hits


russetoget

 • Skrevet 18.05.2012
 • Klokken 15:13

Heii! Nå har jeg nettopp stått opp og skal snart gjøre meg klar til jobb. Tenkte bare å dele noen 17.mai bilder med dere, måtte stjele bilder fra HT.no og Emilie siden jeg ikke hadde med kamera selv, hehe... Våknet nemlig klokken 12 og var så jævlig dårlig at jeg så vidt klarte å kle på meg skoene før jeg dro, måtte også ha på meg solbriller hele dagen siden jeg ikke klarte å se noe som helst. Hurra for 16.maifeiring altså! Har også noen bilder fra det som jeg kan vise dere senere, what a night.

Hadde det uansett utrolig morsomt i går! Ble kvitt kvalme og diverse etterhvert, men var sånn passe småirritert over småting hele dagen. Jeg fikk varm cola på narvesen??? Det ødela ALT. I tillegg til at jeg ikke klarte å spise sukkerspinn, kan dere tenke dere den skuffelsen? Eneste dagen i året hvor man kan få unne seg det.. 

 

 RUSSEBILEEEN!


kommentarer: 3this means war

 • Skrevet 15.05.2012
 • Klokken 15:24

Gled dere til russetiden!! Var så SYKT morsomt i Narvik i går, bare synd de tapte på hjemmebane da, det må virkelig suge.. Enda vi var tre biler mot typ 11 biler derfra, skjønner ikke hvordan det overhodet er mulig. Men de gjorde det i alle fall verdt å dra dit! Og Sigurd tror jo at han har en offroad/rallybil, så han kjørte jo virkelig som en for å komme seg unna alle bilene som prøvde å sperre veiene. Nå skulle jeg virkelig ønske at jeg filmet alt, dere skulle sett det. Må gråte noen tårer for at russetiden snart er over :( Glemte forresten kameraet siden jeg ble vekt to minutter før jeg ble hentet, wopsii

koset litt med lillebabyen ♥

roadtrip til Narvik

Haha Kristine fikk noiakommentarer: 2hardt å være russ

 • Skrevet 14.05.2012
 • Klokken 11:34

 

I går var jeg ute å kjørte syyykt lenge, for siden det plutselig ble sommer i går var det helt ufarlig å kjøre på veiene med sommerdekk igjen! Hvilken lettelse det var da. Var ikke akkurat trafikksikkert på lørdagen med nære 15cm snø på veiene og sommerdekk, skjønner ikke hva som skjer med været?? Sigurd er uansett flink å kjøre bil, så var ikke jeg ble redd. (bare litt) Så i går var vi på roadtrip rundt om i hele Harstad, kjørte på småveier vi aldri har vært på, til Nupen og stien langs sjøen. Han har også fått det for seg at han har en offroadbil - så selvfølgelig måtte han leke litt også. Var ikke hjemme før halv 3 i natt, noe som kanskje forklarer hvorfor jeg var så trøtt i morges haha.. Tiden flyr i godt lag! Er det ikke det de sier? Åååh for noen fantastiske venner jeg har ♥ og Sigurd som er verdens beste!

Og i natt da - så er vi flere biler som kjører til Narvik for å gjøre litt ugang :) Både gutte- og jenterussen har vært i Harstad i løpet av de siste ukene, så vi har jo store planer om å finne de der. WOHOOO ♥ søvnløse netter ♥ Men jeg vil tro det er verdt det da, eller, jeg håper Narvikfolkene gjør det slik at det blir verdt det. Jentene var så grinete og careless at jeg trodde jeg skulle spy, pyser+russ er ikke god kombinasjon. Er bare kjedelig å ikke bry seg.

 

Nupen! Er tydeligvis kåret til Norges vakreste sted, vet ikke om jeg er enig i det..

 

Stien langs sjøen

Møtte på noen elg, bare.

 


kommentarer: 1winter wonderland

 • Skrevet 13.05.2012
 • Klokken 17:15

Nå skal jeg gå i dusjen om ikke så lenge, ligger egentlig litt etter skjema men hadde noen eposter jeg måtte sende - så da ble det sånn.. Må også få lagt sammen noen klær og ryddet opp etter meg, haha, har vel typ 10 minutter på meg nå før jeg blir hentet. Nevnte jeg at jeg skal ha tid til å dusje? Jeg og den gode tiden min, slår faktisk aldri feil..

I går ble det roligkveld på meg, kjørte litt tidlig på kvelden sammen med Sigurd, var å kjøpte burger og dro til Martine og var i noen timer. Egentlig var det bare fordi Sigurd aldri kom tilbake og hentet meg, sykt bad friend... Også dere da, ble plutselig ett forferdelig snøvær i går! Var vel en 10-15cm med snø ute og det sluttet aldri å snø. Planla at jeg måtte ut i dag og ta masse fine vinterbilder, men når jeg våknet i 2-tiden i dag, så var det plutselig sommer igjen?! :( Nord-Norge ♥ Men heihåå nå må jeg få fart, blir hentet om 5 minutter egentlig da, får håpe han er treg som vanlig.

Ja, dette var i går... Jeg vil ikke tro det


kommentarer: 4russeknuter, check

 • Skrevet 12.05.2012
 • Klokken 18:42

Var noen som lurte på om jeg kunne legge ut alle russeknutene (eller russekrav som vi sier) vi har, men siden det er 200 tror jeg at jeg dropper det.. Dere kan heller få høre de jeg har gjort! Er jo enda noen dager igjen, så skal få gjort enda flere som jeg har planlagt, før det er over. Har vel gjort i gjennomsnitt ett krav om dagen? Haha det er aaalt for dårlig da!

√ Gå inn i en barnehage/barneskole/ungdomskole med fullt russeutstyr og dele ut russekort

Være bundet sammen til en medruss en skoledag

√ Gå 10 russ i tog bak fremmed person i 5 minutt

√ Tjene 25 kroner ved å synge og danse på torget

√ Sitte under pulten en hel skoletime, og i tillegg være aktiv

√ Gå 7 stk i tog bak en VG1-elev eller lærer og syng "hei-hå, hei-hå" fra snøhvit og de syv dvergene i minst 5 minutter

√ Kline med en av samme kjønn

√ Ha 10 marshmellows i munnen på en gang (ekleste jeg har gjort til nå, holdt på å spy)

√ Løpe rundt bilen 3 ganger i et kryss

√ Bestill kebab på gullhaugen (de har ikke kebab der)

Skrive muntre beskjeder og putt de under vindusviskerne på minst 10 bilder på en parkeringsplass

√ Sette en "L" bakpå et offentlig kjøretøy

√ Ved rødt lys i et lyskryss, hopper alle ut av bilen og danser

√ Spise russekort til medruss

√ Ha seks posesnus i leppa i 20 minutter

√ Under en time, rop "SEX" hver gang læreren sier noe på S.

√ Kjør ved siden av en person som jogger og ta på sangen "Eye of the Tiger" mens dere heier på at han/hun skal jogge fortere. hahahah så sykt morsomt, vi kjørte etter ett handballag!!


kommentarer: 3fattigrussen

 • Skrevet 11.05.2012
 • Klokken 14:34

Nettopp kommet hjem fra skolen nå og skal lage meg noe å spise. Skal jobbe i dag for noen andre, tjene litt ekstra cashhh liksom! Egentlig skulle jeg ønske at jeg ikke hadde jobb da, for jeg er overhoode ikke oppegående nå.. Var ute og kjørte litt i natt med russebilen sammen med noen venner, har ikke ord for hvor sykt morsomt jeg hadde det, lite søvn = mye latter og litt tårer. Når jeg er trøtt blir det ofte til at jeg ler veldig lett, haha, så jada joda. Er sånn jeg føler meg nå! Pluss litt kvalme som plutselig kom sigende, æsj altså..

Hadde egentlig planer om å dra opp til Tromsø i dag, men så fattigruss som jeg er må jeg nok stå over :( Det er utrolig kjipt, men får ta det en annen helg!

Outift liksom. + russebuksen
kommentarer: 2hva skjeeer

 • Skrevet 10.05.2012
 • Klokken 11:51

Herregud for en fantastisk uke, dere?? Tirsdag var jeg ferdig med tentamen 11, i går var jeg ferdig 12 og i dag var jeg også ferdig med tentamen klokken 11! Og i morgen er vi ferdig klokken 2, deilig ♥ ♥ Også er det ikke lenge igjen før vi har klassetur nå heller - og PITBULL(!!!) konserten, så jeg har mye å se frem til nå altså :) Er bare en uke igjen av russetiden nå, vet ikke om jeg kanskje synes den skulle vært litt lenger? Haha det er jo nesten galskap å si akkurat det - men har hatt det så utrolig morsomt som russ! Kunne godt hatt en uke til, eller en måned :)

Men nå er det lunsj og noe totalt uinteressant på TVen på menyen, hvorfor går det aldri noe bra på formiddagene? Suger.


kommentarer: 1partygrill

 • Skrevet 09.05.2012
 • Klokken 22:45

Nå har jeg kommet hjem fra grilling i folkeparken sammen med de fleste fra klassen og parallelklassene. (vet ikke om jeg kan kalle transport og logistikk det..? Jaja) Utrolig koselig! Og ikke så kaldt som jeg hadde tenkt at det kom til å bli, bortsett fra på tærne da, hvor jeg alltid blir kald.. Måtte la Sigurd få låne bamsegenseren min på slutten siden han var så kald, stakkars. Han så faktisk ut som en bamse!! Helt sykt.

Hadde det i alle fall suupert, fikk avtalt roadtrip og diverse russeaktiviteter. Sykt glad jeg får stipend snart! Haha. Har tenkt litt på det, og jeg synes det burde vært en lov som sier at i mai får andre og tredje klasse mer i stipend for å få råd til å overleve i russetiden, hvor smart hadde ikke det vært? Synes staten kan støtte russetiden og gi oss en liten slant ekstra, er jo bare for en måned liksom. Men nå skal jeg legge sammen noen klær og få varmen i meg, føler ikke tærne mine lenger.. :( Ha en god natt da, søtinger

Eirik her, på bildene under, har faktisk laget en blogg om meg haha.... stinegossip.blogg.no, kan vel bli spennende det?


kommentarer: 1gratis telefon

 • Skrevet 08.05.2012
 • Klokken 21:46

Har nettopp laget meg fruktfat, ååh så godt ♥ Var på butikken og handlet inn epler, jordbær, blåbær, druer og vanilje kesam siden jeg plutselig fikk lyst til å kose meg med det til Cæsar. Tror også jeg skal se en film før jeg legger meg, noen som har sett morning glory? Rachel McAdams spiller hovedrollen, så tipper den er bra :) Også i morgen da, har kjøretime 08.25 og gruer meg noe sinnsykt.. Første kjøretime, det er vel alltid litt skremmende? Har heldigvis en supersnill kjørelærer, så kommer nok til å gå bare bra!

Haha, på telekiosken i Harstad deler de faktisk ut gratis telefoner til alle som er russ, eneste man trenger å gjøre er å gi dem ett russekort! Er jo ikke en sykt fancy telefon da, typ gammel samsung med knapper liksom.. Men telefon er telefon! Tenker å gi den til min lillesøster på snart 7 år, favorittsøster her eller? :) Jeg er riktignok hennes eneste søster da, haha, så hun har ikke mange å velge mellom. Klarte selvfølgelig å glemme telefonen på jobb da(..) siden jeg er så vimsete, så får håpe den enda ligger der på torsdag!


kommentarer: 3good christian bitches

 • Skrevet 07.05.2012
 • Klokken 23:34

Nå er det ikke lenge før jeg tar kveld. Har tentamen i morgen i norsk, og kan vel ikke si at jeg gleder meg noe sinnsykt til det.. Blir kanskje ikke blogging før i morgen kveld siden jeg skal på jobb klokken 4, men satser på at jeg er ferdig tidlig med tentamen - da er det rett hjem for å blogge! Blir en litt stressende uke nå med to tentamener, kjøretime og (om jeg orker) en liten tur til mamma i helgen :) Hadde vært supert om det hadde passet seg, begynner å bli en stund siden jeg var der nå.. Savner mammaen min ♥

Har i alle fall nettopp sett GCB og skal se siste episode av Frustrerte Fruer når jeg går å legger meg. TV-serieavhengig? Oh yes. Begynte nesten å gråte da jeg fant ut at det er siste sesongen med sistnevnte, hva skal jeg se da? Haha, kan love dere at akkurat det er ett av de største problemene mine nå for tiden. Og folk som klager over hvor forferdelig livet deres er gjennom facebook og blogger da. Er vel riktignok ikke ett problem, bare ett utrolig stort irritasjonsmoment.


kommentarer: 1new week

 • Skrevet 07.05.2012
 • Klokken 13:14

Følelsen jeg får når jeg ser ut vinduet - fantastisk! Er så utrolig deilig å kunne se ut og (nesten) ikke se en eneste flekk med snø, nå er det ikke lenge til sommeren er her :) Men det er jo mandag også, så selvfølgelig har jeg fått litt i underkant av hva jeg trenger av søvn. Heldigvis blir jeg bare sykt morsom når jeg får for lite søvn, men uheldigvis går det over sånn i 1-2 tiden og da blir jeg bare grinete, haha. Skal uansett prøve å holde meg våken resten av dagen så jeg får noe ut av dagen! Som oftest blir det jo bare til at jeg drar hjem og legger meg, sover til klokken 7-8, ser på Cæsar og har noen timer med dødtid hvor jeg ikke gidder å gjøre noe, for så å legge meg klokken 1. Not this day!

Men nå skal jeg få på sur-maska og ha time, denne dagen har jeg virkelig ikke skolemotivasjon.


kommentarer: 0på besøk

 • Skrevet 04.05.2012
 • Klokken 21:02

Nå er jeg hos Mona sammen med Marte og Carina, får ikke blogget før senere i kveld men håper det går bra! Noe dere vil jeg skal blogge om? Filmer, hår, sminke?

Happyruuuss!

Ellers kan dere jo følge meg på instagram hvor jeg daglig legger ut bilder. Heter sstinemari der! Oppdatterer den mye oftere enn bloggen, hihi.


kommentarer: 0prøveeksamen

 • Skrevet 04.05.2012
 • Klokken 12:47

Hei dere! I dag er det fridag for meg, eller så fri som jeg kan få i alle fall. Sov til klokken 11 (noe som var fan-tast-isk godt) før jeg sto opp og startet på tverrfaglig prøveeksamen. Tror dere jeg har kommet noen vei? Den skal leveres senest klokken 14.00 og for å si det sånn; jeg er sjanseløs. Får vel bare gjøre litt av den og håpe på det beste! Det som hadde vært best var jo om hele klassen hadde streiket, slik som vi ville. Men vi alle har vel to-tre englebarn som alltid skal gjøre oppgavene. Fuck dere altså x( Hehe, neida.

Er jobbhelg på meg denne helgen, så i morgen er det opp klokken 10! Jeg h-a-t-e-r å stå opp så tidlig på lørdager, det er umenneskelig, om jeg får si det. Men det må til om jeg skal ha penger og mat på bordet, vet dere.


kommentarer: 2fredag den 13 eller

 • Skrevet 03.05.2012
 • Klokken 17:26

Startet dagen min med å forsove litt meg siden jeg hadde drømt at jeg begynte på skolen klokken 10, og dermed trodde jeg kunne sove til da.. Sto heldigvis opp kvart på 8 så jeg rakk skolen akkurat på håret! Fikk utdelt prøveeksamen i dag, noe som gjorde at hjernen min sa stopp og ga slipp på alt håp. Jeg klarer bare ikke å konsentrere meg om en prøveeksamen nå, at-det-er-mulig. Tidenes dårligste timing på den da, midt i russetiden! Kom hjem sånn i halv 11 tiden og gikk å la meg, noe som resulterte i at jeg forsov meg til kjøretimen.. Våket ett kvarter etter at jeg skulle vært på kjøreskolen og begynte å stresse som en gal, helt til kjørelæreren sa at han hadde tatt en annen elev i stedet for.

Kan denne dagen bli noe verre? Eller ups, skal vel ikke si sånt siden det som oftest blir verre da. Også har det snødd noe for-ferd-e-lig i dag også, betyr det at man må skifte over til vinterdekk igjen? Bare noe jeg tenkte på i sted, kan jo være skummelt om det kommer mer snø liksom. Skal kose meg med Hotel Cæsar og Gossip Girl nå ♥ Anbefaler alle dere som er fan av Cæsar å få dere TV2 Sumo, der kan dere se morgendagens episode før den kommer på TV, smart sant? Også har de Grays og Frustrerte Fruer lagt ut også, min sumo blir i alle fall flittig brukt!

Kollaaasj av min dag så langt. SE, SNØ!! :(

I går tilbrakte jeg en time på gulvet, må si det var ganske komfertabelt!kommentarer: 1mandagsfyll

 • Skrevet 30.04.2012
 • Klokken 22:06

Nå sitter jeg hos April sammen med noen jenter fra klassen, blir kosekveld i dag sammen med de før de som er 18 drar på byen x(x( suger så sykt å bare være 17. Jeg kødder ikke. Kom i alle fall rett fra jobb og hit, og før jobb var jeg en tur på en ungdomsskole for å gjøre noen våte, funket sykt bra! Også tok jeg meg en fridag fra skolen i dag, er ikke så utrolig kult det da, men følte det var nødvendig å streike litt når vi ikke fikk fri fra lærerne. Også er jeg jo russ da, det er vel god nok grunn til å droppe skolen? Nei, egentlig ikke. Er teit.

Her er i alle fall bildene fra fredag, haha tok sin tid! Men nå har jeg endelig fått kameraet mitt tilbake så jeg kan ta bilder igjen, føles sykt godt. Har savnet min baby ♥

Tidlig kveld for Espen as.Stemmer det.


kommentarer: 3fulle dager

 • Skrevet 30.04.2012
 • Klokken 14:56

Må vel kanskje beklage for helt elendig blogging de siste dagene, men å være russ betydde tydeligvis at det kom til å bli liten tid til både data og blogg. Kan prøve å få mobilblogget litt når jeg har dårlig tid, er vel bedre enn ingenting, right? Har i alle fall hatt noen morsomme dager så langt! Fredag hadde vi vorsj hos April før flesteparten dro på byen, ble tidlig kveld på meg da siden jeg var i ganske dårlig form så jeg dro hjem å la meg. Lørdag dro vi på roadtrip til Bjørnefjell, stoppet i Bjerkvik for burger og da vi var hjemme igjen kjørte jeg litt på kvelden sammen med Sigurd før jeg dro hjem og la meg tidlig (igjen..) haha. I gååår sov jeg lenge før jeg dro til Martine og videre på milano. Sykt innholdsrike dager! Også har jeg glemt kameraet mitt hos April, men får det heldigvis tilbake i kveld. Tok nemlig bilder på fredag som jeg egentlig skulle vise dere, haha, den gang ei. Får ha dem tilgode!

Nå skal jeg snart stikke på jobb, så vi snakkes senere :-* Eller kanskje ikke, skal nemlig ut rett etter jobb idag hihi.

kommentarer: 2russekuuul

 • Skrevet 27.04.2012
 • Klokken 17:01

Har nettopp kommet hjem fra byen, denne dagen har gått UTROLIG sakte! Vi var ferdig på skolen klokken 10, så er vel kanskje derfor jeg føler at det burde være kveld nå. Vi har vært å gjort ett par russekrav (hahaha ler meg ihjeeeel), besøkt barneskoler og delt ut russekort (er helt sykt hvor desp de er, følte nesten for å bare løpe) og vært på foredrag om trafikkulykker. Må så sykt le når jeg tenker på vekteren vi fulgte etter i 10 minutter, 13 blåruss på rekke og rad, kan tenke meg at det så noe rart ut. Så avsluttet vi dagen med milanomat og en tur på polet! Tror jeg må ta meg en powernap nå før jeg hiver meg på flaska, kroppen min sier stopp nå.Haha, Carina hadde orientering.


kommentarer: 3strykekveld

 • Skrevet 09.04.2012
 • Klokken 22:51

Nå er jeg hos April sammen med Martine og Kristine for å stryke på russebuksene! Vi er godt i gang og Kristine er nesten ferdig snart, woow. Jeg har bare tatt på to merker, men det er fordi jeg skal sy inn buksen før jeg stryker på resten. (også gidder jeg ikke, hehe...) Vi skulle jo egentlig være flere jenter fra klassen her i dag, men vi var visst de eneste som møtte opp. Tror uansett jeg skal dra hjem snart siden det er skole i morgen.. Har egentlig ikke gått helt opp for meg enda :( Kommer mildt sagt til å bli vanskelig å stå opp i morgen, ser for meg en halvtime med slumring før jeg får fingeren ut og står opp.

April har nettopp vært i sverige!! Syykt med godteri her altså.Mitt første merke, woho
kommentarer: 4russeklærne!! endelig

 • Skrevet 05.04.2012
 • Klokken 23:08

På tirsdag dro pappa for å hente russeklærne mine, ååh så glad jeg er for at de endelig er kommet! Nå er det ikke lenge igjen til russetiden :) Gleder meg noe syykt! Har ikke turt å prøve russebuksen enda i tilfelle den ikke skulle passe, haha.. Men må vel gjøre det, i morgen eller noe. Og den rosa teddygenseren min - ååååh så god!! Den klarer jeg i alle fall ikke å spare til i mai, må bare begynne å bruke den allerede nå :)

Skal dra til April om en ukes tid eller noe for å få strøket på buksen, det blir koselig! Har fått så syykt med strykemerker, er sikker på at det er nok til 3-4 bukser, minst.Haha, er sykt vanskelig med selvutløser og telefon.. Soph har alltid så utrolig mye på hjertet


kommentarer: 2