changes

Jeg føler det bare blir en ukentlig ting den her bloggingen. Men (som jeg alltid sier) nå skal jeg bli bedre! Vet ikke om jeg orker å si det flere ganger, for jeg klarer jo uansett ikke å prioritere bloggen. Har ikke vært på pcen på flere dager nå, så derfor har det blitt glemt. Men det er nå hyggelig å se at dere uansett er innom for å se ♥

__________________________________________________________________________

På onsdag var jeg hos frisøren! Nå har jeg fått farget etterveksten mørkere igjen og bleket litt nederst på håret, så nå er jeg fornøyd. Neste time har jeg allerede satt opp sånn at jeg vet at jeg er sikret time før jul. At jeg har klart å gå i 3 måneder uten å besøke frisøren er jo helt sinnsykt. . . Men siden jeg har ganske lik farge som min egen i etterveksten merker jeg jo ikke etterveksten like fort som om jeg hadde vært lys helt opp. Det er bare et slit. . .

Også var jeg på spaspa før frisøren! Tok en ansiktsbehandling som jeg faktisk allerede merker forskjell av, jetpeel anbefales virkelig! Det er ikke den mest behagelige behandlingen jeg har tatt der, men satser på at den gir de resultatene jeg håper på. Skal tilbake neste måned siden det kan lønne seg å ta behandlingen flere ganger for best resultat.

Prøvde også å starte med trening igjen denne uken. Det varte nøyaktig to dager før jeg pådro meg den sykeste gangsperren jeg noen gang har hatt, og jeg ikke klarte å trene dagene etter haha. . . Satser på at neste uke blir bedre! Lotte skulle nemlig ha meg til å starte på et treningsprogram. 28 minutter med rent helvete, kaller jeg det. Så om jeg har planer om å trene flere ganger neste uke, blir det nok ikke det programmet som følges! Men det var deilig, helt til det ikke var det lengre.

10 kommentarer

Siste innlegg