en mirakelkur?

Som dere kan se er huden min full av arr for tiden, for alt det røde er ikke kviser, men arr. . . Så jeg tenkte å prøve ut denne rulle-greia! Jeg er jo av typen som tror på alt helt til jeg har fått det hjem. . . For det er jo litt for godt til å være sant at nåler skal være mirakelkur mot arr, kviser og rynker. Men kanskje det i alle fall hjelper bare litt på, etter en liten stund. De har jo også slike ruller med lengre nåler, som er ment for å bruke på resten av kroppen.

Så har jeg shoppet litt! Kun nødvendigheter – såklart. Jeg er spent på om jeg blir nødt å sende noe i retur når jeg får det, for siden det er så lenge siden sist jeg handlet på nelly har jeg glemt litt av hvordan størrelsene er. . . Men vi prøver! Reebok-skoene har stått på ønskelisten veldig lenge nå, og de gleder jeg meg virkelig til å få i hus! Voluspa er bare noe jeg er avhengig av å alltid ha, har alltid minst ètt voluspalys i huset.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

dagen for å påpeke feil

Det er så ubeskrivelig deilig at det er lysere tider nå! Og det var deilig med noen snøfrie dager, så lenge det varte. . . Med andre ord – det er uante mengder snø utenfor døren her, og de snøfrie veiene jeg elsket er nå fylte med slaps 🙁 Når skal det bli vår. . . Men, sol og lyse hverdager gjør dagene bedre uansett! Litt snø skader ikke like mye nå, som i de mørke månedene.

Og i morgen er det jo helg igjen – wow! Jeg har ingen store planer for helgen, annet en at jeg tror den blir alkoholfri. Men det er så godt, og søndagen blir kanskje dagen jeg starter med treningen igjen da? 😀 Haha dette ble nesten et meningsløst innlegg, jeg skulle jo eeegentlig bare vise dere den nye leppestiften jeg har forelsket meg i! Også må jeg alltid få inn noen ekstra linjer med ord. . .

Ja, jeg vet at jeg har èn albinohånd. Og at håret mitt er ugredd og flokete idag. Og shit så mørk jeg er i hodebunnen i forhold til i lengden. . .

Jeg har fått en ny favoritt i sminkepungen – denne fantastiske leppestiften! Eller leppetusj? Jeg ante ikke at jeg hadde den før jeg plutselig fant den i går, og nå tror jeg de har sluttet å selge den? I alle fall på nelly. Den er jo bare genial, spesielt for meg som hater klebrig lipgloss og leppestift – for denne tørker heelt inn og gir bare farge! Storfavoritt.

ingen kostholdsekspert

Det er mange som har spurt meg om treningen, om jeg kan blogge om det og komme med mat-tips. For å være ærlig har jeg ligget på latsiden alt for lenge nå – med andre ord har jeg enda ikke kommet i gang som jeg tenkte for flere måneder siden. . . Jeg orker ikke lengre å si “i morgen” fordi jeg vet at det er en sjanse for at det ikke skjer uansett. Så, nå venter jeg bare på dagen hvor jeg tenker “åj i dag skal jeg trene”, for da klarer jeg å komme i gang! Forhåpentligvis blir det før uken er omme.

Men siden det er så mange som ønsker å lese om trening, så kan dere jo lese innleggene jeg skrev for nesten to år siden, da jeg gikk ned 10kg og virkelig var motivert til å trene! Jeg har (heldigvis) ikke gått opp de kiloene igjen, men fortsetter jeg å droppe treningen mye lengre frykter jeg at det kan skje. . . HER er innlegget jeg skrev da jeg nådde målet mitt. HER skrev jeg om endringene jeg gjorde i kostholdet mitt, og treningen. HER skrev jeg litt om hvordan jeg trente.

Jeg er jo ikke en treningsblogger og kommer nok aaldri til å bli det, uansett om jeg begynner å trene igjen. Ikke er jeg spesielt flink til å trene, i den forstand at jeg aner jo egentlig ikke hva jeg gjør på treningssenteret. . . Jeg gjør bare noen øvelser som skal hjelpe på bein, rumpe eller mage, og løper en del på mølla. Så å komme med treningsprogram dere kan følge tror jeg nok ikke blir å skje, haha! Jeg er jo heller ingen kostholdsekspert, men har delt noen få oppskrifter tidligere på bloggen. De finner dere under kategorien “oppskrifter & tips”!

Så vil jeg vise dere dagens “I want” av treningsklær! Nelly har såå mye fint inne for tiden, og dette kunne jeg virkelig tenke meg. Når jeg får penger! Da skal du se at motivasjonen kommer på topp 😀

1. Nike Free 5.0 Fit HER // 2. Tights HER // 3. T-skjorte HER // 4. Jakke HER

den første gangen… del 2

Siden jeg så at første delen med “den første gangen” var så populær, kjører jeg på med en del 2! 

Min første tur på byen. . . Haha det er ganske flaut å tenke tilbake på! Jeg og jentene brukte å dra på byen da vi var 16-17 år gamle, kun for å være sosial og sitte ute å vente på at folk skulle komme ut, sommer som vinter. Såklart snek vi oss inn et par-to-tre ganger, og en gang endte det i at jeg fikk et dypt kutt på låret (gudene må vite av hva) og attpåtil ble kastet ut. Vi turte aldri å bestille alkohol, men vi synes bare det var så morsomt å være sammen med alle de eldre. Huff. . . Hadde jeg vært 16 i dag – så hadde jeg aldri turt! Det er så flaut, og når jeg ser yngre jenter (og gutter forsåvidt) på byen nå ler jeg bare.

Min første bil. . . Er det for tidlig i livet til å skrive om sånt nå, eller? Haha. Den kjøpte jeg 9.januar 2013 og fikk levert allerede dagen etter av min snille onkel som tok fly til Mosjøen for å hente til meg! Det var en Peugeot 307 og det lærte meg at jeg aldri skal ha peugeot igjen – bare problemer fra første stund. . .

Min første kjendisforelskelse. . . Haha denne er litt morsom, for jeg er ganske sikker på at kjendisforelskelsen kom sammen med “ekte” forelskelse, og at jeg bare ville imponere drømmegutten i 2001. Jeg var helt opphengt i Cristiano Ronaldo i mange, mange år. Klipte og skrev ut bilder av han som jeg festet på soveromsveggen med lærertyggis og hang opp plakater. Også var favorittlaget Manchester United, selv om jeg aldri så en eneste kamp eller brydde meg særlig mye om hvor de lå på tabellen.

Min første telefon. . . Husker jeg at jeg fikk hos pappa da jeg var 6 år, i 2001 tror jeg. Det var en rød murstein av en nokia med antenne, haha! Men det var stas med telefon da. På den tiden var det vel bare to funksjoner på en telefon – sms og ringe. Og snake da!

 Mitt første kjæledyr. . . Var en liten pusekatt! Tror jeg var 4-5 år kanskje, og hun het Nøste. Denne måtte vi gi bort siden vi flyttet fra Harstad.

Meg og min andre pus, også denne het Nøste!

Trykk på liker om du vil ha flere lignende innlegg! Jeg har tenkt å lage noen innlegg med “siste gang” også, eller bare rett og slett morsomme historier fra da jeg var yngre. Kanskje dere har tips til innlegg dere ønsker også?

minuspoeng til meg

God lørdag! jeg har allerede vært våken i fire timer, siden jeg våknet med hodepine og bare ikke fikk sove igjen. Så fire timer søvn var visst det eneste jeg skulle få i natt! Jeg har heldigvis ingen planer om å dra ut i dag, så da får jeg ta en powernap senere om det blir nødvendig.

For noen dager siden fikk jeg og Tina for oss at vi skulle lage cupcakes! – Eller,at jeg skulle lage cupcakes. . . Så da var det bare å handle inn. Det vi ikke fikk beskjed om når vi kjøpte disse formene, var at de tydeligvis ikke er designet for å ha røre i seg. Så det jeg hadde sett for meg skulle bli en kjempepott med husmorpoeng, ble heller til mange minus mens jeg så formene kollapse i ovenen, og røra renne utover på brettet i ovnen. At det er mulig. . .

Frosting fikk jeg heller ikke lagd siden jeg ikke sjekket godt nok hva man visper den med. . . At jeg aldri lærer å lese fremgangsmåten før jeg skal starte med noe nytt. . . Og er det noen som kan fortelle meg hvordan de formene fungerer forresten? Skal man bare putte muffinsene oppi etter de er stekt og bruke formene som pynt?

Men – noen muffins reddet seg! Og heldigvis kom mammaen til Tina innom for å gjøre noe, og mikset sammen sjokoladetopping for å ha på i samme slengen. Jeg har jo skjønt at kjøkkenegenskapene mine er så som så, men jeg skal ha litt ros for at jeg i alle fall aldri gir opp! Det er mye mat som har gått tapt i kampen min om å bli kjøkkenflink, skal jeg si dere.

jeg har blitt gammel.

God lørdag! Jeg har vært våken helt siden kl 9 i morges, siden jeg har begynt å bli gammel. . . Var dødstrøtt, men fikk aboslutt ikke sove lengre. Og i går, da sovnet jeg kl 5 og våknet kl 7. Ikke snakk om at jeg fikk sove igjen da heller. . . Men jeg satser såklart på at det ikke fortsetter sånn, for nå er jeg dødstrøtt og kan jo ikke legge meg tidlig på en lørdag.

I dag feiret småsøskene mine bursdagen sin med klassene. Nok en gang følte jeg meg gammel da – for et sånt støynivå tålte jeg bare ikke. . . Støy, løping og hærjing er tydeligvis noe jeg er blitt for gammel til merker jeg! Men det var koselig da, og heldigvis falt bursdagsgavene fra meg i smak. Merkelig hvordan ønskelistene bare pluuutselig går fra lego til bluetooth-headset. . .

Nå er jeg hos Tina og Thomas for å spille litt, siden det blir en alkoholfri lørdag (amen). Det er godt da, siden jeg kjenner (også der) at jeg har begynt å bli gammel. Jeg kan ha det like morsomt med en alkoholfri lørdag sammen med vennene mine!

Åj nå ble det mange setninger i parentes as.

den første gangen…

Nå har jeg sett flere bloggere som har kjørt på med sine “første ting”, da fikk jeg også lyst! Har hentet litt inspirasjon fra Sophie og Marthe Borge, og prøvd å være litt kreativ selv. Det er virkelig ikke lett å skulle tenke tilbake på alle de første tingene og huske om det virkelig var første gang, men historier får man jo alltids til å skrive uansett om det er første gang eller ikke. Håper dere liker det!

Mitt første søsken. . . Fikk jeg da jeg var 8 år og gleden var STOR! I april 2002 fikk mamma Nikolai, og ikke lenge etter det fikk jeg beskjed fra pappa om at jeg skulle bli storesøster igjen – til tvillinger! Det ble under ett år mellom Nikolai og Malin og Sigurd, og storesøster/søssa/dadda var superhappy. Jeg husker spesielt godt da tvillingene ble født, da ble jeg hentet ut av klasserommet mitt i Lofoten fordi pappa hadde ringt skolen. Stor stas!

Meg og Sigurd i 2003

Min første ferie. . . Det må ha vært med campingbussen til pappa, vil jeg tro. Jeg har alltid vært utrolig glad i den fine, gamle campingbussen vår og husker (når jeg ser på bilder) godt sommerferiene jeg og pappa tilbrakte i bussen. Det har blitt mindre turer med årene uheldigvis, men den lever enda til tross for motorhavari for noen år siden! Den har virkelig sin sjarm og jeg tar en ferietur i den foran hytte anyday. Jeg har jo vokst opp på bilcross, så derfor er det at vi har en buss. En bilcrosshelg i campingbuss er virkelig min type ting! Jeg håper aldri vi må kvitte oss med bussen, den har (uansett hvor rart det må høres ut) en stor plass i hjertet mitt.

Min første tatovering. . . Første, og eneste tatovering that is. Den tok jeg da jeg var på ferie i fjor høst med bestevenninnen, i Tyrkia. Heldigvis var ikke dette en spontantattoo, men noe jeg har tenkt på kjempelenge og vet at jeg aldri kommer til å angre. Nå tenker jeg faktisk på å bygge på den! Ikke noen store greier, men bare noen små fugler eller noe rundt.

Mitt første møte med alkohol. . . Tror jeg var da en venninne skulle feire bursdagen sin. Tror vi var 15 år og jeg husker det var på en fredag. Planen var at vi skulle ha jentebursdag, men så skulle det komme gutter etterpå. Alle hadde fikset seg rusbrus og øl, mens noen stilte med hjemmebrent (som var ekstremt populært “før i tiden”. . .). Jeg er virkelig glad trenden for sistnevnte har dabbet av, for gud det er skummelt å tenke på at enkelte ikke visste hva de egentlig drakk. De skulle bare absolutt drikke og brydde seg fint lite om hvor det faktisk kom fra. . . I alle fall, enkelte fikk liiiitt for mye som resulterte i en tur etter hestehalen opp trappa og på do, haha! Og vi lærte aldri. . . Men – jeg klarte i hvert fall å berge meg den kvelden husker jeg.

Nyttårsaften 2011

Min første bestevenninne. . . Må være Ida Mari. Dere som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje at jeg var en del sammen med henne for noen år siden, og det er også hun som skal ha baby ANYTIME NÅ!!! Jeg snakker, det kan skje om en time liksom. Vi møttes da vi var 3-4 år gamle før jeg flyttet fra Harstad og har holdt kontakten helt siden den gang. Da jeg bodde i Lofoten skrev vi brev til hverandre og ringte på hustelefonene flere ganger i uken. Husker vi brukte å snakke i opptil en time, gudene må vite hva vi pratet om, haha! Hva kan 9-åringer ha så mye å snakke om egentlig?

Haha! Konfirmasjon i 2009. Morsomt at vi også konfirmerte oss samtidig!

Min første sydenferie. . . Var i 2004 da jeg var 9 år. Sammen med pappa, tvillingene og mammaen deres dro jeg til Tenerife og var der en uke! Husker enda så sjalu jeg var fordi tvillingene fikk dra til syden da de var 11 måneder, mens jeg ikke fikk dratt for første før jeg var 9. Haha! Barnetanker. . .