kvalitetstid og filming

Jeg er så utrolig trøtt. Sliter med å skjønne hva som egentlig kan være grunnen – så ser jeg ut av vinduet og kommer på at jeg bor i Nord-Norge. Jepp, mørketiden er digg 🙂 Nei men seriøst da, kan det bli sommer igjen eller? Har et desperat behov for sol nå.

Anyways! I dag fikk jeg besøk av Sophie etter jobb og vi filmet litt til bloggerne. Det er så koselig – og i alle fall når man er blitt så godt kjente med folkene bak kameraet! Nå er jeg faktisk ikke så nervøs lengre, men gruer meg alltid til å se sluttresultatet. Men det blir gøy, as always! Det sendes på TV2 Livsstil en gang til våren 🙂

Jeg hadde egentlig tenkt å sette meg ned for å forhåndsskrive noen innlegg, men jeg holder på å falle over tastaturet og sovne av. Haha det er helt sykt! Tror faktisk jeg må ta meg en time på øyet før jeg fortsetter kvelden, for det her blir for dumt. . . Også er jeg godt i gang med vinterformen min – altså forkjølet hele vinteren. Å gå rundt å snufse hver dag er kjipt 🙁 I tillegg til at jeg såklart skulle få vondt i magen nå. Er det egentlig mulig å klage mer enn jeg gjør nå, haha.

kjøkkenet mitt!

Goood søndag ♥ Det har i alle fall jeg hatt! Startet dagen med middag hos pappa, så dro jeg til Isabelle, på flex og til henne igjen for å ta BADSTUE! Det er så digg å kjenne at man svetter ut alt av urenheter – lenge siden jeg har hatt så babyhud som jeg har nå! Også måtte jeg innom butikken en tur når jeg dro hjem, og som alltid når jeg har trent endte jeg opp med dette. . . Jeg vet ikke hva det er, men jeg får alltid ekstra lyst på kesam og cottage cheese etter trening, haha! Men jeg klager ikke, for det er jo så sinnsykt godt. Og epler – epler med dette er magisk!

Så tenkte jeg å vise dere kjøkkenet mitt! Jeg er enda ikke ferdig og fornøyd, men får heller vise dere igjen om en stund. Som dere kan se har jeg en alternativ gardin til jeg får kjøpt meg til uken, haha. Det ser SÅ stygt ut! Men bedre det enn at folk ser inn vinduet. . . Det er nemlig på bakkenivå, så når jeg sprader rundt her i bare stumpen er det greit å dekke litt til. Og ja, litt julepynt har jeg fått der også! Gryteklutene hadde bestemor stikket som jeg fikk, sammen med en boks krumkaker. Yummii

Og se hva frøken flink har klart! Å montere et skoskap! Selv om det egentlig er ødelagt. . . Tror jeg i alle fall, for det er aaalt for store spriker mellom veggene og skuffene. Ikke kjøp skoskapene på jysk, dårlig kvalitet og conversene bare faller rett gjennom når du legger dem i skuffen og setter seg fast. Jeg brukte sikkert en time på denne bare fordi skuffene ikke ville holde seg på plass. . . Faen jeg hater ting som ikke er i orden 🙁

Nå skal jeg lage meg noe kveldsmat. Enda litt usikker hva jeg skal diske sammen – men mye mulig jeg ender på taco eller kyllingwok! I morgen skal jeg være sammen med Sophie og muligens ta meg en liten shoppingrunde for å få kjøpt det jeg mangler og savner. Haha det er så mye man tok for gitt når man bodde hjemme – som jeg nå merker at jeg gang på gang glemmer å kjøpe. . . For eksempel dopapir. Det har alltid bare vært der. Eller krydder. . . Pappa har hundre forskjellige typer krydder, så hver gang jeg har trengt det har det stått der. Jaja, jeg får vel samlet opp etterhvert jeg også!

baby back home

9 timer søvn er innafor på en lørdag. Det er så utrolig digg å ha en jobb hvor jeg kun jobber hver 8. lørdag! Dagen i dag skal brukes til å slappe av, besøke bestemor og ikke dra ut i kveld. I morgen skal også bli en god dag som jeg skal nyyyte!

I går fikk jeg endelig besøk av Soph! ♥ Hun er hjemme i julen og skal heldigvis være her i flere uker nå. Det var såå godt å være sammen med henne igjen! Vi og Tina spiste pizza og snakket i noen timer før vi dro opp til flere av jentene og drakk vin. Jeg kom meg ikke i seng før klokken var nærmere fire – og da la jeg meg UTEN alarm! Å kunne legge seg uten å tenke på når jeg trenger å stå opp er nydelig.

Som dere kan se på håret mitt er det blitt ganske så varmt igjen, så i neste uke drar jeg til frisøren igjen. Det skal bli godt å få det kaldere! Selv om Soph har fått meg på tanken om å få enten rosa, blått eller lilla hår. . . Det hadde vært så kult! Men jeg tviler på at jeg tør når det kommer til stykket. Er jo ikke såå dristig. . . Vi får se! Jeg tenker i alle fall å klippe meg enda litt mer og få det litt mer gråaktig.

Nå skal jeg spise litt frokost og sminke meg før jeg tar meg en tur på butikken. Må jo handle inn om jeg skal sitte hjemme i hele kveld, haha. Jeg skal få blogget mer i kveld ♥

for badet og kjøkkenet

Etter jeg fikk leiligheten har jeg blitt (om mulig) enda mer interessert i interiør. Jeg fylte jo huset til pappa før og hadde mildt sagt et luksusproblem med all pynten nå når jeg skulle flytte, hehe! Men jeg liker jo å fornye, så nå har jeg brukt en stund på å titte litt rundt på forskjellige nettbutikker og hente inspirasjon til hva som skal stå på handlelisten. Når lønnen tikker inn i neste uke blir leiligheten komplett og jeg kan endelig slappe av! Eller, man blir vel i grunnen aldri ferdig med å innrede. . .? Jeg mangler en god del ting, mest materialistiske ting for å pynte opp – men man trenger jo det også!

Her er i alle fall litt inspirasjon til dere også ♥ For badet og kjøkkenet i første omgang. Som dere kan se går det i kremmerhuset og ellos. Jeg elsker kremmerhuset! Også elllos har fått utrolig mye fint, i forhold til hva de hadde for noen år siden. Da synes jeg utvalget var så som så. . . Men nå derimot – jeg vil nesten ha alt!

Om dere liker slike innlegg kan dere gjerne like det med facebookknappen under – så skal jeg sette sammen flere til dere! 

Inneholder annonselinker

Gulvmatte HER – Kommode HER – Kurv HER – Medisinskrin Kremmerhuset – Sminkeorginazor HER – Bokser for vaskepulver Kremmerhuset

Rosa skåler HER – Rosa beholder HER – Rosa kakefat HER – Hvit krakk HER – Klokke HER – Marmorfjøl HER – Hvitt bord med brett HER

jeg håper du får føle det!

Hver eneste dag leser jeg det. Hver eneste dag ser jeg det. Hver eneste bidige dag føler jeg for å ta til tårene i frustrasjon og fordi jeg blir oppriktig lei meg. Lei meg fordi folk kan være så forbanna frekke og slemme med noen jeg er glad i.

Sophie Elise er min venninne, faktisk en av mine beste og jeg har kjent henne i alle år. Uheldigvis er det også et helt Norge som skal ha en mening om henne. Folk som aldri har møtt henne, aldri har ført en samtale med henne eller i det hele tatt kjenner henne. Disse menneskene føler det er heeeelt greit å slenge slibrige kommentarer om henne på nett. De sier hun fortjener det. De sier hun har bedt om det selv. De sier hun ikke kan forvente annet. Jeg sier bare fy faen. Hvor lavt kan man egentlig synke som menneske?

Jeg heier på de som holder seg saklige og har en annen mening enn det hun har. Det er flott med folk som utfordrer henne, for jeg vet at hun klarer seg helt fint når hun må komme med svar tilbake. Hun har sterke og mange meninger og er ikke redd for å vise hva hun står for. I tillegg til at hun er forbanna god til å snakke for seg! Jeg kjenner ingen som er så kjapp i replikken som hun er. Jeg er sikker på at hun er 10 ganger så smart som alle de som åpner kjeften i kommentarfeltene, for mange av de kommentarene oser ikke akkurat høy IQ 🙂

Vel, jeg håper deres datter/søster/barnebarn/venninne blir mobbet en dag. Jeg håper du får smake på det selv, for det er faen ikke gøy. Jeg håper du må sitte å tørke tårene på noen nær deg, på lik måte som jeg har gjort, fordi de har blitt mobbet og har det vondt. Helst av noen voksne mennesker, lik deg selv. Jeg håper du selv får kjenne på den følelsen en dag. Følelsen av å ikke kunne hjelpe. Ikke kunne trøste. Ikke kunne fortelle at “det BLIR bedre! bare vent og se”. For i mitt tilfelle har jeg aldri kunne sagt det til henne. Jeg kan ikke si at hun skal vente på at det blir bedre. For det blir jo faen aldri bedre. Kanskje litt, men så har du de jævla folkene som alltid skal stikke frem fra steinen de lever under. Det er helt jævlig å ikke kunne hjelpe venninnen sin. Det er helt jævlig å sitte på sidelinjen og lese all driten, og ikke klare å forsvare henne til alle som kommenterer.

