nyttårsaften

Sto opp for en time siden, snakk om å sove bort dagen?? Men det var godt da. Nå skal jeg finne frem klærne jeg skal ha på meg i kveld og dra opp til Mona for å spise nyttårsmiddag! Blir taco, noe jeg overhodet ikke klager på. Kunne faktisk ikke sett for meg noe bedre i dag! Senere skal vi dra ut og drikke oss inn i det nye året mens vi ser på raketter, gleder med såå mye til de begynner å skyte opp! Er riktignok mange som driver på akkurat nå, men er ikke like koselig å bare sitte inne og høre på.

Håper dere alle får et godt nytt år og koser dere kjempemasse i kveld! Måtte 2013 bli like bra (helst bedre) enn 2012!

grusomme meg

Kom nettopp hjem fra middag hos søskenbarnet mitt og familien hennes. Utrolig koselig! Fikk vært sammen med Martine som jeg ikke har sett på utrolig lenge. Hun har forresten begynt å blogge igjen, så dere kan jo se innom bloggen hennes HER! Ellers ble det sen kveld på meg i går siden jeg kjørte med Carina og jeg sto ikke opp før i 2 tiden. Følte meg sykt pen i dag med sminken og vippene fra i går, kan dere tenke dere. . .

Nå har jeg fjernet sminken og skal kose meg med en film! Grusomme meg går på TV3 nå og den var overraskende bra til å være barnefilm! Er sjelden jeg blir positivt overrasket over de “nye” barnefilmene som er laget, men denne altså – den er verdt å se. Vet ikke hva jeg skal gjøre senere, men finner vel på noe. Blir for kjedelig å sitte inne på en søndag når jeg ikke har skole i morgen. Og det har enda ikke gått opp for meg at det er nyttårsaften i morgen??? Sick. . . 2013 snart! Noen som har planer for morgendagen? Jeg for min del er faktisk enda ikke sikker på hva jeg skal gjøre haha.

Bilder fra i går!


diamonds

Da er jeg nettopp kommet hjem fra gudmor og gudfar, dro rett opp dit etter jobb for å få fikset noe registreringsgreier. Fikk også servert grøt til middag, så ble en stk glad meg! Med meg hjem fikk jeg ett sett med blank neglelakk og diamanter for å ha på neglene, wii! Måtte såklart prøve det på både lillesøster og gudmor, utrolig morsomt var det. Kanskje det er negledesigner jeg skulle blitt? Tror faktisk ikke jeg hadde hatt tålmodighet til det haha. . .

Nå skal jeg kjappe meg i dusjen før jeg blir hentet av Carina om ikke så lenge. Blir rolig kveld på oss for å lade opp til nyttårsaften! Kunne faktisk ikke bedt om noe bedre, har fått nok alkohol de siste dagene. Håper i alle fall dere får en suuper kveld uansett hvordan dere tilbringer den!

Haha gjett hvilke negler som er mine da. . . Wopsi

closeup

Kom hjem for ikke så lenge siden, har laget meg litt kveldsmat og koser meg med The Devil Wears Prada på TV2! Depper litt for at jeg har gått glipp av den første halvtimen, men har heldigvis sett den før så vet hvordan det ender. Skal på jobb i morgen også så vet ikke helt hvordan bloggingen blir, men er heldigvis bra fra 11 – 4 så skal vel klare å få forhåndsskrevet ett innlegg til dere! Blir ingen tur ut på meg i morgen siden jeg allerede har drukket to dager denne uken – men mandagen kjører vi på! Er jo bare nyttårsaften en gang i året, såå ja. Skal ta godt i, haha. Også nyttårskysset da, må jo ha nyttårskyss. . . Husker egentlig ikke hvem det var i fjor, men når jeg tenker meg om tror jeg alle kysset. . .? Haha, var nemlig på arrangement i byen så var ganske mange folk der. Var hvertfall veldig koselig!

Men nå skal jeg kose meg med tven og tenne alt av telys vi har i stua, ååh det skal bli så koselig her ♥ Bildene under er forresten tatt hos Sophie i går, jeg gikk å tok bilder av aalt jeg kom over! Haha. . . Ble helt forelsket i den nye linsen hennes, min neste must-have.

romjulssalg

Nå er det jo storhøytiden for shopping, det er jo så utrolig mye salg over alt! Himmelen ♥ Tenkte i alle fall å tipse dere om noen sider som har romjulssalg nå. Greit å få svidd av litt penger sant? Jeg for min del må roe meg litt, har jo allerede bestilt meg sminken jeg fikk for en uke siden og en pakke fra proteinfabrikken. De har forresten fri frakt ut året nå, det er virkelig noe å benytte seg av! Tror frakten deres vanligvis ligger på 149,-. 

Blush sitt romjulssalg finner dere HER! Der kan du spare opp til 80% i forhold til vanlig butikk nå.

Coverbrands sitt salg finner dere HER. De har 20 – 70% på masse sminke!

Blivakker har 15% på hele butikken! Varer ut nyttårsaften.

Nelly sitt romjulssalg finner dere HER. De har opp til 70% rabatt nå på masse varer! Har funnet noen favoritter fra salget som jeg deler med dere!

HER // HER

HER // HER

HER // HER

HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

// affiliateslenker

me and my love

Nå er jeg snart på vei ut døra, blir hentet av Charlotte anytime. Har nettopp sminket meg og skal krølle håret til lillesøster nå, lille søte som fikk både slettetang og krølltang i miniversjon i julegave, ble stor jubel i stua da! Må såklart hjelpe henne litt, er ikke bare bare å få til alt selv. Ellers har jeg åpnet resten av julegavene mine i dag, og gud så mye fint jeg har fått! Tusen takk til alle ♥ Har heldigvis fått bare ting jeg har bruk fort, så ingenting blir gjemt i en krok på loftet!

Var som sagt ute en liten tur i går for å feire Sandra, men kom oss aldri lengre enn til bare vorsjet. I alle fall jeg og Sophie. Gjorde meg i grunnen ingenting, satt hjemme og koste meg med tvserier og Harry Potter til klokken 5 i morges! Jeg har det faktisk veldig morsomt i mitt eget selskap, så litt latter ble det såklart også. Også snakket jeg og Sophie i telefonen i nesten to timer i natt, er aldri ett stille sekund når vi snakker med hverandre. Nå er jeg riktignok fri for ringeminutter, så blir litt sørgning i kveld. . .

Og noen (mange) bilder fra i går!

feiring

Nå sitter jeg hos Sophie, vi har nettopp spist vegetarpizza og catchet litt up! Har ikke sett henne siden før bursdagen hennes, så kan mildt sagt si at jeg har savnet henne. Heldigvis har vi holdt kontakten på telefon med to timers samtaler hver dag, så har heldigvis ikke mistet henne helt! Haha. Har også fått diskutert videre på planer vi har når jeg får lappen, nå gleder jeg meg så syykt. Er ikke lenge igjen nå!

Nå skal vi dra til Mona for å feire Sandra som ble 20 år i dag. Gratulereer ♥ Var jo ute i går også så kan jo bli en prøvelse. . . Sov faktisk til klokken 5 i dag, kan ikke huske sist jeg sov så lenge?? Jeg har jo godt sovehjerte da, så overrasket meg ikke. Ser også at jeg har fått tidenes ettervekst, men skal fikse den snart! Tenker å farge håret mitt i en lys brun farge, typ sånn Sophie har nå. Så skal jeg heller stripe noen lyse striper! Tror det blir bra.første juledag

Så var julen nesten over og jeg drar hjem i morgen. Blir trist å dra etter å ha vært her så kort, men må man så må man! Har hatt en super juletid her med familien, så er ingenting som er bedre enn det ♥ Hjemme venter det jo også flere julegaver og alle vennene mine, så jeg klager ikke. Må jo også ut å drikke nå i romjulen så det er jo noe å se frem til! (tror jeg. . .) Har jo hatt min dose med uheldige hendelser med alkohol denne måneden, så må vel ta det rolig. (not) Først bursdagen til Sophie, så bursdagen til Mariell forrige onsdag. . . Så, begge dagene etter det lovet jeg meg selv at jeg aldri skulle røre alkohol. Skal like å se det skje for å si det sånn :-):-)

Nå skal jeg se ferdig brothers and sisters, er snart ferdig med alle sesongene!! Etter den skal jeg begynne på frustrerte fruer, åh gud som jeg har savnet den serien. . .

red dress

Har endelig spist julemiddag og fått på meg kjolen. Har også prøvd å sminke meg så OK som mulig, er det bare meg eller er det umulig å gjøre seg pen på julaften? Haha føler HVERT år at jeg ikke klarer å ordne håret, sminken eller noe. Men jul blir det nå uansett, får se om jeg klarer å orden litt på sminken senere. Om jeg orker. Skal også sette meg ned med jul i blåfjell i kveld for å mimre litt, vil spy av den julekalenderen som går på tv nå. Hva er det liksom?? Ingen jul uten blåfjell. . .

Men nå skal jeg løpe opp for å åpne julegavene og kose meg med riskrem ♥ Ha en fin kveld videre!

god julaften!

Hei dere, og god jul! Er vel flere av dere som har vært våken siden tidlig i morges og fått med dere alle programmene på TV, men jeg derimot sto ikke opp før klokken var nesten 2. Shame on me. . . Men gjorde i grunnen ingenting siden jeg har sett alt 17 ganger før. Småsøskene mine kom også hjem i dag så da blir det litt kos (og krangling) med dem! Men først og fremst må jeg roe dem ned før gaveåpningen, er vel ikke overraskende akkurat at de sikler over gavene under treet haha. . .

Håper dere alle får en suuper jul og koser dere gløgg ihjel – det skal i alle fall jeg! 


En liten smakebit på kjolen jeg skal ha på meg. . . Kanskje noen kjenner den igjen fra før?