lyve litt?

Jeg tror jeg har glemt litt hvordan man blogger “hverdagsinnlegg”, det er jo så vanskelig?? Og spesielt når livet mitt ikke er så veldig variert. Jeg gjør jo stort sett det samme hver eneste dag. . . Sove,spise, jobb, se på tv, spise, sove. Og det er jo ikke akkurat så veldig morsomt å lese dag på dag hva jeg spiser og ser på, haha. . . Men jeg kan jo prøøøve å bli litt mer interessant! På blogger kan man jo lyve på seg å ha et spennende liv, eller har jeg misforstått? Haha neida, det blir for teit.

Så kom jeg på hvorfor jeg egentlig ikke tar bilder av meg selv etter jeg har vært på jobb. . . For med en gang man setter seg foran et speilrefleks – med blitz – så glinser jo hele trynet opp. . . Men men, litt redigering her og der gjorde susen! Haha. Fleecen jeg har på meg bestilte jeg nettopp fra skogstad, er jeg den eneste som ikke har eid en fleece før? Den er jo SÅ god! Så kan ikke skjønne hvorfor jeg aldri har hatt det. . . Buksen er fra sisters point på nelly.

Nå er det tid for smoothie og keeping up with the kardashians! Er alt for lenge siden jeg har sett det, så har egentlig falt litt ut. . . Men de er jo så morsomme! Det gjelder jo egentlig alt av programmer hvor man får innblikk i livene til kjendiser, it’s the best. Haha hør på realityjenta, elsker slike programmer!

mamma stinstin

Denne helgen er jeg stasjonert hos tante og onkel, for å passe søskenbarnet mitt og hunden deres! Mamma Stinstin for en helg, det kan jo bli morsomt. . . Når skal de ha mat? Når legger de seg? Må de ha frokost? Må jeg passe på at de får dusjet. . .? Haha neida, heldigvis er Martine 12 år så hun fikser det meste selv! Skulle jeg passet en 4-åring hadde jeg nok slitt. Jeg er _veldig_ glad jeg ikke har barn selv! (beklager mamma, men du blir ikke bestemor for om enda 10 år)

Nå er det snart tid for middag! Tina og Thomas kommer innom om en liten stund, og da blir det lasaaagnaaaa på menyen. I morgen har jeg jobb klokken 10, så det blir tidlig kveld på meg. Selv om jeg helst hadde sett at det var frihelg. . . Men da blir neste helg ekstra god når det først er frihelg!

ting som irriterer meg

– Folk som har telefon, men som likevel aldri har telefon. . . Kjenner dere typen? Jeg har mange tvangstanker, og en av dem er at jeg alltid må ha telefonen i nærheten av meg. For om jeg kommer til telefonen min og har 100 ubesvarte anrop får jeg panikk. . . Nå håper jeg noen av mine venninner tar hintet, hehe!

– Vinteren. Jeg ser faktisk ingen gleder med vinteren overhodet, noe som kanskje er litt trist siden vi har vinter 80% av året her i nord. Men ikke er jeg ski-typen, ikke liker jeg snø, ikke liker jeg kulde og ikke liker jeg å skrape og koste av bilen. Litt koselig er det jo å gå på tur med kakao og kvikk-lunsj, men sett bort fra det er jeg deprimert resten av vinteren.

– Når jeg får en sang på hjernen som ikke engang er fin. SERIØST! Også går jeg å tenker på den hele dagen, hele uken, hele måneden og bare irriterer meg mer og mer.

– Når jeg står i kø i kassa med 2-3 ting, mens h*n foran har en handlevogn full av varer. Ser h*n at jeg har så lite? Ja. Spør h*n om jeg vil komme foran? Nei. Det er noe av det mest irriterende jeg vet om. . . Kjære deg, du mister bare 1 minutt om du lar meg gå foran.

– Latskap, noe jeg har nok av selv. Jeg irriterer meg selv med å ikke orke å hente ladderen, orke å lage middag, orke å gå ut i bilen. Haha noe så sykt. . .

– Staten og kommunen. Mest fordi de er så elendige på å delegere penger til nye veier, jeg er sikker på at 80% av de som ødelegger bilene sine, gjør det fordi veiene er så utrolig dårlige med hull overalt.

 – Trafikken, ååhåhå den trafikken altså. . . Jeg tror egentlig ikke jeg skulle hatt lappen, ikke fordi jeg er en fare i trafikken, men fordi jeg sikkert har det dobbelte av hva man burde ha i blodtrykk, når jeg kjører bil. Jeg er virkelig en aggressiv sjåfør når noe irriterer meg, men jeg har blitt flinkere i det siste! Før klarte jeg ikke å kjøre en eneste tur uten å bannes over andre, haha. Folk som ligger under fartsgrensen, folk som plasserer seg feil i rundkjøringer, folk som er ustabil på veien, folk som ikke kommer seg opp i fart, folk som senker, øker, senker og øker farten som en annen idiot. . . Dere skjønner sikkert tegningen, haha! Alltid noe å irritere seg over. Også har du jo de som bare rett og slett ikke husker trafikkreglene.

– Oppmerksomhetssyke folk på facebook, instagram og alle andre sosiale medier. Klager, syter og bæser, men med en gang noen spør hva det er, så er det alltid “ingenting”. Åååååååååhå. . . . . .

nye kveldsrutiner

Her om dagen fikk jeg min første pakke fra Forever Living som jeg bestilte, og jeg tenkte å vise dere noe av det som var i pakken. Jeg har ikke fått testet ut produktene i en hel uke enda, men jeg merker at jeg er veldig fornøyd allerede etter bare 4 dager med bruk.

Forever Aloe Scrub – denne bruker jeg hver kveld etter jeg har fjernet sminken, for å fjerne siste rest og friske opp ansiktet litt. Jeg har tidligere brukt scrub fra nivea og andre “billigmerker” man kjøper i butikken, men denne likte jeg mye bedre på grunn av at det var mindre korn i den. De andre jeg har brukt har hatt litt for store korn, og jeg har derfor ofte blitt sår i ansiktet. Men ikke med denne! Den er såå god og jeg er kjempefornøyd til nå.

Forever Marine Mask – dette er en ansiktsmaske som jeg skal bruke 2 ganger i uken. DENNE liker jeg virkelig! Den dufter honninglignende og stivner fort i ansiktet, og jeg blir såå myk når jeg fjerner den. Viktig å tilføre fuktighet til ansiktet, ellers kan man fort bli for tørr. Dette har jeg ofte vært plaget med, så satser på at jeg ikke blir det lengre.

Propolis er såå genial, med veldig mange bruksområder. Jeg bestilte den først og fremst for å prøve på min urene hud, men også for å kunne bruke om jeg blir tørr eller sår i huden. Gudene skal vite at jeg sliter med tørr hud på vinteren! Så, hver kveld blander jeg litt propolis med gelly og smører i hele ansiktet etter jeg har skrubbet, og jeg synes allerede jeg merker stoor forskjell! Det er SÅ deilig å bare føle at alt tørker inn og blir bedre, så jeg gleder meg til å se fremover om det virkelig funker så bra som jeg føler. Noe jeg håper!

Gellyen jeg bruker er bare en prøvepakke, siden jeg enda ikke har bestilt meg tuben. Og siden den er så drøy i bruk har jeg klart meg med en sånn liten pakke i snart en uke! Propolis er også ganske drøy i bruk, så den blir jeg nok å ha leenge. Men disse kremene er jo ikke bare ment for uren hud, men også andre plager. Propolis kan fint brukes på tørr hud, eksem og andre hudplager – og er super til det ettersom jeg hører!

Jeg tenker å bestille meg masse prøvepakker som jeg kanskje kan sende i posten til dere som måtte ønske å prøve ut før dere eventuelt bestiller, høres det fint ut? Jeg har som sagt prøvepakker på Aloe Vera Gelly akkurat nå, men også på propolis! Om du vil lese litt om kremene kan du gå inn HER. Der står det også priser for dere som lurer på det.

Så om dere ønsker å prøve ut noe selv, bli forhandler, eller bestille så er det bare å kommentere her, eller sende meg en epost på [email protected]! 😀

jul og nyttårskjolen

Hvert år bestemmer jeg aaalt for sent hvilken kjole jeg skal bruke i julen. Og det er jo så mange dager man trenger kjole at det er helt på tryne å skulle bestille hjem bare en uke i forveien. Du har jo julaften, hele romjulen, nyttårsaften – og kanskje til og med julebord, så da er det jo greit å ha litt å velge mellom så man ikke bruker samme kjolen hver gang! Også er det greit å bestille tidlig sånn at man kan returnere kjolen om den ikke var som forventet – noe jeg er veldig dårlig på. . . Så i år bestilles kjolen tidlig!

Jeg personlig synes jo paljetter og glitter er en sikker vinner både til jul og nyttår! Spesielt sistnevnte. I fjor hadde jeg en sort paljettkjole på nyttårsaften, og disse øverste ligger nok øverst på listen over aktuelle kjoler i år! SÅ fine!

HER // HER // HER 

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

De to siste her er også gode kandidater til nyttårsaften! Sååå fine.

HER // HER // HER // HER

Noen favoritter?

throwback – november 2013

Så var det tid for oppsummeringen av fjoråret igjen – og så flink jeg var til å blogge da! Helt sykt. . . Men så var dagene mine litt mer innholdsrike enn de er nå da, haha.

Var sosial

 

Var flink å trene!

Klaget over kviser. HAH! Dette er jo ingenting i forhold til hvordan jeg ser ut nå 🙁

Haha dette bildet! “Sophie så på meg som noe hellig da jeg sto der med pizzaen. Holy Stinstin.”

Pimpet telefonen min før bloggerne kom på skjermen.

Meg meg meg meg meg og meg

 

Kom med frokosttips! HER er oppskrift på havrepannekaker.

Middagstips! Speltlumpepizza er enda en stor favoritt. Oppskrift HER.


Skrev om mine matvaner og trening siden mange lurte på det! Innlegg HER.Var i Lofoten

Nådde målet mitt om å gå ned 10kg!


for morsom

Jeg har lenge hatt bruk for ny smoothiemaskin – siden den jeg hadde tok farvel. . . Er det bare jeg som opplever at bladene løsner? Det har skjedd på 3 blendere jeg har hatt. . . I alle fall, nå fant jeg en perfekt smoothiemaskin! Du kan nemlig bare putte ingrediensene oppi, også er det en flaske du mikser det i og kan ta av etterpå. SÅ smart! Også denne sjokoladesmelteren da. . . Den er jo bare for morsom til å gå forbi, haha. Og dette er jo ting jeg trenger til jeg kjøper meg leilighet tenker jeg – så derfor tok jeg meg råd til å kjøpe det! 

Smoothiemaskin HER til 179kr og sjokoladesmelter HER til 139kr!

ond sirkel

9-timers arbeidsdag – check! Jeg kan grue meg så mye jeg vil til å stå opp klokken halv 8 for å dra på jobb, men egentlig er det jo ikke så ille som jeg skal ha det til! Det verste er jo egentlig bare å komme seg opp av sengen, så går resten av dagen på automatikk. Jeg måtte dog ha en liten powernap tidligere, for hodet har ikke klart å holde helt følge. Men det er jo ingen problem å ha 2 jobber på en dag, så lenge jeg bare motiverer meg selv. Hver dag hadde jeg nok ikke klart, men en gang i blant går jo helt fint. 

Haha en liten kollasj fra de siste helgene mine. . . Mulig det må roe seg på “byenfronten”, men uansett hvor mange ganger jeg sier at jeg ikke skal dra ut, så ender det alltid opp med at jeg drar ut uansett. Det er en ond sirkel. . . Men det er jo så sosialt! Og ikke minst gøy. Ooog man skal jo nyte å være ung. . .? Haha.

