Vinterjakkene mine

De to vinterjakkene jeg bruker er ganske like, men jakken jeg har fra nelly er den desisert varmeste av disse to. Det er pels på hele innsiden av jakken (falsk pels, såklart) men ikke i ermene, noe jeg synes er ganske greit. Jakken fra Elvine brukte jeg ganske lenge i fjor, helt til i juni faktisk! Føler det er en jakke som passer til alle årstider – så lenge det ikke er stekende sol, såklart. Tror ikke denne jakken selges i butikken lenger? Har i alle fall ikke sett at de har fått den inn på Carlings. Men de hadde den faktisk på nelly!

Nå skal jeg bare kjøpe meg en stor og god parkas, så er samlingen min komplett! Har jo lenge hatt lyst på en parajumpersjakke, men siden den er så dyr og jeg har kjøpt meg en ganske dyr jakke allerede, så tror jeg at jeg at det kommer til å sprekke budsjettet mitt (som jeg ikke har, hehe) ganske mye. Holder med et par tusenlapper! Trenger jo ikke å blakke meg heelt. Men samtidig er det jo ikke dumt å bruke mye penger på jakker, man bruker jo som oftest samme jakke i flere år!

Hvilken vinterjakke har dere? Og har dere noen gode og VARME jakker å anbefale?

Jakken jeg kjøpte i fjor på Carlings. Kostet 2195,- og er fra Elvine. Kan kjøpes HER.

Jakken min fra Nelly. Kostet 1895,- og er fra Samsøe Samsøe. Kan kjøpes HER

// affiliateslenker

nyhåret da

Kom nettopp hjem fra flex, var å trente en liten stund med Martine og Charlotte. Utrolig godt! Nå skal jeg ikke trene før på torsdag, så i morgen blir hviledag. Gleder meg egentlig til onsdag i morgen, er en veldig deilig skoledag egentlig, siden vi er ferdig klokken 1. Onsdag er min hjertedag ♥

Nå venter jeg på at solsidan skal begynne på TV2, utrolig morsom serie! (haha tok så lang tid å blogge at nå er det begynt. . .) Så det anbefaler jeg virkelig å se. Det som går på tv nå er sesong 3, men du kan se de to første sesongene HER på sumo. Koster penger om du skal se serier, men er verdt det om det er flere serier du følger med på, på TV2. Slik som Privat Praksis, Ingen Kjære Mor, Hotel Cæsar eller Tigerstaden!

Haha pen og sliten!

Haha var sykt vanskelig å ta bilde, kameraet ville så aboslutt gi meg rødt hår?? Jaja

Slik ser det ut nå! Etter to runder med bleking. Er ganske lyst, så er i alle fall på god vei!

ett år gammel sangvideo

Nå er jeg så utrolig sliten og lei at sengen bare blir mer aktuell for hvert minutt. Så etter jeg har postet dette blir det en liten powernap på meg! Er jo ikke godt å si om klokken faktisk er 3 eller 10 når jeg er hjemme fra skolen, så hjernen min innstiller seg på at det er natt med en gang jeg kommer inn døra. Denne mørketiden er jeg overhodet ingen fan av. . . Men er koselig da! Jeg liker når det er mørkt ute, og jeg kan sitte inne med levende lys og en kopp te mens jeg koser meg med en film. Så om jeg ser det på den måten – så elsker jeg mørketiden!

Og til dere som lurer på hvordan det går med teorien – dååårlig. Skal pugge og pugge og pugge når fremover så skal dere se at det blir nok lappen på meg også etterhvert! Må jo også møte min største frykt når det kommer til lappen, nemlig å ha oppkjøring på vinteren. . . Var det noe jeg hadde lovet meg selv, så var det at når vinteren kom så skulle jeg ha lappen. Men vi ser jo alle hvor bra det gikk hehehe:-):-)

Legger ved sangvideoen min som jeg laget for ett år siden, siden det var noen som ville det også. Var også denne sangen jeg sang på idolaudition (kom ikke videre til dere som lurer på deeet) bare med litt hesere stemme og ufrivillig skjelving, haha. . . Ble nemlig syk dagen før og våknet opp med sår hals og såvidt stemme på selve dagen. Kjipt, men sånn er nå det.

sminkespesial

Åh, så utroolig trøtt jeg er. . . Treningen i dag tok virkelig på og jeg merket veldig godt at jeg hadde trent da jeg kom hjem, for å si det slik. Men godt var det! Tok meg et laangt og deilig bad, så smurte jeg meg inn i min herlige bodylotion fra Elisabeth Arden etterpå. Himmelsk ♥ Skikkelig kosekveld på meg! Fikk også sett Hotel Cæsar mens jeg badet, perfekt egentlig siden jeg kunne dukke under vann når jeg ble frustrert haha! Jeg lever meg så sykt inn i den serien. . . Var noen som lurte på hvordan jeg klarte å se på serier mens jeg bader, og det er så enkelt som at jeg setter pcen på benken! Ikke så veldig vanskelig løsning. Nåå skal jeg snart stupe i seng, så god natt søtinger ♥

Har laget en liten sminkespesial til dere siden flere har spurt etter hva slags sminke jeg bruker, håper det faller i smak! Har maasse sminke egentlig, men veldig lite som jeg bruker daglig. På skoledager f.eks bruker jeg egentlig bare foundation og litt pudder, så tar jeg på meg brynene og er klar! Er ikke så veldig høytidlig av meg på skolen, er ikke så nøye. Om det er noe mer dere lurer på ang. sminke så er det bare å spørre! Så skal jeg svare i et eget innlegg.

Haha, tok ikke lange tiden før jeg fant ut at det så litt trasig ut på benken min. . . Måtte freshe litt opp!

I den rosa sminkemappen min har jeg den “daglige” sminken, som jeg alltid bruker.

Også har jeg litt forskjellig i den beige. Primer, pudder, foundation og øyeskygge til dager hvor jeg føler for å være litt penere! Haha.

Solpudderet og kosten jeg bruker daglig. Sverger til kosten! Beste som finnes. Kan kjøpes på cubus.

Pudderet jeg bruker daglig. Er fra MAC i fargen medium plus. Kjøpte min på MAC i Oslo.

Mascaraer fra Isadora og define-a-lash fra maybelline. Dipliner fra body shop. Disse har jeg også brukt fast i laang tid!

Concealeren jeg bruker. Har den i fargen natural. Kan kjøpes HER.

Verdens beste foundation! Har brukt den i sikkert 2 år nå og ingenting slår den. Har den i den lyseste (?) fargen
for å være sikker på at den ikke skal bli for brun, haha. For det er altså IKKE pent. . . Kan kjøpes HER.

Øyebrynspudder, klarer meg ikke foruten! Brukte blyant før, men dette er såå mye bedre. Anbefaler den til alle!
Alle som har bryn da, ellers sitter det ikke. Ser utrolig naturlig ut og holder hele dagen. Kan kjøpes HER.
Kosten jeg bruker er fra GOSH og er kjøpt på VITA. Det følger også med kost i pakken med pudderet (se link over her), men den er ikke like bra. 

off we go

Heihei ♥ Kom hjem for ikke så lenge siden fra russestyremøte, måtte selvfølgelig synde og spise pizza. . . Shame on me. Men måtte belønne meg selv litt siden jeg har vært så flink i det siste, elleer? Haha nei, finner egentlig ingen god grunn til å spise usunt. Men var godt da! Er egentlig bare innom hjemme en snartur for å rydde før jeg må løpe ut igjen, sitter og venter på å bli hentet av Charlotte så skal vi dra en tur på flex for å trene! Flink pike eller? Haha prøver i alle fall! Ble jo medlem på lørdag så nå må jeg bare trene for harde livet så det ikke skal bli bortkastet penger.

Har også vært å sett på sko på forskjellige sider på nettet, og til nå er det nike eller asics sko jeg holder en finger på. Noen som har bra treningssko å anbefale? Må nesten få meg nye asap siden de jeg har nå er så utrolig vonde. . . Får rett og slett vondt i føttene bare av å gå i dem, så det er no good.

Gammelt bilde ofc

oh so tidy

Har holdt på i nesten tre timer nå på badet, det skal ikke være mulig. . . Hadde vært akseptabelt om det hadde skyltes at jeg sminket meg, fikset håret osv. Men neida, jeg har faktisk ryddet. RYDDET badet i tre timer, hva eeer det som skjer. . . Måtte gå gjennom alt av drit jeg hadde liggende i kurver, på benken, i skap, ja overalt rett og slett. Gammel sminke, shampoo, balsam, bodylotions – alt i søppelposen! Og det føltes utrolig godt. Skal dra å kjøpe noen nye kurver når jeg får lønning, ser lite pent ut med plastkurver i forskjellige farger haha. . .

Så nå når badet er unnagjort kan jeg kanskje begynne på rommet mitt snart og vise dere, men siden det er et prosjekt som tar ca tredobbelt så lang tid, tror jeg at det må utsettes bare litt. . . Til jeg har fått motivasjonen opp på topp! Da skal dere eendelig få se rommet mitt, som flere av dere har spurt etter. Til nå har jeg ikke turt å ha med venner dit engang, så. . .

 

Ryddet også i smykkene mine og fant ett stjernetegnsmykke (jeg er krepsen, om dere lurte) jeg fikk av tanten min for mange år siden, som jeg hadde lagt i smykkeskrinet. Det var den siste gaven jeg fikk av henne før kreften tok henne for godt, så det betyr ganske mye for meg. Hang på to hjerter sammen med det, ett gullhjerte fra dåpen min – og ett jeg fikk til konfirmasjonen. Nå skal jeg ha det hengende fremme sammen med resten av tingene mine, så jeg kan se på det hver dag og tenke på henne ♥

Sminkemappene er fra Lulu’s

Tror jeg fikk dette armbåndet hos gudmor og gudfar da søskene mine ble døpt, om jeg ikke tar feil. Så utrolig fint ♥ Det har også fått en plass på smykkehånden min!

“bare” fire poser med søppel liksom, haha

my morning

God morgen! La meg ganske sent i natt så at jeg sto opp for en time siden var nesten døden for meg. . . Men jeg tenkte at jeg heller måtte se på den lyse siden og gjøre noe ut av dagen. Så jeg laget meg tapas og satte på twilight! Så nå koser jeg meg ihjeel med Edward Cullen ♥ Skulle hatt en sånn, jeg. Er ikke feil å våkne opp til han en søndagsmorgen!

Ellers var jeg bare sammen med Sandra og Carina i går, fikk såklart ikke tatt bilder siden jeg glemte minnebrikken hjemme (. . . hvordan er det muulig) såå ble bare litt iphonebilder. Kan vise dere senere! Blir vel mest spennende for de som ikke følger meg på instagram, siden jeg har postet de der haha. Anyways, stipet håret mitt da! Skal jo bli lysere, men tar det i omganger med stiper, så er ikke blitt helt blond altså.

nothing more than that

God morgen ♥ Sto egentlig opp klokken 12 i dag, men syntes det var aalt for tidlig til at jeg har frihelg, så jeg sov en time ekstra. Feels good! Nå ser jeg på twilight og koser meg med en god kopp te, kan ikke bli en bedre morgen enn dette. Skal også dra på flex etterpå for å fikse meg medlemsskap, DET blir godt! Også er det jo lørdag i dag, noe som automatisk betyr at jeg ikke gidder å dra ut. Kanskje jeg bare tar meg noen glass vin, men nothing more than that.

Siden jeg plutselig har så god tid i dag, er det noen spesielle innlegg dere vil jeg skal skrive?

nydelig nordnorskt vær

Åh, er verdens mest deprimerende vær i dag. . . Regn, snø, mye vind og grått. Perfekte været for å sitte inne i! Skjønner jo at vi er ganske heldige her oppe i nord, vi hopper egentlig bare over alle årstidene hvert år og ender opp med vinter. September, oktober, november, januar, februar, mars, april, mai = vinter. Ja, jeg hoppet over desember fordi da var det så lite snø en periode i fjor at det var nesten høst?? Og juni, juli, august er høst/vinter. Er det rart vi blir deprimerte her oppe?

Hadde tentamen i nynorsk i dag, og for å holde det kort – jeg holdt på å sovne fire ganger i løpet av den første timen, så det tok altså en time før jeg begynte å skrive. Skrev også 300 ord for lite, men jaja. Så jeg har altså lite ambisjoner om å få 5/6 på denne. Men who cares, nynorsk må være det mest unyttige faget i norsk skole. NÅR kommer jeg til å få bruk for det?? Jeg kommer heller aldri til å ha bruk for å analysere noveller, artikler eller romaner. “ja men vær nå litt optimistisk da” UNDER 8 MÅNEDER TIL SOMMERFERIE!! Og under 8 måneder til jeg aldri skal ha nynorsk igjen. Feels gooood.

Dagens outfit liksooom.

herlig avslutning på dagen

Hei dere ♥ Kom nettopp hjem fra flex, eller stamina HOT som det så fint heter, haha. . . Har hatt prøveuke der nå i en uke til jeg får meg medlemskap, skal faktisk dra på lørdag og fikse det! Gleder meg virkelig til å komme inn i treningsrutinene som jeg hadde før. Var utrolig flink å trene etter nyttår i fjor faktisk, så nå skal jeg bli minst like flink igjen! Skal også bestille meg nye treningsklær så jeg virkelig har motivasjonen på topp :)

Nå skal jeg ta meg ett langt og deilig bad mens jeg ser på den nyeste episoden av pretty little liars! Bruker faktisk alltid å se på tvserier når jeg bader, haha. . . Så skal jeg ta en runde selvpleie og avslutte med selvbruning! Super avslutning på dagen ♥ I morgen er det enda en tentamen som venter – i nynorsk. . . Åååååh som jeg gleder meg! Not.

Siden jeg er svett og jævlig får dere heller gamle bilder! Disse er fra begynnelsen av november i fjor, tiden går fort. . . .