det jeg tenker på søndager

Note to self: aldri si ja til å være privatsjåfør for vennene dine når du eeegentlig har lyst til å drikke. Det var altså egentlig planen min i går, men klokken 10 bestemte jeg meg for at det ikke ble til å fungere. Så da var det bare å kaste seg på flaska! Dette betydde jo såklart at jeg ikke hadde kledd meg helt “byenfin”, som jeg liker å kalle det, men hadde på meg en stor, fluffy genser haha. Jaja, det var jo halloweenfest i går, så jeg var en bamse. . .?

I dag var første tanken min “faen” etterfulgt av “vann”. Det er som oftest det første jeg tenker på søndager, enten i den rekkefølgen eller motsatt. Men så blir alt bedre når jeg får i meg litt mat og får den obligatoriske søndagscolaen. Bare jeg som synes cola er 100 ganger bedre på søndager? Pepsi er jo egentlig favoritten min, men det klarer jeg ikke drikke på søndager etter jeg har drukket. Merkelig as.

bilder fra fredag!

Og forresten, har dere vært borti sleeptalk appen?? Den ER så genial og morsom! Den begynner å ta opp når det kommer lyder, så du slipper å høre gjennom et 6 timers opptak liksom. Men det er jo selvfølgelig kun morsomt om du snakker i søvne da, noe jeg visste at jeg gjorde. Så i forrige uke fikk jeg det bekreftet når jeg hører gjennom opptaket og plutselig sier “jævla sykkelsete”. Har også funnet ut at jeg er i stand til å føre samtaler i søvne også, haha! Den er også smart om du lurer på om du knør mye i søvne, det har jeg også funnet ut at jeg gjør. . . Vrir og snur meg hver halvtime og sukker noe fælt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg