hits


video: vorsj før tromsøtreff

 • Skrevet 31.05.2013
 • Klokken 20:43

Nå har jeg nettopp kommet opp til Pia for å være sammen med henne i kveld, skal koose oss ♥ Godt å komme hjem fra jobb til hjemmelaget pizza som hun har laget! Men skal legge dra meg pcen nå, skulle egentlig bare poste denne filmen fra da vi var i Tromsø på Tromsøtreffet! Skulle lagt den ut for leenge siden, men siden pcen jeg bruker nå ikke støtter filformatet tok det litt tid før jeg endelig klarte å få det fikset. . . 


kommentarer: 1champagnefrokost

 • Skrevet 18.05.2013
 • Klokken 16:32


Da var det endelig helg for min del! Har vært på jobb siden klokken 10 og kom hjem for en time siden. I morgen og mandagen blir jeg nok bare å slappe av og lade batteriene til skolen starter igjen! Godt med langhelg en gang i blant. Også dere. . . Nå er det bare en måned til skoleslutt! Det klarer vi vel? Jeg gruer meg som bare det til å få vite karakterene mine, kommer ikke til å takle å stryke i noen fag. . . Får i alle fall noia når jeg hører alle som faktisk stryker i ett eller to fag. . .

Var å hentet kameraet mitt hos Mathea nå nettopp, så nå kan jeg endelig blogge med litt bilder til dere! Har bilder fra flere dager tilbake, så må dele det litt opp. . . Begynner med å vise dere litt bilder fra champagnefrokosten vi hadde hos Mathea i går! Var såå koselig, er utrolig trist å skilles fra den flotte russestyre-gjengen, alle er så fantastiske og vi har jobbet utrolig godt sammen!

Hahahah Tarjei!!!!! Og litt skjevt smil. . .? Godt å starte dagen med en shot her og der, for å overleve russetoget!

Carina og russepresident Tarjei

Mathea og Daniel


kommentarer: 5takk for meg hilsen sliten kriger

 • Skrevet 17.05.2013
 • Klokken 17:40

En meget sliten kriger takker for seg! Dagen har - til tross for alt for lite alkoholinntak - gått ganske bra. Været har vært upåklagelig, solen har stekt i hele dag! Russebuksen er kommet av for godt, men skal bli godt gjemt på loftet til en gang jeg vil ta den frem og mimre litt. Den blir hvertfall ikke kastet! Kan med hånden på hjertet si at jeg er ufattelig glad dagen er "over", enda den ikke er over riktig enda. Startet dagen klokken 10(!!) da Mathea ringte og vekte meg, fikk vel 4-5 timer med søvn i natt så kan ikke si at jeg var oppegående haha. Klokken 11 dro jeg opp på champagnefrokost hos henne med resten av russestyret, og klokken 1 dro vi alle ned til byen for å gjøre i stand til russetoget som var klokken 3. Fikk litt prestasjonsangst når vi kjørte oppover mot byen, haha, sykt med folk! Heldigvis hadde jeg litt alkohol innabords fra frokosten, så alt gikk vel på skinner. Må også gratulere Heggen som endelig vant beste russetog, en gang må vel bli den første? Hehe.

Nå venter jeg bare vente på å bli edru slik at jeg kan kjøre ut litt, er jo masse igjen av dagen! OG det er helg, woho! Jobb i morgen bare, så har vi jo fri på mandag også. Ååh, som jeg elsker dette. . . Glemte forresten å fortelle at jeg var så heldig å komme opp i nynorsk skriftlig eksamen! Kan dere tenke dere lykken? Matte hadde tatt knekken på meg. . .

Haha meg i morges da Carina hentet meg til frokosten. . .  


kommentarer: 1snart er det over

 • Skrevet 16.05.2013
 • Klokken 17:06

Åj, 16.mai allerede? Shit, russetiden har faktisk flydd avgårde, føles som i går at jeg tok på meg buksen første dagen. . . Men er litt deilig også da, tilbake til normale klær om ikke så alt for lenge! I dag er jo den store festdagen, alle drar ut 16.mai. Så i den anledning må selvfølgelig jeg også dra ut. Har vært på polet og sikret meg min andel, og nå skal jeg snart gå i dusjen. Tenkte å få meg en time eller to på øyet, men det kommer helt an på mine prioriteringer. . . Vet av erfaring at det aldri blir tid, haha. Vet ikke riktig hva planene er for kvelden, men blir nok å ende opp på byen i natt uansett! 

