Just a dream

Nå sitter jeg å hakker tenner mens jeg prøver å treffe riktige bokstaver på tastaturet og samtidig få med meg all reklamen på tven. Utrolig intressant! Men fryser meg snart i-h-j-eeee-l.

Bildet er tatt på skolen idag, flinke skolepiker!! Også elsker jeg denne sangen, syykt bra!

Om ikke så lenge skal jeg stikke å ta sol og kanskje dra til april en tur!
Hva skal/har du gjort i dag?

xoxo stine

Jeg gjør alltid syke ting…

Dette er en syk historie!!!!! Dere skjønner det at jeg elsker powernap! Så i går etter skolen bestemte jeg meg (kl.16.00) for å ta en aldri så liten powernap på 1 time. Så skal dere høre!! Kl.23.45(!!!) våknet jeg av noe. Vet ikke om det var en bil eller en scooter, men uansett, DA våknet jeg! Sykt sier jeg jo, sykt!! Værtfall. Jeg bestemte meg for å slappe av i 10 min til, for jeg så våknet kl.07.00… Sykt sier jeg jo!!!!! Martine mente også at hun fikk høre denne historien 5 ganger på skolen, jeg mener det var 7…..

Sykt bilde også. Helt sykt.

Har du noen gang opplevd noe like sykt?

ER DET IKKE TYPISK..

Noen bilder fra Lørdag, var sammen med noen folk å bare….. Hadde det koselig!

Også er det ikke typisk at det komme en neger i bakgrunnen og ødelegger det fine bildet av meg? SERR… Depressed:( Bildet over ble foresten tatt etter at jeg så på bildet at han sto bak meg… Snill<3
Hva gjorde du på lørdag?

Antrekk 210810
Singlett – Bikbok
High Waist Jeans – Bikbok

Gårdagens outfit. Fikk ikke tatt bilde med selvutløsern før jeg stakk igår, stressa litt. Så jeg måtte ty til speilet! Hadde egentlig ikke lyst å legge ut det overste bildet, veier jo minst 10 kilo ekstra på det…

Bestille design

Jeg lager ikke headere. Må lære meg med photoshop først!

Bestilling
Bestillingen sender du til s[email protected], merk eposten med “Bestilling på design”.

Hva skal eposten inneholde?
Legg ved fargekoder om dere vet nøyaktig hvilken farge dere vil ha. Fargekoder kan du finne på color-hex.
Legg også ved link til header, og profilbilde om du vil ha det. Last opp i tinypic og send “Direct Link for Layouts”
Farge på bloggen:
Farge bak innlegg:
Skrifttype/farge på overskrift:

Og om du ellers skulle ha noen ønsker ser jeg helst at du legget ved det også!

Header
Headeren burde være minst 1000px bred, men det kommer såklart an på hvor bred du vil ha bloggen da. Som sagt lager jeg ikke headere, kan bare lage med enkelt bilde og tekst. Så det må du ordne med på forhånd.

Pris
Jeg setter en minstepris på 200kr. Vi blir enige om en pris etter hvor mye arbeid det blir og hvor lang tid det vil ta.

Betaling
Betaling blir gjort etter at jeg er ferdig med designet. Da sender jeg over kontonummeret mitt slik at du kan overføre pengene. Når jeg har mottatt pengene sender du over e-post og passord til bloggen slik at jeg kan legge inn designet. Om du ikke har mulighet til å overføre kan vi alltids komme til en ordning på det, eventuelt at du sender i posten.

Når jeg lager designet oppretter jeg en ny blogg og utformer designet på den. Når jeg føler at jeg har oppfylt alle “kravene” du har til designet, sender jeg deg link til bloggen slik at du får se hvordan det ser ut og om det er slik du ønsker. Husk også at epost og passord er konfidensielt – noe som betyr at jeg bare vil bruke det til å legge inn designet på bloggen din.

Hvis det ellers skulle være noe du lurer på, så er jeg å nå på e-post og facebook daglig. Informasjon under kontakt meg.

Noen av designene jeg har laget: