vintog

God morgen! Kan ikke huske sist jeg sto opp før klokken 10 på en lørdag, men siden jeg la meg før klokken slo 12 i går var det vel ikke annet å forvente. Våknet faktisk av meg selv klokken 6 i morges, men det var nå litt for tidlig. . . I går var jeg å fjernet to føflekker i hodet (haha det høres så teit og ekkelt ut) og som følge av det fikk jeg verdens verste hodepine klokken 11, noe legen advarte meg om. . . Men herreguuuud jeg har aldri hatt en så ille hodepine, eller muligens migrene, og til slutt lå jeg å gråt i sengen fordi det var så vondt haha. . . I tillegg gjorde sårene vondt og hele greia var rett og slett jævlig. Bedøvelsessprøyte i hodet er IKKE noe å anbefale og heller ikke å måtte klippe av seg hår, skjære i hodet og sy. Heldvigvis hjalp 2 paracet og søvn veldig på. Men okei nok om deeeeet!

I går var jeg og Martine med på vintog! I korte trekk gikk det ut på å besøke 6 uteplasser i Harstad hvor vi fikk servert en liten smak vin eller øl, og leverandører sto å fortalte litt om de forskjellige sortene. Og jeg har for første gang kjent antydning til å like rødvin! #voksenpoeng Det var veldig lærerikt og ekstremt gøy! Men ikke overraskende var vi nok de aller yngste som var med, haha. 3 og en halv time med latter og godt humør er jo bare koselig!

Dette var en helt ny øl som vi var de første som fikk smake før den kommer i butikkene på tirsdag! Det er jo gøy da, selv om den ikke falt helt i smak. Skulle ønske jeg var et ølmenneske. . .

affiliatelink nelly

Jakken min finner du HER.

Siste stopp var på et hotell i byen hvor vi fikk servert tapas! Jeg for min del så dessertene allerede før vi var kommet oss inn i rommet, og likevel klarte jeg å glemme at de eksisterte. . . Så ingen dessert på meg, noe som irriterer meg veldig siden kakene så sinnsykt gode ut. 🙁 🙁

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg