mindfucked

I dag har jeg levd etter to forskjellige klokkeslett til enhver tid. . . Plutselig var klokken 7 og jeg bare SHIT dagen flyr. . . Også var den 8 liksom :-):-) Mildt sagt vært mindfucked i dag og i natt. Blir nok sen ikveld i dag også siden jeg sov bort halve dagen og våknet klokken 4. Kan vel kanskje ha noe med å gjøre at jeg ikke la meg før klokken 7 i dag, jeg trodde klokken bare var 6. . . Skal dra til Mariell og Charlotte snart og være litt sammen med dem, må få så mye som mulig gjort nå i ferien når jeg har mulighet til det, og siden det bare er en dag igjen har jeg myyye å gjøre i morgen!

Og jaaa jeg vet at jeg har en ettervekst fra helvete, men den skal bort ganske så snart! Da blir jeg lysere :) Haha jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har begynt på prosjekt “bli lysere” også har jeg bare utsatt og utsatt det etter en runde bleking. . . Det tar jo så lang tid :( Men nå skal jeg virkelig få orden på håret mitt, kanskje til og med klippe det litt? Haater å klippe håret. . .

lørdagswanties

Har sett litt på nelly og funnet såå mye fint (as always)! Når lønningen tikker inn neste måned må jeg unne meg selv noe nytt. . . Også gleder jeg meg såå til å se hva som ligger i nellypakken på postkontoret nå, jeg har helt ærlig glemt hva jeg har bestilt! Haha at det er muulig. . . Men nå skal jeg dra til en kompis en tur og bare slappe av resten av kvelden tror jeg, tror nok vinflaska får stå der den står, resten av kvelden!

Nelly har også påsketilbud på sko fra sugarfree shoes, klikk HER for å komme til tilbudet!

HER til 499-, og HER til 499,-

HER til 499,- og HER til 369,-

HER, HER og HER til bare 199,-!
Denne har jeg selv i svart, utrooolig deilig stoff! Kunne tenke meg den i en av de andre fargene også. . . Normal på størrelsen. 

HER og HER til 99,- HER og HER til 59,-

HER til 299,- og HER til 269,-

HER til 349,- og HER til 399,-

affiliateslenker

the housewives

Ingenting er som å starte dagen med et par episoder av frustrerte fruer med en kopp te! Det er lørdag – for femte gang denne uken – noe som betyr sove leeenge. Skulle egentlig stå opp tidlig og få noe ut av dagen, men siden jeg ikke var i seng før klokken 6 var det lite aktuelt å stå opp tidlig. Får spare det til neste uke, da har jeg ingen andre valg enn å stå opp tidlig. . . Godt at vi har fri på mandag også! En ekstra søndag :)

Tok noen bilder i går hos Carina, var såå koselig! Ble bare noen timer siden alle drakk unntatt meg, men dro en tur innom byen etterpå for å se litt sammen med Charlotte og Mariell. Etter det ble det bare litt kjøring frem og tilbake. I kveld vet jeg ikke helt om jeg tør å kaste meg på flasken. . . Men får se det an i løpet av kvelden!Bursdagspia ♥hei og hade

Skulle bare si hade før jeg drar i bursdagen til Carina! Er tydeligvis mange som skal drikke men jeg er blitt avholds etter lørdagen så jeg holder meg unna flaska. . . Får være litt mamma i dag! Kom til Sophie for ikke så lenge siden og har det gaanske travelt siden vi skulle vært der for en time siden. . . Men tenkte jeg kunne slenge inn et innlegg mens jeg venter på at hun skal bli ferdig med håret og å finne klær! Skal ta med meg kameraet i kveld sånn at jeg har noen bilder å vise dere i morgen.

Håper dere får en fin fredagskveld! Haha jeg har helt mistet begrepet på hvilken dag det er. . . Har hatt fredagsfølelsen helt siden forrige fredag! 

god morgen

Ååh så deilig det er å stå opp til sol! Ble nettopp vekt av Linn Ida som ringte meg, hadde hun ikke ringt hadde jeg nok sovet til langt på dag haha. Vet ikke ka det er med meg og alarmen, men jeg klarer alltid å slå den av i søvne. . . Skulle egentlig stå opp klokken 12, men neida 🙂 Skal gå ned å sminke meg litt nå før hun henter meg, så må kanskje kjappe meg litt. . . I kveld skal jeg til Carina som har bursdag i dag, blir koselig! Ellers skal jeg bare nyyyte dagen ♥ Håper været holder seg slik i mange, mange dager!justin and me

Gjett hvem som endelig har knødd seg til å bestille flybilletter til Oslo? Jo, jeg! Er bare under en måned til vi skal dra. . . For den 17.april er det tid for JUSTIN BIEBER KONSERT!! Gleder meg som en liten unge, selv om jeg med tiden har sklidd litt fra han. . . Er liksom ikke like overbegeistret som jeg en gang i tiden var :( Men tenker det endrer seg når jeg får sett han! Jeg og Sophie reiser ned til Oslo tidlig den onsdagen, og drar hjem på torsdagen i 2-tiden. . .? Tror det var slik det var!

Legger ved noen bilder av oss to ♥ Det første er tatt når vi sang sammen på en konsert og det andre på music awards!

bor i en koffert

Har nettopp ordnet meg og ryddet litt på rommet mitt. Dere husker kanskje bildene jeg la ut for en stund siden av det? Vel, for å si det slik. . . Det ser ikke sånn ut lenger, haha. Jeg er ekspert i å rote, og det ender alltid med at jeg har alle klærne mine i en koffert midt på gulvet. . . Jeg har – som jeg alltid har sagt – alt for lite skapplass til alle klærne mine. Så mye klær, men likevel så lite å bruke?? HVORDAN er det mulig. . .

Skal snart dra bort til Sophie en tur og kose meg med henne. De siste månedene har vi hatt alt for lite tid sammen, men nå begynner det å komme seg igjen! Vi har det altlid morsomt sammen og finner på så mye sykt, haha dere skulle bare visst. . .

lillebror ♥påskeferie

God morgen! Påskeferie betyr at jeg kan sove leenge, og det har jeg også gjort. Nesten til klokken 3. . . Får såklart litt dårlig sannvittighet siden jeg nesten har sovet bort dagen, men siden jeg har hele natten på meg til å være våken gjorde det ingenting.

I går og i natt var jeg sammen med Linn Ida og bare kjørte litt rundt. Var også på jobb i fire timer! Nå har jeg nettopp spist jordbær med melk til frokost, mmh. . . Får virkelig sommerfølelsen! I dag har jeg ingen planer enda, men skal i alle fall betale litt regninger. . . Og kanskje bestille meg noe nytt? Alle har jo påsketilbud, så klarer ikke la være! Skal uansett få presset inn å vært litt sosial i dag også, er for dårlig å ikke være sosial i påskeferien.

årets blogger

Haha dere skjønner vel at overskriften er litt vel ironisk. . . Har ikke akkurat vært en superblogger de siste dagene, noe jeg trodde jeg kom til å bli siden det er ferie! Men nei. Har uansett kost meg kjempemye de dagene jeg har hatt fri til nå, og håper resten av ferien blir like bra. Skal snart komme meg avgårde på jobb så blir bare et kjapt innlegg! Skal få blogget senere når Sophie har lagt ut bildene hun tok av oss i går, jeg har nemlig ingen. . .

Har brukt litt tid på nelly de siste dagene og fant fire gensre jeg likte utrolig godt! Akkurat nå ligger det en pakke på posten og venter på meg, wii, gleder meg til å få hentet den! Men det får jeg jo ikke før påsken. . .

HER og HER

HER og HER

affiliateslenker

djevelen selv

Har endelig kommet meg sånn passe etter lørdagen, gud bedre meg. . . Det skal bli LENGE til neste gang jeg inntar så mye alkohol! Ødela hele søndagen min og har en forferdelig fylleangst. . . Var tydeligvis djevelen selv på lørdagsnatten. . . Jaja, helgen er heldigvis over og jeg kan begynne å grue meg til onsdagen når vi skal ut igjen! eller så holder jeg meg bare til å være sjåfør. . .

Nå skal jeg og det forvirrede hodet mitt dra ned på jobb! Er ikke ferie for alle 🙂 Heldigvis bare jobb idag og på onsdag! Ha en super kveld ♥