Sharing the moment

I går var jeg sammen med bestevenninnen min, Sophy, som jeg ikke har sett på en stund. Som vanlig er vi utrolig barnslige når vi er sammen, og siden vi begge er ganske opptatte av gossip ble det også mye av det! Var utroolig koselig ♥ Etter en stund gikk vi på butikken og kjøpte barnemat og godteri, så gikk vi hjem for å se Beastly, som var sykt bra! Anbefales :) Hovedkarakteren var ikke så alt for ille heller!Hei døgnrytme..?

Akkurat nå sitter jeg hos Mariell og drikker mozell mens vi hører på musikk og koser oss! Skal sove her i natt, men har ikke blitt så mye soving til nå, hehe.. Er i alle fall kjempekoselig å være sammen med Mariell igjen, er alt for lenge siden sist vi var sammen! Tror vi er på tur i seng om ikke så alt for lenge, rart å tenke på at for en måned siden sto vi opp på denne tiden av døgnet. Jeg elsker ferie ♥ ♥

Skal legge ut noen bilder i morgen fra da jeg var sammen med Sophy i dag, men det blir ikke gjort før jeg kommer hjem igjen. God natt ♥

Verdens beste

Nå har jeg besøk av verdens beste Sophy ♥ Vi skal på butikken og kjøpe oss noe å spise, så skal vi se på film! Har lastet ned en film som så utrolig bra ut, skal fortelle hvilken senere :) Nå må vi bare stikke, skal møte noen kompiser også!Supertilbud på MoroccanOil og Renati

Jeg har brukt MoroccanOil en god stund nå, og er blitt helt avhengig. Siden jeg bleker håret mitt med jevne mellomrom, kan det bli utrolig slitt, men etter at jeg har begynt med MoroccanOil har håret mitt bare vært glatt og ikke slitt i det hele tatt! Siden den også beskytter mot solen, er denne virkelig ett must nå i sommer for å beskytte håret ditt også. Den beskytter også håret når du bruker slettetang og hårføner – akkurat som de varmebeskyttende produktene gjør. Denne oljen har virkelig alt!

Vanligvis har jeg kjøpt det hos frisøren min til 299kr, men nå har jeg funnet den på denne siden mye billigere siden de har tilbud på det – hvor du får to flasker til 399kr, noe som er superbillig! Dere får også avslag på Renati og interiørartikler. Stort pluss for meg i alle fall at jeg kan handle der på postoppkrav :) Løp og kjøp!

Bruker du MoroccanOil? Om ikke, prøv det, du kommer ikke til å angre siden håret ditt blir helt fantastisk etterpå :)

Bad Teacher

Kom hjem fra kinoen for en god stund siden nå, har vært å sett Bad Teacher sammen med Lars, sinnsykt bra film! :)Jeg elsker Cameron Diaz, og i denne filmen skuffen hun meg i alle fall ikke! Tror ikke jeg har sett èn film med henne i hovedrollen, som ikke er bra. Anbefaler dere i alle fall å se denne, dere kommer til å få dere en god latter!

Good morning, sunshine!

God morgen, solstråler! Og hvor er det blitt av sola?! Forhåpentligvis dukker den opp i løpet av dagen, jeg krysser fingrene for det! :) Nå skal jeg sminke meg og spise litt frokost før jeg kaster meg i bilen og øvekjører litt med mamma for å hente småsøskene mine :) Kjenner at jeg skulle ønske at jeg la meg tidligere i natt, klarer så vidt å holde hodet oppe… Kan vel trøste meg med at jeg kan sove på bussen på tur hjem!

Min fremtidige jobb?

Fra klokken 15.00 – 18.00 på søndag satt jeg sammen med Emilie i en bamsebod(?) på tivoliet på Lofotmessa. Det var kaldt, ganske så kjedelig og ikke minst – irriterende å se folk stikke av med bamsene som jeg ville ha. :( Men jeg klarte i alle fall å være hyggelig mot folkene som kom å kjøpte lodd! Kanskje det er dette yrket jeg skal satse på? Å bli tivolidame? Tipper jeg får ta karuseller hele tiden da! :)

Time for Ice Cream

Akkurat nå sitter jeg å spiser is, potetgull og sjokolade sammen med Hanna og Emilie! Må vel begynne å pakke med en gang de er dratt siden jeg skal dra i morgen, og i morgen tidlig skal jeg og mamma hente småsøskene mine sånn at jeg får være litt sammen med de før jeg drar :) Fant også kameraet mitt idag, i jakkelommen.. Typisk.

When the sun is up

Endelig bestemte solen seg for å gjøre comeback, noe som vil si at jeg har ligget langflat på verandaen i to-tre timer nå. Har satt meg inne nå i frykt for å bli solbrent på armene og ryggen. Tror jeg skal ta litt solarium når jeg kommer hjem igjen, blir fortere brun av det :) Har dere også nydelig vær i dag? If not, synes jeg synd i dere..

Og guess what…. Jeg har klart å glemme kameraet mitt hos Emilie, tror jeg. Så no more new pictures på en stund, med mindre jeg får hentet det i dag da. Men jeg orker ikke stresse, har fått the sims 3 til å funke, så nå er det tid for å sløse bort et par timer på det! :)

Dear parents..

artig bilde

Hahaha som om jeg skulle sagt det selv!