tiden går så jævla fort

Forrige helg (okei shit denne uken har bare rast avgårde og tiden har gått SÅ JÆVLA FORT) var jeg som sagt på Gardermoen med hele Telenor. Kort fortalt: Kl 03.45 måtte jeg opp, kl 04.40 gikk bussen til flyplassen. Jeg må si at å stå opp så tidlig var enklere enn å stå opp kl 07 for å rekke jobb, haha. Landet kl 08, rett i frokostsalen for litt mat før vi gikk på rommene våre for å slappe av før lunsj og fullt opplegg resten av dagen. Jeg fikk sove en times tid før lunsj kl 12, så var det opplæring, foredrag og underholdning fra 12.30 til pausen kl 15, så var det påan igjen til klokken slo 17 og det var middag. Kl 19 begynte festen som var ferdig kl 24, så fortsatte festen i hotellbaren til kl 03 såå var det nasj på hotellrommet selv om det ble dårlig med det, haha.

 

Jeg var ekstremt dårlig på å ta bilder, og selv om jeg var superfornøyd med sminken fikk jeg faktisk ikke tid til å ta bilder 🙁 Det er faktisk for dårlig ass. Fikk møtt Arne og Bjarne da, haha!

Vi hadde folk som kunne sminke oss, mat til langt over hodet hele dagen og så mye brus vi bare orket å drikke. Hele dagen var jeg bare sånn WOOW fordi alt var så gjennomført, det var liksom noe nytt hele tiden. Selv om de gjerne kunne hatt litt flere sitteplasser og bord til lunsj og middag.. Broiler og Sondre Justad sto for musikken på festen, noe jeg var veldig glad for. Der har du gutter som kan det de holder på med! Sondre er magisk å høre på og Broiler vet hvordan de skal lage fest.

 

Søndagen var et kapittel for seg selv. Jeg merket at vi begynte med alkohol kl 17 på lørdag for å si det sånn, hehe. Å skulle fly gikk egentlig greit, men bussturen fra flyplassen var helt forferdelig. Men det var så absolutt verdt det! Forhåpentligvis får vi en like bra fest til neste år også, fingers crossed for det i alle fall!

 

Kjempefornøyd med å få møte Sondre, da!

sender dem mail om det, altså

Jeg er snart på min andre uke tilbake som brunette igjen, men innså jo plutselig at hei jeg har jo en blogg som kanskje må oppdateres. Jeg har hatt liten lyst til å skrive i det siste, egentlig liten lyst til å gjøre noe annet enn å sove. Så døgnrytmen min er helt fantastisk om dagen, før klokken er 24 er jeg allerede i seng! Skal ikke klage på sånt, altså.

Her får dere i alle fall se hvordan håret mitt er nå, shit det er litt av en forandring – og jeg stortrives som brunette! Merker at jeg trives med lyst hår, men føler meg finere med mørkt. Selv om det var vemodig å “kaste bort” alt arbeidet jeg har hatt for å få det lyst. Men men, sånn er det noen ganger. Jeg går til Hårny i Harstad som er min desidert favoritt. Det siste året har jeg vært innom hos tre forskjellige frisører og de alle er bare fantastisk flinke. Denne gangen var jeg hos en lærling siden jeg bestemte meg i siste liten og min faste frisør ikke var på jobb, og jaggu ble jeg like fornøyd!

Ellers var jeg på Gardermoen forrige helg med jobben, Telenor fra hele Norge var tilstede og det var sinnsykt kult! Jeg skal dele litt bilder i et annet innlegg, selv om jeg var ekstremt dårlig på bilder. Jeg var flink å legge på snapchat (noe dere kanskje så om dere følger meg, hehe), men ekstremt dårlig på å lagre dem 🙁

Nå skal jeg lage meg middag og se på film! Har fått hang-up på gamle barnefilmer fra da jeg var ung, så det er nesten kun det jeg ser på om dagene. Kan legge til at både viaplay og netflix er elendige på gamle klassikere. Hvor er Mary Poppins, Løvenes Konge, Nemo i drømmeland, Mary Kate og Ashley sine filmer og Atlantis 2? For å nevne noen. Her har de forbedringspotensiale, noe jeg skal sende dem mail om, haha. Satser på at min klage blir hørt 😉

seriefavorittene

For en stund siden vant jeg en appleTV på jobb, en liten dings jeg alltid har hatt lyst på fordi jeg har tenkt det kunne være kjekt å ha. Etter at jeg fikk den i hus kunne jeg ikke skjønne hvordan jeg har levd uten. Jeg har, uten å overdrive, ikke sett på tv på over en måned nå fordi jeg har kun sett på viaplay, netflix og sumo. Hvem trenger tvkanaler da, egentlig?? Så ja det var altså èn ting innen elektronikk som jeg aldri trodde jeg skulle bli så avhengig av.

Som dere kanskje skjønner har jeg hatt nok av tid på netflix nå til å se på serier, og det e basically det eneste jeg har gjort. Derfor tenkte jeg nå å tipse dere om to serier jeg har sett, som jeg føler alle burde få med seg. Begge finner du (ikke overraskende) på netflix! 🙂

Shameless
Denne måtte jeg gi et par episoder, men som oftest må jeg gi de fleste serien to eller tre episoder før jeg vet om jeg liker den eller ikke. I alle fall, den handler om en familie med far og seks barn – hvor den eldste datteren må ta vare på alle småsøskene på grunn av at faren aldri er der. Han er virkelig ett stykke menneske og finner på så sinnsykt mye rart. OG den har fått ikke mindre enn 8,7 på IMDb!

Grace and Frankie
Haha, denne her! Se for deg at du er gift med en mann i mange, mange år… Så får du vite at han er homofil. For de siste 20 årene. Med en arbeidspartner. Og nå vil de gifte seg og skilles fra konene sine. Der har du serien, og selv om jeg innser at det høres ekstremt kjedelig ut, så er den faktisk utrolig morsom! Her skal vi altså følge familiene og deres liv etter at de har fått høre den store nyheten.

Gi meg gjerne dine beste serietips! Gossip Girl, Frustrerte Fruer, One Tree Hill, Greys Anatomy og alle disse “mainstream” seriene trenger dere ikke anbefale, for de har jeg allerede sett om igjen ca 5 ganger.. Og lik gjerne innlegget om du ønsker flere serietips etterhvert som jeg ser ♥

på lørdag blir jeg..

Endelig, dere! Nå har jeg gått i flere måneder og egentlig bare vært for lat til å ta en telefon til Hårny, min faste frisørsalong i Harstad, for å få gjort noe med håret mitt. Jeg ble jo lys i håret i høst og hadde store planer om å bli grå i håret, så store planer at jeg egentlig bare følte at jeg kom meg halvveis (som jeg alltid gjør med mine “bli lys” prosjekter..).

Så da blir det back to brown igjen, noe jeg gleder meg veldig til. Bestilte meg time i sted, så på lørdag kl 13 sitter jeg i frisørstolen for å bli litt ny. Er litt usikker på om jeg skal gå samme vei som jeg har gjort tidligere, brunt med rødskjær, eller om jeg skal ta den ett steg videre og bli mer brungrå. Jeg har aldri vært hos frisøren for å farge håret brunt før, kun lyst, så det blir veldig deilig å endelig få en farge som faktisk varer. Butikkfarge er virkelig ikke bra, dere. Også holder den jo så dårlig på fargen.

// Bilder fra mai 2014

hvordan person er jeg

Jeg har sett mange bloggere som har kjørt innlegg som dette, og det er jo ganske morsomt! Forhåpentligvis synes dere også det, hehe. Også blir dere jo litt bedre kjent med meg. Ikke minst synes jeg det er morsomt å svare på slike spørsmål.

På skolen er jeg. . . Nå begynner det jo å bli noen år siden jeg sist gikk på skole, faktisk hele 3 år siden! Oi, tiden går fort. . . Men jeg var hun som kunne finne på å slå sammen to pulter, for så å legge seg oppå dem for å sove med Justin Bieber på øret. Haha. . . Sånn var jeg i alle fall på vgs. Det kom helt an på dagsformen, for plutselig kunne jeg være hun som var mer aktiv enn noen andre i klassen – for så å være hun som ikke kunne brydd seg mindre.

På prøver/eksamen er jeg. . . Som oftest pugget jeg intenst dagen før prøven skulle være, og på eksamen/tentamen brukte jeg nesten mer energi på å handle inn godis – enn å øve. . . Men hallo det var jo lov å ta med bøkene da, så ikke vitsen med å pugge da. Gjorde det som oftest kjempebra uansett!

På vorsj er jeg. . . Hun som er supergira på drikkeleker! Jeg elsker drikkeleker, enten det er kortlek eller den typiske “tut bært” eller hva den nå heter, haha. Jeg skjønner meg ikke på de som ikke liker drikkeleker, hele greia med vorsj er jo å drikke seg opp til byen og jeg synes egentlig bare de er dritkjedelige. Uheldigvis har jeg noen sånne venninner..

