senker skuldrene

reklamelink

Pjuh, endelig kan jeg senke skuldrene! Blir veeeldig sen oppdattering i dag siden dagen mer eller mindre har gått i ett, noe som resulterte i en veldig sliten meg. Men jeg klager ikke, har enda energi noe som betyr noen episoder med gossip girl før jeg legger meg. Er egentlig langt over leggetid for meg, siden jeg de siste ukene har blitt veldig flink til å legge meg i 1-2 tiden. Jeg er så mye mer uthvilt og i bedre humør. Bedre livskvalitet får jeg kanskje også? Haha. . . Man kan jo alltids håpe!

Rett etter jobb i går hentet jeg Charlotte og dro til Sophie for litt kvalitetstid. Vi fikk servert vegetarpizza, noe jeg aldri klager på! Mammaen til Sophie lager den beste som finnes, så jeg spiste noen ekstra stykker i dag bare fordi det mest sannsynlig blir leenge til neste gang. . . Og er jeg ikke veldig fotogen? Haha nesten ikke sminke og supersliten etter lang arbeidsdag. . .

Det er så utrolig trist å tenke på at Sophie drar avgårde til Oslo i morgen (eller ja, i dag) og fra nå av er det der kun kommer til å være mesteparten av tiden. . . Jeg skal heldigvis dra ned å besøke henne så ofte jeg har sjansen til det, og om det går som jeg har planlagt – allerede i mai! Bare en måned igjen ♥ Jeg kommer til å savne deg veldig mye, heldigvis er du ikke lengre unna enn en telefonsamtale.

Soph: æ trur ikke du blir fornøyd med nån av bildan av dæ
Meg: e æ så stygg?
Soph: nei, du e bare veldig, veldig bleik.

Haha ja, jo. . . Jeg tar hintet. Solarium it is, i morgen den dag! 

Som vanlig kom jeg ikke tomhendt hjem fra Soph! Det har jo vært veldig mye snakk om Aloe Vera drikken på forskjellige bloggere, og guess what – det smaker sinnsykt godt! Vann med klumper i høres ikke så sykt fristende ut, men dette smakte himmelsk. Nesten som vann med gelè-klumper, haha. Min nye favoritt! Spesielt den som smaker grønn te, yummii. Så jeg fikk med meg to flasker som jeg skal kose meg med i morgen.

Og litt proteinpulver, nå skal det bli fart på treningen! Noen som har prøvd dette før?

Jeg dro rett fra Sophie til flex, er nesten to uker siden sist jeg trente og det kjente jeg VELDIG. Ikke bare var jeg sliten fra dagen, men kondisjonen min har blitt betraktelig dårligere. Det kan vi ikke ha noe av! Late dager skal legges på hyllen, og jeg skal tilbake til “minst 3 ganger i uken” som jeg hadde som mål før. Nå er det bare å finne viljestyrken og motivasjonen, har gått litt i dunger de siste ukene. . .

Genser HER og treningstights HER bare i grønn, på salg nå! Har den også, hehe. . .

skrekk-eksemplene

Er det noe som virkelig skremmer meg så er det narkotika, og det at folk er så dumme å faktisk bruke det. Det handler ikke om at det “kun er i helgene” eller “kun denne ene gangen”. Den ene gangen kan være nok til at du vil prøve det flere ganger, noe som leder til at du til slutt blir avhengig. Hvorfor prøve i det hele tatt når du vet at det er en sjanse at du blir avhengig? En annen ting som irriterer meg er når folk sier “det er flere som har dødd av alkohol enn narkotika”, og det er kanskje sant. MEN det er langt flere som blir avhengig av narkotika, enn alkohol. Og jeg vil påstå at det er flere som har fått livet sitt ødelagt av narkotika, enn av alkohol. Det verste er vel at folk som skal unnskylde bruken av narkotika er nettopp de som bruker det selv. . . Det er veldig lett å gjennomskue folk. Jeg er så glad jeg kan si at jeg aldri har verken prøvd eller hatt lyst til å prøve noe som helst.

For jeg har sett så utrolig mange skrekk-eksempler av hvordan det kan gå, og selv om man kun blir gjort oppmerksom på skrekk-eksemplene, så synes jeg at det skal være nok. Hvorfor skal det være noe positivt med å gå på narkotika, eller prøve narkotika? Hvorfor skal det være noe som folk kan anbefale andre å bruke? Og er det virkelig mulig å lage en “positive virkninger med å bruke narkotika”-film? Nei, jeg holder med det å spre frykt når det kommer til ulovlige stoffer. For det er tross alt en grunn til at det ikke er lovlig i Norge og mange andre land. Og noe så “enkelt” som hasj kan føre til så mye mer, folk blir “immune” og vil prøve noe nytt, få en annen rus. Jeg klarer faktisk ikke å skjønne hva det er som får folk til å prøve, hva det er som får folk til å fortsette. Og man er ikke kjipe eller kjedelige om man takker nei til et trekk med hasj, man er fornuftige.

I denne byen er det nesten like vanlig å røyke hasj som det er å bruke undertøy, og ungdommer helt ned i 13-14 årsalderen kan si at de har prøvd det. Hva er greia? Hvordan er det mulig at foreldrene ikke merker noe som helst? Jeg gruer meg til den dagen jeg selv har ungdommer i hus. For etter å ha vært ungdom selv på 2000-tallet vet jeg nøyaktig hva folk driver på med og at man kan forvente å havne under gruppepress for det meste.

Så her under kan dere altså se en av mange skrekkeksempler på hvordan man kan ende opp etter mange års bruk med narkotika! 

Jeg vet ikke med dere, men jeg har i alle fall veeeldig lite lyst til å ende opp å ligne noen av disse. . .

happy in orange

Jeg skulle så ønske at dette var en fin søndag, siden det er første søndagen hvor jeg ikke er fyllesyk på to uker. Men neida, akkurat i dag skulle det begynne å snø. . . Og ikke bare litt heller! Jaja, godt for de som ønsket seg snø til påsken da. De får bare håpe at den holder seg til da, mens jeg krysser fingrene for regn en av de neste dagene haha. Jeg hater synet av nedsnødd bil og det var akkurat det jeg møtte i morges. . . Hvordan er været i resten av Norge? Blir så sinnsykt sjalu når jeg ser bloggere som legger ut bilder av solen. ME WANT

Anywayyys, jeg har stasjonert meg hos April i dag og har ingen planer om å forlate leiligheten de neste timene. Var oppe før hanen i morges med tanke på at klokken har blitt stilt en time frem i natt – så rett før klokken 9 var jeg lys våken. Jeg skjønner ikke at jeg aldri klarer å sove bort søndagene. . . Men det er litt godt å stå opp tidlig da, har jo hele dagen til å gjøre alt jeg har lyst til. Første mission i dag er å finne mat! Vi alle er utsultet og trenger desperat noe ordentlig god mat. . .

Noen iPhonebilder fra i går, kameraet på iPhone er jo ikke såå dårlig! Cardigan og t-skjorte fra nelly, men de er utsolgt. Cardigan i hvit HER.

lite innholdsrik

reklamelinker

God helg alle søte! I dag har vært en utrolig lang dag for min del, og den startet allerede klokken 7 i morges. Dro på jobb klokken 8, hjem halv 3 og på jobb igjen klokken 4. Hvordan kan jeg enda ha energi?? Det er det store spørsmålet mitt, haha. Men beina mine er helt gåen da, det verker og gjør vondt bare å sitte i ro. Er det min flaks at det alltid er beina jeg skal bli plaget med? Hvorfor ikke en arm eller en finger liksom, haha. . .

Jeg har i alle fall vært hjemme i hele kveld og ikke gjort noe som helst, noe som har vært kjedelig. Og lite innholdsrikt. Men jeg har sett på nelly i noen timer nå hvertfall, har såå lyst til å shoppe men så tar jeg heldigvis til fornuft rett for jeg klikker noe hjem, haha. Har fått tre pakker denne måneden, så vil tro jeg har brukt opp shoppingkvoten min! Fikk faktisk en pakke i dag som jeg skal vise dere, men det blir ikke riktig enda. Er ikke helt sikker på hva jeg synes om alt. . .

Grå kjole HER // Hvit kjole HER // Peplumjumpsuit HER // Blå kjole HER // Svart kjole HER // Playsuit HER

Genser HER // Peplumgenser HER // Rosa cardigan HER // Grå cardigan HER // Genser med leopardprint HER // Genser HER

overrasker meg selv

Reklamelinker

God kveld ♥ I dag har jeg ikke vært på pcen en eneste gang etter jobb. Jeg dro rett hjem, skiftet og dro en tur til byen. Så var jeg litt sammen med Mariell og April før jeg dro til Sandra! Sandra skal faktisk ha baby etter sommeren og jeg gleder meg såå mye til å se den lille røveren. Har blitt litt babysyk og allerede kjøpt inn babyklær til henne, hehe. . . Det er jo så morsomt med bittesmå klær – og jeg jobber jo på en plass hvor vi selger babyklær. Da faller det litt naturlig for meg å handle litt! Blir morsomt å pludre med en liten nyfødt i august, hvem trenger vel å få barn selv når venninnene får det? Passer meg ypperlig!

