mitt andre hjem på veggen

Endelig har det kommet opp på veggen – mitt andre fine bilde! Måtte dra rett på clas ohlson etter jobb for å kjøpe ramme, kun for å komme hjem å se at det ikke er samme ramme som jeg har på det andre bildet mitt. Og sånt finner man altså ut etter plasten er tatt av og bildet lagt i rammen. Vel, pytt pytt. Får henge det litt lengre unna “Harstad” bildet heller, haha.

Altså, jeg må bare si det på nytt. Jeg er forelsket i et bilde?? Og nok en gang stolt, for at jeg har mitt andre hjem i Lofoten og kan henge det på veggen. Bildet er fra designbyodd.no og cottonballs fra clas ohlson. Det er 50×70 stort og det er jo egentlig perfekt størrelse. Ikke for stort og heller ikke for lite.

forelsket i et bilde

Se hva jeg endelig har fått rammet inn da, bildet mitt fra designbyodd.no! Har du sett noe kulere?? Jeg er så utrolig fornøyd og stolt, stolt over å ha byen min på veggen ♥ Jeg har enda et som jeg skal vise dere, men det sparer jeg og viser i et eget innlegg. Er det mulig å være forelsket i et bilde? Haha alle som har kommet inn døra har fått slengt i tryne “SE PÅ DET NYE BILDET MITT!” etterfulgt av “var det ikke fint?? hæ?? hæ??”

Alle synes såklart det er dritkult.

Nå vurderer jeg enda et bilde (i tillegg til dette og det andre jeg har) fordi de var så sykt kule. Kanskje av Norge eller en helt vilkårlig by som så kul ut, haha. Dere må i alle fall sjekke ut bildene, noe for enhver smak (og by)!

// Inneholder annonselink

Også blomsteren min da… Den har jeg også forelsket meg i, herregud SÅ FIN! Små gleder, dere.

Bilde fra designbyodd.no / Bilderamme fra Clas Ohlson / Blomster og potte fra plantasjen / Duftelys HER

min “nye” stue!

Kan jeg si endelig helg selv om jeg har hatt fri i hele dag? Hadde store planer om å sove lenge i dag, men klokken 11 ringte telefonen og det var umulig å sovne igjen etterpå. Men det gjorde at jeg fikk ryddet opp litt av rotet som har florert i leiligheten, om ikke annet! Ellers har jeg bare ligget på sofaen og sett svenske hollywoodfruer, der har dere min guilty pleasure. Jeg elsker reality og i snakk om det kom jeg nettopp på at jeg har en episode paradise å se, yes!

Siden jeg fikk ryddet i dag får dere nå se noen bilder av leiligheten min, tror jeg ikke jeg har delt bilder av stuen før? Her ser dere i alle fall ♥ Jeg begynner å bli veldig fornøyd nå!

Her har dere den nye skrivepulten min! Og over ser dere skuffen. . . Jeg får den altså bare ikke igjen, det er ett eller annet galt – men med tanke på at jeg har kjøpt den på jysk er jeg ikke overrasket. Tredje tingen (av fem) jeg har kjøpt derfra det er noe galt med. Jeg blir så irritert. Stolen er også fra jysk og alle bildene jeg har er fra pictureit.no.

Haha never mind det ene bildet som henger på veggen. . . Jeg er enda i tenkeboksen med tanke på hva jeg skal ha på veggene, og det var tilfeldigvis en spiker akkurat der. Så da ble det sånn inntil videre, haha. Jeg har i alle fall kjøpt èn flyvehylle (som jeg så fint kaller dem) som jeg skal ha en eller annen plass der. Men her har dere min nye sofa! Jeg elsker den og den passet perfekt inn. Den er fra fagmøbler. Tror jeg må kjøpe meg nytt sofabord er det eneste, for følte det ble for stort for sofaen.

Her inni er to nye bilder! Skal få kjøpt rammer til dem i morgen eller neste uke, så de får kommet opp på veggen. Det gleder jeg meg til – for de er SÅ fine! Og endelig har jeg noen bilder som er litt større enn de jeg har nå.

forsøk på en unnskyldning

Nå kjenner jeg det klør i skrivefingrene. Hvorfor lærer jeg aldri og lar bloggen dø gang på gang 🙁 Jeg har i alle fall gjort et kjempeinnkjøp nå – nesten kun med tanke på bloggen. Noen som kan gjette? Hehe jepp, jeg har kjøpt meg skrivepult! Som om det ikke var noe jeg trengte mer enn akkurat det. . . Men det var ikke så dyrt, så jeg bare måtte ha det. Også passet det så godt inn i stua, hehe. Stua ser forøvrig helt for jævlig ut nå. Jeg satte opp pulten i går og alt er bare kaos her. Jeg måtte ommøblere for å få plass til den, også har jeg jo masse papp her nå i tillegg til masse klær og annet rot. Ikke nok med det – jeg har ikke sjans å få skuffen på pulten til å sitte fast. Jeg-blir-gal. Skal vise dere bilder når jeg har fått alt i orden her.

Jeg skulle egentlig blogge forrige lørdag, meen den siste uken har egentlig bare vært fylt med masse jobb og stress. Okei nå lyver jeg egentlig litt, er bare et forsøk på en unnskyldning for mitt fravær. Men både lørdag og mandag jobbet jeg (lørdag både på grunder og telenor), men fredagen fikk jeg lurt inn en liten vinkveld med fine venninner ♥ For en gangs skyld var kameraet med!

Carina, meg og Ida 

I morgen har jeg fri, så i kveld skal jeg opp til Ida for enda en liten vinkveld! Hadde storhandling på polet i dag så jeg slipper å dra til byen på lørdag, hater stresset med å komme meg avgårde til byen og rekke polet. Også mottok jeg verdens kuleste bilder i dag som jeg må dra å kjøpe ramme til. Gleder meg til å vise dere! Nå skal jeg dusje før jeg tar meg en aldri så liten powernap, såfremst jeg klarer å sovne. Ikke alltid like lett med barn i etasjen over, haha.