Rolig filmkveld

I dag har vi en helt rolig fredag med taco-pita-pizza, film og bare jentekos. Enda dette er noe vi gjør nesten hver dag er det allikevel best å ha slike dager når det er helg! Så nå er vi ferdigspist og skal sette på en film. Noen forslag til hva vi kan se på? Tror vi er åpne for alle forslag! Komedier, skrekkfilmer, ja you name it. Fyr løs! :)

Hahah, såklart måtte det jo bare skje uhell..

April’s største stolthet er hyllen hennes på kjøkkenet, haha!

Fine Bente 

Og her i gården er det sminkefri dag – noe som vil si at ingen stiller opp til bilder..


Jeg har fått brunt håår!

Haha, kødda bare.. Ble ikke rødt, men så virkelig sånn ut da jeg satt med fargen i! Ble heldigvis slik det skulle bli – altså brunt. Så etter 2 og et halvt år har jeg mørkt hår igjen! Hva synes dere? Ble selv veldig fornøyd, så vet ikke helt om jeg skal begynne å stripe det blondt igjen..

Videoblogg, bloggromantikk #2

Nå har jeg spilt inn enda en “søknad” til Eivind’s bloggromantikk. Dette blir vel også den videobloggen jeg har lovet dere i flere uker, såå enjoy!

Første videobloggen:

Jeg skal alltid være så uheldig

Har forresten en videoblogg på opplasting på youtube, poster den i morgen!

Kom hjem for vel to timer siden, har vært hos en venninne som bleket etterveksten min – og gjett hva? For første gang på snart 2 år gikk det galt. Det måtte jo bare skje en eller annen gang, liksom. Bare fordi vi skulle prøve å helbleke etterveksten istedenfor å stripe den . Hodebunnen min er snøhvit mens resten av håret er slik det alltid har vært. Så vi måtte kjøre å kjøpe en ekstra boks med bleking for å få tatt det litt nedover i håret, guud… JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE I MORGEN NÅR JEG SKAL PÅ JOBB?!?! Blir nødt til å ha på meg caps hele dagen, perfekt..

Første omgang med bleking

Ååååååååh gud hjelpes :-(:-(:-( Andre gangen…..

Resultatet ble slik:

…… Jeg vet ikke hva annet jeg skal si. I morgen skal jeg få noen mørkere striper i håret, slik at det blir bedre. (håper jeg) Om ikke så må jeg vel bare farge hele håret mitt brunt igjen. KJIPT. Jeg håper ingen av dere gjør samme feilen som meg, det er ikke så utrolig kult å ødelegge nesten hele håret mitt…. Vet i alle fall at jeg ikke kommer til å kle helt blondt hår, så en erfaring rikere ble jeg da!

Lykken oppi alt dette var at da jeg kom hjem, møtte jeg dette:

Photoshoot with my BF

Her er bare bildene av meg og Martine, resten kommer når jeg har fått dem! Haha, det ble to vellykkede bilder av oss sammen. Og resten, tja.. Taler vel for seg selv!  Martine

Alle bildene er tatt av Siri Hågensen.

Favorite T-Shirt

På lørdag fikk jeg bestemor til å dra til byen for å hente en t-skjorte som jeg hadde lagt av. Åååh, lykken  Stikker såklart litt i hjertet at jeg ikke passer den siden det er størrelse 12 år – men den pynter nok like mye opp på veggen :) Du tenkter kanskje hva jeg skal med en t-skjorte jeg ikke passer? Tenker jeg også, men jeg bare måtte ha den. 

Nå skal jeg redigere noen bilder fra en photoshoot jeg og fire andre jenter fra klassen var på for to timer siden. Legger ut bildene så fort jeg kan :) De som ble bra, i alle fall..

Enkelte ting tar utrolig med tid

Senere i dag blir det videoblogger, herregud.. Må virkelig slutte å love dere ting, for jeg klarer tydeligvis ikke å holde det. Men i dag skal det bli videoblogg! Har flere filmer fra skolen jeg kan legge ut, i tillegg til at jeg har bestemt meg for å prøve å få laget enda en når jeg kommer hjem. Ting tar tid, jeg sier ikke mer.

Har også fikset meg abonnement av Costume fra Bladkongen nå nettopp, og jeg vil tro at det blir julaften når de kommer i posten :) Er det noen av dere som bruker å lese det? Har lenge tenkt på å bestille abonnementer derfra, siden det er en del billigere å bestille der i motsetning til om du skal kjøpe i butikken. De har nesten alltid tilbud på forskjellige blader, og de bruker å legge ut tilbud på fanpagen.


April og Marius