en av de mest lettlurte

Er det bare jeg som ikke kunne brydd meg mindre om halloween? Eller, det er vel en løgn å si det fordi jeg liker å kle meg ut – men jeg synes egentlig bare det er en unnskyldning for å kle seg så horete man bare vil, uten at folk kan reagere. Jeg skal med andre ord ikke ut i kveld, hehe! I går hadde vi nemlig avdelingsfest på jobben og jeg merket i dag at inntaket ble som forventet. To flasker vin og et par drammer senere måtte jeg kaste meg over do før jeg fant senga. Men det var verdt det, for faen for en god gjeng jeg jobber sammen med! Er det rart jeg gleder meg til å stå opp om morningen.

Så i kveld har jeg ikke planer om å gjøre noe annet enn å daffe rundt i min ekstremt store hettegenser og stygge kosebukse. Jeg og Tina er hos Mariell nå og bare snakker drit. Haha nå skal dere høre! Mariell er en av de mest lettlurte vennene jeg har og det er så EKSTREMT morsomt å lure henne! Tina snakket i telefonen med en annen venninne av oss som er blitt singel, og jeg satt å lurte Mariell med at Tina også skulle bli singel nå, flytte i egen leilighet i byen og få 500.000. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å gå så fem på som hun alltid gjør. . . Jeg holdt på å le meg i hjel.

vil dere høre det sykeste?

Jeg hadde to ting jeg ville fortelle dere i dag. Den ene tingen ser dere kanskje så fort dere trykket dere inn å bloggen min – jeg får nytt design! Flinke Albertine (albiss.blogg.no) sa ja til å hjelpe meg, noe jeg ble sjeleglad for. Det gamle designet mitt var så gammelt at jeg var sikker på at det begynte å få rynker, hehe. Men nok dårlig humor, hva synes dere om det? Jeg er så fornøyd! Men enda er hun ikke helt ferdig. Var litt treg å svare på hvilke endringer jeg ville ha, så det er enda litt halvferdig. Det blir så bra når det er ferdig! Endelig får jeg et litt mer enkelt design.

SÅ!! Godtfolk. Vil dere høre det sykeste?

Jeg skal flytte for meg selv! Jepp, jeg har fått leid meg leilighet og den 10.november blir jeg voksen, på ordentlig. Jeg skal betale husleie, strøm og passe på at det alltid er mat i kjøleskapet. Jeg må vaske, rydde og holde styr på regningene helt selv uten å tenke på at jeg har pappa som minner meg på når bunken nesten når taket. Og pengene da, jeg må selv begynne å legge småpenger rundt omkring i leiligheten. . . Kan ikke stole på at jeg plutselig finner pappa’s 20kroninger på kjøkkenbenken lengre, haha!

Jeg gleder meg veldig, men det er jo såklart gru-gleding. Men det skal bli godt å få en plass helt for meg selv, som jeg kan innrede og styre med som jeg selv ønsker. Det neste året (eller årene, hehe) skal jeg også bruke på å spare meg opp egenkapital til å kjøpe selv. For det er jo det som er planen innen noen år! Å leie er egentlig noe jeg selv ikke har så lyst til å gjøre, men til jeg har nok egenkapital får jeg nøye meg med det. Selv om jeg skal være så ærlig at jeg faktisk ikke har vært i banken engang for å høre om de gir avslag på lån nå, haha. Jeg kunne jo gjort det, for plutselig hadde jeg kanskje fått lån allerede nå. Men what the heck. Jeg får kose meg i min nesten 50 m2 store leilighet inntil videre. Vi alle må jo starte en plass!

Jeg gleder meg i alle fall til å komme på plass og vise dere bilder ♥ Dette skal bli spennende!

“lik” innlegget om du ønsker bilder av leiligheten når jeg flytter inn!

kjendiser fordi de er kjendiser

Gjett hva jeg har gjort de siste timene da? Deppet. Jeg har hatt en halvtime i dusjen mens jeg har deppet over at. . . Wait for it. . . DET SNØR! Jeg har gått rundt å hutret og hakket tenner i hele dag så følte vel på kroppen at snøen var rett rundt hjørnet. Så ja, det var den høsten 🙁 Jeg har faktisk brukt en time på å se tilbake på sommeren, haha det er seriøst det mest depressive jeg har utsatt meg selv for! Så bare for å dra dere (som har fått snø i dag) ned sammen med meg:

Nå skal jeg kose meg med I Am Cait! Jeg er en stor tilhenger av Kardashian og blir egentlig litt fascinert over dem og det de gjør. For la oss kalle en spade for en spade – de alle er jo kjente på grunn av en sexvideo Kim Kardashian laget for mange år siden. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde følt om en sexvideo et familiemedlem hadde laget, var grunnen til at jeg var blitt kjendis. . . Haha vel vel! Tror ikke det er mange som tenker over det når de ser på dem, og jeg har ofte hørt “hvorfor er de egentlig kjente?” nettopp fordi ingen vet, eller husker. De er kjendiser fordi de er. . . kjendiser?

that’s a first!

Etter å ha vært våken siden kl 12 har jeg ikke klart å gjort spesielt mye til nå. Jeg bestilte kebab til frokost, og brukte tre timer på å spise den opp. Også har jeg syntes synd på meg selv egentlig i hele dag. Men ellers – så er alt flott! Og jeg gleder meg til en ny arbeidsuke. Jeg er faktisk typen som elsker mandager og jeg synes langt ifra det er kjipt at jeg skal på jobb i morgen tidlig!

Som dere skjønner har formen vært så som så idag men jeg må klappe meg selv på skulderen for at jeg var så fornuftig på byen i går. Når de andre bestilte seg drammer gikk jeg å spurte etter vann – that’s a first! Så formen kunne absolutt ha vært verre, om jeg ikke hadde vært så flink. Vi var noen jenter hos Mariell i går og vorsjet før vi dro på byen, og det var superkoselig. Timene gikk faktisk veldig fort forbi, så plutselig var vi på gründer!

sjelden at det skjer

Endelig lørdag – en nesten bedre dag enn søndag. Jeg fikk sove lenge og hadde good tid til å sminke meg! Nesten for god tid, for det endte med at jeg bare fikk 10 minutter på bikbok, når jeg kunne hatt 1 time. . . Men men, jeg er jo i grunnen kjent for å være litt treg så jeg forventet ingenting. Til tross for dårlig tid klarte jeg å rappe med meg tre-fire plagg og jeg passet alt! Det er sjelden at det skjer, i alle fall at jeg passer det OG liker klærne. Men ingenting er jo bedre enn det, hehe!

Etter å ha vært i dårlig form både i dag og i går skal jeg faktisk ta sjansen på å dra ut i dag. Jeg er veldig plaget med magen og da kan jeg plutselig få skikkelig vondt – akkurat som ekstreme mensensmerter. . . Veldig irriterende, men nå har jeg vært i OK form i noen timer, så da tenker jeg å ta sjansen! Satser på at jeg ikke må dra hjem før klokken slår 12. Men nå skal jeg kaste meg i dusjen og få ordnet meg før jeg drar opp til Mariell ♥

midtpunktet på bilder

I dag var en sånn dag hvor jeg virkelig hadde lyst til å sminke meg fint, prøve ut litt nytt og ordne håret mitt. Bare rett og slett dulle litt med meg selv på en dag jeg ikke følte meg helt 100%. Det var helt til jeg lokaliserte to ting på haka og rett over brynet. Jepp, to (og flere som ikke vises så godt forsåvidt) fine kviser som ødela for moroa. . . De fleste jentene kan vel kanskje kjenne seg igjen i det, så mye som èn feilplassert kvise kan ødelegge en hel uke for meg. Jeg klarer aldri å dekke dem til og de blir alltid midtpunktet på bilder.

Men så ville jeg jo blogge – og tenkte at jeg får heller sminke meg litt da og prøve å redigere kvisene bort. Men så ser jeg jo uansett syk ut. . . Og håret orket jeg ikke fikse. . . Så hva er vitsen. Jeg tenker at i dag gir jeg litt faen og poster to bilder jeg ikke ble fornøyd med – selv med redigering.

Dette:

Ble til dette:

Men likevel ble jeg ikke fornøyd med bildene og poster heller et innlegg om kviser. Men når vi nå er inne på det – jeg skal jo snart til hudlegen! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, kanskje jeg endelig skal bli fornøyd med ansiktet mitt uten sminke, for det kan jeg ikke huske sist jeg var. Jeg må alltid ha noe til å dekke over alle arrene og urenhetene mine, ellers beveger jeg meg ikke utfor døren.

Og siden jeg vet noen kanskje har en trang til å kommentere hva som kan være grunnen til at jeg har kviser eller hvordan jeg blir kvitt det – don’t. I fjor da jeg jobbet på NMD gikk jeg alltid uten sminke. Jeg har prøvd å bruke kun mineral. Jeg fjerner sminken før leggetid. Jeg renser huden godt. Jeg har også levd relativt sunt en periode for noen år siden, men jeg hadde likevel kviser. Så joda, det går faktisk an at folk har kviser rett og slett bare fordi, eller for at det er genetisk. Jeg vet at jeg har prøvd det meste som er å prøve, så nå legger jeg min lit på hudlegen og det han eventuelt vil gi meg 🙂

jeg trives på bunnen

Jeg startet å blogge da jeg gikk i 9ende klasse, jeg var ung og tenkte egentlig ikke så mye over hva jeg skrev før jeg postet det. Innleggene trengte ikke å ha så mye spennende innhold, bare jeg fikk postet ett eller annet på bloggen for å holde den i livet. Det kunne være et bilde med kun en eneste setning over, og slike innlegg husker jeg at jeg postet mye av.

I dag vil jeg helst ha en del innhold i innlegget før jeg poster det, det skal helst ha litt mening og jeg burde ha noen nye bilder å dele. I den perfekte bloggverden ordner jeg meg hver dag for å ta bilder, finner på nye, spennende ting å skrive om som jeg ser at leserne liker. Jeg trenger ikke å ha flere tusen lesere, det har aldri vært mitt mål med bloggen egentlig. Jeg har ikke siktet mot toppen og tror egentlig aldri jeg blir å gjøre det. Om det hadde vært mitt hovedmål så hadde jeg nok ikke blogget enda den dag i dag, siden det har gått så mange år og jeg enda ikke har fått en topplassering.

 

Jeg blogger for meg selv, og selvfølgelig for de som leser bloggen min. Jeg skriver fordi det er noe jeg liker å gjøre og jeg føler nesten at det er mitt fristed, i en verden hvor man ellers ikke skrive så mye bortsett fra når man sitter på skolebenken. Jeg liker å kunne se tilbake i tiden hvordan ting var, hva jeg tenkte og følte. Hvordan jeg så ut og hvilke meninger jeg hadde, selv om jeg ikke er av den typen som har blogget om så alt for mye følelser og meninger.

Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvorfor jeg blogger når jeg ikke har flere tusen lesere. Sånn som det er blitt i dag virker det som om det kun handler om lesere, det handler kun om likerklikk og det å bli kjent. Alle andre som blogger er bare teite, for hvorfor blogger folk som meg – som ikke ligger på topplisten? Det virker som om folk ikke tror det er mulig å gjøre det for sin egen del, eller for at man liker det. Som om folk tenker at blogging er kun for de som tjener gode penger på det og kan ha det som fulltidsjobb.

Det blir som å spørre en som spiller fotball – hvorfor gjør du det, når du ikke får penger for det? Blogging kan være en jobb, men det kan også være en hobby. På lik linje som fotball, håndball, sjakk, matlaging og pcspill. Noen er kjempegode og kan leve av å gjøre det – andre må nøye seg med å ha det som hobby. Å blogge er noe jeg trives med å gjøre og noe jeg garantert blir å gjøre i enda noen år. Jeg trives her på mitt lille fristed. Siden som er min, og bare min. Det er noe av det koseligste jeg vet å gjøre og selvfølgelig er det morsomt når folk liker innleggene jeg skriver. Alle liker å få skryt en gang i blant, inkludert meg selv.

Og jeg trenger ikke å tjene sekssifret i måneden for å gjøre noe jeg liker å gjøre, selv om det sikkert hadde vært forbanna morsomt og deilig å kunne gjort det. Og jeg bryr meg forsåvidt fint lite om de som mener at hobbyen min med bloggen, er teit og flaut. Jeg trives egentlig greit her nede på bunnen – med 50.000 mindre lesere enn de som ligger på toppen.

så jævla skuffende

I dag har vært en never-ending-dag. Det startet meg at jeg begynte på jobb klokken 9, men etter å ha fått en god natts søvn var ikke det et stort problem! Selv om jeg var en vandrende zombie de første timene etter jeg våknet. . . Så hadde vi lunsj 12.30 og jeg følte at dagen gikk ganske fort! Helt til jeg så på klokken 15.30 og jeg tenkte at faen, NÅ skal det bli godt å komme hjem til sofaen! Men neida, vi jobbet til klokken 17. . . Har dere hørt om verre nedtur? Å jobbe til 17 er jo egentlig ingen big deal, det var bare så jævla skuffende når jeg var innstilt på å dra hjem kl 16 🙁

Og bildene er gamle, fra i sommer. . .

Jeg har jo egentlig bare et helt vanlig A4-liv. . . Jobb mellom 08 og 18 hver dag, sliten etter jobb, en powernap i ny og ne og bruker ganske mye tid på pcen. Å skulle blogge med et sånt liv gjør det ganske begrenset, haha! Så dere må bare tilgi meg for at jeg ikke deler slike historier som over her, hver dag. . . For det tror jeg helt ærlig ikke at dere hadde orket å lese, dag etter dag. Eller. . .?

Men så har jeg jo såklart et lite spørsmål – og jeg håper alle mine lesere tar seg tid til å svare! For jeg ser jo at dere er her inne å sniker hver dag, selv på dager – og uker – jeg er dårlig blogger og stiller opp med minus antall innlegg. . . Liker dere innlegg hvor jeg skriver om helt andre ting enn hverdag? Og hvilke innlegg er dere egentlig interesserte i? Filmtips, klær, sminke, musikk, tips generelt? You name it og jeg skal skrive litt innlegg til dere og prøve å bli flinkere å sprite opp med litt hverdagsinnlegg i ny og ne!

Nå håper jeg dere overrasker meg med en liten kommentar, da blir jeg glad ♥

alt det jeg kan gjøre i dag..

“We’re never going to be as young as we are tonight”

Den tanken har jeg til tider – og det er i grunnen en deprimerende tanke. Man bygger jo egentlig opp fremtiden sin i min alder, med tanke på skole og utdanning. Jeg derimot, jeg ofrer ikke en eneste tanke til skolen og har ikke gjort det siden jeg gikk ut av videregående. Det var vel en av de lykkeligste dagene i mitt liv da jeg endelig kunne levere tilbake skolebøkene. Og jeg kan ikke se for meg å sitte på skolebenken de neste årene, så om jeg noen sinne blir student igjen – så blir det når jeg er godt voksen! Ikke at det gjør noe heller, men jeg skulle så gjerne ønske at jeg visste I DAG hva jeg ville bli og utdanne meg som. Så hadde jeg kanskje vært ferdig med skolestyret når jeg fyller 30.

Men her sitter jeg da. Jeg er 21 år. Men har jo egentlig en godt betalt jobb, og ikke minst stabil og fast stilling. Men jeg vet jo ikke om jeg noen gang skal ferdigutdanne meg som noe. Og for hver dag som går, blir jeg eldre og føler at jeg har kastet bort en dag av livet mitt på ting som ikke hjelper meg i det voksne liv. Sett bort fra pengene jeg tjener da, for sparepengene mine (som sakte men sikkert bygger seg opp, haha) vil jo hjelpe meg. Og jobberfaring da, man kan aldri få nok jobberfaring.

Men livet mitt da? Jeg blir ikke yngre med årene, og at jeg sitter her i en alder av 21 år og tenker “shit hva skal jeg gjøre når jeg er voksen” er jo relativt kjipt. For “voksen” nærmer seg jo med stormskritt. Hadde jeg bare orket å gjøre en innsats for å få meg en skikkelig utdannelse så hadde jeg sikkert fått det. Også er det jo dette stresset med at alle rundt meg får barn for tiden. . .

Men nei, mine dager går egentlig til å tenke at jeg vil nyte det å være ung. Nyte å kun tenke på meg og meg selv. Kunne gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Jobbe på en plass jeg stortrives, selv om jeg ikke har en spesiell utdanning. For om 10 år sitter jeg sikkert med en unge på armen og har ikke muligheten til å gjøre alt jeg kan gjøre nå. Være med venner, sitte oppe hele natten, kjøre ut kl 04 om jeg føler for det, dra på spontanfylla, gjøre alt det jeg kan – og gjør – i dag. Og jeg tenker at da skal jeg faen meg nyte det å være ung nå! Og vet dere hva? Det er forbanna godt og JÆVLA digg! Og det er vel også en viktig del av det at vi aldri blir å være like unge som i dag, eller hva?

a little romance..?

Jeg har vært våken helt siden 10 i dag, jeg. Jeg har i det siste alltid stått opp tidlig på dager hvor jeg KAN sove lenge. . . Litt irriterende, men like greit siden jeg blir å sovne ganske fort i kveld. Også har jeg fått vært en tur i Sverige å handlet både snus, brus og cider! Godt å ha et fullstappet kjøleskap igjen, for ikke å snakke om alt kjøttet i fryseren.

Så tenkte jeg bare å tipse dere om litt søndagsfilmer! Jeg tenker at jeg neppe er den eneste som bruker søndagene mine til gode filmer? Derfor har jeg funnet frem litt filmtips til dere ♥ Og da jeg gikk i mappen med nedlastet bilder så jeg jo at det ikke var bare litt tips heller, hehe. . . Så her har dere en GOD samling med gamle – og litt nyere – favoritter fra meg ♥