Pakke i posten

ENDELIG!!!!!!! sier jeg bare. ENDELIG!!!! kom skoene jeg og April ventet på, ikke et sekund for sent heller. Eneste dumme nå er at jeg har mistet fakturaen da jeg gikk å somla i byen med Martine for å finne kjole til henne….. Men nå er i hvertfall skoene kommet godt til rette i skohyllen vår! Å herregud så sykt dårlig bilde det ble……….

De røde og gull-skoene er April sine, og de svarte er mine! De øverste skal jeg bruke i morgen.

Hallo døgnrytme

Nå sitter jeg godt tilbakelent i senga med en ny episode av True Blood. Begynner å bli sånn passelig hekta nå, og puta når jeg ikke før klokken nærmer seg morgen. Har klart å snu døgnet noe så sykt, og hjelper lite at jeg da ikke er hjemme før klokken 3 i natt. Nå når jeg ser at klokken har rukket å bli nesten 6, skjønner jeg jo at jeg kommer til å få problemer med å våkne klokken 12 for å rekke bussen hjem til Harstad igjen…… Flott


Fra forrige jentekveld

Bildene kommer i morgen, var så sykt paparazzi ikveld, og tok sikkert 100 bilder bare av meg selv, bra jobba liksom… Så med andre ord, mye å glede dere til 😉 hehe neida…. joda

PS. GRATULERE MED DAGEN TIL PUTTE (JØRGEN) SOM BLEI 18 ÅR I DAG<3<3<3<3<3<3<3<3<3 stor pia nu, mussmuss ;-* (går utifra du les detta uansett liksom.)


Vi lever i to forskjellige verdener

Noen ganger tar jeg meg en liten tenkepause, en pause hvor jeg tenker på gutter og jenter på min alder som ikke har det like godt som meg. Barn som lever i frykt for aldri å bli voksen og få barn eller å få en utdanning. Utdanningen er vell det folk flest tar som en selvfølge, og i mitt tilfelle – for gitt. Jeg setter ikke stor nok pris på den muligheten jeg får til å ta en utdanning, den muligheten vi får til å ta en utdanning. Jeg skulle ønske at jeg kunne se dette fra deres perspektiv, få et innblikk i deres hverdag og deres utfordringer. For mens vi lærer å styre en hel verden, lærer de hvordan de skal ta vare på sine små søsken eller jakte for å finne mat. Vi lever i to forskjellige verdener, og forskjellene er åpenlyse.

Enda letter det litt på sanvittigheten min når jeg vet at vi har et fadderbarn en plass nede i Mongolia eller noe sånt, en liten jente som får muligheten til å gå på skole for de usle 200kr vi sender henne nå og da. Vi lever i verdens rikeste land, og det tar vi også for gitt.

Sippin’ champagne

Jeg er så sykt i skyene akkurat nå! Fant meg 2 kjempeflotte kjoler da jeg var på Leknes i dag sammen med Eila, og den ene har jeg tenkt å ha på meg på nyttårsaften om jeg klarer å presse meg inn i den. Den ene kostet ikke mindre enn 1199,- og den andre 499,-. Takket være min flaks (og min gode karma) var begge kjolene på…… wait for it……. 50%!!! Jeg elsker romjulssalg. Er det av noen sin interesse å se kjolene?

Kjolene var det eneste jeg kjøpte i dag, siden jeg svidde av 850,- bare på dem, men gud det var verdt det! Senere stikker jeg ned en tur til Eila, hvor forhåpentligvis flere jenter skal komme og vi skal kose oss med champagne!


Mars 2009

Synd juletiden snart er over og det er under en uke til skolestart, jeg som nettopp har tatt ferie….

Statist i Hotel Cæsar

Å herregud, mitt livs største øyeblikk var den 17.desember, og jeg har glemt å fortelle dere om det. I hvertfall, jeg meldte meg som statist i Hotel Cæsar da!! HURRA, nå sitter jeg bare å venter på telefonen fra Jens August 🙂

Jeg er så sykt spent, tenk om jeg får sjansen til å være med i en eller to episoder??? Da hadde jeg vært i himmelen altså. Men så skal jeg heller ikke bli FOR gira, er jo sikkert 205835 andre som har søkt, men jeg lever såklart i troen! Ok dette var kanskje NEST største øyeblikket i livet mitt, største øyeblikket blir jo om de ringer og vil ha meg med.

