bare løgn

I natt fikk jeg nesten 13 timer med søvn, og for å ikke få dårlig samvittighet over at jeg har sovet bort lørdagen – sier jeg til meg selv “it was much needed”. Noe som såklart er en løgn. . . Jeg har sovet i gjennomsnitt halve uken til sammen, vil jeg tro. Så å si at jeg virkelig trengte 12 timer søvn i natt er løgn. Men godt var det! Og jeg er jo ikke typen som sliter med å sovne om kveldene, selv om jeg sto opp for 6 timer siden. Så det er en guds lykke i alle fall!

Nå venter jeg egentlig bare på at Tina skal våkne fra powernap så jeg kan dra bort til henne. Jeg blir nok ikke å drikke denne helgen heller, har vært godt med en alkoholfri måned – siden jeg vet at februar blir det verre med. . . 

ta igjen det tapte

Dere som har lest bloggen min en god stund husker kanskje hvor opphengt jeg var i Hotel Cæsar en goood stund? Nå har jeg ikke sett det siden før sommeren og har over 150 episoder å ta igjen. . . Så, dette har jeg altså startet på nå, å ta igjen det tapte, haha. Jeg skjønner jo kanskje at det er en tapt sak, siden jeg allerede har prøvd på det 5 ganger det siste halvåret. Men jeg har savnet å få min dose med tv-drama, så jeg får bare give it a go!

HAHA dette bildet! For fem år siden levde jeg meg skikkelig inn i Hotel Cæsar altså. . .

Meen det ble såklart en titterunde på nelly også, siden jeg (i mitt hode) trenger nye klær. Jeg mener, jeg har jo tross alt tømt så å si hele klesskapet mitt for gamle klær – og da er det jo plass til litt nytt! Så her er noe av det som står på ønskelisten, jeg får penger på fredag og da er det vel stor sjanse for at det meste forsvinner relativt fort. . . 

1. fra ICHI / 2. fra B.YOUNG / 3. fra VILA

1. fra VILA  / 2. fra NLY TREND / 3. fra ONLY

1. Air Max 90 / 2. Air Max Thea

ting du ikke visste om meg?

Jeg har tidligere hatt veldig mange innlegg med “ting dere ikke visste om meg”, men nå begynte det å bli en stund siden. Så jeg har samlet litt rare fakta, og litt mer “kjedelige”. Håper uansett dere synes det er morsomt å lese slike innlegg!

__________________________________________________

– Jeg er kronisk på å vaske hendene. . . Jeg vasker sikkert hendene 50 ganger om dagen. Bare jeg får ett eller annet på hendene, en dråpe brus eller syltetøy, må jeg vaske dem. Det holder ikke bare å tørke eller slikke det av. Jeg klarer heller ikke å se for meg et do-besøk uten å ha vasket hendene, mens jeg har venninner som fint kan droppe det om de bare har tisset. Er det bare jeg som er helt ekstrem, eller er jeg normal. . .? Haha jeg klarer visst ikke å finne ut av det 🙁

– Om jeg er på en nettside som jeg synes er rotete eller bare rett og slett stygg, så klarer jeg ikke å bestille noe fra den. . . Uansett om det er superbillig, jeg klarer bare ikke. Om det er en blogg eller nyhetsside som er rotete, så klarer jeg ikke å besøke den flere ganger.

– Da jeg gikk førsteåret på VGS var jeg så glad i kontaktlæreren min at jeg bare hadde 7 dager med fravær hele skoleåret! Han ga meg rett og slett motivasjon til å være på skolen, og når jeg var syk hadde jeg dårlig samvittighet fordi jeg så gjerne ville være der og lære. Så, det har veldig mye å si hvilken lærer man får! For andre og tredjeåret var jeg mildt sagt mindre motivert. . .

– Jeg har hatt to katter, da jeg var mindre! En da jeg enda bodde i Harstad (var vel 4-5 år?) så fikk jeg en ny da vi flyttet til Lofoten, da jeg var 6 år. Begge het Nøste! Veldig oppfinnsomt å bare kalle katt nummer to det samme liksom, haha. Jeg er ekstremt glad i dyr da, så eneste grunnen (i mitt hode) til at jeg og pappa ikke har katt nå, er fordi han er allergisk.

