Gavmild storesøster

Nå er jeg på tur ut døra, skal til Mona sammen med Ida for å spise kake og se på Farmen, koselig! Har fått bekreftet (av meg selv) at jeg har fått halsbetennelse, er sinnsykt vondt i halsen.. Så nå skal jeg kle på meg kjeldressen før jeg går ut døra, vil ikke bli mer syk enn det jeg allerede er.

Dagens antrekk blir det vell, genser fra bikbok. Har også fått en favorittbror for øyeblikket! Når jeg har 4 småsøsken som er helt umulig og stor i kjeften er det greit å ha en lillebror som bare er snill og god med storesøster, det kan lønne seg i lengden♥Glad storesøster = gavmild storesøster = gaver til søte småsøsken! Tørr ikke tenke på hvor mye jeg har brukt på dem, men begynner vell å nærme seg… 10.000 eller noe? Skulle ikke overraske meg, og nå har jeg lovet bort kino til to av mine søsken. Koster å være storesøster!

Har du noen søte og snille småsøsken?

My lifesaver

Jeg hører på han når jeg er glad, lei meg, stressa, irritert, ja rett og slett hele tiden! Han står på repeat både i hodet mitt og på spotify. Er vell ikke tilfeldig at han ligger på førsteplass på “Top Artists” på spotifyen min og på førsteplass hos meg også. Han hjelper meg alltid, kan ikke annet enn å elske han ♥ Han er virkelig min fremtidige ektemann!

I’m overboard, and I need your love. Pull me up, I can’t swim on my own. It’s too much, feels like I’m drowning without your love. So throw yourself out to me, my lifesaver.

Pocketful of sunshine

Enda en hjemmedag for meg, er faktisk noe av det kjedeligste jeg vet om! Men når jeg var så dum i går og trodde det var okei å gå utenfor døra, så er det vell dette jeg får igjen. Så i dag skal jeg se på film, drikke den herlige teen med honning og sitron som jeg har blitt så vandt til, og bare rett og slett be til gud om å bli frisk igjen.Fin med 4 år gammel wesc ♥♥

Er det noe annet jeg hater så er det sola, typisk at den skal komme frem når jeg er syk. Da er den bare irriterende fordi jeg ikke klarer å se noe i dataskjermen, tv-skjermen og heller ikke sitte i sofaen uten å bli blendet. Har funnet ut at livet mitt må suge ganske mye i grunn, fordi jeg har alltid noe å irritere meg over. Tror jeg skal lage ett innlegg over ting som irriterer meg.

Flink og sunn pia

Siden jeg enda er syk (buhu) var jeg en tur på rema i sted for å kjøpe noe jeg kunne kose meg med til Paradise. Endte opp med ett utrolig sunt valg! Nemlig jordbær, druer og kiwi, elsker følelsen jeg får når jeg har vært sunn! Så i kveld kan jeg legge meg med god sannvittighet, enda jeg ikke har fått vært på flex enda.. Og siden jeg er syk blir det nok en stund til før jeg drar dit igjen.Nå skal jeg se playboyjentene før jeg legger meg, tror også jeg må se om jeg finner Justin Bieber filmen en eller annen plass på nettet, jeg er nødt til å se den igjen!!

God natt

I pray to god everyday

Akkurat nå sitter vi og ser på Jan Thomas på TV2, jeg har så syykt lyst å bli venn med han!! Tenk så herlig å ha en homofil venn som frivillig ordner håret ditt, sminker deg og er med på shopping. Ååh, herlig ♥ Om noen har nummeret hans, rop ut!


April har besøk av verdens søteste lille katt! Tror hun er litt redd meg, for hun gjemmer seg alltid.. Nå skal vi snart spise asiatisk mat (unnskyld, thaimat), laget av April så klart! Ett eller annet med kylling, ris og grønnsaker. Kjempegodt!

Ha en fin onsdagskveld alle sammen, og husk Paradise!

Mirakelkur mot sår hals

Er det noe som virkelig funker mot sår hals, så er det asiatiske produkter, jeg rett og slett forguder dem! Som for eksempel Ginger Chew med ingefær, appelsin, mango og peppermyntesmak. Yummi
Min favoritt!! Ingefær

Også er det ingefær teen som April mener skal være sinnsykt bra for halsen min, har bare prøvd den en gang så jeg skal ta meg en kopp etter vi har spist middag og se om den funker.
Så dette skal jeg altså leve på helt til jeg er helt frisk og fin i halsen, gjør meg i grunn ingenting siden det er utrolig godt! Har ikke tort å sjekke sukkerinnholdet enda, siden jeg går ut i fra at det er skyhøyt… Alt dette får dere forresten kjøpt på Asiatisk Matsenter i Harstad, og sikker på alle andre asiatiske matbutikker i landet. Løp og kjøp!

Ett høydepunkt i livet mitt

Etter å ha ventet nesten en hel uke skal jeg endelig på kino for å se den etterlengtede Justin Bieber i 3D om bare en liten stund, kan ikke beskrives hvor mye jeg gleder meg til å se han ♥ Trodde aldri jeg skulle klare å få med meg noen for å se den, men dere vet, never say never! Etter mye mas og bestikking fikk jeg Hanne til å gi etter, herlig å ha noen slike venner også! Må riktignok betale hennes billett på 130 kr, men fant ut at jeg ikke hadde kjøpt henne bursdagsgave i februar så det gjør i grunn ingenting.

You are my dream, there’s not a thing I won’t do. I’ll give my life up for you, cause you are my dream.

Har du sett Never Say Never?

I love you, Britney Spears!

I alle år har jeg vært superfan av Britney og har blitt overrasket gang på gang over sangene hennes. Og her om dagen så jeg på spotify at hun har kommet ut med ny plate, lykke! Mye bra var det også på den, så Britney skuffet ikke denne gangen heller ♥ Klikk HER for å komme til albumet på spotify.

http://hariwilson.com/wp-content/uploads/2011/03/Britney-Spears-2011.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-pqUt7fe46fE/TVaK46OIvyI/AAAAAAAABZk/rggJ9tY6Rs4/s1600/Britney+Spears+2011.JPG
http://itsbkinthemix.files.wordpress.com/2010/12/britney-spears-2.jpg?w=500&h=338

Gamle og nye favoritter av Britney
Everytime
Dear Diary
Born To Make You Happy
I’m Not A Girl, Not Yet A Woman
Till The World Ends
3
I Will Be There
Brave New Girl
Toxic
(Drop Dead) Beautiful
Big Fat Bass
Seal It With A Kiss
Hold It Against Me
He About To Lose Me

Har du noen favoritter av henne?

Det er bare så typisk

Akkurat i dag er te med honning og sitron min beste venn! Våknet opp med verdens herligste stemme, blir faktisk redd meg selv når jeg sitter her og synger.. Håper på å bli bedre til i morgen, å sitte hjemme er ganske kjedelig i lengden – og ikke minst typisk at jeg klarer å bli syk når vi har så sinnsykt fint vær nå.

Nå skal jeg sette på en film, legge meg ned på sofaen og synes synd i meg selv. Dette funker sånn ca hver gang jeg er syk. Og siden jeg garantert ikke får lovt til å gå ut døra i dag av min pappa, så blir det sikkert en del blogging i løpet av dagen.

Også jeg virkelig gjøre noe med etterveksten min.. Så snart som mulig, før håret mitt faller av eller noe. Det hadde jo vært synd om det skulle skje.

Idrettsdag

I dag hadde vi en litt annerledes skoledag, noe som faktisk var sinnsykt moro! Klokken 12 dro vi opp i Stangneshallen og hadde masse aktiviteter der, og etter det fikk vi servert frukt, juice og sjokolade. Heidi var kjempeflink og tok med seg kameraet så vi fikk tatt litt bilder! sooo here we go

VERDENS BESTE LÆRER(!!)

Hahahha!! skikkelig babe, skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt legger dette ut..

Føler meg skikkelig flink når jeg for en gangs skyld klarer å dokumentere noe med litt bilder, haha. Men nå skal jeg faktisk legge meg, er sykt dårlig og har vondt i hodet :-(:-( stakkars meg.. God natt!