gleder meg til å bli ferdig

I dag har jeg ENDELIG startet med prosjekt soverom. Jeg skal flytte hjem til pappa igjen senest 15.08 og må derfor få ordnet soverommet før den tid – i tillegg til at jeg har påtatt meg ansvaret å male blant annet stuen og 3 andre soverom. Det tror jeg egentlig skal gå helt fint, når jeg ser hvor mye jeg fikk gjort bare på noen timer i dag. Dette klarer jeg! Med litt hjelp av pappa, såklart. Han har hatt eget malefirma i mange, mange år tidligere, så er det noen som har peiling så er det han. Han sa riktignok at han ikke ble å hjelpe meg med noe av dette, men jeg tror han blir å slite med å holde seg unna haha.

Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig og vise dere resultatet!! Hvis dere vil kan jeg oppdatere underveis, eller så venter jeg til jeg er ferdig og kan vise det ferdige resultatet. Jeg gleder meg også noe syyykt til å bli ferdig med stuen, den blir virkelig å få seg et løft.

Nå skal jeg se tv-serie før jeg går å legger meg. Begynner ikke på jobb før kl 15 i morgen, men hvis jeg klarer å stå opp tidlig (skal i alle fall prøve så godt jeg kan, haha) så skal jeg dra til pappa og få gjort litt på soverommet før jobb.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg