jeg skjemmes

I går skulle jeg dra på flex klokken 23, jeg kledde på meg halv 10 og var klar. . . Helt til jeg satte meg ned å spilte the sims mens jeg så første sesong av One Tree Hill. . . Hva tror dere klokken var da jeg sjekket? Jepp, halv 12! Meg og min flaks. Kan med hånden på hjertet si at jeg hadde dårlig samvittighet, så derfor var jeg våken til klokken 4 og ryddet på rommet. Fikk litt bedre samvittighet da, hehe. I dag derimot, da fikk jeg presset inn en treningsøkt klokken 9 og dro derfra halv 11! Ble plutselig morsomt å trene når alle jentene helt tilfeldig kom samtidig på flex, både Charlotte, Linn Ida, Mariell og Martine – så da fikk vi presset inn litt kvalitetstid også. To fluer i en smekk!

Nå skal jeg kose meg med litt mer One Tree hill og spise speltlompepizza (mmmmmmh), bestilte meg bare sesong 1 på cdon – men må nok bestille sesong 2 snart. Jeg har glemt hvor bra den serien faktisk er! Og nå som jeg har sett ferdig medium måtte jeg jo ha noe å se på. . . Hvilken tv-serie følger du med på?

Noen bilder fra nuet! Jeg har nettopp dusjet så my pretty face får dere ikke se i dag ♥

#sunn #pizza #kveldsmat #kveld #onetreehill #film #kos #

neste konsert er…

Da var det bestemt – i februar drar jeg og Sophie til Oslo for å dra på The Wanted konsert! Konserten er lørdag den 15.februar, så satser på at vi drar fredag og hjem søndag. Fredagen er jo valentines, så passer jo ypperlig om jeg må tilbringe den med Sophie ♥ Jeg gleder meg som en liten unge til konserten, enda jeg ikke har noe spesielt forhold til dem. De har jo veldig mye bra, så satser på at det blir en kjempebra konsert! Også er de jo iikke vonde for øynene akkurat, hehe. . . Siva og Max ♥ Men mest av alt tror jeg at jeg gleder meg til å bare reise bort for en liten stund, komme meg litt vekk. Det er jo enda veldig lenge til, men så har vi jo julen i mellomtiden så da går det plutselig litt fortere!

Mine favorittsanger finner dere under bildet, kommer jeg til å møte noen av dere på konserten? Om du ikke har kjøpt billett enda kan du gjøre det HER.

#thewanted #konsert #oslo #spektrum #musikk #musikkvideo

how to make: jellyfruit

Tenkte å tipse dere om noe morsomt å lage til bursdag, jentekveld eller fest – nemlig jellyfruit! Dette innlegget postet jeg første gang i februar, men tenkte å reposte det siden det begynner å bli en stund siden. Dessuten kan det jo hende noen av dere får prøvd det ut i helgen? Det er sinnsykt vanskelig og tar tid – men veldig verdt det når den er ferdig!

Er jo litt kjedelig med den vanlige “gele i en skål” eller i shotteglass, så her har vi liksågodt brukt frukt! Sist jeg laget dette var i bursdagen min i fjor, og jeg må si at gelèen smakte såå mye bedre når det så ut som frukt, hihi. . . Vi brukte lime, sitron og appelsin! Her kan dere jo såklart trikse litt selv og finne ut hva dere vil bruke. Jeg, for eksempel, vil gjerne bruke MELON neste gang! Tenk dere DEN biten med gelèmelon! Wihi. Har noen av dere prøvd å lage dette? 

1. Lag gelèen! Enten med eller uten alkohol.
2. Mens du venter på at den skal bli ferdig, skjær opp frukt på tvers slik at det blir “skåler”.
3. 
Så må du fjerne alt av kjøtt som er inni. . . Dette er en SYKT kjip jobb, haha. Tar litt tid!

4. Hell oppi gelèen i båtene, gelèen bør være litt kald når dere heller i!

5. Sett i kjøleskapet over natten til den har stivnet.

Så til slutt: skjær opp i båter og server! Gjerne med en paraply.

#tips #jellyfruit #mat #oppskrift

party at the mansion

Det er faktisk litt godt å komme hjem igjen, men samtidig hadde jeg ikke hatt noe i mot å vært på hytten enda lengre. Satser på at vi får tatt oss enda en tur om ikke så veldig lenge! Nå skal jeg bare kose meg med medium en liten stund før jeg finner sengen, ååh det er ingenting jeg gleder meg mer til enn å ligge i min egen seng! Min egen seng er best i verden ♥

Var på brun og blid tidligere og tok sol med Martine, var jo gratis sol i dag for alle! Så jeg fikk meg en halvtime i syden x100, var nesten helt forferdelig å ligge der. . . Varmen tok så å si livet av meg. Men var verdt det når jeg så at jeg hadde fått skille, hehe. Kjøpte meg også denne solkremen, eller rettere sagt, jeg fikk den da jeg fylte på 300kr på solkortet mitt! Den skal visst være utrolig bra, så gleder meg til å teste den på tirsdag. 

Haha det er så teit, jeg er ca 10 nyanser hvitere i ansiktet enn på kroppen. . . Inntil videre, nå blir det soling for fullt fremover. 

Sleep tight alle søte ♥ Jeg er så glad for at dere kommenterer innleggene mine, det får blogglysten på topp hver eneste dag!

I heart this

Reklamelenker nelly

Vi er enda på hytten, har nettopp startet dagen for fullt med hver vår pc i hver vår stol – og her kan jeg love dere at vi blir sittende i hvertfall 4-5 timer til. Er så deilig å ikke stresse med noe, det er søndag = rolig dag med ingen planer. I dag ble vi vekt av søskenbarnet til Martine klokken 11, noe vi egentlig var glade for siden vi fikk mer tid til å spille hehe. . . Har satt på masterchef på TV3 sånn at vi kanskje tar til oss litt lærdom om å lage mat samtidig som vi spiller.

Har dere forresten fått med dere at dere kan hjertemarkere klær på nelly etter at de fikk ny nettside? Min liste er stappfull der, så tenkte å vise dere litt av det som står på ønskelisten min nå! Likte du noe av dette? Er jo snart jul, så kan jo alltids håpe at noe av dette havner under juletreet til meg, hehe :) Klikk på bildene for å komme til plaggene!

#nelly #clothes #klær #wants #tips #shopping #shop

bare dårlig service

I dag tok vi turen til Sortland, og vi fikk hele 1 time der til å se i butikkene! Trengte egentlig ikke mer tiden siden utvalget ikke var så stort, men jeg fikk hvertfall med meg et par vintersko hjem. Det er virkelig noe jeg trenger, man kan ikke gå i treningssko året rundt – uansett hvor mye jeg skulle ønske det.

Også må jeg bare nevne kundeservicen til flere butikker her – for den eksisterer bare ikke. Når det er kunder som står i kassen med varer er det meningen at du skal gi dem hjelp når du har sett dem, ikke snakke kjenning med en tilfeldig som gikk forbi butikken. Jada, vi synes også at det var kult at du hadde på deg parykk, kjempekult at folk har gitt deg komplimenter, synd du ikke kunne ha skummel sminke på deg for det kunne skremme barn, men jeg hadde blitt enda mer glad om jeg fikk betale før du fortsatte samtalen. Jeg har ingen interesse av å høre på deres samtale. Jeg vil bare betale et lys. Et lys jeg spurte hva kostet og la på kassen rett foran deg, for å være sikker på at du skjønte at jeg skulle betale. Også var det like før Martine måtte betjene seg selv når hun skulle kjøpe plaster, hvor blir det av de ansatte?

Dagens middag var på milano på Sortland, vi skulle egentlig prøve ut kinarestauranten men jeg orket ikke å kjøre frem og tilbake så da ble det milano. . . Jeg synes det er utrolig smalt og uoversiktlig der? Var nesten litt ubehagelig å kjøre der. . . Men maten var god på milano da! Klarte bare på halve durumen da, fikk nesten lyst til å ta med meg resten hjem, er stygt å kaste mat. . . Men orket ikke tanken på å ha matlukt i bilen.

Så kjære alle sammen – spør kundene i butikken om de trenger hjelp når de kommer inn, det er ikke alle som tør å si ifra, ergo du mister kunder. Jeg er dog ikke en av dem, men det irriterer meg at jeg ikke blir tilbudt hjelp, uansett om jeg trenger den eller ikke. For kanskje jeg trengte hjelp og kunne endt med å kjøpe varer til flere tusen? Nei, jeg drar heller på en annen butikk og handler om jeg får dårlig service, that’s for sure. Også kan det være lurt å beklage seg til kundene om du lar de vente, det bruker å hjelpe omså bare litt.

Eneste positive må vel være at det er gratis parkering over hele Sortland. Harstad, du har èn ting å lære av dem. Nå skal vi spille, er sliten etter en laang dag. . . Kos dere masse i kveld, uansett hva dere har planer om å gjøre ♥

dramatisk morgen

Reklamelenker nelly

God morgen fra hyttestua! Vi sto opp leenge etter vi egentlig skulle, for i dag skal vi ta oss en tur til Sortland og vi skulle rekke ferga klokken 12. . . Så derfor dro vi for å ta den som gikk klokken 1, men selvfølgelig går ikke den på lørdager. . . Så vi dro tilbake til hytta og jeg fikk plutselig tid til å blogge før vi dro! Nå må vi ta 2-ferga, så vi kjører igjen om 15 minutter. Egentlig har ingen av oss penger å bruke, så det er vel egentlig bare for å dra en tur haha. Er jo koselig da! I tillegg får sett “barndomshjemmet” mitt igjen, huset bestemor og bestefar bodde i. Også skal jeg dra på graven til bestefar ♥

Håper dere alle får en super lørdag! Vi blir mest sannsynlig her til i morgen, Martine klarte å tryne ned trappen da vi sto opp sånn at hun fikk to kutt på lillefingeren, så hun er ikke gira på å dra hjem. Hun reagerer som at hun skal dø. . . Verste som kan skje er vel at hun må amputere fingeren (ja Martine, amputere). Men egentlig er det ikke noe alvorlig, jeg må bare spille litt med. Synes dog synd i henne i og med at hun sa i går “det e kun EN som har trynt ned trappa her” også klarer hun det når vi kappløper ned tur do. Amatør.

Jeg gikk ut  for å få fin bakgrunn. . . Litt våt på beina nå :-):-) Skjerf fra cubus, bukse HER, jakke HER og treningssko hehe.

#antrekk #ootd #outfit #natur #nature

now and then

Haha jeg synes det var så morsomt å se gjennom harddisken min, så her er bilder av meg fra oktober 2009 til oktober 2013. Håper det er flere enn bare meg selv som ser at jeg har forandret meg! Men joda, jeg var jo søt i 2009 da. Men mest søt i 2008, synd jeg ikke orker å finne bilde fra den tid – sparer det til en annen gang! Four years of change ♥

fremme på hytta

Da var vi kommet oss frem og er nå på hytten til Martine! Det tar bare rundt 30 minutter å kjøre hit, så det gikk ganske fort. Så nå har vi fått pakket ut og spist en grandiosa, er det helg så er det helg! The sims står til installering nå, men siden vi har 14 forskjellige spill kommer det vel til å ta litt tid. . . Vi har heldigvis hele natten på oss :) Tok uansett så lang tid å lage dette innlegget så nå er vi snart ferdige, haha. Kom hit for nesten to timer siden! Hvilke planer har dere i helgen da? ♥ Håper uansett dere får en super helg og koser dere masse! Det er viktig å kose seg litt ekstra i helgene :)

Før vi dro handlet vi inn nødvendigheter for helgen – jeg pepsi og Martine cola, haha. I tillegg tok vi med oss kyllingvinger, ris, rundstykker, pålegg og godteri – så lå det en del mat i kjøleskapet fra før. Også har bestemoren til Martine laget boller som vi fikk med oss, så vi blir nok definitivt ikke å sulte ihjel!

Og for ikke å glemme det viktigste vi har med oss – the sims tilleggspakkene vi bestilte som kom i dag!

Fine utsikten her ♥ Jeg elsker å være “på landet”, slapper alltid mer av når jeg er i rolige omgivelser.

Tanken i dag da jeg kledde på meg, nesten ikke sminket meg og ikke vasket håret sånn at jeg måtte ha det i strikk var “jaja skal bare på hytta, går bra”, jeg kunne ikke tenke på at jeg faktisk måtte ta bilde av meg selv. . . Neida. . . Men jaja jeg ser jo ikke helt forferdelig ut heller da, overlever nok. Genseren min er fra bikbok og kosebuksen fra cubus. Også har jeg ikke glemt de rosa kosesokkene mine fra cubus, they the best ♥

Jeg får kanskje litt tid til å skrive ferdig innlegg i kveld, for det blir nok kjedelig med bare hytte og the sims prat, haha. . . Så er det noen innlegg dere vil ha, som jeg kan lage her på hytten? Har med meg harddisken også med masse gamle bilder, så alt er egentlig mulig :) Så lenge det ikke er “min hverdagssminke” eller noe sånt, for det blir vanskelig her ute. . .

#natur #photos #fotografi #hyttetur #hytte #nordnorge

hello kitty world

Kom hjem fra Sophie for en stund siden, blogg.no er lite samarbeidsvillig i dag må jeg si, tar utrolig lang tid å laste opp bildene?? Var hvertfall utrolig godt å se henne igjen etter flere uker fra hverandre ♥ Og vi er like forelsket når vi møtes igjen! Hehe. Så vi har bare snakket og ledd i flere timer, hadde en del å snakke om siden det er lenge siden vi har vært sammen nå. Også er det den obligatoriske “husker du” praten som vi aalltid har. . . “husker du for to år siden? husker du det? husker du han? husker du da vi gjorde det?” Haha den blir faktisk aldri gammel! Men er jo godt å mimre da, også er jeg bare glad vi har mye å le av.

Jeg vil også ha hello kitty kommode. . . 

Sophie har store planer om å gjøre om hele rommet sitt til hello kitty-tema. . . Og hun er godt i gang! Vi satt en stund å surfet på ebay for å se om det var noe hun kunne tenke seg, men egentlig var hun ganske uinteressert haha. Men nå har jeg også fått lyst til å gjøre noe lignende, det er jo så koselig! Jeg hadde ikke et barnerom med bestemt tema da jeg var mindre, var mer “litt ole brum her, litt barbie her”, så å få et heldekket rom med kun hello kitty står høyt på ønskelisten min!Sophie: NEI VENT! Ikke dra. Du kan ikke dra enda.
Meg: Ååh, har aldri følt meg så elsket før i hele mitt liv ♥

Også gråt og lo vi om hverandre en liten stund før jeg dro, haha.

Nå skal jeg se på medium og lade opp til morgendagen, blir tiiidlig opp for min del! Har en del å gjøre på formiddagen, så blogges vi i morgen ettermiddag/kveld fra hytten til Martine ♥ Blir vel ikke så veldig lenge til jeg legger meg, men først må jeg få i meg litt kveldsmat, om jeg klarer å finne ut hva jeg skal lage. . . Ingenting som frister når det er så sent.

#hellokitty #sophieelise #pink #thinkpink