hits


hvilken hårfarge?

 • Skrevet 11.11.2013
 • Klokken 18:30

Jeg har jo lenge hatt lyst til å gjøre noe nytt med håret mitt, nå er jeg faktisk snart nødt til å gjøre noe før etterveksten tar over hodet mitt. . . Og jeg har egentlig bare to valg - enten finner jeg en fin, lys farge jeg liker som jeg kan få frisøren til å fikse, eller så drar jeg på rema 1000 og kjøper meg 5 bokser med mørk hårfarge og blir all brown. Jeg ser for meg å bli enten lys brun eller enda blondere, for sistnevnte frister ikke så alt for mye, men må man - så må man! Jeg klarer ikke å se ut slik jeg gjør nå. . .

Jeg er jo Kardashianfan nr.1 og har derfor sett litt på en hårfarge Kim har hatt. Kan nok se for meg å ha en sånn hårfarge, bare kanskje liiitt lysere? Liker når det er litt forskjellige toner i hårfargen! Uansett om du har lyst eller mørkt hår er det fint med litt forskjellige toner. Så hva synes dere jeg skal gjøre med håret mitt? For noe må gjøres. . . Og det snart. . .

#hår #hair #hårfarge #frisør #hjelp #tips #kimkardashian #kardashian


kommentarer: 11Q&A #17

 • Skrevet 22.10.2013
 • Klokken 13:32

Svarer på de spørsmålene som var kommet på innlegget, om dere lurer på noe mer er det bare å kommentere her! Noen som ble litt klokere nå?

Hvor jobber du?
På Nor Style, en butikk hvor vi selger barneutstyr og barneklær!

Hvor mange søsken har du?
Jeg har fire småsøsken. Nikolai (11 år), Malin og Sigurd (10 år) og Helene (8 år). Nikolai og Helene er det mamma som har og pappa har tvillingene.


Koffør bynte du å blogge? :)
Jeg begynte å blogge fordi jeg syntes det virket morsomt! Begynte i 2008/2009 på blogspot, så fikk jeg en ny blogg også fikk jeg denne etterpå. 

Går du noen gang lei av bloggen? :)
Ja, det gjør jeg. . . Er ofte sånn "shit, hva skal jeg blogge om i dag??" og stresser ofte med å få ut innlegg. Men jeg tenker at det er bedre med et innlegg med mening enn bare "hei i dag har jeg ikke gjort så mye har ikke noe å fortelle" for så å slenge med et gammelt bilde. Men nei det er vel ikke akkurat å gå lei, men jeg har dager hvor jeg ikke orker å blogge og da gjør jeg helt enkelt ikke det.

Ka like du best med livet ditt no? :)
Akkurat nå såå. . . Jeg vet ikke, liker alt! Haha.

E du avhengig av sims? :) hahah
Hehe, tja. . . Har spilleperioder hvor jeg er totalt avhengig, men så går det bort etter noen uker, så er det påan igjen etter en stund.

Er du og Sophie enda venner? er så lenge dere har vært sammen
Joda, vi er enda venner! Men som dere kanskje har fått med dere er hun utrolig mye ute å reiser for tiden, så derfor er det en god stund siden jeg så henne sist. Heldigvis er det vår tur til å reise sammen igjen i februar ♥

Snuse du? :)
Ja, det gjør jeg. Og jeg anbefaler ingen å begynne! Jeg var ung og dum, det er selvfølgelig ingen unnskyldning nå, men det er veldig vanskelig å slutte når du har begynt.

Kordan e livet i Harstad? :)
Ikke så aller verst, kunne hvertfall ikke sett for meg å bo en annen plass akkurat nå!

Kunne du tenkt dæ å bo en ainna plass? - hvis ja, kor? :)
Hm. . . Kanskje det, men ikke som jeg kommer på akkurat nå!

Kjæreste? eller noen i kikkerten? :)
Nei og nei.

Har du hatt kjæreste før, sånn seriøst forhold? :)
Nei, det har jeg ikke.

Kor hente du inspirasjon til klær? :)
Jeg er ikke typen som sitter og søker opp på nettet etter stiler og sånt, jeg kjøper bare de klærne jeg liker!

E dokker mange i familien? :)
Hos pappa er det meg, han og småsøskene mine. Mamma har kjæreste og to barn. Ellers har jeg mange tanter og onkler om du tenker på det? Men kun en bestemor igjen, hun er verdens beste ♥

Skulle du ønske at du va fra Oslo området? :)
Nei, egentlig ikke. Jeg har jo bodd en stund nede rundt Asker/Bærum og Jessheim, men da var jeg bare 6 år så jeg husker ikke så utrolig mye.

Har du din naturlige hårfarge no? :)
Nei, det er stripet veldig mye! Naturlig har jeg veldig brunt hår.

Kjøpte du bilen din sjøl? :) (hvis æ ikke huske helt feil, så har du egen bil ja?)
Jepp, jeg har egen bil! Og har kjøpt den helt selv. Har lån på den, men betaler alt fra egen lomme. Det er noe jeg er veldig stolt over, at jeg klarer å betale for min egen bil. Jeg betaler både forsikring, årsavgift og lån. Det er dyrt å ha bil når man er ung, men jeg hadde ikke klart meg uten den! Jeg kunne heller ikke tenke meg å kjøpt en rimeligere bil bare for å spare litt penger, jeg trenger en ny og trygg bil når jeg for eksempel skal kjøre hele veien til mamma. Føler meg tryggere enn om jeg skulle hatt en bil fra 90-tallet!

Kordan går det med treningen?
Det går supert! Forrige uke var veldig slapp, men jeg starter med godt mot denne uken. Skal trene annenhver dag denne uken! Så i dag er fridag, så er det full fart igjen i morgen.

Hva er dine tips for å lykkes med treningen?
Ha troen på deg selv, finn ut hva som motiverer deg. Skrev et innlegg HER om hva som motiverer meg til å trene!

Hva er planene dine framover med tanke på jobb og skole?
Akkurat nå skal jeg bare jobbe og jobbe. Må tjene meg opp litt penger! Men såklart, jeg tenker jo på å ta videre utdanning en gang i tiden. Bare ikke akkurat nå!

Trives du med livet ditt akkurat nå?
Ja, det gjør jeg! Trives veldig.


kommentarer: 2spørsmålsrunde

 • Skrevet 20.10.2013
 • Klokken 21:36

Nå har jeg og Martine bestilt the sims tilleggspakker til 1600kr. Vi må jo være gale, haha. Håper bare de kommer til fredag, for da skal vi dra på hytten til Martine og spille! Der blir vi hele helgen, mest sannsynlig, gleder meg virkelig til en avslappende helg med bare kos og spilling. 

Og siden det er søndag er det lite morsomt å skrive om, så derfor tenkte jeg å gå i gang med en spørsmålsrunde! Er det noe dere lurer på? Ask away! Svarer når jeg har fått en del spørsmål.


kommentarer: 9Q&A #16

 • Skrevet 05.09.2013
 • Klokken 20:03

Svar på spørsmålsrunden min!

Hva skal du gjøre i år?
I år skal jeg jobbe! Og kanskje finne ut om jeg ønsker å gå på skole til neste år eller ikke. Også må jeg ta opp historie. . . 

Hva gikk du på videregående?
1.året - Service og samferdsel
2. året - Salg, service og sikkerhet med reiseliv
3. året - allmenfaglig påbygg.

Hva vil du bli?
Jeg aner ikke. . . Skal bruke året på å finne det ut!

Har du tips til noe sunt og godt?
Speltlompepizza, oppskrift ligger i kategorien "tips". Ellers er mager vaniljekesam med eple, banan og bær veldig godt.

Kor har du kjøpt wallstickersen din?
På bohus!

Ka synes du om Harstad som by? Like du og bo her, koffør - koffør ikke?
Jeg trives veldig godt i Harstad og liker byen veldig godt. Er ikke så glad i store byer, så Harstad er perfekt for meg! Det lengste jeg må kjøre for å komme til venninnene mine er 10 minutter, og alt er ganske samlet på en plass.

Kor mange lesere pr. dag har du?
Det kommer an på hvor mye jeg blogger, om jeg ikke blogger en dag har jeg rundt 200. På dager jeg blogger er det alt fra 250 til 500.

Favoritt butikken din i Harstad?
BikBok, cubus og Carlings, er så å si de eneste plassene jeg handler. Og kid, black design og kremmerhuset, haha.

Hva vil du oppnå her i livet?
Å bli lykkelig. Og om jeg kan - gjøre en forandring.

Hvordan er det å være venn med Sophie Elise?
For meg er hun bare Sophie, venninnen min. Det er litt uvirkelig for meg å se alle som blir hysterisk når de ser henne, fordi for meg er hun ikke "toppbloggeren Sophie". Hun er en helt vanlig person, bare bestevenninnen min. Så ja, det er vel likt alle andre vennskap? Hun er en fantastisk jente som jeg er veldig glad i! Og jeg kunne ikke sett for meg et liv uten henne.

Hva er det du mest tenker på om dagen?
For å være ærlig koker det ganske mye om dagen, kan ikke spesifiere bare èn ting jeg tenker på, for det er ganske mye. Jeg tenker egentlig på alt for mye. . . Har så sinnsykt med tanker og er stadig nervøs og stresset. Ikke så bra, og prøver å slappe av så mye som mulig. Men jeg er egentlig ganske flink til å stresse meg selv opp for ingenting, så da hjelper det ikke å slappe av.

Hvorfor blogger du?
Jeg blogger egentlig mest for min egen del, fordi jeg liker å ta bilder og skrive. Men jeg blogger jo såklart også litt for leserne sin del! Er jo morsomt å se at jeg har lesere som følger meg hver dag og venter spent på nye innlegg.

Skulle du ønske du var toppblogger?
Hmm, jeg vet ikke. På en måte ikke men samtidig kunne det jo vært morsomt! Er veldig mye negativt som følger med det å være en toppblogger, å være en sentral person. Så jeg trives egentlig best sånn som jeg ligger nå - litt nede på lista.

Hvordan kjenner du tcmn og tuva?
Jeg ble kjent med Therese før døgnvill 2011 på facebook faktisk, så dro jeg til henne for å dra på døgnvill! Tuva ble jeg kjent med når jeg kom til Therese siden hun og Tuva er venninner og vi var en del sammen med henne. De er superherlige jenter begge to!

Hvor lenge har du jobbet der du jobber?
Siden i november 2008, tror jeg det var.

Skal du jobbe der til høsten og hele året?
Ja, det skal jeg. Trives utrolig godt og vil nok beholde jobben som en ekstrajobb så lenge jeg kan!

Om dere lurer på noe mer kan dere kommentere her så skal jeg svare så fort som mulig :-) 


kommentarer: 3spørsmålsrunde

 • Skrevet 20.08.2013
 • Klokken 20:59

Okei da, så kjører vi på med en spørsmålsrunde. Har ikke hatt det på syykt lenge nå, kan ikke huske sist jeg hadde det. . . Så det er bare å spørre i vei! Alt mellom himmel og jord, jobb, skole, livet, alt. Eller kanskje dere ikke lurer på noe som helst? Haha. Lar den hvertfall stå en stund slik at de som faktisk lurer på noe får spurt og får svar!

Haha, stemningsbilde fra russetiden! Flying Sophy, mei og mr kittycat


kommentarer: 6svar på spørsmålsrunde!

 • Skrevet 19.02.2013
 • Klokken 11:33

Hvem av venninnene dine har du kjent lengst?
Åh, det aner jeg ikke. . . Mange gikk jeg i klasse med på ungdomsskolen, og noen på barneskolen! Kanskje Linn Ida, Lotte, Charlotte, Mariell og Martine?

Er du forelsket i noen nå?
Nei, og det er utrolig godt!

Hvilken faoundation og sminke bruker du?
Skal lage innlegg :-)

Når begynte du å blogge?
I 9ende klasse.

Hvilken skole går du på, og har du gode karakterer?
Jeg går på Stangnes VGS. Haha karakterene mine ja. . . Får se om de forbedres til sommeren! Nå vil jeg ikke kommentere dem, heh. . . Men er i alle fall ståkarakter i alle fag!

Er det noe du savner?
Åh, det er såå mye. Sommeren i fjor blant annet, og russetiden!Er det ikke dyrt å ha bil når du er bare 18 år?
Haha jo. . . Men heldigvis har jeg råd til det! Lider ingen nød (enda).

Tvserietips?
Skal lage ett innlegg om tvserier i løpet av uken, så bare å følge med :-)

Hvilken linje går du, og hva skal du gjøre til sommeren?
Jeg går påbygg, slik at jeg får generell studiekompetanse. Til sommeren skal jeg ta meg en LAAAANG ferie! Og muligens jobbe litt. (mest sannsynlig)

Hvordan er livet nå?
Livet smiiiiiler :-D

Hvem er dine bestevenner?
Ingen nevnt, ingen glemt! Men Linn Ida, Charlotte, Mariell og Carina er de jeg snakke om alt med, så de ligger vel litt høyere opp på "listen" - men har utrolig mange gode venner!

Er du fornøyd med deg selv?
Både og. Har selvfølgelig mine dager hvor jeg føler meg helt forferdelig og dager hvor jeg er fornøyd.

Trives du i Harstad?
Ja, faktisk. Kunne ikke tenke meg å bo i en annen by slik jeg har det nå. Liker meg best på småplasser! Oslo hadde jeg nok ikke klart i lengden. . .

Hva er planene dine etter sommeren?
Jobbjobbjobbjobb

Hvordan er det når det gjelder gutter? Noen du holder på med nå?
Holder ikke på med noen nå, nei. Har ingen hast med å finne meg kjæreste!

Hva må jeg gjøre for å imponere deg nok, til at du vil gå på date med meg?
Haha hmm. . . Det vet jeg ikke helt, er ikke typen som går så mye på date!

Liker du eldre gutter, eller gutter som er like gamle som deg?
Eldre gutter, de er (som oftest, om man er heldig) mer moden.

Beskriv deg selv med 3 positive og 3 negative ord.
Positivt; Jeg er vennlig, utadvendt og alltid glad! (nesten da, haha. Vanskelig å finne positive ting. . .)
Negativt; Jeg er litt for pratsom, pysete og gjør gjerne ting uten å tenke over det. . .

Hva studerer du for å bli?
Jeg aner ikke. . . Kanskje jeg vet det om noen år! Nå går jeg bare skole for å bli ferdig med det og ha muligheter når jeg ønsker å gå videre.

Hvis du kunne bo hvor du ville, hvor ville det vært?
På en varm plass! Eller kanskje Miami, LA, California eller NY? Mulig det blir for stort, haha. . .

Hvilken sminke bruker du på bryn?
Jeg bruker øyebrynspudder, skal lage sminkeinnlegg snart!

Har du begynt med trening?
Ja, faktisk! For to år siden var jeg sykt flink til å trene, så nå skal jeg ta det opp igjen. Er veldig motivert for tiden!

Hvor høy er du?
Litt over 1.60. 

Er du eller Sophie Elise høyest?
Jeg er litt høyere enn henne!


kommentarer: 1spørsmålsrunde

 • Skrevet 13.02.2013
 • Klokken 14:46

Er lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så tenkte å gå igang med en nå siden jeg har liten blogglyst. Tenker det i alle fall er noen som lurer på noe, så da er det bare å spørre! Blir å svare på alle spørsmålene (innenfor en viss grense) i løpet av neste uke. Har satt kommentarer til godkjenning nå, så godkjenner jeg dem når jeg er hjemme fra jobb. Så hva lurer DU på?


kommentarer: 9Q&A #15

 • Skrevet 05.02.2013
 • Klokken 15:01

Om dere lurer på noe annet er det bare å kommentere på dette innlegget!

Hvor er P.S I Love you fra?
Kjøpte det på bohus! 

Har du og Sophie samme tapet på veggene, om ikke, hvem er bildene tatt hos?
Nei, bildene er tatt hos henne. 

Hvor mye betalte du for bilen?
Jeg fikk den for 75.000, egentlig lå den ute til 86.000 men klarte å prute den liiitt ned :-)

Hvor er koppen kjøpt?
Det vet jeg ikke.. Fikk den i julegave av gudmoren min!

Kan du anbefale en god vin?
Jeg eelsker Moscato Toso! Det er en muserende vin. Ellers drakk jeg Martini Asti heele tiden før, de to er veldig like! Cassandra solbærvin er også ny-de-lig.

Link til treningstightsen du har kjøpt?
HEEEER
! :-) Jeg har den i rosa og helt svart.

Hvordan avbestiller man fra barberhøvelen?
Da tror jeg man må sende dem epost! 


kommentarer: 0Q&A #14

 • Skrevet 04.01.2013
 • Klokken 23:42

Om det er noe mer dere lurer på så er det bare å kommentere dette innlegget, så svarer jeg neste gang!

Kan du lage ett innlegg om hvordan kamerainnstillinger du bruker, blitz, redigering osv?
Jaa, det kan jeg vel. Men når det kommer til kamerainnstillinger så stiller jeg den bare på "P" og tar bilder. Om jeg vil bruke blitz så stiller jeg den bare på autoblitz, om det er det det heter. Jeg er overhodet ikke noe flink med innstillinger. . . Bruker heller ikke ekstra blitz eller ekstra linse. Når jeg redigerer bildene mine bruker jeg å legge på effekter og noen ganger jevne ut huden litt om jeg har sykt uren hud.

Kunne du laget video om hvordan man setter på vipper?
Det kan jeg kanskje gjøre, ja. Får se om jeg har ork til det en gang!

Hvilken hårfarge bruker du?
Jeg bruker blekingen fra DEPEND og jeg STRIPER håret mitt med den. Skal snart helfarge håret mitt i en lys farge, og stripe det litt til tenkte jeg.

Hvilken linse er det?
(Altså linsen Sophie har fått) Det er en 50mm linse til canon! Er helt forelsket, neste innkjøp. . . 

Når trekker du vinnerne av konkurransene?
De trekte jeg i julen! Har sendt mail til alle :-)

Kunne du laget ett innlegg med klærne dine fra nelly?
Det kan jeg gjøre! Men kan ikke garantere at de enda har alt jeg har da. . . Kan lage innlegg med kjolene om ikke så lenge, har jo nettopp ryddet rommet så de henger fint på klesstativet sitt!

Hvordan side ser du alle seriene på?
For det meste 1channel!

Hvilket design har du?
Det er ett design som er laget til meg av Kine, så det er nok ikke å få tak i. 

Hvor er genseren fra?
Nelly

Blogglisten

kommentarer: 4Q&A #13

 • Skrevet 14.11.2012
 • Klokken 16:55

Noen gamle og nye spørsmål dere har kommet med! Om det er noe dere vil jeg skal svare på neste gang er det bare å kommentere på dette innlegget.


Hvilken side ser du serier på?
For det meste ser jeg serier på sumo, men slik som GG laster jeg ned fra piratebay.

Hvordan klarer du å lage header?
Det er Kine som lager både design og header for meg, så det gjør jeg ikke selv. Hun er utrolig flink!

Kunne du laget videoblogg?
Det kan jeg selvfølgelig!

Hvorfor støtter du ikke OD?
Fordi det er ganske lite av beløpet som kommer frem til de som virkelig trenger det, det meste av pengene går til å betale folkene som jobber i OD. Det synes jeg er feil! Da donerer jeg heller penger der ALT går til de som trenger dem, for det er så absolutt ikke fordi jeg ikke vil donere penger til de som trenger det, fordi det gjør jeg med glede. Men jeg vil gjøre det av fri vilje og støtte noe jeg selv følger for å støtte. Dessuten skal det være frivillig, og kalles ikke frivillig om du enten må være på skolen eller finne deg jobb. For om du velger å ikke engasjere deg i det hele tatt, så får du fravær. Det er FEIL! Så jeg synes at det er ett dårlig opplegg. Men det er nå min mening.

Hvor har du kjøpt genseren?
Det er en guttegenser faktisk, fra Carlings.

 

Hvordan klarer du å se på tvserier når du bader?
Haha jeg setter pcen på benken rett og slett.

Hva slags PC har du?
Jeg har en ASUS pc, tror modellen heter X5DIN. Den blir hele tre år til julen! Har aldri hatt problemer med den, eller de tidligere pcene jeg har hatt, så kan virkelig anbefale ASUS. HER kan du se en lignende modell, den øverste. Tror den er ganske lik min!

Hvordan får du bildene til å bevege på seg uten at de står stille?
Dere tenker vel på GIF bildene da? Altså bevegelige bilder. Jeg kopierer bildene rett fra nettet og limer dem inn i innlegget!

Hva heter plassen du bruker å være på i Lofoten?
Bøstad heter det der. Rett nedfor Vikingmuseet på Borg!

Kan du lage sminkevideo?
Det tviler jeg på kommer til å skje. . . Men kaanskje! 


kommentarer: 4Q&A #12

 • Skrevet 24.09.2012
 • Klokken 10:16

Selger de den fortsatt?
De selger jo HH jakker enda, men denne modellen vet jeg ikke. Er jo over ett år siden April kjøpte den, så mye mulig den ikke er i salg nå.

Hvilken parfyme bruker du?
Jeg bruker for det meste Escada, Justin Bieber (ja dere vet nå, blodfan) og D&G.

