Laget design

Etter å ha slitt i flere timer ble jeg ferdig med ett design til Sondre sin blogg. Jeg er perfeksjonist når det kommer til enkelte ting – og bloggdesign er en av dem. Så om det er noe jeg er bittelitt missfornøyd med, så klarer jeg ikke å gi meg før alt er helt perfekt. Litt slitsomt, så nå skal jeg gå å legge meg! Skal opp tidlig i morgen for å dra ned til kaia og ta båten til Tromsø med Martine og Linn Ida :) Håper på en sykt bra festivalhelg!

Siste innspurt

Nå sitter jeg hos Martine omringet av rot og kaos, det siste hun sa til meg var “æ skal ha med mæ den gensern, så ikje kast den på golve, da finn æ den ikje igjen!” noe som kanskje sier sitt? Vi har egentlig bare utsatt og utsatt ryddingen, og laget oss heller kveldsmat i stedenfor å rydde. Men kan se for meg at det muligens blir ganske sen kveld uansett, så vi har god tid til å rydde.

Og Martine har i alle fall begynt å pakke litt..

Stort innkjøp!

Jeg er ikke typen som er så glad i å bruke opp alle pengene mine, men i dag var det virkelig verdt det! Kjøpte meg nemlig ett speilreflekskamera, nærmere bestemt ett Canon EOS 1100D. Har hatt lyst på speilrefleks siden konfirmasjonen min, men så typisk som det er, så har det alltid blitt utsatt og utsatt og utsatt.. Så da jeg fant ut at lønningen min ble det dobbelte av hva jeg forventet – så slo jeg bare til! Har naturligvis veldig lite penger igjen nå, og da mener jeg veldig lite penger igjen, noe som kanskje er litt upraktisk med tanke på at Døgnvill er i morgen? Men det får bare være, blir jeg tom for penger i Tromsø, så blir jeg det. Er bare å være litt økonomisk nå fremover! :)

Jeg kan vel bare trøste meg med at nå var dette gjort, og jeg trenger ikke tenke på å spare opp penger lenger. Fra nå av skal alle mine penger legges rett inn på sparekonto! Tror nemlig det trenges om jeg har planer om å få meg bil, hus, alkohol og alt annet jeg må ha når jeg blir eldre ;)

Her er gullet mitt  Så nå kan jeg love dere flere bilder på bloggen fra nå av, og ikke minst – bilder fra døgnvill! Dette skal jeg prøve å ikke ødelegge, noe som jeg tror kan bli en utfordring.. Ulykkesfugl

Celebert besøk på skolen

 I dag var vi så heldige å få besøk av selveste utenriksministeren, Jonas Gahr Støre på skolen. Herregud, kjendis!! Jeg ble helt starstruck, og da vi ba om å få ta bilde med han sto jeg å skalv. Tenk, han kom til lille Harstad for å ha et foredrag på 25 minutt, før han dro igjen. Var i alle fall utrolig moro!

Catching up to do

Nå har jeg besøk av Sophi, vi skal bare kose oss i kveld med film og gossipsnakk! Er alt for lenge siden sist, så vi har en del catching up to do altså. Mest sannsynelig skal vi se filmen Trust eller Insidious, har ikke bestemt oss enda. Vi har i alle fall funnet frem godteriet (nutrilett) og satt oss godt til rette i sofaen! Tror også jeg blir å legge meg med en gang hun er dratt, det tar på å være superhelt om dagen med både skole og jobb.. 12-timers dager på meg!

Energisk mandag

I dag har jeg gjort alt annet enn å konsentrere meg på skolen, siden jeg fort fant ut at jeg hadde overraskende mye energi! Hadde jeg aldri trodd skulle skje på en mandag. Jeg har hatt en 12-timers dag i dag, så jeg hadde i alle fall ikke trodd at jeg skulle ha like mye energi igjen som jeg hadde da jeg kom til skolen klokken 8 i morges. Fint at jeg overrasker meg selv, i alle fall!

Tok også masse bilder på skolen i dag, så blir ett lite bildedryss her, hehe. Føler jeg begynner å bli litt flink! Hvis vi ser bort i fra at dette riktignok er mobilkamera..

Flinke April som faktisk jobbet 
Gym Class Heroes – Stereo Hearts

Hektaaa! Charlotte fant denne helt tilfeldig i natt, og gud så glad jeg er for det. Elsker refrenget! 
♥ My heart’s a stereo, it beats for you so listen close.

Shame on me

Nå er jeg og Charlotte nettopp kommet hjem fra bestemoren hennes hvor vi har spist middag – og dessert! Utrolig koselig, og for ikke å snakke om hvor godt det er å få servert mat. At vi fikk jordbær til dessert va også ett stort pluss! Tror bare jeg har spist jordbær èn gang denne sommeren, shame on me… Etter at vi hadde spist så sovnet vi begge på sofaen, så nå er jeg heller ikke trøtt. Vet ikke om det er så utrolig bra, med tanke på at jeg er nødt til å sovne tidlig i dag siden jeg skal på skolen i morgen.. Ja ja, det får jeg bekymre meg over i natt :)

Tre dager igjen

Nå starter virkelig nedtellingen til Døgnvill! Om alt går etter planen, drar jeg til Therese på onsdag og blir til søndag, sånn at jeg også får med meg Veronica Maggio på torsdag :) Det vil si at det bare er tre dager(!!) igjen til jeg drar, må vel snart begynne å pakke kofferten min, fordi ja, jeg skal ha med meg en stor koffert.. Vet ikke helt hva jeg burde pakke, siden jeg håper, og tror at vi kommer til å shoppe litt. Er jo litt mer utvalg i store Tromsø i forhold til Harstad.

Nå skal jeg og ♥ Charlotte  dra til bestemoren hennes for å spise middag! Og nok en gang, gammelt bilde. Dette er fra 16.juli faktisk, hehe bursdagen min!


♥ Adrian og Charlotte