jeg er heldig, da

Dag to med helvete er snart over, selv om jeg ser for meg at det blir en lang natt. . . Slet med å sove i natt, noe som resulterte i at jeg sto opp kl 10 og klarte å sove igjen kl 15. Jeg har dusjet tre ganger i dag som følge av feber og at jeg føler meg ekkel, og matlysten er i alle fall ikke tilstede. Men jeg er heldig da, pappa handlet til meg i går og i dag kjøpte han meg pizza! ♥ Så selv om matlysten er så som så får jeg i alle fall det eneste jeg har lyst til å spise, til og med levert rett hjem på døra.

Så nå har jeg spist pizza og sett greys anatomy. Selv om jeg har sett serien sikkert hundre ganger tidligere er det noe med den som gjør at jeg bare må se den om og om igjen. Også har jeg faktisk aldri sett den slik som nå, episode for episode. Tidligere har jeg bare sett litt her og der, noe som har resultert i at flere episoder jeg har sett nå har jeg aldri sett før. Og det er jo ikke duuuuuumt!

Nå vurderer jeg å spille the sims mens jeg synes enda mer synd i meg selv. Det er utrolig kjipt å måtte tilbringe hele lørdagen i senga i stedet for å være på jobb, så depresjonen kommer sakte men sikkert, haha. Også er jeg jo ikke vandt med det her feberopplegget, gud jeg er glad jeg aldri har det. Dette er jo helt umenneskelig, haha. Enten er jeg for varm eller for kald, aldri en mellomting.

dere er gull

Hei fra ei som har klart å bli syk 🙁 Jeg kan ikke huske å ha hatt influensa en eneste gang i mitt liv, så selvfølgelig måtte den slå inn nå. Halsen min kjennes ut som en slagmark og jeg begynte å gråte hos legen i dag fordi det var så vondt å svelge, haha. . . Så nå blir jeg sengeliggende i et par dager. Jeg, senga mi og greys anatomy. Det er så utrolig kjipt når det eneste jeg vil er å være på jobb, men når jeg har en jobb hvor jobben min er å prate med folk – da er det ikke helt optimalt å såvidt ha stemme. . .

Men sykdom fikk meg i alle fall til å tenke på bloggen! Jeg vil takke dere søte som har holdt ut med mine lange pauser – dere er gull ♥ Og når jeg mottar brev på facebook fra blogglesere som savner meg så blir jeg i alle fall glad! Så nå starter vi med en liten oppsummering av min desember og januar på instagram. Jeg heter sstinemari om dere ønsker å følge meg der!


Disse bildene bestilte jeg fra pictureit.no for en tid tilbake siden, og jeg elsker dem! Har enda ikke bestemt meg helt for hvor jeg skal ha dem, siden alle veggene mine er ganske tomme. . . Men når jeg får opp hyller finner jeg nok ut av det! Dere burde forresten ta en titt der, de har så mye fint! Jeg bestilte to store bilder til, men i mangel på rammer har jeg enda ikke fått dem opp.

Nå har jeg i alle fall litt tid til å skrive innlegg, om ikke annet. Men bilder av meg blir dere nok ikke å få, her jeg sitter med papir i nesa og knallrøde øyne. I tillegg veksler jeg mellom kaldsvetting og hetetokter og føler meg så sinnsykt lite sjarmerende 🙁