The Uninvited

Nå skal jeg i grunn bare fortelle dere om en SYKT bra film dere virkelig burde se! Skrekkfilm såklart. The uninvited, den så jeg på onsdag sammen med April, Bente, Markus og Marius, sykt bra film! Om vi ser bort i fra at Marius tydligvis hadde sett den før, og fortalte oss hva vi måtte legge merke til… Men anbefales!

http://wallfreemovies.com/wp-content/uploads/2009/04/the-uninvited.jpg


Forresten sykt fint outfit jeg hadde den dagen. Grå sløvebukse fra BikBok og genser fra BikBok! Noen som sa sexy? u bet.

Har du sett The Uninvited?

Vil du lage meg header?

I går ble bloggen min 7 måneder gammel, HURRA! Så sykt mange minner som ligger her inne, må sette meg ned en dag å se tilbake, er så koselig. Her er i hvertfall den første headeren jeg hadde på bloggen, lol sier nå jeg….

Og den siste headeren jeg hadde så slik ut

Er ikke så sykt mye som er forandret, så utifra det kan jeg ikke si annet enn at jeg ikke vil ha noe lignende. Å skrive en tekst og sette inn et bilde av snøflak eller en note kan selv jeg gjøre, her må det gjøres noe mer….. Avansert! Også sier jeg heller ikke neitakk til nytt og finere design, alt trenger ikke være rosa….

Så, er det noen som melder seg frivillig? Blir kjempeglad om noen faktisk gidder å gjøre dette! You will make my day, sier jeg bare.

og PS. hvordan bilder som kan brukes kan jeg lage et innlegg om senere om noen finner ut at de vil prøve seg på å lage en header!

Mine julegaver

Her er noen av julegavene jeg fikk i år, når jeg tenker meg om så har jeg i grunn bruk for alt jeg fikk, så takk for at dere var så sykt oppfinnsomme!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


4 ansiktsmasker, 1 ansiktsrens (grønn), 1 ansiktskrubb (øverst til høyre), 2 stk hudkrem (SOM ER SYKT BRA!! ANBEFALES MOT UREN HUD, SVARTE PRIKKER O.L.!!!!) og en krem fra biotherm som jeg ikke har funnet ut hva er…


Dette ser vell alle hva er, gidder ikke gå inn i detalj! Fikk i hvertfall 3 maskara, hvor 2 av dem er forsvunnet, aner ikke hvor de er blitt av….


Harddisk!!! åhhh, er så glad jeg ENDELIG har fått en!


Fikk i grunn sykt lite penger i julegave…… Men nok til å dekke Rihannakonserten om ikke annet! Får håpe det blir tur til Oslo i Oktober 2011 🙂


Jeg er så sykt glad jeg endelig har fått flere par sokker, hahaha høres ut som jeg er fattig… Men nei, jeg har det store problemet med at jeg alltid bare har en av hver, så når jeg har fargede sokker kan det hende at du ser meg i en rosa og en gul en dag 🙂 lite kult.

Julegaven til meg selv fra shoppingnissen!!! Negle/håndsett og ei skjorte<3 + 2 gensere fra BikBok 🙂


Og såklart, hva ville julen vært uten konfekt og godteri? Jeg begynner på den ene esken nå, snakkes!

Jeg leker gjemsel idag.

Nå holder jeg på å fikse meg, mamma tvinger meg til å dra til Leknes sammen med henne bare for å kjøpe kinobilletter til Elias i morgen. Tror også jeg må gjemme meg i hele dag, lillebroren min poengterte nettopp for mamma at de ikke har vært ute i hele jula, no way om jeg skal ut å leke i snøen nå når det er minus 20 grader.Outfit’en i dag er ikke noe annet enn grå sløvebukse fra BikBok og en stoor og god swag t-sjorte! Neida, jeg fikser et annet outfit senere som dere får se!:-)