sverigelivet

Er akkurat kommet hjem og har fått satt meg godt tilrette i godstolen ♥ Kjenner det er utrolig godt å være hjemme igjen – enda det bare er for noen timer! Haha, er jo opp og hopp klokken 4 i natt da, siden jeg skal avgårde til Oslo med fly klokken 06.40… Må si jeg er sykt heldig med klokkeslettene?!? Nå skal jeg få noen venner på besøk, så skal vi lage noe godt å spise! Har ikke fått i meg noe ordenlig mat i dag siden jeg sto opp klokken 06.00, siden frokosten enda ikke var åpnet, så er vel på tide..? Kjenner jeg begynner å bli litt sulten nå.

Jentene ♥

I alle fall – i går bestemte vi oss for å finne en butikk vi hadde lest litt om før vi dro til Sverige, nemlig Candy World. Vi trodde dette skulle være rimelig easy, helt til vi fant ut at 99% av Luleå’s innbyggere ikke ante at de hadde en slik butikk engang… Etter to bomturer med buss etter å ha blitt feil ledet, som hadde endt i at vi hadde havnet en god del utenfor Luleå sentrum, fant vi det endelig! Og når jeg så størrelsen på butikken, og det store skiltet som hang der med “CANDY WORLD”, kan jeg ikke fatte og begripe hvordan folk kan ha gått glipp av at den fantes. Men vi fikk oss i alle fall en liten roadtrip da :)

Haha sååå happy for at vi fant det!

Candyworld!!

Middag

På tur hjem til hotellet igjen

Teknikens hus

Var på Teknikens Hus i går, og kan ikke si annet enn at målgruppen var nok ikke helt oss.. Haha for å si det slik – vi var nok de eldste som var der, og det var med vel 10 års forskjell. Men det var morsomt da! Til en viss grad, ble utrolig kjedelig i lengden. Men er jo noe man kan si at man har gjort da :) Tok maaasse bilder der, så dere får se noen.

Nå sitter jeg på Tjeldsundbrua og venter på bussen tilbake til Harstad, er utrolig sliten og lei og gleder meg sykt mye til å komme hjem igjen!!

Morfar og de åtte ungene

Hahah dette var så syyykt morsomt da!!!!!!

glitter

Driver å fikser bildene jeg skal legge ut på bloggen fra i dag, men det tar fort lang tid siden det er så sykt mange ubrukelige bilder som er tatt.. Derfor slenger jeg bare ut dette innlegget mens dere venter! Skal opp om under 6 timer, noe som jeg gleder meg noe sykt til… Virkelig… Skal nemlig ta toget klokken 06:25, noen som missunner meg?

Lakket neglene for noen dager siden, eeelsker den! Kan brukes for seg selv, og over annen farget neglelakk.

Gårdagens innkjøp! Ellers kjøpte jeg bare godteri, brus og annen drit, haha.

Sykt kult! Men litt harry da.. Er sånn stick for å ha der du plugger i headsettet for at det ikke skal bli støv der, smart eller?

god morgen

God morgen! :) Her er det SOOOL og varmt! Regnet litt i sted men tror det har gått sånn passelig over nå. Skal på teknisk museum sammen med klassen, og skulle egentlig møte for 10 minutter siden. Selvfølgelig er vi trege og jeg benytter sjansen til å blogge litt når Jeanette fikser håret! Vi har vært å spist frokost tidligere, noe jeg faktisk ble sykt overrasket over, de hadde faktisk utrolig med utvalg! Etter det så sovnet jeg og Jeanette og derfor sitter vi alene på hotellet nå, haha.. Finner vel de andre om ikke så lenge tenker jeg.

Blogger senere :-* Nå må vi løpe.

kommet på plass

Har endelig kommet tilbake på hotellet etter å ha gått litt rundt i gatene her og spist middag. Turen gikk i grunnen helt greit, utrolig lang reise da siden at vi har reist i overkant av ni timer i dag, sliiitsomt.. Og med tanke på at 99% av oss har fått minimalt med søvn i dag, synes jeg at vi har klart oss bra til nå! Ble noen minutter søvn på toget da, så det har jo hjulpet litt på.

Også hotellet da, vi bor på Comfort Hotellet midt i byen her, og jeg har aldri vært borti værre service og dårligere standard på rommene. Da vi kom hit skulle vi få utdelt rommene, og de hadde faktisk strøket ett av rommene av listen slik at vi måtte være 4 stk på ett rom, noe som er SYKT trangt, og det var så vidt de gadd å komme opp å slå opp ekstrasengene til oss. På rommet til noen andre jenter i klassen er det støvete, spindelvev i vinduene og merker etter kaffekopper i vinduskarmene. Er det virkelig slik noen ønsker å drive hotell? Dette skal de få høre når jeg drar hjem, for å si det sånn.

Nå skal vi bare se Paradise og tjille før vi tar tidlig kveld! I morgen blir det shopping og litt skolerelaterte saker vil jeg tro, også drar jeg jo hjem igjen på torsdag da.

Hei winter wonderland

Hei Sverige.

Fiiine Jeanette ♥ Follow henne på instagram! Hochall :)

Så fikk vi øye på en SYKT NICE audi!! Og alle bare; WHAAAT vi må serr stirre den i senk.

femte hjul

Har nesten nettopp kommet hjem fra Carina, ble litt lengre enn jeg burde vært i og med at jeg er nødt til å starte å pakke snart.. Djiiz altså, hvorfor må jeg ALLTID utsette ting?? Fæleste uvanen jeg har, og jeg er nødt til å legge det av meg. Fra nå av skal jeg gjøre alt jeg trenger å gjøre – med en gang! Også har jeg ett annet nyttårsforsett (jaja nyttårsforsett i mai, who cares), nemlig å bli flinkere med penger! Fra nå av når jeg shopper skal jeg stille meg selv fire spørsmål: Kommer jeg til å bruke det? Har jeg bruk for det? Når kan jeg bruke det? Er det verdt det? Tips til dere andre som aldri klarer å holde fingrene unna klær! Jeg kaller det den gyldne regel.

Hos Carina da så spise vi taco og så Tangerudbakken, to kjærestepar – og meg… Gjett hvem som følte seg som det femte hjulet? Er seriøst nødt til å få meg kjæreste snart, I need some love too. Carina skulle melde meg på alt av datingsider på nettet, haha, så fikser seg vel da vil jeg tro! Ellers får jeg finne på noe smart.

Men NÅ altså, NÅ skal jeg pakke! Skal møte 07:30 på skolen i morgen før vi kjører til Narvik, så skal vi ta buss opp til grensen for å ta toget videre til Luleå. Får håpe det blir tid til å blogge i Sverige, men kan ikke love noe. Da jeg var der på klassetur for to år siden fikk jeg ikke tid at all, men om jeg får det slik som på klasseturen i fjor – så får jeg nok tid i alle fall èn gang om dagen! Også drar jeg jo til Oslo på fredag da, skal prøve å blogge myyye da :)

Carina kjøpte supersøt snusboks på tur til Sverige! Haha

Så nydelig vi var i dag da…

Ååh, søte!

wants from nelly

Tenkte bare å vise dere noen ting fra NELLY! Drømte meg litt bort i går (haha som alle andre søndager…) og har funnet noe jeg bare er nødt til å klikke hjem litt senere. Går jo mot sommer, og da må jeg jo selvfølgelig få fornyet en del i klesskapet!

Flaggtopp HER, elsker denne!

Topp med blomster HER

Rosa HER, Gull HER, Sølv HER

Clutch 1 HER, Clutch 2 HER

Blondekjole HER

Kjole HER

//affiliatelenker

harrytur

Har nesten nettopp kommet inn døra etter å ha vært en liten tur på grensa og handlet! Siden jeg skal til Sverige på tirsdag igjen ble det ikke mye handling denne gangen, så får bare krysse fingrene nå for at toget ikke streiker på tirsdag enda.. Men kom nå hjem med brus, godteri og snus, så er fornøyd! :) Også har jeg hatt en superkoselig tur i ett forferdelig regnvær, vi var ikke helt heldige med været.. Men så lenge vi kom oss frem, gjørde det ingenting. Og da vi stoppet nå for å kjøpe noe å spise i Bjerkvika, så sto hun bak kassa på esso og rullet snusen før hun laget maten, ekkel much??? Skjønner ikke at folk kan ha en slik arbeidsmoral, i tillegg til at det er noe så sykt uhygenisk. Tviler på at jeg er den eneste som ville reagert på det der. SYKT kvalmende.

Egentlig er jeg sykt trøtt da, men må vel holde ut i noen timer til…. Skal dra senere for å se film sammen med Carina og Marte tenker jeg, siden vi har friii i morgen ♥ ♥ (Det må dere forresten huske – er helligdag i morgen, så alle har fri!) Men først skal jeg bli litt brun, jeg begynner å blekne.. Og det er not good at all. Så for å holde meg våken gjør jeg bare det!

Marte og lillesøsteren, i går da jeg var hos Marte :) Se sååå like! Nydelige jenter ♥

Også dro vi til Sverige da, i dag.

Sigurd! Han kjører som en gud.

Selvfølgelig måtte de kjøre fra meg og Carina da vi hadde vært på esso.. Så vi måtte løpe, I REGNET!! Skal ikke fortelle hvor mye det regnet..

Fem brett brus, 5 caprisonne, masse snus, mat og goderi :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Ååh, kom hjem til denne da ♥

kaster penger

Som sagt tok jeg utroolig mye bilder i går, så har delt det opp i tre innlegg nå, haha. Var en tur i byen sammen med Carina i går og klarte å bruke nesten alle pengene jeg skulle ha med meg til grensa i morgen, haha utrolig hvordan jeg har kunne klart det?! Hadde 2000, nå har jeg bare 200… Heldigvis reddet tante meg i siste liten og overførte penger, verdens beste tante Fikk uansett med meg masse fint fra byen siden det var 30% på både VILA og bikbok! Viser dere senere :)

Var på peppes sammen med Carina og brukte unødvendige penger, 109,- for to pizzastykker liksom…. “Spis så mye du vil”  ja, haha.

Jeg fikk lage soft-is!!!

såååå fornøyd!

Seee så flink jeg var da! Haha

Også laget jeg milkshake, wiii

yesterday