klarer meg fint uten

GOD HELG! Selv om hver dag er helg for min del, er det likevel ekstra godt med ekte helg. Jeg skal bruke helgen rolig. Har funnet ut at jeg plutselig er blitt litt for voksen, og alkohol klarer jeg meg fint uten i helgene. Så i morgen skal jeg bare henge med en venninne og sikkert se noen episoder med Kardashians haha. Jeg har fått hang-up på det for tiden, så mye av dagene mine går til å se på dem. Produktive dager <3 Venter jo enda spent på søknaden jeg la inn, hadde vært så sinnsykt deilig å komme tilbake i jobb igjen så jeg krysser alt jeg har av fingrer og tær 🙂

I kveld får jeg besøk av Carina og Ida for å ha spillekveld! Det blir superkoselig, jeg elsker brettspill og er sjeleglad for å ha et par utvalgte venner som også liker det haha. Så nå må jeg bare rydde litt før de kommer, ulempen med å ha liten leilighet: tørkestativet må jeg ha midt i stuen og som regel henger jeg også klær på sofaen til tørk. Jeg har faktisk ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å få kjøpt egen leilighet og få litt mer plass rundt meg.

Og ja! Som dere kanskje ser på bilene har jeg blitt brunette igjen. Egentlig veldig deilig, selv om jeg annenhver dag får innfall og har lyst til å farge det lyst igjen. Det kommer riktignok ikke til å skje med det første.

inne på tanken om å flytte

Jeg lurte litt på når jeg skulle logge på her igjen, og fant ut at det passet godt nå av en eller annen grunn. Året er godt i gang og julen er TAKK GUD unnagjort, haha. Jeg elsker julen og det er superkoselig å tilbringe tid med familien, få vennene mine hjem og hele pakka. Men let’s be honest – det er jo så sinnsykt mye styr og stress. Synes i alle fall jeg.

Så nå var det godt å pakke ned julen (siste julepynten la jeg bort i går) og rett og slett starte hverdagen igjen. Selv om det ikke er stort til hverdag jeg har som arbeidsledig, haha. Speaking of that, jeg har søkt på ny jobb! Og nå krysser jeg fingrene for det er en jobb jeg virkelig kunne tenke meg og jeg vet jeg ville trivdes. Jeg var jo inne på tanken om å flytte, men det var mest grunnet jobb og at jeg ikke fant noen stillinger jeg kunne tenkt meg her. Så nå er det bare å vente å se! Får jeg ikke denne jobben blir jeg nok å vurdere flytting igjen.

Nå skal jeg løpe i dusjen før jeg lager meg noe til middag! Har vært å trent så middagen ble veeeldig utsatt i dag, kan man si. Avslutter innlegget med noen koselige bilder fra julen ♥ De av dere som følger meg på instagram har nok allerede sett dem, men tror ikke jeg har tatt et eneste bilde med kameraet i julen.. Så det får holde i denne omgang!


Marius, meg og Johann første juledag. Vi var en hel gjeng som var samlet, og mesteparten av oss har vært venner helt siden grunnskolen. Slike reunions er så koselig! Og selv om mange av oss enda bor her er det ikke så veldig ofte vi samles.

… Og ja, jeg vet jeg er lav haha.

Vi hadde et lite jentejulebord før jul – såå koselig og masse god mat! Skulle ønske man hadde slike samlinger i alle fall en gang i måneden.