Written in the stars!Noen bilder fra i går/natt. Jeg og April spiste taco sammen med Marius og Markus, + Bente, ja hun som sitter å griller marsmellows og pølser på telyset inne i “hytta”… Etter at hun var ferdiggrilla, og vi hadde spist taco satte vi på en så sykt mindfuck film, Hellraiser. Jeg skjønte ingenting jeg… Men koselig var det værtfall!

Hva gjorde du i går?

Har du sett Hellraiser?

 

Purple nailsKjøpte ENDA en Depend neglelakk.. At jeg ikke lærer?? Den S-U-G-E-R. Men fine negler da! (I noen minutter) Allerede NÅ begynner den å fucke seg, lovely.

Hva synes du om fargen?

Dagens innkjøp!

Har vært sykt dårlig med innkjøp osv, så jeg tar et innlegg med det jeg har kjøpt i det siste. Begynner med den beste investeringen jeg har gjort på flere måneder, og som jeg kjøpte i dag!


JAKKA MII<3 sykt, har venta på den siden torsdag, og det føles som en evighet!
699,- Cubus


299,- Bikbok


149,- (?) Bikbok


199,- Cubus


199,- Cubus

+++ Masse annet som jeg ikke gidder finne frem, og noe som jeg rett og slett ikke finner..

SPØRSMÅLSRUNDE

Spørsmålsrunde igjen, bare fordi jeg fikk lyst. Still så mange spørsmål du vil, men som jeg har sagt før, stiller du et teit spørsmål, må du forvente å få et teit svar tilbake! Og vær nå ikke så feig å ikke skriv navnet ditt da:-)

Antrekk 280910Akkurat så sitter jeg og mitt fine mårratryne på skolen og prøver å få med seg litt om forskjellige bedrifter.

Dongeriskjorte – Cubus
Blomstersinglett – B-young
Tights – Bik Bok
Skjerf – Cubus
Øredobber – Cubus

 

Svartelista…

Vet ikke hvordan det er i din by, men her i byen så blir man satt på svartelista bare man… Ja.. Er her. Er liksom blitt en tradisjon at hvert år setter tredjeklassingene opp en liste over førsteklassinger som har “gjort seg fortjent” til å være der- på svartelista.


Svarteliste: Norsk svarteliste er en oversikt over fremmede arter i Norge, med økologiske risikovurderinger for et utvalg av artene.??lol??

Dette er da årets, og kom ut for noen uker siden. Gidder heller ikke fjerne noen navn, er ikke akkurat som om ingen har sett den. (enda lærerne gikk rundt på hele skolen og tok ned alle, upz)

Er det svarteliste på deres skole?

Antrekk 260910


Tubetopp – Bikbok
Skjørt – Vero Moda
Bolero – Bikbok