dyrevennlig parkas

Jeg har sett meg litt rundt på nelly for å hente inspo til årets vinterjakke. Jeg er over gjennomsnittet glad i jakker og sko, så jeg har for eksempel flere jakker enn jeg har gensre som jeg bruker. Og det er jo forsåvidt nødvendig da – trenger jo jakker til alle årstidene! Som her oppe kun er sommer og vinter. Vår/høst skipper vi jo med glans hvert år, så trenger eegentlig ikke høstjakker, annet enn til sommeren – når det er høsttendenser.

Her har jeg i alle fall laget en aldri så liten vinterjakke-guide med tanke på parkas. Blir å komme med et eget innlegg til kortere jakker 🙂 

Alle jakkene her er pelsfri, så all “pels” dere ser på jakkene er falsk. Har også sjekket opp merkene, og ingen av merkene fører ekte pels i andre produkter, noe som er viktig for meg. Jeg har for flere år siden “reklamert” for SVEA jakker i lignende innlegg og jeg er oppriktig lei meg for at jeg var mindre informert før – men sånn er det vel med alt. Jeg blir aldri å anbefale SVEA uansett om pelsen på kragen er falsk. Rett og slett fordi de selger jakker med ekte pels, og uansett om akkurat den du kjøper er med falsk pels så støtter du selve merket. Synd, for det er jo veldig fine jakker. Så jeg håper en dag at de tar avstand fra pels, de òg 🙂

HER kan du se hvilke merker som er pelsfri.
HER kan du se hvordan merker som fører ull uten mulesing.

For å komme til jakkene er det bare å klikke på dem!

/adlinks

Hele øverste rad er jakker fra NLY Trend, den grå er faktisk på tilbud med 50% rabatt nå!

 

 

Disse jakkene på rad to i grønn med forskjellig farge på fuskepelsen – I LOVE!

 

halloweenkostyme

Jeg hadde ikke trodd at jeg måtte tvinge meg selv opp kl 14, men det var faen meg vanskelig å stå opp til og med da, haha. Jeg er bare glad klokken ble stilt en time tilbake i natt, så teknisk sett har vi fått en time lengre søvn. Deilig ass! Nå skal jeg mumse godteri og se Cæsar mens jeg prøver å se om jeg har noen venner som vil spise søndagsmiddag med meg, haha.

I går var gøy, men jeg kjente jeg skulle ønske at jeg også var ute, haha. Jeg gikk for en slags nedstøvet dukke som hadde drept noen og er egentlig fornøyd med resultatet til at dette var første forsøk! Til neste år må jeg øve meg litt mer om jeg skal sminke meg selv, for jeg tror egentlig bare jeg var heldig i går. Var hvertfall ei som var veeeldig glad for å komme hjem og dusje og skrubbe seg, haha. Og SÅ gøy at folk synes vi hadde gjort en god jobb med dekorering, for det har faen meg tatt tid.

Synes forresten det var digg med musespeler, er det sosialt akseptabelt å gå med det til vanlig i en alder av 22? Spør for en venn.

snart a jour

Oi så deilig med helg, å sove til klokken 12 i dag kjente jeg at jeg trengte. Nå har jeg satt meg godt tilrette i sofaen med kosedressen for å se på Hotel Cæsar, har jo uendelig med episoder å ta igjen i og med at jeg falt litt av for to år siden. Men snart er jeg a jour! Selv om det kan virke sånn på bildene er leiligheten min et eneste rot om dagen, så den må jeg få ryddet i helgen. Tenker jeg må belønne meg selv for å få det gjort, for så lat er jeg faktisk.

I kveld skal jeg på jobb på gründer, og vi har pyntet helt sykt bra til halloween! Altså, jeg var innom i går og klarte å skremme meg selv.. Jeg gruer meg riktignok litt, for jeg har ikke øvd meg på sminke i forveien – så i kveld blir det sminke på sparket. Kanskje litt dumt, men jeg skal ikke kle meg ut som noe kompliserte saker, så det går nok bra! Skal i alle fall ikke bruke falskblodet vi kjøpte, i ansiktet. Brukte det på hendene for å dekorere på TIRSDAG og ser på bildene at jeg enda er litt rosa 🙁

Kosedress HER til kun 399kr!

/adlink

selge klær?

Hei hei! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, selv om jeg var ferdig kl 18 har jeg vært en tur å tatt sol og kjørt en liten tur med Lotte. Så nå har jeg satt meg tilrette i senga for å se litt på hotel cæsar og spise lompe med salami, som altså ble middagen min i dag haha..

Tenkte å vise dere noen favoritter fra nelly, har forøvrig klikket noen av dem hjem allerede også. Jeg skal bli flinkere å selge klær og sko fremover sånn at det ikke hoper seg opp, alle burde bli flinkere til det i stedet for å bare kaste! Og vil man ikke selge, lever det til fretex eller andre bruktbutikker. Gjenbruk er bra.

Vurderte å legge ut noe for salg på bloggen – er det ønskelig? Det vil være klær i str M-L, sko i str 38-39 og litt tilbehør. Kan sende såfremst kjøper betaler frakten, som vil bli fra 33-100kr alt etter hvor tung pakken er 🙂 Let me know i kommentarfeltet 🙂

/adlinks

 

det fineste jeg vet

Det er virkelig ingenting som slår å lande på flyplassen hjemme igjen og se det nydelige nordlyset vårt. Etter en langhelg i Oslo var det godt å bli påminnet hvorfor jeg elsker nordnorge med en gang jeg landet på mandags kveld, haha. Jeg ble først lei meg fordi jeg ikke hadde kamerastativet med meg i bilen så jeg fikk tatt bilde – men så kom det sannelig tilbake kvelden etter! Og da danset det som bare det. Altså se nå på det her ♥ ♥ ♥ Og disse tok jeg rett utenfor døra mi!

uken som gikk #42

Daa var det tid for en oppsummering av forrige uke! Som egentlig gikk alt for fort, om du spør meg. Nå er jeg nettopp ferdig på jobb og hadde egentlig personalmøte på gründer som jeg skulle på – men det ble utsatt. Så da har jeg plutselig litt ekstra tid til å… Sove? Haha neei må vel kanskje pakke ut av kofferten og kjøre til pappa med klær som skal vaskes. Jepp, jeg har enda ikke vaskemaskin. Sykt å skulle si det, men jeg skulle heller ønske jeg kunne vaske klærne mine selv.

UKENS OPPTUR
Å dra til Oslo – definitivt! Ikke minst å få møtt alle mine fine Oslo-venner igjen.

UKENS NEDTUR
Noen tok telefonen min på boklanseringsfesten (da jeg hadde glemte den på en benk i fotoboksen), og jeg trodde helt ærlig jeg aldri ble til å se den igjen. Fikk helt panikk siden jeg skulle hjem dagen etter og flybillettene mine lå der, men tenkte jo at hallooo det er et lukket arrangement liksom, hvem stjeler en telefon. Fikk heller ikke lov å spørre DJen om å rope ut om noen tilfeldigvis hadde tatt den ved en feil, noe som resulterte i at vedkommende forlot festen før DJen var ferdig å spille og jeg måtte på jakt ved å følge find my iphone.. Men etter å ha brukt 600 forbanna kjipe kroner på taxi (som jeg først trodde bare var 300kr og da gikk det “greit”, men etter en tur i nettbanken så jeg altså at det faktisk var det dobbelte) fikk jeg den tilbake. Jeg elsker find my iphone!!

Så nedturen var vel eeegentlig å måtte bruke 600kr på noe som i utgangspunktet ikke var min feil, siden vedkommende var så full at hun mente telefonen hadde ligget i leiligheten hennes da hun kom hjem. Faen det er kjipt og ikke minst irriterende å tenke på når man ikke har så mye penger. Sikkert småpenger for noen, men ikke alle som har råd til sånt.

UKENS LÅT
Gavin DeGraw – She Sets The City On Fire. Jeg elsker Gavin og har en stor drøm om å få sett en konsert med han – men da helst med de gamle, gode sangene også.

UKENS THROWBACK
Skulle til å si at dette er en throwback til tiden jeg var myk, men sannheten er at jeg seriøst kan gjøre dette enda. Bare uten å skulle suge på tåa da, haha.. Søta på busstur med papsen ♥ Bussen vi forøvrig enda har!

UKENS FILM
Shrek, haha… Jeg og Charlotte så den på søndagsmorningen mens vi spiste pizza. Elsker barnefilmer!

UKENS HØYDEPUNKT
IKEA!! Faen det var digg å kruuuuse rundt i bygget der. Kunne selvfølgelig vært bedre om jeg ikke hadde vært fyllesyk (egentlig tror jeg bare at jeg enda var full) MEN digg uansett. Har aldri vært på IKEA før og jeg elsket det, håper vi snart får det opp hit i nærheten!! Da skal det shoppas ass.

UKENS TV-SERIE
Once again – SKAM!

UKENS CRAVING
PIZZA!! Derfor var det helt himmelsk at jeg og Charlotte bestilte oss pizza fra foodora på søndag. Husker ikke hvilken restaurant jeg bestilte fra, men den var faktisk billig og jææævla god. Håper jeg husker det til neste Oslotur, hehe.

UKENS BILDE
Haha dette ass… Digre tenner og øyne liksom. Men søtt bilde da, god stemning med Benny og Fetisha som ler ♥ Love you guys.

UKENS TANKE
Jeg har litt lyst å flytte til Oslo, men samtidig ikke. Jeg elsker Nord Norge og er alt for familiekjær til å skulle bo så langt unna, sistnevnte er nok det som stopper meg mest. Det går jo eksempelvis ikke direktefly fra Oslo til Lofoten, så da hadde jeg fått en utrolig lang reisevei med mellomlandinger for å besøke mamma og søskene mine. Men såklart hadde det vært fint å bodd der. Jeg tror jeg hadde trivdes, for jeg har alltid tenkt at Oslo er så utrolig stort og uoversiktlig men har nå skjønt at det egentlig ikke er det. Det går tbane, trikk og buss hele tiden – og dermed føles alt veldig nært.

UKENS INNKJØP
Den kjolen her og et par sko som ikke vises, I love! Kjolen kan kjøpes HER og skoene HER. Ellers har jeg jo faktisk kjøpt en del i Oslo, men tenker å lage et eget innlegg om det. Har også kjøpt en del på nelly som jeg hentet i går og skal vise dere.

/ adlinks


Foto: Joakim Kleven

bildedryss: boklanseringsfest

Back to life, som de nå sier. Å være tilbake i hverdagen etter en solid langhelg i hovedstaden var, tja, helt ok. Snakket med onkel i går før jeg kom hjem og han mente jeg hadde tatt til meg for mye dialekt der nede, “du får få piloten til å fly en ekstra gang over Evenes så du blir nordlending igjen før du lande“.. Kanskje jeg er litt lett påvirkelig? Haha. Men hadde gjerne tatt meg en uke til der nede, får trøste meg med at snart så er jeg tilbake igjen! Selv om jeg tror neste tur ikke blir før over nyttår. Det er jo jul og hele det styret snart, så da må jeg nesten prioritere.

For dere som er interessert i en oppsummering av helgen min, siden jeg har vært så dårlig på å blogge, så kommer den under her ♥

Torsdag var jeg og Charlotte ute sammen med noen venner fra Harstad, selv om det ikke helt var planen (jeg hadde jo egentlig forberedt meg på kosekveld med Charlotte og en film liksom, men jeg er ikke vanskelig å be har jeg skjønt) var det gøy, fredagen ble naturligvis ekstremt tung. Kan vel si at inntaktet kunne vært begrenset litt mer 🙂

Fredag var vi ute med enda flere venner fra Harstad (jepp vi reiser visst til Oslo for å henge med de samme folkene, hehe) og ikke minst dro jeg og Charlotte på IKEA tidligere på dagen, det var gøy! Og jeg handlet for ikke mindre enn 1000kr. Bare nødvendigheter såklart, siden alt måtte fraktes med meg hjem også. Kan si som så at jeg såvidt fikk igjen kofferten, og søppelbøtta jeg kjøpte til å ha på badet måtte jeg ha i en pose med to par sko inn på flyet haha. Berget kofferten akkurat på streken med 21,8kg, det er godt beregnet ass!

Lørdag hadde Joakim bursdagsfeiring og vi var 15 jenter samlet for å feire han – SÅ gøy, ikke minst koselig å bli kjent med så mange fine jenter! Ble spesielt godt kjent med tre sinnsykt flotte jenter fra Trondheim, så over nyttår må jeg ta meg en tur ned. Girls, I’m coming, promise!

Og søndagen ser dere i bilder under her. Boklanseringsfest på en stippeklubb, hvor kult er ikke det?? Sinnsykt god stemning hele kvelden og mange fine folk. Jeg er så stolt over Soph som endelig har gitt ut boken sin som jeg vet hun har jobbet veldig hardt med, all ros og gode ord er deg vell undt. ♥ Dessverre var hovedpersonen pretty busy hele kvelden, så fikk bare utvekslet et par kjappe ord med henne. Men jeg vet hun koste seg og det er bra!

Alle bilder er tatt av kjære Joakim ♥

Kan vi snakke om hvor stort hodet så ut her gjennom fisheye? Altså haha, sykt komisk egentlig..

gårdagens antrekk

/adlinks

Nå har jeg spist middag med tante og onkel og er på tur til flyplassen. Flyet mitt går kl 20:25 så tenker det er greit å være tidlig ute med tanke på sikkerhetskontrollen, som jeg forøvrig hater fordi jeg alltid føler meg som en kriminell når jeg går gjennom der.. Og jeg blir så nervøs at jeg sikkert virker veldig mistenksom, haha.

Tenkte bare å vise dere gårdagens antrekk, som egentlig var reserveantrekket mitt. Bestilte en pakke fra nelly forrige fredag som jeg hadde håpet kom før jeg dro, men den kom altså nå på fredag.. Så den må jeg altså hente i morgen. Men heldigvis var jeg smart å bestilte denne kjolen direkte til Charlotte i Oslo, så den kom torsdagen!

Kjole HER, sko HER, dongeriskjorte fra H&M.
For de som måtte lure er det hvite klistremerket jeg har på puppen et utdrag fra Soph sin bok.
Foto: Joakim ♥

gleder og gruer meg

Altså – FOR en helg, må jeg nesten bare starte med å si. Jeg sitter nå på bussen på tur til tanten min som bort litt utenfor Oslo hvor jeg skal være til flyet mitt går i kveld kl 20:25. Jeg har hatt det så utrolig fint siden torsdag og både gleder og gruer meg til å dra hjem. Det skal bli godt fordi nå har jeg dratt rundt på kofferten min i en halvtime for å finne frem til bussen og jeg gleder meg til å pakke ut av den og legge meg i senga mi, haha. Men samtidig blir det trist å dra fra vennene mine som jeg har har hatt det så gøy med. Men Oslo er jo bare en liten svipptur med fly unna, så skal nok klare å få til en tur igjen ganske snart.

Jeg er forøvrig på god vei til å miste stemmen også, haha. Det tar på å drikke torsdag, fredag, lørdag og søndag.. Herregud jeg har så mye bilder nå som jeg ikke har fått lagt ut, så det blir jeg å gjøre i kveld eller i morgen.

Bennyboo dro sammen med oss på boklanseringsfesten i går ♥ Love you!!

Jeg og Charlotte bestilte oss velfortjent pizza hjem i går. Altså Foodora er virkelig noe vi burde få i Harstad, så digg! Sier jeg i alle fall, vet jo at det mest sannsynlig ikke blir å skje.

Har vært grått og trasig vær helt siden jeg kom, men sånn er jo høsten i Oslo. I Harstad derimot er det frost om kveldene nå, så DET gleder jeg meg ikke til å komme hjem til…

Snek med meg cookies hjem som en liten suvernir, så nå gjenstår det å se om de overlever flyturen i kofferten.. Mest sannsynlig ikke 🙁

OSLOve

HEI OSLO! Ubeskrivelig deilig å kunne si det igjen. Nå er jeg nettopp landet i sofaen hos Charlotte, hun og en kompis kom faktisk å hentet meg på flyplassen så jeg slapp å ta tog og trikk. Klager ikke på sånn service! Nå er planen å slappe av resten av kvelden, spise noe og kanskje dra å ta sol. Jeg er i alle fall ganske sliten etter en lang dag så får se hva det blir til.

Lørdagen skal jeg i bursdag til Joakim, søndag er det boklansering for Soph og mandag får jeg presset inn litt etterlengtet familietid! Var i hovedsak derfor jeg planla tur denne helgen, for å få sett familie, planene for lørdag og søndag var jeg bare så heldig at havnet på akkurat denne helgen så jeg får vært med. Det blir med andre ord en travel helg – men skal også få tid til litt avslapping! Selv om jeg egentlig skulle hatt enda en dag ekstra, merker jeg..

Bildene tok jeg på Evenes før jeg dro i dag, jeg trodde jo jeg hadde god tid før flyet gikk og fikk tid til å blogge – det var helt til jeg brukte 25 (!!) min gjennom sikkerhetskontrollen. Gran Canaria-sesongen er tydeligvis startet for fullt og torsdager er dagen hvor vi har direktefly fra Evenes.. Vel vel, har lært til neste gang jeg skal ut å reise på en torsdag. Beregn i alle fall en time :-):-)