Også ville jeg vise dere de fine treningsklærne nelly har fått nå! Er det noe som hjelper på treningslysten, så er det nye treningsklær. I fjor da jeg var flink å trene kjøpte jeg ofte nye treningsklær, for da fikk jeg mer motivasjon. Jeg skulle gjerne gjort det nå også, men siden jeg har mer enn nok tightser, t-skjorter og gensre – så må det bli litt satt på vent. . . Men tro meg – omså bare en ny tights gir i alle fall meg mer motivasjon til å dra på treningssenteret!

Jakke HER // Tights HER // T-skjorte HER // Push-up treningsBH HER

Genser HER // Tights HER // TreningsBH HER // Singlet HER

new in – jakke

Tenk den følelsen å ikke ha vært utenfor døra hele dagen, og når du først kommer ut ser du at det har regnet og all snøen er borte igjen!! DEN følelsen er magisk. Men nå jinxer jeg det vel igjen, så i morgen tidlig tipper jeg det er snø all over the place. Anyways, jeg tenkte å vise dere mitt nyeste tilskudd til garderoben, (ja mamma det var nødvendig. . .) min nye vinterjakke! Jeg jobber jo på en barnebutikk hvor vi selger barneklær og utstyr, og jeg har faktisk kjøpt den der. Merket er et ungdomsmerke og jeg klarte å presse meg inn i en størrelse 16 år. Hah! Det er bare nesten for godt til å være sant.

Nå er det snart i seng, for i morgen har jeg jobb fra 8 – 5. Først på medisinaldepoet, så på nor style. Siden jeg har fått for meg at jeg skal ha leilighet snart er det bare å jobbe så det holder, jeg vil jo helst flytte i går. . . Men ingenting i verden er gratis (selv om jeg synes at å ha et tak over hodet burde være obligatorisk og gratis, hehe) så da får jeg bare vente til jeg har spart opp litt mer på BSUen. I can do it! Også satser jeg på å vinne i lotto neste lørdag. Denne helgen var det noen andre som stjal førstepremien fra meg. . . Det hadde vært så sykt å blitt millionær nå.

det jeg tenker på søndager

Note to self: aldri si ja til å være privatsjåfør for vennene dine når du eeegentlig har lyst til å drikke. Det var altså egentlig planen min i går, men klokken 10 bestemte jeg meg for at det ikke ble til å fungere. Så da var det bare å kaste seg på flaska! Dette betydde jo såklart at jeg ikke hadde kledd meg helt “byenfin”, som jeg liker å kalle det, men hadde på meg en stor, fluffy genser haha. Jaja, det var jo halloweenfest i går, så jeg var en bamse. . .?

I dag var første tanken min “faen” etterfulgt av “vann”. Det er som oftest det første jeg tenker på søndager, enten i den rekkefølgen eller motsatt. Men så blir alt bedre når jeg får i meg litt mat og får den obligatoriske søndagscolaen. Bare jeg som synes cola er 100 ganger bedre på søndager? Pepsi er jo egentlig favoritten min, men det klarer jeg ikke drikke på søndager etter jeg har drukket. Merkelig as.

bilder fra fredag!

Og forresten, har dere vært borti sleeptalk appen?? Den ER så genial og morsom! Den begynner å ta opp når det kommer lyder, så du slipper å høre gjennom et 6 timers opptak liksom. Men det er jo selvfølgelig kun morsomt om du snakker i søvne da, noe jeg visste at jeg gjorde. Så i forrige uke fikk jeg det bekreftet når jeg hører gjennom opptaket og plutselig sier “jævla sykkelsete”. Har også funnet ut at jeg er i stand til å føre samtaler i søvne også, haha! Den er også smart om du lurer på om du knør mye i søvne, det har jeg også funnet ut at jeg gjør. . . Vrir og snur meg hver halvtime og sukker noe fælt.