liten sneakpeek

Skal ikke klage på å komme hjem til tre pakker i posten! Fikk hentemeldingene i går og klarte nesten ikke vente med å komme hjem i dag. . . Uheldigvis er jeg enda fri for ladder, så fikk ikke tatt ordentlig bilde av alt, men ble i alle fall en liten sneakpeek! Føler kameraet mitt alltid har liiitt strøm igjen når jeg slår det på? Haha fikk liksom tatt disse fire bildene, så var det slutt. . .

Dro rett til byen etter jeg kom hjem, fikk ikke tid til å bære inn kofferten engang før jeg var på veien igjen. Måtte til Charlotte på jobb for å hamstre noka-middag og andre sunne ting siden hun jobber på en helsebutikk, godt å kunne velge sunnere alternativer en gang i blant! Får blogge om det jeg kjøpte senere. Ååh gud, typisk at jeg får mye å skrive om når jeg ikke har mulighet til å ta bilder. . . fml

hvilken kjole?

Til sommeren er det bryllup i familien, og i den anledning må jeg nesten finne meg en kjole! Har sett utrolig mye på nelly og funnet mange fine kjoler jeg kunne tenke meg å bruke i bryllupet, men så kommer spørsmålet – hva er egentlig passelig kjole for et bryllup? Jeg tenker med en gang maxikjole! Og jeg har hatt utrolig lyst på en slik kjole, veldig lenge, så tror nok valget kommer til å falle på en slik. Nå er jeg bare veldig spent på å høre hvilken kjole dere synes er finest! Har valgt ut mine favoritter og kommer nok til å kjøpe en av disse, med mindre nelly kommer ut med noe enda finere i løpet av de neste månedene. Men jeg vil helst ha kjolen i boks innen mai! Bryllupet er i midten av juni og da blir det for dumt å vente på en kjole jeg har bestilt som ikke kommer. . .

Rosa HER // Blå HER // Korall HER

Beige HER // Nude HER // Blå HER

Tror egentlig disse kjolene som er litt kortere forran kanskje er litt mer passende til meg som er så lav? Eller er det noen av dere som er rundt 1.60 som har prøvd slike kjoler som er over, i de lengdene? Kan se for meg at det fort blir liiitt for langt. . . Men som mamma sa, “e jo bare å ta på dæ høyhæla med 20cm hæll” haha ja, er vel det jeg må gjøre! Ble hvertfall veldig forelsket i den rosa kjolen i midten, sååå fin!

Orange HER // Rosa HER // Rosa HER

Svart/glitter HER // Beige HER

adlinks

obviously not

Jeg er – enda – fri for ladder til kameraet. Derfor er bloggingen min ganske middels, and I hate it! Men får bare overleve inntil videre, skal i alle fall bestille meg ny linse nå, wii! Har hatt lyst på en 50mm linse leeenge, så da blir det bedre bilder og mer blogging :) (om jeg finner ladderen da. . .) Haha skulle til å spørre om noen av dere kan tenke dere hvor jeg har lagt den?? Husker jeg la den en plass og tenkte “her kommer jeg til å huske at den ligger”. . . Well, obv not. . .

Nå skal jeg ferdigskrive noen innlegg som jeg kan poste de neste dagene, må være litt oppfinnsom når jeg ikke har mulighet til å ta bilder! Heldigvis har jeg hvertfall 5000 bilder liggende på pcen som jeg kan bruke, de må da være brukbar til noe. . .

Megmegmeg og bilde fra da jeg kjørte til Lofoten!

how to make: jellyfruit

Tenkte å tipse dere om noe morsomt å lage til bursdag, jentekveld eller fest – nemlig jellyfruit! Er jo litt kjedelig med den vanlige “gele i en skål” eller i shotteglass, så her har vi liksågodt brukt frukt! Sist jeg laget dette var i bursdagen min i fjor, og jeg må si at gelèen smakte såå mye bedre når det så ut som frukt, hihi. . . Vi brukte lime, sitron og appelsin! Her kan dere jo såklart trikse litt selv og finne ut hva dere vil bruke. Jeg, for eksempel, vil gjerne bruke MELON neste gang! Tenk dere DEN biten med gelèmelon! Wihi.

1. Lag gelèen! Enten med eller uten alkohol.
2. Mens du venter på at den skal bli ferdig, skjær opp frukt på tvers slik at det blir “skåler”.
3. 
Så må du fjerne alt av kjøtt som er inni. . . Dette er en SYKT kjip jobb, haha. Tar litt tid!

4. Hell oppi gelèen i båtene, gelèen bør være litt kald når dere heller i!

5. Sett i kjøleskapet over natten til gelèen har stivnet.

Så til slutt: skjær opp i båter og server! Gjerne med en paraply 🙂 (Hihi se for dere disse båtene, bare i melon. . . Må lage det snart!)

throwback – februar 2012

Da var det tid for en liten bildeoppsummering av februar i fjor! Er såå koselig å se tilbake på bildene. . . Morsomt å ha blogg når man kan se tilbake på alt man har lagt ut tidligere!

Skolebilder!

Var mye sammen med venner;


Tok masse bilder av meg seelv!

Var sammen med søskene mine;

 

Feiret 18årsdagen til Amanda!Tok bilder av høygravide Pia, ååh så morsomt å se på disse bildene nå! Lillegutt er blitt 1 år allerede 😀


Blogget om en gammel anorakk jeg fant på loftet hjemme, som tanten min har sydd!Isabel Mari ble 18 år!

Haha ååh fikk gave på døren fra hemmelig beundrer ♥ i’m back

Kom hjem til mamma for ikke så lenge siden, brukte overraskende nok bare tre timer hit! Kan bli vandt med å kjøre om det tar så kort tid, haha. Hadde det heller ikke kjedelig, satt for det meste i telefonen med noen (på høyttaler såklart, snakker ikke i telefonen mens jeg kjører. . .) eller sang for full hals! Husket heldigvis Justin Bieberplaten min, så nå har jeg den ultimate kjørekompisen med meg til enhver tid ♥ Må forresten kjøre nå snart, skal en tur til Emilie! 

Som April skrev har jeg mistet ladderen min (nå har den vært borte så lenge at jeg snart kan melde den savnet) så det blir ingen nye bilder fra meg i dag. . . Dere får heller repost av gamle bilder fra Lofoten i sommer! Ååh, savner det været. . . Husker det var latterlig varmt den dagen. Og når vi snakker om April, for et utrolig fint innlegg! Ble så rørt ♥ Flere av bildene har jeg aldri sett før?? Kan i alle fall ikke huske å ha sett dem. . . Men det var såå koselig ♥ Tror hun kan vente seg flere oppdrag som gjesteblogger!Meg og Emilie!

Gjesteblogging

Hei!

Blir et gjesteblogginnlegg idag siden Stine er dratt til Lofoten for å besøke moren sin. Hun rakk dessverre ikke å blogge før hun dro og derfor har hun bedt meg, April om å steppe inn for henne. Dere har vel kanskje sett bilder av meg på bloggen til Stine før, isåfall hvis dere ikke husker så kan dere få se noen bilder som kan friske opp hukommelsen deres litt. 

Disse bildene er tatt i 2011, altså 2 år siden. Men syntes vi var så søte så måtte bare ta de med!

Jeg å Stine har kjent hverandre veeldig lenge. Siden 7.klassen når hun først flyttet til Harstad. Har dessverre ikke vært så mye sammen med henne den siste tiden siden jeg nå har flyttet til storbyen Oslo, så får bare sett henne de få gangene jeg er hjemme dessverre.

 

Må si jeg savner denne tiden. Nå er alle blitt så voksne og det er så synd at vi alle sammen ikke får tilbringt så mye tid sammen som før.

Forresten så har Stine klart å miste ladderen til kameraet sitt men regner med hun blir å blogge så fort hun kommer fram!

Hejdåååå

vil oppleve. . .

Ble så fasinert av innleggene Sophie skrev med bilder fra forskjellige attraksjoner i verden som ikke er helt vanlige. Derfor måtte jeg søke litt rundt på nettet etter plasser og ting jeg vil se og oppleve før jeg blir gammel, og jeg skal selvfølgelig dele dem med dere! 

Ett hotell i Singapore, tenk DEN utsikten da! Her har du også kjøpesenter, kasino, museum, to kinoer, sju restauranter og en skøytebane i ett og samme bygg, kan det blir bedre?? Haha nesten som at man ikke trenger å forlate hotellet. . .

 Inne på verdens største kjøpesenter som ligger i Dubai, det er hele 1200 butikker der! Tror det er størst på antall butikker, mener å huske jeg leste for en stund siden at verdens største (i areal) ligger i Asia en plass. . .? Uansett, se så fint det er!

Et hotell i Kina!

Ei bru i Korea, sånt skulle vi hatt i Norge!

Ååh, for en utsikt! Hotell i Bangkok, HIT skal jeg en dag!

obligatoriske

Det irriterer meg virkelig at jeg ikke kan finne ladderen til kameraet mitt. . . Har endevendt hele huset og finner det _ingen_plass_, irriterende! Dere får bare holde ut, haha. Bloggingen vil som sagt bli veldig halvveis inntil videre, skal komme sterkere tilbake! Var kjipt å ikke kunne ta bilder i går når jeg for en gangs skyld var ute, men men. . . Hadde det koselig i går, men kjente vinen ganske godt i hodet i morges. Heldigvis er jeg i tipp topp form nå etter to paracet!

Tenkte å starte denne søndagen med det som kanskje har blitt det obligatoriske på bloggen min, nemlig wants fra nelly! Er nesten en vane hver søndag at jeg piner meg selv med å se på masse klær, men skal ikke klage siden jeg har bestilt meg flere pakker som kommer i neste uke. Wii, klær klær klær ♥ 

Kjole HER // Topp HER // Kjole HER

Kjole HER // Kjole HER // Kjole HER

Kjole HER // Kjole HER // Kjole HER

Adlinks

#inthearmy

Kom akkurat hjem fra Sverige, handlet inn litt nødvendigheter! Skrev ett innlegg i morges som skulle postes før jeg dro, men det glemte jeg såklart. . . Er typisk at når jeg _faktisk_ skriver innlegg så glemmer jeg å poste dem. Men nå hører dere i alle fall fra meg! Ble en vellykket sverigetur, og jeg er ett brett brus, fire caprisonnebokser og to pølser med snus rikere! Til gjengjeld viser kontoen min ikke mindre enn 150kr. . . Trøster meg med at jeg slipper å kjøpe snus nå på to måneder – good feeling! Nå skal jeg gå i dusjen, så skal jeg legge meg en liten stund før jeg drar ut med jentene. Ha en suuper kveld, dere ♥

Har forresten mistet ladderen til kameraet mitt. . . Aner ikke hvor den er blitt av?? Har lett gjennom hele huset i en time i dag, men finner den ingen plasser. Ååh, er det ikke bare typisk 🙁 Så nå hater jeg livet inntil videre og kommer nok ikke til å blogge stort før jeg finner den. Og jeg skal finne den før jeg drar til mamma, bare så det er sagt. Tok noen bilder i går da med Amanda sitt digitalkamera! Har helt glemt hvordan det er med slike små kamera, begynte å se etter et hull jeg kunne se gjennom, helt til det gikk opp for meg at det bare var en skjerm der, haha. . .


IG photooos