Hvor har du kjøpt Usa genseren din?
Den er Carina sin, men er fra Bikbok. Er en god stund siden hun kjøpte den da. . .

Hvor selger de de blå parfymene på bildet?
De jeg har er flere år gamle, så nå står de tomme og til pynt. Vet ikke hvor de selges nå, men kjøpte Ralph Lauren på parfymelle, og Britney husker jeg ikke.

Hvorfor har du så fint hår?
Tusen takk! Er veldig flink til å ta vare på håret mitt, kurer det ofte og bruker serum hver gang jeg har vasket det. Er ikke veldig mye hokus pokus å få fint hår, det viktigste er å ta godt vare på det! Bruke ordentlige hårproduker, det er viktig å legge litt penger i noe som faktisk er bra. Du klarer faktisk å ta deg råd til en kur til 300kr, kurer varer ofte opptil flere måneder. Hadde min joicokur i hele 6 måneder! Og da brukte jeg den en gang i uken. Kan lage ett ordentlig hår-innlegg en gang om det er ønskelig? Tipse om bra hårproduker og slikt?

Hvordan får du til å sminke deg så fint?
Så koselig å høre det da! Men når det kommer til sminke bruker jeg ikke mye tid, maks 10 minutter liksom. Og jeg er ikke så veldig nøye, er bare litt foundation, pudder, solpudder og øyebryn så er jeg good to go. Bruker sjelden mascara når jeg er på skolen, da er det bare the basic. 

Hvilken foundation bruker du?
Bruker age renew, tror jeg den heter? Sverger til den!

Hvilke stripepakke brukte du?
Brukte depend da jeg stripte håret mitt.

Svarer du ikke på snapchat lengre?
Prøver å svare så ofte jeg kan, men er ikke alltid det passer seg. . .

Også var det flere som lurte på hvor de kunne se Sophie i reprise på nett etter at hun var på TV, og da kan du se det på tv2sumo. (direktelink) Du må lage deg bruker der og kjøpe abonnement, men det koster bare 49,- så har du tilgang i en uke, eller 129,- i en måned. Du kan også kjøpe for ett år eller halvår!


kommentarer: 3spørsmålsrunde med Carina

 • Skrevet 28.08.2012
 • Klokken 18:16

Tenker å kjøre i gang en spørsmålsrunde som Carina skal svare på, siden hun har så utrolig lyst til det. Så da er det bare å spørre om hva som helst om meg, så vil hun svare på det i løpet av neste uke! Litt skummelt at hun vet det meste om meg, hun er nok en av de som kjenner meg aller best. Håper dere lurer på myye!


kommentarer: 10Q&A #11

 • Skrevet 08.08.2012
 • Klokken 14:45

Har du en selvbruning å anbefale? En som gir farge fort og er lett og påføre.
Vil bare anbefale St. Tropez selvbruningen - beste jeg har prøvd! Kan kjøpes HER. Skal også teste ut Xen Tan (som skal være sykt bra) som jeg fikk i bursdagsgave, men det blir en stund til.

Hvor kjøpte du tangle teezeren?
HER

Hvor er du fra?
Jeg er fra Harstad!

Hva var det morsomste i russetiden, og anbefaler du noe for russen til neste år? Eller noe du ikke anbefaler?
Det morsomte var når vi gjorde russekrav og turen vi hadde til Narvik! Var litt morsomt å kunne plage russ fra en annen by, siden de andre russene her i byen var litt for hårsår når det kom til rampestreker. Men vi hadde det i alle fall utrolig morsomt! Kan anbefale dere å gjøre så mange russekrav som mulig, er sykt morsomt. Og gjør mye ut av russetiden, ikke bare sitt hjemme og se på tv. Du er bare russ en gang! (eller to) Er ikke morsomt med russ som ikke gidder å gjøre noe som helst, å være russ er nesten som å bli ett barn igjen haha. Anbefaler dere ikke å drikke dere sanseløs på 16.mai, det ødelegger nemlig hele 17.mai. . . Jeg snakker av erfaring, haha. Heldigvis er jeg russ igjen til neste år og vet nøyaktig what not to do - og what to do!

Verste fyllehistorien?
For litt under ett år siden snek jeg meg inn på byen (sykt bad) og fikk tidenes fineste (styggeste) kutt på låret, sykt dypt! Har verdens styggeste arr der nå. . . Og en gang var jeg å heldig å få ta limo hjem fra en bursdag et stykke unna, vi stoppet i byen i noen minutter fordi noen måtte spy og da gikk en kompis ut av bilen for å hjelpe til, på denne tiden klarte jeg å sitte i vinduet og irritere noen menn som sto utenfor, så stakkars kompisen fikk seg visst bank haha. . . (husker bare 10-15min og vi kjørte i en time, hehe) Da jeg kom hjem skulle jeg ta en snarvei gjennom hagen til naboen, det var selvfølgelig vinter og utroolig mye snø der, så plutselig stoppet jeg opp med snø opp til magen og stupte fremover på tryne. . . Gikk rett inn og satte meg i badekaret haha. Har sikkert mange andre men kommer ikke på i farta, tjohei.

Morsomste du har gjort på fylla?
Stjålet rips fra hagen til naboen..? Haha kommer ikke på noe! Har det alltid morsomt når jeg er full, jeg.

Den peneste damen du vet om?
Mammaen min.

Den kjekkeste fyren du vet om?
Åh, Edward i Twilight! Ryan Reynolds er også dødskjekk, og Taylor Lautner da.

Hva syns du om stedet der du bor?
Jeg trives utrolig godt i Harstad, liker at det ikke er så utrolig stort her i tillegg til at det er koselig. Men det er klart at liten plass = mye rykter og folk får vite det meste. . . Stort minus, haha.

Hvilken dialekt syns du er finest i Norge?
Jeg vet ikke helt, kanskje bergensk eller stavangersk?


kommentarer: 2Q&A #10

 • Skrevet 06.08.2012
 • Klokken 17:26

Del 2 kommer snart.

Favoritt tv-serie?
Åh, det er så mange. . . Gossip Girl, Pretty Little Liars, Hotel Cæsar, Frustrerte Fruer, CSI Miami og NY, Grey's Anatomy, Ugly Betty og lista fortsetter. . .

Beste minne?
Såå mange! Men da jeg fikk tak i billett til Justin Bieber - det topper det meste. . . Også klasseturen jeg hadde i tiende til Boden, klasseturen i førsteklasse til Danmark og da jeg var i Italia i 2010, er noen. Hadde det også utrolig koselig på klasseturen nå i andreklasse, da vi var i Luleå.

Har du og Sophie vært venner lenge?
Har kjent hverandre i flere år, men var vel rundt om to år siden vi ble ordentlig gode venner.

Hvordan ser drømmemannen ut?
Han har ett hjerte av gull og er bare snill og god mot meg!

Hvor mange land har du vært i?
Spania, Sverige, Finnland, Danmark og Italia! Og Norge da, haha.

Hva må en blogg ha for at du skal like å lese den?
Ryddig design og bra header, lite skrivefeil, bilder i alle innleggene, oppdatteringer hver dag og rett og slett være en blogg som jeg "faller"  for. Det med skrivefeil er utrolig viktig for meg, har ikke oord for hvor irriterende det er å lese en blogg med utallige skrivefeil. . .

Leser du noen blogger som ikke er på topplista?
Ja, men leser generelt lite blogger egentlig. . . Men leser Martine, Amanda og Hanne fast. (Enda Hanne er dårlig til å oppdattere. . . Men mye bra i arkivet!)

Har du kjæreste?
Nei, elsker å være singel!

Crush på noen atm?
Nej

Har du vært sammen med noen?
Har aldri hatt en "ordentlig" kjæreste nei.

Hva er planene dine til høsten?
Ta tredjeåret påbygg - ser frem til ett sykt tungt år. . .

Kan du lage ett innlegg med tv-serier du anbefaler og ser på? Og hvordan du laster ned tv-serier?
Ja det kan jeg!

Beste venner?
Sophie, Amanda, Lisa, Martine, Martine, Charlotte, Carina, April, Mona. . . Håper ikke jeg glemte noen nå? Hehe. . .

Beskriv vennene dine:.
Alle er gode som gull og fantastisk på hver sin måte ♥

Hva skjer videre? (sånn med skole, utdanning, flytte osv)
Jeg skal ta tredjeåret påbygg i Harstad nå, så kommer til å fortsette med å bo hjemme hos pappa!

Favoritt stedene dine i Norge?
Lofoten ♥ Og Oslo kanskje. . .? 

Hvem liker du best av toppbloggerne, for uten om Sophie?
Kjenner jo Tuva og Therese, så kan si at jeg liker dem utrolig godt - både som personer og bloggere! Ellers synes jeg Annais har en utrolig bra blogg, og Marthe Borge.

Har du sett project x? Og kunne du ha tenkt å arrangert/vært med på en sånn fest?
Jepp, har sett den. Vet ikke helt om jeg kunne tenke meg å arrangere det, men kunne godt tenke meg å vært med på det ja! Haha er jo en opplevelse for livet, og noe man ikke kan gå glipp av.

Kor man kan kjøpe tannblekning i butikkan? ka det koste ca? :D
Kjøpte min på vita! Den kostet 100kr og er en sånn penn, ver ikke heelt om den funker da.. Men de har også SmileLab som skal være veldig bra! Men det koster rundt om 400kr.


kommentarer: 1spørsmålsrunde

 • Skrevet 31.07.2012
 • Klokken 16:08

Kjører bare i gang med en spørsmålsrunde siden jeg uansett ikke har spesielt å blogge om når jeg ikke har bilder å bruke. . .
Så spør om det er noe dere lurer på -  så svarer jeg i løpet av denne eller neste uke!
kommentarer: 7Q&A #9

 • Skrevet 23.07.2012
 • Klokken 21:29

Hvordan holder du huden din så pen og vakker?
Haha jeg har alt annet enn ren hud.. Men takk uansett! Bruker masse forskjellige hudprodukter, har skrevet om noen HER, men kan lage et nyere om dere vil det.

Hvilken linje har du gått?
Jeg gikk nettopp Salg, Service og Sikkerhet med Reiseliv som programfag. Det er altså ikke en ren Reiselivslinje, men begge deler! Så jeg kan ta fagbrev i alle de forskjellige.

Hvor er genseren fra?
Den er fra BikBok! Men den er i alle fall ett år gammel. . .

Hvordan får du annonse wigets fra nelly?
Via affiliatesprogram, du kan lese om det HER.

Hvor mye kostet selvutløserkontrollen?
Betalte bare 99,- for den på Clas Ohlsson! Haha, kaller det for ran. 200,- dyrere på Expert liksom. 

Skal du noen gang til Trondheim?
Har en barndomsvenninne som bor i Trondheim, så du skal ikke se bort fra det!


kommentarer: 4Q&A #8

 • Skrevet 13.06.2012
 • Klokken 13:13

Hvor er neglelakken fra?
Den er fra H&M, fikk den hos Carina så er litt usikker på hvor gammel den er da.. 

Hvor har du kjøpt den diamantpluggen?
Kjøpte den på en kiosk i Luleå, hemmakväld(?) om jeg ikke tar feil.

Hvordan program redigerer du bildene dine i? Sånn lyst rundt?
Picasa! (alle bildene her er redigert i picasa)

Tjener du penger på å blogge?
Jeg tjener penger gjennom affiliateprogrammer, så ja.

Er du fortsatt like stor fan av JB som du var for ett år siden?
Ja, men jeg har egentlig bare droppet å vise det så utrolig mye på nettet, haha. Men elsker han like mye nå - om ikke mer! 

Synes du ikke det er dumt at du ikke fikk sett han i Oslo?
Det er nesten ikke ett spørsmål da.. Begynte (selvfølgelig) å gråte, har ventet på å få møte han i flere år nå også har jeg ikke muligheten når han først er her. Utrolig kjipt at jeg kom to dager etter til Oslo, og på toppet av det hele har jeg venner som elsker å gni det inn at jeg ikke fikk sett han. Så tro meg, jeg synes det er mer enn bare dumt.


kommentarer: 2Q&A #7

 • Skrevet 21.05.2012
 • Klokken 21:51

Er lenge siden jeg har svart på spørsmål, så det har egentlig bare hopet seg opp.. Må kanskje bli litt flinkere på det? Spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på til neste gang!

Hvor jobber du?
På en liten butikk som heter Nor-Style, selger barneutstyr og slikt.

Hvordan får du de gule smilefjesene?
Jeg kopierer rett og slett fra en annen blogg! Så det kan dere bare gjøre her også, kopiere fra meg altså. 

Hvor er det blå skjerfet med stjerner på fra, og når kjøpte du det?
Har kjøpt det der jeg jobber, altså på en barnebutikk. Kjøpte det ved nyttår tror jeg! Men de har like skjerf på mange andre klesbutikker også da. 

Hvor ser du på serier på nettet?
Jeg er skikkelig badbitch og laster ned tv-serier, er derfor jeg alltid er one step ahead med alle seriene! Bruker thepiratebay.org, og har lastet ned utorrent hvor filene legger seg. Kan sikkert lage ett detaljert innlegg om dere ikke skjønner hvordan dere skal gjøre det. Ellers bruker jeg TV2 Sumo (direktelink) på nettet for å se på Grey's Anatomy, Hotel Cæsar, New Girl, 2 Broke Girls og noen ganger Frustrerte Fruer. Er såå verdt å ha!

Bor du alene?
Nei, jeg bor sammen med pappa. Men noen ganger kan det kanskje virke slik? Men det gjør jeg altså ikke!

Hvor lenge har du og Sophie Elise vært venner?
Åj, det vet jeg faktisk ikke.. Haha vi snakket faktisk om dette igår! Er ingen av oss som kan huske det, faktisk. Vi har snakket i flere år, men var ikke før nyttår i fjor vi ble "ordentlig" venner og begynte å være sammen på fritiden og sånn. 


Når avslutter du konkurransen? (nellykjolen)
Den er avsluttet.

Hva synes du om å være på andre plass i harstad?
Er vel gøy det! Er egentlig ikke noe jeg tenker over.

Går ikke du på heggen?
Nei, jeg går nok på Stangnes!


kommentarer: 2Q&A #6

 • Skrevet 12.04.2012
 • Klokken 23:23

Hvilken foundation bruker du?
Akkurat nå bruker jeg en fra Maybelline, husker ikke hva den heter. Age renew(?) eller noe sånn. Skal være veldig bra for å dekke over rynker! Haha.

Hvor er toppen fra?
Dette har dere spurt om før, og den er (enda) fra NELLY. Dessverre er de (nok en gang) utsolgt.

Hvor jobber du?
Jobber på en butikk som heter Nor-Style, hvor vi selger barneutstyr og barneklær. Trives kjempegodt!

Hvor mange GB er det på iPhonen din? Hvor kjøpte du den?
Det er 8GB på den, og det er en iPhone 4, ikke 4S. Jeg kjøpte den på djuice.no siden de hadde supertilbud, ser prisen er gått opp til nesten det dobbelte nå av det jeg betalte.

Hvor er skoene fra?
De kjøpte jeg på DinSko i Tromsø da jeg var der.

Hvor er genseren din fra?
BikBok!

Bruker du extensions?
Nei det gjør jeg ikke, i alle fall ikke enda. Har planer om å klippe meg snart, så gleder meg til å se hvor mye de må ta av det - blir det mye må jeg nok starte med det.

Hvem har laget headeren din?
Hun heter Kine! Har bloggen kiths.blogg.no, er hun som har laget designet mitt også. 

Hvor er vesken din fra?
Morris i Tromsø.

På bildet under her er vesken bak-frem, er mye finere på fremsiden.

Kan jeg få russekort?
Var overrasket over at så mange av dere ville ha russekort, og det er jo utrolig koselig da! Så ja, jeg kan vel kanskje sende ut russekort. Om dere melder dere på konkurransen min HER og skriver at dere vil ha russekort også, så skal jeg kontakte dere på mail så jeg får adresse og sende ut. Føler meg litt som julenissen nå, haha :)

Kan du legge ut bilde av det ferdige resultatet på russebuksen?
Det skal jeg selvfølgelig gjøre, har nettopp fått den sydd opp, så nå kan jeg endelig starte for fullt å stryke på merker! :) 


kommentarer: 0Q&A #5

 • Skrevet 15.03.2012
 • Klokken 21:05

Hvor er denne genseren fra?
Den er fra NELLY og koster 329,- Du finner den HER. (direktelink)

Har du planer i ferien?
Vet ikke om du tenker på sommerferien eller påskeferien? Har uansett ingen planer verken for påsken eller sommeren, vet bare at siden jeg blir 18 i sommer skal jeg mest sannsynelig ta meg en tur til Oslo sammen med Soph!

Har du hatt blondt hår?
Ja, i ca 1 1/2 år. Så slik ut før jeg farget det brunt;

Skal du farge håret blondt igjen?
Du skal ikke se bort fra at det kanskje blit litt lysere mot sommeren, er i alle fall det jeg har tenkt. Starte med noen striper og se hvor lyst jeg vil ha det!

Hvor har du kjøpt denne toppen?
Den er fra NELLY, men de er fri for den.

Har du bra selvtillit?
Nei, det har jeg overhodet ikke. Skulle ønske jeg hadde det og kunne være fornøyd med meg selv, men jeg bare klarer det ikke. Er vel kanskje litt svak der? Missunner alle som klarer det, en dag skal jeg også kunne smile når jeg ser meg selv i speilet. 

Fester du mye?
Ja.. Kanskje litt for mye? Er ute så å si hver helg, men det har dere vel merket på bloggen, haha.. Tenker at jeg skal bli flinkere hver helg, men så skjer det aldri. Dette året er det jo syykt med 18-årsdager, så kan ikke legge flaska på hylla riktig enda!

Er du typen som vil være i ett seriøst forhold eller uforplikta forhold?
Jeg trives veldig som singel, men samtidig har jeg jo litt lyst på en kjæreste. Har aldri hatt en "ordentlig" kjæreste, det vil si; jeg har bare hatt kjærester på barneskoletiden. Så jeg får se med tiden, akkurat nå trives jeg slik som jeg har det :)

Når begynte du å blogge?
I 2008, da startet jeg på blogspot? Om det heter det? Også startet jeg med blogg.no i 2009 var det vel.

Kan du ha konkurranse snart?
Tja, kan vel la seg fikse. Får se hva jeg klarer å få til!

Sier du noen gang ting du ikke mener?
Gjør ikke de fleste det? Jeg kan jo være ironisk til tider, men for å si det slik merkes det veldig godt når jeg er det.

Hvor høy er du?
Sist jeg målte meg var jeg 1.60, og jeg har ikke vokst siden da.. Men jeg synes bare det er flott å være lav! :)

Holder du på med noen?
Nei, ♥singellivet♥

Hva er det beste du vet å drikke?
Iste med guavasmak! Helt fantastisk. Og sjokomelk, haha.

Hvorfor henger du med så mange toppbloggere? Therese, Sophie og Tuva?
Sophie er jo bestevenninna mi, så er vel kanskje derfor..? Therese og Tuva har jeg også blitt god venn med, så that's why.

Bruker du extensions eller er det ditt naturlige hår?
Bruker nok ikke extensions, så takk for komplimentet! :) Er mange av dere som har spurt, men jeg er bare rett og slett veldig heldig med hårveksten min, håret mitt har vokst utrolig mye på bare to år - da hadde jeg skulderlengde.

Hvilke hårprodukter vil du anbefale? Og har du en bra side hvor man kan få kjøpt hårprodukter?
Kan lage ett eget innlegg om det om det er av interesse?

Har du noen bloggtips? Hvordan blogger leser du?
Amanda, Sophie, Tuva, Therese, Lene Orvik, Annais og Andrea Badendyck er så å si de eneste bloggene jeg leser. Ellers leser jeg blogger om kommer i newsfeeden på facebook, haha.

Vet du hvor man får tak i Marc Jacobs klokken?
Vet at de selger dem på blandt annet klokker.no (direktelink)

Håper dere ble fornøyd med svarene, og om det er noe annet er det bare å sende meg epost eller skrive en kommentar!


kommentarer: 1Spørsmålsrunde

 • Skrevet 13.03.2012
 • Klokken 18:47

Kom hjem for ikke så lenge siden og er ganske så sliten. Skal legge meg på sofaen med noen episoder av frustrerte fruer ♥ Også blir det heller tidlig kveld siden jeg dropper powernap nå.

Er forresten en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, og dere bruker jo å stille spørsmål i kommentarfeltet nå og da - så da tenker jeg å starte i gang en nå! Så dere får bare spørre nå om det er noe dere lurer på. Svarer i morgen eller på torsdag.


kommentarer: 19Q&A #4

 • Skrevet 13.02.2012
 • Klokken 09:45

Hvor er kjolen på headeren din fra?
Kjolen jeg har på meg i headeren - og på nyttårsaften - er fra Bik Bok. Kjøpte den en stund før jul på salg til 200,- eller noe sånt, så tviler på at den enda er å finne.

 Hvordan får du smilyes i innleggene?
Jeg kopierer smileys fra nettet og limer inn i innleggene :)

Hvor er buksen din fra?
Den buksen her er fra Bik Bok og heter Groupie. Favoritt!

Er brunfargen av selvbruningen?
Jepp, bortsett fra i fjeset da, tørr ikke bruke Loreal sin i fjeset siden det er så mye parfyme i den. 

Hvor er genseren i fra?
Den kjøpte jeg på Bik Bok og er fra fjorårets vinterkolleksjon, så den er nok neppe i butikkene nå.

Hva heter den rosa drikken Sophie drakk?
Den heter Cartron grapefruit ett eller annet, om jeg ikke tar helt feil. Og den var supergod!! 


kommentarer: 0Q&A #3

 • Skrevet 25.01.2012
 • Klokken 15:27

Nå skal jeg stikke på jobb, så vi blogges senere ♥ I mellomtiden får dere svar på noen spørsmål som har gått igjen i det siste.

Hvor er genseren i fra?

Var noen som lurte på hvor denne svarte glittertoppen er fra, og den har jeg kjøpt på Nelly. Har visst glemt å vise dere den, wupsi. Den er fra merket Sisters Point, og jeg vet de selger det på B-Young i alle fall. Jeg fikk høre at det merket skulle være ganske små i størrelsene, derfor kjøpte jeg den litt større. IKKE gjør det, den er alt for stor til meg egentlig.. Angrer. Direktelink her

Hvordan jeg farget / bleket etterveksten til Therese (tcmn)

Vi brukte en boks farge og en boks bleking. Egentlig er det lurest å bruke to bokser med bleking, men hun hadde en boks farge liggende så da brukte vi bare den. Jeg brukte hårfargen i det håret som er mest "skjult" sånn at det ikke skulle vises så godt om det ble gult, også brukte jeg blekingen i resten av håret. Tok den blekingen som ble til overs, over der jeg hadde hatt fargen slik at det også kunne blekes litt ekstra. Men anbefaler å bruke bleking ovenfor farging, var det jeg brukte da jeg hadde "blondt" hår. Funker mye bedre!

Hvem har laget headeren min?
Er noen som har spurt om det, og det er ikke jeg som lager mine egne headere. Kan ingenting med photoshop, haha.. Den jeg har nå er det Kine som har laget!


kommentarer: 3Q&A #2

 • Skrevet 04.01.2012
 • Klokken 22:07

Den siste tiden har jeg fått litt forskjellige spørsmål, så da samler jeg opp alle nå og svarer på dem samtidig!

Får man tak i tannblekingen i Harstad? Hvor?
Tannblekingen som jeg kjøpte for en stund siden, kjøpte jeg på Vita. Husker ikke hvor mye jeg betalte, men var i alle fall under 100lappen! Kanskje jeg skal stille meg litt skeptisk til om den funker, haha.. Men er jo verdt ett forsøk!

Hvor har du redigert bildene dine?
HER
har jeg redigert bildene mine. Elsker programmet! Men har måtte begrense det litt nå hvor ofte jeg legger ut slike redigerte bilder.. Kan fort bli litt to much! Hehe

Også lurte mange av dere på DESIGNET, hvordan jeg har byttet farge?
Vel, selve "bakgrunnen" på menyen over her er ett bilde. Så jeg lagret rett og slett bildet, åpnet det i ett helt tilfeldig program og redigerte kontrastene slik at det ble grått. Det samme gjorde jeg med tankeboblen som det står antall kommentarer i.

Og hvordan jeg åpnet bildene i designet?
Vel, jeg måtte faktisk lete gjennom hele designet til jeg fant linken til hvert enkelt av bildene. Er ikke noe enkel løsning!

Hvor har jeg kjøpt GOSH produktene?
På Vita i Harstad.

Hvor er skoene dine fra?
De har jeg kjøpt på en skobutikk vi har på Sjøkanten Senter i Harstad, husker ikke helt hva den heter da.. Skohuset kanskje?

Også var det ei som lurte på om jeg kunne synge Granade med Bruno Mars og legge ut sangvideo, og det kan jeg om det er interesse for det! :-)


kommentarer: 4Q&A #1

 • Skrevet 25.12.2011
 • Klokken 23:14

Hva er favorittfargen din?
Jeg har ikke en bestemt favorittfarge, men jeg elsker lilla og rosa da!

Hva er din naturlige hårfarge?

September 2009

Mars 2010

Drikker du alkohol?
Kan vel heller spørre hvilken 17åring som ikke gjør det.

Blir du hyper av burn?
Haha vet ikke..? Drikker det så å si aldri.

Hva ønsker du deg i julegave?
Jeg ønsket meg i grunn en hel del med ting, men fikk aldri sagt i fra hva.. Blandt annet ekstra blitz, stativ og objektiv til kameraet, iPhone (det visste mamma og pappa godt) og ny seng.

Tror du på nissen?
Til en viss grad, ja. Eller nei, jeg vet ikke helt..

Enn tannfèen?
Haha, det tror jeg i alle fall ikke på! Fordi jeg vet det er mamma som legger penger i glasset med tanna i.

Hvilke karakterer har du på skolen?
Det er faktisk helt forferdelige karakterer, de siste prøvene jeg har hatt har gått sykt dårlig. Men det kan vel også ha noe med å gjøre at jeg har vært syk en stund, og henger syykt etter på skolen... fml til det

Hvor jobber du?
Jeg jobber på Nor Style - en butikk hvor vi selger barneutstyr, barneklær o.l.

Hvor har du kjøpt den grå genseren?
Går ut i fra du mener denne, og den er kjøpt på Bik Bok.

Og tannblekingen?
Den er kjøpt på Vita.

Hvilke blogger leser du?
Kan lage eget innlegg om det en annen gang :-) Men har laget ett HER da for en stund siden.

Hvordan spille var det de jentene spilte i går? På mobilen?
Wordfeud! Google it, eller bare last det ned. Sykt gøy! Er som scrabble.

Bor du hjemme hos foreldrene dine?
Jeg bor hos pappa, mamma bor i Lofoten.

Er søskene dine hel eller halvsøsken?
Alle mine fire småsøsken er halvsøsken - pappa har to, og mamma har to.

Hva synes du om at Sophi ligger på 2.plass?
Jeg unner henne det ❤

Er det misunnelser i vennegjengen deres?
Hmm.. Ikke som jeg kan komme på i alle fall? Eneste jeg kan komme på er om noen har fått noe som vi andre har lyst på, haha. Da er det ganske lett å bli misunnerlig!

Hvor mange lesere pleier du å ha?
Det varierer veldig fra dag til dag, alt fra 400 til 600 lesere er vel det "normale".


kommentarer: 0Spørsmålsrunde

 • Skrevet 16.12.2011
 • Klokken 21:00

Har fått en god del nye lesere den siste måneden, så tenkte å ha en spørsmålsrunde om det er noe dere lurer på. Blir det over, tja, 20-30 spørsmål svarer jeg på video! Ask me anything :)


kommentarer: 7Blogger jeg leser

 • Skrevet 12.11.2011
 • Klokken 15:31
Var noen som lurte på om jeg kunne fortelle hvilke blogger jeg leser, so here we go. Jeg leser bare bloggene til folk jeg kjenner, og Anna og Renate sine blogger. Rett og slett fordi jeg ikke vet om noen andre blogger som interesserer meg. Har du noen blogger å anbefale? Kunne godt trenge noen flere å lese, det er lange dager på skolen! Haha. Det gjør jeg på skolen - leser blogger.

cutrinsample

kommentarer: 8Håret mitt

 • Skrevet 10.11.2011
 • Klokken 20:50

Er mange som har spurt om hvilken hårfarge jeg brukte da jeg farget håret mitt brunt, og det er Garnièr sin farge cappuccino. Om jeg ikke tar heelt feil så tror jeg at fargen heter 4.3. Den kan kjøpes på alle matvarebutikker! Tror jeg. Jeg brukte fire bokser til mitt hår, og det var egentlig for lite - skulle hatt fem! Men det har ikke noe å si nå, må uansett ta etterveksten snart. Da kan jeg vise dere bilde av hårfargen! :)

Haha, har ikke annet bilde enn dette av boksen nå..

Farget håret fra nesten helt blondt

Til denne fargen!

Noe annet dere lurer på?


kommentarer: 3Spørsmålsrunde

 • Skrevet 28.10.2011
 • Klokken 17:58

Bare for at jeg ikke har noe bedre å bedrive tiden med. Så kjør på! Enten svarer jeg på video eller så blir det skriftlig. Og ja, skriv inn navnet ditt, vær anonym - jeg bryr meg ikke. Har funnet ut for lenge siden at det alltid vil være en eller annen med dumme spørsmål som skjuler seg bak anonym. Har andre ting å bekymre meg over, så dere skal bare være anonyme ❤ ❤ ❤ ❤


kommentarer: 15Spørsmålsrunde

 • Skrevet 07.03.2011
 • Klokken 22:45

Ja, jeg følger trenden etter å ha fått en kommentar om at jeg burde ha spørsmålsrunde. Så nå kan du spørre om alt mellom himmel og jord! Uansett hva det måtte være. Svarer en gang i løpet av uken. Så, er det noe du lurer på? Skulle til å skrive "ingen spørsmål er for dumme", men finnes jo såklart spørsmål som er det.

Ups! hadde helt glemt av den her...


kommentarer: 10SPØRSMÅLSRUNDE

 • Skrevet 28.09.2010
 • Klokken 16:33Spørsmålsrunde igjen, bare fordi jeg fikk lyst. Still så mange spørsmål du vil, men som jeg har sagt før, stiller du et teit spørsmål, må du forvente å få et teit svar tilbake! Og vær nå ikke så feig å ikke skriv navnet ditt da:-)


kommentarer: 4SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • Skrevet 10.07.2010
 • Klokken 00:10

Ok, en liten advarsel. Dette kommer til å bli besvart på nordnorsk! hahahha.....

ka du fikk i snitt på vitnemålet?
det snakke vi ikke om.....
favorittklesplagg?
tights og stor hettegenser/genser!
favorittbutikk?
handle dær æ finne klær æ like:) så hakje en favorittbutikk akkurat, e jo ikke så mange å velge i mellom i harstad.....
vis sminken din og hvordan du sminker deg
jepp, en anna gang! alle må jo lære å sminke sæ som mæ<3

hvor mye veier du??
vet æ ikke, vekta blei ødelagt forrige gang æ prøvde å veie mæ:(:(:(
hvor mange ganger i uken trener du?
trene hver gang æ åpne kjøleskapdøra ;)
http://www.media.allerinternett.no/php/obj.phpi?o=3159264&w=&h=&ee=1249037557

er du fornøyd med kroppen din?
overhode ikke.
er du fornøyd med utseende ditt? hvis nei,velg 3 ting du vil endre på
alt. bla. rompa mi
http://www.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2008/04/30/1209562288156_244.jpg
Leser du noen blogger fast? Hvilke?
hanneeluneborg.blogg.no & katarinaaarhus.blogg.no
kem e dine bestevenna?
har veldig mange gode venna, men de æ dele det meste med e ida mari, martine & lisa.
kem av vennan dine stole du mest på?
ida mari!

finee<3<3<3 2007! haha...
kem av vennan dine et mest?
enten Lisa(ho har det med å spise med hele tryne, første og andre bilde) eller MARTINE(!!!!!) også kalt Fettma... ho e bare veldig glad i burgern sin, så mye at vi måtte døpe matboksen hennes til bugerboks1 :)

like du den nye jobben din?
jepp, stortrives:D

kem har den søtaste lattern du vet om? (PEDER)
PEDER!!!!!!!!!!!!!!!
kem e den søtaste gutten i harstad?
æ aaane ikke....
kaffør e du så søt og best, hæ!!!
vet iche... førdi æ redigere alle bildan mine xD

kem e dine beste guttevenna?
vanskelig å si
ka e sommerplanan dine?
jobbjobbjobb, 4 daga fri, jobbjobbjobbjobb, så til italia i ei uka(!!!!), så skole......
kordan linja har du søkt på videregående og koffer?
søkte service og samferdsel, rett og slett førdi æ ikke ante ka æ sku gå og førdi æ syns det hørtes bra ut!
kor mye penga bruke du ca i månden på klær/sminke osv?
veldig lite! faktisk.
skal vi lage "sminkevideo" ilag en gang?

jepp amanda<3

kor jobbe du?
akkurat nu, på Kid. har også fast jobb på nor style:)
yndlings mat?
æsj maaat.

yndlings film?
ok, blir jo film(er) da..
the last song(!!!)
og alle twilight fiman!! ååh.
yndlings gutt?^^

Edward Cullen i Twilight!!!!
http://pgteenspace.files.wordpress.com/2009/12/edward-cullen-robert-pattinson1.jpg
e du gla i mæ?
jepp carina<3

FØRTELL ALT OM DET STORE DRAMATISKE BREAK-UPET MELLOM DEG OG PEDER!!!!!!!!!!
det va SÅÅ drama!! hahaha...han slo opp over msn :(:(:(

Han har værtfall følelsa.... NOT
hva er det lengste du har gått med en gutt?
ett par km trur æ.
hvor mange kjærester har du hatt?
zerooo
drikker du mye alkohol?
drekk aaldri

røyker eller snuser du?
englebarn!!

hotpants eller string?
både og
- Favorittprogram på TV ?
HOTEL CÆSAR (L)(L)(L)

hjertehjertehjertehjerte, familien min!!
- Rosa eller lilla ?
begge too........ ok lilla
- Favorittfag ?
musikk!!
- Hvordan gikk det med vitnemålet ?
ehe.... sånn passe:D glad æ ikke fikk nån 2era værtfall
- Har du noen hobbyer ?
å sette på ræva forran dataen.
- Hva skal du utdanne deg til, og hvorfor ?
ane ikke, førdi æ ikke har bynt å tenke på det enda.....


Noe du var missfornøyd med? Eller noe du vil ha svar på?:)


kommentarer: 4Spørsmålsrunde!

 • Skrevet 02.07.2010
 • Klokken 20:17


Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde, som blir besvart når jeg har fått inn en del spm. Er det noe du lurer på? Still spørsmål, så svarer jeg så godt jeg kan :-) Blir det nok spørsmål, lager jeg en video bare før å drite meg selv ut litt, har så langt ikke gjort det (tror jeg?) på bloggen!

kommentarer: 14