hits


tips som vil forandre livet ditt

 • Skrevet 06.04.2014
 • Klokken 14:41

Eller i alle fall klesskapet ditt og hvordan du organiserer det, haha. Jeg fant mange sinnsykt bra tips på en nettsider som jeg bare må dele med dere! Og de fleste tipsene krever ikke så alt for mye, bare ting du allerede har hjemme! At jeg ikke har kommet over disse tipsene tidligere, det kunne virkelig forenklet livet mitt, haha. Hardt når man har en stor garderobe! Noe pappa tydeligvis har skjønt at jeg har siden han sendte meg linken til siden hvor alt dette lå, hehe. . . Hvilke tips tror du du får mest bruk for?

Ha forskjellige farger på hengerne etter hvilken årstid plaggene passer til - så vet du hva du kan henge bort når vinteren kommer!

Lei av å ikke finne matchende putetrekk og sengesett? Legg sengesettet inni et av putetrekkene! Det er såå mye mer ryddig ut også.

Lag hjemmelagede sko-hengere, så slipper du å ha skoene liggende på gulvet.

Dette må være noe av det smarteste jeg har sett på lenge - bruk aluminiums-ringen fra brusboksen til å feste to kleshengere sammen, så sparer du plass!

Hekt sammen hengere for bukser og skjørt, så har du plass til flere i lengden i stedet for bredden!

Sorter undertøy i kurver som har romdelere, supersmart! Hos meg ligger alt bare slengt i en kurv. . . Dette blir neste innkjøp!

Dette problemet har jeg lenge ventet på en løsning på! Bruk strikk på kleshengeren for å slippe at kjoler og topper sklir av.

Heng skjerf på kleshengere, så slipper du å stappe dem i skuffer og skap!

Bruk stiger for å henge de fineste plaggene og skoene dine på, så pynter de også rommet litt opp!

Har du noen klær som KUN passer for en årstid? Vakuumpakk dem så tar de mindre plass når du pakker dem bort!

Har du liten plass på rommet ditt? Få kasser med hjul så kan du oppbevare ting under sengen, sofaen eller bord!

Så til der aller smarteste tipset! Jeg tror jeg må starte med dette. . .

Bildene og tipsene har jeg hentet her. Der finner du også flere tips!

Hva synes du om innlegget? Lik og del det gjerne om du ønsker flere slike innlegg :)


kommentarer: 3checklist for nyttårsaften!

 • Skrevet 17.12.2013
 • Klokken 14:18

Reklamelenker nelly

Har du alt klart for nyttårsaften? Om ikke så tenkte jeg å skrive ned de tingene jeg mener er mest nødvendig til nyttårsaften. Jeg skal i alle fall ha alt klart den 31, ikke en eneste ting skal jeg være nødt til å kjøpe! I fjor og året før der ble det et evig stress, noe jeg faktisk ikke orker i år. Så jeg har en del klart allerede, og resten skal jeg ordne i løpet av uken! Om dere bestiller denne uken fra nelly har dere nok fått alt før nyttårsaften. Og om dere skal ha det før jul må dere bestille innen 19.12 før kl.16.00. Så vet dere det!

Tips til nyttårskjole finner du HER.

Vipper og vippelim
Det er viktig med fine vipper! Vipper får du kjøpt både på nett og i butikk, HER og HER er favorittvippene mine på nelly! Fin til både hverdags og fest. HER er også et utvalg av vipper. Vippelimet jeg bruker er fra ardell, og jeg har brukt det i alle år. Limet som følger med vippene er alt for dårlig, så her anbefaler jeg å kjøpe DUO vippelim! Kan kjøpes HER. Jeg har allerede vipper liggende klart til nyttårsaften!


Strømpebukse
Haha for to år siden glemte jeg nesten å kjøpe strømpebukse til nyttårsaften. . . Fikk heldigvis tak i det på håret! For strømpebukse klarer man seg virkelig ikke uten, jeg er hvertfall avhengig av det. Jeg skal handle det inn snart, sånn at jeg er helt sikker på at jeg har det liggende klart til nyttårsaften. Vil ikke glemme det av og stresse i siste liten. . .

Pudder
Dette pudderet gjør underverker, du blir matt i fjeset og slipper å tenke om du ser svett ut! Jeg sliter egentlig ikke med sistnevnte, men det er uansett greit å få en litt matt look i fjeset. Dette er altså ikke et rent pudder du skal ha i hele fjeset først, men et pudder du avslutter lett med! Kan kjøpes HER


Negler
Det er ikke pent å ha negler som er nedbitt eller har halv-lakket negler. Jeg kommer nok til å ta på meg falsknegler som jeg kommer til å lakke på nyttårsaften! Og i julen skal jeg gjøre mitt beste for å ha fine negler i hele juletiden. . . Disse to fra oriflame har blitt mine favoritter i det siste, den til venstre har jeg på meg nå! Den er såå fin og tørker utrolig kjapt. Greit for meg som ikke har tålmodighet, haha. . .

Eller så kan du gå for denne nydelige looken! Tror jeg blir nødt å bestille den svarte, har alltid hatt lyst til å lage sånne negler, men aldri orket å begynne med svamp og sånt, haha. . . Dette så jo enkelt ut! Og om det blir like fint som på bildene, så er det verdt hver en krone.

Svart HER // Gull HER // Blå HER // Rosa HER

BH
De to første vises ikke på ryggen, altså at de holdes kun på siden, og virker sinnsykt bra! Tror jeg må kjøpe meg en sånn, og krysse fingrene for at den kommer før jul. . . Jeg har den siste, og den er også supergod! Men den vises på ryggen, og er derfor best for kjoler som kun er stroppløs men har rygg. Har brukt den et par ganger og den holder seg oppe en hel kveld! Den koster 549kr men er verdt hver en krone om du trenger en god BH som holder seg på plass.

HER // HER // HER // HER

Sko
Sko er minst like viktig som kjole! Jeg har nyttårssko klar allerede, i likehet med det meste hehe. . . Men om du ikke er like heldig så har jeg plukket ut mine glitrende favoritter fra nelly! De har så sinnsykt med utvalg nå, glad jeg slipper å velge mellom alle disse godsakene. . .

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

#tips #nelly #shoes #sko #kjole #negler #vipper #sminke #makeup


kommentarer: 3hvordan jeg trener

 • Skrevet 12.12.2013
 • Klokken 13:26

Det var en del som lurte på treningsprogrammet mitt, så tenkte å fortelle litt i et eget innlegg. Jeg har ikke noe oppsatt treningsprogram, jeg trener rett og slett det jeg har lyst til å trene! Det er kanskje litt dumt, så jeg tenker å få laget et treningsprogram neste gang jeg er på flex mens det er ansatte der!

Det jeg bruker å gjøre når jeg er på flex er å begynne med 30-45 minutter på 3D mølla. Enten løper jeg etter minutter, eller kilometermål. For eksempel kan jeg bestemme meg for å ha lagt 6km bak meg, og da er jeg ferdig når jeg har nådd målet. Eller så kan jeg bestemme meg for å være på mølla i 45 minutter, da bruker jeg som oftest også å sette meg mål etter km. Etter det trener jeg litt på apparater, og jeg aner ikke hva de forskjellige heter. . . Men det går mye på mage og noen ganger rumpe, må bli flinkere til å trene armer og bein også!

Vet ikke hvor mye hjelp dette var, men nå vet dere hvertfall ♥ Når det kommer til matvaner. . . Jeg spiser en del egg, brødskiver, frokostblanding og middag som pappa lager. Han bruker å lage pytt i panne med noe kjøtt og masse grønnsaker! Kan sikkert prøve å loggføre måltidene mine meen det blir ikke riktig enda. . . I går spiste jeg hvertfall en kakemann og et rundstykke med servelat, ost og majones til frokost på jobb (kl 17) og etter det har jeg egentlig glemt å spise når jeg tenker meg om. . . Laget brownies cookies til kveldsmat da i 12-tiden, hihi. Godt etter en treningsøkt!


Om du vil kjøpe deg selv litt nytt treningstøy i julegave, så har jeg fikset dere rabattkode hos sportamore.no hvor dere får 10% på ordinærprisvarer ♥ Skriv inn stineemarik i kassen! Koden varer ut desember. Ingenting hjelper mer på treningslysten enn nytt treningstøy! Jeg skal hvertfall unne meg litt nytt når jeg får lønning.


kommentarer: 6julegavetips til kjæresten

 • Skrevet 06.12.2013
 • Klokken 13:40

Var flere som ville ha julegavetips til kjæresten, så her kommer det! Kanskje litt for sent, men kjenner jeg folk rett er det vel mange som ikke har kjøpt gave enda, hehe. . . Jeg har valgt ut fra nelly, og det var faktisk ganske vanskelig! Jeg har jo aldri hatt kjæreste, ergo aldri hatt en gutt å kjøpe gave til. . . Men dette er hvertfall det jeg kunne sett for meg å kjøpe til en eventuell kjæreste!

Andre julegavetips kan være goodiebag med forskjellige småting og gavekort på forskjellige ting (1 stk massasje, middag osv) eller butikker. Eller så kan du jo tenke på hva kjæresten din liker å gjøre, om han liker å trene er jo treningsutstyr midt i blinken! Om han er glad i musikk og/eller miksing vil jo miksebord, headset, høyttalere og sånt være perfekt for han. . . Og sånn fortsetter egentlig lista. Spill til Pc, X-Box, PS? Det er så utrolig mye du kan kjøpe!

Nelly har også laget julegavetips, HER kan du se deres tips til kjæresten!

HER // HER // HER // HER

 

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

 HER // HER

HER // HER // HER // HER // HER // HER

#julegavetips #tips #kjæreste #nelly

Lik gjerne innlegget om du vil ha flere julegavetips :-D


kommentarer: 0julegavetips til mamma

 • Skrevet 02.12.2013
 • Klokken 17:53

Jeg er vel ikke den eneste som er godt i gang med julegaver allerede? I fjor utsatte jeg _alle_ julegavene til i desember, noe som resulterte i at jeg ikke var ferdig med de siste før lillejulaften, da stresset jeg noe sinnsykt. Derfor har jeg lært til i år og har kjøpt inn en del allerede! I juletiden skal jeg slappe fullstendig av uten å tenke på at jeg har 2-3 julegaver igjen å kjøpe. Så fremover kommer jeg til å tipse om gaver til mamma, pappa, søsken, venninner og kjæresten. Starter med mamma! Hvem vil du ha julegavetips til neste gang? Var litt sent ute allerede egentlig, siden jeg hadde håpet å få postet alle tipsinnleggene i november. . . Men pytt pytt!

Det er så mye man kan kjøpe til mammaen sin. Hudpleieprodukter, hårprodukter, interiør, egentlig det meste. Her er hvertfall noe av det jeg kunne kjøpt til min mamma! Jeg har riktignok ikke kjøpt noe av dette til henne - men har allerede julegaven klar. Skulle gjerne skrevet hva jeg har kjøpt, men jeg vet at hun er her inne og sniker fra tid til annen, så det er nok ikke så lurt hehe. . . 


Disse badekåpene så bare sinnsykt deilige ut! Og for ikke å snakke om pysjamasene, haha. Kjempemorsomt med en pysjamas som er litt utenom det vanlige! Også er de sikkert kjempegode å ha i romjulen foran tven med en kopp kaffe. . . 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER 


Hvem klager vel på en ny klokke? Disse klokken kom nettopp ut på nelly og koster bare 299(!) kroner, også er de såå fine! Spørs bare om jeg ikke må bestille en til meg selv haha. . . Kanskje dette kunne være noe jeg kan kjøpe til mamma? Nei huff, jeg kan ikke skrive på bloggen hva jeg kjøper til henne, det blir vel litt dumt :-) Men jeg tror dette er noe alle mødre vil bli glad for! Den er enkel og passer til det meste. Og sist jeg sjekket går ca alle voksne meg klokker. . . Så da vet du at det blir brukt!

Gullklokke HER // Sølvklokke HER

Hårproduker er jo forbruksvare, jeg vet hvertfall hva mamma bruker og kunne godt kjøpt henne shampoo, balsam eller andre hårprodukter i julegave. En ordentlig hårbørste er vel heller ikke noe å klage på? Du kan jo også kjøpe hårføner, slettetang, krølltang eller noe i den duren om du vet at hun mangler noe.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER dette er alt du trenger for å lage nydelige gelenegler! Perfekt for en mamma som kanskje ikke har tid til å legge på ny neglelakk hver dag.
2. HER Dette neglelakksettet er jo nyydelig! Passer perfekt til fest, eller hverdag!
3. HER Er det noe mamma ønsker seg hver jul så er det. . . Ny mascara! Det slår aldri feil, haha. Så denne tror jeg passer til alle mødre. . . 

Og for deg som vil gi mammaen din en litt dyrere gave - Ole Henriksen! Han har så utrolig mange gode hudprodukter, og det vil nok garantert falle i smak. Jeg har valgt ut fire gavebokser, men du kan jo alltids kjøpe de store krukkene om du vet at noe vil passe perfekt og bli brukt. Om ikke - hold deg til disse som er litt mindre! Da kan mammaen din prøve seg frem og se om hun liker dem :-)

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER


kommentarer: 10min kveldsrutine

 • Skrevet 27.11.2013
 • Klokken 14:15

Her har dere min kveldsrutine - steg for steg. I tillegg til dette bruker jeg skrubb når jeg er i dusjen i tillegg til noen andre ansiktsmasker en gang i blant. Men her er det daglige hvertfall! Skal lese boken "vakker" som jeg fikk for en stund siden og gi dere tips rett fra boken - det står virkelig mye lærerikt der! Så etter å ha lest den kan jeg virkelig komme med bra tips til dere, hvordan å sminke seg rett og hvordan man skal behandle huden sin. Noen spesielle innlegg dere vil ha?

1. Fjerne sminke
Siden jeg begynte å reagere kraftig på sminkeserviettene jeg brukte før, måtte jeg ty til andre produkter for å fjerne sminken hver kveld! Denne moussen har jeg brukt ganske lenge egentlig, men brukte sminkeservietter på kvelder jeg ikke orket. Nå bruker jeg den hver kveld! Den fjerner det meste av sminken og er mild mot huden. Har også brukt noen andre mousser fra apoteket, for meg er det viktigste at den ikke inneholder parfyme og er mild! 

2. Fjerner sminkerester
Verken sminkeservietter eller såper fjerner sminken 100%, derfor er det lurt å bruke toner etter du har fjernet sminken! Denne fjerner alt av rester som er igjen og etterlater huden myk og god. Du skal helst brukes både morgen og kveld, om morgenen fordi du svetter om natten og du burde derfor rense bort alt av urenheter som har kommet i løpet av natten. Min toner er fra oriflame, har brukt toner fra dem før men denne er helt ny! Er fra en serie som er laget for ungdommer og dufter heerlig grapefrukt! (tror jeg det var, haha) 

3. Maske
Et par ganger i uken bruker jeg denne masken fra Ole Henriksen, I looove! Huden min blir superglatt etter jeg har tatt denne av, hadde det ikke vært for at den kun skal brukes et par ganger i uken, hadde jeg brukt den hver dag. . . Den skal visst være veldig bra for tørr hud, og det har jeg merket! Jeg var jo veldig plaget med det før, men nå har jeg ikke det lengre - liker å tro at det er på grunn av denne masken! Kan kjøpes HER og er verdt hver en krone!

4. Fuktighetskrem
Jeg avslutter alltid med fuktighetskrem, denne fra Ole Henriksen er fantastisk god. Jeg bruker denne morgen og kveld, er bra å bruke fuktighetskrem også under sminken - det gir et finere resultat! Kan kjøpes HER. Sies at Snoop Dogg bruker den, hvem vil vel ikke ha like pen hud som han? Haha. . . Og Tyra Banks da!

Og enda etter alt dette styret, hver eneste kveld, så er dette takken jeg får. . . UREN HUD?! Håper for all del at dette bare er en periode og at det går over snart, har hatt det sånn i litt over en uke, så nå er jeg rimelig lei. . . Dette er altså meg helt sminkefri! Jeg sto å tenkte på det da jeg vurderte å legge ut bildet, skal jeg virkelig tørre. . . Men, det er jo bare kviser? Alle har hatt en og annen kvise, så herregud er det nøye. Jeg var ganske heldig når det kommer til uren hud da, det kom ikke før jeg gikk i 9ende(?) klasse. Men så var jeg heller ikke en av de som brukte tonnesvis med sminke i 7. og 8.klasse, for gjør du det så kan du seriøst ikke bli overrasket over at huden din ser fæl ut. I tillegg er det jo puberteten og alt det der, smør på flesk spør du meg. Vær snill med huden din! Og om du skal begynne å bruke sminke tidlig - bruk nå ordentlig mineralsminke og ikke fra H&M.

Jeg har fuktighetskrem i fjeset, haha. Skulle egentlig tilhøre bildet over her!


kommentarer: 2frokosttips

 • Skrevet 21.11.2013
 • Klokken 13:13

Dette innlegget skrev jeg i mars, men siden noen ville ha tips til sunnere mat tenkte jeg det var enklere å reposte siden jeg allerede har skrevet om dette! Skal også legge ut nye oppskrifter når jeg får testet ut noe nytt, jeg er ikke av typen så prøver så sinnsykt mye nytt, så det kan jo ta en stund. . . Men her har dere hvertfall tips til frokost/kveldsmat! Er sinnsykt godt å bruke cottage cheese, banan og syltetøy på også!

Du trenger:
- 4 dl havregryn
- 2 ss sukker (jeg bruker sukrin)
- 4 egg
- 4 ss yoghurt (jeg brukte tyrkisk vaniljeyoghurt, du kan også bruke vanilje kesam)

Dere kan også eksprimentere litt og tilsette det dere måtte ønske. Kesam og cottage cheese kan også brukes som ingredienser! Hvor mye dere skal ha av de forskjellige tingene er også helt opp til dere, om dere vil tilsette mer eller mindre :-) Jo mer flytende dere har oppi, jo tynnere blir røra. Er greit å ikke ha den så tynn om du skal klare å forme de små!

Start med å mål opp havregryn og sukker og ha det i en bolle, så blander du inn eggene med en visp. Tilsett yoghurten når du har blandet alt. Jeg moste også en banan og puttet oppi! Det kan dere selvfølgelig skippe om dere ikke liker det. Husk å visp godt så det ikke blir klumper!

Stek til de er gyldne. Jeg laget mange små siden jeg ikke er så flink med å "flippe" kakene når de skal stekes på andre siden. . . Egentlig perfekt for meg siden de mettet veldig mye! Denne som er like stor som stekepannen ble for stor for min del. 

Utrolig godt å servere med brunost!

#oppskrift #frokost #mat #pannekake #havregryn


kommentarer: 10sunt middagstips

 • Skrevet 19.11.2013
 • Klokken 20:51

Siden det var noen som ville ha tips til sunne måltider - så tenkte jeg å reposte et innlegg jeg skrev i sommer med oppskrift på speltlompepizza! Den er du bare nødt til å prøve. . . NY-DE-LIG! Hadde jeg hatt tålmodighet til å lage noe sånt hver dag, så hadde jeg gjort det. Og dere skjønner kanskje at tålmodigheten min ikke er helt på topp, for dette er jo latterlig enkelt å lage. . .

Du trenger:
- Speltlomper, jeg bruker de fra buer (kjøpt på rema)
- Ost
- Pesto
- Ketchup
- Kjøttpålegg, naturell kalkunskinke (eller valgfritt kjøttpålegg)

Beregn to/tre lomper til hver person!

1. Smør på pesto og ta på litt ketchup.
2. Ta på ost og kjøttpålegget på toppen. Du kan også ha krydder på før du setter de i ovnen.
3. Sett i ovnen på varmluft til osten er smeltet og den er så stekt som du vil ha den!

Jeg topper med ruccola og agurk eller paprika, var også utrolig godt å ha fetaost på! Rømmedressing oppå er et must, veeeldig godt (men ikke så sunt, hehe)


Noen som vet hva de skal ha til middag i dag? Hehe, I do! Har tre pakker med lomper hjemme, de holder jo så lenge uåpnet at det er jo bare å hamstre når jeg først handler. . .

#oppskrift #sunt #mat #pizza


kommentarer: 6billige dyrevennlige jakker

 • Skrevet 11.11.2013
 • Klokken 14:03

Jeg har lagt merke til at det er flere og flere som ønsker å være dyrevennlig når det kommer til valg av vinterjakke i år - så derfor tenkte jeg å tipse dere om rimeligere jakker, uten ekte pels. Alle jakkene under her koster under 1000lappen, noe jeg anser som rimelig til å være vinterjakke. Jeg har to jakker til 2000kr, men ingen av dem har ekte pels på seg. Så man kan faktisk legge noen tusenlapper i en jakke og få falsk pels! Om det er så viktig å ha en dyr jakke, da. . . Klikk på jakkene for å komme til dem.

Også må jeg bare legge til at det gjør meg veldig glad å se at sakte men sikkert så styrer folk unna svea, canada goose og andre pelsjakker! Jo mindre etterspørsel - jo dårligere går det for dem, der har dere i korte trekk hvordan man kan få slutt på pelsindustrien :-) Dere vet jo hvordan det gikk med litago med moccasmak. Ingen kjøpte det - tine sluttet å produsere. (til min store fortvilelse) Hvordan kan folk få slutt på en matvare, men ikke pels? Bare ett av mange spørsmål jeg gjerne vil ha svar på.


#dyrevennlig #jakker #vinterjakke #nelly #shopping


kommentarer: 4everyday essentials

 • Skrevet 08.11.2013
 • Klokken 20:40

Tenkte å vise dere produktene jeg ikke klarer meg uten i løpet av en dag, var noen som var interessert i det. Så her er 6 produkter jeg ikke klarer meg foruten! Og litt om de forskjellige produktene. Hva synes dere? Vil dere ha flere slike innlegg?

1. Ole Henriksen - african red tea exfoliating lip salvation. Denne klarer jeg meg ikke uten, bruker den hver eneste dag! Den er utrolig god for leppene og gir veldig mye fuktighet. Også smaker den veldig godt. Denne topper alt av lipsyler jeg har prøvd!

2. Ole Henriksen - vitamine plus balancing creme. Denne bruker jeg hver kveld og om morgenen når jeg husker den. Den gir utrolig mye fuktighet til huden, noe jeg trenger spesielt nå på vinteren. Den er veldig drøy i bruk, noe som gjør at du har boksen veldig lenge - derfor er den virkelig verdt å investere i! Var Martine som fikk meg til å begynne med den, og nå sverger jeg til den.

3. Tangle Teezer splash blå og Tangle Teezer the original rosa. Alle har vel hørt om tangle teezer? Verdens beste hårbørste som er ment for floker og ellers uregjerlig hår. Om du sammenligner den med en vanlig hårbørste vil jeg si at denne lugger 90% mindre. Jeg sverger hvertfall til den! Den blå bruker jeg i dusjen etter jeg har tatt i balsam, sånn at det skal floke seg mindre, og den rosa bruker jeg til vanlig i tørt hår.

4. BareMinerals Original Foundation i medium og BareMinerals Ready Foundation i medium beige. Disse bruker jeg hver eneste dag, foundation bruker jeg som oftest over vanlig founation (enda det strengt tatt ikke trengs) og den gjevner seg veldig ut i fjeset. Det smelter på en måte inn! Grunnen til at jeg bruker foundation under er at da går det fortere, men når jeg har god tid dropper jeg foundation, er jo det som er best for huden. Ready foundation er et pudder man skal bruke som en "finish", den hjelper til å holde huden matt, så resultatet blir bedre. Om du sliter med at fjeset ditt ser svett ut i løpet av dagen, så er dette pudderet for deg. Det holder hele dagen og huden holder seg like matt! Om du skal kjøpe dette må du nesten ha det i samme farge, siden det bare er for gi en matt finish - ikke gi mer farge. Begge to er et must for meg om morgenen!

Alle produktene er linket til blivakker, det er der jeg bruker å handle sminke, hud- og hårprodukter. De ligger en god del under veiledende pris, noe dere ser om dere går inn på produktene. Der har de nemlig oppgitt veil. pris! Ole Henriksen er mye billigere på blivakker, foran for eksempel coverbrands, derfor føler jeg at jeg kan ta meg råd til det! 


kommentarer: 2mine matvaner og trening

 • Skrevet 07.11.2013
 • Klokken 14:09

Når jeg trener starter jeg alltid på 3D mølla. Går/jogger/løper i 20-30 minutter, varierer egentlig veldig men jeg har som mål å ha hvertfall gjort 3km, helst mer. Så trener jeg for det meste mage og bein på apparater og på treningsmattene!

Prøvde å finne den øvelsen jeg gjør mest og som du også kan gjøre hjemme, på youtube, men den var nowhere to be found. Så jeg skal prøve å forklare! Du legger deg på rygg med noe å holde i bak deg, jeg bruker å holde i en ribbvegg. Så tar du beina rett opp, så ned mot gulvet, men ikke vær borti gulvet. Jo saktere du gjør dette, jo mer kjenner du det. Dette bruker jeg å gjøre 10-15 ganger, 3 ganger. Du kan også bytte ut ribbveggen med en venn, så kan han/hun dytte ned beina dine! Det er faktisk litt morsommere.

Også var det noen som lurte på hva jeg har byttet ut av mat, så her er noen av matvanene mine!

- Pasta, spagetti og makaroni har jeg byttet ut med fullkornsvariantene. De er like gode! Spiser mye av de der pastaskruene, yum.
- Spiser fullkornspizzabunn i stedet for vanlig, den er kjempegod!
- Kjøper kyllingkjøttdeig forran vanlig.
- Ris har jeg byttet ut med fullkornris, smaker ikke helt det samme, men jeg synes den er god.
- Jeg spiser kun kalkunskinke, noe som inneholder veeeeldig lite fett og sunt. 
- Jeg spiser mye frukt med enten mager vaniljekesam eller mager cottage cheese, det er utrolig godt! 
- Spiser lite godteri, men hender at jeg unner meg det et par ganger i uken, og da er det ikke mye. 
- Drikker faktisk pepsi max ca hver eneste dag. . . Jeg tror ikke jeg har gått en dag den siste måneden uten et glass, haha! 
- Prøver å drikke mye vann, vann er veldig bra for kroppen!
- Bruker mager kesam som rømme, det funker kjempebra! Spesielt om du skal ha dip. Noen ganger ekstra lett rømme.
- Bruker en del speltlompe, spesielt til speltlompepizza!
- Bruker cocosa i stedet for stekeolje, om du skal lage feks kyllingfileet blir den såå mye bedre med cocosa.
- Jeg spiser enda sjokolade-frokostblanding en gang i blant. . .
- Unner meg drittmat en gang i blant, det er ikke dårlig for deg med mindre du spiser det hver eneste uke!
- Jeg spiser enda kake og godsaker!
- Prøver å ikke drikke alkohol. Det er ikke bare dårlig for kroppen din, men også utrolig usunt! 

Så dere ser, man trenger ikke kutte ut ting som er godt bare for å gå ned i vekt. Spis det du vil så lenge du kan beherske deg! Jeg prøver å bare spise godteri i helgene, men hender søtsuget tar overhånd midt i uken også. . . Samtidig er det godt å ha noe å glede seg til! Kunne glede seg til helgen og tanken på å kunne kose seg med litt smågodt, er ikke det litt morsomt da? Det enkleste når det kommer til godteri er egentlig bare å ikke ha det tilgjengelig, ikke ha det i huset om du ikke vil spise det. Om du vet at du har 2kg smågodt stående i skapet er det så mye enklere å gi etter. Om du vet at du er nødt til å kjøre på butikken for å kjøpe frister det plutselig ikke like mye. Det er mitt beste tips når det kommer til godsaker! Husk å vær litt streng med deg selv.

kommentarer: 5julegavetips til venninner

 • Skrevet 05.11.2013
 • Klokken 12:36

Reklamelenker nelly

Klikk på bildene for å komme til produktene!

Del 1 av julegavetips! Denne gangen blir det til venninner. Venninner er vel egentlig noe av det enkleste å kjøpe gave til, med mindre de kommer med "ønsker meg ingenting" (noe mine venninner aldri har sagt da, hehe. . .) Men om du har vært så uheldig å fått den, så har jeg hvertfall noen tips til deg! Jeg bruker egentlig bare å tenke "hva kunne jeg tenke meg å få i julegave?" også blir julegavehandel som en lek. Eller så kan du gå for noe jeg har gjort flere ganger, kjøpe goodiebag! Fyll den med godteri, sokker, truser, vin, mascara, sminke, løsvipper, hudprodukter - ja, du kan rett og slett kjøpe masse småting og legge i en eske. Det er jo morsomt da! Er det noen som vil ha del 2 av julegavetips til venninner?

Gaveesker som disse er jo en sikker vinner, alle trenger vel et par nye dusjsåper som lukter himmelsk? Eller en ny lipgloss? Eller kanskje rett og slett en gaveeske med produkter fra favorittmerket? Uansett så tror jeg det vil falle i smak hos enhver jente!

kommentarer: 4tips til farsdagsgave!

 • Skrevet 04.11.2013
 • Klokken 20:35

Nå er det snart tid for farsdag igjen, dagen nærmer seg med stormskritt og jeg skal ærlig innrømme at gave har ikke streifet meg en eneste gang. . . Farsdag kommer alltid like overraskende på meg, hvert eneste år. Så derfor får jeg det ganske travelt til helgen, hehe. I tillegg har jeg har en pappa som ikke liker at jeg bruker penger på han, så jeg får se hva jeg finner på. . . Vet uansett hva jeg har tenkt å kjøpe - og jeg kommer til å bruke penger! Hehe.

- Blomster
Det er jo fint å komme med en blomsterbukett eller en blomsterdekorasjon!

- Scrapbook
Sett deg ned og lag en scrapbook med gamle bilder av deg, han og eventuelt søskene dine, det er nok en gave han vil sette veldig stor pris på. Veldig koselig og ikke minst personlig!

- Kalender
Om du skal lage en kalender begynner det kanskje å haste litt her. . . Men også her kan du lage en kalender med bilder av dere - og eventuelt søsken! Dette er en veldig koselig gave og jeg har selv tenkt tanken på å lage noen kalendere med meg og mine søsken og gi i julegave til noen i familien.

- Hud- og hårprodukter
Kjøp en liten goodiebag med barberskum, barberhøvler, shampoo, balsam, ansiktskrem, aftershave eller uansett hva det måtte være han bruker!

- Lag middag
Lag middag eller frokost til han - det tror jeg han setter pris på! Helst overrask han med at maten står klar når han kommer hjem fra jobb eller står opp. Jeg vet selv at om jeg får servert et herremåltid blir jeg veldig glad, mest fordi jeg slipper å lage selv hehe. . .

- En flaske vin
Om du er gammel nok kan du jo kjøpe en flaske vin, eller kanskje cognac? Kommer jo litt an på hva han liker.

- Gavekort
Kanskje gavekort på en spabehandling, som f.eks massasje? En time med avslapping tror jeg alle fedre har godt av! Pappa går til kiropraktor, så jeg ville nok heller gitt han penger til det. Og om du bor hjemme kan du jo lage gavekort hvor det står "1 gratis husvask" og "gratis bilvask" eller noe sånt. Litt morsomt!

- Bøker
Er han glad i å lese kan du jo kjøpe en god bok! Dra på bokhandelen og spør etter en bok som kan passe for han, sjekk gjerne hvilke bøker han har lest tidligere, sånn at du har noe å gå etter.

- Film
Om han liker å se på filmer vil en bra film være perfekt, også her kan du se litt på hva han liker å se på - eller kanskje finne ut hvilken skuespiller som er hans favoritt?

- Klær
Synes du kanskje han trenger litt nye klær? Det er jo en typisk farsdagsgave føler jeg, en ny genser og et par sokker! Hehe. Men det er jo ikke dumt da, jeg har selv en pappa som ikke kan fordra å gå i butikker, så jo flere plagg han får i gave som han ligger, jo mindre trenger han å dra på butikken å handle selv! 

Haha, denne var litt morsom da!


kommentarer: 310 bloggtips

 • Skrevet 02.11.2013
 • Klokken 19:03

Tenkte å komme med noen bloggtips til dere! Det er lørdag og jeg er snart på tur i dusjen, i kveld skal jeg til Martine sammen med noen andre og feire litt halloween! Jeg har ikke kostyme, så jeg sliter faktisk litt. . . Kanskje jeg bare tar på meg minnieørene og er litt minnie i kveld? Hehe, most likely! Som vanlig henger jeg veldig etter skjema, men jeg har vært litt sliten etter jobb, så derfor har jeg bare utsatt det meste. . . Ha en fin lørdag alle sammen, og håper noen drar nytte av tipsene mine ♥

1. Unngå kjedelige innlegg
Innlegg som sier "i dag har jeg ikke gjort noe som helst. hade" er utrolig kjedelige. Prøv å få inn litt som er interessant om du først skal skrive om din ellers kjedelige dag. Det er greit å ha en kjedelig dag 1 av 31 dager, men når du har 20 av 31 kjedelige dager kan du ikke forvente at folk skal fortsette å lese bloggen din. Du blir litt forutsigbar da. . .

2. Unngå dårlige bilder
Om du har en blogg som tillater deg å bruke bilder i 800px, så ikke bruk bilder som kun er 400px. Det ser teit ut og etter min mening ser det bare rotete ut. Ha store og flotte bilder! Og helst invester i et ordentlig kamera, webcamerabilder og bilder med dårlig oppløsning er ikke særlig pent. Og bruk bilder i alle innleggene dine! Det er kjedelig å lese om dagen din, også er det ingen bilder. Og om du skal ha bilder av deg selv på bloggen, prøv å få litt fine bilder, få noen andre til å ta bilder av deg. Jeg får venner eller lillesøster til å ta bilder av meg, da blir det litt bedre enn bare selvutløserbilder!

3. Unngå skrivefeil
En liten leif her og der er ok, men om du har skrivefeil i alle innleggene dine er det ikke en blogg jeg fortsetter å lese. Om du er usikker på hvordan samvittighet, interessant eller noe annet skrives - så google det! Er ofte jeg må gjøre det, fordi jeg kan ikke fordra å skrive noe feil. . . Da blir jeg bare flau, haha.

4. Lær deg _ord_deiling_
Det er nesten mer irriterende å lese om noen som har vært på "ut klednings fest". Jeg blir sliten av å lese masse orddelingsfeil. . . Dette kan også googles om du er usikker på hvordan du skal skrive noe, du vet at en setning kan plutselig få en helt annen betydning om du bare skriver de rette ordene feil. . . Ananas biter og sukker biter? Eller ananasbiter og sukkerbiter? Støv suger? Eller støvsuger kanskje?

5. Legg arbeid i header og design
Sjokkrosa bakgrunn og en header med blomster og bier er ikke akkurat noe som tiltrekker seg oppmerksomhet, eller jo det gjør jo det, men det er oppmerksomhet på en negativ måte. Om du vil at folk skal fortsette å lese bloggen din, legg litt arbeid i å få ett fint og ryddig design og fin header. Jeg er så heldig at Amanda lager design og header til meg! Det er veldig mange fine gratisdesign som finnes, så bruk heller de i stedet for designene som ligger på blogg.no. Det blir litt mer personlig! Uansett om det beste selvfølgelig er å få et spesiallaget design, sånn som meg. Da er du sikker på at ingen andre har likt!

6. Vær ærlig!
Mange skriver uærlige ting bare fordi de får ting gratis eller får penger for å skrive om det. Om du ikke kan gå god for produktet du skal blogge om, så dropp det. Eller gjør det helt klart for de du får produktene fra at du kommer til å skrive din ærlige mening, da kan du skrive akkurat det du mener - og slipper å lyve! Om jeg leser om et produkt som jeg selv vet er dårlig, så blir jeg bare oppgitt om en blogger prøver å lure folk til å kjøpe det, bare for å få noe igjen for det.

7. Vær deg selv
Ikke prøv å etterligne noen andre, vær deg selv!

8. Ha enkelt bloggnavn
Om du vil at folk skal huske hvem du er, så kan det være greit å ha en blogg som ikke heter "stinemarislivienboble.blogg.no". Hadde jeg kunne slått sammen bloggen min med min gamle, så ville jeg gjort det. Min blogg het før "stinemarik.blogg.no", men så slettet jeg den og opprettet stineemarik.blogg.no. Så dum som jeg var sjekket jeg jo ikke om det var mulig å få opprettet den gamle, men det var det altså, så den bloggen finnes enda. Skulle gjerne hatt den bloggen nå! Men det blir så forvirrende, så jeg får bare holde meg her. Jeg synes personlig stineemarik er et veldig vanskelig bloggnavn, så om jeg hadde laget meg blogg i dag ville nok navnet blitt et annet! (evt tatt i bruk min gamle, hehe)

9. Alt er ikke perfekt
Det finnes ikke noe sånt som et perfekt liv. . . Jeg tror ikke at noen bare har det bra, alltid og til enhver tid. Så ikke lat som det. Du trenger ikke brette ut om dine private problemer i detaljer, men ikke skriv som om du aldri har det tungt eller tøft. Jeg liker faktisk bloggere som har det tøft bedre enn de som bare har det flott, heleeeee tiden. Høres kanskje slemt ut, men det er jo menneskelig å ha det vanskelig en gang i blandt - da blir det bare feil å skulle late som om du er umenneskelig.

10. Blogg fordi du vil det!
Jeg kan ha dager hvor jeg ikke orker å blogge, ikke orker tanken på det. Så da blogger jeg ikke, nettopp fordi jeg vet at innlegget kommer til å bli middelmådig - og sånne innlegg har jeg nok av her, hehe. Jeg gjennomskuer lett innlegg hvor bloggeren ikke er i blogghumør og egentlig bare blogger fordi de "må". Du ingenting - så da lar du være!

Noen nyttige tips? ♥kommentarer: 5how to make: jellyfruit

 • Skrevet 28.10.2013
 • Klokken 13:25

Tenkte å tipse dere om noe morsomt å lage til bursdag, jentekveld eller fest - nemlig jellyfruit! Dette innlegget postet jeg første gang i februar, men tenkte å reposte det siden det begynner å bli en stund siden. Dessuten kan det jo hende noen av dere får prøvd det ut i helgen? Det er sinnsykt vanskelig og tar tid - men veldig verdt det når den er ferdig!

Er jo litt kjedelig med den vanlige "gele i en skål" eller i shotteglass, så her har vi liksågodt brukt frukt! Sist jeg laget dette var i bursdagen min i fjor, og jeg må si at gelèen smakte såå mye bedre når det så ut som frukt, hihi. . . Vi brukte lime, sitron og appelsin! Her kan dere jo såklart trikse litt selv og finne ut hva dere vil bruke. Jeg, for eksempel, vil gjerne bruke MELON neste gang! Tenk dere DEN biten med gelèmelon! Wihi. Har noen av dere prøvd å lage dette? 

1. Lag gelèen! Enten med eller uten alkohol.
2. Mens du venter på at den skal bli ferdig, skjær opp frukt på tvers slik at det blir "skåler".
3. 
Så må du fjerne alt av kjøtt som er inni. . . Dette er en SYKT kjip jobb, haha. Tar litt tid!

4. Hell oppi gelèen i båtene, gelèen bør være litt kald når dere heller i!

5. Sett i kjøleskapet over natten til den har stivnet.

Så til slutt: skjær opp i båter og server! Gjerne med en paraply.

#tips #jellyfruit #mat #oppskrift


kommentarer: 6min treningsmusikk

 • Skrevet 23.10.2013
 • Klokken 12:25

Jeg har nesten nettopp stått opp, så her i huset er det ganske rolig akkurat nå. . . Skal lage meg noe frokost, så skal jeg være sammen med Pia etterpå! 

Her er sangene som går på repeat når jeg trener, spesielt teflo bruker jeg å løpe mye til! HER er treningsspillelisten min om noen vil ha den, tar gjerne i mot tips til treningsmusikk også, kan aldri få nok sanger. Musikk har utrolig mye å si når du trener, jeg klarer hvertfall ikke å trene lenge om jeg ikke har musikk på ørene. Noen andre som har det sånn? Sangene er hvertfall linket rett til spotify, så det går an å bare trykke på dem.

Pitbull ft Kesha - Timber
Baby Alice - Heaven Is a Dancefloor
Orkestrated - Melbourne Bounce
Teflo - Teflo - Energy
MG Traxx - Burn This City - Money G
Miriam Bryant - Last Soul on Earth - Filip Jenven & Mike Perry Remix
Avicii - Dear Boy
Avicii - Hey Brother


kommentarer: 1depend gellack

 • Skrevet 21.10.2013
 • Klokken 23:25

Reklamelenker nelly

I forrige uke kjøpte jeg meg kit for å legge geleneglelakk og i dag fikk jeg endelig prøvd det ut! Superenkelt og tok bare 6-7 minutter. Husker ikke nøyaktig hva den kostet, men du kan kjøpe et billigere sett på nelly HER. Om du vil prøve det jeg har er det fra cubus! Kostet nesten 500kr og neglelakken kjøpes separat. Har du prøvd geleneglelakk?

Disse to fargene kjøpte jeg, var den mørke jeg tok på i dag.

Fancy LED lampe, trenger bare 30 sekunder under så er neglene klare for neste strøk! Et lag base, to lag neglelakk og et lag top coat. Det er jo som en lek. Også blir neglene kjempeglatte og neglelakken er helt jevn! Det sliter jeg med med vanlig neglelakk. . . Blir alltid noen steder som er mindre neglelakk på.

Og sånn ble resultatet, I love it! Vanskelig å få perfekt bilde av hvordan det ser ut.

#neglelakk #gellack #depend #cubus #pink #thinkpink #nailpolish


kommentarer: 14eau de perfume

 • Skrevet 16.10.2013
 • Klokken 13:18

Tenkte å vise dere mine favorittparfymer! Forhåpentligvis er det interessant for noen, men sikkert ikke alle. Kanskje dere har noen parfymetips til meg, hvilken parfyme bruker du? Samlingen min kan aldri bli FOR stor, så jeg vil gjerne finne noen nye favoritter til skapet mitt! Også klarer jeg aldri å lære meg forskjell på eau de perfume og eau de toilette eller hva det heter. . . Trodde alt var parfyme, jeg? Tydeligvis ikke.

Ralph by Ralph Lauren
Haha jeg har seriøst brukt 5-6 år på å finne ut om denne har et navn, så finner jeg ut nå at den bare heter Ralph. . . Kanskje det skulle vært litt åpenbart? Dette har hvertfall vært favoritten min for mange år siden, og nå hadde jeg et gavekort på 500kr på parfymelle som jeg brukte på å kjøpe nettopp en ny Ralph Lauren parfyme! Bare i en størrelse større enn jeg hadde før. Jeg angrer ikke et sekund, den er like god som den var da jeg gikk på ungdomsskolen, hehe. Har selvsagt tatt var på de to gamle flaskene mine, så det er de dere skimter i bakgrunnen. Elsker tomme parfymeflasker som pynt! 


Escada ♥
Her kan jeg ikke velge en enkel, fordi alle sommerduftene escada har hatt har vært AMAZING! Du får jo ikke tak i duftene andre ganger enn den sommeren den kommer ut, så jeg gleder meg stort til sommerduften til neste år. I love them! Og flaskene, hehe. . . Bare måå ta vare på. En dag er jeg nok glad for at jeg har samlet på alle! 

Someday by Justin Bieber
Denne bruker jeg ganske sjelden, egentlig bare fordi jeg ikke vil bruke den opp hehe. . . Men den er utrolig god! Også er jo flasken nydelig da, nesten den eneste grunnen til at jeg kjøpte den - oog fordi jeg var crazy Bieber-fan på den tiden. Utrolig nok har jeg roet meg ganske mye etter konserten hans, kanskje fordi jeg endelig har fått sett han? Haha var visst bare det som skulle til! 


Moods of Norway
Denne parfymen kjøpte jeg for et år siden men har ikke blitt så veldig mye brukt. Jeg vet ikke hva det er med lukten, men den føles så "vinter". Derfor har jeg latt den stå i skapet hele sommeren, men nå må jeg vel ta den frem om ikke så veldig lenge! Også minner den meg om Sophie av en eller annen grunn, haha. Ikke fordi hun har brukt den, men fordi jeg dro til henne rett etter jeg hadde vært i byen og kjøpt den. . . Haha??


D&G 3 L'IMPÉRATRICE
Denne har jeg brukt i ett år, I LOVE! Det er den beste parfymen jeg noen gang har hatt. Meen jeg kan ikke bruke den hver dag siden den bare finnes på taxfreen. . .  Utrolig kjipt, men har heldigvis en god del igjen!kommentarer: 9killer queen by Katy Perry!

 • Skrevet 07.10.2013
 • Klokken 23:50

Reklame

Som alle andre sangstjerner har nå Katy Perry også gitt ut en parfyme! Jeg har egentlig ikke vært fan av henne og musikken hennes, med unntak av noen få sanger som har klistret seg fast, men parfymen kan jo være god uansett! Så kanskje jeg må gi henne en sjanse after all? Fra før av har jeg hatt blant annet alle Britney Spears sine, Justin Bieber, Beyoncè og Christina Aguilera sine parfymer, så det er ikke bare ett talent sangstjerner har - tipper jeg blir like fornøyd med Katy sin! Må uansett prøve, det må jeg alltid. . . Også var den jo så fin! Om jeg ikke liker den må jeg nok uansett kjøpe den for å ha til pynt, haha. Det eneste jeg tenkte var "åj, hvordan skal jeg klare å få den til å stå på benken. . ." haha, så dette er nok en diamant som må ligge! Parfymen skal hvertfall spille litt på det kongelige, blant annet skal den lukte av mørk plumme, ville bær, blomster og kasjmir. Den kan kun kjøpes på cubus og kicks! Videoen de har laget til parfymen var også ganske kul, så legger den med under her.

Noen som har parfymen eller har prøvd den? Jeg er så nyskjerrig på hva den lukter!

 

Annonse

 


kommentarer: 0for å få motivasjon

 • Skrevet 07.10.2013
 • Klokken 18:38

Vil du virkelig være flink å trene men sliter med å finne motivasjonen? Tro meg, jeg har vært der. . . Men med noen enkle punkter klarer jeg nå å trene annenhver dag! Jeg har selvfølgelig dager hvor jeg er latere enn andre, men jeg minner meg selv alltid på at omså en liten treningsøkt er bedre enn ingenting. Klarer jeg bare å løpe i 20 minutter og drar hjem, så er det bedre enn at jeg ikke har trent at all. Det er viktig å tenke sånn! For omså bare en liten treningsøkt hjelper mer enn om du sitter hjemme i godstolen og knasker på potetgull. Her er hvertfall noen tips som kanskje hjelper på motivasjonen din!

Nye klær!
Det er ingenting som får min motivasjon mer opp enn et par nye sko eller nye treningsklær. . . Samlingen min begynner å bli ganske stor nå, men treningsklær må man ha om man skal trene! Også må man nesten ha et par sett med treningsklær om man skal trene flere ganger i uken, for jeg vet ikke med dere - men her i huset kan det ta en uke før jeg får tilbake det jeg har kastet til vask. . . Derfor har jeg nå fire treningstightser! Alle fra Röhnisch som er mitt favorittmerke når det kommer til treningstights. De er bare de beste! HER kan dere se alle treningstightsene deres. Jeg liker spesielt Sofia og Doris! Doris er utrolig høy på livet, noe som er utrolig behagelig. Sofia er sånn midt mellom, også utrolig behagelig på. Begge har anti-shake effekt som hjelper til med å holde alt på plass, i tillegg er de fantastisk gode i stoffet.

Jeg handler kun treningsklær på X-LIFE, nelly og sportamore

Musikk
Hvis jeg trener uten musikk presterer jeg mye dårligere. Må alltid ha med meg spotify! Spesielt om jeg skal løpe, å høre meg selv puste og pese gjør bare at jeg blir fortere sliten - et lite tips om du vanligvis trener uten øreplugger. Man blir faktisk mer sliten av å høre seg selv! Min treningsliste er HER, jeg må høre på musikk med mye fart. Anbefaler også å kjøpe et godt headset som stenger ute alt av bråk rundt deg, jeg bruker kun ørepropper når jeg trener, sånne store klosser som for eksempel koss er ikke noe for meg. . . Dessuten hører jo resten av treningsstudioet også musikken om du bruker koss, haha.

Belønning
Sett deg et mål og gi deg selv belønning om du når det. Kanskje du vil gå ned 5kg? Løpe x km på x minutter? Belønn deg selv med en kjole eller noe du har lyst på når du når målet! Kanskje du ikke orker å trene en dag, men bestem deg for at når du har trent kan du dra å kjøpe deg masse frukt som du kan dra hjem å kose deg med - funker for meg! Jeg har satt meg et mål jeg skal nå til jul, og om jeg når det blir det belønning på nyåret! Veldig motiverende for meg. I tillegg unner jeg meg godteri i helgen og prøver å holde meg unna det fra mandag til fredag, om jeg har vært flink å trene kan jeg spise godteri med god samvittighet i helgen!

Før logg
Jeg "loggfører" hver gang jeg har løpt på mølla. Noterer ned hvor langt jeg har løpt på 10, 20 og 30 minutter og hvor lang tid jeg bruker på 1, 2 og 3 km osv. Da ser jeg hvor lang tid det tar før jeg klarer å forbedre tiden min! Om jeg feks kun klarer å løpe 1km på 10 minutter prøver jeg neste gang å løpe fortere for å slå det, og slik fortsetter jeg hver gang. Får mye motivasjon av å se fremgang! Da vil jeg bare trene hardere neste gang.

Bakgrunnsbildet mitt på pcen, litt motivasjon der også!

Var dette til hjelp for noen? Håper hvertfall det!


kommentarer: 2tips til håret!

 • Skrevet 02.10.2013
 • Klokken 23:03

Reklamelenker

Tenkte å komme meg litt hår-tips til dere! Har bestilt meg en ny shampoo, balsam og hårkur som jeg snart får, så når jeg har prøvd de skal jeg skrive om dem. Men akkurat nå er det disse tingene jeg kan anbefale! Shampooen og balsamen jeg bruker nå er fra sebastian, og sebastian kan jeg alltid anbefale. Sebastian-produkter kan du kjøpe HER, det er de store flaskene på 1L som jeg bruker, men siden jeg er tom for dem har jeg bestilt meg hjem sexy hair, tror jeg det var.

Først og fremst: min elskede GHD ♥ Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den. Den er virkelig fantastisk! Nelly har GHD HER, den kunne jeg virkelig tenke meg, hvem vil vel ikke ha en rosa slettetang. . . Haha. De har også i flere andre farger! Men rosa var desidert finest, heh. . .

Hårolje fra redken, I looove it! Har brukt denne i snart ett år. Bruker den etter jeg har tørket håret, før jeg føner og sletter det. Den hjelper til å beskytte håret mot varme samtidig som den tilfører håret fuktighet og gjør det mykt! Kan kjøpes HER

Denne oljen fra Body Shop er fantastisk, den kan brukes på hele kroppen - inkludert håret! Jeg brukte den i håret en gang men hadde kanskje litt for mye i, så fikk en veldig "våt" look, haha. Men tror den kan være utrolig bra å bruke i håret om man tar riktig mengde! Den er veldig god å bruke på leggene også, etter man har barbert seg.

Tangle teezer er den beste hårbørsten jeg noen gang har brukt, både med vått og tørt hår! Den blå er ment for vått hår, så den bruker jeg når jeg vasker håret og det er vått. Den rosa er ment for tørt hår og den bruker jeg hver dag. Den sliter ikke på håret og lugger ikke like lett som en vanlig hårbørste. Lillesøster er også veldig glad i den, hehe! Kan kjøpes HER.

Adlinks!


kommentarer: 0kjoletips!

 • Skrevet 14.09.2013
 • Klokken 14:19

Et lite tips til alle jenter der ute som sliter med å finne den perfekte BHen til festkjolen. . . Jeg slet veldig med å finne en bh som ikke vistes under de stroppløse kjolene og toppene og som jeg faktisk likte, for det er jo ikke noe pent at stroppene stikker opp på siden eller vises. Så fant jeg denne bhen! Den er seriøst helt fantatisk. . . Den holder seg på plass hele kvelden uten at jeg må dra den opp hvert femte minutt og sitter som et skudd! Jeg har den beige nede til venstre siden de ikke hadde de to øverste når jeg bestilte, men tror nok jeg må unne meg den sorte øverst til høyre nå. Dette er hvertfall den ultimate "partybhen" haha, siden du kan hoppe og sprette så mye du vil uten at den faller ned! Og den kan godt brukes til hverdags også. Noen som har en sånn fra før av og er fornøyd? Jeg er hvertfall storfornøyd og kan virkelig anbefale den! Den koster riktignok en del, men er verdt hver en krone.

Jeg har samme størrelse i denne som jeg har i bhene mine fra cubus, og den passer perfekt!

Klikk på bildene for å komme til bhene!kommentarer: 1til russ 2014

 • Skrevet 21.08.2013
 • Klokken 19:58

Åj, nå nærmer det seg jo faktisk russetid for noen! Jeg tenker som så at hele skoleåret er russetid - for du starter jo faktisk planleggingen ganske tidlig på skoleåret. Klær skal prøves og bestilles, du skal på russe kick-off, grisefest over nyttår og hele pakka. Hele dette skoleåret kommer til å bli kjempemorsomt for dere som skal være russ! Vel, når sant skal sies kommer jo det helt an på om dere er heldige med russestyret eller ikke. . . Jeg satt selv i russestyret og vet at det er mye jobb, men det er verdt det om medrussen er med på alt av arrangementer og temadager som lages! Temadager starter dere også med tidlig (tradisjonen tro), så her er det bare å glede seg til et skoleår fylt med mye moro :) Tenkte å komme med noen tips, eller, mine erfaringer da. Hva man skal kjøpe å hva man ikke skal kjøpe. Håper dere liker innlegget og drar noe nytte av det! Om dere har flere spørsmål kan dere bare kommentere så skal jeg svare.

Jeg har laget en kategori som heter Russ 2013 og Russ 2012 (link) hvor alle innleggene mine fra russetiden i år og i fjor ligger, men ærlig talt blogget jeg ganske så lite i år. . . Var litt flinkere i fjor, men man har ganske liten tid til internett og pc i russetiden, jeg var som regel alltid på farten!

Jeg vil anbefale ALLE å investere i den teddyfleecen jeg hadde. Den er så syykt deilig og jeg brukte den både i år og i fjor. Deiligste jakken som jeg brukte til enhver anledning. Også er den VELDIG varm! Jeg kjøpte alle mine russeklær fra russeservice og var veldig fornøyd med dem, derfor jeg valgte å kjøpe fra dem i år også. Vær smart å kjøp klærne tidlig så du får med deg alle rabattene, jeg kjøpte grunnpakke begge årene og fikk da veldig gode priser! Kjøpte også en parkas i år, men den ble veldig stor så den brukte jeg ikke å veldig mye. Brukte teddyen mest!

Var noen som ville se min russebukse og jeg har funnet frem noen forskjellige bilder av den fra arkivet, har flere bilder på mobilen og slikt men fikk ikke til å overføre til pcen. Så disse får holde!

Rødrussebuksen min. Denne hadde jeg i en stretchmodell i str M, tror jeg det var. Fra russeservice! Hadde bare ett ark strykemerker med stjerner og ett med "vanlige" merker, bla "kiss me here" og noen andre merker. Siden jeg visste av erfaring (fra 2012) at jeg kom til å få lite bruk for andre strykemerker bestilte jeg ikke så mange. Vil anbefale spesielt jentene til å kjøpe stretchmodellen, jeg personlig synes det er finere når den er tettsittende, også ble den ikke stiv å ha på! Denne modellen kom i år, derfor jeg ikke hadde den i 2012.

Blårussebuksen min. Denne hadde jeg i unisex i XL(!!) Haha skal ikke begynne med å fortelle hvor sykt dum jeg var, og hvor syyykt stor den var. . . Dummeste jeg har gjort, og selvfølgelig utvidet den seg jo enda mer når jeg hadde gått i en i et par dager. . . Aaaldri undervurder deg selv i buksestørrelser, haha. Jeg lærte hvertfall til året etter!

Og når russetiden snart er over og 17.mai er der er dere nok like slitne som jeg var!


kommentarer: 61-2-3 pavlova

 • Skrevet 19.08.2013
 • Klokken 20:38

Har tidligere lagt ut oppskrift på pavlova fra bunnen av. . . Men om noen synes det kanskje er litt tungvindt eller tar for lang tid, så kan du jo alltids bruke en ferdigpose! Det gjorde jeg da jeg var hos mamma tidligere i uken og laget kake, og den var like god som en som er laget fra bunnen av - bare enklere.

For å lage bunnen trenger du. . . En pose med marengs og vann!


Etter å ha tatt bunnen ut av ovnen tar du først på vaniljekrem, så tar du på krem. Eller bare krem om du vil, vi hadde halvt om halvt!

Så begynner moroa! Kutt opp frukt og bær som du vil ha på kaken og dekorer. Jeg brukte kiwi, druer, bringebær og blåbær. Er også utrolig godt med jordbær på! De hadde ikke det da jeg var på butikken, så da fikk jeg nøye meg med det de hadde.


Så er den klar til å spises!


kommentarer: 6DIY sko-tips

 • Skrevet 23.07.2013
 • Klokken 20:46

Haha må bare poste ett til innlegg med DIY. . . Jeg blir så utrolig fasinert av å se på DIY sko-videoer, herregud så mye fint man kan gjøre med diamanter på sko! Og med sko generelt. . . Dette blir nok neste prosjekt, hehe. . . Må først finne meg noen sko som jeg kan eksprimentere litt med, kanskje kjøpe meg noen billige på nelly! Steiner kan kjøpes HER, det er disse som burde brukes om man skal legge på sko. Hun som har laget "diamant" skoene bruker akkurat de, så da er dere hvertfall sikre på at det blir ordentlig resultat.

Uuh, annen farge under skoen.

Haha hun snakker utroolig mye i denne filmen. . . I korte trekk forteller hun om en Jimmy Choo hun fant på nettet og ønsket å lage en billigere variant og kommer til poenget rundt 5 minutter ut i filmen.

På denne filmen under kan du se bedre hva hun har gjort med skoen og hun forteller litt mer! For å lage slike sko, altså feste på steiner, trenger du ordentlige steiner (link øverst i innlegget) og lim. Om du bruker steiner som er laget av plast kan de smelte (som hun forteller i filmen).

På den siste filmen viser hun hvordan hun fester steinene, veldig informativt! Stooort minus at det er mye barnestøy da, haha. . . Men om du vil lære deg det ordentlig kan det være verdt å høre gjennom alt støyet.

Tommel opp eller neeed?


kommentarer: 0DIY tips

 • Skrevet 22.07.2013
 • Klokken 11:36

Nå er jeg på tur på jobb, fikk meg hele 9 timer med søvn i natt! Haha, så jeg er fornøyd. Tenkte bare å komme med noen #DIY tips før jeg kjører avgårde , har lenge tenkt på å prøve selv så jeg satt å så litt på youtube etter inspirasjon i går kveld. . . Det er jo såå mye man kan gjøre! Jeg er en person som er ganske glad i å holde på med slike ting, så kanskje jeg eksprimenterer litt og viser dere resultatene? Her er hvertfall tre ting jeg tenker å teste ut. . . Noen som har DIY tips til meg som jeg kan prøve meg på?

 DIY blusher!

DIY leppestift! Tenkte å dra på lekebutikken å kjøpe inn tegnestifter når jeg får tid og ikke har så mye jobb.

DIY neglelakk, såå enkelt!


kommentarer: 4enkel og sunn middag

 • Skrevet 06.07.2013
 • Klokken 16:22

Kom hjem fra jobb for ikke så veldig lenge siden og lagde meg middag med en gang! Dette er så godt at jeg bare ikke klarer å holde meg unna. . . Også så lett! Og det beste av alt - det er sunt. Var Katarina som lagde det til meg første gang og jeg ble helt frelst, det er så godt at jeg kunne levd bare på dette. . . Og da hun sa at det er så sunt at jeg kunne spise det hver dag ble jeg hvertfall overlykkelig, haha.

Du trenger:
- Speltlomper
- Ost
- Pesto
- Ketchup
- Kjøttpålegg av kalkun (eller valgfritt kjøttpålegg)

Beregn to lomper til hver person!

1. Smør på pesto og ta på litt ketchup.
2. Ta på ost og kjøttpålegget på toppen. Du kan også ha krydder på før du setter de i ovnen.
3. Sett i ovnen på varmluft til osten er smeltet og den er så stekt som du vil ha den!

Jeg topper med ruccola og agurk eller paprika, var også utrolig godt å ha fetaost på! Rømmedressing oppå er et must, veeeldig godt.kommentarer: 0rabatt på sportamore!

 • Skrevet 05.07.2013
 • Klokken 13:39

Har ordnet dere koden stineemarik som gir dere 10% på alle ordinærpriser! Varer ut neste torsdag, 11.juni :-)


Den siste tiden har jeg blitt hekta på løpesko og sitter nesten alltid å ser på nye sko eller treningsklær. . . Etter jeg fant sportamore har det blitt min desidert favoritt innen nettsider som selger treningsklær - i tillegg har de fantastisk kundeservice og er mye rimeligere enn andre nettsider! To par av nikeskoene jeg har har jeg kjøpt der og det ene parret mitt kostet rundt 1300kr i vanlig butikk mens jeg bare betalte 800kr for dem på sportamore. . . Skjønner dere eller? Er det rart jeg føler jeg kan kjøpe alt?? Haha jeg sparer jo så mye penger. . . Men er ikke alt som er såå billig da, men er uansett billigere enn om du skulle kjøpt dem noen andre plasser. Siden selger heller ikke falske ting til tross for de lave prisene, alt er 100% ekte! Her er noen av mine favoritter fra siden;

Nike free-skoene mine bruker jeg til hverdags, jeg synes det er litt for lite demping for min smak til å bruke til løping. Men de er ufattelig gode å gå i! Eneste minuset er at de kan bli litt trang over risten om du er bred der, men de ble perfekt til meg. Kommer an på om man er bred eller ikke over foten!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER 

Lunarglide er min DESIDERT favoritt av alle! Både til hverdags og trening. . . Det første paret her skal jeg kjøpe nå, har et par mørk rosa fra før av. Utrolig god demping og behagelig på foten, hadde jeg skulle valgt bare et par med treningssko så hadde det blitt disse. . . Bruker bare lunarglide til jogging!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2HER // 3. HER // 4. HER


kommentarer: 0tvserieguide #2

 • Skrevet 13.06.2013
 • Klokken 14:50

Nå begynner det å bli en stund siden jeg kom med "tv-serie guide" til dere, har faktisk ikke gjort det siden i januar. . . Og siden den tid har det blitt litt endringer i hva jeg ser på, men noe forblir fremdeles favoritter og går på repeat! Trenger uansett litt nytt å se på, noen tips?

Kopierer bare det jeg skrev sist om de to forskjellige sidene jeg ser på tvserier på. . .
Om dere ser serier/filmer på 1Channel burde dere velge putlocker eller sockshare når dere må velge side for å se på. Husk å klikk bort all reklamen og velge "continue as free user" om det kommer opp. Om dere ikke har muligheten til å velge de to, så liker jeg videoslasher også! De linkene hvor dere kommer inn på TV2 Sumo må dere lage dere bruker på og det er ikke gratis å se på serier der. Men det er såå verdt det! Jeg har sumo gull, noe som gir meg tilgang til alt jeg vil på siden. Vet ikke hva de enklere abonementene har av muligheter, men jeg kan i alle fall se direktetv der (altså det som går på tven) og alt av live fotballkamper og ja - rett og slett alt! Det koster rundt 1000kr for å ha tilgang hele året, og det er jo ikke så veldig ille. Det blir dyrere om dere kjøper for en og en måned! Men finnes abonementer for alle, om du bare er interessert i seriene så finnes det enkle løsninger som er billigere.

Hotel Cæsar
Kan dere se HER. Det trenger vel ikke noen nærmere beskrivelse? Jeg elsker det!

Grey's Anatomy
Kan dere se HER. Serien som har alt. Kjærlighet, drama, død, sorg, latter - all in one! Denne serien er av typen som jeg aldri har klart å følge med på slavisk. . . Så det har blitt til at jeg har sett litt nå og da, men så lenge du kjenner til karakterene er det egentlig ikke et problem!

Tumblr_mezlb4vibl1r6kab2o1_500_large

Forstadsliv
Kan dere se HER. Haha dette er en så utrolig bra serie! Handler om Tessa som flytter med sin far fra New York til en liten forstad hvor hun får en totalt annen hverdag. Akkurat nå ligger det bare sesong 2 ute, men sesong 1 kan sikkert lastes ned en plass. God erstatter for good cristian bitches og frustrerte fruer!

Carrie
Serien om den unge Carrie Bradshaw fra SATC! Det er ikke alle episodene som ligger på sumo siden de forsvinner etter en stund, men du kan se HER, fant ikke serien på 1channel. . .

Brothers and Sisters
Kan dere se HER. Familie, drama, kjærlighet, følelser og hele pakka! 

Pretty Little Liars
Kan dere se HER. Vanligvis bruker jeg å laste ned de episodene, føler det blir bedre kvalitet da. Er en ordentlig jenteserie med MYE spenning!

Tumblr_mg54j8ocrt1s2yvlxo1_500_large

Frustrerte Fruer
Kan dere se HER. Denne serien er jo i grunnen død nå, men måtte bare ha den med på listen siden den er så fantastisk - og jeg aldri går lei ♥

Tumblr_mf8wd1tmo51s0k9rzo1_500_large

Good Christian Bitches 
Kan dere se HER. Litt type Frustrerte Fruer serie, egentlig. Savner en sesong to da, håper den kommer snart. . .

One Tree Hill
Kan dere se HER. Siden jeg aldri har fulgt 100% med på denne serien har jeg nettopp startet fra sesong 1! Har enda ikke klart å bestemme meg for om jeg er mest forelsket i Nate eller Lucas. . .

Tumblr_lohsndpmut1qb8ikqo1_500_large


kommentarer: 4pynt til rommet?

 • Skrevet 06.06.2013
 • Klokken 22:38

Jeg har egentlig alltid vært veldig opptatt av interiør og slikt, kjøper inn ting til huset og pynter overalt. Og etter at jeg fikk det ryddig og fint på rommet mitt ble jeg ekstra interessert i å kjøpe inn fine sengesett, puter, pynt osv. Har kjøpt en del fra ellos som kom i posten for en stund siden og ble superfornøyd! Var noen nye sengesett og putevar, ellers har jeg også bestilt noe pynt fra sparkjøp. Alt er så billig og fint! Tenkte å dele med dere noe fra salget som ellos har nå, maasse fint til en utrolig rimelig penge! Må nok klikke hjem noe på neste lønning. . . Om jeg klarer å vente så lenge da, haha.

Teppe HER // Sengesett HER // Sengesett HER // Putetrekk HER

Sengesett HER // Putetrekk HER // Pyntekrakk HER // Fat HER


kommentarer: 1sunnere alternativ

 • Skrevet 14.04.2013
 • Klokken 18:54

Tenkte å tipse dere om to forskjellige ting jeg har prøvd en stund nå, en type knekkebrød og olje for steking! Begge to er sunne alternativer, spesielt knekkebrødet. Har kjøpt det på helsehjørnet, en butikk som har blitt min favoritt den siste tiden. De har såå mye godt og sunt! Har også kjøpt nokamat og shakes der. I Harstad ligger det på bysenteret ved siden av vila! Men det selges sikkert også på andre helsekostbutikker. Liker dere slike innlegg?

Verdens beste knekkebrød! Koster litt over 40kr per pakke og de er helt NYDELIGE! Finnes med forskjellige frød og med ost, de andre typene er også utrolig gode.


Cocosa bruker du i stedet for stekeolje eller margarin, kjøttet blir såå mye mer saftig! Er blitt helt hektet etter jeg prøvde det første gangen. Bruker det alltid når jeg steker kyllingfileet, kjøttet blir hundre ganger bedre! Koster 119kr.


kommentarer: 3oppskrift: pavlova

 • Skrevet 22.03.2013
 • Klokken 14:09

Du trenger:
4 egg
3 dl sukker
En pakke kremfløte
Vaniljekrem
Frukt og bær (til toppen)

Forhåndsvarm ovnen til ca 150 grader slik at den er varm til du skal sette det inn.

Til marengsen (som er bunnen på kaken) bruker du kun sukker og eggehvite. Start med å skille eggehviten og eggeplummen.


Så pisker du eggeviten og sukkeret sammen til det blir stivt. (skal være såpass stivt at det ikke kommer til å renne utover når du har det på bakepapir)

Så posjonerer du det utover brettet. Du kan enten lage små kaker som meg, eller en stor kake! Disse posjoneringene ble riktignok litt for store siden de heves noe i ovnen. . . Anbefaler å lage litt mindre! Sett brettet inn midt i ovnen i 10 minutter, så slår du ned varmen (etter de 10 minuttene) til ca 100 grader og lar det stå i 50 minutter før du tar brettet ut.

Til toppingen pisker du krem! Ha i vaniljekremen når den er ferdigpisket og bland det med en håndvisp.


. . . . . Marengsen ut av ovnen

Så legger du på kremen og topper med bær! Ser godt ut, sant? Mmh. . . NYDELIG!kommentarer: 4oppskrift: havrepannekaker

 • Skrevet 15.03.2013
 • Klokken 12:26

Du trenger:
- 4 dl havregryn
- 2 ss sukker (jeg bruker sukrin)
- 4 egg
- 4 ss yoghurt (jeg brukte tyrkisk vaniljeyoghurt)

Dere kan også eksprimentere litt og tilsette det dere måtte ønske. Kesam og cottage cheese kan også brukes som ingredienser! Hvor mye dere skal ha av de forskjellige tingene er også helt opp til dere, om dere vil tilsette mer eller mindre :-)

Start med å mål opp havregryn og sukker og ha det i en bolle, så blander du inn eggene med en visp. Tilsett yoghurten når du har blandet alt. Jeg moste også en banan og puttet oppi! Det kan dere selvfølgelig skippe om dere ikke liker det. Husk å visp godt så det ikke blir klumper!

Stek til de er gyldne. Jeg laget mange små siden jeg ikke er så flink med å "flippe" kakene når de skal stekes på andre siden. . . Egentlig perfekt for meg siden de mettet veldig mye! Denne som er like stor som stekepannen ble for stor for min del. 

Utrolig godt å servere med brunost!


kommentarer: 1makeuptour

 • Skrevet 11.03.2013
 • Klokken 18:30

Er flere som har etterlyst innlegg om hvilken sminke jeg bruker. . . Så da lager jeg liksågodt et nå! Har brukt det meste fast i utrolig lang tid nå, og dette er den sminken jeg bruker til hverdags. Hva synes dere om slike innlegg?

Favorittkosten min og solpudder fra IsaDora! Pudderet til venstre bruker jeg i hele fjeset, og det til høyre i kinnene.


Øyebrynspudder fra Body Shop. Veksler mellom dette og et fra Glo Minerals, men siden det fra Glo er blitt knust bruker jeg dette nå. Anbefales! Mye bedre enn blyant, bruker aldri blyant lenger.

Hot Mama pudderet bruker jeg i kinnene til slutt for å få glød. Elsker det!


Dipliner er et must, denne har jeg hatt i hele to år. . . Drøy i bruk! Dette er fra Body Shop.

Bruker disse to samtidig, eeelsker dem!


Min favoritt foundation, er helt frelst.


kommentarer: 0for å lese en blogg

 • Skrevet 02.03.2013
 • Klokken 14:52

Ett par viktige punkter som skal til for at jeg (og sikkert andre) skal orke å lese en blogg.

❤ Bilder, innlegg uten bilder er som. . . En bil uten motor, det funker bare ikke. Også er det sykt forstyrrende å lese innlegg hvor bildene har forskjellige størrelser eller er uklare, skal man være en seriøs blogger skal det mer til enn bare iPhonebilder i alle innleggene.

❤ Design, det må være ryddig, oversiktlig og ikke forstyrrende. Masse farger som ikke passer sammen er bare et big fat no-no. Få gjerne et design laget spesielt til deg, som ingen andre har!

Header! Fiks deg en bra header, det er som oftest det som er viktigst - så kan du ha et helt enkelt design! Men også her er det viktig å få til noe mer enn en header som ser ut som den er laget i paint. . .

❤ Skrivefeil, også ett stort no-no. Jeg får anfall om jeg leser en blogg med mye skrivefeil, må forlate bloggen og blokkere den så jeg ikke kan gå inn på den flere ganger. Har allerede utelukket èn toppblogger som har skrivefeil i så å si alle innleggene. Om man er usikker på hvordan "akkurat" eller "interessant" skrives, google det heller i stedet for å skrive dem feil. Alle kan jo ha skrivefeil en eller annen gang såklart, men det finnes grenser for hvor mange skrivefeil man klarer å putte inn i ett og samme innlegg. . .

❤ Orden, ha orden på sakene! Oversiktlige og lett leselige innlegg. Overbruk av smilies, eller hva det heter, eller "xD" er no-no. Heller ikke overdriv med "!!!!!!!!!" og "????????" i alle innlegg, det blir _to much_.

Blogg ofte! Jeg _hater_ at de bloggerne jeg følger fast ikke blogger på flere dager, eller nok mange gang om dagen. Selvfølgelig har ikke det så mye å si om man virkelig liker en blogg, siden man leser den uansett da, men er et stort pluss å oppdattere gjevnlig! 2-3 innlegg om dagen for eksempel. Haha her har jeg virkelig noe å lære. . . Lover, jeg skal bli flinkere!

Har du noen punkter på hva som skal til for å lese en blogg?kommentarer: 3how to make: jellyfruit

 • Skrevet 27.02.2013
 • Klokken 13:15

Tenkte å tipse dere om noe morsomt å lage til bursdag, jentekveld eller fest - nemlig jellyfruit! Er jo litt kjedelig med den vanlige "gele i en skål" eller i shotteglass, så her har vi liksågodt brukt frukt! Sist jeg laget dette var i bursdagen min i fjor, og jeg må si at gelèen smakte såå mye bedre når det så ut som frukt, hihi. . . Vi brukte lime, sitron og appelsin! Her kan dere jo såklart trikse litt selv og finne ut hva dere vil bruke. Jeg, for eksempel, vil gjerne bruke MELON neste gang! Tenk dere DEN biten med gelèmelon! Wihi.

1. Lag gelèen! Enten med eller uten alkohol.
2. Mens du venter på at den skal bli ferdig, skjær opp frukt på tvers slik at det blir "skåler".
3. 
Så må du fjerne alt av kjøtt som er inni. . . Dette er en SYKT kjip jobb, haha. Tar litt tid!

4. Hell oppi gelèen i båtene, gelèen bør være litt kald når dere heller i!

5. Sett i kjøleskapet over natten til gelèen har stivnet.

Så til slutt: skjær opp i båter og server! Gjerne med en paraply :-) (Hihi se for dere disse båtene, bare i melon. . . Må lage det snart!)


kommentarer: 0neo noir 20%

 • Skrevet 21.02.2013
 • Klokken 17:38

Nå drar jeg ned på jobb for å være i to timer, så skal jeg rett hjem og fortsette med ryddingen. Rommet mitt begynner ENDELIG å ta litt form! Haha jeg har aldri hatt det 100% ryddig siden jeg har hatt tre-fire store søppelsekker og mange småposer med søppel stående i et hjørne som jeg aldri har orket å bære ned. . . Hardt å ha rom i fjerde etasje altså. Nå har jeg i alle fall fått ned to av sekkene og noen småposer, skal kaste alt i bilen og kjøre til søppelbøttene. Enkleste måten å få alt unna på!

Nå i helgen har boozt.com salg på noen nyheter fra utvalgte merker, blant annet 20% på merket Neo Noir (link til hele utvalget) som har noen utrolig fine smykker! Ble forelsket i flere av dem. . . Gjelder å beherske seg litt nå ;) Hva synes dere om smykkene? I love!

HER // HER // HER
HER // HER // HER


kommentarer: 0rabattkode fra sportamore!

 • Skrevet 01.02.2013
 • Klokken 12:39

For noen uker siden fant jeg siden sportamore.no som har ett utrolig stort utvalg av treningstøy til supre priser! De har blant annet Nike, Röhnisch, Adidas, Converse, Asics, Stay In Place, Casall - ja, rett og slett de fleste merkene, om ikke alle. Jeg fant så utrolig mange skatter der som jeg skal klikke hjem senere, alt var jo så rimelig plutselig?? De har nemlig 30% rabatt på det meste av sortimentet så det er bare å go crazy! (haha I know I will) I tillegg har de til vanlig også rimeligere priser enn andre nettbutikker, siden det er noe de har gått inn for å ha. Plukket ut noen favoritter som dere kan se under her, tror nok jeg må bestille både den rosa singletten og tightsen nederst. . . Man kan aldri få nok av treningsklær! Er dere ikke enig?

Fikset dere også en rabattkode der som gir dere 10% på alt som er av ordinær pris, bare skriv inn stineemarik i kassen! Converse er for eksempel noe som er på ordinær pris. Koden varer ut februar!

Tights fra Röhnisch HER // Singlet fra Röhnisch HER // Sko fra Asics HER

Sko fra Nike HER // Tskjorte fra Röhnisch HER // Tights fra Nike HER // Tights fra Röhnisch HER


kommentarer: 3dorco shai

 • Skrevet 31.01.2013
 • Klokken 16:41

I det siste er det utrolig mange bloggere som har skrevet om Dorco Shai, som er den første barberhøvelen med 6 blader for kvinner. Og med god grunn! Jeg bestilte hjem denne siden den var gratis og tenkte det kunne være greit å teste den ut. Ble utrolig overrasket over den! Og det på en positiv måte. Den barberer helt jevnt og etterlater en silkemyk hud. Bladene som blir tilsendt automatisk hver tredje måned (eller når du måtte ønske det) er i tillegg mye billigere enn bladene som kommer til andre merker. Så denne blir jeg nok å bruke de neste årene! Jeg bruker den sammen med barberingskremen til EOS, en krem jeg ikke kunne klart meg foruten. Har prøvd de fleste kremene for barbering, men denne slår alle. I tillegg lukter den såå godt!

Bestill barberhøvelen HER (du må avbestille innen 1-2 uker om du ikke vil ha tilsendt ekstra blader, for de er ikke gratis) og kremen finner du HERkommentarer: 1oppskrift: wraps med spekeskinke

 • Skrevet 25.01.2013
 • Klokken 13:14

Jeg er så absolutt ingen superkokk, har heller aldri vært det. . . Så her i huset går det på kjappe retter, hver dag! Derfor blir det ikke spesielt mange "mat-tips" fra min side, med mindre det er mat laget på maks 10 minutter haha. . . Har uansett laget meg en kategori med oppskrifter nå, så får se om det fylles opp etterhvert! Dette er i alle fall en utrolig lett rett, er vel rettere sagt en forrett eller appetizer. Passer perfekt til vin og jentekveld! Dette er noe som alle bare måå smake. . . Jeg ble i alle fall frelst første gang jeg spiste det!


Dere trenger:
Wraps, snøfrisk eller philadelphia, spekeskinke (kan også byttes ut med laks), ruccula, rødløk og tannpirkere.

1. Smør på philadelphia (eller snøfrisk) over hele lefsen.
2. Legg på spekeskinke, ruccula og rødløk.
3. Rull sammen og fest med tannpirker!

Så er dere good to go! Latterlig enkelt. . . Bon appetit!kommentarer: 0tvserieguide

 • Skrevet 22.01.2013
 • Klokken 13:10

Er mange som lurer på hvor jeg ser tvserier, hva jeg ser på og slikt. Så tenkte det var enklest å bare lage et innlegg om det! Jeg må _alltid_ ha minst syv serier jeg kan følge med på, ellers fungerer ikke dagene mine haha. Andre som har det slik? Derfor er jeg inne i en vanskelig tid hver gang tvseriene mine tar slutt. . .

Om dere ser serier/filmer på 1Channel burde dere velge putlocker eller sockshare når dere må velge side for å se på. Husk å klikk bort all reklamen og velge "continue as free user" om det kommer opp. Om dere ikke har muligheten til å velge de to, så liker jeg videoslasher også! De linkene hvor dere kommer inn på TV2 Sumo må dere lage dere bruker på og det er dessverre ikke gratis. . . Men det er såå verdt det! Jeg har sumo gull, noe som gir meg tilgang til alt jeg vil på siden. Vet ikke hva de enklere abonementene har av muligheter, men jeg kan i alle fall se direktetv der (altså det som går på tven) og alt av live fotballkamper og ja - rett og slett alt! Det koster rundt 1000kr for å ha tilgang hele året, og det er jo ikke så veldig ille. Det blir dyrere om dere kjøper for en og en måned!

Keeping up with the Kardashians
Kan dere se HER. Det handler om familien til Kim Kardashian og deres liv - utrolig spennende og morsomt å se på!

Hotel Cæsar
Kan dere se HER. Det trenger vel ikke noen nærmere beskrivelse? Jeg elsker det!

Grey's Anatomy
Kan dere se HER. Serien som har alt. Kjærlighet, drama, død, sorg, latter - all in one! Jeg elsker denne serien og gruer meg allerede til dagen den tar slutt. . .

Tumblr_mezlb4vibl1r6kab2o1_500_large

Dexter
Kan dere se HER. Brukte å se denne da jeg gikk på ungdomsskolen, men nå er den back again! Siden den _endelig_ har kommet på sumo må jeg jo bare se den igjen, haha.

Tumblr_mdr2n0yazr1qba8yvo1_500_large

Brothers and Sisters
Kan dere se HER.

Pretty Little Liars
Kan dere se HER. Vanligvis bruker jeg å laste ned de episodene, føler det blir bedre kvalitet da.

Tumblr_mg54j8ocrt1s2yvlxo1_500_large

The Lying Game
Kan dere se HER. Min første tanke da jeg så dette var: oh my god så dårlig skuespill. . . Men så ble jeg hektet da! Haha. . .

Drop Dead Diva
Kan dere se HER. Morsom serie som handler om en supermodell som dør i en bilulykke og våkner opp som en helt annen person - altså i en helt annen kropp.

Frustrerte Fruer
Kan dere se HER. Denne serien er jo i grunnen død nå, men måtte bare ha den med på listen siden den er så fantastisk - og jeg aldri går lei ♥

Tumblr_mf8wd1tmo51s0k9rzo1_500_large

Good Christian Bitches 
Kan dere se HER. Litt type Frustrerte Fruer serie, egentlig. Savner en sesong to da, håper den kommer snart. . .

One Tree Hill
Kan dere se HER. Siden jeg aldri har fulgt 100% med på denne serien har jeg nettopp startet fra sesong 1!

Tumblr_lohsndpmut1qb8ikqo1_500_large


kommentarer: 4veien til førerkortet mitt

 • Skrevet 18.01.2013
 • Klokken 23:35

For å i det hele tatt kunne kjøre bil trenger dere grunnkurset, det kan taes fra man er fylt 15 år! Jeg tok dette da jeg var 15, så når jeg ble 16 kunne jeg begynne å øvelseskjøre bil. Anbefaler alle å gjøre seg ferdig med dette - for å være 18 år og enda ikke ha tatt GRUNNKURSET. . . Det kan jeg tenke meg er ganske så kjipt. Er vel fire (?) samlinger man må på og i tillegg deltar man på førstehjelpskurs og mørkekjøring. Jeg begynte hvertfall med min første kjøretimer allerede i mai 2012, hadde jo håpet å få lappen til bursdagen min den 16.juli - men siden jeg var treg med teorien ble det dårlig med det. . . Men hadde jeg tatt teorien tidligere kunne jeg hatt det! I løpet av sommeren hadde jeg veldig mange kjøretimer, og i løpet av høsten var jeg ferdig med både langkjøring og glattkjøring. I slutten av september (om jeg ikke tar feil) var jeg ferdig med alt og hadde bare oppkjøringen igjen! Siden jeg enda ikke hadde tatt teorien var det vanskelig å få oppkjøring, så etter å ha motet meg opp i noen uker tok jeg den og besto! Utrolig deilig følelse å bestå på første forsøk, vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg strøk. . .

Siden jeg tok teorien ganske sent på året var det knapt med oppkjøringsdatoer igjen, så jeg fikk ikke før den 9.januar. Tiden gikk faktisk utrolig fort! Man skulle ikke tro at to måneder går fort, men jo. Var jo så heldig å ha julen mellom der, og i julen går jo alt ganske fort forbi. Så de siste ukene før oppkjøringen min hadde jeg tre-fire kjøretimer, hvor de to siste var samme uken som oppkjøringen - og den ene en time før oppkjøringen (obligatorisk). Følte meg veldig klar og var overhodet ikke nervøs under selve oppkjøringen! Hjalp jo også litt på å få skryt av sensoren etter oppkjøringen, hihi.

Jeg kjørte opp på Trafikkskolen i Harstad som ligger på Seljestad, og hadde Einar Viggo som kjørelærer. Så absolutt en kjørelærer jeg kan anbefale på det sterkeste! Han er veldig avslappet og rolig og jeg har aldri vært usikker på en kjøretime. Han er også veldig flink å lære bort og kunne svare på alt jeg lurte på!

Så noen tips til dere som skal ta lappen:

- Øv til teorien og ta den TIDLIG! Om man stryker må man vente i to uker før man kan ta den på nytt. Jeg brukte teoritentamen.no og if.no flittig, anbefales! Jeg leste nesten ingenting i boken, tok mest prøver på nett. Men her er det jo veldig individuelt hvordan folk lærer best.
- Gå til en kjørelærer du er komfortabel med, liker du ikke den du hadde første kjøretime med er det ingen problem å bytte.
- Øvelseskjør masse hjemme (men ikke lær deg uvaner), det gjør det enklere på kjøretimene! Har du inne det grunnleggende kan det hende du trenger mindre kjøretimer.
- Send inn søknad om førerkort! Det kan dere gjøre på vegvesnet sine sider.
- Spar penger!! Det kommer til å gå masse penger til lappen, så det er lurt å begynne tidlig å spare opp. Jeg var heldig å hadde alle mine konfirmasjonspenger!
- Planlegg og bestem deg for når du skal ha lappen. Det kan ta alt fra 3 måneder til 3 år - alt etter hvor motivert du er!

Håper dette var til hjelp for noen! Er ikke så veldig flink å forklare, men håper dere skjønner.


kommentarer: 4mine spillelister

 • Skrevet 15.01.2013
 • Klokken 23:05

Var noen som lurte på om jeg kunne legge ut mine spotifylister, og det kan jeg selvfølgelig. Bruker egentlig bare to spillelister, så min "alt mulig" liste finner dere HER og deppelisten min finner dere HER. Har også den gamle russelisten min HER som jeg fyller på med partysanger nå og da.


kommentarer: 0romjulssalg

 • Skrevet 28.12.2012
 • Klokken 19:30

Nå er det jo storhøytiden for shopping, det er jo så utrolig mye salg over alt! Himmelen ♥ Tenkte i alle fall å tipse dere om noen sider som har romjulssalg nå. Greit å få svidd av litt penger sant? Jeg for min del må roe meg litt, har jo allerede bestilt meg sminken jeg fikk for en uke siden og en pakke fra proteinfabrikken. De har forresten fri frakt ut året nå, det er virkelig noe å benytte seg av! Tror frakten deres vanligvis ligger på 149,-. 

