emo hæ

I dag var siste dagen min med mine faste tider på NMD. Det er litt rart, men på dager de trenger hjelp og det ikke kræsjer med mine nye timer, så blir jeg å ta ekstrahjelptimer der. Så da går det greit! Jeg blir uansett å savne de flotte folkene som jobber der og det flotte arbeidsmiljøet. Men nå er det tilbake til de flotte damene på gamlejobben! Er riktignok bare en av damene igjen, siden butikksjefen har gått tilbake på skolebenken. Men det skal bli bra uansett! Også har jeg jo to venninner som skal komme ned til meg nå å bestille babyutstyr, hihi!! DET skal bli morsomt ♥ Tante Stinstin skal selvfølgelig hjelpe og anbefale kun det beste.

Genseren min finner du her, men ser de er utsolgt.

Ellers har jeg hatt et lite emo-øyeblikk i dag. Tre av mine beste venninner bor jo i Oslo for tiden (og en god stund fremover) og da jeg satte meg ned å tenkte på hvor lenge det er siden jeg har sett dem ble jeg litt våt i øyekroken. April og Linn Ida var hjemme for noen uker siden, men da var jeg hos mamma. . . HELDIGVIS kommer Charlotte hjem allerede til helgen, DET skal bli godt, det!! Haha følte meg halvveis teit da jeg satt å så gjennom gamle bilder av oss å mimret. . . Det er ikke bare-bare å kun ha et par venninner igjen i byen!

Siden mamma sier jeg ser lik ut på alle bildene jeg tar, så vil jeg motbevise det. Haha søt eller? Synes jeg lignet litt på han Jokeren i Batman. . . . . . . Og speaking of, erjeg den eneste som ikke har sett en eneste batman-film. . .? Eller er det ganske så normalt? Fikk nemlig høre det var noe alle hadde sett og at jeg måtte se dem. . . Jeg tenker det er filmer for de spesielt interesserte, haha.

Og noen bilder fra lørdagen! Det ble en tur ut, men i går fortjente jeg virkelig en klapp på skulderen da jeg våknet. Ikke var jeg dårlig og ikke var jeg så alt for sent i seng! Fortjener riktignok litt ris for at jeg klarte å glemme husnøkkelen på vorsj. . . Og for at jeg måtte pusle sammen de fleste bitene fra lørdagen. Men det var alt i alt en veldig morsom kveld! Vi vorsjet hos en kompis, og selv om inntaket kanskje sto for det meste av dømmekraften min – tror jeg at det var et av de morsomste vorsjene på lenge! Ja Tina, vi skal ut på lørdag også – bare å forberede seg (også skal vi huske å spise før vi begynner å drikke).

den tiden på året

Snøen har allerede kommet til nord nå, til min store fortvilelse. . . Jeg skjønte jo det kom til å skje, men ikke såå fort. Så nå er det vel snart på med vinterdekkene tenker jeg! Huff. . . Jeg savner sommeren allerede, jeg. Så om jeg er heldig får jeg lurt med en venninne eller to til syden snart! Det hadde ikke vært så alt for galt.

________________________________________________________________

Jeg har vel rundt om. . . Tja, 10 vinterjakker hengende rundt omkring i huset. Jeg er veldig glad i å ha en i hver farge, tykkelse og fasong, så da blir det fort sånn! Men jeg bruker absolutt alle, så da gjør det ingenting at jeg har litt å velge i. Jeg har to jakker som kostet over 2000kr, mens resten har jeg betalt under 1000kr for. Man trenger ikke bruke flere tusen på en jakke for at den skal være varm eller fin nok! Den ene jeg har til over 2000kr kjøpte jeg for et gavekort jeg fikk på nelly, så jeg betalte ingenting selv. Den andre har jeg hatt i 3 år, og var så fin at jeg bare måtte ha den hehe. . . Jeg har heller ingen jakker med ekte pels, og kommer nok heller aldri til å kjøpe meg det siden jeg ikke støtter den næringen for fem flate øre. Så det blir nok aldri noen goose på meg! Men det gjør meg heller ingenting siden jeg ikke synes de er så forbanna fine uansett. ♥ fuskepels ♥ Om du heller ikke ønsker deg jakke med ekte pels, så opplyser i alle fall nelly om jakkene har ekte pels eller ikke! Ingen av jakkene under har ekte pels på kragen 🙂

Men, jeg blir nok å kjøpe meg enda en vinterjakke i år (hehe) siden det alltid kommer så mange nye, fine jakker inn i butikkene og nettbutikkene – og nettopp derfor har jeg sett litt på nelly i det siste! De har ikke på langt nær fått inn alle jakkene for vinteren enda, men her er i alle fall noen av jakkene de har på lager ♥ Noen som fant seg en ny vinterjakke nå kanskje? Og fortell gjerne hvilken som er din favoritt 😀

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

reklamelinker!

tilbake til normalen

Søndager er vel egentlig ikke så ille som jeg skal ha det til. Men jeg klarer altså ikke legge fra meg følelsen av å være bakfull, uansett om jeg ikke har drukket på lørdagen. . . Bortsett fra det, har jeg hatt en fin og rolig søndag! Jeg kan riktignok enda ikke se helt til venstre på grunn av nakken, men jeg har fått servert ribbemiddag hos tante, og det var et lite plaster på såret. Så har jeg fått ryddet litt på rommet og sitter nå å koser meg med masse tente lys og tvserie!

Og herreguuuud det er altså blitt så kaldt her oppe at jeg har dratt frem vinterjakken og varmovnen allerede. . . Er ikke mange gradene her om dagen og på toppen av det hele blir det meldt snø. . . Jeg bare lurer, er det ikke meningen at vi skal ha høst her? For den har glatt blitt glemt, føles det ut som. . .

Endelig er ansiktet mitt nesten tilbake til normalen etter flere uker med sinnsyke urenheter. . . Jeg har ikke sett ut, mildt sagt! Har kun gått uten sminke på jobb, men ikke turt å vise meg blant mennesker uten å ha sminke på. Så det er deilig å se at nesten alt har trukket seg tilbake! I morgen skal jeg uansett bestille meg time på spaspa, for gudene vet at jeg trenger det. . . Jeg er bedre enn jeg var for noen dager siden – men enda ikke like ren i huden som jeg ønsker å være.

Men noe som har hjulpet veldig på, er scrubben til Ole Henriksen! Jeg forguder den, og bruker den 1-2 ganger i uken. Også er den utrolig drøy i bruk, så denne krukken har jeg hatt i over et halvt år. Etter jeg har brukt den har jeg babyhud og klarer ikke slutte å gni meg i ansiktet, haha. . . Den kan kjøpes HER til 299kr! Verdt hver en krone.

Så var jeg innom bestemor en tur i dag og hentet meg litt tidsfordriv! DVDer er jo noe av det beste jeg vet, så nå skal jeg nok en gang se alt av medium. Det er så spennende! Hadde det vært opp til meg hadde det blitt laget enda flere sesonger. . . Men jeg får vel bare nøye meg med det som er. Hvordan tilbringer du søndagen? ♥

ny hobby?

For en fiiin lørdag! I natt fikk jeg hele 11 timer søvn, noe jeg kjente at jeg trengte. Jeg pådro meg dog nakkeskader i går morges helt plutselig, noe jeg har slitt med siden da og våknet flere ganger i natt fordi jeg snudde meg. . . Klarer ikke snu hodet til venstre og i morges da jeg våknet måtte jeg gråte noen tårer for det var så vondt. . . Er det ikke bare min flaks?

I dag har jeg vært på bilcross! Til tross for drittvær. . . Det er alt for lenge siden sist jeg var på det, men endelig fikk jeg med meg Carina. Vi sto i noen timer å hakket tenner, før vi bestemte at vi drar tilbake i morgen for finalene heller. Det eeer så spennende og i det siste har jeg fått for meg at jeg har dødslyst til å prøve selv! Ååh det hadde vært så morsomt, så håper jeg en dag tar motet til meg og prøver det ut. Hadde vært greit med en ny hobby! Enda det ikke er den billigste hobbyen man kan ha. . .