For HVA har Sophie noen sinne gjort deg? Hva har hun gjort som får akkurat DEG til å slenge med kjeften? Du, 40 år gamle 3-barnsmor som lever på stønad? Du som sikkert ikke har bedre ting å ta tiden til enn å logge inn på facebook og slenge litt med leppa. Det er vel høydepunktet av dagen din, tenker jeg. Når du kan rakke ned på en uskyldig, ung jente som aldri har gjort verken deg eller familien din noe som helst. En jente som kun lever livet sitt og gjør jobben sin. På lik linje som deg, såfremst du faktisk har en jobb. Eller kanskje du faktisk kan takke henne for at hun betaler en god del skatt, og er en av grunnene til at du i det hele tatt får betalt for å sitte hjemme og klapre på tastaturet? 😉 Fy faen. Mennesker som dere gjør meg kvalme. Dere gjør meg så usannsynlig forbanna. Dere eier ikke skam.

Det er ikke kun Sophie dere angriper når dere ytrer dere. Det er også hennes familie, venner og kanskje til og med blogglesere. For hvem vil vel sitte å se på at folk de er glade i bli hengt ut dag etter dag på nettet? Hadde du syntes det hadde vært gøy selv? Prøv å sett deg i den situasjonen. Prøv å si at du hadde klart å se forbi alt det stygge. Jeg har prøvd det og det funker ikke.

Jeg synes synd i barna deres og håper ikke blir mobbet for hvordan dere holder på. Barn er nådeløse, har dere tenkt på det? Men når jeg ser hvordan dere går foran som eksempler på facebook så skjønner jeg hvorfor. Jeg skjønner hvorfor barn synes det er greit å være slemme med hverandre, for mamma og pappa er jo det? Og ikke i skjul, men i full åpenhet. Og barn plukker opp på dette. At du er ufin i kommentarfeltet på VG kan faktisk føre til at ditt eget barn blir mobbet, har du tenkt på det? Og jeg håper nesten at de blir det. Bare så du skal få som du fortjener.

Gjør oss alle en tjeneste og kryp tilbake under steinen din der du hører hjemme.
Så kan du komme frem om du mot all formodning skal få noe fint å si i fremtiden.

Og Soph – I love you ♥ En av de sterkeste menneskene jeg kjenner og som overhodet ikke fortjener all driten dere gir henne.

Så beklager jeg litt om jeg ikke klarte å være helt saklig, men det er vanskelig når man er irritert og forbanna.

husmor-panikk

Oi, lange uker og lange dager har ført til lite blogging. Og mest fordi leiligheten min enda er et eneste stort kaos og jeg trenger mer oppbevaringsplasser for å få stuet alt bort. . . Jeg blir så sykt stressa når alt ikke er på plass og sånn som jeg vil ha det, men snart tikker lønna inn og DA skal alt på plass! Har allerede laget liste over hva jeg trenger, og hva som kan vente til jul. Så det blir bra! Også skal jeg å se etter ny sofa på januarsalget, DET blir bra.

Har pyntet litt til jul, da! Haha min definisjon på julepynt er visst en skål klementiner. . . Men det er jo koselig dèt også!

Haha og dere!! Jeg er jo ikke vandt med blomstre. Ikke aner jeg hvor mye vann de skal ha eller hvor ofte. . . Dette resulterte i at min stakkars, fine potteplante i går lå ut over hele gulvet. I panikk ga jeg den et helt glass med vann, noe som tydeligvis funket! Jeg har vært redd for å gi den for mye vann, noe som har ført til at jeg tydeligvis har gitt alt for lite. . . Men til min store glede var den i nesten toppform igjen i dag! Men orkidèen som dere ser over er ikke like tørst, så den klarer seg fint enda!

Blogge-kosekroken, eller bare rett og slett kosekroken generelt haha. Er som oftest her jeg sitter og koser meg når jeg er hjemme, med mine to pledd og pcen. Jeg trives! Men må vel kanskje gå til innkjøp av rødt pledd, så det blir litt julefølelse?

Men nå er jeg faktisk lagt meg i sengen. Blir en aldri så liten powernap etter en lang dag og under 3 timer søvn inatt. . . Kjenner det er vanskelig å skulle konsentrere seg om det meste og tenker at 2 timer på øyet fortjener jeg! Etter noen episoder blåfjell såklart, ingen desember uten ♥