Blush sitt romjulssalg finner dere HER! Der kan du spare opp til 80% i forhold til vanlig butikk nå.

Coverbrands sitt salg finner dere HER. De har 20 - 70% på masse sminke!

Blivakker har 15% på hele butikken! Varer ut nyttårsaften.

Nelly sitt romjulssalg finner dere HER. De har opp til 70% rabatt nå på masse varer! Har funnet noen favoritter fra salget som jeg deler med dere!

HER // HER

HER // HER

HER // HER

HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

// affiliateslenker


kommentarer: 1julegavetips til venninner #1

 • Skrevet 21.11.2012
 • Klokken 20:12

Siden det ikke er så utrolig lenge igjen til jul nå, så tenkte jeg å starte med julegavetips! Kommer også til å legge ut julekjoler og nyttårskjoler, enda jeg har gjort det før. De har jo fått inn så utrolig mange fine kjoler på nelly nå! Så jeg kommer til å dele det litt opp, og komme med tips til gaver til både venninner, foreldre og kjæreste om dere ønsker det. Starter med julegavetips til venninner, under 500,-! Dere har vel kanskje begynt å handle litt julegaver allerede? Det har i alle fall jeg! Skal ikke gå på samme smellen i år, som jeg gjorde i fjor. Da sto jeg der på julaften og hadde enda mange gaver som ikke var kjøpt. Jaja, er vel ikke så ille med gaver i januar? Haha. . .


Alle jenter trenger sminke! Du vet sikkert godt hva venninnen din bruker fast av sminke og slikt, eller så kan du jo overraske henne med noe nytt hun ikke har prøvd før. Jeg har funnet noen supre sett med forskjellig sminke! Så forresten at coverbrands var dyrere enn nelly når det kom til noen av gavesettene, så er jo noe å være obs på om dere vil spare noen kroner. Ellers er det jo de typiske gavesettene med såper, neglelakk osv. Det er jo alltid safe! Kan jo tipse om at blivakker.no nå har 15% på hele butikken nå, og der er det jo utrolig mye julegaveidèer å finne.

Gavesett fra Too Faced til 219,- HER

Neglelakksett fra CIATÈ HER til 203,- // Brystkreftneglelakker HER til 135,-

Pallett 1 HER // Pallett 2 HER til 349,-

Sett 1 HER til 179,- // Sett 2 HER til 179,-

Sett fra gloMinerals HER til 399,-

Reisesett fra REN HER til 135,-

Neglelakksett fra OPI HER til 331,- 

// adlinks


kommentarer: 0sminkespesial

 • Skrevet 29.10.2012
 • Klokken 23:02

Åh, så utroolig trøtt jeg er. . . Treningen i dag tok virkelig på og jeg merket veldig godt at jeg hadde trent da jeg kom hjem, for å si det slik. Men godt var det! Tok meg et laangt og deilig bad, så smurte jeg meg inn i min herlige bodylotion fra Elisabeth Arden etterpå. Himmelsk ♥ Skikkelig kosekveld på meg! Fikk også sett Hotel Cæsar mens jeg badet, perfekt egentlig siden jeg kunne dukke under vann når jeg ble frustrert haha! Jeg lever meg så sykt inn i den serien. . . Var noen som lurte på hvordan jeg klarte å se på serier mens jeg bader, og det er så enkelt som at jeg setter pcen på benken! Ikke så veldig vanskelig løsning. Nåå skal jeg snart stupe i seng, så god natt søtinger ♥

Har laget en liten sminkespesial til dere siden flere har spurt etter hva slags sminke jeg bruker, håper det faller i smak! Har maasse sminke egentlig, men veldig lite som jeg bruker daglig. På skoledager f.eks bruker jeg egentlig bare foundation og litt pudder, så tar jeg på meg brynene og er klar! Er ikke så veldig høytidlig av meg på skolen, er ikke så nøye. Om det er noe mer dere lurer på ang. sminke så er det bare å spørre! Så skal jeg svare i et eget innlegg.

Haha, tok ikke lange tiden før jeg fant ut at det så litt trasig ut på benken min. . . Måtte freshe litt opp!

I den rosa sminkemappen min har jeg den "daglige" sminken, som jeg alltid bruker.

Også har jeg litt forskjellig i den beige. Primer, pudder, foundation og øyeskygge til dager hvor jeg føler for å være litt penere! Haha.

Solpudderet og kosten jeg bruker daglig. Sverger til kosten! Beste som finnes. Kan kjøpes på cubus.

Pudderet jeg bruker daglig. Er fra MAC i fargen medium plus. Kjøpte min på MAC i Oslo.

Mascaraer fra Isadora og define-a-lash fra maybelline. Dipliner fra body shop. Disse har jeg også brukt fast i laang tid!

Concealeren jeg bruker. Har den i fargen natural. Kan kjøpes HER.

Verdens beste foundation! Har brukt den i sikkert 2 år nå og ingenting slår den. Har den i den lyseste (?) fargen
for å være sikker på at den ikke skal bli for brun, haha. For det er altså IKKE pent. . . Kan kjøpes HER.

Øyebrynspudder, klarer meg ikke foruten! Brukte blyant før, men dette er såå mye bedre. Anbefaler den til alle!
Alle som har bryn da, ellers sitter det ikke. Ser utrolig naturlig ut og holder hele dagen. Kan kjøpes HER.
Kosten jeg bruker er fra GOSH og er kjøpt på VITA. Det følger også med kost i pakken med pudderet (se link over her), men den er ikke like bra. 


kommentarer: 0luksusbrudene

 • Skrevet 12.10.2012
 • Klokken 14:25

Kom nettopp hjem fra skolen, er sliten og trøtt etter en skoledag som har gått overraskende fort! Er ikke hver fredag at 6 timer føles ut som 2. . . Nå skal jeg lage meg noe kjapt å spise, så skal vi se om det ikke blir en liten powernap på meg. Neida nååå tullet jeg (litt), skal se på luksusbrudene på tv2 sumo, har blitt helt hekta!! Og say yes to the dress, lurer på om jeg blir litt brudesyk nå, jeg har såå lyst til å gifte meg. . . Sitter allerede å planlegger bryllupet mitt, haha crazy. Inntil videre tror jeg at jeg har nok med å se de gale brudene som er med i programmene!

Kan jo også tipse dere om at beautykick nå har hele 70% på alt fra hårpleieserien ECRU New York. (direktelink til hele utvalget) Selv har jeg en balsam derfra som jeg kan anbefale på det sterkeste! Noe jeg liker ekstra godt med dette merket er at de ikke tester sine produkter på dyr overhodet, i tillegg til at de er veldig miljøbevisste og tar ansvar til miljøet. Og det liker vi! Eller hva? Hårprodukter fra frisør trenger ikke nødvendigvis å være dyrt, og jeg synes alle burde legge i litt ekstra for å få det beste - som nettopp er frisørprodukter! Så dette er jo en fin mulighet for dere som kanskje ikke har så godt råd for tiden! (sånn som meg, haha. . .)


kommentarer: 3djeveløya i oslofjorden

 • Skrevet 01.10.2012
 • Klokken 14:00

Jeg er overhode ikke boktypen, tror aldri jeg har lest en eneste bok helt ferdig. Bortsett fra en da - Justin Bieber sin biografi, haha. . . Sjokk eller? Men nå har jeg tenkt å bli flinkere! Finnes såå mange spennende bøker som jeg kan tenke meg å lese, og spesielt bøker som er basert på det virkelige. Fant blant annet denne boken hos mamma da jeg var der, en bok som har vært bestefar sin. Så denne skal jeg starte å lese så snart jeg er ferdig med boken jeg holder på med nå. (er ikke noe mer spennende enn teoriboken da. . .) Noen andre som er glad i å lese?

Boken handler om barnehjemmet på Bastøy hvor vanskeligstilte gutter ble sendt. De fleste av dere har kanskje sett Kongen av Bastøy? Faktisk ikke jeg, men den skal jeg se etter at jeg har lest ferdig boken, gleder meg! Tenker det kan være smart å vente med å se filmen, til etter jeg har lest boken. Eller er det kanskje omvendt man skal gjøre det. . .?


kommentarer: 2redigering av bilder

 • Skrevet 23.09.2012
 • Klokken 13:55

Kunne faktisk ikke bedt om en bedre søndag, formen er på topp! Tror ikke jeg hadde sagt det samme om jeg hadde startet på vinflaske nr 2, men siden jeg lovet meg selv en fin søndag gjorde jeg selvfølgelig ikke det. Skal på russemøte senere på peppes for å diskutere russeting (nei seriøst. . .) også skal jeg kose meg litt med April før hun hopper på flyet til Oslo igjen. Har vært godt å ha henne hjemme ♥ Men nå skal jeg spise en skål med jordbær, ååh det skal bli så godt! Finnes heller ikke noe bedre enn å ha matlyst på søndager, haha. Skal sies at jeg våknet klokken 7 i morges og tømte 1L med vann, kanskje derfor jeg er i fin form nå. . .?

Også tenkte jeg å svare på ett spørsmål som har gått igjen mange ganger, nemlig hvor og hvordan jeg redigerer bildene mine. Og det gjør jeg på picmonkey.com og pixlr.com/o-matic!

På picmonkey bruker jeg egentlig bare bildeeffektene som er der. Du kan også gjøre deg brunere der, men det anbefales overhode ikke, ser så sykt uekte ut. . . Ellers kan du ta på leppestift, mascara, blush og fjerne rynker (for de som har det i en så ung alder). Utrolig bra program! Også er det så kjekt at det er på nett, det gjør jo at du kan bruke det uansett hvor du er.

og på pixlr bruker jeg rammene! De har også effekter, men synes ikke de er såå fine. Brukte de mye før, men så gikk jeg lei. Du kan også legge "overlays", slik som jeg har gjort på bildene hunder her.


kommentarer: 0tv-seriene jeg ser på

 • Skrevet 04.09.2012
 • Klokken 18:12

Jeg følger med på alt for mange serier. . . Alt skal jeg få med meg og helst se flere ganger. Mange av disse seriene kan dere få sett på TV2 Sumo som er på nettet, utrolig grei ordning! Så slipper man å laste ned og styre. Hva skulle jeg gjort uten? Koster heller ikke så mye i måneden å ha det (79,-), men er billigere å betale 899,- for ett helt år da. Ellers blir det litt dyrere da som du vil ha tilgang til sport og slikt i tillegg.

(I tillegg til disse seriene ser jeg på The Closer, The Mentalist, CSI: New York, CSI: Miami, Castle, Special Victims Unit osvosv. . . Jeg kan jo ikke ha ett liv på siden.)

Hotel Cæsar
Mitt andre hjem ♥ Kan sees på TV2 Sumo HER

2 Broke Girls
Handler om en forholdsvis fattig jente, Max, som jobber som servitør i New York. Hun møter plutseilg på en tidligere rikmannsdatter som flytter inn hos henne og starter å jobbe som servitør sammen med henne. Denne serien er en komedie/jenteserie, elsker den! Kan sees på TV2 Sumo HER,

Pretty Little Liars
Kan ikke beskrives, på sees! Er helt hektet, rett og slett ELSKER denne serien. 

Forstadsliv
Utrolig bra serie! Minner meg litt om Frusterte Fruer og God Christian Bitches. Far og datter flytter til forstaden etter å ha bodd i byen, noe som datteren overhodet ikke liker. Kan sees på TV2 Sumo HER.

Frusterete Fruer
Åh som jeg elsker den serien!! Var en del av meg som døde da de sendte siste sesongen. . . Fantastiske skuespillere hele gjengen, for ikke å snakke om hvor utrolig gjennomført og avhengighetsskapende den er. Føler at jeg lever med dem, haha. . . 

Gossip Girl
Intriger, drama, kjærlighet, gutter, alt en jente kan ønske seg i èn serie! Har sett alle sesongene til nå i alle fall tre-fire ganger, haha. . . Livet på Upper East Side er ikke så ille altså. 

The Lying Game
Handler om to tvillingjenter som plutselig finner tilbake til hverandre, og sammen vil de finne ut hemmeligheten om hvem deres ekte mor er. Også her finner du kjærlighet, drama og hele pakka - that's why I love it!


Good Christian Bitches
Eeelsker denne serien! Anbefales på det sterkeste. Var en utrolig god erstatning til Frustrerte Fruer (enda det skal myye til for å erstatte den 100%) siden de var ganske like serier. Er en ordentlig jenteserie! Drama, sjalusi, kjærlighet og mer drama. Også er det jo voksne damer - noe som gjør det enda mer morsomt.

Greys Anatomy
Sykehusserie, mye drama, kjærlighet og krangling. Elsker det! Du kan se de nyeste episodene HER. De andre må vel helst lastes ned. . .  


kommentarer: 1