilelse og noen ganger til min store glede. I dag fikk jeg opp varsel at for fire år siden ble jeg fadder via WWF til neshorn og tigre. 250kr totalt som går til WWF hver måned. Det er noe jeg donerer med glede, og ikke en eneste gang har jeg tenkt "faen det var kjipt" når pengene har gått ut fra konto. Det er penger jeg likevel hadde brukt til middag på en søndag liksom, det er altså ikke så veldig kjipt å gå glipp av.

Og for ikke å snakke om gleden når jeg mottar nyhetsbrevet fra WWF og de forteller meg at antall tigre i verden har gått opp - ALTSÅ!! ♥ ♥ ♥ Det er de små gledene i hverdagen. Jeg er ikke en person som engasjerer meg så mye og jeg leser meg ikke side opp og ned, men jeg har funnet ut at dette er en ting jeg vil støtte opp under og ikke minst har jeg muligheten til å gjøre det.

Man trenger ikke donere store summer, minstesummen er 125kr og som man sier - alle monner drar. Les gjerne mer på WWF sine hjemmesider HER. Som jeg liker å si: alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Det er ikke så alt for mye som skal til :-) Og man trenger ikke støtte WWF heller, alle finner sin egen hjertesak som de ønsker å støtte. Men jeg synes helt ærlig alle burde støtte noe. Også får man skattefradrag da, så helt ærlig; hvorfor skal man IKKE støtte saker? Jeg bare lurer.

HER kan du bli fadder, og jeg håper i alle fall noen av dere tar steget. Du kan bli fadder for rovdyr, elefanter, neshorn, tiger, isbjørn og panda - selv om jeg egentlig tror alle donasjoner går litt til alt, ikke kun til det dyret du velger å bli fadder på.

Bildet under her sier sitt.


kommentarer: 0lørdagen kom litt brått på, si

 • Skrevet 01.10.2016
 • Klokken 21:05

Lørdagen min startet litt brått med at jeg våknet klokken 00:45 i natt etter en powernap som egentlig skulle vare fra 19-21, men som åpenbart ble lengre enn planlagt. Så da var fredagen gått og lørdagen kom litt tidligere enn forventet haha. Så ble jeg vekt 10:30 av Sandra siden vi skulle på bilcross, noe som var heeelt OK egentlig, men på bilcross var det aalt for kaldt. Overrasker meg ikke om jeg våkner med influensa i morgen.

Nå sitter jeg på jobb å venter på at vakten min skal begynne kl 22. Har vært hos Sandra og Christer helt siden vi dro fra bilcross, fikk til og med servert taco til middag! Det er nice assa, klager ikke på det.

Jeg ser at det er noe heftig galt med høyre vippen min. Det irriterer meg kraftig at jeg ikke så det før nå og ikke får anledning til å fikse opp i det før jeg starter på jobb :-( Vurderer nesten å kjøre hjem for å hente vippelimet, men bare nesten.


kommentarer: 1