Ellers sitter jeg og styret og diskuterer russetoget i morgen, gleder meg noe sykt! Var jo med på toget i fjor og hadde det utrolig gøy (til tross for den eleeendige formen min, haha), så satser på et minst like bra tog i år! Men nå skal jeg få fart på sakene, tiden flyr. . .


kommentarer: 1chicago wild birds

 • Skrevet 15.05.2013
 • Klokken 21:44

Kom nettopp hjem, skulle egentlig ta litt bilder med noen av jentene ute men det ble ikke noe av det. . . Plutselig var vi alle gått hver vår vei! Haha, slik blir det som oftest. Nå er det tilbake til litt kveldskos før jeg må legge meg. Starter heldigvis klokken 9 i morgen da, så får en time ekstra på øyet! I morgen skal jeg og to andre jenter i klassen lede gymtimen vår, har planlagt noe så mainstream som styrketrening! Tipper resten av klassen jubler når de får vite det ;)

Men nok om meg og mitt kjedelige liv, hehe. Nåå skal jeg fyre i gang vannkokeren, må ta meg et par kopper te før leggetid! God natt ♥

kommentarer: 0all black everything

 • Skrevet 14.05.2013
 • Klokken 22:34

Endelig hjemme etter en laang dag. . . Dro rett ned på jobb etter skolen siden jeg ikke orket dra hjem først, blir alltid så utrolig trøtt av å sette meg ned i en time før jobb! Har også fått unnagjort styremøtet, hentet nellypakken min og fått kjøpt meg en ny bukse. Er jo ikke så lenge til russebuksen skal av, og jeg kom på i dag at jeg faktisk har utrolig lite bukser. . . Dr. Denim sine bukser sverger jeg til, så ble en svart i modellen plenty med meg hjem i dag!

Nå skal jeg, wait for it. . . Spille the sims! Var å kjøpte tre tilleggspakker i går sammen med Martine, haha. Vi satt i tre timer i går og spilte, jeg blir så avhengig når jeg først begynner at dere aner det ikke. . . Skal også lage meg noe godt til kveldsmat, fikk meg en halvtime på flex før møtet, så nå må det fylles på! ågud, jeg har ikke spist siden klokken 3. . . Haha upsi


kommentarer: 2lengste dagen i uken

 • Skrevet 14.05.2013
 • Klokken 14:26

Tirsdager er den desidert lengste skoledagen i uken. . . Helvetesdagen som jeg liker å kalle den, og dere kan tro at den lever utrolig godt opp til navnet hver eneste uke :-) Etter skolen skal jeg kjappe meg til byen for å møte bestemor og hente en nellypakke på posten. Gleder meg såå til å se kjolen jeg har bestilt, den skal bli brukt i bryllupet til tante, så håper den passer perfekt! Klokken 4 skal jeg på jobb, så må dra en liten stund før sånn at jeg får i meg noe mat før jeg må ut i butikken. I kveld er det styremøte med russestyret i en drøy time tenker jeg, før jeg ENDELIG kan dra hjem for å slappe av!

Har forresten fått en kjempesøt jente til å lage meg design, ENDELIG!! Oh my god jeg er så lei det jeg har. . . Har snart hatt det i ett år, og jeg trenger vel ikke poengtere hvor galt det er å ha et design så lenge? Gleder meg hvertfall til å se resultatet! Om det blir så bra som jeg tror det kommer til å bli, så må hun nok bli min faste designmaker! Hihi.

Martine ♥ Tromsø.


kommentarer: 0starstruck

 • Skrevet 14.05.2013
 • Klokken 11:16

Så var det tilbake på skolebenken, jeg er enda dødssliten men klarer meg. Ikke så veldig lenge til helg nå - men får ikke slappet av ordentlig før neste helg uansett. Torsdag er 16.mai - noe som betyr at jeg skal ut. Fredag er 17.mai - frokost med russestyret tiiidlig, få med meg barnetoget og glede barn med russekort, så er det jo resten av 17.maifeiringen som dere alle kjenner til. Lørdag har jeg jobb og søndag skal jeg prøøøøve å slappe av! Herregud, russetiden har gått fort. . . Men nå gleder jeg meg til å få av russebuksen! Den er så utrolig stygg, skitten og ekkel etter å ha blitt brukt i nesten tre uker i strekk. . . Men så kommer det jo en annen krise etter dette da - motekrisen. Hvilke klær matcher egentlig???? Haha. . . 

Har jo egentlig ikke fortalt så mye om Tromsø, men kort fortalt hadde jeg det veldig morsomt! Fikk smakt sushi for første gang og slo meg vrang fordi Therese nektet meg å gå på yoghurtheaven :'( Neida, overlevde det. Får ta det på neste Tromsøbesøk! Håper ikke det blir så veldig lenge til neste gang, går alt for lang tid mellom hver gang jeg får møte Tuva og Therese. . . Men her er hvertfall noen bilder fra instagrammen min fra helgen!

På tur til Tromsø - Dum, dummere og dummest kjørt seg vill i Tromsø, haha.

Vi fikk komme backstage på lørdag og møte Carina Dahl! Starstruck, haha.

Carina Dahl, meg, Mathea og Martine.


kommentarer: 0solbriller pååååå

 • Skrevet 13.05.2013
 • Klokken 15:26

Hjem til grått og trasig vær. . . Vi har vært såå heldige hele helgen i Tromsø, men burde jo egentlig skjønt at det ikke kom til å vare! Fikk tatt igjen litt tapt søvn i dag siden jeg våknet opp helt elendig, er det noe med meg og min flaks eller? Skal snart dra ned på jobb en tur for å ordne noen greier, så skal jeg ut til bestemor en tur! Har plutselig fullt tidsskjema når jeg har vært borte lenge. . . Men nå må jeg spise noe før jeg drar ut, har myye å få gjort!

Filmet forresten en film i Tromsø av alle jentene på vorsjet, skal få lagt den ut asap! Vet bare ikke hvordan jeg skal få den på pcen, filen har tydeligvis blitt ødelagt. . . At det er mulig. . .kommentarer: 0hjem, kjære hjem

 • Skrevet 12.05.2013
 • Klokken 21:07

Endelig hjemme!! Ubeskrivelig følelse å nærme seg Harstad med stormskritt, borte er bra - men hjemme er desidert best! Måtte kjøre noen runder gjennom byen med jentene for å nyte det herlige synet, haha. Bloggingen min i Tromsø ble egentlig som forventet, skjønte at det kom til å bli liten tid til pc og blogg. . . Vi var sjelden hjemme og var ute både fredag og i går. Men har hatt det helt fantastisk, kunne ikke bedt om bedre helg! Så idag er jeg greit sliten. . . Blir avslapping hjemme nå til jeg skal legge meg tenker jeg, også skal jeg ta meg et bad. Haha og apropos bad - da jeg kom hjem fra byen og til hotellet vekte jeg Sophie og fikk henne med på litt nattbading klokken fem i morges! Utrolig hva man finner på. . . Var koselig da, mye bobler og skum!

Har ikke tatt noen bilder i dag og ikke i går heller, så her er noen bilder fra torsdagen som jeg ikke fikk postet.

Haha stemningsbilde på tur til Tromsø på torsdag!


kommentarer: 2gårdagen i bilder

 • Skrevet 11.05.2013
 • Klokken 20:45

I dag ble jeg vekt av Bettina og Tuva klokken _10_ i morges. . . Er ikke akkurat drømmesituasjonen for meg som er så sinnsykt glad i å sove, meen etter å ha ligget i sengen i en time til så ble jeg plutselig villig til å stå opp. Vi dro en tur til byen for å spise og  gjøre noen ærender, før vi kunne dra hjem for å sove litt til! Jeg sto opp for to timer siden og skal snart kjøre for å hente Martine og Mathea. Blir vorsj her i kveld også, noe som sikkert like morsomt som i går! Tromsøtreffet var utrolig bra og jeg skal ikke klage på formen heller. Fikk nattmat på burgerking som jeg, Charlotte og Mariell spiste på hotellrommet deres, før jeg måtte ned til byen igjen og klarte å gå meg vill på hotellet, haha. . .

Men nå må jeg pakke sammen og gå ut i bilen, skal få prøve finebilen til Therese! Haha kan bli en prøvelse i denne trafikken. . . Er overhodet ikke vandt med alle disse kjørefeltene og trafikklysene, og alle plassene jeg har vikeplikt. . . Men klarer nok å forstå det til slutt! Haha.

Bilder fra i går, flotte jentene!

kommentarer: 3god morgen

 • Skrevet 10.05.2013
 • Klokken 13:34

God morgen! Nå er det frokosttid i huset, vi sto opp for noen timer siden og har alle vært i dusjen og ordnet oss. Skal ta en tur til byen etterpå og kjike litt i butikkene, fikk endelig stipend i dag!! Er verdens lykkeligste akkurat nå, endelig er jeg ikke fattig lengre! Skal se om jeg finner meg noe fint i dag, bare for å unne meg selv noe fint siden jeg fortjener det. (neida jeg skal spare) Skal også se om jeg får prøvd ut sushi for første gang, har hørt så sykt mye delt om det, men tror jeg liker det! Bettina mener hvertfall at det skal være dritstygt, haha. Kommer uansett ikke til å innrømme det om det er stygt. . . 

Men nå har Therese gjort ferdig frokost, så må logge av nå. Skal prøve å få tatt bilder senere, men mest sannsynlig ikke. I kveld er det som sagt tromsøtreff på et utested her, gleder meg! Må få kjøpt meg vin i byen i dag, så håper bare jeg husker på det. . . 

kommentarer: 0tromsøbabyyy

 • Skrevet 10.05.2013
 • Klokken 00:06

Heihei! Fikk ikke tid til å blogge tidligere i dag, var ute i går og våknet opp mildt sagt omdugget i morges. . . Måtte bare hoppe opp, helle i meg to liter med vann og pakke baggen! Klokken 2 satte vi kursen mot Tromsø og var fremme i 6-7 tiden, så nå har jeg satt meg godt tilrette i leiligheten til Tuva og Therese! Skal bo her til lørdag, Sophie kommet til Tromsø da så vi skal bo på hotell sammen. Ser frem til en suuper helg med masse flotte folk! Er nemlig tromsøtreff i morgen og afterparty på lørdag for russ i hele nord, så blir nok godt med inntak i løpet av helgen. . . Får håpe jeg overlever, haha. Men nå skal vi se film sammen med noen venninner av dem, den har allerede begynt så må bare legge fra meg pcen. Vi får blogges i morgen! Muss og klem og god natt

Nattbukse pååå

Nattahistorier
kommentarer: 2kosekroken

 • Skrevet 07.05.2013
 • Klokken 20:56

Russebukse av - joggebukse på, det er såå deilig! Hele dagen min har egentlig gått ganske fort, så har ikke vært utenfor husets fire vegger en eneste gang. Var ikke hjemme før halv 4 og halv 5 gikk jeg å la meg, sto opp for to timer siden. . . Bestemte meg egentlig for ikke å sove, men hodet har plaget meg siden i går så jeg bestemte meg for å se om det hjalp med søvn. Gjorde det det? Nei. Men var uansett godt å få sovet litt! Har nok fått under gjennomsnittet med søvn den siste uken, men jeg klarer bare ikke å legge meg tidlig??

Skal uansett prøve å få gjort noe smart ut av kvelden. Tenkte å ta meg en tur på flex! Har ikke fått trent på. . . Tre uker? Åj. . . Kan heller ikke skylde bare på russetiden, men fikk beinhinnebetennelse for noen uker siden så da var ikke trening helt optimalt. Ordentlig nedtur for meg som er så glad i mølla. . .

Kosekroken min!
kommentarer: 1one of those days

 • Skrevet 06.05.2013
 • Klokken 21:56

Dere vet de dagene hvor alt bare blir galt og du overhoodet ikke føler deg tipp topp? Vel, en sånn dag hadde jeg i dag. Jeg presterte faktisk å _sovne av_ på skolen i dag, haha. I tillegg har hodet mitt drept meg enda jeg har inntatt maksimal dose paracet. . . Er vel bare one of those days og satser på at det er over til i morgen! Har ikke tid til å bli syk nå, er jo ikke så veldig lenge til Tromsøtur!

Fikk også tilbakemelding fra verkstedet i dag, var heeldigvis ikke noen gåen katalysator! Men regningen kommer uansett til å bli på 3000. . . Oh lord, det store spørsmålet nå er bare hvordan jeg skal klare å hoste opp pengene, haha. Men det ordner seg vel heldigvis når jeg får stipendet! Da blir det også ny seng, wohoo! Har jo bare ikke snakket om den siden i januar, haha. . .


kommentarer: 0mest romantiske stedet

 • Skrevet 05.05.2013
 • Klokken 22:43

Etter en lang dag på farten har jeg endelig fått satt meg ned med favoritten. . . Harry Potter! Blir visst aldri lei (eller voksen, hehe). Har spist kveldsmat og er egentlig ganske klar for sengen. Har jobb i morgen etter skolen så tenker det må bli tidlig kveld på meg! Såklart er jo dette noe jeg planlegger hver dag, så ligger vel an til at det blir senkveld uansett. Skal lage meg en kopp te nå og følge med på dramaet på Hogwards ♥ Bare jeg som er totally in love med HP fimene?

Ellers har jeg gått gjennom bildene fra Nupen, og haha var jo baare bilder av meg og Sophie! Jaja. . . Også bilde av litt av den nydelige utsikten som er der. Når det er solnedgang er det helt fantastisk fint å være der! Skjønner hvorfor det ble kåret til Norges mest romantiske sted, nyydelig der. . .kommentarer: 3those moments

 • Skrevet 05.05.2013
 • Klokken 17:38

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Nupen, var veldig koselig! Meeen litt kaldt etterhvert. . . Fikk hvertfall grillet pølser og vært sosial, så da gjorde det ingenting at det ble litt kjølig! Tok bilder men skal poste dem litt senere, orker ikke gå gjennom dem nå siden jeg snart blir hentet av Charlotte uansett. Føler klokken er sånn typ 9 allerede??? Har vært våken siden i 10-11 tiden så er vel kanskje derfor. . . Godt å få mye ut av dagen da! I morgen er det tilbake på skolebenken. . . Woho. . .

Ååh, tok noen skikkelig koselige bilder med lillebror tidligere! Jeg føler meg så utrolig heldig som har fire fantastiske småsøsken, to her i Harstad og to i Lofoten. Her i byen er jeg "dadda" og i Lofoten er jeg "søssa", og selv om de kan være verdens mest irriterende til tider så har vi for det meste bare fine stunder sammen ♥ Viktig å ha et godt forhold til søskene sine! Jeg håper, og tror, at de er like glade i meg som jeg er i dem! Det minner meg på at jeg må ringe min yngste lillesøster snart, hun har nettopp fått seg mobil så er jo stas å prate i den, hihi. 

kommentarer: 2herregud for en herlig dag

 • Skrevet 05.05.2013
 • Klokken 14:15

I dag våknet jeg til sol og skyfri himmel, hvor herlig er ikke det?? Nå er virkelig sommeren på vei og det er ingenting som er bedre enn det! Bare å krysse fingrene for at været holder seg og at det ikke begynner å snø. . . Må hvertfall nyte været mens jeg kan, er sjelden vi er så heldige som vi er i dag! I går dro jeg ikke ut, noe jeg er veldig glad for i dag. Formen er på topp og jeg kan nyte søndagen til en forandring! Blir nok lenge til neste kosesøndag, neste helg er det jo tromsøtreff og da blir det nok lite med avslapping. . .

Nå skal jeg pakke sammen sakene mine og dra til Nupen med jentene for å grille, når det er fint vær blir det grilling! Fikk også tatt noen bilder tidligere, fikk hjelp av lillebror som muligens har potensiale til å bli profesjonell bloggfotograf, haha. Alt blir så mye bedre når været er bra. Bilder, humøret og alt er perfekt! Håper dere også nyter denne fiiine søndagen :)


kommentarer: 4she so flyyyyy

 • Skrevet 02.05.2013
 • Klokken 21:04

Så gikk ikke verden under uten bil da. Har fått låne pappa sin bil siden han så å si ikke bruker den selv, noe som er veldig greit! Men blir vel noe annet i helgen når småsøskene mine kommer, aaner ikke hva jeg skal gjøre uten bil. . . Finner vel alltids en måte å overleve på! Haha. I dag har jeg bare gått rundt meg selv, er helt sykt hvor dårlig hukommelse jeg har? Kan snu meg for å gjøre noe, og når jeg har snudd meg har jeg allerede glemt det. Men har i alle fall ikke glemt å rydde rommet mitt! Så nå er det to søppelposer renere og litt ommøblert. Ikke verst bare det! Skal snart fortsette med ryddingen, måtte bare ha et lite avbrekk. . . Frustrerte fruer står konstant på på skjermen hvertfall, så jeg har alltid selskap!

Bilder fra i går! Var hos Charlotte så kom Sophie og var sammen med oss, før vi dro å hentet Mariell og dro for å kjøpe mat. Sophie er (som vanlig) verdens tregeste til å sende bilder, så tok de hun hadde lagt på bloggen. Håper hun får sendt resten senere i kveld! Hater å vente. . . Haha det første bildet er så sykt morsomt, katten bare henger der og jeg vet egentlig ikke hva Sophie prøvde på. . . Fly?
kommentarer: 1. . . alt på en gang

 • Skrevet 02.05.2013
 • Klokken 11:52

. . . Som om det ikke var nok at pcen min skulle streike denne uken, så måtte bare bilen min bestemme seg for å bli syk også. Mulig katalysatoren er ødelagt, noe som selvfølgelig er en gladnyhet for en fattig student som meg! Regningen blir å komme på rundt 5000 - 10 000 og når jeg ikke har noe på sparekonto er jo dette noe jeg jubler av. Går det an å være så utrolig uheldig som jeg har vært den siste tiden? Også alt på en gang. . . Jeg vil bare gråte! Heldigvis har jeg verdens beste kompis, Christer, som er mekaniker og har hjulpet meg å få time på verksted OG fikk bilen min hjem i går! Ikke bare-bare å være jente når bilen min plutselig sier takk for seg og jeg er langt hjemmefra. . .

Akkurat nå er det ingenting jeg vil mer enn å se på ny bil! Haha tanken slo meg allerede for noen uker siden, men det var bare fordi jeg begynner å bli lei. . . Vil ha noe nytt! Kanskje en golf 5? Me want!

Bilder fra de siste dagene!


kommentarer: 0rød og blå

 • Skrevet 01.05.2013
 • Klokken 17:29

Tornerose sto i dag opp klokken halv 4. Hvor ble det av vekkeklokken som skulle få meg opp klokken 1?? Jaja. . . Har hvertfall fått i meg frokost og skal snart ordne meg for å dra ut. I fjor eelsket jeg å gå i russebuksen og slippe å tenke på hva jeg skal ha på meg, men i år er det faktisk bare ett strev. . . Den har gått så utrolig mye ut at den føles ut som buksen jeg hadde i fjor. . . I XL!! Kan jo heller ikke vaske den for å få den til å krympe igjen, haha. Men jaja, den holder seg nå hvertfall oppe.

Var noen som lurte på hvorfor jeg var russ i fjor også, og det var fordi jeg gikk yrkesrettet og var egentlig ferdig etter to år. Men så valgte jeg å ta et tredje år med påbygging, så da ble jeg russ i år også! Er ikke verre enn det og er flere som gjør det samme. Føler meg uansett mer ekte russ når jeg er rød, alt blir mer morsomt! I fjor var jeg nemlig blå, men gjorde ikke noe siden alle vennene mine også var blå.

Men nå skal jeg kjøre bort til Charlotte så må få fart på meg. Ha en fiiin dag ♥

kommentarer: 0typisk min flaks

 • Skrevet 30.04.2013
 • Klokken 22:40

Heii, er akkurat på tur ut døren! Kom nettopp hjem, men drar like fort ut. . . Slik det er å være russ! Har hatt noen fantastisk morsomme dager til nå, og gleder meg til de neste 17 dagene. I går gjorde vi en del russekrav, jeg og 9 andre fra Heggen og Stangnes. Vi danset i en rundkjøring, krøp inn på rema på alle fire til hundematen og fulgte etter en tilfeldig person i 5 minutter, dere aaner ikke hvor morsomt det var! Må sikkert ha sett forferdelig teit ut, men forhåpentligvis synes folk bare det vare moro, haha.

Og dere da, er det ikke typisk min flaks. . . For noen dager siden begynte pcen min å tulle med at den ikke ville koble seg til nettet, så pappa tok den på kontoret sitt for å se om det var noe galt med nettverkskortet i den. Og tror dere ikke den er totalskadet nå? Jo. Feilmeldinger, blå skjerm og alt som hører med. DET er jo bare typisk. . . Har utrolig mye viktig på den så nå kan jeg ikke annet enn å håpe på det beste og at det lar seg ordne! Jeg bruker pcene til småsøskene mine nå, men jeg er et vanemenneske og HATER å bruke nye ting. . . Spesielt når det kommer til pcer, jeg klarer det bare ikke. Jeg kan vanligvis bruke flere timer på pcen daglig, men sånn som det er nå bruker jeg så kort tid som mulig og sjekker bare det nødvendige. Er også derfor det har blitt litt dårlig med blogging, men håper pappa klarer å ordne min pc så fort som mulig, da er det right back on track!

Men nå må jeg løpe ut døra, Martine henter meg så vi blogges om ikke så alt for lenge ♥

kommentarer: 0første russedag

 • Skrevet 26.04.2013
 • Klokken 22:22

Nå er jeg på tur ut døra, skal dra opp til Mathea for å drikke med jentene i kveld! Første dag av russetiden må jo feires, så kan jeg heller ta det med ro resten av måneden. Har hvertfall funnet frem vinflasken, blir ikke store mengden som skal inntas i dag da, må drikke litt med måte! Skal i generalhagen i morgen klokken 10 for å få med meg russedåpen til Sophie, så skal jeg selv døpes klokken 12.

Ble ikke så veldig bra bilder av buksen, men dere ser nå litt hvertfall! Gjorde alt i går, og ble ganske fornøyd! Men nå må jeg dra, er allerede to timer for sen. . .
kommentarer: 6russebukse påå

 • Skrevet 26.04.2013
 • Klokken 17:45

Da var jeg endelig kommet hjem, dagen har så vidt begynt å det føles som om det er kveld og natt allerede! En utrolig herlig følelse når det enda er leenge igjen av dagen :) Har vært sammen med Sophie siden klokken 2, bare vært en tur i byen og kjørt en laang tur opp til tv-tårnet og litt rundt omkring. Er alltid såå koselig å være sammen med henne, nesten ikke et eneste stille sekund! Kom oss dog ikke opp til tv-tårnet, var rene nordpolen der oppe så var like før vi kjørte utfor. . .

Ellers var det jo på med russebuksen i dag, utrolig morsomt! Har enda ikke møtt på noen barn, så har ikke vært såå morsomt til nå. . . Men endrer seg vel i løpet av kvelden! Er russeslipp for Heggen i dag, som er en av de videregående skolene i Harstad, så er nok veeldig mange som skal ut. I morgen er det russeslipp for Stangnes, som er min skole! Mulig jeg må ta meg en to-dagers. . . Har i alle fall kjøpt meg nok vin til det! Får se i kveld hvilket humør jeg er i :)

kommentarer: 1pinktober

 • Skrevet 12.10.2012
 • Klokken 17:30

I dag har vi rosadag på skolen for alle som er russ, dette for å støtte brystkreftsaken. Utrolig bra å se så mange som bryr seg og har kledd seg i rosa i dag, eller rett og slett bare tatt på seg en sløyfe! Oktober er jo brystkreftmåneden, så vi kommer nok til å kjøre innsamling ut måneden, det går jo til en god sak så håper jo så mange som mulig på skolen tar seg bryet med å gi fra seg omså bare småpengene sine. For det er veldig viktig å bry seg om slike saker, for brystkreft kan ramme både meg - og akkurat deg.

Brystkreft rammer faktisk hver 12 kvinne, rundt om 2850 kvinner i Norge blir diagnosert med brystkreft hver år. Og siden jeg er jente selv blir jeg jo enda mer engasjert i slike ting. For alt jeg vet kan jeg få brystkreft om 10 år, og da har har de forhåpentligvis videreutviklet kuren mot kreft og kommet langt i forskningen. Så derfor er det viktig å tenke på at penger du donerer til for eksempel denne saken, er godepenger! Det er viktige penger, og det gjør virkelig en forskjell.

Om dere vil lære mer om brystkreft kan dere trykke på banneren jeg har til høyre her. Der kan dere også lage deres egen banner som dere kan laste opp på deres blogg, det anbefaler jeg alle å gjøre! Er veldig viktig å få ut budskapet og gjøre folk oppmerksomme, i tillegg er det helt gratis og tar deg bare 1 minutt. Er ikke all verden med arbeid, , så dette har alle tid til å gjøre.

Russepresidenten vår!


kommentarer: 1bilder fra kickoff

 • Skrevet 10.10.2012
 • Klokken 12:28

Har endelig fått bildene som ble tatt på kickoff, så da deler jeg dem med dere! Ble veldig mange bra bilder, men var rundt 150 bilder så har bare valg ut de beste. Utrolig gøy å ha en fotograf med på festene våre slik at vi slipper å tenke på å ta bilder selv - også blir jo bildene så mye bedre!

Alle bildene er tatt av Isabell Hansen, utrolig flink er hun :) Hva synes dere?


kommentarer: 2