Nå er jeg sammen med Martine P og Carina. Ingen av oss hadde lyst til å drikke i dag (bortsett fra Martine, haha) så det ble heller kosekveld! Blir uansett en tur på byen litt senere for å være sosial med alle de fulle, nå som Martine endelig er blitt 20 er det jo en fryd å ha henne med!

Nå er det tv-titting og sofasitting på planen resten av kvelden! Ha en fin lørdagskveld ♥

Stine gjør ting hun kan

Goood helg! Jeg tok helg i dag jeg, siden jeg har fri annenhver fredag. Så i morgen har jeg litt forskjellig som skal gjøres siden jeg er ledig på dagtid. Jeg skal på vekstedet, dekksenteret og innom gammeljobben min en tur. For nå begynner jeg der igjen! Om bare en og en halv uke blir jeg stående bak en kasse igjen og gjøre noe jeg stortrives med. Grunnen til at jeg slutter på medisinaldepoet er fordi jeg etter nyttår står uten jobb der, og da blir det lureste for meg å gå tilbake til gammeljobben. Det blir trist å ikke jobbe med den herlige gjengen lengre, men sånn ble det. . . Har hatt noen fine måneder der!

affiliatelinker nelly

Siden jeg ikke skal opp før 9 i morgen blir det noen timer med film og cookies før jeg tar kveld. Har nettopp hatt en episode med “Stine gjør ting hun kan på kjøkkenet” og laget brownies cookies! Altså jeg imponerer meg selv mer og mer når det kommer til matlaging for tiden, her om dagen laget jeg verdens beste hjemmelagde pizza liksom! . . . jeg kan vel ikke unnlate å fortelle at det var en pose med ferdigbunn man bare heller vann i, men uansett. . . Så nå begynner ferdighetene å komme seg! Ikke lenge igjen til jeg disker opp med biff og hele pakka.

Så tenkte jeg å tipse dere om at nelly nå har 25% på et utvalg høstfavoritter! Så jeg satte sammen noen plagg og sko som passer sammen, noen som fant seg nytt antrekk til helgen kanskje? Eller eventuelt neste helg siden helgen er rett rundt hjørnet.

Kjole HER // Sko HER // Kjole HER

Kjole HER // Sko HER // Kjole HER

Genser HER // Bukse HER // Topp HER

Genser HER // Sko HER // Bukse HER

overload of cuteness

I dag har tante stinstin vært på babybesøk! Og nå er jeg (om mulig) enda mer babysyk. . . Blir fort sånn når jeg plutselig ikke bare har en, men TO venninner som skal ha baby over nyttår! Det ble med andre ord veldig mye baby- og gravidesnakk i dag, haha. . . Var forresten det som var den gledelige nyheten jeg fikk her om dagen, enda en venninne skal ha baby ♥ Så vi har brukt noen timer på å diskutere fødsler, hva man trenger til babyer og hvor glade venninnene mine er for at jeg skal begynne å jobbe på Nor Style igjen, hehe!

Så neida. . . Kanskje jeg også må få meg baby snart siden alle andre får det? Tror jeg hadde kledd å være mamma, heheh. . . Også er de jo så utrolig søte ♥

Dere som har lest bloggen min en stund kjenner nok igjen Sandra! Det er hun som har fått søte, lille Elias ♥

Nå skal jeg ta meg 2 paracet og legge meg! Mulig det blir en halvtime med greys anatomy, jeg har blitt helt hektet i det siste. . . Startet på sesong 1 tidligere i sommer og er nå på sesong 5, ikke verst bare det! Dere får ha en fin natt ♥ Jeg blir nok å drømme om babyer i natt, eller at jeg selv er gravid. . . Men det blir nok enda noen år til!

uvanlig fin mandag

Å starte dagen med å få den fineste nyheten – det er ikke verst bare det! Mandager er jo vanligvis veldig kjipe, men denne mandagen har vært snill. Og det til tross for at jeg nesten forsov meg i morges, har mensensmerter OG har vondt i hodet hver morgen jeg våkner på grunn av stingene. Haha føler jeg er over gjennomsnittet lykkelig i dag, til å være meg. . . Mulig jeg må finne noe å klage på, eller å være negativ over. Så ja, jeg fryser, er sulten, har vondt i ryggen og hodet – og er for lat til å gjøre noe med det akkurat nå. . . That’s more like it!

Ettersom jeg aldri husker å ta bilde av tatoveringen får jeg heller bare bruke bildet jeg postet på insta for å vise dere! Det som er morsomt er at jeg har tenkt på akkurat denne i over et år, før jeg endelig tok den, og jeg fant plutselig ut at jeg blogget om det i fjor her! Når man er så sikker på en tatovering så blir man nok aldri å angre. I tillegg står den for noen jeg bryr meg veldig mye om ♥ Jeg er kjempefornøyd! Tok den på Royal Tattoo som ligger i Oba, rett utenfor Alanya. De som jobbet der var veldig seriøse og kjempeflinke, så jeg kan absolutt anbefale dem videre. Martine og kjæresten tok også tatoveringer da vi var der, og de ble også kjempebra!

affiliatelinker nelly

Og etter en lang pause fra nelly (siden jeg alltid blir fristet til å kjøpe noe har jeg hatt noen uker borte derfra, haha) tok jeg endelig turen inn for å titte på litt nyheter. Og ikke overraskende lå det plutselig varer til 4000kr i handlekurven. . . Var snar å krysse ut siden da jeg innså det! Men jeg vil likevel vise dere noen av favorittene som havnet i kurven. Burgunder har vært en storfavoritt hos meg de siste årene, og genseren øverst står nok høyest på ønskelisten nå. Får heldigvis lønning på fredag – og den forsvinner nok like fort! Farlig mye fint de har inne. . . Også må jeg vel oppdatere høstgarderoben, tror dere ikke? Hehe joo litt i alle fall. Noen andre som skal fornye litt? Er jo så morsomt!

Kjole HER // Cardigan HER // Genser HER // Kjole HER

Kjole HER // Kjole HER // Genser HER

Genser HER // Cardigan HER // Kjole HER

lille snusket

Så var det søndag igjen, og til tross for at jeg var ute i går – en veldig fin søndag! Har vært i super form (sett bort fra fæle mensensmerter), på besøk hos tante og onkel OG fått vasket bilen som virkelig har trengt det i to uker. Produktiv søndag! Og senere blir det kosekveld med jentene.

Det var en veldig koselig kveld med jentene (de få som er igjen i byen) og en morsom tur på byen! Er jo ingen problem å ta en to-dagers, heh. . . Og i natt da jeg kom hjem fra byen lå jeg å så på OTH til jeg var på gråten, haha man skal virkelig leve seg inn! Og det gjør jeg hver gang jeg kommer hjem fra byen, rett på med en eller annen film eller tvserie som er depressiv. Hva er greiaaaa

Nå ligger jeg godt tilrette i sengen og ser på one tree hill (igjen). Har gått tom for serier å se på, og da er alltid oth svaret. Må vel snart gjøre meg litt klar til å kjøre opp til Lotte, men senga er jo alltid ekstra god når man skal noe. . .

Og see på denne herligheten da! Lille Elias ♥ Sandra og Christer, noen venner av meg, fikk baby i august mens jeg var i Tyrkia og han er SÅ nydelig! Tante stinstin koser seg veldig med lille snusket ♥ Var på besøk hos dem i forrige uke og fikk kost litt med han, og over helgen blir det enda et besøk. Er det rart man blir babysyk når de er SÅ søte? Men heldigvis skal enda en venninne av meg ha baby rett over nyåret – så jeg har ingen hast med å få selv! Hehe blir mange småsnusk for tante stinstin nå. . . 1 hund og 2 babyer til nå, joda, noen til går vel greit.

vintog

God morgen! Kan ikke huske sist jeg sto opp før klokken 10 på en lørdag, men siden jeg la meg før klokken slo 12 i går var det vel ikke annet å forvente. Våknet faktisk av meg selv klokken 6 i morges, men det var nå litt for tidlig. . . I går var jeg å fjernet to føflekker i hodet (haha det høres så teit og ekkelt ut) og som følge av det fikk jeg verdens verste hodepine klokken 11, noe legen advarte meg om. . . Men herreguuuud jeg har aldri hatt en så ille hodepine, eller muligens migrene, og til slutt lå jeg å gråt i sengen fordi det var så vondt haha. . . I tillegg gjorde sårene vondt og hele greia var rett og slett jævlig. Bedøvelsessprøyte i hodet er IKKE noe å anbefale og heller ikke å måtte klippe av seg hår, skjære i hodet og sy. Heldvigvis hjalp 2 paracet og søvn veldig på. Men okei nok om deeeeet!

I går var jeg og Martine med på vintog! I korte trekk gikk det ut på å besøke 6 uteplasser i Harstad hvor vi fikk servert en liten smak vin eller øl, og leverandører sto å fortalte litt om de forskjellige sortene. Og jeg har for første gang kjent antydning til å like rødvin! #voksenpoeng Det var veldig lærerikt og ekstremt gøy! Men ikke overraskende var vi nok de aller yngste som var med, haha. 3 og en halv time med latter og godt humør er jo bare koselig!

Dette var en helt ny øl som vi var de første som fikk smake før den kommer i butikkene på tirsdag! Det er jo gøy da, selv om den ikke falt helt i smak. Skulle ønske jeg var et ølmenneske. . .

affiliatelink nelly

Jakken min finner du HER.

Siste stopp var på et hotell i byen hvor vi fikk servert tapas! Jeg for min del så dessertene allerede før vi var kommet oss inn i rommet, og likevel klarte jeg å glemme at de eksisterte. . . Så ingen dessert på meg, noe som irriterer meg veldig siden kakene så sinnsykt gode ut. 🙁 🙁

make up your mind

Jeg skal ikke klage på at det er høst nå, selv om jeg tok meg selv i å gjøre det på jobb. Det er jo faktisk en av mine favoritt-årstider! Jeg elsker at det blir mørkt ute, å sitte inne og høre på vinden som tar tak i veggene og regnet som pisker på vinduene. Jeg kan jo ikke klage da! Men temperaturen kunne kanskje vært litt høyere, selv om jeg elsker å balle meg inn i tepper og ta på ullestene ♥ Haha make up your mind, liksom.

Jeg har jo så lyst til å ta bilder til dere og blogge etter jeg kommer fra jobb, men ja, jeg ser jo aldri presentabel ut. . . Sånn som i dag for eksempel, i dag har jeg vært på jobb med gårdagens sminke siden jeg var for lat i morges til å fjerne den. Og på dager hvor jeg ikke har gårdagens sminke, så har jeg ikke sminke overhodet – noe som faktisk er hakket verre! Haha. Men i dag får det gå. Og ja, jeg orker svært sjelden å løpe rett på badet etter jeg kommer hjem for å sminke meg kun for bilder. . . Mulig jeg er lat når det kommer til dèt også.

Nå skal jeg snart gjøre meg klar til å dra på flex! Trente tre ganger forrige uke – og dette blir første treningen denne uken. Joda, det kommer seg! Det verste med trening er jo bare det å komme seg dit, ikke selve treningen. Men, når jeg tenker meg om er det mulig jeg ikke rekker å trene i dag. Jeg kjenner samvittigheten gnager, så at jeg tenker “i morgen SKAL jeg på flex” hjelper lite. . . Hallo viljestyrke, powernap frister så alt for mye og jeg får ikke tid til alt. . .