Nå sitter jeg som et slakt å ser på Gossip Girl etter å ha vasket kjøkkenet og gangen hjemme. Ja jeg har faktisk VASKET, overrasket ikke bare meg selv men sikkert pappa også når han kommer hjem og ser det. Og det verste av alt? Det var litt morsomt. . . Litt. Nå er det bare å få orden på rommet mitt som jeg egentlig skulle gjøre i dag. Jeg har en ting for å forskyve absolutt alt, så mulig rommet mitt må vente til i morgen (neste uke).

Genser HER fra nelly

Også var jeg på posten i dag og hentet en pakke fra nelly, jeg bestilte nemlig et duftelys (haha sær som jeg er bestilte jeg det, og kun det) fra Voluspa! Jeg har hørt veldig mye bra om disse lysene, og boksen lyset er i er jo kjempefin pynt bare i seg selv, så siden de har begynt å selge det på nelly ble jeg så fristet at jeg slo til. Duften jeg valgte heter crème de peche og dufter fersken, nektarin og vanilje. Jeg har enda ikke tent det men det lukter HIMMELSK! Du kan kjøpe lik størrelse som meg HER og den minste HER.

all about colors

Jeg ser klokken har løpt litt fra meg i dag, så blir sen oppdattering fra meg! Har vært på begge jobbene mine i dag og var hjemme i halv 9 tiden. Da laget jeg meg middag og har egentlig bare sett på Gossip Girl etter det. Innholdsrik dag! I morgen har jeg lagt litt planer som jeg håper å få gjennomført, men klarer ikke å love meg selv noe, haha. Men litt vårrengjøring er godt! Også skal jeg gråte litt for at jeg snart er ferdig med alle sesongene av OTH. . . Hva nå?! Må bestille meg flere sesonger av Pretty Little Liars snart, hehe. . .

Føler meg ikke så veldig fotogen i dag (og er fri for strøm på kameraet) så i dag skal jeg heller tipse om litt spenstige treningsplagg fra nelly! De har utrolig mye fint inne og når lønningen tikker inn på konto tror jeg at jeg må spandere på meg selv litt nytt. Man får aldri nok treningsklær! Am I right?

Liker bare ting hvis de er rosa?

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

Må nesten få litt flere farger i klesskapet – og lilla, blått og grønt blir det neste!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

lekt litt frisør

For en time siden fikk jeg et lite innfall. . .

Så da klipte jeg altså håret mitt! Helt selv. . . Har gjort det en gang før, i 2010, og da endte det med at jeg hadde bob! Denne gangen var jeg ikke like drastisk, men likevel tror jeg 10-15 cm forsvant ned i do. Det var ganske deilig og jeg følte meg meg nesten 10kg lettere på toppen, haha. Tror jeg skal ta litt mer! Skal få en venninne til å rette opp håret i løpet av uken, så jeg får se om 5-10 cm til kanskje forsvinner. Det er deilig med forandringer! Og jeg hadde jo veldig lyst til å få like kort hår som på bildet jeg postet for noen dager siden, men vet ikke om jeg er så tøff. . .

Nå er jeg hos Sophie og hjelper henne å pakke med Charlotte og Martine B! Det er så sinnsykt trist at hun skal flytte til Oslo nå, men da har jeg jo bare enda flere unnskyldninger for å dra ned å besøke henne hehe. . . Men jeg er glad på hennes vegne! Sikkert veldig godt med en ny start, og hadde jeg bare vært litt tøffere. . . Er alt for hjemmekjær og kunne nok ikke bodd så veldig langt unna mamma og pappa! At mamma bort 3 timer unna meg nå er liksom i grenseland, haha.

Alle er superfasinerte av e-sigaretten Sophie har, jeg har jo en egen men den er såklart fri for strøm. . . Veldig morsomt siden det kun er damp som kommer ut, og man da kan røyke inne! Også smaker det jo godteri, noe som også er litt morsomt.

herlige søndag

Jeg føler denne søndagen aldri vil ta slutt, den bare varer og varer og varer. . . Og lykken er å være sammen med (noe som føles som) 23 venninner, hvor 3 av dem utgjør 20 tilsammen. Støynivået er aldri tilnærmet null her i huset for å si det sånn! Men det går greit, de har pustepauser på et halvt minutt en gang i timen.(……..) Ellers nyter vi denne fine dagen med mimring nå som de fleste er samlet og gleden var stor for min del når jeg fant ut at Tarzan fikk på tv! Finfin søndag.

Det desidert beste med å ha en asiatisk venninne er at hun kan lage så sinnsykt god asiatisk mat! I dag ønsket jeg meg frityrstekt kyllingfileet fra kinarestauranten, men April kunne såklart diske opp med dette hjemme. I’M SO BLESSED! Haha. Greit å ha en venninne som er glad i å lage mat!

Hvis ikke dette ser ut som et herremåltid på en søndag, så vet ikke jeg. Det var HIMMELSK

Det beste med søndager er at man har all tid i verden til å gjøre unna litt søndagsshopping! Og siden nelly har 15% på alt av klær var det plutselig litt mer akseptabelt å klikke hjem noen nye plagg. Så her er det som fikk komme hjem til meg i dag! Det var visst supertilbud på BHer, kun 60kr for mange! Så da ble det litt nytt undertøy, man kan jo aldri få for mye av det. . . Am I right?

Hvit HER // Svart HER // Oransj HER

I loooove peplum! Den svarte tror jeg faktisk jeg skal bruke i bursdagen til noen venninner som er om 3-4 helger.

Rosa HER // Svart HER

shameful sunday

I dag er en av de dagene du helst bare vil ha unnagjort fortest mulig. Jeg og jentene var ute i går, og til tross for at samtlige var enige om at dette skulle bli en rolig lørdag, så endte det opp med å bli det stikk motsatte. . . Enkelte lærer altså ALDRI. Men denne søndagen skal bli god. Snart skal jeg, April og Charlotte dra for å kjøpe oss noe mat. Selv om mat egentlig er det siste jeg har lyst på tror jeg det er litt nødvendig om jeg skal fungere resten av dagen.

Og den obligatoriske søndagsringerunden er allerede i gang. Haha det er nedturen med å være mange venninner – man bruker så sinnsykt lang tid på å pusle sammen bitene og oppdattere alle på hvordan ståa er. Vi har konkludert med at vi er noen apekatter når vi drikker og det er mye skam ute å går. . . Jeg skjønner ikke hvorfor vi gjør dette mot oss selv. Og andre. Oss selv og andre samtidig. Haha hadde vært så sinnsykt morsomt om vi hadde hatt et kamerateam med oss når vi drar på byen, nesten alle er enstemmig enige i at vi nesten må vurdere å få det gjort. At vi alle hadde hatt ett en hver som filmet oss, og på søndag fikk laget en film av natten som vi fikk se! Haha det må nesten skje en gang.

Det er så synd å være dårlig når det er relativt fint vær ute, føler at jeg kaster bort dagen. . . Men jeg priser bare gud for at jeg har blitt litt bedre enn jeg var klokken 10 i morges! Så lite levende som du kan få det. Nei vet du hva søndager blir til det du gjør dem til selv – dette skal bli en god dag! Always look at the bright side of life, det skal bli godt med søndagsmat i dag. Men neste lørdag blir rolig enten de andre vil det eller ikke! Jeg har ikke planer om å ødelegge en tredje søndag på rad, haha. Forskjellen på denne og forrige søndag er at i dag er jeg faktisk i ok humør, forrige søndag var jeg så grinete at jeg synes synd i alle som omgikk meg.

short hair don’t care

God helg ♥ Jeg tok helg for 3 timer siden, har vært på cafè med noen av jentene og er nå stasjonert hos April. Alle jentene skal ut i dag for å feire at Linn Ida har blitt 20 og Isabelle som blir 20 i morgen! Skulle ønske jeg også hadde bursdag tidlig på året. . . Men heldigvis under 4 måneder til det er min tur!

Kjenner jeg begynner sånn smått og stresse med alt som skal gjøres før vi kaster oss på flaska. Dusje, sminke, hår, klær. Hvordan skal jeg få gjort alt dette på 2-3 timer?? Jeg må bare kaste meg i bilen snart og kjøre hjem for å hente tingene mine. Kommer ikke langt med å ligge på sofaen til April og klikke på tastaturet!

Også la jeg dette ut på instagram tidligere, jeg har klippet meg kort!! Haha neida det er nok bare tull. . . Men skulle ønske jeg turte det! Synes ikke det var så verst, eller hva synes dere? Hadde vært deilig med kort hår, kort tid på å vaske og slette det. . . Men jeg hadde nok som sagt aldri turt det – i alle fall ikke nå! Heter sstinemari på instagram.

Er det ikke obligatorisk med matbilder når man er blogger? Bilder fra torsdagen når April laget wok til oss! Vi gjorde det “chinese-way” og spiste på gulvet, haha. Kjenner jeg blir sulten bare av å se på bildene. . .