aldri for mye romantikk

Jeg er vel ikke den eneste jenta som _elsker_ kjærlighetsfilmer? Jeg tror ikke det finnes et eneste unntak, alt av kjærlighetsfilmer jeg har sett har falt i smak og jeg blir like emosjonell hver gang. Alt som handler om kjærlighet, intriger, litt latter og noen tårer – I’m in, haha. Og nå er det ikke lenge før denne filmen, Love, Rosie, kommer på kino. Det er ikke ofte jeg drar på kino, men mulig jeg bare er nødt til å få med meg noen venninner til denne. . . Kan aldri se for mange romantiske komedier!

I korte trekk handler den om to personer som har vært bestevenner siden de var små, og de skjønner ikke at de egentlig er ment å være sammen. Traileren virket i alle fall utrolig bra – så denne må jeg bare se! Noen andre som har tenkt seg på kino når den kommer?

//

mobbing er ikke lengre forbeholdt skolen

Deler av dette innlegget har jeg hatt i utkast siden 2012, har helt glemt det av og egentlig med god grunn. Hadde ikke tenkt å poste det (sånn som alle andre bloggere sier, haha) men hvorfor ikke. Men jeg sitter konstant med en klump i halsen når jeg poster slike innlegg, innlegg “med mening”. Jeg er så redd for å glemme noe, redd for å se tilbake og tenke “faen, det skulle jeg skrevet. . .”, redd for at det skal bli feil og ikke sånn som jeg ønsket det. Men, man kan jo alltid gjøre noe annerledes, uansett hva. Så det er vel best å ikke tenke så alt for mye over det og bare skrive. Skrive og publisere.

______________________________________________________________________

Vi alle har opplevd mobbing en eller annen gang. Kanskje du var den som mobbet, kanskje det var du som ble mobbet, eller kanskje du bare rett og slett har sett på at noen ble mobbet. Selv kan jeg vel i grunnen huke av for alle disse alternativene, selv om jeg aldri har vært en direkte mobber selv. Jeg har vel mer, ja, plaget folk og kommet med kommentarer. For jeg var fæl å ta igjen da jeg var yngre når jeg selv ble plaget, og som oftest tok jeg igjen hver gang jeg selv fikk gjennomgå. Det har aldri stått på at snakketøyet mitt ikke skulle være i orden, haha. . . Men å huske at man har blitt pirket på store deler av grunnskolen, det unner jeg ingen.

Jeg flyttet jo fra Lofoten til Harstad da jeg var 12 år. Jeg flyttet bokstavelig talt fra en verden der alt var akseptabelt, til en verden der alt ble dømt. Husker jeg hadde fått noen røde striper i håret før jeg flyttet, synes det var såå fint og jeg var utrolig fornøyd. Helt til jeg fikk høre fra en av jentene i klassen at det var noe av det styggeste hun hadde sett. Husker enda skuffelsen og hvordan jeg med en gang sa at det var ett uhell og at det egentlig ikke skulle bli såå mye farge.

Så begynte jeg på ungdomsskolen og synes det var så skummelt. Jeg hadde enda ikke helt kommet inn i dette med hvilke klær som kunne brukes, men jeg prøvde i alle fall. De andre hadde fine, trange bukser, klær fra bikbok og alt det som var “in”. Jeg hadde noen klær fra bikbok, men ellers måtte jeg improvisere siden jeg ikke hadde all verden med penger. Jeg husker spesielt buksene, jeg måtte bruke en “vanlig” bukse med strekk rundt beina for at den skulle sitte, mens de andre hadde tettsittende bukser. Dette var noe som ble lagt merke til, og jeg husker jeg ble ledd av. Jeg gikk rett og slett ikke kledd etter den rette “dresscoden”.

Jeg har også opplevd å se jenter kaste bursdagsinnbydelsen fra meg. Den følelsen var ikke noe særlig. Vite at man har styrt og ordnet til for å feire bursdag, fikset alt for at det skulle bli bra – så ser du at innbydelsen blir kastet i søpla mens de ler. 

Da jeg var enda yngre husker jeg også en episode. Det var halloween. Jeg hadde ikke kostyme, så mamma klipte opp en stor, svart t-skjorte og laget kostyme av, sminket meg i fjeset og gjorde meg klar. Men det var ikke godt nok, jentene jeg skulle gå halloween med ville ikke gå med meg siden jeg ikke hadde “butikk-kostyme”. Heldigvis for meg ordnet det seg etter en stund, og jeg fikk gå likevel. Men er det noe som stikker i hjertet til barn – så er det å bli utelatt. Når man blir utelatt med vilje. Når man vet at man ikke er ønsket.

Jeg har heldigvis hatt gode venner hele tiden, både da jeg bodde i Lofoten og da jeg kom til Harstad fikk jeg venner ganske fort.

Men da jeg var 12 år var det ikke på langt nær like ille som det er for 12-åringer nå til dags. Jeg synes synd i de som er 12 år i dag og føler det på denne måten, for presset er desto større den dag i dag. 2006 var ikke ille i forhold til 2014. Jeg tror ikke jeg hadde taklet å skulle flytte som 12 åring til byen nå. For nå har du instagram, facebook, KIK og gudene vet hva de ikke bruker av sosiale medier og apper nå til dags, hvor de også får slengt kommentarer etter seg. Mobbing er ikke lengre forbeholdt skolen. Jeg ser daglig stygge kommentarer på instagrammene til små jenter på 11-12 år, kommentarer om at de ser ut som flodhester, at de er stygge og ellers kommentarer som rett og slett går på å rakke ned på hverandre. Men det er jo ikke kun jenter som kommenterer offentlig, for guttene kan være like gode.

Og som de jentene krangler nå om dagene! “alle mot 1” er noe jeg ser praktiseres veldig ofte, og som stikker veldig i hjertet å se. At èn jente skal måtte forsvare seg mot flere som rotter seg sammen, det er bare trist. Det er så unødvendig og slemt. Og det er jo ikke fornuftige krangler heller (ikke at krangler bruker å være fornuftig), det kan være noe så teit som “du hermer etter meg!!” eller “hvorfor gjør/sier du det?” som eskalerer seg til drittslenging.

Man må vel bare innse at uansett hvor mye man prøver, uansett hvor mye man håper, så får man ikke bort mobbing. Ikke 100% i alle fall. Men det betyr jo ikke at man ikke skal jobbe med seg selv og de rundt oss – for man kan jo faktisk gjøre en forskjell, uansett om det “kun” er èn person du får til å endre seg. Om man lærer barn at man skal dra hverandre opp, og ikke ned, så kommer vi nok langt. For sosiale medier kan være en bra ting når det kommer til å dra opp selvtilliten til unge jenter, men som oftest er det med på å gjøre det stikk motsatte. Jeg hadde nok aldri lagt merke til hvor ille det faktisk er, om jeg ikke hadde hatt søsken som er i den alderen. Det er så ofte jeg har hatt lyst til å ringe foreldrene til enkelte jenter, spørre dem om de er klar over hvordan de holder på, hva de legger ut, hva de skriver. Men forhåpentligvis har foreldre en viss anelse, og forhåpentligvis kontroll, over hva barna deres poster her og der. At foreldrene har passord tilgang til alt av chattesider og nettsteder barna er medlem, skulle nesten vært obligatorisk. Og jeg håper virkelig de fleste har det.

Jeg føler nesten at på nettet er man plutselig 18, når man egentlig bare er 12.

definitivt no-go

Og hei hvor det går, plutselig var jeg på TV på søndag, gitt. Haha tenk å ha så lite fantasi at jeg begynner et innlegg på den måten. . . Men jaja! Og det var mildt sagt en overraskelse å plutselig se seg selv, haha. Forrige sesong fikk jeg beskjed før hver episode jeg var med, så jeg hadde ikke sett for meg å plutselig være på skjermen denne søndagen. . . Men det var gøy da! Dette ble spilt inn i mars, tror jeg det var, så det begynner å bli en stund siden. Er mange som spør om meg og Sophie og nei, vi er ikke uvenner eller noe sånt. Men er ganske naturlig at vi ikke er så mye sammen nå som hun bor i Oslo, tenker nå jeg.

 

Jeg har blitt ebay-avhengig igjen. . . Sitter å scroller opp og ned konstant når jeg sitter på pcen. Heldigvis tillater ikke kontoen min meg å bestille i det uendelige! Men jeg bestilte hjem et deksel for en tid siden, som kom i går. I love!

Er jeg den eneste som har sett på julegaver i en måned allerede? Helst hadde jeg sett at jeg var ferdig med alt til nå, men om jeg er ferdig i løpet av november er det godt nok for meg. Men så er jo alltid det store spørsmålet – hva kjøper man til folk som ikke ønsker seg noe som helst? I år har jeg litt lyst til å gi morsomme gaver til de vennene jeg velger å kjøpe gave til, og plutselig kom jeg over iskremmaskiner, popcornmaskin, cupcakemaskin, sjokoladefontene og sånne morsomme ting. DET er morsomme julegaver! Synes i alle fall jeg, så mest sannsynlig har jeg enda noen julegaver å krysse av på lista nå.

 Iskremmaskin HER til 368kr, popcornmaskin HER til 299kr!

Cupcakemaskin HER til 259kr, sjokoladefontene HER til 199kr.

Jeg har så lyst til å ta bilder av meg selv og poste, men for det første er jeg enda forferdelig i ansiktet. For det andre er sminken min forferdelig i dag. For det tredje sitter jeg kun innballet i et teppe i sengen. Ooog jeg vet ikke med dere, men det er kanskje oppskriften på no-go til bilder, haha.

changes

Jeg føler det bare blir en ukentlig ting den her bloggingen. Men (som jeg alltid sier) nå skal jeg bli bedre! Vet ikke om jeg orker å si det flere ganger, for jeg klarer jo uansett ikke å prioritere bloggen. Har ikke vært på pcen på flere dager nå, så derfor har det blitt glemt. Men det er nå hyggelig å se at dere uansett er innom for å se ♥

__________________________________________________________________________

På onsdag var jeg hos frisøren! Nå har jeg fått farget etterveksten mørkere igjen og bleket litt nederst på håret, så nå er jeg fornøyd. Neste time har jeg allerede satt opp sånn at jeg vet at jeg er sikret time før jul. At jeg har klart å gå i 3 måneder uten å besøke frisøren er jo helt sinnsykt. . . Men siden jeg har ganske lik farge som min egen i etterveksten merker jeg jo ikke etterveksten like fort som om jeg hadde vært lys helt opp. Det er bare et slit. . .

Også var jeg på spaspa før frisøren! Tok en ansiktsbehandling som jeg faktisk allerede merker forskjell av, jetpeel anbefales virkelig! Det er ikke den mest behagelige behandlingen jeg har tatt der, men satser på at den gir de resultatene jeg håper på. Skal tilbake neste måned siden det kan lønne seg å ta behandlingen flere ganger for best resultat.

Prøvde også å starte med trening igjen denne uken. Det varte nøyaktig to dager før jeg pådro meg den sykeste gangsperren jeg noen gang har hatt, og jeg ikke klarte å trene dagene etter haha. . . Satser på at neste uke blir bedre! Lotte skulle nemlig ha meg til å starte på et treningsprogram. 28 minutter med rent helvete, kaller jeg det. Så om jeg har planer om å trene flere ganger neste uke, blir det nok ikke det programmet som følges! Men det var deilig, helt til det ikke var det lengre.

vinkveld


Akkurat nå sitter jeg hos Tina og Thomas og har en liten vinkveld! Mathea er hjemme fra Stavanger, så da var det klart at vi måtte ha en liten kosekveld. Fikk servert taco nettopp som smakte hiiimmelsk, men jeg tror så å si alt smaker godt når man ikke har spist på 10 timer, sånn egentlig. . . Så nå blir det litt vindrikking resten av kvelden, før jeg overnatter her i natt og drar på jobb i morgen tidlig. Veeldig kjekt at de endelig har flyttet inn hjemme igjen og har ordentlig soveplass å by på, haha! Det alternativet skal bli flittig brukt.

Og de har fått det SÅ fint her nå! Tina har styrt i flere uker nå med interiør og i dag ble siste kronen på verket levert – nemlig spisestolene. Så nå er stuen komplett, at last! Jeg er såå misunnelig, og ikke overraskende har jeg begynt å sett litt på eneboliger og leiligheter selv. . . Jeg vet jo at det er ganske lang vei til jeg har råd til å bo for meg selv, men det er jo litt morsomt at jeg endelig har lyst til å flytte. For 6 mnd siden klarte jeg ikke å se for meg å flytte ut fra pappa noen sinne, mens nå klarer jeg ikke vente til jeg har mitt eget hus eller leilighet å dekorere fra topp til tå! Ååh, i løpet av 2015 satser jeg på å ha mitt eget. .. 

Mathea ♥

Her leker vi “hvor mange kronidioter må til for å få et speil opp på veggen”

new in – blivakker

Ingenting gleder mitt hjerte mer enn når jeg får pakker i posten ♥ Haha matirialistisk lykke er det beste som finnes! Nå tripper jeg bare etter å få pakkene mine jeg bestilte på nelly for en stund siden, så skal jeg være fornøyd! I alle fall for en liten stund. 

Ole Henriksen african red tea exfoliating lip salvation er den beste lipsylen jeg noen gang har brukt – uten å overdrive! Og spesielt god er den nå på vinteren når jeg er så plaget med tørre lepper. Jeg har gått i flere dager nå med lepper som har vært så tørre at det gjør vondt bare jeg tenker på dem, og med en gang jeg åpnet pakken og fikk tatt på litt lipsyl ble de HELT myke igjen! Nå koster den bare 124kr på blivakker, og den er verdt hver en krone. Kan kjøpes HER.

bareMinerals foundation er den beste foundation jeg noen gang har brukt – og man slipper å bruke vanlig flytende foundation under! Jeg bruker riktignok som oftest å ha det siden jeg synes det blir bedre resultat, men det beste for huden er jo såklart å ikke ha det. Så nå fremover skal jeg prøve å droppe den flytende, og se om ansiktet mitt kanskje blir litt bedre. Jeg er enda sykt plaget med urenheter, så det er jo verdt et forsøk! Blivakker har tilbud på pudderet for tiden, bare 219kr! Kan kjøpes HER.

Real Technioues øyeskyggekost. Siden jeg har mistet øyeskyggekosten min var denne et must, og den e såå god! Kan kjøpes HER, koster 79kr.

Eos shave cream, denne er magisk for tørre legger! Brukte den mye tidligere, men har liksom aldri orket å bestille ny. Jeg ser at de er fri for den nå, men de andre er også kjempegode! HER ser dere hele utvalget til eos.

Og til slutt vil jeg vise dere noe annet jeg har startet med, nemlig kosttilskudd fra forever living! Dere husker kanskje at jeg snakket litt om forever for en måneds tid siden? Det er en serie med helse- og velværeprodukter som jeg selger, så nå tester jeg ut denne for å se om det er noe jeg kan anbefale videre. Til nå er jeg kjempefornøyd, har gått på den i noen dager og merker allerede at jeg får mer energi! Drikker meg et glass hver morgen når jeg kommer på jobb, og føler meg mer opplagt. Og det smaker SÅ godt!

Kort fortalt er ARGI+ et innovativt kosttilskudd, spesielt utviklet for folk som lever et aktivt liv eller bare vil ha mer energi. Den gir deg dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre, som alle bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin C, B6, B12 og folsyre bidrar også til å redusere trøtthet og utmattelse, mens vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon. Med andre ord hjelper dette på alle problemene jeg har, haha! Blant annet at jeg blir forkjølet _hele_ tiden, så nå er jeg spent på å se om immunforsvaret mitt kanskje blir litt bedre med tiden! Også har jeg jo enda planer om å bli superflink å trene igjen, og da er det jo ikke dumt å gå på dette.

Som sagt selger jeg produktene til forever living, så om noen er interessert i å enten bli forhandler selv (det positive med det er jo at du får kjøpt produktene billigere!), eller kjøpe noe – så er det bare å ta kontakt med meg! Om du er nyskjerrig på produktene kan du ta en titt HER! Send meg gjerne en epost på [email protected] om du har spørsmål 😀

chandelier

Akkurat nå sitter jeg hos Tina og Thomas og har en liten vinkveld med Tina. Vi sitter på hver vår side av sofaen og har konkurranse om å være mest mulig usosial, her vi sitter på hver vår pc og ikke sosialiserer for fem flate ører mens vi drikker vin. Men siden guttene bare spiller fifa går det bra, for de er jo ikke særlig sosial de heller. Jeg er bare sjeleglad for at det er helg, det eeeer så deilig å bare slappe av! I morgen skal jeg på jobb, og forhåpentligvis får jeg presset inn en tur på gründer etter det. Er det lørdag – så er det lørdag. Da har man lov til å unne seg en tur på cafè, eller. . .?

Men nå skal jeg prøve å sosialisere litt med Tina, selv om det sikkert kommer til å ende med at jeg spiller the sims. . . Er det helg, så er det helg. For man trenger jo ikke alltid å gjøre noe.

Fiiiine Brutus

Jeg har virkelig gått helt amok i det siste, nelly har jo så sinnsykt mye på salg at alt jeg klikker inn på er satt ned i pris. . . Og da føler jeg at jeg kan unne meg de tingene jeg har sett på i flere måneder men ikke tatt meg råd til – for jeg sparer jo tross alt penger på ting jeg trenger og vil ha! Så da ble det noen flere ting da. . . Og sikkert litt til når salget åpner for fullt.

Klokke HER til 149kr // Jakke HER til 274kr // Sko HER til 119kr

throwback – oktober 2013

Når jeg ser tilbake denne måneden føler jeg at det er mer enn ett år siden alt dette skjedde, litt sykt. . . Men det så ut som jeg hadde en fin måned og alt, samme greia som jeg sier hver måned? Haha. Skulle ønske jeg hadde samme livet som andre bloggere som reiser _hver_måned_ og bare lever godt, men nei her går det i det samme gamle hver dag. . .

Var på hyttetur med Martine, KUN for å spille the sims haha. . . Mulig det ikke blir lenge til neste gang, nå har jo tross alt the sims 4 kommet ut og vi begge sikret oss spillet på første levering! Men den helgen var utrolig koselig, det er så deilig å bare koble av og slappe av helt alene i rolige omgivelser.

Var hos Sophie for å se på hello kitty samlingen hennes, hehe! Husker enda dette besøket, hun ble så emosjonell da jeg skulle dra haha ♥ Begynte nesten å gråte og bare “NEI ikke dra. . .”

Meg meg oooog meg

 

Hadde en snill tante og onkel som inviterte på middag – noe jeg enda er heldig å bli invitert til!

 

Var sosial (haha)

Trodde ikke jeg var egnet til å føre regnskap, men så var jeg det likevel! Blir nesten litt overrasket over meg selv noen ganger, hadde jo tross alt bare 2 i regnskap på VGS også slår jeg til og er dritflink liksom.

Blogget om hvordan jeg får motivasjon til å trene, kan leses HER.

Var på hyttetur på hytten til Martine sammen med Carina, Martine B og Martine, og noen kompiser! For min del var det der en katastrofetur, haha. . . Jeg ble mildt sagt hakket for full og holdt nå et liv, ble plutselig veldig åndelig av meg og så en mann som ikke eksisterte. Han skulle visstnok ha hentet ting i fryseren og lagt på benken, haha. . . Men – det var en sinnsykt morsom tur! (selv om jeg kanskje ikke gir inntrykk for det)

new in – shoes

Siden jeg får en ekstra god lønning denne måneden, har jeg endelig tatt meg råd til å bestille hjem litt nødvendigheter. Jeg (tro det eller ei) mangler en del klær, så neste innkjøp blir bukser og noen nye gensre. Jeg har faktisk bare 4 bukser jeg bruker, så mulig jeg bare må bestille hjem noen nå! Bikbok sine er en stor favoritt, men de sorte dr denim går aldri av moten hos meg. Komfortabel og kan brukes til alt! Men når vi nå snakker om ting jeg mangler, så bestilte jeg ironisk nok hjem finsko, haha. . . Det gir jo ikke mening, men jeg mangler det også – så da ble det to par!

Vinrøde HER til 399kr, ser de er fri for de sorte. Disse var såå gode å gå i!

Og her er det jeg venter på nå! Jakken har jeg fra for å blå, og den er så behagelig at da den sorte var på salg – så bare måtte jeg ha den. Har ventet i to måneder på at den skulle komme på salg, haha. Den er verdt hver en krone og er mye finere i virkeligheten! Deksel måtte jeg ha siden mitt er så ødelagt at mobilen faller ut, haha. Bare jeg som synes det er enklere å bestille deksel på nett, enn å kjøpe i butikk? Det finnes jo ikke logisk. . .

Genser HER til 200kr // Deksel HER til 99kr // Jakke HER til 200kr

gjenforent at last

Jeg kom nettopp hjem etter å ha vært i byen med Sophie for å ta litt bilder og spise lunsj på gründer! Det er alt for lenge siden jeg har vært sammen med henne nå, så det ble litt catching up før vi dro hver vår vei, for jeg skal på jobb nå klokken 4. Men vi fikk noen timer sammen, og det var godt ♥ Er mange som har spurt om vi ikke er venner lengre, og den siste tiden har vi ikke hatt så mye kontakt, nei. Men nå går det bedre med oss! Haha hør på kjærestene da. Vi har alltid noe å le av når vi er sammen, for vi har så sykt lik humor. Så samtalen gikk som om vi aldri hadde vært fra hverandre.

Nå skal jeg bare skifte til noe mindre varmt før jeg kjører ned på jobb, for den cardiganen hadde tatt livet av meg på jobb. . . Senere skal jeg være sammen med Linn Ida som endelig er kommer hjem fra Oslo! Ikke verst å få vært sammen med både Charlotte, April, Sophie OG Linn Ida på en uke – alle jentene som har flyttet til Oslo. Men så blir det vel sikkert lenge til neste gang de er hjemme også. . .

reklamelinker

Skjerf her t-shirt nelly cardigan her sko her bukse bikbok