– Jeg eelsker uvær! Det er nesten det fineste jeg vet, så lenge jeg er innenfor husets fire vegger da. Er ikke noe mer koselig enn å tenne masse lys, balle seg godt inn i teppet og høre at det river i veggene!

– Noen samler på frimerker, steiner og lys – jeg samler på DVDer! Ikke i den forstand at jeg ber om å få gamle og ødelagte filmer hos vennene mine, men jeg elsker å bestille serier og filmer på DVD. Og har jeg den første filmen – så må jeg ha etterfølgerne også. . .

– Dette er den tredje bloggen jeg har. Jeg startet å blogge på blogspot i 2008/2009, men den slettet jeg. Så opprettet jeg stinemarik.blogg.no (som enda finnes, gud bedre. . .) som jeg også slettet, før jeg startet denne. Angrer på at jeg ikke bare åpnet sistnevnte tidligere, i stedet for å lage denne. Er jo enklere å huske den bloggadressen, i forhold til denne.

Ett av mine heldige bilder fra 2011! Åj det er lenge siden. . .

“herregud, oss to”

Satt å så gjennom utkast-mappen min her på bloggen, som med tiden har begynt å romme ganske så mye morsomt. Sånn som dette innlegget jeg startet på for to år siden – men aldri fikk fullført. Jeg måtte virkelig le når jeg leste gjennom, det er så typisk oss! Slenger med en god blanding bilder fra, ja, 2011 til 2014! Hadde jo helst sett at jeg klarte å sitere litt flere gullkorn, men jeg glemte visst innlegget fort av.

Kan vel kanskje si at jeg dedikerer dette innlegget til min kjææære Sophi (som jeg så fint alltid kaller henne, haha) som jeg savner veldig mye etter at hun flyttet til Oslo ♥ Selv om vi er langt fra hverandre og har kanskje har mistet kontakten litt, så blir jeg alltid like lykkelig når jeg møter deg igjen! Det er ingen annen venninne jeg har flere minner med, og jeg setter veldig stor pris på å kjenne en så flott jente som du. For det er det du er – flott og fantastisk, tvers gjennom! Jeg er uendelig stolt over hva du har fått til til nå, og over hvor UFATTELIG flink du er i Mitt Dansecrew! Jeg vil alltid støtte deg og forsvare deg når du selv ikke er der og kan gjøre det ♥

__________________________________________

Haha jeg og Sophie har det så utrolig morsomt sammen hver eneste gang! Skulle så gjerne sitert oss på alt, men det blir som regel glemt en liten stund etter. . .

Stine Mari: Æ føle det e plakata her nede. . .
Sophie: Kor du føle det? I eggstokkan?
Stine Mari: Nei, i nipplan. Deffør du ikke føle det. 

Stine Mari: Høyre eller venstre nu?
Sophie: Venstre (peike mot høyre)
Stine Mari: Ja æ føle også venstre! (kjøre mot høyre)

Samtaler som denne under, er dagligdags. Vi fører samtaler og kommer med setninger som egentlig ikke gir mening, men som vi likevel skjønner hva betyr. Og ingen av oss reagerer på at vi kanskje sier noe feil, haha. Jeg må le!

Stine Mari: Kan du kaste detta i søpla dokkers?
Sophie: Ja, men da må vi stoppe ved søppelboksan
Stine Mari: Ja, kor de står?
Sophie: Bak søppelboksan
Stine Mari: åja okei!
. . . . . . hahaha vet ikke helt

orden i papirene

I går kveld planla jeg jo tidlig kveld, men det resulterte heller i at jeg klokken 3 tok fatt i alt av gamle regninger og sorterte til regnskapet mitt, haha. . . Jepp, det kan se ut til jeg virkelig er mest produktiv om natten! Men jeg tenkte at om jeg gjorde det da, så kunne jeg heller sove lengre. Så nå har jeg litt mer orden i papirene, har gjort klar for papirene for 2015 og lovet meg selv at jeg skal prøve å ha orden i hele år!

Så har jeg pakket ned litt sko som skal sendes, mens jeg har sett bloggerne! Så i neste uke får jeg sendt avgårde de første pakkene. Jeg må si jeg er imponert av meg selv, jeg er faktisk motivert til det meste om dagen! Nå venter jeg bare på motivasjon til å trene. . .

. . . Så for å få litt mer treningsmotivasjon så jeg på litt nye treningsklær! Det har alltid fått motivasjonen min på topp, nye treningsklær. Så i stedet for å kjøpe meg nye sko, kjoler og jakker – så blir jeg nok å kjøpe meg nye treningsklær snart. Nike er, og vil nok alltid være, mitt favorittmerke når det kommer til treningssko. Jeg bruker de både til hverdags og trening, og jeg elsker dem! Jeg har to par free run fra før av, men det ene tar snart kveld, så da må jeg bestille et nytt par. Lunarglide bruker jeg når jeg løper, siden det er best demping i dem. De anbefaler jeg veldig! Röhnisch er favoritten blant treningstights, og jeg har sikkert 10 par i forskjellige modeller. I love!

1. Nike Free / 2. Nike Lunarglide / 3. Nike Free / 4. Tights fra Röhnisch / 5. Tights fra Röhnisch / 6. Tights fra Casall

altfor personlig

Åj, så morsomt at det faktisk var folk som var interesserte i å kjøpe klær og sko av meg! Jeg har ikke på langt nær solgt alt, men at tre stykker var interesserte i samme par med sko var litt morsomt da. Så om dere er interesserte er det meste enda igjen ♥ Er vel bare tre par sko og en kjole som til nå har gått 🙂

Nå sitter jeg hos Tina og Thomas, klar til å spille! Haha disse dagene altså, føler ikke vi gjør annet. . . Har handlet inn nøtter og pepsi, så nå er jeg good to go! Et par timer med gaming før jeg skal ta TIDLIG kveld i dag. . . Har blitt alt for lange kvelder på meg i det siste, mest fordi jeg overbeviser meg selv om at jeg blogger best om nettene – og da kan forhåndsskrive innlegg. Det ender som oftest med at jeg skriver alt for personlige innlegg som ikke blir postet uansett, haha. . .

_________________________________________________________

Det er flere som har lurt på hvor denne jakken er fra, jeg har denne i både grønn og blå og kjøpte dem i fjor vinter! Jeg har ikke linket til dem når jeg har brukt dem, siden nelly er fri for dem. . .

MEN – så fant jeg denne, nesten prikk like, jakken på nelly! ICHI har visst laget en nesten tro kopi av den, så her er et godt alternativ 😀 Den er attpåtil på salg nå, til kun 449kr! Trykk på bildet for å komme til jakken.

klær og sko til salgs

Jeg har alt for mye klær og trenger å bli kvitt noe av det! Så da tenker jeg det er like greit å legge på bloggen. Det meste er enten ubrukt eller brukt kun 1 gang, så alt fremstår som nytt. Grunnen til at jeg har så mye ubrukt er rett og slett fordi jeg er for lat til å sende i retur, haha. . .

Hvis du er interessert i noen av klærne, sender du epost til [email protected] og merker eposten med “salg på bloggen”. Legg også ved bilde av det du ønsker å kjøpe. Om klærne må sendes dekker du frakten, en kjole vil for eksempel komme på 60-80kr i frakt, mindre klesplagg blir noe rimeligere 🙂 Om flere er interesserte blir det høystbydende som får plagget.

_____________________________________________________________________

Alle tre er aldri brukt.
150kr per stk 

Den rosa kjolen er brukt 1 gang, de andre er ubrukte. Den blå er noe liten på størrelse, og det følger med et brunt belte til den. 
150kr per stk.

Denne jakken har jeg aldri brukt siden den dessverre var for lang i armene. . .
Nypris var 699kr, str L.
450kr 

Det hvite skjørtet er aldri brukt.
50kr per stk. 

Skjorte 1 100kr / Skjorte 2 50kr / Skjorte 3 50kr

Alle skoene er aldri brukt.
150kr per stk. 
fjortisforelskelse

Denne søndagen har vært skikkelig søndag, skikkelig slapp dag som jeg har brukt på å se tre filmer. Jeg ser den tredje nå, Max Manus. Jeg har hatt crush på Aksel Hennie i flere år og blir så hjertens forelsket hver gang jeg ser han, haha! Han virker bare som en god mann, tvers gjennom.  Til tross for dette har jeg enda ikke klart å få sett Hercules. . . Og attpåtil er jeg forelsket i the rock – hvor gir det da mening at jeg ikke har sett filmen? Det er bare for dårilg av meg. . . Når  vi snakker om the rock, har dere sett smilet hans?? Jeg blir skikkelig teit og forelsket når jeg ser filmene han legger ut på instagram og han smiler, jeg smiler og småfniser som en annen 14-åring av det, haha!

Ellers har jeg brukt noen time på nelly (as usual) og nettshoppet litt denne fine søndagen. Det er jo som oftest søndagene jeg bruker på å shoppe, så hvorfor ikke. Lysene fra voluspa er bare helt amazing, de må dere prøve! Dufter himmelsk (i alle fall crisp champagne) også varer de en evighet. Har to lys nå som nettopp ble nedbrente, og de kjøpte jeg vel for 3-4 måneder siden?

1. Topp fra Sisters Point / 2. Lys fra VOLUSPA / 3. Topp fra NLY Trend / 4. Klokke fra NLY Accessories / 5. Kjole fra NLY Trend

Og når vi først er inne på dette med klær og shopping så lurer jeg på – er det av interesse for dere å kjøpe klær av meg? Jeg har så alt for mye klær og sko nå og trenger å kvitte meg med en del. . . Derfor har jeg vurdert lenge å legge ut på bloggen, men orker ikke om det ikke er interesse for det. De fleste klærne mine er i str M og L, og skoene mine er str 38-39 🙂

i motsetning til…

Startet dagen med middag på gründer sammen med Carina. Hun spanderte mat på meg så da kunne jeg jo nesten ikke si nei, haha.  Godt å ha en gravid venninne som har lyst på masse godt hele tiden! Kyllinggyrosen på Gründer er en stor favoritt, og jeg tror nesten jeg må lære meg å lage det selv snart. SÅ godt! Så ble det milkshake til dessert. . . Så mye usunt betyr nesten at på mandagen blir det en tur på flex, selv om jeg kjenner meg selv godt nok til at det mest sannsynlig ikke blir å skje.

Etter et par timer der dro jeg til Ida og kjæresten å spilt MIG! Et spørsmålsspill som jeg ikke klarte å få seier i, men det var morsomt uansett. Det er utrolig hvor mange urelevante spørsmål som finnes i silke spill, hvordan skal normale folk vite hvilken japaneser som er rikest liksom?? Eller hva som er nr 2 i periodesystemet??

Nå er jeg på besøk hos Martine og kjæresten! Skal si jeg har klart å hatt en vel så sosial dag, i motsetning til hva jeg vanligvis bruker å ha. Er godt når flere av vennene mine er edru på lørdagskvelder, da føler jeg ikke presset til å drikke – og kan heller være sosial uten alkohol!

en favoritt

Denne lørdagen startet tregt, enda etter 8 timer med søvn klarte jeg ikke dra meg opp av senga, haha. Så jeg har ligget i senga å sett Grusomme meg, for en fin film! Jeg har jo lenge hatt inntrykket av at nåtidens barnefilmer bare er tøv, men nå er jeg overbevist om noe annet. Så nå blir det mer barnefilmer fremover! Jeg er jo storfan av alle de gamle filmene jeg selv har vokst opp med, men kanskje jeg klarer å slippe flere av de nye inn i varmen nå. Grusomme meg ble i alle fall en favoritt!

Nå moter jeg meg opp til å sminke meg og ordne håret. Det tar jo så lang tid og jeg klarer bare ikke å komme meg opp fra senga. . . Men her kan jeg jo ikke bli liggende i hele dag, så er vel bare best å hoppe i det. Jeg må uansett dra å kjøpe ny varmeovn siden den jeg har på rommet sluttet å funke i går. Så nå har jeg tent alt av lys jeg har her for å få det i alle fall litt varmt. . . Åh, de små tingene man aldri ser for seg skal bli ødelagt 🙁

Bilder fra i går!

Fredagskveldene har blitt så mye mer koseligere etter at Mitt Dansecrew startet, siden Sophie er med har det blitt obligatorisk å få det med seg. Så i går så jeg på med Martine B, Carina og Ida! De to sistnevnte er venninnene mine som er gravide, ikke lenge igjen nå 😀