hits


lørdagsantrekket

 • Skrevet 15.04.2014
 • Klokken 15:20

Nå er jeg snart på tur på jobb, har vært en tur i byen og hentet pakken min på posten og fått litt av dagen med meg. Det som er problemet med meg er at jeg ofte er litt lengre våken enn jeg burde og står opp litt tidligere enn jeg ønsker. Men jeg er bare glad for at jeg tar meg selv i nakken om morgenen, kan ikke huske sist jeg sov til over 12, noe som var så å si hele tiden før! Flink?

Her er bilder fra lørdagen! Jeg vet jeg er bleik, snart skal det gjøres noe med det. Må bare få lønningen først, haha. . . Heftig solariumstid i vente!

Topp HER,skjørt HER og sko HER bare i gull, mest behagelige jeg eier! Har de i gull også.

Jeg vet ikke om dere husker før jul da jeg teipet puppene for å bruke en kjole med åpen rygg? Det var første og siste gang jeg brukte sportsteip siden jeg hadde teipmerker i flere uker etter, haha. . . Men denne gangen måtte jeg nesten bare ty til teip igjen, bare at jeg brukte en annen type, sånn plasterteip? Det funket i alle fall suupert og når jeg tok den av var det ingen merker! Så det kan jeg med andre ord anbefale om du skal ha på deg en topp eller kjole med åpen rygg.


kommentarer: 7gårdagens antrekk

 • Skrevet 22.12.2013
 • Klokken 15:33

Jeg hadde en veldig koselig kveld i går med alle jentene mine ♥ Vi feiret jo Sophie og hadde et ordentlig jentevosj! Har tatt litt bilder og skal få Sophie til å sende meg noen, så får dere se senere. Vi var hos April siden foreldrene har pusset opp et lokale de har under leilighetene sine, var supermorsomt og vi danset, drakk og snakket i flere timer før vi ble hentet i LIMO! Haha kanskje litt harry som noen påsto, men jeg elsket det :) Dro med første runde som gjorde at vi var på byen rundt 1, det forklarer vel hvofor jeg var hjemme allerede halv 3. . . Og jeg som hadde planlagt nasj og hele pakka, haha, får bli i romjulen! Jeg var ganske så sliten, men klarte likevel å lage meg nattmat og se på Harry Potter i en time. . . Jeg aner ikke hva det er, men hver lørdagsnatt mååå jeg bare se HP når jeg kommer hjem, haha.

I dag er formen på topp! Kunne ikke bedt om bedre form. Jeg fikk en søt gutt som kjørte meg hjem i natt til å kjøre bilen min hjem, så da har jeg enda en ting mindre å bekymre meg over! Bilen min var riktignok bare 400 meter unna huset mitt, men var litt greit å få med sminken min som også lå i bilen. . . Nå skal jeg ordne meg før jeg drar på litt søndagsshopping! Er søndagsåpent i hele byen, så skal også få handlet inn litt julemat, kjøleskapet vårt er alltid stappfullt (nå også) men likevel føler jeg at det er masse som mangler. . . Hva skal du i dag? ♥

Haha den typiske posen. . . "HER OPPE SKAL BILDET BEGYNNE, SANDRA!!!" Også måtte jeg likevel klippe det. . . . Og alle de andre bildene. . .

Kjolen er de fri for på nelly og sko HER

Også må jeg bare gi dere litt nyttig (eller unyttig?) informasjon. . . Jeg måtte teipe puppene siden jeg hadde åpen rygg, og det funket som bare det! Så et lite tips til dere som ikke orker å bruke masse penger på sånn silikonBH - teip med sportsteip! Det funket så bra at jeg kommer nok til å gjøre det flere gang, hehe :) 

#mote #antrekk #ootd #outfit #kjole #nelly


kommentarer: 7gårdagens antrekk

 • Skrevet 01.12.2013
 • Klokken 14:10

God morgen! (noen er litt slitne i dag, ettersom jeg først skrev "Mod gorgen")

Jeg hadde jo helt glemt av at jeg hadde en konkurranse gående, men nå skal jeg trekke vinnere av den og sende epost til de som har vunnet! Så følg med eposten din etter klokken 6 :-D Jeg får ikke tid til å gjøre det akkurat nå, så det må nok vente. Men hva sier dere til enda en konkurranse i kveld? Haha desember begynner med et smell - så sykt mange innlegg jeg har å skrive! Om konkurransen ikke kommer i kveld, så kommer den i morgen.

Jeg sto opp for en time siden og har siden da bare hørt på det dårlige været som herjer i dag. . . Ellers har jeg nettopp satt på Harry Potter og skal snart gå gjennom bildene jeg tok i går! Hadde det veldig koselig sammen med jentene i går, men humøret var ikke helt på topp så det ødela en del for kvelden min. Var hjemme halv 3 og så litt på CSI før jeg tok tidlig kveld. Det er egentlig litt godt i dag, så slapp jeg å ha kvalitetstid med bøtta i morges! Hehe tipper det er mange som har hatt det litt kjipt i dag?


Ellers er jeg snart på tur ut døra, eller om et par timer da. Skal opp til gudmor og gudfar, gudmor skal nemlig hjelpe meg med regnskapet mitt! Jeg er så utrolig glad for at de hjelper meg med sånt når jeg trenger det ♥ Gudmor skal til og med hjelpe meg med regnskapet for i år, over nyttår! Snakk om å være litt bortskjemt, hehe. . . Men siden jeg ikke lærte stort om regnskap i andreklasse, så er det greit å lære litt nå. Jeg er hvertfall evig takknemlig for at hun orker å hjelpe meg!

De er utsolgt for kjolen min, men du finner samme kjole i andre farger HER og sko HER

#antrekk #ootd #nelly #kjole #sko #outfit


kommentarer: 16dagens antrekk

 • Skrevet 12.11.2013
 • Klokken 19:24

Har sett litt på nettet etter en ekstra blitz til kameraet mitt. Mathea har en blitz som er veldig fin som jeg har brukt et par ganger hos henne, så det er akkurat den jeg har tenkt å kjøpe. Den koster rundt tusenlappen og er helt ypperlig! Liten og nett, så den er enkel å ta med om jeg skal ut å reise. Siden jeg ikke har sånne penger akkurat nå, har jeg ønsket meg den hos mamma. . . Hihi ♥ Satser på at den kommer under juletreet i år da! Også har jeg bestemt meg for å kjøpe en iPhone 5S, ikke fordi jeg ikke vil ha en iPhone 5, men fordi de har sluttet å selge den?? Det er jo helt latterlig. . . De selger enda 4S, men ikke 5. Så derfor må det nesten bli 5S, uansett hvor lite jeg misliker å bruke 600kr ekstra på en telefon som er prikk lik 5. Jaja, må man så må man!

Nå skal jeg starte på noe jeg skulle ha gjort i tre timer nå - rydding og vasking. Må bare ta med meg pcen og sette på en episode av cæsar, så går det unna som bare det! Må jo ha litt underholdning selv om jeg gjør noe så kjedelig som å vaske, da blir det jo plutselig litt morsomt. 

Og antrekksbildene som jeg hadde sett for meg i hodet i dag ble ikke som ønsket. Jeg _hater_ mørketiden og høst/vinter, klarer ikke helt bestemme meg for hva det er vi har nå? All snøen er hvertfall borte og blitt erstattet med regn, regn og atter regn. Så noen bilder utendørs blir det nok ikke på noen dager! Trist, men sånn er det nå en gang. . .

Cardigan - cubus // Singlet - bikbok // Bukse - HER


#iphone #antrekk #ootd #outfit #bikbok #nelly #clothes #klær #mote


kommentarer: 4dagens antrekk

 • Skrevet 23.10.2013
 • Klokken 21:11

Reklamelenker nelly

Nettet vårt er den verste sorten, har bokstavelig talt brukt 1 time på å få lastet opp disse bildene. . . Grunnen er ganske enkel - internettboksen står to etasjer ned, noe som gjør at signalene blir dårligere. Gleder meg til den dagen pappa tar seg bryet med å sette opp boksen vi har oppe, for jeg klarer snart ikke dette mer. Sliter like mye hver dag jeg skal blogge! Det er tungt i lengden, tro meg. . .

Nå ser jeg på medium og psyker meg opp til flex om en eller to timer, jeg ble plutselig ufattelig trøtt og umotivert. . . Men jeg må trene, så det er ingen unnskyldning å være trøtt! I morgen har jeg jobb fra 12 - 6, så blir nok en veldig sen oppdattering i morgen. Med mindre jeg klarer å få blogget før jobb, noe jeg egentlig tror er lite sannsynlig. Men får se! Også skal jeg endelig være sammen med Sophie som har vært på reisefot alt for lenge ♥

Genser og skjerf fra Cubus, bukse HER, jakke HER og sko HER.

Og nei - jeg anbefaler ikke converse til vinterbruk. KALDT!

Adlinks til nelly

#antrekk #outfit #ootd #cubus #nelly #converse #winter


kommentarer: 9todays

 • Skrevet 15.10.2013
 • Klokken 21:33

Kom hjem for en liten stund siden, var sammen med Ida Mari for å se på skeidar og KID etter nytt interiør, og tror dere ikke jeg fikk med meg litt hjem. . . KID hadde såklart 50% på lykter og lys, så da måtte jeg selvfølgelig kjøpe en stor lykt, kubbelys og telysholdere. Det er jo nødvendige ting til mørketiden! Skal ta litt bilder og gi dere ett innlegg fra stuen, om det er interessant? Er såå fornøyd med hvordan det ser ut nå! Koselig ♥

Etter det dro vi en tur til Ida og så masterchef, også var hun snill å tok bilder av meg. Glad jeg hvertfall har noen venner som er flink med speilrefleks, hehe. . . ♥ Men altså, snøen som har kommet nå - hvorfor?? Er bare sørpe og glatt på veiene og jeg må seriøst få skiftet dekk snart. . . Jeg-hater-vinter-og-som-hører-til. Nå skal jeg se på charterfeber før jeg drar på flex for en liten kveldsjogg! Tror jeg må begynne å trene litt styrke også snart, kan vel være lurt om jeg ønsker å sitte igjen med litt muskler haha. Hva gjør du i kveld?

Jakke HER, skjerf fra cubus, kjole fra bikbok brukt som genser, bukse (linda high) fra bikbok.

#ootd #outfit #bikbok #cubus #nelly


kommentarer: 5gårdagens

 • Skrevet 13.10.2013
 • Klokken 13:28

I dag har bestemor bursdag og det skal feires hos tante og onkel! Jeg sto opp for en time siden, da tvang jeg meg selv opp fra sengen, kastet på min grønne kosedress og parkerte meg på stuen. Nå moter jeg meg selv opp til å gå på badet og sminke meg, det er så stress. . . Og jeg orker ikke gå ut døra uten å se sånn ca OK ut, da må det bittelitt sminke til. Satser på at jeg er ute av døra om ca en time! I går var jeg sammen med Isabelle, vi så film, spiste kylling og ris og bare slappet av. Deilig lørdag! Hun var snill og tok bilder av meg, eendelig har hun lært seg at det er jeg som skal bli tatt bilde av og ikke taket, veggen eller møblene. . .

Kjole fra bikbok og strømpebukse fra cubus! Ser jo at valget mitt av BH kunne vært litt annerledes, svart kanskje. Noe som ikke lyser gjennom stroffet hvertfall. . . Synd jeg nesten bare har rosa, haha. Liker bare ting hvis de er rooooosa.


Haha i går tok jeg faktisk saksen fatt og klipte håret mitt. . . Skulle gjerne tynnet det litt ut, men er usikker på hvordan sånt fungerer om jeg skal gjøre det hjemme og ikke ødelegge håret mitt. Såå jeg tok heller bare litt av det som var slitt i tuppene! Ser dere forskjell eller? Nei, ikke jeg heller. . . Er faktisk ikke blitt kortere, om mulig? Skal uansett få fikset opp i hårproblemet mitt, og kanskje få det farget! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, men nå er det jo vinter snart, da vil jeg ha brunt hår. . .kommentarer: 6dagens antrekk

 • Skrevet 12.10.2013
 • Klokken 18:34

Reklamelenker nelly

Haha fikk fikk nesten pusteproblemer i sted, har sett ferdig fem sesonger av medium nå og trodde dette var den siste. . . Så da var det bare å kaste seg på telefonen til bestemor, "vi trenger flere sesonger av medium, er du med å spleise?? bestiller NÅ!!" elsker at jeg har en bestemor som er minst like glad i tvserier som jeg er ♥ Så nå må jeg bare vente litt så dumper plutselig de to siste sesongene ned i postkassen.

I dag var jeg ferdig på jobb klokken 3 og dro rett til byen for å hente litt klær jeg hadde lagt av og diverse. Gikk rett ut for å ta bilder da jeg kom hjem, fant ut at jeg må begynne å gjøre dette litt oftere! Og hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? Eneste er at det er superkleint å stå der med et digert kamerastativ når folk kommer gående og kjørende. . . Jeg bare tenker halloooo det er privat vei her hva gjør dere her?!!? Fikk hvertfall tatt 50 bilder, hvor noen av dem heldigvis var grei. Er jo så mye finere med bilder som er tatt ute, enda jeg ikke klarte å fokusere helt 100%, så ja de er litt skurrete.

Ha en fin lørdag alle sammen ♥ Skal pakke sammen sakene mine og få litt fart på meg nå, flex venter!

Jakke HER, skjerf og singlet fra cubus, sko HER, bukse fra carlings, cardigan fra cubus barneavdeling


Jakken var det som var i pakken fra nelly, er såå fornøyd! Den er supergod og akkurat passe varm. kommentarer: 3lørdagsantrekk

 • Skrevet 12.08.2013
 • Klokken 22:36

Har helt glemt å vise dere bildene Carina tok av meg på lørdag. . . Kanskje jeg skulle fått ny header snart? Har hvertfall på meg det samme som jeg hadde på meg på søndag bare annet smykke. Bukse, smykke og genser fra bikbok! Den vinrøde genseren har blitt en stor favoritt. . . Me looove.

Nå skal jeg se på two and a half man, ser for meg veldig sen kveld i dag siden jeg sov tidligere. . . Heldigvis kan jeg se på film eller tv-serier til langt på natt - har nemlig spart opp på alle seriene jeg følger med på! Er det noen som har en serie å anbefale meg? Skal begynne å se awkward tenkte jeg, har hørt mye bra om den!

#ootd #outfit #antrekk #bikbok


kommentarer: 5sheinside

 • Skrevet 02.05.2013
 • Klokken 15:38

Tenkte å vise dere noen favoritter fra nettbutikken sheinside.com! Fant siden for en stund siden og de har så utrolig mye fint der. . . Når jeg er ute av den økonomiske krisen min tror jeg at jeg må bestille litt! Noen som har bestilt derfra før? Er jo flere bloggere som har blogget om sheinside, og av god grunn. Klærne deres er jo bare to die for! Var mye jeg falt for, men tror det er nok med dette, haha. Likte dere noen av klærne? 

Jakke HER Genser HER Kjole HER

Genser HER Jakke HER Kåpe HER

Genser HER Kjole HER Skjorte HER

Topp HER Blazer HER Topp HER


kommentarer: 0Vinterjakkene mine

 • Skrevet 31.10.2012
 • Klokken 14:44

De to vinterjakkene jeg bruker er ganske like, men jakken jeg har fra nelly er den desisert varmeste av disse to. Det er pels på hele innsiden av jakken (falsk pels, såklart) men ikke i ermene, noe jeg synes er ganske greit. Jakken fra Elvine brukte jeg ganske lenge i fjor, helt til i juni faktisk! Føler det er en jakke som passer til alle årstider - så lenge det ikke er stekende sol, såklart. Tror ikke denne jakken selges i butikken lenger? Har i alle fall ikke sett at de har fått den inn på Carlings. Men de hadde den faktisk på nelly!

Nå skal jeg bare kjøpe meg en stor og god parkas, så er samlingen min komplett! Har jo lenge hatt lyst på en parajumpersjakke, men siden den er så dyr og jeg har kjøpt meg en ganske dyr jakke allerede, så tror jeg at jeg at det kommer til å sprekke budsjettet mitt (som jeg ikke har, hehe) ganske mye. Holder med et par tusenlapper! Trenger jo ikke å blakke meg heelt. Men samtidig er det jo ikke dumt å bruke mye penger på jakker, man bruker jo som oftest samme jakke i flere år!

Hvilken vinterjakke har dere? Og har dere noen gode og VARME jakker å anbefale?

Jakken jeg kjøpte i fjor på Carlings. Kostet 2195,- og er fra Elvine. Kan kjøpes HER.

Jakken min fra Nelly. Kostet 1895,- og er fra Samsøe Samsøe. Kan kjøpes HER

// affiliateslenker


kommentarer: 3wants fra miinto.no

 • Skrevet 16.09.2012
 • Klokken 16:53

 Har sett meg ut litt på miinto.no som jeg kunne tenke meg, hunterstøvlene står øverst på lista, definitivt! Kunne også tenke meg en sminkemappe fra lulu's, de er jo såå fine! Har en liten i beige skinn fra før av, som jeg bruker hver eneste dag. Utrolig praktisk med en liten sminkemappe på størrelse med en pengebok som du kan ha med deg overalt, og alltid ha i veska.

Noe her som dere kunne tenke dere?

Beige hunterstøvler HER og sorte hunterstøvler HER // Hele utvalget til Hunter HER

Genser fra Tiger of Sweden HER

Vesker fra Tiger of Sweden, sort HER og brun HER // Hele utvalget til Tiger of Sweden HER

SVEA jakker! Sort HER og blå HER // Hele utvalget av SVEA HER

Beige clutch i skinn HER til 2599,- // Hele utvalget til Lulu's HER

Lysblå toalettmappe HER // Mint toalettmappe HER // Rosa toalettmappe HER til 399,-

UGG votter HER // Hele utvalget til UGG HER


kommentarer: 2Nyttårsaften antrekk

 • Skrevet 01.01.2012
 • Klokken 17:03

kommentarer: 6Sherri Hill dresses

 • Skrevet 03.12.2011
 • Klokken 16:00

Her-re-gud altså! Er det noen som har de nydeligste kjolene her i verden, så må det være Sherri Hill. Selvfølgelig gjenspeiler det seg godt i prisen.. Men hvis ikke det her er noe av det fineste du har sett, så vet ikke jeg! Blir helt forelsket i hver og en av kjolene, og med en av disse på kan jeg nesten garantere at du føler deg som en prinsesse, iih :) Skulle gjerne hatt klørne i en av disse!kommentarer: 9Clothing inspo

 • Skrevet 02.08.2011
 • Klokken 22:26

Har ikke tid eller bilder til å blogge om noe akkurat nå, stresser litt med å komme meg ut døra sammen med Charlotte til Linn Ida, så jeg reposter heller noen inspirasjonsbilder som jeg la ut på bloggen i desember 2010! Får blogge ordentlig i natt heller :)


// weheartit


kommentarer: 2Antrekk 300711

 • Skrevet 01.08.2011
 • Klokken 00:02

Noen bilder av meg i går før vi dro ut, hadde enda ikke fikset meg på håret, så unnskyld for det..


kommentarer: 6Elegant style

 • Skrevet 22.06.2011
 • Klokken 23:35


kommentarer: 0Antrekk - Polyvore

 • Skrevet 30.05.2011
 • Klokken 23:53


kommentarer: 0Wants from Fashionlove

 • Skrevet 17.04.2011
 • Klokken 19:58


De har ikke så sinnsykt mye "wow" klær på fashionlove for tiden, men dette var ikke så ille! Synd jeg ikke kan si det samme om prisene.... WOW


kommentarer: 1Dream outfit

 • Skrevet 03.04.2011
 • Klokken 19:54

 


kommentarer: 6Antrekk - polyvore

 • Skrevet 22.03.2011
 • Klokken 14:09


// polyvore - Forever21 & Topshop

Ååh, jeg ble helt forelsket i kjolen! så sykt sommerslig og søt.


kommentarer: 3Antrekk - Forever21

 • Skrevet 13.03.2011
 • Klokken 17:00

// forever21 - polyvore

Nå har jeg faktisk nettopp stått opp, vært i dusjen og er på tur å fikse håret. Skal stikke bort til April om ikke så lenge og bare tjille der i kveld! Elsker rolige dager. Har du planer i dag?


kommentarer: 0Antrekk - Polyvore

 • Skrevet 11.03.2011
 • Klokken 22:09

// polyvore


kommentarer: 5Chill antrekk

 • Skrevet 10.03.2011
 • Klokken 18:26


Bukse Cubus // T-Shirt BikBok // Skjorte BikBok

Føler meg så sykt fin i dag!! (not) Men det har ingenting å si, fordi jeg skal gå i dusjen snart (STEAMDUSJ!!! herregud) og bytte til nattbukse og stor t-skjorte for så å ha kosekveld med Mona og Ida ♥


kommentarer: 3Dream outfit // polyvore

 • Skrevet 09.03.2011
 • Klokken 17:13


//polyvore


kommentarer: 15Antrekk

 • Skrevet 06.03.2011
 • Klokken 21:58

Antrekket i mamma's 40årsdag, og på grunn av dårlig prioritering fikk jeg ikke tid til å sminke meg, fikse håret eller finne frem klær. Da ble det det første jeg fant i baggen min!


PS HUSK KONKURRANSEN HER


kommentarer: 4Inspo

 • Skrevet 06.03.2011
 • Klokken 15:29


// Weheartit


kommentarer: 2Antrekk - polyvore

 • Skrevet 23.02.2011
 • Klokken 11:06


// Polyvore

Nå er det ikke så alt for lenge til det er helg igjen, gleder meg! Måtte lete litt på polyvore etter klær, blir nesten depressiv av å sitte å se på alt det fine jeg finner. Har heller ikke klart å finne antrekk til helgen enda, nedtur.


kommentarer: 4Modekungen.se

 • Skrevet 22.02.2011
 • Klokken 13:57

Like or Dislike?


kommentarer: 7Antrekk - bryllup

 • Skrevet 19.02.2011
 • Klokken 16:14

Da stikker jeg i bryllup sammen med hele familien, ha en flott lørdag alle sammen!
Kjole Bikbok // Blazer H&M // Øredobber Italia - Donnapui // Armbånd Cubus // Ring Cubus


kommentarer: 3Wedding inspo

 • Skrevet 17.02.2011
 • Klokken 22:30

Var som sagt på bryllupsmessen i sted. Så sykt mye fint der! Fikk såklart champagne (brus) i døren, og tildelt goodybags med hårprodukter og hudpleieprodukter. I tillegg var det noen som giftet seg der, sykt romantisk stemning! Fikk også sinnsykt mye inspo av å se på alle standene som sto der med bryllupskaker, kjoler o.l. Med andre ord var det alt til en fantastisk bryllupsfeiring! Jeg vet i alle fall hvordan mitt drømmebryllup skal være, hihi :-D Babyrosa bryllupskjole ♥

http://www.purple-wedding-flowers.com/wp-content/uploads/2010/11/wedding-dresses-with-sleeves.jpg
http://www.gytekariyergunleri.org/wp-content/uploads/2010/05/cosmobella-wedding-dresses.jpg
http://whitewedding-dresses.com/wp-content/uploads/2009/12/Wedding-Dress_01.jpg
http://www.goodweddingdresses.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/2009_Vintage_Wedding_Dresses.jpg
http://media.onsugar.com/files/2010/11/45/5/357/3579469/21355073f05ec2d0_white-wedding-dresses.jpg

Nå skal jeg kose meg med en god film, The Last Song ♥ Elsker kjærlighetsfilmer!

Bare jeg som fikk lyst til å gifte meg med en gang?


kommentarer: 5- silver outfit

 • Skrevet 27.01.2011
 • Klokken 22:11


// polyvore


kommentarer: 4- H&M fashion

 • Skrevet 26.01.2011
 • Klokken 20:33// Polyvore.com


kommentarer: 2- BIKBOK spring collection 2011

 • Skrevet 20.01.2011
 • Klokken 22:55


kommentarer: 3Gårdagens antrekk

 • Skrevet 16.01.2011
 • Klokken 21:27


Tubetopp BikBok // Singlett Cubus // Skjorte BikBok // Armbånd Vero Moda // Bukse BikBok


kommentarer: 1Nyttårsaften antrekk

 • Skrevet 01.01.2011
 • Klokken 23:41
Kjole Zicco // Øredobber Cubus

Håret er sånn pga jeg enda ikke var ferdig med å slette det, haha


kommentarer: 5- Inspirasjon

 • Skrevet 08.12.2010
 • Klokken 16:36


// weheartit


kommentarer: 3Kveldens antrekk

 • Skrevet 28.11.2010
 • Klokken 00:14
Blonde singlett // Zicco Skjorte // Cubus Shorts // Cubus
Øredobber
// H&M Hårbøyle // Cubus


kommentarer: 8Antrekk 271110

 • Skrevet 27.11.2010
 • Klokken 15:51

Har nettopp kommet hjem fra Leknes! Kjøpte bare en håndkrem, tynnstrømpebukser, en blondesinglett og 2 lys til mamma. Skal prøve å holde meg til romjulssalget, og ikke minst januarsalget! Kan bli vanskelig, men jeg har troen på meg selv.

ps. sykt dårlig kvalitet på bildene, åh, tror kameraet mitt er på tur å dø...


T-shirt // Cubus Skjorte // BikBok Highwaist bukse // BikBok
Skjerf //
Cubus Armbånd // Vero Moda Hårbøyle // H&M

Nå skal jeg se ferdig de 10 episodene jeg har igjen av Hotel Cæsar, så skal jeg se Frustrerte fruer! Senere kommer noen jenter som jeg gleder meg noe sykt til å møte igjen! Går alt for lang tid mellom hver gang jeg er i Lofoten, så dette ser jeg fram til :-)


kommentarer: 3Antrekk 131110

 • Skrevet 17.11.2010
 • Klokken 18:04

Her er det jeg hadde på meg i Marte sin bursdag på lørdagen!


Topp//Cubus Shorts//Cubus Sko//Eurosko


kommentarer: 6BIKBOK X-mas Collection 2010

 • Skrevet 16.11.2010
 • Klokken 14:26

Hva synes du?
De har fått inn kjempemange fine kjoler på BikBok som passer så godt i juletida!

kommentarer: 4Antrekk 031110

 • Skrevet 03.11.2010
 • Klokken 15:57Highwaist//Bikbok Singlett//Bikbok Skjorte//Bikbok

kommentarer: 4Antrekk 301010

 • Skrevet 30.10.2010
 • Klokken 13:31

 Bukse//Bikbok Genser//Bikbok Skjorte//Cubus

Også har jeg 2 forskjellige sokker på meg idag!! Viktigviktig, men det har egentlig blitt en vane. Jeg finner _ALDRI_ like sokker, også kommer jeg dagen etter og finner den ene jeg leta etter i går... Herregud altså. Men nå stikker jeg snart en tur til byen med Marte, skal shoppe bort litt av lønningen min :-D :-D

Hva skal du i dag?

kommentarer: 4Antrekk 291010

 • Skrevet 29.10.2010
 • Klokken 15:03

Siden mitt kjære kamera er fritt for strøm blir bildene i dag tatt med webcamera!
Var også syyyykt moro å ta bilde i speilet, woho!!!
Strikkagenser//Bikbok Svart tights//Cubus Singlett//Bikbok

Tjill dag i dag, gleder meg så syykt til helg nå! Men først- jobb. See ya!

kommentarer: 1So this is the autumn?

 • Skrevet 22.10.2010
 • Klokken 14:05

Hot or not?


kommentarer: 3Dream Outfit - Blue beauty

 • Skrevet 17.10.2010
 • Klokken 13:01

Åh, ble helt forelska i skoene og kjolen!

Hva synes du?


kommentarer: 2Dream outfit - Purple beauty

 • Skrevet 16.10.2010
 • Klokken 16:15Hot or not?


kommentarer: 2Dream outfit - Silver

 • Skrevet 15.10.2010
 • Klokken 20:51

Hot or not?


kommentarer: 5Antrekk 131010

 • Skrevet 13.10.2010
 • Klokken 15:12


Bildet tok jeg for noen helger siden da.

Tights - Cubus
Tubetopp - Bik Bok
Dongeriskjorte - Cubus
Belte - H&M


kommentarer: 5Antrekk 021010

 • Skrevet 03.10.2010
 • Klokken 15:15


Følte for å holde meg helt enkel i går! Finstasen kan jeg ta neste helg!

Dongeriskjorte Cubus
Blomstersinglett B-Young
Belte H&M
Tights Cubus
Blomst i håret April<3


kommentarer: 2