hits


mine sommerfavoritter

 • Skrevet 17.06.2015
 • Klokken 15:40

Jeg har sittet en times tid på nelly nå og fylt opp ønskelisten min med sommerfavoritter til jeg får lønn - og tenkte derfor å dele noen med dere! Jeg har alltid elsket farger, mønster og blomster, og det ser jeg går mye igjen i kjolene jeg faller for, hehe. . . Men farger er jo bare greit da! Så slipper man å være grå og kjedelig - selv om jeg også er fan av å holde det sort og enkelt. Så merkelig kan jeg altså være.

_______________________________________________________________________________________

annonselinker

Jeg ELSKER disse hårbøylene! Jeg har fått en ting for blomster i håret også, i tillegg til blomstrene jeg gjerne vil ha på plagg også. Men har til nå kun et hårbånd som jeg egentlig aldri får til å feste bra, så nest innkjøp blir en hårbøyle med blomster på! Er jo så fint nå mot sommeren, og gjør mye med antrekket :-D

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. kjole HER // 5. jumpsuit HER

Den første kjolen her står virkelig høyt på listen, SÅ nydelig! Og perfekt nå til sommeren.
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

I dag og i morgen har jeg fri fra jobb, så dagen skal gå til å forhåndskrive litt innlegg, se frustrerte fruer og slappe av. Jeg våknet i går med den verste mageknipen i verden og ble liggende sidelengs, i fosterstilling i sengen og gråte. I dag våknet jeg på nesten samme viset, bare ikke like ille. Jeg satser på at det ikke er noe langvarig, for på fredag vil jeg være tilbake på jobb i tipptopp form! Jeg er så motivert for tiden, ingenting er bedre enn å være på jobb og ELSKE det!


kommentarer: 6jul og nyttårskjolen

 • Skrevet 11.11.2014
 • Klokken 20:46

Hvert år bestemmer jeg aaalt for sent hvilken kjole jeg skal bruke i julen. Og det er jo så mange dager man trenger kjole at det er helt på tryne å skulle bestille hjem bare en uke i forveien. Du har jo julaften, hele romjulen, nyttårsaften - og kanskje til og med julebord, så da er det jo greit å ha litt å velge mellom så man ikke bruker samme kjolen hver gang! Også er det greit å bestille tidlig sånn at man kan returnere kjolen om den ikke var som forventet - noe jeg er veldig dårlig på. . . Så i år bestilles kjolen tidlig!

Jeg personlig synes jo paljetter og glitter er en sikker vinner både til jul og nyttår! Spesielt sistnevnte. I fjor hadde jeg en sort paljettkjole på nyttårsaften, og disse øverste ligger nok øverst på listen over aktuelle kjoler i år! SÅ fine!

HER // HER // HER 

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

De to siste her er også gode kandidater til nyttårsaften! Sååå fine.

HER // HER // HER // HER

Noen favoritter?


kommentarer: 6den tiden på året

 • Skrevet 23.09.2014
 • Klokken 17:02

Snøen har allerede kommet til nord nå, til min store fortvilelse. . . Jeg skjønte jo det kom til å skje, men ikke såå fort. Så nå er det vel snart på med vinterdekkene tenker jeg! Huff. . . Jeg savner sommeren allerede, jeg. Så om jeg er heldig får jeg lurt med en venninne eller to til syden snart! Det hadde ikke vært så alt for galt.

________________________________________________________________

Jeg har vel rundt om. . . Tja, 10 vinterjakker hengende rundt omkring i huset. Jeg er veldig glad i å ha en i hver farge, tykkelse og fasong, så da blir det fort sånn! Men jeg bruker absolutt alle, så da gjør det ingenting at jeg har litt å velge i. Jeg har to jakker som kostet over 2000kr, mens resten har jeg betalt under 1000kr for. Man trenger ikke bruke flere tusen på en jakke for at den skal være varm eller fin nok! Den ene jeg har til over 2000kr kjøpte jeg for et gavekort jeg fikk på nelly, så jeg betalte ingenting selv. Den andre har jeg hatt i 3 år, og var så fin at jeg bare måtte ha den hehe. . . Jeg har heller ingen jakker med ekte pels, og kommer nok heller aldri til å kjøpe meg det siden jeg ikke støtter den næringen for fem flate øre. Så det blir nok aldri noen goose på meg! Men det gjør meg heller ingenting siden jeg ikke synes de er så forbanna fine uansett. ♥ fuskepels ♥ Om du heller ikke ønsker deg jakke med ekte pels, så opplyser i alle fall nelly om jakkene har ekte pels eller ikke! Ingen av jakkene under har ekte pels på kragen :-)

Men, jeg blir nok å kjøpe meg enda en vinterjakke i år (hehe) siden det alltid kommer så mange nye, fine jakker inn i butikkene og nettbutikkene - og nettopp derfor har jeg sett litt på nelly i det siste! De har ikke på langt nær fått inn alle jakkene for vinteren enda, men her er i alle fall noen av jakkene de har på lager ♥ Noen som fant seg en ny vinterjakke nå kanskje? Og fortell gjerne hvilken som er din favoritt :-D

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

reklamelinker!


kommentarer: 017.mai kjolen

 • Skrevet 11.05.2014
 • Klokken 18:57

Reklamelinker

Muligens akkurat litt for sent, eller akkurat i siste liten å komme med et sånn innlegg, men her er mine favoritter på nelly som kan passe til 17.mai! Siden det kun er 6 dager til 17.mai nå kan det hende at vi i nord er så heldige å få pakken på fredag, eller så er vi så uheldige å få den på mandag. Men jeg velger å lage innlegget uansett, de i sør får jo pakken etter bare noen dager! Også er det kanskje enda noen konfirmasjoner igjen? Så da kombinerer jeg 17.mai- og konfirmasjonskjoler! Hvilken kjole er din favoritt? Og skal du bruke vanlig kjole eller bunad på 17.mai? :)

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER


kommentarer: 1summerlovin'

 • Skrevet 19.04.2014
 • Klokken 15:10

reklamelinker

Nå er jeg og Martine dratt fra hytta og hjem til henne. Er enda i tvil om jeg skal kaste meg på flaska i kveld eller om jeg blir å holde meg edru, finner forhåpentligvis ut av det før det er for sent! Nå skal vi ordne oss for å dra på butikken og handle inn til middag, blir lasagne i dag for å feire at det er påskeaften. Eller, feire og feire. . . Noen andre som egentlig ikke føler så veldig mye om påsken? For meg betyr det bare ferie, ikke påskeegg, gule gardiner og påskeharen. Bare at jeg har fri!

Siden jeg har et lite håp om at sommeren er rett rundt hjørnet nå har jeg sett på sommerklær på nelly, det er så mye fint der nå! Bestilte hjem litt nytt i går som jeg skal vise dere når jeg får det, de har så sykt mye på salg nå, der kan man gjøre mange kupp. Kom til salget HER, de har opptil 80% på rabatt på masse! Under er mine sommerfavoritter de har inne nå, masse blomster og fine farger.

Lang kjole HER // Kjole HER // Skjorte HER // Kjole HER

Kimono HER // Blazer HER // Playsuit HER // Kjole HER

Lang kjole HER // Kimono HER // Kjole HER // Lang kjole HER


kommentarer: 1all about colors

 • Skrevet 25.03.2014
 • Klokken 23:35

Jeg ser klokken har løpt litt fra meg i dag, så blir sen oppdattering fra meg! Har vært på begge jobbene mine i dag og var hjemme i halv 9 tiden. Da laget jeg meg middag og har egentlig bare sett på Gossip Girl etter det. Innholdsrik dag! I morgen har jeg lagt litt planer som jeg håper å få gjennomført, men klarer ikke å love meg selv noe, haha. Men litt vårrengjøring er godt! Også skal jeg gråte litt for at jeg snart er ferdig med alle sesongene av OTH. . . Hva nå?! Må bestille meg flere sesonger av Pretty Little Liars snart, hehe. . .

Føler meg ikke så veldig fotogen i dag (og er fri for strøm på kameraet) så i dag skal jeg heller tipse om litt spenstige treningsplagg fra nelly! De har utrolig mye fint inne og når lønningen tikker inn på konto tror jeg at jeg må spandere på meg selv litt nytt. Man får aldri nok treningsklær! Am I right?

Liker bare ting hvis de er rosa?

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

Må nesten få litt flere farger i klesskapet - og lilla, blått og grønt blir det neste!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER


kommentarer: 4leighton's picks

 • Skrevet 25.02.2014
 • Klokken 22:19

reklamelinker til nelly

Som dere kanskje har fått med dere blir nelly.com hele 10 år i år! Og i den anledning har de fått Leighton Meester til å plukke ut sine vårfavoritter. Dere kjenner henne kanskje igjen fra Gossip Girl? Jeg falt hvertfall for alt hun hadde plukket ut, ikke så vanskelig når modellen er så nydelig. . . Hun kler jo absolutt alt! Da kan man virkelig kjenne skuffelsen når man selv ikke ser like bra ut i klærne, haha. . . 

Her er i alle fall mine favoritter fra det hun valgte ut! Noen andre som får lyst til å klikke hjem noe nytt? I know I do! Og hvilke plagg er dine favoritter?

Kjole HER // Selebukse HER // Genser HER

Skjørt HER // Clutch HER // Sko HER

Genser HER // Kjole HER (I LOVE!!) // Kjole HER

Kjole HER // Genser HER // Jumpsuit HER


kommentarer: 2lace detail peplum dress

 • Skrevet 16.12.2013
 • Klokken 15:58

Reklamelinker

Jeg er på tur på jobb snart, begynner klokken 5 og er ferdig 8. Hadde egentlig ikke jobb i dag, men vi har så mye kunder nå i juletiden at det var nødvendig! Etter jobb skal jeg dra til Ida på besøk en tur, så vet ikke hvor mye blogging det blir i kveld. Også er jeg så irritert på nettet vårt, får enda ikke koblet meg på og må bruke mobilnettet. . . Ser virkelig frem til å få en regning om jeg går over nettgrensen min. . . 

Tenkte å vise dere en av kjolene jeg fikk fra nelly her om dagen! Den var jo såå fin, men selvfølgelig litt i korteste laget. . . Tror jeg må bruke denne med en svart strømpebukse om jeg ikke vil at folk skal se rett hjem, haha. For jeg må jo bruke den, så fin som den var. . . Synes vel kanskje at det er mer en sommerkjole enn vinterkjole, men vi får se om jeg finner en anledning. Kan kjøpes HER til kun 149kr!


Her er BHen jeg bruker under stroppløse kjoler, men også denne nye siden den har blondestopper. Det er så greit å slippe stropper som ødelegger, og den holder seg oppe hele kvelden! Kan kjøpes HER og jeg lover dere, er verdt hver en krone. Haha føler det er så teit å legge ut et sånn her bilde. . . Men det er jo ikke verre enn et bikinibilde! Nå har jeg altså gjort det også. . .


kommentarer: 10tips til nyttårskjole!

 • Skrevet 13.12.2013
 • Klokken 19:32

reklamelinker

Jeg vet ikke med dere, men jeg blir visst aldri ferdig med å se på nyttårskjoler. . . Jeg har masse kjoler og muligens nettopp fått nyttårskjolen - men likevel går det ikke en dag uten at jeg er innom nelly og ser på potensielle julekjoler. . . Men tror jeg skal være litt realistisk, det blir nok en av kjolene jeg har bestilt i det siste som kommer til å bli brukt! Eventuelt maxikjolen jeg bestilte på ebay, vi får seee. . .

Noen som har funnet seg nyttårskjole? Jeg har tenkt å bruke kjole nr 2 på bilde 2! Men får se hva det blir til på nyttårsaften, jeg har en tendens til å ombestemme meg i siste liten. . .

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER


1. HER 2. HERkommentarer: 2ja, bare nødvendigheter

 • Skrevet 11.12.2013
 • Klokken 21:13

Okei mamma, jeg vet at jeg sa at jeg ombestemte meg og ikke shoppet i går. . . Men så ombestemte jeg meg igjen siden nelly hadde 25% på ALT i en time. . . Da er jeg vel tilgitt? Er bare ting jeg kommer til å bruke! Jeg lover.


Ja, så det ble litt shopping da, lucky me at nelly plutselig hadde 25% på alt i en time! Såå her får dere det jeg kjøpte i går ♥ Endret litt på handlekurven jeg opprinnelig hadde etter nøye gjennomgang av hva jeg eegentlig kommer til å bruke. Så da kuttet jeg ut peplumtoppen og singletten, rett og slett fordi jeg tenkte det ikke kom til å bli brukt så veldig mye!

Denne kose-natt-sovesettet så utrolig deilig ut! Tenkte først å kjøpe det i rosa, men så kom jeg på at. . . Alt trenger ikke være rosa. . . Nå tror jeg at jeg angrer litt, haha. Neida, men det var såå fint! Og ikke så alt for dyrt heller, kun 199kr! Kan kjøpes HER.

Jeg har hatt lyst på en sånn genser leenge, og endelig skal den bli min! Fin OG god kosegenser som skal bli godt brukt. Kan kjøpes HER.

Kosebuksen så bare utrolig god ut, så den måtte jeg ha, haha. . . Koster 259kr og kan kjøpes HER.

Dr Denim er min desidert favoritt når det kommer til merker! Plenty er modellen som er "i midten" når det kommer til høyde på livet. Kissy er lav på livet, plenty er høy og solitaire er høyest! Jeg foretrekker solitaire, men de var fri for den. . . Plenty er veldig god den også, holder seg godt oppe! Denne kan kjøpes HER.


kommentarer: 0synes synd i meg selv

 • Skrevet 10.12.2013
 • Klokken 18:58

reklamelinker

Jeg kom nettopp hjem fra kino og skal snart løpe ut døra igjen tenkte jeg, men har ikke bestemt meg enda. . . Kunne tenke meg å ta sol, men da tror jeg ikke at jeg drar før rett før det stenger nesten! Også skulle jeg vært å trent, men lenge leve latskap og magekrampe. Ikke verdens beste kombinasjon, så helst vil jeg bare ligge i godstolen med teppe på meg og synes synd i meg selv. Må da ha noen dager der jeg gjør det også? Skal hvertfall ta litt bilder til et senere innlegg ♥

Jeg følte det var på tid med litt nettshopping, så da ble det sånn! Jeg skal ta meg enda en runde om ikke så lenge, trenger nye bukser siden de fleste er for store for meg nå. . . Hadde virkelig et problem da jeg skulle finne meg en bukse å bruke i morges, haha. . . Og selv om det er veldig morsomt, så er det jo litt kjipt å måtte bruke masse penger på nye bukser! Men jeg får bare bruke de gamle buksene og satse på at de blir ødelagte, da får jeg ikke dårlig samvittighet om jeg kaster dem.

OG ET LITE TIPS! Til klokken 21.00 får dere 25% på ALT dere kjøper på nelly, om dere bruker koden xmasflashsale!

Peplumtopp HER // Sovesett HER // Bukse HER // Topp HER


kommentarer: 4vinn hele ønskelisten din!

 • Skrevet 27.11.2013
 • Klokken 20:40

reklamelinker!

Nå har nelly en super konkurranse gående - du kan nemlig vinne hele ønskelisten du har laget på siden deres! Jeg har selvfølgelig gått amok og har ikke mindre enn 250 ønsker, haha! Det er blant annet fire slettetanger, tre hårfønere og hele serien til Ole Henriksen. . . Når man har muligheten til å vinne, så er det bare å gå all in! Tenker nå jeg da, hehe. . . Også sier alltid vennene mine at jeg har en syk vinnerlykke, så oddsene mine må vel være litt over gjennomsnittet tenker jeg? Skader uansett ikke å prøve - da vet jeg at jeg har hatt sjansen til å vinne hvertfall!

Her har dere et lite utdrag av klærne jeg har ønsket meg! Skal ikke være mangel på ønsker her i gården. . . Du kan lese mer om konkurransen HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 
7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER
kommentarer: 2Dyrt VS billig - jakker

 • Skrevet 26.11.2013
 • Klokken 15:04

Reklamelenker

Synes det er litt morsomt med "dyrt VS billig", for når jeg sitter å lager sånne innlegg ser jeg hvor lattelig lik en jakke til 500kr og 2500kr kan være. . . Hva er det da man betaler for? Jo, noen ganger er det faktisk kvalitet, men det er ikke tilfellet alltid. . . Når det kommer til vinterjakker har jeg to som kostet 2000kr, og fire som kostet under tusenlappen. Og for å være ærlig liker jeg best de som kostet under 1000kr! Og de er om mulig bedre enn de dyre. Men jeg skal ærlig innrømme at det er godt å kjøpe litt merkeklær, ikke hele tiden, men en gang i blant er det godt å unne seg noe som er dyrt - bare det er kvalitet i tillegg.

Klikk på jakkene for å komme til dem!


Noen du likte?

#nelly #jakke #jakker #luksus #budsjett #tips #vinterjakke


kommentarer: 9har du funnet?

 • Skrevet 24.11.2013
 • Klokken 18:14

reklamelinker!

Nå sitter jeg hos tante og onkel, søskenbarnet mitt hadde bursdag på fredag så i dag har jeg spist middag og kake her! Jeg er så sinnsykt mett av middagen at oreokaken var vanskelig å svelge, i tillegg skal den jo være så forbanna mektig. . . Men et lite stykke gikk ned, og i kveld skal jeg på flex etter en alt for lang pause derfra. Men før jeg drar på flex skal jeg en tur innom gudmor og gudfar! Egentlig frister det ganske lite å bevege seg en meter utenfor døra i dag, været har vært sinnsykt ustabilt i dag, snø og vind om hverandre i flere timer. Nå er det heldigvis opphold! Haha at man alltid skal nevne været. . .

Har dere funnet julekjolen enda? Om ikke har jeg sett eenda mer på nelly og plukket ut noen nye favoritter - ny-de-lig-e! Man må nesten ha paljetter og glitter når det er jul og nyttår føler jeg, men man kan jo selvfølgelig nøye seg med noe enkelt også. Rødt og lilla er jo alltid sikre vinnere - men sort, sølv, gull og grått er også kjempefint på julekjolen! Jeg skal komme med checklist til nyttårsaften/julebord (de fleste er kanskje allerede ferdige med julebord? jaja) om ikke så lenge, er lett å glemme de vesentlige tingene man faktisk trenger! Det skal jeg altså sørge for at du ikke gjør, hehe.

HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER


kommentarer: 2blonder på salg

 • Skrevet 19.11.2013
 • Klokken 22:52

reklamelinker

Nå har nelly 20% på klær med blonder! Hele utvalget finner du HER, jeg har plukket ut mine favoritter - alle er supre for juletiden! Mange av disse ble mine favoritter, men jeg må se enda et par ganger før jeg bestiller meg noe. . . Har allerede èn kjole klar til julen, men må såklart ha flere. Blir jo mange anledninger til å pynte seg! Julaften, hele julen og nyttårsaften = mange kjoler. Julebordkjolen har jeg heldigvis klar, er bare to uker til jeg skal ha julebord med jentene, godt å slippe å tenke på kjole og sko! Det står nemlig klart på rommet allerede.

Noen favoritter? ♥

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER

#kjoler #kjole #nelly #julekjole #antrekk #mote


kommentarer: 6nytt på nelly.no

 • Skrevet 17.11.2013
 • Klokken 23:30

Jeg har slitt i to timer nå med å få lastet ned redigeringsprogram for å sette sammen tre filmsnutter fra 2011, tenkte å vise dere! Jeg synes den er litt morsom og har helt glemt å vise dere den tidligere, men dere synes kanskje ikke den er like morsom. . . Den står hvertfall på 71% nå, kan dessverre ikke si at det er på youtube men bare for å bli lagret på pcen. . . Bare det har tatt 50 minutter. . . Men om dere er heldige (eller uheldig?) poster jeg den i morgen! Spørs hvor lang tid youtube skal ha for å legge den ut.

Har dere sett at nelly har begynt å selge Chloé og Michael Kors? Har lyst på mye av det selv! Men så er det jo prioriteringer da, vil jeg virkelig bruke nærme 5000 på en veske? Nei, det kan jeg nok ikke. . . Men er jo alltids lov å drømme! En pengebok koster rundt 1000kr, det er jo faktisk ikke så ille. De har også tatt inn veskene til Michael Kors, men såvidt jeg kunne se er de nok utsolgt. Noen andre som liker å drømme, eller kanskje er så heldige at de kan unne seg selv litt dyrere ting? Men en klokke derimot - det skal jeg unne meg selv en dag! Enda jeg ikke er den store klokke-jenta, men jeg bare må ha en MK klokke før jeg dør, hehe.

Veske HER // Beige pengebok HER // Grå pengebok HER // Svart pengebok HER 

Gullklokke HER // Sølvklokke HER
Sølvklokke HER // Gullklokke HER

#mk #michaelkors #veske #klokke #pengebok #nelly #shopping


kommentarer: 6juleantrekket til under 200kr

 • Skrevet 14.11.2013
 • Klokken 20:24

Reklamelenker

Jeg er sikkert ikke den eneste som sliter med dårlig råd nå før jul? Da er det jo perfekt at nelly har åpnet salget sitt igjen og har masse fine kjoler til juletiden! Både med og uten paljetter. Jeg har plukket ut noen kjoler og sko som koster under 200kr! Da får du både sko og kjole til under 400kr, hvor perfekt er ikke det? Jeg synes hvertfall det er utrolig greit å spare penger der jeg kan. Noen favoritter?

Hele salget finner du HER!

Den perfekte kjolen til juletiden. . .

Kjole 1 HER // Kjole 2 HER // Kjole 3 HER // Kjole 4 HER 

Den perfekte kjolen til nyttårsfeiringen. . .

Kjole 1 HER // Kjole 2 HER // Kjole 3 HER // Kjole 4 HER

Skopar 2 og 5 er veldig fine til kjole 4 øverst!

Sko 1 HER // Sko 2 HER // Sko 3 HER // Sko 4 HER // Sko 5 HER // Sko 6 HER

#kjole #sko #nelly #salg #shopping #jul #julekjole


kommentarer: 7uimotståelig salg

 • Skrevet 10.11.2013
 • Klokken 15:58

Reklamelenker

Først noen shoppingtips til dere, siden det tross alt er søndag (og dermed shoppingdagen):

Ut i dag har x-life 25% på ALT fra Röhnisch! Klikk HER for å komme til salget. Jeg har allerede klikket hjem enda en deilig anti-shaketights, shape doris er til å anbefale! Röhnisch har verdens beste treningstightser, så vet dere det. Ikke nok med det, men nelly har 30% på peplumklær! Klikk HER for å komme til salget, dette tilbudet gjelder ut tirsdag. Go crazy! Jeg har plukket ut mine favoritter, klikk på bildene for å komme til kjolene! Kjole nr 3 er på vei hjem til meg, wohiii. Den siste kjolen har jeg fra før av, den er såå fin! Det er noe med salg som bare gjør at jeg ikke klarer å stå imot, uansett hvor blakk jeg er. . . (neida får lønning den 20, jeg er ikke blakk lenge)Ellers er det jo farsdag i dag, har dere husket å gratulere mennene i livet deres? Jeg kjøpte farsdagskake i går som pappa fikk i dag, men siden han snart skal på jobb igjen vet jeg ikke om vi får tid til å spise kake nå. Men uansett, gratulerer så mye med farsdagen pappa ♥ Du har gitt meg så utrolig mange minner som jeg vil ta med meg for resten av livet! 

Gratulerer til flotte bestefaren min som feirer farsdag i himmelen, savner deg ♥ Og farfaren min som jeg aldri fikk møtt ♥

Nå skal jeg sminke meg før jeg drar til tante og onkel for å spise middag! Ha en fin søndag, blogges senere ♥ Har en liten overraskelse til dere!


kommentarer: 4snart to barn

 • Skrevet 07.11.2013
 • Klokken 18:02

Reklamelinker nelly

Nå er jeg snart på tur ut døra, skal bare springe ned på badet og slette håret før jeg kaster meg i bilen og kjører til Leknes for å dra på peppes med jentene! Jeg har ikke spist den nydelige sjokoladekaken (eller brownie er det vel) deres på alt for lenge, så jeg gleder meg til å bestille den. Vi blogges i kveld, skal prøve å få dem til å stille opp på bilder ♥

Det er jo snart jul, da kan jeg vel alltids håpe at noe av dette havner under juletreet til meg? Hehe neida, tror nok ikke det kommer til å skje. . . Med mindre jeg kjøper til meg selv da! Og jeg bruker jo faktisk å kjøpe 2-3 gaver til meg selv hvert år, for jo eldre man blir - jo mindre gaver gir familien deg. Nå er jeg blitt "voksen" og regnes egentlig ikke som "verdig" å få julegave, haha. Litt trist, men jeg må vel bare godta at jeg blir eldre for hvert år! Snart har jeg to barn, lite hus og katt. Jeg kan nesten ikke vente. . . Haha tipper noen trodde jeg ventet tvillinger nå på grunn av overskriften, men det gjør jeg altså ikke! Her er hvertfall det som står øverst på min ønskeliste nå for tiden! Så når lønningen tikker inn spøker det vel for at jeg bestiller noe nytt. . .

KLIKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL KLÆRNE


kommentarer: 8nyttårskjolene

 • Skrevet 06.11.2013
 • Klokken 14:19

Reklamelenker nelly

Jeg la tidligere ut lange jule/nyttårskjoler, her kommer the short version! Altså korte julekjoler. Nelly har så sinnsykt mye fint inne for tiden at man får jo bare lyst til å go crazy. . . Men som oftest trenger man ikke mer enn 2-3 kjoler til julen, så da trenger jeg ikke kjøpe mer enn som så. Noen som har fikset seg kjoler til julen allerede, eller kanskje det blir en av disse? Jeg holder hvertfall en liten finger på kjole 2, 3 og 4! Men kjenner jeg meg selv rett finner jeg vel noen andre når det kommer ut nyere kjoler på nelly, hehe. . .

Klikk på bildene for å komme til kjolene!


#jul #julekjole #nyttårskjole #kjoler #nelly #kjole #finklær #antrekk


kommentarer: 7I heart this

 • Skrevet 27.10.2013
 • Klokken 13:28

Reklamelenker nelly

Vi er enda på hytten, har nettopp startet dagen for fullt med hver vår pc i hver vår stol - og her kan jeg love dere at vi blir sittende i hvertfall 4-5 timer til. Er så deilig å ikke stresse med noe, det er søndag = rolig dag med ingen planer. I dag ble vi vekt av søskenbarnet til Martine klokken 11, noe vi egentlig var glade for siden vi fikk mer tid til å spille hehe. . . Har satt på masterchef på TV3 sånn at vi kanskje tar til oss litt lærdom om å lage mat samtidig som vi spiller.

Har dere forresten fått med dere at dere kan hjertemarkere klær på nelly etter at de fikk ny nettside? Min liste er stappfull der, så tenkte å vise dere litt av det som står på ønskelisten min nå! Likte du noe av dette? Er jo snart jul, så kan jo alltids håpe at noe av dette havner under juletreet til meg, hehe :) Klikk på bildene for å komme til plaggene!

#nelly #clothes #klær #wants #tips #shopping #shop


kommentarer: 2nyttårskjolen, maxidress

 • Skrevet 22.10.2013
 • Klokken 22:20

Reklamelinker nelly

Jeg er vel ikke den eneste som har begynt å se på julekjoler allerede? Du skal jo ha kjole til julebord, juletiden, nyttår og kanskje enda flere anledninger. Jeg er dødsredd for å ikke få kjolen min i god tid før jul, så det blir ikke lenge før jeg bestiller de kjolene jeg faller på. I tillegg er det jo surt å bestille en kjole som viser seg å være for stor eller liten, også har du ikke tid til å bytte. . . Men siden jeg er ganske ubesluttsom blir det vel ikke for om noen uker jeg bestemmer meg, hehe. . . Noen kjoler du likte? Klikk på bildene for å komme til kjolene! Jeg deler dette innlegget opp i flere innlegg sånn at det ikke skal bli så veldig mange bilder, men starter hvertfall med maxikjoler! Neste gang er det kortere kjoler.

Jeg elsker lange kjoler, men for meg som er så lav føler jeg det blir litt feil. . . Blir for langt og jeg kan ikke gå i hæler, haha. Har uansett bestilt meg en lang kjole på ebay som jeg skal ha på julebordet med jentene i slutten av november, for der har vi dresscode lang kjole. Er bare redd den skal være stygg i virkeligheten og alt for stor. . . Men får bare vente og se! Her er hvertfall mine favoritter av maxikjolene nelly har inne nå. Liker du maxikjoler?
adlinks!

#nelly #kjoler #dresses #maxidress #mote #kjole #tips


kommentarer: 8mid season sale!

 • Skrevet 19.10.2013
 • Klokken 18:47

Reklamelinker nelly

Nå har jo nelly åpnet salget sitt igjen og har masse herligheter som er satt ned med opptil 85%! Så her er det masse penger å spare om man trenger ny kjole, finsko eller bare rett og slett en genser. Jeg har plukket ut mine favoritter blant kjolene og penskoene, så her er det bare å go crazy ♥ Jeg har selv bestilt meg hjem litt nytt, så i slutten av måneden skal jeg poste alt!

Klikk på bildene for å komme til plaggene! HER er hele utvalget av kjoler på salg og HER er hele utvalget av finsko ♥ Koden til salget er VIPSALE.

Paljetter og glitter slår aldri feil! Såå mange fine til feks jul og nyttår.

Denne i blå har jeg kjøpt meg! Men den er veldig liten på størrelsen. . . Så her burde du gå opp en størrelse om du har pupper. . .Jeg har masse pensko, men selvfølgelig kan jeg ikke gå i de. . . Men jeg må jo ha dem uansett! Og er jo uansett pent å se på, så de tar seg godt ut på hyllen! Noen andre som har det sånn? Kjøper sko, men har dem bare til pynt? Haha en litt sær egenskap. . .kommentarer: 4høstantrekk og design

 • Skrevet 17.10.2013
 • Klokken 12:45

Reklamelenker nelly

Jeg har brukt ca 2 timer i natt på å se på ebay, haha. Jeg er jo langt etter andre når det kommer til å prøve ut ting, har ikke helt orket styret med å sette meg inn i ebay tidligere. . . Men nå er det altså gjort, og jeg har brukt 2-300 kroner i natt og fått MASSE for pengene! Nå gleder jeg meg stort til å få pakkene i posten :) I dag sto jeg overraskende tidlig opp til at jeg var våken til klokken 4, så nå er jeg stuptrøtt. . . Skal dra å få skiftet til vinterdekk i dag klokken 3, så til da skal jeg bare slappe av og spise frokost.

Og se da, søteste Amanda holder på med nytt design til meg! Hva synes dere? :) Det endelige designet blir ikke helt likt dette, siden jeg ønske endringer på noen ting. Men gleder meg såå mye til å få nytt design! Er kjempelei det jeg har nå. . . Er Amanda som har laget det jeg har nå også da, hun er så flink! Skulle ønske jeg var like flink med sånt da jeg var 13 år. . . 

Må forresten tipse dere om verdens beste vippelim som jeg har brukt i aalle år! Limet som kommer med løsvippene kan ikke måles med dette, det holder jo ingenting på plass? Så jeg bruker kun DUO vippelim, dette er gjennomsiktig men har det som er svart også. Kan kjøpes HER. Svart HER.

Også har jeg satt sammen et litt høstlig antrekk til dere! Enda det hadde passet bedre med litt dystre farger siden vinteren har kommet, hvertfall her oppe. . . Vesken ELSKET jeg! Så den kjøpes nok på neste lønning. Cardigan var ganske lik den jeg kjøpte i forrige uke, veldig fin! Og skoene. . . De vil jeg ha, de må jeg ha. Hva synes du?

T-skjorte HER, Sko HER, Cardigan HER, Veske HER


kommentarer: 5colourful workout

 • Skrevet 15.10.2013
 • Klokken 12:01

Reklamelinker nelly

Jeg måtte faktisk gråte litt i natt, våknet klokken halv 5, så ut vinduet og så HVITT! Og nå når jeg våknet så jeg bare sol inn vinduet så da tippet jeg alt var borte, men neida. . . Jeg hater snø, det er ingenting positivt med det?? Så nå er livet kjipt.

Jeg trenger alltid nye treningsklær, aalltid. . . Og siden jeg trener 3-4 ganger i uken er det faktisk nødvendig med nye treningsklær ca annen hver måned! Eller helst hver måned. . . Jeg blir jo så fort lei! Og ingenting får motivasjonen mer opp enn nye klær i friske, fine farger. Og sko, herregud nye treningssko. . . Må trøsteshoppe litt.

Noen andre som skal kjøpe seg nye treningsklær? Jeg har satt sammen noen kollasjer til dere med tips til matchende klær! Selv falt jeg helt for det meste, men mest treningsbhen og jakken i rosa, jeg må ha. . . Og det i lilla. . . Og blått. . . Og orange. . . Haha ja dere ser, vanskelig å bestemme seg! Men det i rosa står høyest på ønskelisten, så det blir nok litt shopping når jeg får lønning!

Jakke HER Sko HER T-skjorte HER TreningsBH HER Flaske HER Tights HER.

Tights HER Jakke HER Sko HER T-skjorte HER TreningsBH HER

Genser HER Sko HER TreningsBH HER Flaske HER Tights HER

Tights HER Jakke HER Sko HER Singlet HER TreningsBH HER Sokker HERkommentarer: 5dagens wants og 15%

 • Skrevet 09.10.2013
 • Klokken 14:00

Reklamelinker nelly

Har sett litt på nelly og funnet noen nye favoritter, som jeg gjør hver-eneste-dag. . . Jeg klarer faktisk ikke å gå en dag uten å se på nyhetene deres, haha. Litt over gjennomsnittet glad i klær kanskje? Er bare glad jeg har viljestyrke nok til å ikke bestille mer enn jeg burde! Fikk jo hjem en pakke i forrige uke, skal jeg vise dere når jeg får tatt bilder. Skal prøve å få gjort det i dag!

Og nå har forresten nelly 15% på ALLE jakker! Hele utvalget finner du HER.

Noen favoritter? ♥

Ååh, jeg ELSKER at glitter og paljetter er tilbake igjen! Det kommer jo alltid rett før jul føler jeg, er det bare meg eller?

Skoene var sykt kule! Kanskje litt inspirert av nike-skoene? De koster hvertfall bare 399kr, så disse får komme hjem til meg! Eelsket skjerfet.

Sinnsykt kule sko! De koster også bare 399kr, spørs bare om ikke disse også får komme i samlingen min. . .


kommentarer: 0høst/vinterjakkene

 • Skrevet 04.10.2013
 • Klokken 21:42

Reklamelinker nelly

Var noen som ville jeg skulle komme med tips til vinter og høstjakker, har laget et innlegg om det i august en gang, men kan jo alltids lage ett til siden det uansett har kommet ut flere jakker nå. Jeg har hentet mine favoritter fra nelly, for å komme til jakkene er det bare å klikke på bildene! Er litt forskjellige prisklasser her, alt fra 499kr til rundt 3000kr. Noen du likte? Man kan jo aldri få for mange vinterjakker da, må jo ha en i hver farge og fasonger haha. . . Også bruker man jo nesten vinterjakke i 8 måneder, så det er unnskyldningen min for at jeg har mange vinterjakker! Man blir jo fort lei om man går i akkurat samme jakke i 8 måneder. . . Eller hva?

Disse to har jeg! Bare at den til høyre har jeg i blå. Utrolig gode jakker, man får virkelig det man betaler for! Har også 3 andre vinterjakker. . .kommentarer: 3i handlekurven..

 • Skrevet 26.09.2013
 • Klokken 21:28

Reklamelinker nelly

Kom hjem fra jobb for en stund siden og holder nå på med middag! Skal dra å ta sol senere og kanskje ta meg en joggetur på flex, var en tur i går kveld også og fikk løpt av meg litt frustrasjon. Hvertfall, handlet som sagt litt på nelly tidligere, gleder meg veldig til å få det i neste uke! De har enda 15% på alt av klær om du bruker SHOP15, det varer til i morgen kl.10.00 så om du skal ha noe må du handle i kveld. Noen som allerede har kjøpt seg noe nytt?

Klikk på bildene for å komme til plaggene!
kommentarer: 1#nellyholic 15% på alt!

 • Skrevet 26.09.2013
 • Klokken 14:17

Reklamelinker nelly

Blir mye nellyprat nå, men må bare tipse dere om at NELLY nå har 15% på ALT av klær! Bare bruk koden SHOP15 i kassen, så får du 15%. Perfekt anledning til å melde seg på #nellyholic konkurransen! Om du ikke allerede har gjort det. HER kan du lese om konkurransen. Jeg har hvertfall bestilt hjem en kjoler, et par sko og to jakker jeg har sett på en stund, wii! Viser dere senere.

Nå skal jeg snart dra på jobb. Har brukt min morgen på å se første sesong av medium, elsker den serien! Bestemor samler jo på alt av tv-serier som CSI, the mentalist, castle, the closer og andre krimserier, så da låner jeg bare hos henne om det er noe jeg vil se. Akkurat nå har jeg lånt the closer, medium, the mentalist og to sesonger av csi miami. Siden jeg snart er ferdig med medium må jeg snart dra å få meg sesong 2, her går det unna om kveldene! Haha.

Ha en fiin dag alle sammen ♥ Hva skal du i dag?


kommentarer: 0I'm a #nellyholic

 • Skrevet 25.09.2013
 • Klokken 14:30

Reklamelinker nelly

Nå har Nelly en kampanje gående, nemlig #nellyholic! Det er en mix av favorittplagg som nelly har satt sammen, alt fra kjoler og bukser til smykker. Og det beste av alt - i anledning #nellyholic her de en #konkurranse hvor du kan vinne hele 10.000 å shoppe for! Hvor fantastisk er ikke det?? Er nok enhver jentes drøm å kunne shoppe for 10.000 uten å måtte betale for det selv, vet hvertfall at det er min drøm hehe. . . Du kan lese mer om konkurransen HER! Du skal i korte trekk bestille deg noe på nelly slik at du får en sticker med nellyholic, så legge ut et bilde med stickeren på instagram og hashtagge #nellyholic så er du med i konkurransen. Enkelt eller?

Jeg har plukket ut litt forskjellige klær, hverdagsklær først og festklær til slutt! Håper dere finner noe dere liker, jeg gjorde hvertfall det. . . Og ikke bare litt. . .

Jeg har valgt ut noen av nellyholic-klærne som var under kategorien every day favorites (direktelink til utvalget), likte spesielt det skoparet med sølvdetalj på hælen og skinnjakken! Stikketgenseren så også kjempegod ut, spørs bare om det ikke må bli en sånn til vinteren. . . Kan jo aldri få for mange stikketgensere, hehe.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Genser HER, bukse HER, sko HER og armbånd HER.

Skjorte HER, skinntights HER, veske HER, lue HER

Selv om sommeren er over betyr det ikke nødvendigvis at kjolene må pakkes bort - tvert i mot! Bursdager og andre festligheter er jo året rundt, så hvorfor ikke unne seg en ny kjole? Kjole nr 2 er hvertfall snart i mitt klesskap, gleder meg såå til å se den i virkeligheten! Den første kjolen skal jeg også tenke på, for den var utrolig nydelig. Skoutvalget finner du HER. Også der er det syykt mye fint. . .

Favorittkjolene mine! 1. HER, 2. HER, 3. HER 4. HER. Alle nellyholic-festkjoler finner du HER.

Men - når vinteren kommer er det kanskje godt med en jakker over kjolen. . . Og der har nelly også veldig mange fine! Jakke nr 4 har jeg sett på veldig lenge og tror nok jeg blir å kjøpe den på lønningen som kommer nå. Jakken av typen 1 og 3 har jeg også tenkt på en stund, men har funnet en annen på nelly som er nesten helt lik dem som jeg kommer til å kjøpe. Synes det er såå fint med skinnermer! Noen du likte?

1. HER, 2. HER, 3. HER 4. HER


kommentarer: 1express, impress, success

 • Skrevet 22.09.2013
 • Klokken 16:55

Reklamelinker nelly

Har nettopp satt meg ned med litt nettshopping, vanlig søndag med andre ord. . . Om noen timer skal jeg dra en tur på flex og trene av meg de ti bitene med smågodt jeg unnet meg selv i går, søndag er ingen unnskyldning når det kommer til trening! Bare en unnskyldning for å spise dritt, haha. . . Heldigvis har jeg spist middag hos bestemor i dag så da sparte jeg meg den burgeren! Kom hjem fra henne for en liten time siden.

Her er hvertfall det jeg har lagt i handlekurven (til nå. . .). Likte spesielt singleten og genseren! Noe du likte? Og noen andre som bruker søndagen på å finne seg nye klær?

Klikk på bildene for å komme til plaggene!kommentarer: 2latest favs

 • Skrevet 16.09.2013
 • Klokken 22:49

adlinks

Nelly har så mye fint nå om høsten, det brenner virkelig i pengeboka! Men jeg regnet ut at på lønningen min som jeg får nå får jeg mer enn beregnet, så det blir nok mest sannsynlig litt shopping da. Inntil da tenkte jeg å vise dere noen av nyhetene som jeg likte! Så kan jeg bare se tilbake her når jeg selv får penger, haha. . . Noe du likte her? Jeg må hvertfall klikke hjem litt i slutten av måneden, mye av dette var ganske billig også!

Klikk på bildene for å komme til plaggene!
kommentarer: 0burgunderkjærlighet

 • Skrevet 09.09.2013
 • Klokken 21:48

Adlinks

Nå må jeg nesten holde meg litt i skinnet. . . Var et tastetrykk unna å bestille hjem klær for nesten 2000kr i sted, haha. Godt jeg klarte å komme til sansene før jeg gjorde noe jeg hadde kommet til å angre på, for da hadde jeg måtte leve på 1000kr resten av måneden. Men har hvertfall bestilt hjem litt nytt! Og til godt under halvparten av det handlekurven opprinnelig inneholdt. . . Blant annet den første kjolen her, guud har dere sett noe så enkelt og fint?? Jeg ble helt forelsket ved første øyekast! Har blitt litt svak for burgunder-rød den siste tiden, så jeg føler kjolen er et must for meg. . .

 

Klikk på bildene for å komme til klærne.
kommentarer: 2did it again

 • Skrevet 04.09.2013
 • Klokken 18:17

Klarte ikke dy meg på søndag, så da fylte jeg handlekurven min litt på nelly. . . Ny treningstights (verdens beste!), dr denim (verdens beste! haha), peplumtopp, jakke, skjørt og et par nye sko. Har fått helt dilla på vinrød i det siste, så skoene var et must for meg. Og det er jo enda ikke for kaldt for å gå i converse! Blir nok å bruke dem på lørdag om jeg får pakken før da.

Klikk på bildene for å komme til plaggene!

Adlinks


kommentarer: 2årets vinterjakker

 • Skrevet 29.08.2013
 • Klokken 21:01

Det er tungt å innse det - men vinteren er på vei. . . Derfor kan det være greit å gå over klesskapet en ekstra gang og forsikre seg om at man har nok vinterjakker! Jeg personlig liker å variere litt, en dag går jeg med en blå, så en svart og plutselig en rød. Så derfor er samlingen min med vinterjakker ganske stor. . . Og i år skal den bli forstørret med noen andre skatter jeg har funnet her og der. Men egentlig er det ikke ufornuftig av meg å ha mange jakker da, for her i nord er jo 3/4 av året vinter, så jeg trenger egentlig mer vinterklær enn sommerklær. . . Uff, kjipt å skrive det - men jeg vet det nesten er sant. . . 

Her er mine favoritter fra nelly! De to øverste jakkene skriker etter å være i klesskapet mitt, men tror jeg må stå i mot. . . Har funnet noe lignende på bikbok som jeg tror jeg heller kjøper! Har delt opp vinterjakkene, 6 som koster under 2000kr og 6 som koster over. Jeg har èn jakke som kostet 2200kr og tro meg - det var verdt det! Om du betaler mye for en jakke er det garantert verdt det. . . Med mindre det er canada goose, da støtter du en virksomhet som jeg ikke støtter at all og det er ikke verdt en eneste krone. Alle jakkene jeg har er med falsk pels - håper dere er like smarte å kjøper falsk! Dog er nok noen av disse med ekste pels, hvertfall den fra SVEA. Jeg vet de har ekte pels. . .

 HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

ADLINKS!


kommentarer: 240% på svarte kjoler og hæler!

 • Skrevet 24.08.2013
 • Klokken 15:55

Fra i går og til 27/8 kl.10:00 har Nelly hele 40% på et utvalg svarte kjoler og hæler! Jeg har plukket ut noen av mine favoritter som jeg deler med dere. . . 40%, det er jo ikke så alt for ille? Det er jo helt fantastisk! Haha jaaaa nå skal jeg shoppe litt altså. . . Hele utvalget HER. Jeg likte kjole nr 3 spesielt, så enkel men samtidig fin! Var noe sånt jeg kunne tenkt meg å bruke i bryllupet til tante og onkel som var i juni, bare ikke i svart. . . Den er hvertfall veldig classy og fin til bursdager og slikt!

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

Adlinks


kommentarer: 0Newest in

 • Skrevet 22.08.2013
 • Klokken 21:47

Var å hentet en pakke på posten i dag, og jeg tror dette er første gangen jeg får bare ting jeg faktisk kommer til å bruke og har bruk for. . . Pengeboken skal i bruk allerede i morgen den dag, jeg kan ikke huske sist jeg faktisk hadde en pengebok, så denne var høyst nødvendig! Også så fin da. . . Skoene er også noe jeg trenger, siden jeg ikke har noen sko som er litt nøytrale og går til alt. Mine hvite converse har sagt hadet for lenge siden. . . Så neste sko-kjøp blir hvite, lave converse!

Lave sko fra Converse, kan kjøpes HER til 699,-

Smykke fra pieces, kan kjøpes HER til 159kr, dette var såå fint og blir fint til hverdags og fest!

Pengebok fra River Island, kan kjøpes HER i blå, de er fri for svart. . . Men den blå var også syykt fin, tror jeg må ha den også. . . Koster bare 99kr!

adlinks til nelly


kommentarer: 1pink firework

 • Skrevet 22.08.2013
 • Klokken 18:55

Feirer denne fine torsdagen med å se på litt klær, men før jeg kan kjøpe mer nå må jeg kaste litt klær jeg ikke bruker. Ja - det svir. . . Men det må gjøres! Jeg minner bare meg selv på at det tar opp plass jeg kunne brukt på nye, fine klær, og da blir det mye lettere å kvitte seg med klær! Såå. . . Spørs bare om ikke en av kjolene og neglelakkene må komme hjem til meg snart. . . I'm so in love, nelly har så mye fint for tiden! Men nei, må slappe litt av nå. Har en pakke som venter på meg på posten, det får være nok på en stund! Eller. . . Hehe, har jo nettopp kastet en pose med klær. . . Her er hvertfall et antrekk jeg satte sammen! Begge kjolene går til neglelakken, smykket og skoene, ååh I want. . . So bad. . .

♥ Smykke HER // Neglelakk HER // Neglelakk med glitter HER
Blå kjole HER // Sort kjole HER // Sko HER ♥


kommentarer: 2vinrød høst

 • Skrevet 14.08.2013
 • Klokken 19:31

Har plukket ut noen av mine høstfavoritter som er å finne på nelly for tiden. Elsker den vinrøde fargen! Og grått er jo tidløst. Den rosa kjolen passet vel egentlig ikke heelt inn her, men den er jo såå fin. . . Men, veldig sommerlig. Har allerede bestilt meg en pakke som ligger på posten og venter på meg, så gleder meg til å se det! Husker faktisk ikke hva jeg bestilte, haha. Og jeg glemte å legge det ut her. . . Men viser dere når jeg får hentet pakken!

Nå har nelly også 20% på ALT fra Nly Trend! Noe av det jeg har her er 20% på, shoppingfingrene mine har såå lyst til å klikke hjem noe. . . Så spørs bare om jeg ikke må gi etter, hihi. Du finner hele utvalget til Nly Trend HER. Tilbudet varer til 16.august kl.10.00! Altså på fredag. Nly Trend har jo veldig mange fine klær i tillegg til veeldig mange sko!

Jakke HER // Kjole HER // Genser HER


Grå genser HER // Svart genser HER

Kjole på 20% HER // Rosa kjole HER // Kjole på 20% HER

20% på alle disse tre plaggene. Jakke HER // Lang kjole HER // Kjole HER

Adlinks


kommentarer: 320% på nelly

 • Skrevet 01.08.2013
 • Klokken 21:49

I dag og frem til 5.august (mandag) har NELLY hele 20% på alt fra Club L! (direktelink til hele utvalget) Det er faktisk mitt favorittmerke, så nå gjelder det å holde seg litt i skinnet haha. . . Under her er noe av det jeg tenker å kjøpe og litt annet fint fra det merket! Noen som skal shoppe? Hihi. I know I will! Er bare noe med salg som trekker meg til det, også er det jo klær som jeg har sett på leenge da. . . Hvordan skal jeg klare å holde meg unna? Hehe, viljestyrke hvor er duuuuu

Topp HER (i handlekurven min) // Kjole HER (i handlekurven min) // BH HER

Kjole HER // Tights HER // Singlett HER

Blå kjole HER // Korall kjole HER // Rosa kjole HER

Hvit kjole HER // Marinefarget kjole HER // Blå kjole HER

// adlinks


kommentarer: 0i need it

 • Skrevet 27.07.2013
 • Klokken 21:20

 Har funnet ut at jeg kan unne meg selv klær en gang i måneden. . . Eller uken kanskje? Hehe neida. Skal vise dere alt det nye jeg har fått i posten fra nelly, men først må jeg hente den siste pakken min på posten! Skal hente den i neste uke når jeg har mindre jobb så da skal jeg lage et innlegg til dere. Og hvis det ellers er innlegg dere vil jeg skal skrive må dere bare rope ut - kreativiteten min er ikke på topp for tiden, så jeg trenger litt tips til hva jeg kan skrive om. . . Så ja, her er hvertfall det siste jeg har funnet på nelly som jeg kunne tenke meg! Tror jeg nesten helt sikkert skal bestille meg BOY genseren i morgen - for ja, dere vet jo at i morgen er den o-store-shoppingdagen haha. Skal også raide andre nettsider og finne meg noen fine klær, nå skal litt gammelt ut og nytt inn!

Kjole HER // Skjorte HER

Topp HER // Hettegenser HER

Kjole HER // T-skjorte HER

Bukse HER // Shorts HER


kommentarer: 120% ekstra på salgsvarer!

 • Skrevet 15.07.2013
 • Klokken 19:01

Noe jeg glemte å blogge om i går var salget på nelly, ikke bare salget men nytt salg på salget som allerede er! Hvis dere bruker koden 20SALE i kassen vil dere få enda 20% på de allerede nedsatte prisene. Hvor greit er ikke det?? Tilbudet varte i går og ut dagen i dag. Jeg har allerede fylt opp handlekurven - for andre gang denne uken. . . Hadde jeg fått vite om salget bare èn dag tidligere så hadde jeg spart litt ekstra haha, men pyttpytt. Blir godt å få litt nytt! Også litt treningstøy, gleder meg til å få sportsBHen hvertfall, really need it.

I min handlekurv, og dette ble bare litt over 600kr! 

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER


kommentarer: 0i handlekurven

 • Skrevet 10.07.2013
 • Klokken 21:21

Som dere alle sikkert har fått med dere er søndag for meg shoppedag, eller, hvertfall en dag jeg bruker til å se gjennom alt av nettbutikker og vurdere om jeg skal ta meg råd til noe nytt. Så denne søndagen var intet unntak. Jeg måtte selvfølgelig fylle handlekurven min litt på nelly, samt litt på sportamore! Nå er det bare. . . fire dager til neste shoppingdag, haha.

Denne gangen er handlekurven min dedikert til stamina hot, haha. . . Bare treningsklær - nesten! Fikk heldigvis lurt inn litt annet også, meen jeg gleder meg faktisk mest til å få treningsklærne. . . TreningsBHen aner jeg ikke om er bra, den koster ordinært 79,- faktisk, satser på at den holder alt på plass som den skal! Da blir det nok flere av den, hihi. Ellers har jeg sett på det andre ganske lenge og kommet frem til at jeg kunne unne meg selv litt nye, fine klær. For ja, det kommer til å bli brukt! Verre med bikinien tror jeg, når skal solen komme tilbake??

Singlet fra Nike HER til 89,- // TreningsBH HER til 79,- // T-skjorte HER til 129,-

Topp HER, denne har jeg også i beige. Utrolig behagelig og fin! 199,- // Bikini HER til 158,- // Kjole HER til 179,-

Også litt som står på ønskelisten min. . . Har bursdag på tirsdag så er jo lov å håpe at noe av dette blir mitt, hehe. Må vel pent kjøpe det i gave til meg selv, tenker jeg! Men skal ikke se bort fra at jeg faktisk gjør det. . .

Bikini HER // Genser HER // Sko HER

Genser HER // Converse HER // Bikini HER


kommentarer: 7siste fra nelly

 • Skrevet 02.07.2013
 • Klokken 16:34

Jeg har enda tilgode en dag hvor jeg faktisk klarer å vise dere det jeg har kjøpt når jeg får det. . . Men er jo greit å samle litt opp også, sant? Bestilte meg jo klær for en goood stund siden, men glemte helt av å ta bilder av det! Glemte å betale regningen også, hehe wups. . . Men det fikset jeg heldigvis nå når jeg fikk purring. Har bestilt meg enda en pakke som jeg venter i løpet av noen dager, julaften hver dag!! Haha neida. Men nå kan jeg ikke ha flere trøsteshoppedager, kontoen min aksepterer det ikke. . .

Sko HER til 399,- Følger med hvite lisser i tillegg til de gule. Hehe litt skitne da, men men.

Denne ble nesten litt kort til meg, men tror det går om jeg bruker svart strømpebukse. HER til 349,-Denne var så mye finere enn jeg trodde, men selvfølgelig litt for liten rundt puppene :-( Vil heller ikke sende den tilbake. . . De er fri for den.
kommentarer: 3sommersalgutdrag

 • Skrevet 25.06.2013
 • Klokken 14:53

Noen kollasjer av utvalget nelly har på sommersalget! Fant myye jeg kunne tenke meg, men som sagt skal lommeboka mi få roet seg litt ned. . . Har tre regninger liggende som jeg må prioritere før jeg kan handle klær! Hva synes dere om klærne jeg har funnet frem? Noen som har handlet på sommersalget?

Singlett HER, Sko HER, Bukse HER, Skjorte HER

Shorts HER, Topp HER, Bustier HER, Sko HER, Clutch HER

Rosa kjole HER, Rød kjole HER, Hvit kjole HER

Jakke HER, Singlett HER, TreningsBH HER, Sko HER

Grå genser HER, Rosa genser HER, Bukse HER, Sko HER

adlinks


kommentarer: 1favoritter fra salget

 • Skrevet 18.06.2013
 • Klokken 14:18

Nå har nelly åpnet salget igjen! Masse herligheter til en billig penge. Kjole, bukser, topper, bikinier - alt! Jeg blir nesten litt kvalm av tanken på at jeg ikke kan kjøpe alt jeg vil ha. . . Men fant så mye jeg likte at jeg må ta en nøye vurdering av hva jeg faktisk kan kjøpe - som jeg kommer til å bruke. Så kanskje jeg ender opp med litt nye klær likevel! HER er salget og bruk koden summer2013 for å komme inn.

Kjole HER // Sko HER // Kjole HER // Bukse HER

Genser HER // Sko HER // Vest HER // Kjole HER

Kjole HER // Genser HER // Sko HER // Kjole HER

Kjole HER // Sko HER // Kjole HER // Genser HER

Kjole HER // Kjole HER // Kjole HER // Genser HER

Kjole HER // Sko HER // Dr. Denimbukse HER // Kjole HER

Kjole HER // Topp HER og truse HER // Bukse HER // Kjole HER


kommentarer: 2søker mer skapplass

 • Skrevet 07.06.2013
 • Klokken 20:13

Har tittet på nelly i vel en time nå. Startet egentlig med at jeg skulle se etter sko til tante og onkel sitt bryllup neste helg, men endte med at jeg satt å så på kjoler haha. . . As always! Fant såå mye fint og nytt på nelly at det begynte å klø i pengeboken, så ja - noe blir nok bestilt snart. Men inntil videre må jeg spare! Etter å ha ryddet rommet for klær kan jeg konkludere med at noe må enten kastes eller så kan jeg aldri kjøpe noe nytt igjen. Utrolig kjipt. . . Haha skal trosse det og heller kjøpe meg mer skapplass, da blir alt i orden!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER


Også har de fått inn verdens deiligste kosedresser på nelly fra onepiece! En av disse MÅ jeg ha. . . 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

affiliateslenker


kommentarer: 2shopaholic

 • Skrevet 27.05.2013
 • Klokken 10:42

Er på skolen nå og har forberedelse til norskeksamen i morgen. Jeg som aldri øver noe særlig til verken eksamen eller tentamen, kan ikke se nytten i denne dagen. . . Men får bare bite tennene sammen og heller prøve å lære noe! Skal på jobb etter skolen og til klokken 8 i kveld - også skal jeg å hente sengen min i dag. ENDELIG! Haha hvor lenge har jeg ikke snakket om den stakkars sengen min? Jo, siden i januar. Så i dag skal bestekompisen min Sigurd være med meg og hente den siden han har tilhenger. Endelig blir rommet mitt komplett! Hihi blir såå bra.

Har sett litt på nelly denne timen og finnet mine seneste favoritter! Den øverste kjolen har jeg bestilt til bryllupet til tante og onkel, såå fin! Gleder meg veldig til å få den og prøve den, håper bare den passer. . . Neste på ønskelisten er en av bhene, såå fine! Spesielt den første. Men har bestilt to pakker på en måned så blir rolig for kontoen min fremover. . .

BH HER // Kjole HER 

BH HER // Kjole HER

Kjole HER // Kjole HER

BH HER // Kjole HER

affiliateslenker


kommentarer: 1"søndagswants"

 • Skrevet 20.05.2013
 • Klokken 23:08

Søndagswants på en mandag, bare fordi jeg føler at det er søndag på grunn av alle helligdagene. . . Har sett på nelly i flere timer, enda jeg vet at jeg ikke kan ta meg råd til noe nå. . . Får se på neste lønning! Lider jo i grunnen ingen nød akkuart nå med penger, men er kjipt å bruke penger jeg vet jeg kan komme til å angre på i ettertid. Men forhåpentligvis er det noen av dere som kan unne dere noen fine sommerkjoler, eller sommerklær! Kjenner det kløøør i pengelomma etter litt lettere klær, så kjenner jeg meg selv rett blir det vel en bestilling i løpet av uken. . .

Likte du noe?

Kjole HER // Singlet HER // Strandkjole HER

Kjole HER // Undertøysett HER // Kjole HER

Topp HER // Jakke med skinnermer HER // Kjole HER

Shorts HER // Kjole HER // BH HER

affiliateslenker


kommentarer: 0summerlovin'

 • Skrevet 13.05.2013
 • Klokken 21:12

Tenkte å lage en sommerspesial med klær fra nelly! De har så utrolig mye fine sommerklær som passer perfekt til ferien og for dere som skal ut å reise - perfekt til sydenturer. Det blir dessverre ingen sydentur på meg i år. Har verken penger eller noen å dra sammen med, så da blir jeg bare hjemme! Venninnene mine drar til syden i begynnelsen av juli en gang, så da kan jeg se frem til noen uker alene hjemme i Harstad. . . Men får håpe de koser seg hvertfall!

Jeg skal jo litt ut å reise i høst, så lider absolutt ingen nød. Viktig å spare penger der man kan, kanskje jeg får med meg familien på en familietur før året er omme? Vi jentene på mamma sin side (tanter, bestemor osv) var i Italia noen år tilbake, og det er virkelig en tur jeg vil huske lenge! Var utrolig koselig å dra på en rolig sydentur med shopping og strandkos. Kunne tenke meg å gjøre det igjen. . . Noen som har ferieplanene klare allerede? Missunner dere greit mye om dere skal til syden!

HER // HER // HER

HER // HER

HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER

affiliateslenker!


kommentarer: 0