På byen er jeg. . . Det er en av to – enten så er jeg hun som storkoser seg og snakker med alt og alle, eller så går jeg egentlig bare å venter på å få dra hjem. Sistnevnte er som regel om jeg ikke har drukket nok, noe som skjer ganske sjelden hehe..

På facebook er jeg. . . Hun som kun er der for å dele blogginnlegg og skifte profilbilde. Jeg kan glimte til å dele litt bilder, men da helst bilder jeg har samlet opp over 3-4 mnd. Også er jeg jo hovedsaklig der kun for å snakke med venner på messenger.

På instagram er jeg. . . Hun som sniker på alt og alle og beundrer de som legger ut fine naturbilder! Jeg liker å legge ut bilder, men som oftest må de være nøye gjennomtenkt å passe til tiden på dagen. Man legger feks ikke ut bilde på instagram sent på kvelden eller natten, da får man ikke likes (hilsen instagrampia94). Også er jeg ikke så veldig opptatt av å ha “the perfect feed” som det virker som veldig mange er. Heter sstinemari der.

På snapchat er jeg. . . Hun som for det meste legger ut my story på lørdager når jeg er ute, haha! På hverdager er jeg generelt lite aktiv, synes jeg i alle fall i forhold til de jeg har på snapchat. Og ja jeg legger ut endel bilder av natur, solnedganger, fin himmel osv hehe.. Jeg er jo veldig stolt av nordnorge og den fine naturen vår. Også har jeg åpen mystory for de som ønsker å se, heter sstinemari.

Hjemme alene er jeg. . . Enten koser jeg meg med film, tente lys og noe godt å spise – eller så kjeder jeg meg så mye at jeg heller legger meg for å ta en powernap. Jeg er ikke kjempestor fan av å være hjemme alene om jeg ikke har lyst å være alene.

På jobb er jeg. . . Veeeldig sosial! Jeg elsker å snakke med mine kolleger og er overhodet ikke personen som sitter stille på sidelinjen og er sjenert.

I telefonen er jeg. . . Som oftest vil jeg ikke avslutte samtalen og ender opp med å grave dypt og lenge for å finne ting å snakke om. Jeg elsker å snakke i telefonen, kanskje like greit at det er jobben min nå å snakke i telefon hele dagen? Hehe..

På sms er jeg. . . Jeg misliker sterkt å sende sms og ringer heller for å fortelle det jeg skulle skrive. Men på facebook derimot – der skriver jeg med glede! Så fremst det er på pcen da.


Jeg har enda en del av “hvordan person er jeg”, derav heter dette innlegget vol 1. Lik gjerne innlegget under her om dere ønsker å lese mer! Nå skal jeg lage meg noe middag å spise, selv om powernap er det som frister mest.

det må være drømmen

Å starte en uke med fint vær og at snøen så å si er helt borte nå – ubeskrivelig deilig. Sommeren kan ikke komme fort nok, og jeg gleder meg til å pakke bort alle tykke vinterklær. Tenker vi er veldig godt på vei nå! Til å være nord-norge i alle fall. Så er det bare å krysse fingrene for at det ikke snur (som det har en tendens til å gjøre hvert år) og kommer snø igjen som blir til i mai. Oh I hope not 🙁

Jeg kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden og har snart tenkt å lage meg noe å spise. Som regel blir det bare noe enkelt, rundstykke med pålegg, kjøttdeig, pølse, potetmos og spagetti er noe som går ganske mye igjen her i heimen haha. Så i dag blir det vel noe i den duren, tenker jeg. Skal få kjøpt meg kyllingfileet når lønningen kommer, det har vært veldig savnet!

Ellers ser dere jo litt bilder av leiligheten under her, selv om det ikke er så mye. Snart får jeg lønning og da er det rett på jysk for å kjøpe hyller! Hyller og flere bilder og bilderammer. Så blir det bra, skal dere sjååå.

Ellers har jeg begynt å se på en ny serie! Grace and Frankie heter den, og handler om to gamle damer som blir skilt når mennene deres viser seg å være homofile. Begynte hovedsaklig på grunn av hun ene skuespilleren som jeg synes er veldig flink, Jane Fonda, hun har vært med i svigermonster og herregud for en nydelig dame! Og hun er 78 (!!!) år, det er faen meg godt gjort. Det må være drømmen. Å være like oppegående og pen som henne når jeg selv blir så gammel.