bildedryss: boklanseringsfest

Back to life, som de nå sier. Å være tilbake i hverdagen etter en solid langhelg i hovedstaden var, tja, helt ok. Snakket med onkel i går før jeg kom hjem og han mente jeg hadde tatt til meg for mye dialekt der nede, “du får få piloten til å fly en ekstra gang over Evenes så du blir nordlending igjen før du lande“.. Kanskje jeg er litt lett påvirkelig? Haha. Men hadde gjerne tatt meg en uke til der nede, får trøste meg med at snart så er jeg tilbake igjen! Selv om jeg tror neste tur ikke blir før over nyttår. Det er jo jul og hele det styret snart, så da må jeg nesten prioritere.

For dere som er interessert i en oppsummering av helgen min, siden jeg har vært så dårlig på å blogge, så kommer den under her ♥

Torsdag var jeg og Charlotte ute sammen med noen venner fra Harstad, selv om det ikke helt var planen (jeg hadde jo egentlig forberedt meg på kosekveld med Charlotte og en film liksom, men jeg er ikke vanskelig å be har jeg skjønt) var det gøy, fredagen ble naturligvis ekstremt tung. Kan vel si at inntaktet kunne vært begrenset litt mer 🙂

Fredag var vi ute med enda flere venner fra Harstad (jepp vi reiser visst til Oslo for å henge med de samme folkene, hehe) og ikke minst dro jeg og Charlotte på IKEA tidligere på dagen, det var gøy! Og jeg handlet for ikke mindre enn 1000kr. Bare nødvendigheter såklart, siden alt måtte fraktes med meg hjem også. Kan si som så at jeg såvidt fikk igjen kofferten, og søppelbøtta jeg kjøpte til å ha på badet måtte jeg ha i en pose med to par sko inn på flyet haha. Berget kofferten akkurat på streken med 21,8kg, det er godt beregnet ass!

Lørdag hadde Joakim bursdagsfeiring og vi var 15 jenter samlet for å feire han – SÅ gøy, ikke minst koselig å bli kjent med så mange fine jenter! Ble spesielt godt kjent med tre sinnsykt flotte jenter fra Trondheim, så over nyttår må jeg ta meg en tur ned. Girls, I’m coming, promise!

Og søndagen ser dere i bilder under her. Boklanseringsfest på en stippeklubb, hvor kult er ikke det?? Sinnsykt god stemning hele kvelden og mange fine folk. Jeg er så stolt over Soph som endelig har gitt ut boken sin som jeg vet hun har jobbet veldig hardt med, all ros og gode ord er deg vell undt. ♥ Dessverre var hovedpersonen pretty busy hele kvelden, så fikk bare utvekslet et par kjappe ord med henne. Men jeg vet hun koste seg og det er bra!

Alle bilder er tatt av kjære Joakim ♥

Kan vi snakke om hvor stort hodet så ut her gjennom fisheye? Altså haha, sykt komisk egentlig..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg