relax

reklamelinker nelly

Minuset med å enda ikke finne laderen til kameraet mitt er at det ikke er nok strøm på det til å ta flere bilder etter hverandre. . . Så nå har jeg og lillesøster brukt 10 minutter på en fotoseanse som kunne tatt 2 minutter. Ta ett bilde – kamera av – ta ett bilde – kamera av – ta ett bilde og sånn har vi altså holdt på helt til det var helt fritt for strøm. Jaja, noen bilder ble det i alle fall!

I går var jeg hjemme fra jobb i 5-tiden og brukte noen timer på å se GG og slappe av. Så dro jeg til Martine på kvelden og laget pizza! Veldig deilig å ikke ha helgejobb lengre, siden jeg så å si har sluttet i jobben min på Nor Style. Det ble for vanskelig å kombinere vaktene mine der og på medisinaldepoet, så da måtte det bare bli sånn. Men jeg har enda en uke i juli hvor jeg skal jobbe der, så helt ferdig er jeg ikke enda! Bare ikke mer helgejobb og kveldsvakter. 

Nå skal jeg slappe av i noen timer før jeg drar til Carina sammen med resten av jentene. De skal drikke men jeg skal holde meg edru til neste helg, man trenger jo ikke å drikke bare fordi de andre gjør det. Gruppepress funker dårlig på meg – og glad er jeg for det! Haha. Dessuten drakk jeg forrige helg og 16.mai, så jeg tror egentlig jeg har godt av en liten frihelg. Hvilke planer har du for kvelden? Håper dere får en super lørdagskveld uansett hva dere måtte finne på ♥ Og har dere sett av jeg har fått ny header? Jeg er såå fornøyd! Det er samme gutten som har laget designet mitt og den forrige headeren som laget denne. Deilig med litt forandringer. Facebooksiden hannes finner du her om du også trenger nytt design!

Genser fra bikbok, bukse HER og sko HER

penn og papir

reklamelinker nelly

Har alle hatt en fin fridag? Jeg kom meg i alle fall ikke opp av sengen før klokken var 5, og da jeg så det fine været vi enda har fikk jeg bare litt dårlig samvittighet. Jeg kunne jo gjort såå mye idag! Men èn ting har jeg i alle fall planlagt å få gjort – vasket bilen min. Det er en ting jeg aldri får meg selv til å gjøre, så nå skal Carina bli med meg og se til at det blir gjort. Skal bli godt å få en plettfri bil igjen! Leenge siden sist. . .

Og klarer dere gjette hva jeg har begynt med? Å skrive dagbok, i en ekte bok. Med penn og papir. Trodde aldri jeg skulle begynne med det igjen etter at jeg la bort dagboken min i 8.klasse, men tror dere ikke jeg fikk akutt lyst. Og det er faktisk veldig morsomt! Jeg skriver jo mye her, men dette er en mer privat dagbok hvor jeg skriver alt av tanker og følelser. Deilig å få ting ned på ark, og sikkert litt morsomt å se tilbake på om noen år. Håper jeg i alle fall!

Nelly har forresten et supert tilbud nå, du kan kjøpe hele 5 kjoler for kun 500kr! Det høres vel ikke så ille ut? Jeg har plukket ut mine favoritter, men du kan se hele utvalget HER. 1 kjole får du for 200kr, 3 for 400kr og 10 for bare 750kr! Tilbudet varer kun til 30.mai kl 11.00, så her gjelder det å være tidlig ute. HER kan du finne et utvalg kjoler på 30% og HER kan du finne et utvalg klær til 25%. Happy shopping!

I tillegg får du nå 15% rabatt om du handler for 500kr, og 20% om du handler for 1000kr!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

zero makeup

Denne uken har gått så usaklig fort! (med tanke på at det er helligdag i morgen og snart helg igjen) Har hatt jobb hver dag og gleder meg nå til en laang fridag i morgen hvor jeg skal sove, sove og sove. . . Og kanskje få gjort noe fornuftig, haha. Mest sannsynlig ikke, men jeg kan jo alltids håpe! Våknet til 15 grader i dag og dro hjem fra jobb i 23 grader. . . Dette kan jeg leve med! Er så godt at vi endelig har litt stabilitet i været, det er jo ikke mange ukene siden vi sist hadde snø liksom, haha.

Den siste måneden har jeg nesten ikke brukt sminke en eneste dag, kan dere tro det? Trodde aldri jeg skulle klare å gå flere dager på rad uten, men det er en befrielse å kunne gå uten sminke på jobb så da har det bare blitt til at jeg aldri sminker meg før jobb. Har nesten glemt hvordan jeg skal sminke meg nå, haha. . . Jeg vil riktignok bli litt mer brun i ansiktet fremover sånn at jeg kan føle meg litt mer vel, så blir mer solarium fra nå av!

 

__________________________________________________________________________________________

Noen bilder fra lørdagen! Var hos Tina og Thomas på sjøhytten deres og drakk før vi dro på bygdefest etterfulgt av hele tre nasj, haha. Det ene nasjet tok vi på bensinstasjonen deres hvor vi lagde oss 190 grams burgere, og siste nasjet var hjemme hos dem hvor vi hadde drikkelek med vann! Virkelig ingen dum idè når man har fått nok shots fra før av. Jeg hadde jo ingen planer om å drikke i helgen, så gleden var stor da jeg våknet på søndag og ikke var fyllesyk overhodet! Hjemmelaget tyrker er mirakeldrikke, jeg lover dere. Blir aldri fyllesyk!

Meg, Tina og Mathea


På nasj med Thomas! Kjæresten til Tina.

Var hos Tina og Thomas i går igjen for å grille med jentene! Vi har et så sinnsykt fint vær om dagene, sol, sol og bare sol! Grillmat smaker også ekstra godt når det er sol ute, men selvfølgelig klarte vi å svi mye mat så da smaker det uansett ikke så godt haha. . . Men det som ikke var svidd smakte himmelsk! Håper det blir mange flere grillkvelder fremover, det er jo så koselig. Fikk låne kameraet til Maria litt mens vi var der borte, så det ble litt bilder! Jeg har jo enda ikke funnet laderen min, så jeg kjenner jeg begynner å bli litt stressa. . . Bloggen min dør ut 🙁 Ble forøvrig helt forelsket i kameraet til Maria, Canon EOS 100D, det tok så bra bilder! Jeg tror nesten det er det jeg må kjøpe meg. . . Skal jo uansett ha nytt kamera snart!

Flotte hunden til Tina og Thomas, Brutus! Han er større enn meg og veier sikkert 80kg. Skikkelig bamsehund og SÅ nydelig ♥

Meg og Maria

Linn Ida, Martine P, meg, Maria, Tina, Mariell, Martine B og Lotte

Meg, Maria, Mariell og Tina

Genseren min er fra carlings og bukse fra bikbok

Meg, Tina, Martine B og Mariell

både godt og vondt

Did you miss me? En uke borte fra bloggen har både vært godt og vondt. Jeg elsker jo å skrive, så å gå uten i en uke fører jo til at det blir såå mye å skulle ta igjen. Men jeg finner ikke laderen til kameraet mitt så jeg er sånn passelig frustrert. Kjenner heller ikke at jeg orker å bruke flere hundre kroner på lader for tredje gang, enda jeg frykter at det er det jeg må. . . “Hvor ville jeg vært om jeg var en ladder?” har jeg spurt meg selv om i fire uker nå, haha. Men nok om det!

Jeg har vært på jobb i dag og kom hjem for en times tid siden. Det er utrolig godt å være ferdig så tidlig og ha hele kvelden på å gjøre hva jeg vil, for nå jobber jeg ikke lengre på Nor Style i ukedagene. Det ble for mye stress med to jobber og å kombinere arbeidstidene, så nå jobber jeg kun på medisinaldepoet. Egentlig passer det meg ypperlig, så slipper jeg å stresse så mye.

______________________________________________________________________________________

Så skal dere få høre litt fra forrige uke! Var jo egentlig bare tre høydepunkt – frisør, 16.mai-feiring og 17.mai-feiring. For på fredag var jeg hos frisøren og stripet håret, klippet og tynnet det ut. Jeg ble sinnsykt fornøyd og gleder meg allerede til neste time i juni, må vente til neste lønning tikker inn. . . Hva synes dere? Var på Hårny i Harstad hos Stine, hun er utrolig flink og blir nok min faste frisør.

Alle jentene samlet ♥ Vi startet fredagskvelden hos Martine sammen med noen kompiser før alle dro på byen. Skal ikke lyve og si at jeg tok det rolig, skulle tro jeg var russ i år også haha. . . Men jeg lærer jo aldri, så kan ikke forvente noe annet. Men jeg hadde det morsomt – det er jo det som teller!

Martine P, meg, (synes ikke jeg ser ut som meg selv??) Martine B, Linn Ida, Lotte, Carina, Mona, April og Tina og Charlotte fremst.

♥ Linn Ida

♥ Martine P

Og 17.mai da. . . Jeg sto opp i 9-10 tiden og var enda full, så dere kan kanskje tenke dere for en prøvelse resten av dagen var. . . Jeg dro med Charlotte hjem til henne og fikk servert 17.mai frokost av mammaen hennes, brownies med bær og melk ♥ Kunne gjort mye for det nå! Det fristet virkelig. . . Selv om vi begge ikke var ved våre fulle fem klarte vi å presse ned stykket og ble halvveis sengeliggende etterpå, haha.

Tror ikke jeg nevnte for dere at jeg prøvde bunaden uken før 17.mai og ikke passet den? Jeg gjorde i alle fall det, den var så trang at jeg ikke klarte å puste. . . Men heldigvis tok jeg tak i problemet (haha virkelig stress å skulle komme inn i et klesplagg på bare en uke) og spiste verken godteri eller unødvendig mat. Planen var å trene også, men siden jeg har vært småsnufsete i flere uker orket jeg ikke det. Shame on me. . . Og enda har jeg gått ned 3kg på en måned? Haha noe så merkelig. Så jeg kom meg i alle fall inn i den! Jeg var så sinnsykt nervøs da jeg dro hjem for å kle den på meg, for flinke meg hadde jo ikke prøvd den 16.mai og eventuelt lagt en reserveplan om den ikke skulle passe. . . Til neste år skal jeg prøve den to måneder i forveien, for jeg skal aldri legge ut bunaden igjen. ALDRI.

Var i byen med jentene i et par timer og spiste middag og så på at noen valgte å drikke. Jeg hadde veldig lyst til å ta meg noe med alkohol også, men jeg kjørte så det utgikk. Egentlig angrer jeg ikke heller, for formen var helt forferdelig etter 16.mai-festlighetene. Jeg var enda ikke i god form da jeg la meg 04.00 på 17.mai liksom. . .

throwback – mai 2013

Jeg har nettopp ryddet rommet, skiftet på sengen og lastet ned sesong 2, 3 og 4 av Greys Anatomy. Nå har jeg lagt meg godt tilrette i sengen og skal kose meg med noen episoder! Siden jeg har vært så flink, såklart. Jeg har vært alene hjemme siden tirsdag siden pappa er i Barcelona, og hva tror dere jeg har glemt på den tiden? Jo, å hente posten. . . Jeg hentet den nå og trodde ikke jeg skulle fått alt opp av postkassa, haha. Skremmende hvor mye reklame man egentlig får i løpet av en uke, og ganske irriterende siden vi uansett bare kaster alt. Men nok kjedelig prat!

Jeg har bladd i arkivet for mai 2013 og laget et bildedryss til dere fra da. I mai i fjor var jeg russ og hadde det kjempemorsomt de 17 første dagene av mai! Og ellers tror jeg at min mai i fjor var en kjempemåned, mener jeg i alle fall å huske.

Meg meg og meg

Var sosial! Heldigvis, haha.

Tidlig sommer!

Var veldig engasjert når det kom til å protestere mot sirkus, med Sophie.

Var russ! 

Var på Tromsøtreffet med venninnene mine og bodde hos Therese og Tuva

Møtte Carina Dahl backstage på Tromsøtreffet

Hadde champagnefrokost med russestyret på 17.mai

Var helt utslitt på 17.mai haha. . .

endelig forandringer!

Gjett hva jeg har gjort i dag? Bestilt meg frisørtime før 17.mai! Jeg hadde trodd det skulle være nærmest umulig å få seg time før den tid, men jammen hadde de ledig time på fredag klokken 12. Tenk å ha sånn flaks! I tillegg er fredag eneste dagen jeg har fri denne uken, eller jeg begynner ikke på jobb før 4, så det kunne jo ikke passet bedre. Men nå som jeg endelig har fått meg time er det jo kun et spørsmål – hva skal jeg gjøre med håret mitt? Jeg har veldig lyst til å bli lysere nå, siden det er lysere ute nå. Men så vet jeg ikke om jeg bare skal stripe det, få gradert farge nedover eller gå inn for å bli helt lys igjen?

Hva synes dere, skal jeg gå inn for å bli like lys som dette igjen? Det frister litt! Bare med en litt annen vri – mørkere farge i hodebunnen og litt mer gradert nedover, tror jeg. Disse bildene er forresten fra 2011, tiden flyr. . .

¨

Eller så kan jeg jo gå for noen av variantene under. . . Jeg er så usikker! Jeg har lyst til begge deler, haha. . . Hva gjør man egentlig da? Får seg ombrè. . .? Jeg vet bare at jeg er alt for lei av å ha helt mørkt hår nå!

Også kom jeg plutselig på at det var noen bilder fra forrige lørdag jeg ikke har fått postet, noen av meg og lillesøster! Hun er minst like glad som meg i å både ta bilder og bli tatt bilder av, så å få henne til å stille opp som modell eller fotograf er ingen problem. Noe som passer meg ypperlig! Kjolen min finner du HER og blazeren er fra H&M.

Fine lillesøster ♥

Reklamelink til nelly

17.mai kjolen

Reklamelinker

Muligens akkurat litt for sent, eller akkurat i siste liten å komme med et sånn innlegg, men her er mine favoritter på nelly som kan passe til 17.mai! Siden det kun er 6 dager til 17.mai nå kan det hende at vi i nord er så heldige å få pakken på fredag, eller så er vi så uheldige å få den på mandag. Men jeg velger å lage innlegget uansett, de i sør får jo pakken etter bare noen dager! Også er det kanskje enda noen konfirmasjoner igjen? Så da kombinerer jeg 17.mai- og konfirmasjonskjoler! Hvilken kjole er din favoritt? Og skal du bruke vanlig kjole eller bunad på 17.mai? :)

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

jordbær & sjokolade

Heihei ♥ Noen andre som har en fin søndag? Jeg var ikke ute i går siden de fleste vennene mine var på hyttetur, men Mathea var hjemme så vi så film og koste oss med frukt og sjokolade! Deilig å ha en fin søndag uten fyllesyke og nerver, men jeg hadde egentlig litt lyst til å dra ut i går. . . Jaja, får spare meg til neste helg! Satser på at hele byen skal ut på 17.mai, er i alle fall mye snakk om det. 16.mai dropper jeg i år siden jeg føler at det er mer en russeting, og jeg vil være opplagt på 17.mai! Har vært dårlig 2 år på rad, så i år skal bli en fin feiring haha.

Ellers sto jeg opp umenneskelig tidlig i dag siden jeg la meg før klokken var 1, når har det noen gang skjedd før i historien? At jeg har lagt meg før 1 på en LØRDAG? Det var forferdelig og skal aldri skje igjen. La meg halv 1 på fredag også, snakk om å ha et liv. Ikke engang rydding fristet, noe det alltid gjør midt på natten haha. Men litt greit å stå opp tidlig idag da, ikke at jeg har gjort noe spesielt, men greit å få med seg dagen. (?) I går var det bare kjipt å stå opp før 12, så jeg la meg igjen. Hadde ikke noe å gjøre før nærmere kl 7, så først da startet dagen min.

Nå er jeg hos Martine, ikke stort som står på planen egentlig. Vi skal på fotballkamp klokken 4, så før det skal vi bare slappe av! Lade opp til full jobbdag i morgen. . . 8-4 nesten hver dag denne uken, bortsett fra fredag når jeg har fri! Jeg bare gleder meg til lønningen kommer, mye skal på sparekonto og BSU. Deilig! Hva skal du gjøre i dag? ♥

filmtips til helgen

Har noen av dere hørt om den nye filmen Bad Neighbours som kommer på kino? Jeg skal gi dere to gode grunner til å se filmen: Zac Efron og Dave Franco. Trenger jeg si mer? De to i seg selv er grunner nok til å se den, haha! I tillegg har Seth Rogen også en av hovedrollene, så det kan jo ikke være annet enn en bra film. Den har faktisk premiere på kinoer i dag, noen som har tenkt å se den eller kanskje allerede har sett den? Om du ikke har noe å gjøre i morgen for eksempel kan du jo dra på kino :) Jeg skal i alle fall se den, om ikke på kino så når den kommer ut på dvd!

 Her kan du se trailer til filmen:

//

candles and flowers

Siden jeg enda er syk er det ikke stort annet å gjøre enn å se tv-serier og gå gjennom bilder for å få tiden til å gå litt fortere. Ellers har jeg planer om å rydde litt hjemme til pappa kommer hjem fra Spania i neste uke, og jeg skal prøve å få i meg litt frokost. Ja, frokost. . . Når man enda ikke har inntatt første måltid er det frokost, uansett om klokken er 08.00 eller 18.00. Ellers har vi sinnsykt fint vært om dagen! Jeg var å fikk skiftet til sommerdekk i går og fikk vinterdekkene mine inn på “hotell” til de skal frem igjen i vinter, enda en ting ute av verden. Nå har jeg bare sånn ca 100 andre ting på listen som jeg gjerne vil krysse av. Ååh. . . Ting tar sykt med tid.

__________________________________________________________________________________

I konfirmasjonen på lørdag var jeg utnevnt til fotograf, så da var det bare å ta med seg kamerautstyret og knipse ikke mindre enn rundt 400 bilder! Uheldigvis for meg har jeg på mystisk vis mistet laderen til kameraet mitt?? Men heldigvis fikk jeg låne både kamera og ekstrablitz hos Mathea ♥ Siden jeg ikke har fått tillatelse fra alle i konfirmasjonen til å poste bilder av dem, blir det kun bilder av dekorasjonene jeg kan poste. Jeg elsker jo å ta slike bilder, så jeg koste meg virkelig! Såå her er noen av bildene.