hjemme igjen

God kveld! Jeg kjørte ikke hjem igjen før i dag, jeg. Bestemte meg i går for at jeg skulle ta en dag ekstra i Lofoten så da ble det sånn. Jeg har fri fra jobb i morgen også, så jeg skal ikke på jobb før fredag og da er det jobbhelg! Lørdager er egentlig ikke så verst å jobbe på, så lenge jeg er ferdig tidlig og det tror jeg at jeg er nå.

Da jeg kjørte hjem i dag måtte jeg stoppe et par ganger for å prøve å få bilder av nordlyset. Se så fint! Jeg er enda ikke blitt helt stødig på å fange det, jeg ser jo at det blir ganske uklårt, men med tiden vil det vel bli bedre tenker jeg. Bare jeg får øvd meg litt! Og om noen ønsker å dele tips om hvordan innstillinger jeg burde ha så tar jeg gjerne i mot. Har lenge hatt lyst til å få bilde av en foss, (haha store drømmer) dere vet sånn som proffe fotografer gjør. Men da skal det kanskje gjerne rette innstillinger til – og muligens bedre utstyr. Jeg skal i alle fall prøve!

Dette ser jo faktisk ut som sola, men det er månen altså, haha!

skal bli andre boller

Det er tungt å skulle blogge igjen for første gang på over en måned. Julen har gått forbi, romjulen, nyttår. Ingenting av dette har jeg dokumentert eller tatt bilder av. Annet enn med mobilen min, da. Det er like tungt som å skulle ringe bestemor etter at jeg har glemt henne av i et par dager. DET er tungt, det! Og litt skummelt, for jeg vil jo ikke at hun skal bli sånn “nei men se der, så det er faktisk liv i deg??” og litt sånn er jeg vel med dere også nå. At jeg føler jeg har skuffet dere trofaste som jeg ser er innom her og titter hver dag, selv om jeg ikke blogger.

Nei, men nå! Nå skal det bli andre boller, som man bruker å si. Skjønner egentlig ikke det ordtaket, men bruker det likevel.

Jeg er i Lofoten og slapper av hos mamma. Jeg slapper aldri av så mye som jeg gjør her, og det er godt. Jeg dro hit på fredag og drar hjem igjen på tirsdag. Eller onsdag, har ikke bestemt meg helt enda. Jeg har fått servert kongekrabbe og reker i går – og i dag ble det ribbe. Jeg trenger vel ikke poengtere nok en gang at jeg har det godt?

Også har vi fått spilt Lofotspillet! Har dere hørt om det? Det selges riktignok kun i Lofoten da, og er sikkert bare morsomt for de som faktisk er herfra. Det er akkurat som monopol, bare at i stedet for å kjøpe hus og hotell kjøper du aksjer. Jeg synes det var mye morsommere – og enklere – enn monopol! Det ble bare solgt et bestemt antall spill da, så til min skuffelse er det visst vanskelig å få tak i nå 🙁